Proti Kolumbii musíme vyhrát, nabádá Martino

14.11.2015, 15:00
Aktuality
Zatím hodně rozpačitě působí v kvalifikaci o postup na mistrovství světa 2018 argentinská reprezentace, která ze třech zápasů získala pouhé dva body. Proti Kolumbii už pak musí Argentinci zabrat...

Jihoamerická fotbalová velmoc zahájila kvalifikaci o postup na další světový šampionát překvapivou domácí porážkou s Ekvádorem, následně pak remizovala na hřišti Paraguaye.

Další ztráta přišla ve velmi očekávaném střetnutí s Brazílií, kde se domácí ekipa zásluhou Ezequiela Lavezziho ujala vedení, krátce po změně stran však srovnal Lucas na 1:1.

Nyní Argentinu čeká utkání na půdě nevyzpytatelné Kolumbie, kouč Gerardo Martino si pak uvědomuje, že jeho tým musí bezpodmínečně zabrat. "Nehráli jsme proti Brazílii špatně, na výhru to však nestačilo," vrátil se k předchozímu utkání Martino. "V Kolumbii potřebujeme vyhrát. Musíme jednoznačně odpovědět na předchozí nezdary," uvědomuje si.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
Switchback

Strašný první poločas tahal hlavně Di Maria, druhej zas byl o úplným hovně ... a vyhrát zrovna na Kolumbii, no nevím ... ten postup bude ještě něco teda

Reagovat
off-olda

MS bez Argentiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Haha to víš že jo.. vrátí se Messi a budou hrát daleko líp.

Reagovat
off-olda

Protože lepší hra = body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

to akoze navrat najlepsieho fubalistu pod slnkom by im naopak poskodil, alebo ako sa maju tvoji 4 rehlivci interpretovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve stínu mu to tolik nejde?

Reagovat
Switchback

No aby se to manko dotáhlo, navíc když Kun je furt zraněnej

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Martino sa naplno ukazal v Barcelone. Jedina jeho uspesna stacia bola za kormidlom Paraguaju, ktory mal navyse v tej dobe skvelu generaciu. Na lavicke je nepresvedcivy, vyzera ako zbity pes ked sa nedari a celkovo ide z neho strasne negativna/porazenecka energia.

Jeho striedania boli spolu s Dalglishovymi jednymi z najhorsich co ja pamatam. Je hanba, ze teraz, ked ma Argentina taku kvalitnu hracku aj trenersku generaciu, saskuju na albiceleste lavicke individua ako Maradona/Martino. Sabella dokazal s timom bez poriadneho stredopoliara a so zranenym Messim takmer vyhrat MS. Zo sucasnej zostavy ide strach a Martino produkuje nenormalne sracky. Mat po 3 zapasoch 2 body ...

Reagovat
valloire

se zraněným Messim?

Reagovat
raduinho

Tata je vyloženě brzda.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný.... V beirutu (Lebanonu taky atentát a nikde se to moc neřeší...) :/ 43 mrtvých opět ISIS

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je hrozný pokrytectví západu

Reagovat
valloire

Angel Tos mu nemohl nasypat Perezi?

Reagovat
Switchback

Bejl stačí

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Sračka tréner, asi ako Wilmots

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele