Prezident River Plate si přeje návrat Aimara

11.03.2008, 15:43
Aktuality
Pablo Cesar Aimar možná po letošní sezoně ukončí své španělské dobrodružství a vrátí se do klubu, z něhož se na Pyrenejský poloostrov vydal. Argentinského záložníka by zpět do River Plate rád přivedl prezident Jose Maria Aguilar a podle všeho není bez šance...

"Pablo z River Plate odešel před dlouhou dobou a jednou se musí vrátit. Máme dobrý kádr, ale rozhodně se pokusíme získat několik velkých posil. Pro Aimara je ten pravý čas, aby se vrátil," vyzval Aguilar 28letého fotbalistu v rozhovoru pro Radio La Red.

Aimar do Španělska zamířil v průběhu sezony 2000/2001, kdy ho koupila Valencia. S tou sice získal dva mistrovské tituly, ovšem pozdější trenér Quique Sanchez Flores s ním příliš nepočítal do základní sestavy, a tak hráč před loňskou sezonou odešel do Zaragozy. Realu se letos příliš nedaří a nejlepší sezonu neprožívá ani sám Aimar, který má často zdravotní problémy.

"Fotbal je ovlivňován penězi a záleží pouze na hráčích. Není možné získat nějakého fotbalistu a nabídnout mu stejný plat, jaký má v Evropě," ví Aguilar, že po finanční stránce nemůže konkurovat klubům ze "Starého kontinentu".

Do Argentiny se nedávno vrátil Riquelme (Boca Juniors) a návrat zvolil i Andres D'Alessandro (San Lorenzo). Bývalý záložník Wolfsburgu je stále hráčem Zaragozy a k odchodu z klubu mu pomohly i neshody, které měl s trenérem a také Aimarem.

Ještě hůře než Aimar je na tom v tuto chvíli Javier Saviola. Tomu byla v Realu Madrid podobně jako v Barceloně přisouzena role náhradníka a jeho případný přestup do River Plate by podle Aguilara byl hodně komplikovaný. "Je tvrdohlavý. Nevrátí se do té doby, dokud za sebou v Evropě nebude mít něco, co považuje za úspěšnou sezonu," řekl prezident River Plate na adresu Savioly.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nikdy na tebe nezapomenem ..

Reagovat
fantomas

jj měl by se vrátit

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, jen ať Pablo zůstane v Evropě, dokud je mladý. Může ještě něco dokázat a vydělat si velké peníze. Já chápu, že se hráči vracejí zpět do svých klubů v Argentině a je to dobře, ale většina až po třicítce, logicky. Aimar by měl zůstat v Evropě ještě tak 3, 4 sezony.

Reagovat
-Kopy-

Malý klaune díky za vše.

Reagovat
fantomas

jj pro vale odvedl dobré služby, proč vlastně odcházel?

Reagovat
-Kopy-

Protože ho QQ nechtěl, nepočítal s ním.

Reagovat
-Kopy-

Přitom to byl největší oblíbenec fanoušků společně s Vicentem.

Reagovat
fantomas

to se npohodli? nebo proč s nim nepočital, ten QQ mě teda nepřestává udivovat

Reagovat
-Kopy-

Jej, už to moc nepamatuju, nezapadal do jeho stylu hry myslím a proto radši odešel.

Reagovat
fantomas

má i smulu na zranění no jinak sem ho jako hráče měl moc rád (mám stále) ale už to neni ono, myslim, že kdyby se jako Riquelme, byt jen na chvili, vrátil do vlasti, mohl by pookřát a zase v Evropě hrát na urovni...i když zase ty zranění potom sehrají svou roli ...btw myslim že, jak tak koukám na sestavu Vale, právě takovej hráč jí v tuhle chvíli chybí. Taky proč nehraje Vicente stabilně? Silva by se mohl posunout i víc do středu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No Silvu bych ve středu neviděl nejradši vůbec,doufám že je to jenom nutné zlo do konce sezony než se koupí nějaký klasický ofenzivní středový záložník..A i jeho forma je celkem pod úrovní poslední dobou

Reagovat
fantomas

no ale ja myslel že by tak uvolnil misto pro Vicenteho

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím že jo,ale Mata střílí,tak je dobře že hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Odešel z Valencie kvůli zranenin, ktera ho prakticky celou jeho karieru zasahovala, buh vi, jaky by byl hrac bez zraneni...byl to muj nejoblibenejsi ofenzivni zaloznik. A spolu s Mendietou moji nejoblibenejsi hraci vubec. Hlavne at je Pablito zdravi...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele