PROČ ROBBEN NENASTOUPIL?

23.07.2007, 21:34
Aktuality
Vztahy mezi trenérem José Mourinhem a Holanďanem Arjenem Robbenem jsou napjaté. Křídlo Chelsea vynechalo předsezónní přátelské utkání proti LA Galaxy. Přestože Mourinho tvrdil, že je jeho svěřenec na marodce, sám hráč to popřel.

Okolnosti, proč Robben do utkání nenastoupil zůstávají v současné době záhadou. Možná to souvisí s odchodem Robbena do Realu Madrid. "Robben je zraněný. Je tady a odlétá s námi – ne do Madridu," oponoval Portugalec s vážnou tváři zúčastněným novinářům.

Robben však s týmem normálně trénoval a neskrýval zklamání, že do utkání nezasáhl. Pravděpodobně proto, že vedení požádal, ať ho nechá odejít. Mourinho totiž stále praktikuje systém 4-4-2, který Robbenovi moc šancí objevit se v základní sestavě nedává.

Real za Robbena nabízí 21 milionů eur, tato nabídka se ale neshoduje s představami londýnského klubu, jenž požaduje 24.5 milionu. Také José Mourinho by si Robbena rád udržel, považuje ho totiž za důležitou součást týmu.

Autor: David Kubáň / goal.com

Komentáře (33)

Přidat komentář
Shevchenko

Ten EF Expres dělá asi hodně lidí co? Navíc když tam něco dáváte, tak si radějí přečtěte, jestli už to tam náhodou není.

Názorný příklad:

15:07 Scholes zraněn »

17:59 Scholes si poranil koleno »

13:18 Lafata šest týdnů mimo hru »

21:39 Lafata až šest týdnů mimo »

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za upozornění. Vyhledávač mi toho Lafatu nenašel.

Reagovat
smazaný uživatel

A s tím Scholesem - zkus si ty obě expresky pozorně přečíst.

Reagovat
Shevchenko

no OK

Reagovat
HOST*

nemate pravdu

Reagovat
HOST*

robben je hvezda chtel bych je videt i s henrym

Reagovat
pantondavo

Jestli tím narážíš na barcelonskou útočnouexplozi...

...leda tak v nějakým výběru

Reagovat
HOST*sterda

http://www.dcfc.premiumtv.co.uk/page/

NewsDetail/0,,10270~1077590,00.html

Reagovat
HOST*

?? nepsalo se te real nabizi 14 a chelsea chce 17???

Reagovat
HOST*

to nemela byt reakce, ale norm. prispevek

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslím, že jsem četl podobný částky.

Reagovat
HOST*šetr

14 a 17 mil. liber a 21 a 24 mil. EUR! :-) to je rozdíl a kazdej pise jinou měnu .. to je pak tezky se v tom vyznat...

Reagovat
HOST*Mind_Killer

ale liber

Reagovat
HOST*

hezky...ve stejnej čas téměř stejná odpověď.

Reagovat
HOST*mysman

Odejdi z cukotky chlape.Si s essienem jejich nejlepsi hrac a nemas misto v zakladu?Ze vahas.Do realu ale ne,teda jo pokud bys chtel dopadnout spatne.Di nekam jinam,tam kde si te budou vazit

Reagovat
plechi

Fuj mysman

Reagovat
HOST*

manchester united

Reagovat
HOST*Fernandéz

Jo vole může jít třeba do Barcelony co? ty tragédi by ho rádi vzali......a FIFA by kvůli Barce zvýšila počet hráčů na hřišti na 15......

Reagovat
HOST*sterda

Ivana ve Slavii. Hostování na rok + opce.

Reagovat
smazaný uživatel

Pacanda v Brně. Přestup na dva roky + jeden rok opice .

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Nechápu, na co ho tam berete? Už u nás ukázal, že na velkej fotbal nemá, že mu to jde líp po barech. A vy máte x výbornejch mladejch útočníků a přivedete nejdříve Doška a teď tohohle ožralu. A nad tím, že jste pustili Zelenku kroutím hlavou ještě teď . Já bych si nechal Zelího, doplnil bych ho tím talentovaným mládím, co tam teď máte a oni by se od něj naučili, to bys viděl. Takhle budete mít útočný duo Došek (ve Slávii byli rádi, že se ho zbavili) a Pacanda (ve Spartě jsme rádi, že jsme se ho zbavili ) a mladí budou čumět z lavičky

Reagovat
HOST*sterda

Pacička ještě ukáže, co v něm je. Ty 2 miliony, za které přichází (narozdíl od 25, které za něj dala Sparta ) jsou pro Brno skvělou investicí. Za ten risk to stojí, protože za takové peníze dnes v podstatě nepřivedeš už skoro nikoho. Ale je pravda, že jste ho ve Spartě nehorázně z*urvili, stejně jako x dalších skvělých hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom, když přišel do Sparty, tak mu to tam společně s Junem padalo. Pak pro mě vcelku nepochopitelně přestal nastupovat.

Reagovat
HOST*sterda

Jj, hrál dobře, pak ho však Straka nepochopitelně zaříznul myslím po jednom nepovedeném utkání Ligy mistrů.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Dal, myslím 5 gólů ve čtyřech zápasech, což je skvělý, ale tři z toho byly Opavě, takže to dost zkresluje. Je to přesně ten typ, co mu to jde v malejch týmech, kde to na něm stojí, jsou tam jako v bavlnce, maj kolem sebe partu kámošů a známý prostředí, ale jak je z těchhle podmínek vytrhneš, je zle ... A zadruhý - je silnej proti slabejm, proti silnejm neviditelnej.

A chlastá a to jakože dost

Každopádně pro Spartu to byla průserová akce. Jedna z posledních blbejch investicí, kdy se dávali nehorázný prachy za hráče naší vybrakovaný ligy (po něm už snad jen Slepička )

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Ivana je dobrej hráč, ale neříkal náhodou NĚKDO ještě před týdnem, že je to přeceňovanej hráč a tragéd (nebo tak nějak )?

Reagovat
HOST*sterda

Tragéd jsem neříkal, přeceňovaný je, ale na druhou stranu věřím, že z něj KJ vymáčkne co nejvíc, stejně jako na Slovácku. Za poslední dobu šel s výkonností dolů, ale po odchodu Šventa se nám bude hodit. Navíc je na hostování, takže když pro nás nebude posilou, tak se v podstatě nic neděje...

Reagovat
smazaný uživatel

Sterdo, tak teď už ti nezbývá do preview napsat nic jiného, než že Slavie bude ....

Reagovat
HOST*sterda

Reagovat
HOST*jiri - fcb

druhá? Jen doplním, že nejlíp druhá

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne to na nem ani nebude podle me stat, predním bude šenkeříka Vlček a on bude střídat nebo doplnovat ze zalohy.. takže podle me good

Reagovat
HOST*spurs

pod k nam, u nas si zahras kludne aj celu sezonu ak vydrzis zdravy...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele