Prostor na zlepšení tu je, prohlásil Hitzfeld

21.09.2007, 09:09
Aktuality
Včera vstoupil do bojů v Poháru UEFA i největší favorit – Bayern Mnichov. Německý velkoklub však v domácím prostředí vybojoval nad portugalským Belenenses jen nejtěsnější výhru. Kouč Hitzfeld proto nemohl být spokojen.

Po loňské neúspěšné sezóně má Bayern nyní dva hlavní cíle – vyhrát Bundesligu a Pohár UEFA. Do druhé jmenované soutěže vstoupili Bavoři včera v Allianz Aréně, ale příliš se jim nedařilo. Proti Belenenses se prosadil jediný Luca Toni.

"Samozřejmě, jsem překvapen výsledkem. 1:0 samozřejmě není vytoužený výsledek, představovali jsme si daleko víc," prohlásil po zápase domácí trenér Otmar Hitzfeld. "Přes to všechno jsme si vytvořili dobrou pozici. A alespoň jsme udrželi čisté konto."

Domácí kouč předpovídá, že v Portugalsku se jeho týmu bude hrát lépe. "Na cizích hřištích jsme silní. Navíc dostaneme víc prostoru a bude pro nás snadnější skórovat," prohlásil Hitzfeld. "Dnes jsme si vlastními chybami vytvořili hodně problémů, nehráli jsme dostatečně rychle. Přesto mám výbornou pozici pro postup."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

postupite nebojte sa

Reagovat
HOST*Pagi

Otom není pochyb

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele