Priske k nenasazení Kuchty: Ostatní hráči jsou v lepší kondici

28.08.2023, 09:56
Aktuality

Trenéra Briana Priskeho potěšilo, že se Sparta díky triumfu 3:1 nad Karvinou v šestém ligovém kole vrátila na vítěznou kolej. Pražané vyhráli po třech soutěžních utkáních. Na tiskové konferenci si dánský kouč také pochvaloval přístup hráčů v oslabení, jelikož Letenští od 57. minuty za stavu 2:0 dohrávali bez vyloučeného Adama Karabce.

Úřadující český šampion minulý týden vypadl v dramatické domácí odvetě 3. předkola Ligy mistrů s FC Kodaň po penaltovém rozstřelu. Následně v lize remizoval v Teplicích 1:1 a ve čtvrtek v úvodním duelu 4. předkola Evropské ligy prohrál na hřišti Dinama Záhřeb 1:3.

"Nevím, jestli je to úleva, ale bylo to důležité vítězství. Potřebovali jsme se dostat zpátky na vítěznou kolej. S Kodaní jsme vypadli nejhorším možným způsobem, na penalty, takže ano, byla to důležitá výhra. Jsme vítězný klub a bylo důležité se co nejdříve vrátit na vítěznou kolej. Hodně mě také potěšilo, jak hráči přistoupili k oslabení. Bránili velmi dobře, bojovali. Bylo skvělé vidět gól na 3:1," řekl šestačtyřicetiletý Priske, jehož svěřenci se vrátili do čela tabulky o skóre před městského rivala Slavii.

Sparta ve druhém ligovém kole po sobě dohrávala v deseti, v Teplicích byl kapitán Ladislav Krejčí vyloučen v nastavení úvodního dějství. "Jsou to dvě odlišné situace. Krejčí dostal červenou kartu po souboji, ale Karovo (Karabcovo) vyloučení bylo nepřijatelné," připomněl Priske Karabcův úder do obličeje Dominika Žáka.

"Vyloučení nám komplikují zápasy. V Teplicích jsme si to udělali těžší, než jsme museli. Byli jsme rozhodně lepší. Když máte o jednoho hráče méně a soupeř neustále posílá nakopávané balony do vápna, může se stát cokoli. Dnes jsme to znovu viděli, inkasovali jsme ze standardky, při níž nám chyběl hráč. Jsem ale potěšený se střídajícími hráči, Vydra se Sejkem týmu hodně pomohli," prohlásil někdejší kouč Midtjyllandu a Antverp.

Ve druhém soutěžním utkání po sobě chyběl v zahajovací sestavě útočník Jan Kuchta. Na rozdíl od souboje v chorvatské metropoli do duelu s Karvinou vůbec nezasáhl. "Jak jsem řekl už v Záhřebu, ostatní hráči byli v lepší kondici než on. Posadit ho dnes znovu na lavičku bylo mé rozhodnutí. Trochu se potýká s nemocí, není na vrcholu svých sil. Mám štěstí, že v kádru máme dobré hráče, jimž se daří. To byl hlavní důvod," podotkl Priske.

Spartu čeká ve čtvrtek domácí odveta s obhájcem chorvatského titulu. "Neočekávám, že sem Dinamo přijede a bude nad námi chtít dominovat vysokým napadáním. Budou vyčkávat podobně jako v určitých pasážích doma. Bude to test naší trpělivosti, kvality a zejména rozhodování. Nesmíme jim dovolit brejky a nesmíme si to příliš komplikovat. Na Dinamu jsme inkasovali ze standardky a dvakrát z protiútoku, to je nepřijatelné. Ve čtvrtek jim nesmíme nabídnout přechody," uvedl někdejší hráč Genku, Portsmouthu nebo dánské reprezentace.

Autor: ČTK

Komentáře (163)

Přidat komentář
zorz767

Líbí se mi, že Priske přistupuje ke každému stejně a s nikým se nemaže. Četl jsem po posledních zápasech dost kritiky na Olatunjiho, což úplně nechápu. Podle mě hraje zatím tak nějak podle předpokladů. Aspoň teda já jsem od něj určitě nečekal, že hned bude plnohodnotnou náhradou za Čvančaru nebo Kuchtu. Potenciál se zlepšit pořád má. Spíš je chybou Rosického, že nesehnal žádné pořádné posily.

Reagovat
ratusek

Olatunji hraje, na co má. A když nepočítám to fiasko s Kodaní kdy míč odevzdal golmanovi a podruhé taky zazdil akci, tak mě svou zarputilostí a bojovností překvapil. Jasně, to by měl být standard u všech, ale bohužel není. A něco z fotbalového umu má taky

Reagovat
St. Pauli

Tady se ovsem nesohodneme. Za me to fotbalovou inteligenci neni hrac pro Spartu a uz vubec ne pro evropske pohary.

Reagovat
Blasphemer

Fyzicky je připravenej dobře, ale jak píšeš, fotbalový IQ nula. Ten si snad vždy vybere to nejhorší řešení, co může. A nejsem si jistý, jestli se v tomhle může nějak rapidně zlepšit. Pokud bude hrát tak jako teď, tak to určitě na Spartu není.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Messy<3

Reagovat
ratusek

Ale shodneme. Mě Olatunji příjemně překvapil, ale na Spartu to není. Čekal jsem to však od něj mnohem horší

Reagovat
Vrubozubec

A odkdy má Sparta nebo kterýkoliv jiný český tým založenou hru na herní inteligenci? České týmy se s míčem jenom perou a překáží jim, proto to naharazují hráči fyzičností

Reagovat
Pablos

No právě, hraje na co má ...což není prostě na Spartu Jasný je začátek angažmá jeho, může se to změnit... ale zatím tam nevidím vůbec nic. Btw Sejk ve Spartě je taky sranda.

Reagovat
St. Pauli

Sejk by se mel vydat cestou Drchalu, Pulkrabu a dalsich vyhaslych. Uvitam ale, kdyz pri svem putovani po tuzemskych luzich a hajich vynecha Dolicek.

Reagovat
Pablos

Sejk na mě zatím ve Spartě působí jako Minčev s tím rozdílem, že Minčev když už v šanci je tak ten gól většinou dá.

Reagovat
RickNash

ty jsi s ním loni nebyl spokojenej, nebo jde spíš o to, že neceníš hráče na hostovačkách?

Reagovat
St. Pauli

To se mi u nas tedy vic libil Pulky nez Drchal, tomu jsem na chut prilis neprisel. Ty hostovacky mi smysl davaji i nedavaji. Mam k tomu vlastne dost ambivalentni postoj. Vidim to u Bohemky, vidim to u St.Pauli. Ja vim, horkotezko se to posklada bez nich. Na stranu druhou, kde je Koubek, kde je Novak, kde je Osmancik? A ze tech kluku zelenobilozelenych bylo, co potrebovali hrat a nehrali.

Reagovat
Kucka

souhlas, Pulky > Drchal

Reagovat
Moshe Dajan

Pořád lepší než Minčev.

Reagovat
Pablos

Minčev ale proměňuje šance většinou

Reagovat
St. Pauli

V jake dimenzi konkretne?

Reagovat
Pablos

uznávám, že jsem nějákou záhadou myslel, že má na kontě tak 2x tolik zásahů

Reagovat
Neon

V zápasech s Pardubicema

Reagovat
smazaný uživatel

Asi na tréninku. Ale jinak je pravda, že Bejk je zatím potentní spíš jako vůl.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Messy<3

Reagovat
bartes

Olatunji je černý Chorý. Takových hráčů v lize bylo kdysi spousta. Lokvenc, Došek, Tuma, ze začátku i Koller nebo Kweuke. A teď je na Olatunjim, jestli bude mít jen dobrou hlavu a mizernou techniku nebo bude tahoun mužstva jako jednu dobu Kweuke, případně světový útočník jako Koller.

Reagovat
St. Pauli

Tak Kweuke byl tahounem, protoze si to sedlo a uzposobila se mu cela hra Sparty. Ted by to ale byla prece jen skoda hrat jakdybyprimitivne jen proto, ze kluk vepredu myslenkove nestiha.

Reagovat
bartes

jestli si to dobře pamatuju, tak oni přišli spolu s Bonym nebo těsně po sobě. Bony zapadl hned a hrálo se na něho. Kweuke asi půl roku seděl. Pak Bony odešel a hrálo se na Kweukeho. Ze začátku to byl taky kolohnát, který zbořil vše, co se kolem něj pohnulo a každý zápas si koledoval o červenou. Jenže pak se uklidnil, hrál více ve vápně, trochu zlepšil techniku a bořil vše jen při nábězích do vápna a při hlavě. Takže díky tomu byl platný. Pak po cca roce mu zase ruplo v bedně, zlomil Dosoudilovi nohu, když mu na ni skočil, dostal asi půl sezóny distanc a Sparta ho pustila do Turecka, kde je snad doteď.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
kilobyte

Bony hrál v béčku, takže do áčka už přišel aklimatizovaný. Kweuke první zápasy vypadal, že míč vidí poprvé a možná že i poprvé běží.

Ta zlomená noha podle mě nebyla o tom, že mu přeskočilo. Ale on prostě když se rozeběhnul, tak ho nedokázal nikdo zastavit, ani on sám.

Reagovat
bartes

to už je do diskuze, protože ten faul byl někde na půlce a nemusel do něho jít jak tank

Reagovat
St. Pauli

Jak pravi V518: "Nemuzes verit, ze jde stokilova vec na nebe."

Reagovat
vestinustarychdubu

Co pamatuju, tak to byl naprosto prasackej faul kdy tomu Kweuke sel hodne naproti a na tu holen mu skocil. To rozhodne nebylo z kategorie “nedobrzdil svoji vahu”.

Reagovat
inferno08

V Turecku mu při autonehodě zemřela žena a dítě. Pak se po něm slehla zem...

Reagovat
Kucka

To se slehla spíš po nich, ne?

Reagovat
inferno08

https://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/287449/kweukeho-manzelka-je-v-komatu-deti-po-smrti-leo-za-ni-nesmi-do-usa.html

I po něm. Jak to s manželkou dopadlo nevím, každopádně předpokládám, že on se nějak dostal do té Ameriky a od tý doby o něm nikdo neslyšel. Do Turecka se už nevrátil.

Reagovat
Kucka

Podle TM zřejmě ukončil kariéru v roce 2018 (nehoda se stala 2016): https://www.transfermarkt.com/leonard-kweuke/leistungsdaten/spieler/80697/plus/0?saison=2017

Reagovat
inferno08

Tak si to blbě pamatuju. Měl jsem za to, že se po té nehodě zhroutil a skončil. Každopádně v Turecku už není a fotbal nehraje.

Reagovat
Sigma Olomouc

i podle Livesportu

Reagovat
Berbatov9

Sleduju ho celou dobu na instagramu, tu tragickou udalost jsem nikdy nezaznamenal ale aktualne dle instagramu zije nekde v emiratech a venuje se developerskejm projektum

Reagovat
Blasphemer

Chorýho z naprosto objektivních důvodů nemusí mít každý rád, ale fotbalově je opravdu jinde než tahle lopata.

Reagovat
bartes

fakt se neodvažuju říct, kdo je lepší. Olatunji je mladší, je rychlejší, atletičtější a je třeba s ním pracovat. Chorý umí trochu líp nohama, má lepší výběr místa, je zkušenější a je vyšší.

Dohromady bych řekl, že Chorý je díky zkušenostem o pár % lepší, ale Olatunji má mnohem vyšší potenciál. Proto hraje taky ve Spartě, zatím

Reagovat
Bex5

Jestli nekoho neodstavis od balonu (i tezkyho), je to Choras a Vasulin. Jinak nechci hodnotit ... Olatunji je dobre hladovej po volnym, treba odrazenym mici

Reagovat
bartes

Ok, ale hodnotíme hráče, kterým je přes 30 (Chorý, Vašulín), něco se naučili, s Olatunjim, kterému je 23 a teď přišel do Sparty. Pro ty první 2 je naše první liga strop, na Olatunjim je, aby na sobě pracoval. Pokud se na to vykašle, neudrží se ani ve Spartě, pokud se naučí něco, třeba vápno, tak může být platný pro Spartu. Pokud se naučí i techniku, tak může jít za slušné peníze ven.

Reagovat
Kucka

Chorasovi je 28 a Vašulínovi 25

Reagovat
Pablos

Reagovat
krisa

zaokrouhlení nahoru, no..

Reagovat
bartes

vypadají starší a už to asi na velkou kariéru nebude, alespoň ne u Chorého

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Dušana

Sparte to šlapalo když hrála na dva útočníky. Když hraju na jednoho tak je to utopie

Reagovat
Martin9719

Není se co divit s jeho životosprávou.

Reagovat
emisarpravdy

Pověz nám víc pls!

Reagovat
Martin9719

To je na dlouho.

Reagovat
emisarpravdy

Dej tomu prosím čas, ať se něco dozvíme. Pls!

Reagovat
Martin9719

Koukni na Vyšehrad s Lavim, ono je to skoro stejný, opravdu. I když to Štáfkovi nikdo nevěří.

Reagovat
emisarpravdy

To jsem neviděl, Štefek mě instante sere, ale pochlastává, pokuřuje atd, jo? To mi k němu úplně nesedí, spíš chování jako kokot, to jo.

Reagovat
Martin9719

To je uplně přesný.

Reagovat
emisarpravdy

Včetně toho pití a kouření, jo?

Reagovat
ratusek

Když vidím Kuchtu s jeho výrazem "mám v piči", tak se ani nedivím. Ten mámvpičismus mu Priske asi přestal tolerovat a otázka je, co s ním bude dále.

Reagovat
St. Pauli

I kdyz ono neni mamvpici jako mamvpici. Treba u nas, jak ted presne rikal Vesely, v realizaku Bohemky nepanuje shoda nad Kovarikem. Jedni ho vidi jako laxniho chodce, pro jine ma ty spravne schopnosti - techniku a supertajmink, kdy je presne tam, kde ma byt. Kuchtovi ale hlavne chybi pokora, cit pro tym a cokoliv si predstavis pod pojmem charakter. Podobny pripad jako u nas Matousek. Priske kazdopadne palec hore, ze si z toho nenecha delat holubnik.

Reagovat
zorz767

Všechno je to takové nekonkrétní, že nemá pokoru, charakter apod. Zajímalo by mě, co konkrétně Kuchta dělá, že o něm jdou takové řeči. Protože to je třeba posuzovat na základě konkrétních věcí, jestli to je problém směrem k jeho působení ve Spartě nebo ne.

Reagovat
Nuno čomes

Zeptej se slávistů, myslíš, že mladí fotbalisté změní najednou takhle charakter?

Reagovat
zorz767

Myslím, že člověk nemusí bejt charakter, aby mohl hrát vrcholně fotbal a být přínosem pro svůj tým. Proto mi k tomu chybí informace, co přesně problematického Kuchta dělá.

Reagovat
bartes

Není to žádný tahoun týmu. Naopak se veze na jeho vlně. Osobně jsem ho viděl naposledy makat, když byl v nároďáku před přestupem do Sparty. To fakt hrál jako polobůh. Jinak jede celou dobu na půl plynu s vidinou, že se mu nemůže nic stát. Navíc si často neodpustí různé provokace, víz to šlápnutí brankáři v lize na hlavu nebo různé provokace směrem k fanouškům, když dá gól a ještě je dráždí. Prostě typický člověk na tečku mezi oči.......

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Kucka

tehdy byl v repre neskutečný

Reagovat
naheCZ

To je tak, když se chceš dostat z Ruska no...

Reagovat
St. Pauli

Jasne, argumentacne to beru, mam pohled zvenci, husy jsem s nim nepasl a je to z me strany cele dojmologie. Ale porad verim, ze ve vzorcich chovani lidi cist umim, a ze mi staci indicie, abych si ten obrazek poskladal do uspokojive podoby, ze jsem schopen napsat, co jsem napsal, a stat si za tim.

Reagovat
naheCZ

Spíš kurník ne?

Reagovat
Neri04

Vzdyt v tom rozhovoru rika, ze se potyka s nemoci a i to je duvod, proc neni na vrcholu sil a logicky tak hraji jini.

Reagovat
St. Pauli

Tady se zadny rozhovory nectou, tady se poslouchaji podkazty.

Reagovat
Neri04

Zapomnel jsem.

Reagovat
kilobyte

Tak on byl takhle "nemocný" i ve Slavii. Zase Priske nemá problém říct, že někdo nemá správný přístup. Takže možná fakt bude nemocný.

Reagovat
Mass

Nevim jestli se bavíme o stejnym fotbalistovi, ale ve Slavii byl Kuchta velkej makač s obrovskym nasazenim a k tou ještě dělal body (23 bodů v 27 zápasech v lize). Kdyby neměl neférovej přístup ke hře, tak bych si ho i možná oblíbil, některý, kterým to nevadilo, ho měli i rádi.

Reagovat
kilobyte

Ano, bavíme se o stejném hráči.

Reagovat
Neri04

Prijde mi to tak.

Reagovat
Nuno čomes

Tehda v tom videu na jejich YT kanále, jak to Rosický oznamoval v kabině, byla docela velká euforie. Evidentně už přešla, kór za ty prachy

Reagovat
bartes

Kuchta se možná vidí zase v cizině. On je takový namyšlený frajírek, který rád provokuje. Zájem o něho je prý v Norsku.

Reagovat
St. Pauli

Myslis v Dansku. Hodinky holinky.

Reagovat
bartes

no, někde hodně daleko

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ve Slavii byl taky otravenej ke konci, nikdy bych mu ale nevycital pristup ke hre. Jedna vec, co mohl delat mimo travnik, v zapasech jsem ale nejakou laxnost od nej nevidel.

Reagovat
doshcz

hrat v deseti je na hovno ale uvital bych behem toho vic aktivity.. podle me neumime moc hrat tak jako v klidu, drzet mic, nahravat si, kontrolovat zapas.. ukazalo se to treba s Kodani v prodlouzeni nebo prave v tech zapasech v deseti.. bud panicky zakopavame mic a nebo hrajem strasne rychle a na riziko dopredu

Reagovat
St. Pauli

Mne prijde, ze vepredu nikdo nechape myslenky Haraslina s Birmancevicem. Pritom ti kluci to mysli casto velice kreativne a sveze, ale neni komu neni komu. No a taky mi prijde, ze dozadu napravo vam uz letos nikdo neprijde, coz je smutnosmesny.

Reagovat
kilobyte

Ono se nakonec může stát, že tam bude hrát Pešek s Vydrou. Karviná je moc neprověřila, ale klidně bych jednoho z nich zkusil proti Dinamu. Aspoň by se ukázalo, jestli na to mají.

Reagovat
St. Pauli

Zajimave. Alespon nejake reseni. Zatim nemam nazor. (Tedy krom toho, ze mel nekdo prijit, aby se to nemuselo takhle lepit na koleni.)

Reagovat
kilobyte

Tak stejně bychom koupili nějakého nového Mejdra.

Reagovat
doshcz

souhra utocnika a kridel je spatna.. nevim presne ci je to chyba ale Kuchta dela stovky nabehu a oni mu to proste nenahrajou, hlavne Haraslin to bych byl taky otravenej

Reagovat
kilobyte

Tak on těmi náběhy zas dělá Haraslínovi prostor, takže je není úplně špatné. Špatné je, když mu to pak Haraslín nepošle ani před prázdnou. Tam se to podle mě zlomilo a to už Kuchta nepřekousnul.

Reagovat
St. Pauli

No jako lamentujicima rucickama opakovane daval proti Kodani najevo lehoulinkou frustraci, to je pravda. Na stranu druhou, Haraslin i Birma to casto fakt vymysli naramne, jen neni kdo by myslenku zuzitkoval, takze ja porad vidim spis chybu na strane koncovych hracu.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Lemond Laws

Ono se fakt spekuluje o jeho odchodu do Mytčilandu? To je asi totální blbost ne?

Reagovat
zorz767

možná to je jeho sen.

Reagovat
St. Pauli

Ja tomu vubec nerozumim. To by jako kvuli Kuchtovi prenastavil ten tym svoji filosofii? A za kolik by jako mel odejit? A to by sel nejdriv na hostovacku? A komu se tim prospeje? To je lose-lose situace snad pro vsechny zucastnene.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Charakter se uz nedostal do matematickeho modelu Mytjulenu no.

Reagovat
bartes

Podle mě Kuchtovi stačí, když se na něho ti Dáni vyptávali přes agenta a je jeden z mnoha. Kuchta už se tam vidí, přestane hrát a přitom to vůbec nemusí být pravda. Navíc ho prý Sparta nechce pustit. O to víc to pak má Kuchta na salámu....

Reagovat
Pablos

Tam nedavá smysl vůbec nic... ale přesto to tak klidně může skončit díky jednomu jedinýmu faktoru a to jest: Kuchta chce. Ani bych se nedivil, že to je ta jeho ,,nemoc"

Reagovat
Bechy1893

Něco se mele, no..ale sotva ho Sparta pustí za kilo, když za něj dál 3 měsíce zpátky 90, loni nám vystřílel titul a i když nemá formu, tak vede tabulku střelců

Reagovat
bartes

asi si něco řekli. Každopádně Sparta tam má teď Sejka, Olatunjiho, Kuchtu, Minčeva a Schánělce. Na Kuchtu a Minčeva mají nabídky, ale kdyby je pustili, tak jsou bez útoku.

Pokud bude hrát Sejk, jak hrál včera proti Karviné, tak ten bude rád za 4 góly v celé sezóně. A hrát to jen na Olatunjiho je slušná sebevražda

Reagovat
zorz767

Základem všeho je neskutečně prokaučovaný přestupák. Teď už můžou v podstatě jen vybírat ze špatných variant.

Reagovat
Pablos

po titulu až neskutečné usnutí na vavřínech

Reagovat
Gedofrey

Neskutečná škoda

Reagovat
bartes

tak ono je dost těžké najít kvalitního hráče na úrovni Kuchty a dát za něho max. 2 mega. I za toho Kuchtu dali dohromady 3,5. Takže jedou levné nákupy do 2 mega s vidinou, že se jim 1-2 hráči povedou a trefí jackpot.

Teď je těžké cokoliv říkat. Je ještě brzo cokoliv hodnotit. Může se rozehrát jak Sejk, tak Olatunji. Osobně jsem čekal více zapojení mladých hráčů. Loni Sparta začala podzim s tím, že to postavila na Karabcovi a spol, ti se nechytli a od té doby z nich téměř nikdo nehraje. Právě jsem čekal, že je postupně budou zapojovat do procesu. Jsou zase o rok starší a zkušenější, takže už by to mohli někteří zvládat. Taky by bylo vhodné překopat trochu systém, zapojit Ševčíka, když už ho koupili a hrát to více kombinačně. Podle mě na to hráče mají.

Reagovat
Salfovic

Já vůbec nechápu, proč Pasák tlačil Ševčíka do Sparty, která hraje ten debilní systém na tři stopery a dvě defenzivní střeva uprostřed zálohy, ve kterém nemá sebemenší šanci se prosadit.

Reagovat
kilobyte

2 defenzivní střeva uprostřed zálohy? Kairinen a Laci fakt nejsou defenzivní střeva a i ten Sadílek dokáže něco přidat.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
zorz767

Přizpůsobovat systém hráči by dávalo smysl, kdyby tam byl nějakej super hráč, ne Ševčík. Priske chce hrát tak, jak hraje, takže není o čem.

Reagovat
bartes

ono to není jen o Ševčíkovi, ale ti hráči jsou celkově dost kreativní a můžou si to dávat. Karabec, Ševčík, Daněk, atd.

Teď se občas povedla přihrávka do křídla třeba na Sejka a kdyby byl kreativní střed, tak se celá hra mnohem více rozpohybuje, což by ocenili i útočníci a křídla, protože by dostali více prostoru.....

Reagovat
Salfovic

A proč jste tedy kupovali Ševčíka ?

Reagovat
zorz767

Netuším. To je otázka na Rosického.

Reagovat
kilobyte

S tím Ševčíkem je to těžký. Kdyby měl svoji podzimní formu z Brna, tak by se dal zapojovat. Jenže na jaře už to nebylo ono, k tomu máš přechod do většího klubu a ještě hra v jiném systému. Takže prostě bude potřebovat asi dost času. Už včera mohl dostat pár minut, kdyby někteří nehráli ve finální části dost laxně a pak si ještě nevykoledoval Karabec červenou.

Reagovat
Igli

tak ten Shánělec by měl dostat víc čuchnout. V béčku to střílí a horší než Sejk nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

Minčeva bych pustil hned. Kuchta, Olatunji a Schánělec by mohli stačit.

Reagovat
lampas

Kdo chce proboha Minčeva?

Reagovat
bartes

Pardubky na hostovačku

Reagovat
kilobyte

To jsou blbci. Vždyť dává góly snad jenom jim.

Reagovat
bartes

Asi zafungoval faktor Nita . Nechtěný brankář, tak ho zkusili. Když to šlo s Nitou, tak to zkouší na Minčeva . Podle mě by se Minčev chytit mohl. On je to celkově podobný typ jako Tecl, tzn. v menším klubu by se mu mohlo dařit a dát těch 8-10 gólů za sezónu, ale nemá hlavu na to ustát tlak ve větším. V podstatě i Sejk dal 7 gólů za Jabko, takže Minčev by mohl dopadnout podobně, kdyby šel do horšího..

Reagovat
Messy<3

Minčev vystřelí až někde v L1, nebo v něčem podobném.

Reagovat
jsemdement

Reagovat
lampas

Aha, já myslel, že někdo ze zahraničí

Reagovat
Pablos

třeba někdo z Itálie... tam jsou toho schopný, pár bezva nákupů z ligy už udělali

Reagovat
Bex5

OT: Co ta Slavka a Viktorka s tim levym bekem Vyskova vymejslej?

Prijde mi, ze Slavisti uz fakt jen vykupujou obchod, aby se zbytek ulice nenazral, ted do toho jeste Zmrzlyho prej

Reagovat
emisarpravdy

Myslíš že Slavia nepotřebuje levého beka, jo?

Reagovat
Greny

No já psal že jo , kolega mě opravil že ne že stačí Bořil a Provod

Reagovat
emisarpravdy

Potřebujeme jak prase drbání. Jen jsem říkal, že i s tím co máme by se to 4231 dalo poskládat, ale levého beka pls hned!

Reagovat
Greny

No on není ale úplně levé bek tam hrál jen pár zápasů, proto se divím že po něm chcete taky jít(ok nebyl ani Jurasek)

Každopádně si myslím že by upřednostnil Plzen

Reagovat
emisarpravdy

Om právě zahraje i že středu. To přesně trpiš chce, leváka co zahraje uprostřed u na levý straně, nahoře i dole. Nemám Zmrzlýho nějak naskautovanýho, ale z dostupnejch informací by to měl být přesně on.

Reagovat
Bex5

Ano, myslim, ze tam tech hracu na LB par mate

Reagovat
emisarpravdy

Samý hráče co by tam v ideálním případě byli backup

Reagovat
Bex5

Jako jo ... ale kurva chlapi, co bysme za to dali my ... Oscar, Provod, Boril

Reagovat
emisarpravdy

Už máte Ibru

Reagovat
Pablos

Cože ? Jakože toho Dweha by měla koupit Slavia z Plzně jo ?

Reagovat
Greny

Souare

Reagovat
Pablos

Aha... toho snad ani neznám

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo, Souare, Adediran i Zmrzly maji prijit. Vsichni.

Reagovat
Pablos

Tak z Adedirana bude mít radost hlavně Obi (teda mám za to, že to byl on, kdo psal, že mu příjde z těch černošských útočníků v lize nejhorší )

Reagovat
Freedo

Je to zajímavej hráč. Minimálně Gning je horší.

Reagovat
Pablos

No já právě zase mám názor, že je z nich nejlepší

Reagovat
Freedo

Adediran? Ono je to těžký, Tijani má svoje přednosti, ale na míči je slabej. Olatunji byl v Liberci super, ale ve Spartě řeší situace špatně. Uvidíme, co Tanko.

Reagovat
Pablos

No ještě Durosinmi a Gning k nim počítám ...a Tanka jsem vlastně vypustil, uvidíme no. A jasný, že to je těžký... já jen tam prostě vidím potenciál dobrej u Adedirana, ale taky může shořet jako papír ve velkém klubu... je to někdy o náhodě i.

Reagovat
John Obi Mikel

Nebyl jsem to já .

Reagovat
Pablos

Aha

Reagovat
St. Pauli

Catch em all

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
doshcz

Reagovat
Bex5

Reagovat
Bex5

20leftbacksinmypocket

Reagovat
Salfovic

Jak napsal Bex: Slavisti uz fakt jen vykupujou obchod, aby se zbytek ulice nenazral

Reagovat
naheCZ

A Zmrzlého Olomouc pustí jo? To jen zase za naprosto nepřiměřenou raketu ne? Kdyby Sigma ho chtěla pustit za nějaké rozumné peníze, tak už tam dávno není, ten zájem z TOP 3 tam byla už dříve...

Reagovat
Bex5

Dostatecna castka by je podle me primela na nej dat klidne i maslicku a poslat Leosem Janackem do Prahy nebo dal.

Ale hrac je to kvalitni.

Ted proti nam byl s Pospisilem (a Zorvanem) proste uplne jinde nez zbytek Sigmy. Teda Chvatal to trefil hodne dobre, ale Zmrzly celkove lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostatečná částka... předpokládám, že Olomouc za něj bude chtít nejmíň mega v eurech, i když má jen rok do konce smlouvy. To za něj snad nedá ani luftjarda.

Reagovat
Bex5

Nevim. Ja do tehle hajzlu nevidim

Reagovat
Pablos

tak to létaly daleko horší částky v lize né ? Sparta s Trávníkem to byl taky cirkus jako

Reagovat
Bex5

Jako pokazdy, kdyz se v Baniku mihne neco lepsiho nez Granecny

Reagovat
ratusek

Zorvana jsem chtěl tehdy k nám. Nechápu, že jsme ho z Příbrami nekoupili tehdy.

To stejné platí o Růskovi. Ale ten k nám nechtěl a navíc je skleněnej, takže nakonec dobrý

Reagovat
Bex5

Zorvan jako prekvapil mile. Jesteze nevyrovnali

Reagovat
emisarpravdy

Zorvan je perfektní hráč!

Reagovat
Losinho

Toho bych bral

Reagovat
Mass

Četl sem, že je zájem o Souarého. O Zmrzlym nevim.

Reagovat
Pablos

rozmohl se nám tady takový nešvar...

Reagovat
St. Pauli

Copak? To tu vysel dalsi slovensky clanek?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele