Pro Portsmouth bude Appiah příliš drahý, říká Redknapp

24.09.2008, 14:55
Aktuality
Stephen Appiah je v současnosti jedním z nejžádanějších hráčů na fotbalovém trhu. Ghanský záložník opustil Fenerbahce, stal se volným hráčem a k mání je tak zdarma. Zájem o jeho služby je především v Anglii...

Appiaha v posledních letech kariéry limitovalo vážné zranění kolena, kvůli němuž toho příliš nenahrál. Před rokem na něho mělo políčeno bundesligové Schalke, nyní ho sledují například Arsenal a West Ham. Zájem měl také Portsmouth, do Fratton Parku ale Appiah nezamíří.

"O jeho případném příchodu velice pochybuji. Bude hodně drahý. Bude žádat vysoký plat, takže to bude těžké. Hráče jsme již přivedli a mám k dispozici svůj tým. Majitelé byli skvělí. V tuto chvíli nic dalšího neplánujeme," prohlásil manažer Portsmouthu Harry Redknapp.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
božský John

Harry je sympatak..a libi se mi ze to rekl na rovinu...i kdyz neco trosicku defensivnejsiho by to chtelo...obzvlast po šestce v Manachasteru..jak to maj vlastne uprosted zalohy?

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes-DM,Diarra-DM,Diop-DM a este 1 DM

Reagovat
božský John

podivej se do clanku s tim Raulem ze pravdu s tim "vydim" jsem se neupsal:) a dekuju za osvetleni:)

Reagovat
smazaný uživatel

Muamba

Reagovat
havrys99

nevim proč zase středopolař????V Portsmouthu potřebujou hlavně křídla......

Reagovat
One-Real

Jeden z důvodů, je určitě odchod Muntariho.

Reagovat
havrys99

...no nadruhou stranu se mi zdá, že ten střed je zase moc přecpanej....

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda v Portsmouthu by se mi líbil

Reagovat
j_mrazik

Příliš drahý? Musí mít peníze z prodeje Muntariho, ne?Chápu, že to je risk vzít často zraněného hráče. Mohli by mu dát menší stálej plat a založit to na odehranejch zápasech, ale to se asi nebude líbit Appiahovi.

Reagovat
smazaný uživatel

abys nelitoval Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ale Pompey mají přecpanoi středovou řadu, chtělo by to křídla, jak již je tu napsano. Mrzí mě že se Pompeys letos absolutně nedaří, je to jeden z mých nejoblíbenějších týmů. Snad se začne dařit!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele