PSG potvrdilo příchod Moscarda, k týmu se záložník připojí po sezoně

25.01., 14:39
Aktuality

Dva talentované Brazilce v průběhu dvou měsíců přivedlo vedení PSG. Od ledna barvy francouzského klubu hájí obránce Lucas Beraldo, k němuž přibyl Gabriel Moscardo.

Osmnáctiletý záložník přišel z Corinthians a stál dvacet milionů eur, novému chlebodárci se upsal do června 2028. Dres šampiona Ligue 1 neoblékne hned, pro nadcházejících pět měsíců byl formou hostování odeslán zpět do brazilského klubu.

Moscardo vyrůstal v Corinthians od roku 2017 a loni v létě byl přeřazen do prvního týmu. Za ten debutoval koncem června, od té doby stihl posbírat celkem 25 startů.

Na další starty za jihoamerický celek si Moscardo bude muset počkat. Důvodem je zranění nohy, s nímž musel na operaci, znovu k dispozici by měl být na přelomu března a dubna.

Autor: Tomáš Pavlík / psg.fr

Komentáře (5)

Přidat komentář
sejber

talentovany Gabriel co nejde ku nam

Reagovat
Langi

twl Matič do Lyonu...35 let

Reagovat
Thimpu25

stěží říct, jestli o přestupové politice Lyonu můžeme mluvit jen jako o "velmi zvláštní"

Reagovat
Langi

Pamatuju si, jak k nám před lety přestupoval Malbranque...v té době vyhořelý starý borec, který měl prakticky po kariéře a nakonec ještě udělal velkou parádu...nicméně ted teda s hrůzou koukám, že v té době mu bylo sotva 32...Matič je fakt historie...a ještě podpis na 2,5 sezony...co tam jako ve 37 letech bude dělat?

Reagovat
Pozor skluz!!!

Hoši, bude Váš nejlepší záložník.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele