Projekt stadionu a obchodů v H. Králové zřejmě skončí u soudu

29.01.2014, 15:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
adalbertus

ani to nebudu číst,naco

Reagovat
smazaný uživatel

kocourkov...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DosSantosAveiroCR9

Projekt

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Jan Horáček

V Malšovicích už fotbalový stadion je a zatím podle mě stačí. To je dnes taková podivná móda, všude vykládat, že je potřeba vybudovat "moderní arénu". Já na nějakou přiblblou koridu chodit nebudu !

Reagovat
smazaný uživatel

tak si choď na 3. ligu s dalekohledem

Reagovat
smazaný uživatel

v Hradci je to fakt katastrofa.... potřebujou novej staďáček jako sůůůl......

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Posledni Kovboj

tak jako stadion je prisernej, ale radsi tu betonovou zrudu, nez dalsi megalomanskej PROJEKT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chytrejkluk

doufam, ze to bude na stejnym principu, jako stadion Neuchatelu Xamax

Reagovat
bruchy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už se zas těšim na ty argumenty, že Arkády jsou zbytečný protože je Futurum, Březhrad a Atrium

Reagovat
adalbertus

Interspar,Kaufland atd.,nikdy jich není dost

Reagovat
smazaný uživatel

a ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně tohle není vůbec vaše starost tohle hodnotit. Dokud je prodejní potenciál, což si musí ohlídat především investor, tak nechápu v čem je tak hrozný, když tady bude akorát další komerční možnost pro občany. Co víc, když to nezničí žádnou zeleň, kulturní památku atp.

Reagovat
Posledni Kovboj

ok, az ti nekdo za barakem postavi treba tovarnu na hovna, tak to nebude tvoje starost hodnotit

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik tam je prosimtě baráků? Z jedný strany koupaliště, z druhý přestavěná sportovní hřiště, ze třetí jsou nejbližší baráky až za okruhem a ze čtvrtý, směrem na starou nemocnici jsou baráky až za mostem... navíc je tam ideální sjezd z okruhu k lízátkám, takže by pravděpodovně většinu automobilů stáhl právě ten sjezd, ne silnice z centra... asi stejnej problém jako stavba Flošny no... Nechápu, že je v tomhle Hradec tak staromodní.. Když se maj postavit Arkády nebo aréna, tak má každej plnou držku keců, ale že první věc, kterou člověk vidí, když přijede do Hradce je tragicky rozpadlej Černigov, nebo naprosto tragicky zpoplatněný parkování v Hradci, to je slyšet možná jednou za půl roku...

Reagovat
Posledni Kovboj

Snazil jsem se ti na prikladu ukazat, ze verejnej prostor jako takovej stoji stranou od ekonomickejch zajmu nejakyho arcizmrda developera. Flosna mi nevadi, Cernigov je ostuda, o tom se nikdo nepre, parkovani v HK neplatim, takze me tolik nesere, ale zlo je to samozrejme taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasný.. Navíc já jsem na to už narážel v mým prvním příspěvku, kde jsem psal, že to neničí zeleň, parky... Navíc to je z centra... Proto nechápu, komu čem na tomhle konkrétním případě vadí.. A to, že v HK neplatíš parkování, to seš šťastnej jedinec... Já teď bydlim 6 měsíců střídavě v Brně a tam člověk aby pohledal parkovací automat...

Reagovat
Posledni Kovboj

Co se parkovani tyka, jsem dostatecne zbehlej v tom, jak se z tech pokut vykroutit, takze sem tam nejakej listecek od panu z Atolu me zase tolik nevzrusuje.

No a co se tyka ty zelene, ja mam strasne rad ty topoly tam, a s tema se tipuju nepocita. Ale hlavne, toho mista je proste podle me skoda pro vyblitej nakupak, tam by vedle stadionu a arealu SK mohla krasne bejt priroda, malickej lesopark, k tomu nejaky sportoviste, skolku nebo letni scenu divadla, promenadu, par hospod... chapu, ze to je naprosto nerealny, ale je mi proste lito toho mista.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak letní scénu máš 200 metrů od toho, a že by tam bejvalo natřískáno... jinak součástí je snad nějaký park + skatepark + dětské hřiště, nebo tak něco ne? Nebo to tak alespoň od začátku být mělo

Reagovat
smazaný uživatel

........Projekt fotbalové arény a obchodního centra Park Malšovice v Hradci Králové........

a toš nevim, Hradec je fajnej štad, devčice só tam šikulky, a toš aj ti votroci by si zaslóžili ne enem 1.ligu no aj pořádné plac

snáď se ti pantáti navrchu domluvijó ať je to nélepší pro fotbálek

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec znám jen zběžně, a to jen díky Gočárovi a Kotěrovi, a párkrát jsem jím projížděl, ale každopádně je to město se skoro 100 000 obyvateli a aspoň trochu slušnej stadion by si zasloužil. (O Brnu nemluvě) Úplně bych se vyprdl na nějaky další obchoďáky, těch je u nás skoro nejvíc na hlavu na světě, a pustil se do toho třeba jako v Olomouci. Stavba tribun s komerčním využitím, kancliky, byty... To může klidně zainvestovat i město, pokud se to dobře promyslí a propočítá, náklady na výstavbu se poměrně rychle vrátí. Ale i bez toho, tribuna je železobetonová konstrukce, několik trámů, sloupů a schodů. K tomu pár hajzliků a stánek s pivem a klobásama. Nic extra nákladnyho... Zázemí klubu, servis pro hráče atd. se dá dostavovat postupně na etapy... Tak hurá do práce!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele