Přijeli jsme pro tři body, řekl po remíze v Paříži Jardim

30.01.2017, 15:48
Aktuality
Francouzské lize v posledních letech dominuje Paris Saint-Germain, letos se však o titul musí prát a má hned dva konkurenty. Před ním se v tabulce stále drží OGC Nice a velkou hrozbu představuje AS Monaco. Právě souboj dvou osmifinalistů Ligy mistrů včera večer uzavřel 22. kolo Ligue 1...

V Parku princů se na první branku čekalo honě dlouho a skóre se poprvé měnilo až v 81. minutě. Po souboji Sidibého s Draxlerem byla nařízena penalta, z níž si svůj již 21. ligový gól v probíhající sezoně připsal Edinson Cavani. Domácí ovšem vedení nakonec neudrželi, ve třetí minutě nastavení dostal spoustu času a prostoru Bernardo Silva a jeho zakončení znamenalo dělbu bodů.

"Pokaždé hrajeme na výhru. Vzhledem ke stavu 0:1 není remíza zase tak špatná, ale přijeli jsme sem pro tři body. Tým ze sebe vydal to nejlepší, aby odehrál kvalitní zápas a bylo to skvělé utkání jak od Monaka, tak i od Paříže," hodnotil kouč hostí Leonardo Jardim.

AS Monaco se díky získanému bodu udrželo na čele tabulky o skóre před Nice, které si v neděli poradilo s Guingampem. Oba týmy zatím posbíraly 49 bodů, třetí PSG je zpět o tři body.

"Boj o titul je velmi vyrovnaný, rozhodnuto bude až v dubnu nebo květnu. Tohle byl můj třetí zápas v Paříži. V prvních dvou případech jsme více bránili než útočili. Dnes byl výkon po této stránce vyrovnanější," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / ligue1.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já myslel, že ten Rybovlev to v Monaku zabalil...

Reagovat
smazaný uživatel

Nezabalil, jen omezil

Reagovat
Rezan

Dobře to tam dělá. Akorát Falcaa se nezbavil, páč ho nikdo nechce

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/hraci/falcao-8690/?loginMsg=1

Nemyslím si, že by se ho letos chtěl zbavil, když Falcao hraje opět skvěle a to nejen kvůli statistikám, ale i předvedené hře.... Myslím si, že to bylo jen placnuti ten tvuj prispevek.

Reagovat
Rezan

myslel jsem tim, že přeplacený hráče dost pustili, akorát Falcao jim jaksi zůstal. Ale hraje u nich dobře, o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rezan

A kde se stala chyba?

Reagovat
off-olda

Při remíze si oba týmy rozdělí body, tedy jeden pro PSG a jeden Monako.

Reagovat
Staenly10

A ten zbývající jeden?

Reagovat
Filipow

nenávratně v prdeli

Reagovat
Rezan

škoda ho

Reagovat
smazaný uživatel

já si ho vezmu

Reagovat
Rezan

máš bod

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, jsem poctěn.

Reagovat
smazaný uživatel

To si sice prisli, ale kedze ziskali len jeden a to vyrovnavali este v nastaveni,tak je tento Jardimov vyrok a tento clanok uplne bezvyznamny.

Reagovat
cr7sux

Pises aj na zpovednicu?

Reagovat
Staenly10

Úvaha.

Reagovat
smazaný uživatel

emery.

Reagovat
smazaný uživatel

"bylo to skvělé utkání jak od Monaka, tak i od Paříže"

představoval jsem si ho skvělejší jak od Monaka, tak od Paříže

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele