Příští sezóna bude lepší, nepochybuje Sanches

08.05.2017, 21:49
Aktuality
Nepříliš vydařenou premiérovou sezónu v Bayernu Mnichov má za sebou Renato Sanches, který je tak logicky spojován s možným odchodem. Sám portugalský reprezentant ale věří ve světlejší zítřky...

Sanches přišel do Bavorska po vítězství na mistrovství Evropy z Benficy, dostát obrovské přestupové sumy se však jednomu z nejtalentovanějších záložníků nepovedlo.

Stále teprve 19letý středopolař zasáhl pod vedením Carla Ancelottiho pouze do sedmnácti ligových utkání a během uplynulých týdnů byl tak spojován s odchodem.

To se však zřejmě nestane, Sanches je nakloněný setrvání na Säbener Straße, kde věří ve světlejší budoucnost. "Uplynulá sezóna nebyla z mého pohledu úplně vydařená, ale věřím, že ta nadcházející bude z tohoto pohledu lepší," prohlásil Sanches. "Letos jsem toho příliš neodehrál, musím se na nadcházející ročník lépe připravit," uvědomuje si.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (41)

Přidat komentář
smazaný uživatel

On se zvedne a v budoucnu bude tahoun. Aklimatizace mu trvá asi dýl...

Reagovat
VojtovaChelsea

souhlas

Reagovat
AndR

Pro něj škoda, že se v Bayernu objevil právě u Ancelottiho a ne u Pepa.

Nicméně snad mu to vyjde, zvedne se a chytí se u nás. Naprosto příkladný přístup.

Herně to byla zatím teda slabota, ani netvořil, ani nebořil. Ale to místo na středu se konečně přece jen uvolní.

Reagovat
db18

Už mohl hrát stopera nebo levého beka.

Reagovat
vladino10

Reagovat
Manik...

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Uwe háže buly

Jak ty to vubec máš Pep vs Carlo?

Reagovat
db18

Pep << Carlo

Carlo taky není dokonalý, ale o tomhle rozhodují zrovna věci mimo sportovní úsek, jako třeba ukřivděné vystupování atp.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AndR

Hm, nepřeháněj

Lahm se cítí už od 30 starý a nechtěl, necítil se na ježdění po lajně. Kimmich je univerzál a hlavně mladík, který by měl být rád za každou příležitost, která mu něco dá. Alabovi teda uškodil, i když co si budeme povídat, když Alaba preferuje DM, tak holt hrál stopera (a při krizi s hráči).

A tím jsme dost možná na konci výčtu. Buď už si to teda bohudík nepamatuju, nebo to zas tak přehnané nebylo

Jo a raději bych ho viděl na bekovi, kterého nemáme ani jednoho (Bernat je sudokopytník), než na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stále je to mladík , pokial bude na sebe makať , tak sa do základu dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

V Česku by dostal první šanci tak ve 23 letech a začalo by se o něm psát jako o velkém talentu, v 26 letech by se dostal do repre a v 28 přestup do BL teprve

Reagovat
smazaný uživatel

A za rok zpátky do české ligy.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

A kde je tobě vlastně konec??

Reagovat
smazaný uživatel

Hostuje v Jablonci, na konci června se vrací do Sparty.

Reagovat
OnderCZ

Líbí se mi jeho pokorná vyjádření, pořád si myslím, že se ukáže, že pro Bayern to byla dobrá volba. Nicméně to chce čas. Ale příští sezonu už by určitě měl pomalu začít dokazovat, že má i na to hrát v Bayernu.

Reagovat
Rich

Talentovaný je to bezpochyby, to dokazoval už v Benfice. Tuhle sezonu nedostával tolik prostoru, ale jelikož a díky bohu už končí Alonso, tak podle Rummenigeho by právě on měl zaujmout jeho místo v základní sestavě. Každopádně je podle mě nesmysl přivádět dalšího hráče na stejný post. A kdy by nedej bože neměl hrát pravidelně, tak by bylo řešení poslat ho na hostování, ať hraje pravidelně a sbírá zkušenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, moc nechapu proc se pry bayern poohlizi po nejakem zaloznikovi kdyz jich tam je plno, navic tam zahrajou i martinez s alabou kdyby o to slo. Bayern tlaci bota nekde uplne jinde. Doufam ze se sanches pres leto nejak lip sehraje s ostatnimi a uz v priprave ukaze, proc stal tolik penez, a pak to potvrdi i v souteznich zapasech. Podle me ma ted nejvesi sanci se ukazat.

Reagovat
Rich

Spekulace jsou na místě. V posledních zprávách se jedná o Goretzku, Modřiče nebo Verrattiho. Přičemž nechápu zájem o Modřiče, jeho tržní cena je pod 45 milionů a je mu 31 let. Bayern by měl hledat mladé hráče. Sám doufám, že dostane více prostoru s Kimmichem.

Reagovat
vladino10

Modric

Reagovat
Houfi

Navíc proč by měl odcházet z Realu do Bayernu..to snad jen kdyby s ním Madrid nepočítal, což je kravina u Verrattiho bych bohužel věřil spíš přesunu do Juve

Reagovat
vladino10

Ak by som bol real a niekto by mi ponúkol 45 mega za hráča čo bude mať na začiatku novej sezóny 32, tak mu ho dám aj s maslou a venovaním

V reale by ho vedeli nahradiť..

To je jedna vec a druhá, ak by ostal v bayerne do 35 tak by sme podla mna mali nového alonsa

Reagovat
Rich

Verratti nepřijde, jsou to spekulace a že by ho chtěl Ancelotti. Navíc hraje v základní sestavě PSG, tak proč by měl odcházet si říkám. To samé mi nedává smysl, aby šel do Juventusu, kde je třeba Khedira a ten má jistý místo v základní sestavě. Ten Modřič je ale bohužel reálný, že by mohl přijít, ale dopadne to jako Alonso, bude to mrvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec tolliso... vzhledem k tomu za jaky castky se ted prestupuje je to dobrej nakup, i kdyz mi prijde nesmyslnej (ale snad se ukaze a do budoucnosti bude super ) ted uz jen doufam v to kridlo/hrot ktery bude schopny zahrat zaklad i v CL, porad doufam v alexise i kdyz to ted trochu utichlo

Reagovat
Rich

Tolisso je dobrej. Jenom jeho statistika je pozoruhodná. Rozhodně nákup dobrý. A základní sestavu má jistou, protože je to hráč, kterého si přál Ancelotti.

Jinak, co se týče křídla, tak jsou dvě možnosti: Carrasco nebo Sanchez. Oba dva jsou drahý, preferuji spíš Alexise, ale ten si žádá takový plat, že v Bayernu je to nereálný. Takže Carrasco, mladý, talentovaný, rychlý a o něco levnější. Leda, že by Bayern překvapil a z Monaka získal Lemara, ale na to moc nesázím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on nestál tolik peněz proto jaký je teď fotbalista, ale jaký by mohl být. snad se podaří.Je to sympaťák, pokornej byl už v benfice, a vyplatilo se mu to.

Reagovat
smazaný uživatel

Sympaticke ze je pokorny, je to obrovsky talent. Snad sa v buducnosti presadi, urcite ma na BL a moze mat pre Bayern velky prinos. Po Xabim tam ostane miesto, aj ked by som bol radsej pokial by tam hral Kimmich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prej 19ti letý

Reagovat
smazaný uživatel

vubec bych se nedivil kdyby ho frickove kupovali jenom na noseni piti. buyern

Reagovat
REPLIKATOR

Vůbec tam neměl přestupovat, Bayern ho zničil

Reagovat
smazaný uživatel

v jeho letech uz neverim tomu, ze svoji karieru jeste stihne nakopnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele