Pro Garciu zůstávají hlavními konkurenty Lyon a Marseille

09.02.2011, 09:27
Aktuality
Lille letos má obrovskou šanci získat titul, který by pro severofrancouzský klub byl prvním od roku 1954, a trenér Rudi Garcia už pomalu začíná sledovat, jaké celky budou jeho mužstvu nejvíce konkurovat. Navzdory aktuální tabulce jsou podle něj nevětší hrozbou stále Lyon a Marseille...

LOSC o víkendu ztratil remízou v Auxerre, druhé PSG ale prohrálo na hřišti třetího Rennes, a tak náskok lídra Ligue 1 se zvýšil na pět bodů. Ještě o bod, resp. dva více ztrácí Marseille a Lyon, tedy dva největší předsezónní favorité.

”Je tu spousta nebezpečných celků - Rennes, PSG, Marseille, Lyon. Pak zde máme také Saint-Étienne nebo Montpellier a Toulouse. Každopádně jsem i nadále přesvědčen, že Lyon a Marseille mají největší kvalitu,” říká Rudi Garcia.

Lille je momentálně již dvanáct ligových zápasů bez prohry a v posledních devatenácti se mu vždy podařilo skórovat. ”Hráči potřebují vědět, že momentální situace nám dává psychologickou výhodu, kterou musíme využít. Měli bychom svým soupeřům dokázat, že mají důvod se nás bát,” uzavřel šestačtyřicetiletý kouč.

Autor: Petr Vaněček / ligue1.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

přeju jim to!

Reagovat
Langi

pokud nebudou mít nějaký fatální výpadek jako Bordeaux tak ten titul udělají

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas s Garciou, i když já považuji za hlavního konkurenta jen Marseille, protože Lyon působí hodně nevyrovnaně, pod Puelem jsou schopni vyhrát nad Lille, či Montpellierem a pak prohrát ve Valenciennes a Nice.

Reagovat
mike.84

uplnej van basten

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý ,čo bude s kádrom po sezóne Nemyslím si , že hráči ako Hazard alebo Gervinho zostanú verní klubu ... A na lepšie (z hľadiska úspechov a zázemia klubu) angažmá by určite mali aj iní hráči ako napr. Cabaye alebo Debuchy . Rami už odišiel ,čo tiež nieje príliš potešujúca správa ... Letné prestupové obdobie bude pre Lille zaujímavé ale titul im prajem .

Reagovat
Godwinson

Rudi

Osobně si myslim, že hlavními konkurenty jsou PSG a Marseille, ale Lille to přeju.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele