PRVNÍ POSILOU CHELSEA JE SIDWELL

23.05.2007, 12:21
Aktuality
Chelsea oznámila jméno své první letní posily. Blues dostáli svému slibu o nenakupování velkých hvězd a z Readingu přivedli talentovaného Steva Sidwella. 24letý záložník na Stamford Bridge již absolvoval zdravotní prohlídku...

Sidwell letos svými výkony v dresu Readingu velmi mile překvapil, nastoupil k 35 zápasům a nastřílel čtyři branky. Manažer Royals Steve Coppell o něho měl zájem i nadále, Sidwell však odmítl nabídku čtyřletého kontraktu s týdenním platem 25 tisíc liber a jako volný hráč se rozhodl odejít jinam.

Coppell si Sidwella poprvé vybral v roce 2001, kdy ho přivedl na hostování do Brentfordu, o dva roky později s ním pak již jako manažer Readingu podepsal čtyřletou smlouvu.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*j.zanetti

alespon to není nejaka hvězda,snad v chelsea se neztratí

Reagovat
HOST*kubak

pri zapasech readingu se mi libil. rozhodne nejviditelnejsi hrac readingu (kdyz teda pominu hunta, ktery byl ale sledovan z jineho duvodu). no nicmene mi pripada, ze sidwell hraje stejnym stylem jako lampard. takze o jeho prosezeni se v chelsea trosku pochybuju. pokud teda frank neodejde.. ale to ukaze cas..

Reagovat
HOST*Heretic

Jestli to bude spravny anglicky fotbalovy srdcar, tak je to urcite spravny hrac pro Chelsea...a pokud se Blues vydaji opacnym smerem nez "cizacky" Liverpool a Arsenal a budou vice spolehat na domaci hrace jako Tottenham, pak je to jen dobre pro Ostrovni fotbal...ja takovy nakup schvaluju (i kdyz je temer jiste, ze je to hrac na lavicku)

Reagovat
HOST*Lorenzo

To je Scot Parker no.2

Reagovat
HOST*

I kdyby to byl Scott parker no.2 tak je to mnohem lepší než nějakej jižanskej matlák z itálie nebo španělska a portugalska

Reagovat
HOST*

výborný player, bohužel dal přednost penězům před fotbalem....další případ, kterému Scumové dokurví kariéru

Reagovat
HOST*

To mas pravdu. Sidwel nemusel odist. Chelsea mu nabidla vice penez. Skurvena Chelsea. Fuck off

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele