Pro Xaviho uděláme vše, i trochu víc, ujišťuje Laporta

19.11.2008, 10:00
Aktuality
Barcelona jedná se záložníkem Xavim o nové smlouvě, která by ho měla v katalánském klubu udržet až do konce kariéry. Prezident Joan Laporta ujišťuje, že jednání jdou dobře, obě strany by se měly už brzy dohodnout.

Xavimu současný kontrakt končí v létě 2010, takže je pro Barcelonu správný čas jednat o novém. Španělská média spekulují o odlišných představách o délce smlouvy a platu, podle Laporty jde všechno dobře.

"Technický sekretář Txiki Begiristain nás neustále informuje, jak jednání probíhají. V tuto chvíli jdou dobře, jelikož si obě strany přejí, aby byl Xavi i nadále hráčem Barcelony," uvedl prezident pro klubový web.

"Myslím, že Barca je momentálně Xaviho jedinou možností. On ví, že pro něho uděláme, co budeme moci, a snad ještě víc, protože se bavíme o jednom z našich odchovanců," pokračoval Laporta.

Optimismus zní i z druhé strany. "Udělali jsme velký pokrok a už brzy budu schopen říct, že i další roky budu hrát za Barcelonu," prohlásil Xavi pro Radio Ona FM. "Budu nadšený možností ukončit tu kariéru."

Autor: Radim Šantrůček / footbal365.com, goal.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Opravdu věřím, že Xavi zůstane. V současnosti je to pevný pilíř naší zálohy a hra bez něj není to ONO.

Reagovat
Xavi

Jen formalita.

Reagovat
georgeo

však Xavi pro vás udělá taky všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme, že když bude mít doživotní smlouvu, tak na sobě nepřestane makat. Věřím, že jeho výkony na konci kariéry nebudou mít podobnou úroveň, jako Raúla od antikrista.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel s Raulem to jde dolu uz delsi dobu, minula sezona byla zrejmne takovy posledni pokus o navrat, pred koncem kariery. Dozivotni smlouva tu vsak nehrala zadnou roli...

Reagovat
Josifek

Tak Raúlovi se moc nedaří, ale maká, mnohem víc mě sere Guti...

Reagovat
blaugrana

tak to má byť...Xavi si to zasluzi viac ako ktokoľvek iný

Reagovat
Xavi8

co chvila a uz sa dohodneme

Reagovat
jtbs

do juveeee

Reagovat
georgeo

kde by na něj vzali peníze???

Reagovat
jtbs

nerob si srandu. Peniaze su a je ich dost. Ale odchadzaju do priemeru: Almiron, Tiago-sice sa rozohral, ALE... Neboj Juve ma peniaze, ale aj "slavne" vedenie

Reagovat
daewa

Kdo mohl nastartovat diskuze o tom, že odejde na OT Nejspíš nějaký redaktor z rubriky sci-fi zabloudil do té sportovní...

Reagovat
smazaný uživatel

s andresom,to je dvojka

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moc mu přeju ať získá nejlepšího fotbalistu...není dobrej jen teď ale byl vdy dobrej.

Reagovat
mike.84

giggs xavi iniesta raul terry del piero zanetti maldini ambrosini ... tihle dělají fotbal více dustonějším :)

Reagovat
smazaný uživatel

JJ a najde se jich ještě mnohem víc! Puyol..a mnoho dalších

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněli ste na Messiho, Bojana, Lamparda, Torrese.... Našlo bych se jich hodně a proto je dněšní fotbal takový jaký je.

Reagovat
smazaný uživatel

až na ty rozhodčí. To jsou většinou ti kteří rozhodují a hráči mohou dělat co chtějí.......

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele