Preview zápasů Ligy národů - sobota 8.9.

08.09.2018, 08:56
Previews
Hlavní tahák dnešního programu Ligy národů uvidí Londýn, Anglie zde ve Wembley přivítá Španělsko. V nejvyšší soutěži se hrají hned dva zápasy, v tom druhém se proti sobě postaví Švýcarsko a Island...
Liga A - skupina 2
Švýcarsko - Island  (sobota 18:00)
Kybunpark v St. Gallenu je už připraven na těžkou bitvu švýcarského národního týmu proti bojovným Islanďanům. V těžké skupině, kde je hlavní favorit Belgie, se počítá každý bod. Poslední vzájemné měření sil přišlo takřka na den přesně před pěti lety a byla z toho úchvatná, osmigólová podívaná.

Před pěti lety ještě Island jako trpaslík respekt nebudil, nicméně pomalu se rodil tým, který dnes už nikdo nepodcení. Island ušel dlouhou cestu, aby pak sklidil dva obrovské úspěchy - postup do čtvrtfinále EURO 2016 a skupinovou účast na letošním světovém šampionátu v Rusku. Díky dobrým výsledkům se ostrované dostali do Ligy A, kde se ve druhé skupině poměří se Švýcarskem a favorizovanou Belgií.

Pro Island bude zápas v St. Gallen prvním ostrým soubojem po skončeném mistrovství světa a prvním velkým zápasem kouče Erika Hamrena, který nahradil Heimira Hallgrímssona. Vikingové si pod jeho vedením dávají jasné cíle udržet skupinu a kvalifikovat se na evropský šampionát v roce 2020.

Švýcarsko bude na domácí půdě favoritem, ovšem na Island si musí dát velký pozor. Reprezentace helvétského kříže si na mistrovství světa vedla ještě lépe, než její soupeř a došla až do osmifinále, kde nestačila ve vyrovnaném souboji na Švédsko.

Švýcarsko se s Islandem zase tak často nepotkává. Naposledy se tak stalo před pěti lety, kdy se v Bernu zrodila senzační remíza 4:4, přestože domácí celek vedl už 4:1. Pro Islanďany to byl vůbec první získaný bod proti tomuto soupeři, neboť všechna ostatní utkání s ním prohráli.

Vladimir Petkovič nemůže počítat s Michaelem Langem, jinak má k dispozici kompletní kádr včetně obvyklých hvězd Xhaky, Shaqiriho nebo Lichtsteinera. Na druhé straně je Island hodně oslaben o kapitána Arona Gunnarssona a možná další oporu Finnbogasona, i když u něj je start s otazníkem.
Švýcarsko - pravděpodobná sestava:
Sommer - Rodríguez, Schär, Akanji, Lichtsteiner - Xhaka, Zakaria - Zuber, Shaqiri, Embolo - Seferović
Island - pravděpodobná sestava:
Halldórsson - Saevarsson, Ingason, Sigurdsson, Magnússon - Hallfredsson, Bjarnason - Gislason, Sigurdsson, Traustason - Bödvarsson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.74 - 5.48
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Švýcarsko00000:00
 Belgie00000:00
 Island00000:00
Liga A - skupina 4
Anglie - Španělsko  (sobota 20:45)
V sobotu večer se otevřou brány slavného stadionu ve Wembley, kde se domácí celek popere s vyzyvatelem ze Španělska. Tým trenéra Garetha Southgatea doma na Španěly tradičně umí hrát, ale soupeř bude mít velkou motivaci.

Domácí Anglie se před téměř vyprodaným stadionem postaví Španělům a bude doufat, že se jí povede minimálně zopakovat výkony z posledního mistrovství světa. Na šampionátu v Rusku došla až do boje o třetí místo, ve kterém nakonec padla s Belgií. Přesto se po delší době mluvilo v Anglii o úspěchu, neboť anglická reprezentace delší dobu výsledkově stagnovala.

V play-off vyřadili Anglii Chorvati, kteří s ní jsou nyní rovněž ve skupině. Angličané doufají, že se jim povede potvrdit dobrou formu, kterou proti Španělům mívají. Obě země se spolku utkaly už pětadvacetkrát, z čehož si Angličané vzali tři body ve třinácti příležitostech. Devětkrát vyhráli Španělé, ale ti mají obecně problémy bodovat na půdě soupeře. Za posledních dvacet let vyhrálo Španělsko na půdě Anglie jen jednou.

Při posledním duelu na stadionu ve Wembley se body dělily, třebaže Angličané vedli už o dvě branky. Během posledních sedmi minut v nastaveném čase totiž Španělé srovnali na konečných 2:2, o což se postarali svými zásahy Iago Aspas a Isco. Trenér Gareth Southgate nebude moci využít služeb Raheema Sterlinga, protože hráč Manchesteru city má problémy se zády. Zraněn je také Adam Lallana. Oproti minulým rokům neuvidíme v nominaci duo Jamie Vardy a Gary Cahill.

Trenér Southgate i přes jejich konec věří v sílu mužstva. "Máme velmi silný tým, který jsme doplnili o několik schopných a velmi talentovaných hráčů. Místo je tu pro každého, kdo na sobě tvrdě pracuje. Myslím si, že se do budoucnosti můžeme dívat s velkým optimismem, což jsme trochu ukázali už na šampionátu v Rusku. Známe své silné i slabé stránky a víme, čeho jsme společně schopní," míní někdejší populární hráč.

Oponentem mu bude taktéž bývalý skvělý hráč. Španělsko muselo před šampionátem řešit hodně nezáviděníhodnou situaci ohledně trenéra Julena Lopeteguiho, který byl odvolán jen chvíli před startem. Začalo tak tísnivé období, v němž španělský fotbalový svaz musel hledat adekvátního nástupce. Nakonec jej našel v Luisi Enriquem. Někdejší hráč Barcelony nebo její pozdější trenér by měl najít novou tvář pro Španěly.

Těm se totiž poslední mezinárodní turnaj moc nepovedl. Na to, že byli Španělé považování za jednoho z hlavních favoritů na celkové vítězství, jejich konec v osmifinále docela překvapil. Poradila si s ním domácí ekipa Ruska. Do duelu s Anglií nenastoupí útočník Diego Costa, který má s ostrovním fotbalem bohaté zkušenosti. V prohlášení federace stojí, že Costa odešel z osobních důvodů. V nominaci jej nahradil Iago Aspas.

Zkušený kanonýr Celty Vigo ke své roli říká: "Mám před sebou skvělé chvíle, pokaždé, když jedu na sraz reprezentace, tak si to hodně užívám. Je to pro mě velká pocta a jsem trenérovi vděčný, že mi dal šanci. Vím, že musím hodně pracovat a snažit se pomáhat týmu. Jsem připraven udělat sto procentně to, co po mě trenér bude chtít. Čeká nás hodně těžký soupeř a úžasný stadion, takže se moc těším," dodal Aspas.

La Roja má před sebou nový cyklus a na půdě náročného soka se pokusí udělat dojem. Musí se obejít také bez další velké osobnosti, zkušeného záložníka Andrése Iniesty. Jak si mladý celek poradí s ostrovní atmosférou?
Anglie - pravděpodobná sestava:
Pickford - Walker, Stones, Maguire - Trippier, Lingard, Henderson, Alli, Shaw - Kane, Rashford
Španělsko - pravděpodobná sestava:
De Gea - Carvajal, Nacho, Ramos, Alonso - Ñíguez, Busquets, Alcántara - Asensio, Morata, Isco
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 3.13 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chorvatsko00000:00
 Španělsko00000:00
 Anglie00000:00
Liga B - skupina 3
Severní Irsko - Bosna a Hercegovina  (sobota 15:00)
Severní Irsko se těsně nedostalo na šampionát v Rusku a skončilo v baráži na Švýcarsku. Nyní začíná nový cyklus, a to i kvůli odchodu některých stálic. Jako první ostrý soupeř jej prověří velmi nebezpečný soupeř, Bosna a Hercegovina.

Manažer Severního Irska Michael O'Neill musí řešit několik klíčových problémů a otázek, které vyvstaly před premiérovým duelem jeho mužstva. Jsou to ale veskrze příjemná dilemata, týkající se nejvíce branky a útoku. O slovo se mezi třemi tyčemi hlásí trojice Trevor Carson, Bailey Peacock-Farrell a Michael McGovern. Pozici v základu by si rádi vydobyli útočníci Kyle Lafferty, Josh Magennis, Liam Boyce a Will Grigg, což bude rovněž těžké dilema. Všem čtyřem se v jejich klubech střelecky daří.

Jisté je, že ve hře už neuvidíme Chrise Brunta. Třiatřicetiletý záložník se rozhodl, že nastal čas dát prostor mladším hráčům a definitivně pověsil reprezentační tričko na ramínko. Bez něj bude muset trenér O‘Neill najít vůdce v záloze a vlastně v celém týmu. Tomu se zatím v tomto kalendářním roce moc nedaří.Pouze jedno utkání z posledních sedmi Irové dokázali vyhrát a jejich aktuální forma není příliš přesvědčivá.

Do Belfastu nyní zavítá Bosna a Hercegovina, což například záložník George Saville bere velmi vážně. "Jsem moc rád za to, že se střetneme právě s Bosnou a Hercegovinou. Nemám zase tak moc fotbalových vzorů, ale pokud je někdo, kdo se mi opravdu hodně líbí, je to Miralem Pjanić. Skrývá v sobě skvělou techniku, vynikající myšlení a je to lídr. Opravdu můžu říct, že bych někdy rád dosáhl jeho úrovně. I proto to utkání pro mě bude zajímavé."

Severní Irsko zatím v roce 2018 sehrálo tři duely, z nichž jednou vyhrálo, jednou remizovalo a naposledy prohrálo. To byl poměrně šok, protože dostalo tři branky od Kostariky. Fanoušci by neradi, kdyby se podobný scénář měl odehrávat před jejich zraky v Belfastu. S Bosnou nemají téměř žádné zkušenosti ani hráči, protože spolu tyto dvě země ještě nikdy nehrály.

Bosně se daří v poslední době lépe než jejímu soupeři. Ambiciózní země čekající každou generaci na jednoho až dva skvělé hráče se nakonec na mistrovství světa nedostala, i když to chvíli vypadalo nadějně. Od ledna zatím odehrála šest zápasů, ve kterých ale dokázala zvítězit jen dvakrát.

Zkušený záložník Edin Višća před utkáním s Irskem zmínil: "Četli jsme a slyšeli, že v Belfastu panuje skvělá atmosféra. Hodně se těšíme na to, až se dostaneme na trávník. Pokusíme se udělat maximum pro to, abychom vyhráli a zároveň pobavili naše fanoušky," dodal hráč Istanbulu Başakşehir.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.28 - 3.03 - 2.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Rakousko00000:00
 Severní Irsko00000:00
 Bosna a Hercegovina00000:00
Liga C - skupina 2
Finsko - Maďarsko  (sobota 18:00)
Finové se nikdy v historii nepropracovali na žádný velký turnaj. A protože Liga národů v kombinaci s běžnou kvalifikací nabízí daleko větší možnost, jak se na toužebné EURO propracovat, rozhodně by chtěli chytnout svou šanci za pačesy. Proti bude na úvod Maďarsko, tým, který před dvěma lety na evropském šampionátu ve Francii nehrál druhé housle.

Jestli však Maďaři předminulou kvalifikaci zvládli dle vlastních představ, ta na světový šampionát v Rusku pro ně nedopadla nejlépe, a v konkurenci Portugalska a Švýcarska v podstatě ukázali jen šedý průměr. Určitě je ale nyní bude hodně zajímavé sledovat v poněkud měkčí konkurenci Řecka, Estonska a Finska v rámci Ligy národů.

Poté, co byl v roce 2017 po parádních úspěších na turnaji ve Francii odvolán německý trenér Bernd Storck, nastoupil na jeho místo dočasně Zoltán Szélesi, aby nakonec angažmá následně nově zvoleného belgického stratéga Georgese Leekense skončilo opět nevalně. Každopádně svaz bude sázet na zahraniční trenéry i nadále. A svou premiéru si tak odbude Marco Rossi.

Zkušený třiapadesátiletý Ital není v Maďarsku žádnou neznámou, několik let působil například v budapešťském Honvédu, a tak maďarské fotbalové prostředí poměrně dobře zná. "Bude to pro nás extrémně důležitý zápas. Mám trošku smíšené pocity, takové vzrušující. Být nervózní za celý národ je velmi zvláštní věc," říkal maďarský stratég.

Poté, co Finsko v minulé kvalifikační skupině skončilo na předposledním místě, sehrálo několik zajímavých přátelských utkání. A co je zásadní, to jsou konečné výsledky. Vždyť ze šesti utkání padlo pouze s Rumunskem, jinak čtyřikrát zvítězilo. "Příprava proběhla dobře. Ale před prvním mistrákem vždy vznikají pochybnosti," uvedl trenér Markku Kanerva.

Tomu vedení dává i nadále šanci, i když dosavadní kvalifikace nedopadly nejlépe. U týmu je už od roku 2016. "Opravdu je složité říci, jak moc se Maďarsko změnilo. Někteří noví hráči v nominaci každopádně jsou," dodával Kanerva. Finsko se s Maďarskem utkalo už v kvalifikaci na EURO 2016, tehdy v obou případech prohrálo o branku.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.19 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Estonsko - Řecko  (sobota 20:45)
Mistři Evropy z roku 2004 jsou v Lize C považováni za jedny z největších favoritů na postup, svou pouť Ligou národů započnou v Estonsku. Ve skupině 2 je ještě houževnaté Maďarsko a nevyzpytatelné Finsko, proto je tříbodový zisk s asi největším outsiderem téměř povinností. Řecko z dlouhodobého hlediska bojuje o postup na vrcholné akce, uplynulé MS 2018 v Rusku mu vskutku uniklo jen o chloupek.

Řecko naprosto pokazilo kvalifikaci o EURO 2016, kdy v hratelné skupině obsadilo dokonce poslední šestou pozici se šesti body a skončilo i za Finskem či Faerskými ostrovy. Reputaci si vylepšilo v předchozím cyklu, ten zakončilo na druhém místě za suverénní Belgií a před třetí Bosnou. Následně putovalo do baráže a los k němu nebyl příliš přívětivý. Nad jeho síly totiž byli vicemistři světa z Chorvatska, se kterými vypadlo po výsledcích 1:4 a 0:0.

Německý trenér Michael Skibbe má pro nadcházející období jediný cíl. "V podstatě nás nemusí příliš zajímat, jestli postoupíme na evropský šampionát z Ligy národů nebo z kvalifikace. Pokud se nám nepodaří dostat mezi čtyřiadvacet nejlepších výběrů, tak budeme hodně zklamaní. S Estonskem máme své zkušenosti a dobře si uvědomujeme, že jeho defenzívu nebude snadné překonat," vyjádřil se třiapadesátiletý rodák z Gelsenkirchenu.

Ten při premiéře v nově vzniklé soutěži bude mít k dispozici své největší hvězdy, nechybějí brankář Orestis Karnezis z Neapole, obránce Kostas Manolas z AS Řím či útočník Marseille Kostas Mitroglou. Estonci se na závěrečný turnaj ještě nikdy neprobojovali, v předchozí kvalifikaci o MS skončili na čtvrté příčce s jedenácti body. V celém průběhu nemohli být spokojeni hlavně s porážkou 0:5 od Bosny a debaklem 1:8 v Belgii.

Oba dva sobotní protivníci hráli ve stejné skupině a o něco úspěšnější bylo Řecko, i když úplně nadšeno být také nemohlo. Nejprve si sice odvezlo z Tallinnu všechny tři body po vítězství 2:0, jenomže v domácí odvetě na protivníka nevyzrálo a muselo vzít zavděk bezbrankovou remízu. "O podcenění nemůže být řeč, vzhledem k náročnosti soupeřů potřebujeme tři body," dodal na předzápasové tiskové konferenci Skibbe.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.64 - 3.13 - 1.98
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Řecko00000:00
 Estonsko00000:00
 Maďarsko00000:00
 Finsko00000:00
Liga D - skupina 2
Bělorusko - San Marino  (sobota 18:00)
Minsk se stane dějištěm dalšího střetu Ligy národů a konkrétně se o tři body popere domácí celek se San Marinem. Tým trenéra Igora Kriushenka je před zápasem jasným favoritem, San Marino může jen překvapit.

V sobotu večer se utkají také dva z nejmenších týmů spadajících pod hlavičku UEFA. San Marino se s Běloruskem ještě nikdy v rámci oficiálních střetů nesetkalo. Ve druhé skupině Ligy D se utkají také s Lucemburskem a Moldavskem. U San Marina jakožto jasného outsidera a jednoho z historicky nejhorších týmů v Evropě není neobvyklé, že se hráči scházejí až na výjimky téměř až před zápasem.

Poslední zápas sehrál tým ze San Marina proti České republice a jednalo se o duel starý už téměř rok. San Marino dostalo pět branek, což bylo ale jasné zlepšení defenzivy oproti předposlednímu utkání kvalifikace s Norskem (0:8). Nedá se očekávat, že by San Marino dokázalo způsobit nějaké větší potíže Bělorusům, ale ani v tomto případě to Bělorusko nemůže brát na lehkou váhu.

Od špatně sehrané kvalifikace se Bělorusko, podobně jako každý jiný tým, kterému nedělá problém postavit jedenáct hráčů, soustředilo v tomto roce na přátelská klání. Odehrálo jich šest, ale jen dvakrát se mohlo radovat z výhry. Naposledy dostalo dvě branky od Finska. Popravě je Bělorusko jedním z těch týmů, které mohou z nabízené šance se kvalifikovat díky Lize národů jen profitovat.

Běloruský trenér Igor Kriushenko před domácím zápasem se San Marinem poznamenal: "Věřím, že to bude dobrý zápas. Chceme zkusit nějaké nové hráče, dát více prostoru těm, kteří se zase tak často do základu nedostanou. Ať už ale bude hrát kdokoli, musí být připraven. San Marino je soupeř jako každý jiný a zaslouží si náš respekt. Takto k němu musíme přistupovat. Žádný zápas nikdy nevyhrajete jen proto, že jste favoritem utkání. Chci proto vidět hráče, kteří bojují o své místo,"
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.04 - 19.50 - 50.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Lucembursko - Moldavsko  (sobota 20:45)
V sobotu vstoupí do Ligy národů také trpaslíci z Lucemburska a Moldavska a rozhodně budou bojovat o důležité body. Největším favoritem na první místo ve čtvrté kategorii skupiny 2 je Bělorusko, se San Marinem se do postupové matematiky příliš nepočítá. Vzhledem k výkonnosti obou soupeřů se dá očekávat nesmírně vyrovnaný duel, o vítězi mohou vskutku rozhodovat jen maličkosti.

Lucemburčané šli v posledních letech hodně nahoru a jejich výkony v předchozí kvalifikaci o světový šampionát v Rusku nebyly vůbec špatné. V těžké skupině A obsadili předposlední páté místo se šesti body. Sice utrpěli debakly 0:8 od Švédska a 0:5 od Nizozemska, nicméně například v Bulharsku prohráli pouze o jednu branku (3:4) a se stejným protivníkem se doma rozešli smírně po výsledku 1:1.

O největší překvapení se postarali začátkem října uplynulého roku v Toulouse, kde se čerstvými mistry světa z Francie senzačně remizovali bez branek. Jedinou výhru si připsali proti Bělorusku (1:0) a určitě se i teď budou věřit. V posledních pěti přípravných utkáních prohráli pouze jednou s Rakouskem (0:4), jinak si ale vyšlápli na silné Maďarsko (2:1), houževnatou Gruzii (1:0) a dobrý pocit mohli mít i po vystoupení s africkým Senegalem (0:0).

Hosté se o žádnou velkou senzaci nepostarali, ve vyrovnané skupině D ani jednou nebodovali naplno a skončili poslední šestí se dvěma body. Nerozhodné výsledky uhráli pouze s Gruzií, v ostatních utkáních v podstatě neměli šanci. Lucembursko narazilo na Moldavsko celkově třikrát a zajímavostí je, že se diváci nedočkali jediného gólu. Bez branek se hrálo v obou případech v kvalifikaci o MS 2010 a také před více jak třemi lety v přátelském duelu.

Domácí trenér Luc Holtz pevně doufá, že jeho svěřenci navážou na zlepšenou hru z poslední doby. "Moldavsko má své kvality a porazit ho nebude jednoduché, na druhou stranu je v našich silách uspět. Podle mého názoru se nebude hrát příliš ofenzívě a spíše očekávám čekání na chyby. Kdo dá první gól, tak bude v obrovské výhodě. Fanoušky nechceme zklamat, našim úkolem je odvést maximum," uvedl Holtz optimisticky.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.34 - 3.07 - 3.44
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Moldavsko00000:00
 Bělorusko00000:00
 Lucembursko00000:00
 San Marino00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (94)

Přidat komentář
Pablos

OT: na tady toho hráče jsem narazil ve FM2018 ...docela jsem se pobavil

https://www.transfermarkt.com/marx-lenin/profil/spieler/371994

Reagovat
lada.sp

škoda že nejsem mladý kluk a nezačínám s fotbalem dal bych si na dres "ZemanBabiš"

Reagovat
Pablos

on se ale celým jménem jmenuje Marx Lênin dos Santos Gonçalves ...takže jen tak přezdívka na dres to taky není

Reagovat
lada.sp

však jo ale každý brazilec má pseudonym takže já bych se také jmenoval třeba Josef Zeman Babiš Novák

Reagovat
smazaný uživatel

Docela favorizují ty Anglány,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že je tam promítnuto poslední MS, kde se dostali překvapivě daleko a i celkově prokazují vzestupnou formu. Ale já bych to viděl maximálně na 10, na čistou jednu asi ne. Španělé smolně vypadli s Rusy, ale jinak tam ta kvalita pořád je.

Reagovat
mike.84
Reagovat
fabec1222

Civič v základu repre, a ve Spartě...

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněn. Do tréninku vstoupil až před Duklou. I když by stejně nejspíš nehrál, protože přípravu měl tragickou.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý na tvorbu akcií bez Sterlinga vpredu, inak je zostava asi jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Island hype končí hlavně že si z nich máme brát příklad

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč hype?

Reagovat
stas87

No tak minimalne v taktike a systemu hry by vas mohli oni ucit. Pretoze pod Jabulimom ste trapni.

Reagovat
smazaný uživatel

My hlavně nejsme Island, takže takticky nám nemají co dát.

Reagovat
stas87

Tak urcite. 33-13 vs 36-24, vies co je to za cisla? To su posledne dve kvaifikacie, ktore odohral Island a CR. Takze v zapasoch kde o nieco ide, tak dokazu zavriet branku a uhrat si co potrebuju. Vybuch mali len teraz so Svajciarskom a to raz za cas stretne kazdy tim. Oni su navyse dost limitovani vyberom a je kludne mozne, ze sa na dalsie tri turnaje vobec nedostanu. Ale prave defenziva je to, co im funguje a cechom v poslednom case nie.

Reagovat
smazaný uživatel

A víš co znamená, že nejsme Island? Mají úplně jiný styl a typ hráčů než my. My bychom takhle hrát nemohli, takže učit se od nich fakt nepotřebujeme.

Reagovat
ratusek

On ten Kosovan fakt dělá kapitána repre Bude se i s kapitánskou páskou radovat se symbolem orlice?

Reagovat
fabec1222

Tak když můžou kapitáni podporovat teplouše, tak proč ne tohle?

Reagovat
Kixi Syhimour

Gibraltar derby

Reagovat
fabec1222

Island tragédi

Reagovat
Pablos

kolik dostali ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, to je taký problém se podívat?

Reagovat
Pablos

dělám objednávky... tak jsem prostě napsal sem, páč to tady mám otevřené... a nemusím se zam*dávat další lištou no

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak zatím 6:0 - 85. minuta

Reagovat
Pablos

dík

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, Island se s tím nějak nemaže

Reagovat
pepinho2

Hypesland

Reagovat
fabec1222

Španělsko příšerná sestava, s tíhmle by se na MS ani nedostali ze skupiny

Reagovat
smazaný uživatel

Ta země je v rozkladu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ADM

to je čo za blbost, tí hráči sú tam lepší jak drvivá väčšina kopáčov z celého sveta. V obrane top kvalita, v zálohe top kvalita, a vpredu dvaja pracanti, ktorí majú navyše top kvalitu.

Reagovat
andrew96

England was in Russia.

Reagovat
iamek

Shaw omg . JM motivation zabrala

Reagovat
andrew96

Shaw

Reagovat
vilp

DDG pokračuje.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
iamek

Reagovat
nani92

United akcia..Shaw -: Rashford - DDG

Reagovat
fabec1222

"Tripijér"

Reagovat
nani92

dostať gol od Spanielov po štandartke je teda umenie

Reagovat
nani92

DDG niečo chytil, konečne !!!

Reagovat
vilp

I u rozehrávky konečně vypadá schopně.

Reagovat
andrew96

Stones při bránění Rodryga k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takto dobrý polčas som nečakal, paráda od oboch tímov.

Reagovat
blaugrana

Lucho hrá so SPA to čo s Barcelonou. Veľmi dobre sa na to pozerá, ale je to celkom deravé smerom dozadu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Thiago slušně diktuje S ním na hřišti jsou Španělé daleko silnější a prakticky se nedají účinně pressovat. Jinak se mi ten debut pod Luchem líbí, jsou tam zajímavý prvky a pokud se někdy probudí Isco, bude dobře. Alonso na beku fajn volba.

Reagovat
Kixi Syhimour

Bych toho DdG na příští zápasy i posadil, ať chytá Kepa

Reagovat
iamek

No comment tohle.

Reagovat
iamek

Tak zase za rok Luke

Reagovat
nani92

Shaw tam umiera a José ma v piči, už sa nevie dočkať ako tam dá Younga

Reagovat
iamek

To tam má brečet ?

Reagovat
nani92

Každý fanúšik plače, tak by mohol aj on

Reagovat
johan14

Aj ty plačeš? Pochybujem.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tam do prdele stalo, může mít takovou smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, zase ho zrakvili. Chudák, držal som mu prsty. Snáď sa dá dokupy. Nechcem tam vidieť Younga, nikdy. Nikdy.

Reagovat
fabec1222

Shaw má letos splněno

Reagovat
blaugrana

Isco nemá svoj deň. Asensio IN.

Reagovat
johan14

Dúfam, že Shawa odniesli len z preventívnych dôvodov. Ten chlapec ma smolu.

Reagovat
ADM

Isco je uplne mimo, strašná brzda. Dávajte tie lopty radšej Thiagovi..

Reagovat
Magic player

On je mimo a hrozne pomaly i za nas, semtam ma porad zablesk a predvede neco ze sve geniality, ale jinak to vypada stejne jako dneska.

Reagovat
ADM

Pôsobí, že ho to vôbec nebaví, ani súboje 1vs1

Reagovat
Magic player

Na me pusobi jako ze ma trochu nadvahu a prisel o vybusnost, proto se o ne ani nepokousi. On nejaky rychlik nebyl nikdy, ale prvni tri kroky mel, ted to vypada, ze prisel i o ne.

Reagovat
Whitemedia

vždyť měl rozhodčí tak dobrý výhled...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to jasnej faul. Stones jednou nohou nejdřív sejmul Rodriga a druhou až potom hrál balon

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Steve Stifler

Ten tam ale píská úplný píčoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Luke Shaw is awake and on his phone. #mufc [Sky]

Reagovat
Infernoqt

To patrně obepisuje vítěze, kteří si před zápasem vsadili na další zraněnou část jeho těla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

Španieli v kríze si natrú na chlieb angličanov ktorí sú vraj vo forme

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek je každému už úplně jedno, důležité je aby byl Luke v pořádku

Reagovat
mimi_united

čo sa stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

The #MUFC defender is withdrawn after a clash of heads. We're all wishing you a speedy recovery, @LukeShaw23.

Reagovat
ADM

Heads. To si trochu uleteli

Reagovat
Usty

Narazil Carvajalovi do břicha a praštil sebou o zem.

Reagovat
ADM

Kukal som niekolkokrat zaznam a Carvajal tam mal pri bruchu aj laket (ruku) .. ale nebolo to spomalené a lepší záber nebol.

Reagovat
nani92

Rashford > Kane

Reagovat
smazaný uživatel

O tom nemůže být pochyb

Reagovat
Infernoqt

Konečně se na něčem shodneme

Reagovat
Kixi Syhimour

Lucembursko

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden hype skončil, nový začíná

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč hype?

Reagovat
Mates_Matesović

Welbeck zkušeně

Reagovat
blaugrana

Lucho snáď De Geu priková na lavičku.

Reagovat
vilp

Jop, po skvělém výkonu nejlepší možný krok.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Konečně chytal slušně, ta situace na konci byla jasný faul, jak to měl vyřešit líp?

Reagovat
vilp

Frenkie zítra základ? Proti Peru si o něj řekl.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Doufám, proti Peru byl výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól na konci byl samozřejmě regulérní.

Reagovat
Switchback

ne

Reagovat
SunFells

Anglie hodně dobrý výkon, škoda že jim to sudí a hráči Tottenhamu srali.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Kane a najmä Alli sú v systéme hry dosť stratení. Dnes bol najhorší asi Hendo, ale ani posunutie Stonesa na DM sa nevydarilo...inak to bol faul Welbecka na konci?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele