Pro Windasse jsem se svlékl, říká manažer Hullu

09.10.2008, 11:13
Aktuality
Nováček letošního ročníku Premier League Hull City je zatím velkým a příjemným překvapením. Na jeho postupu do nejvyšší anglické soutěže má velký podíl Dean Windass. Ten by přitom v Hullu možná nehrál, nebýt toho, že se manažer Phil Brown před objektivem fotoaparátu nestydí.

Windass byl hrdinou a miláčkem fanoušků Hullu na začátku 90. let, kdy za klub odehrál 174 utkání a vstřelil v nich 57 branek. Poté se ovšem kanonýr odebral v roce 1995 do Aberdeenu a následně devět let putoval po severní Anglii. Při své cestě vystřídal Middlesbrough, Sheffield Wednesday a Bradford City.

Ve svých 39 letech se ale vrátil do rodného městečka a v srpnu roku 2007 podepsal s Tygry nový kontrakt. Tento přestup se pro Hull City později ukázal jako vynikající tah, jelikož Windass byl hlavním hrdinou závěrečného duelu play-off proti Bristolu City. V utkání hraném na stadionu ve Wembley totiž vstřelil vítěznou branku a poslal Tygry do Premier League.

Manažer Hullu Phil Brown ovšem doslova nabídl své tělo, aby Windasse přivedl na KC Stadium. Slíbil totiž, že pokud vyhraje 250 tisíc liber, které Coca-Cola poskytne vítězi druhé ligy, bude pózovat nahý pro oficiální klubový magazín! Hull byl nakonec úspěšný a Brown musel splnit svůj slib. Svého činu ale ani v nejmenším nelitoval.

"Mohl jsem si vybrat, buď toto a nebo bungee-jumping z Humber Bridge (pátý nejvyšší lanový most na světě - pozn. red.). A ujišťuji vás, že skutečně nejsem blázen," řekl bývalý manažer Derby County bulvárnímu deníku The Sun.

"Takže nakonec jsem se ocitl v klubovém magazínu v celé svojí kráse. Ale těchto 250 tisíc liber přivedlo Deana Windasse, jehož branka nám zajistila postup do Premier League, takže svého činu rozhodně nelituji."

Autor: Ondřej Holzman / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
terry

Sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tys viděl ty fotky

Reagovat
terry

Něco podobnýho sem čekal Samozřejmě, že jsem nereagoval na ty fotky

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že já to vím, ale když se to tak nabízelo, tak jsem neodolal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zajda

Dobře on

Reagovat
Xavi8

dobre bolo, ked hrali s Arsenalom a jak chytil ich brankar Fabregasovu strelu jak sa hecoval

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
miguel bain

Sympatický klub se sympatickým manažerem. Arsenalku ale body mohli nechat Přeju jim to!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že třeba Sir Alex Fergusson nebo Benítez by něco takového nanabídl, naštěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vskutku neformální přístup k práci.

Reagovat
smazaný uživatel

no hull city je fakt dobry ale podla mna skoncia hull city na konci sezony na 14.mieste ve d si spomente na manchester city v minulej sezone a kde skoncil ako nizko noooooo ato manchester city je lepsi klub ako hull city takze 14.miesto

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele