Prokázali jsme charakter, pochvaloval si Del Piero

17.01.2011, 12:56
Aktuality
Až na třetí pokus se Juventus v roce 2011 konečně dočkal ligové výhry, Stará dáma včera doma udolala poslední tým tabulky italské Serie A Bari 2:1. Na tříbodovém zisku se podílel i Alessandro Del Piero...

Del Piero dvě minuty před poločasovou přestávkou otevřel skóre, po změně stran ale splnil slib Gergely Rudolf, který do Bari přišel na hostování z Janova a slíbil, že proti Juventusu dá branku. Ta nakonec velkou váhu neměla, v 79. totiž rozhodl o vítězi Alberto Aquilani.

"Věděli jsme, že tento zápas je pro nás hodně důležitý. Šli jsme do zápasu s vědomím, že z předchozích tří utkání jsme získali jenom jeden bod a bylo třeba tento trend změnit. Myslím, že ti, co dnes nastoupili, si vedli velmi dobře," řekl po utkání Del Piero.

"I když se nejednalo o náš nejlepší výkon, tak jsme prokázali charakter. Nebylo to snadné vzhledem k tomu, kolik zraněných hráčů máme. Teď na tomto výsledku musíme stavět," dodal Del Piero.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (114)

Přidat komentář
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak vám teda gratuluju, že jste těsně porazili poslední tým...

Reagovat
smazaný uživatel

jj napriklad real to nedokazaj

Reagovat
Jajinek

Rafa nechal v lize opravdu nesmazatelnou stopu a inspiraci, i pro hrace konkurence.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbí, jak jste spokojení a těším se, až budete hrát s opravdovým soupeřem. Přehrála vás s přehledem Catania, lepší týmy si na vás smlsnou...

Reagovat
smazaný uživatel

Lepšie týmy? Napr hrali sme proti Neapolu, ktorý je v SA druhý. Vyhrali sme 3:1. A to bol prvý Leonardov zápas

Reagovat
homeles8

náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol... Dyť to jsou jenom haluzáci, to teda opravdu není soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potom v SA je momentálne súperom kto? AC? Ešte niekto?

Reagovat
smazaný uživatel

Znáš to o tom novém koštěti . Buď rád že zatím mete . Až pomine ta první euforie tak se teprve ukáže jak na to Leo je . jen aby jste ještě nevzpomínali na Rafu . Ten byl v přípravě výborný .

Reagovat
Tomanatura

Kde byl výborný?

Reagovat
smazaný uživatel

Možno myslí City, nad nimi sme vyhrali 3:0.

Reagovat
Tomanatura

To ale není nic překvapivého a už vůbec ne výborný výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

V přípravě , třeba proti Juventusu podal Inter nejlepší výkon jaký jsem od něj viděl .

Reagovat
Tomanatura

A já zas viděl jeden z nejhorších Interů i proti takovým "soupeřům", jako Atlético Madrid. Teď jen zjistit, který z těch zápasů je vypovídající...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já mluvím o přípravě . Ale dobře Atletiko –špatný výkon . V LM v základní skupině se ale Interu taky dařilo . I ten zápas s kohůtama se povedl , až na to že zapomněli že se hraje 90 minut a nechali tam Balemu dost prostoru . Vždyť ty sám si před sezónou typoval Inter na scudetto Rafa ne Rafa .

Reagovat
Tomanatura

To je pravda, jelikož jsem nečekal, že by Rafa mohl dokázat to, co dokázal. Myslel jsem, že v Itálii se mu dařit bude, ovšem z omylu mě vyvedl po pár zápasech. Ze skupiny málem nepostoupi,, pokud si dobře vzpomínám, kdyby nebyl Werder v takovém srabu, tak snad ten postup ani neudělá.

Leo sice taky není špička, ale je mnohem chytřejší a přizpůsobivější a ví, jak má Inter hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci tu vypadat jako Rafův advokát , je totiž pravda že on umí nebo chce hrát pouze na křídla a ty v Interu nemá . To ale vedení Interu na 100% vědělo . Jenom bych si trošku rejpnul ohledně toho ne postupu ze základní skupiny . On totiž velkej Jose měl tyhle problémy po celou jeho Interácků kariéru . Hlavně teda ten první rok a to dostal druhou nejlehčí skupinu . To Rafa ji měl teda o dost těžší . Co se týká Lea tak je to zatím čtení z koule. Myslím že chytřejší budeme až po 3-5 kolech a LM. Minulou sezónu měl s AC krizi , kterou ale nedokázal vyřešit a přišel o boj o Scudetto a nakonec i o druhé místo .

Reagovat
Tomanatura

To je pravda, hlavní vina leží u vedení Interu.

To je sice fakt, že měl po 3. zápase menší problémy, ale taky nebyl v lize tak špatný, neměl tak otřesné výkony a nezranil mimo jiné i svými úžasnými tréninky 3/4 kádru.

Reagovat
lnterista

hosi nic proti ale jdete do p.dele s Benitezem tohle slovo bych v tehle sekci uplne zakazal

Reagovat
Biozdenda

Atletico hralo dobre sakra.. Az potom se prestalo darit..

Reagovat
smazaný uživatel

Mužstvo ešte doznievalo spod trénovania Joseho

Reagovat
cresposuper

To je teda argument.

Reagovat
Tomanatura

Nějak si nevybavuju za poslední rok soupeře, kterého by Catania doma nepřehrála... To tam hráli 2x Juventus, Viola, Inter, hráli tam i Palermo s Janovem. Pochybuju, že Milán tam uhraje lepší partii.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Jose tam prehral minulý rok dokonca 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

To už se stalo pod Benítezem, Atletico, AS, AC, Lazio, Tottenham, všechno jsme prohráli.

Reagovat
Jajinek

jj, je to možné...já nějakou přehnanou spokojeností nehýřím, i když určité zlepšení vidím.

Reagovat
Pinturicchio

Sorry, ale ty Tvé příspěvky se poslední dobou fakt nedají číst. Neskutečně ti narostla ramena, potom, co jste se zvedli.

Reagovat
Jajinek

jak souvísí Rafova věta o charakteru s tím, jak jsme se zvednuli..? Přečti si mé příspěvky po nástupu Leonarda, a i ve vztahu k němu, i ke hře, i k výsledkům i k budoucímu postavení k tabulce, jsem pokorný.

Během poslední doby jsem třeba psal, že výkony ještě nejsou ideální, nevíme co s námi udělají těžší soupeři, že sice lehce vyhráváme, ale je to upracované, že se bojím zápasu ve Florencii, který asi nevyhrajem, že pro mě favoritem na titul stálu zůstanévá AC a že ve vztahu k Leovi stále nejsme nějakým jeho přívržencem a že ta změna není způsobená jen odchodem Rafy. Tak v čem tady hážu ramena. odkazem na Rafu, s větou o charakteru?

Reagovat
Pinturicchio

Rafa je mi ukradený. Říkám Ti, že Tvé příspěvky se nedají číst, ale nikde nepíšu, že se týkají hry Interu, apod. Za tenhle příspěvek, na který jsem reagoval, by se nemusel stydět ani MSgoo. ( A začalo to právě ve chvíli, kdy jste začali znovu vyhrávat ).

Reagovat
Jajinek

mě to příjde jako normální provokace, z vět o charakteru jsme si dělali srandu u Rafy snad pokaždé, tak mě přišlo vtipné, že to teď použil Alex. Nechápu, co je na tom tak pobuřujícího. Názor, že se moje příspěvky nedají číst, ti samozřejme brát nebudu, je to možné. Ale promiň, podívej se na ty svoje.

Reagovat
Pinturicchio

Ach jo, nic, vypust z hlavy, že jsem Ti vůbec něco řekl.

Reagovat
Jajinek

ale tak mě to zajímá, páč nerad bych, aby má příspěvky takto působyly. Tak bych mohl zjednat nápravu, který ti například přišel, že tu hážu ramena, protože se nám daří? (nemyslím ty na MSgooa, to je můj ješitný problém o kterém vím)

Reagovat
Pinturicchio

To se právě vůbec netýká Interu a hodnocení Tvých příspěvků jako takových - já sám vím o fotbale prd, takže mi nepřísluší hodnotit něčí příspěvky. Jako příklad si vem tady ten - když se vám nedařilo, tak bys nic takového nenapsal. O to víc mě to ted u Tebe překvapuje. ( A nemyslím ani Tvé příspěvky vůči Ms, to je kapitola sama pro sebe ).

Reagovat
Jajinek

ale jo...napsal, právě tenhle charakter jsme tu řešili u rafy v momentě, kdy nám bylo nejhůř, dokonce jsme házeli nějaké videa. Já opravdu, nevím co je na tom divného. On to fakt používal všude. A vždy když vidím slovo charakter a tohle klišé, tak si na něj vzpomenu, a jak píše Toma, vzpoměl si na úplně stejnou věc. Jako opravdu nechápu, co je na tom příspěvku špatného.

Reagovat
Pinturicchio

Mně to říkat nemusíš, o těch jeho tiskovkách v Anglii ses bavil i se mnou. Prostě se to ve mě za ten měsíc nastřádalo a měl jsem potřebu to napsat ... právě z toho důvodu, jak píšu, že zvlást u Tebe mě to překvapilo. Ale pokud máš pocit, že to tak není, OK, dál už bych to nerozváděl.

Reagovat
Jajinek

ok

Reagovat
Pinturicchio

"Ale promiň, podívej se na ty svoje." - Ale jedno by mě zajímalo, co konkrétně myslíš tímhle

Reagovat
Jajinek

já zase příliš nevyhledávám Tvoje příspěvky (a zjistil jsem, že nejsme sám). Ale rozhodně mě nenapadlo ti to nějak vmést do tváře, páč si myslím, že pořád jsou na vysoké úrovni a mě rozhodně nepřísluší je hodnotit.

Reagovat
Tomanatura

Navíc to říkal i v Liverpoolu, šemuž jsme se smáli i na anglických diskuzích. Mně to napadlo třeba okamžitě taky, jakmile jsem ten nadpis viděl

Reagovat
Jajinek

díky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

Reagovat
lnterista

Reagovat
10

važ slova, modráku

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko o třídu lepší než Marchisio, ale stejně to bylo o parník horší, než s Melem. Zlatý 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem to bohužel nestihl . Ale podle reakcí byl Momo a Martinez nejlepší . Krasič prej opět nic moc . Co ty na to ?

Reagovat
smazaný uživatel

Momo měl dva dobrý skluzy, takže nejlepší, klasika. Sledoval jsem to jenom po očku, takže přesně se vyjádřit nedokážu.

Reagovat
smazaný uživatel

Momo klasika - dopředu tragický, dozadu standardní čistá obranná práce s kapkou tvrdosti.

Reagovat
Pinturicchio

Jestli můžu, tak: Momo byl OK, sice mu tradičně odskakoval míč a rozehrávka vázla ( ale i v tomhle měl pár dobrých momentů ), ale dozadu to bylo OK ( proti silnějšímu by to ale bylo o dost horší, myslím si ). Martinez na to, jako dobu nehrál, tak tam měl pár dobrých momentů a potvrdil to, co umí - jde mu to s míčem, umí obejít protíhráče a něco vymyslet.

Miloš nedostal pořádný míč, celkově to bylo dost pomalé a nepřesné, přišel mi docela vyštavený.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky jsem rád že je Martinez zpět snad nám pomůže . Jinak Momo bez tak půjde , ale osobně bych byl radši kdyby šel až v létě .

Reagovat
Pinturicchio

Martinez bude platný, o tom jsem přesvědčený, i na křídle, ale určitě víc jako podhrot. Moma momentálně pustit nemůžeme, ne pokud nepřijde adekvátní náhrada ... to už by nám zbyl jen Melo, Aquilani a Giandonato ( Marchisia jako středního záložníka nepočítám ). Ono, Momo by měl zůstat, i když někdo přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Momo v létě půjde , je ještě moc mladý na to aby hrál v Juve dvojku , navíc v systému který mu nepasuje . Pro Marottu bude ale moc těžké najít DZ do Delneriho systému .

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, v létě určitě - myslel jsem, že by měl zůstat ted v zimě, i v případě, že někdo přijde. Konkrétní jméno mě taky nenapadá. Ale byl bych rád, kdyby Luigi začal pilovat to rozestavení 4-2-3-1

Reagovat
Mr.Jindros

Toho Bommela klidně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj, tak Bommela teda ne 33 let, to by byl teda kauf na rok? dva?

Zajimalo by me, do jakyho tymu by Momo chtel jit. S tou jeho rozehravkou si asi moc nepolepsi, kdyz odejde z Juve. Prece DZ musi byt schopen zpracovat a rozehrat, obcas mi pripomina spis staryho dobryho stopera odkopavace

Reagovat
Mr.Jindros

Hlavně, abysme postoupili do LM.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Prosím tě, nevíš náhodou něco bližšího o Konopljankovi z Dněpru? Četl jsem, že by ho možná chtělo Bordeaux a ty jsi jedinej o kom vim, že sleduje ukrajinskou ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

No já spíš sleduju jenom Šachťor, málo Dynamo. Podle zápasů ti můžu říct, že např. Dněpr je takovej, Tavryja taková, ale jednotlivej hráč by mě musel hodně zaujmout. To skoro nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to máme nastejno.. Taky sleduju jen Šachťor. Byl vyhlášenej jako druhej nejlepší hráč ligy, dokonce před Srnou, kterej skončil "až" třetí, tak si říkám, že by mohl být fakt dobrej..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud tam mají solidní odborníky, tak asi dobrej bude. Pokud se to nevolí jako Zlatý míč, kde hlasují mimo jiné Bílek a Rosický.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vyhrál to Pjatov..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je dobrej, ale umí "kiksnout" v nejdůležitějším zápase sezóny.

Reagovat
Tomanatura

Co ten Fernandinho? Za rok mu končí smlouva, má na velkoklub?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě dva/tři roky asi ne... Šachťar zatím akorát. (I když to je dá se říct taky velkoklub)

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že jo. Otázka, jak na tom teď bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrej brankář a tahle sezona mu vyšla, ale že by byl nejlepší? Navíc si ho Evropa pamatuje jako toho, co zavinil debakl v Londýně..

Reagovat
smazaný uživatel

No třeba finále UEFY nebo nějakej důležitej zápas o postup ze skupiny LM (nepamatuju si přesně, možná jich bylo víc) taky nebyly zrovna jeho nejpovedenější.

Reagovat
j_mrazik

Chudák. Ten už bude asi do konce kariéry za kiksaře, i kdyby už chybu nikdy neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon bídný, ale 3 body se počítají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zas tak bídný to nebylo, sice Krasic toho moc neukazal ( uz nema takovou formu jak ze zacatku ) ale libil se mi Sissoko po dlouhy dobe a Aquilani, kterej se hodne snaží střílet.. a samozrejme Alex

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

jdeěte už s těma charakterama někam :D

Reagovat
Jajinek

Série C výsledky fanty na fóru...

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně potěšily...

Reagovat
Jajinek

těsně co?... já doufal ve vaši remízku...

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad hraju proti Biancovi, když hraje Juve doma se slabým soupeřem, ale naštěstí nenasadil střelce, nebo je neměl... Mě opět zachránila dvojka Di Natale - Sánchez, deja vu.

Reagovat
Jajinek

jako ti dva tě táhnou jak cip, příště tomu snad Inter zatne tipec...

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Alex, nejlepší hráč na světe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
10

konečně příspěvěk hodný opalcování...

Reagovat
smazaný uživatel

né asi.

Reagovat
DelPiero137

Co som videl Bari na zaciatku sezony asi v 3-4 zapasoch, tak to bol velmi neprijemny super.

Hlavne pre silne muzstva ktore chceli hrat futbal. Ked sa nepodaril rychly gol tak to bolo trapenie.

Su posledny ale aj tak velmi neprijemny super pre favoritov.

3b sa velmi pocitaju

Reagovat
smazaný uživatel

Bari ještě bude kousat. V momentě, kdy se jim vrátí důležití hráči, o záchranu se poperou a podle mě vítězně.

Reagovat
juveforever

dúfam že sme sa naštartovali na cestu za scudettom

Reagovat
smazaný uživatel

jak rekl Aquilani po zapase: "na scudetto muzem letos zapomenout, letos jsou tu silnejsi tymy... musime se soustredit na kazdy jednotlivy zapas a nakonec se uvidi jak se to secte dohromady..." hlavni je dostat se do LM a dostat se zas mezi evropskou elitu...

Reagovat
Pinturicchio

OT: Tak Floro Flores nakonec nejspíš do Janova. A Juventus znovu zaměřil pozornost za Adriana Mutua

Reagovat
smazaný uživatel

hezky

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, byla by to suprovka.

Reagovat
smazaný uživatel

a pořád v Serii A ve fantě mu držím místečko...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

sere me ten Dzeko... to byla fakt hloupost... Mutu nevim no... kdyz hral za juve tak nebyl nejhorsi... ale radsi bych v Juve zpatky videl takovyho Bojinova nebo Palladina... (oba nahodou v Parme)

btw. kam se podel Rey Volpato a Daud? to byly velky nadeje do budoucna pro juve...

a samozrejme Giovinco co si budem povidat...

Reagovat
smazaný uživatel

Volpato naději z něho udělali zase jen noviny

Reagovat
smazaný uživatel

Volpato může být rád, že si občas zahraje pár minut. Daud je střídající hráč v Cosenze. Primavera holt není dospělý fotbal. Tam třeba Daud, Lanzafame nebo Giovinco váleli neskutečně. Ale dospělý fotbal je značně odlišný.

Bojinov a Palladino jsou hvězdami pro svou průměrnou Parmu. Mám Raffu rád a celkem mě zklamalo, když odcházel, ale pokud chceme nahoru, nemůžeme viset na těchto hráčích. Bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

takže Marchisia vyhnat říkáš

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem neřekl Pro mě je Marchisio idolem, ať už hraje sebevíc špatně nebo by šel hrát 3. ligu Za 5 let co ho sleduju jsem si k němu vytvořil celkem silný pouto

Reagovat
Pinturicchio

Já mám Marchisia taky rád, jenže to bohužel čím dál tím víc vypadá, že na Juventus nemá - na středu dělá strašně moc chyb dozadu, hrozný průchodák a dopředu taky slabota. Nalevo to bylo lepší, tam to tolik nevynikne, ty slabiny, jenomže on zase není záložník do 4-4-2, ostré křídlo hrát v žádném případě nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, si ho viděl jednou v primavera a už si ho viděl jako nového tahouna repre. Znám tě

Reagovat
smazaný uživatel

Já se dokážu rychle nadchnout no Ale tak sledoval jsem jeho postup od Primavery, přes Empoli až do A týmu Juve Tak jsem si k němu vytvořil určitý vztah

Reagovat
smazaný uživatel

Že by se to obracelo k lepšímu? Snad se tak stane.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

To je dobra sprava. Ja by som vyskusal Mutuho. Dlhodobo sa mi paci jeho hra a vykony.

A hlavne ked je Quaglia zraneny, tak by sa nam ta kreativita smerom dopredu zisla ako sol.

Alex uz bohuzial nevladne hrat hazdy zapas naplno, 90min.

Reagovat
smazaný uživatel

100. per Alessandro "Pinturicchio" Del Piero

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

"Prokázali jsme charakter"...to už jsme někde slyšel ...Del Piero

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele