Preview kvalifikace o ME 2016 - sobota 5.9.

05.09.2015, 08:10
Previews
Slovensko dnes čeká nejtěžší kvalifikační test, podaří se mu uhájit stoprocentní bilanci ve Španělsku? Ukrajina bude na oba týmy dotírat doma proti Bělorusku. Švýcaři si chtěji tváří v tvář třetímu Slovinsku pojistit druhou příčku, což platí i o Švédsku na ruské půdě. Vedoucí Rakušané s Angličany určitě nebudou proti posledním týmům tabulky brát nic jiného než tři body...
Skupina C
Lucembursko - Makedonie  (sobota 18:00)
Oba dva páteční protivníci už mají jen velmi malou naději kvalifikovat se na EURO 2016 do Francie a pouze vítěz si ji po tomto duelu zachová. Za mírné favority jsou považováni hosté z Makedonie, kteří jsou na páté pozici se třemi body, dá se však očekávat velmi vyrovnaný souboj. Vzhledem k situaci ve skupině budou oba výběry spíše bojovat o čtvrté místo s konkurenčním Běloruskem, barážové třetí místo Ukrajiny je totiž hodně daleko.

Makedonie ze šesti dosavadních utkání vybojovala jedno vítězství a to právě proti Lucembursku v poměru 3:2. Jinak utrpěla debakl se Španělskem po výsledku 1:5, dvakrát nestačila na suverénní Slovensko po výsledcích 0:2 a 1:2. Body nezískala ani v důležitých utkáních na Ukrajině (0:1) a doma s Běloruskem (1:2). Trpaslík z Lucemburska doposud nezvítězil, ze šesti zápasů jednou remizoval a to hned na úvod kvalifikace s Běloruském po remíze 1:1.

Lucembursku se v poslední době vůbec nedaří v ofenzívě. V úvodních dvou zápasech vsítilo hned tři branky, ovšem od té doby vyšlo ve čtyřech zápasech v řadě za sebou naprázdno a navíc si připsalo nelichotivé skóre 0:13. Lucembursko sehrálo na půdě Makedonie velmi solidní partii a o cenný bod za stavu 2:2 přišlo až v nastaveném čase. Hosté se stále budou muset bez své největší hvězdy Gorana Panděva, který ještě není fyzicky ani psychicky připraven a pozvání do reprezentace odmítl.

Nejlepším střelcem makedonského týmu v kvalifikačních bojích je Aleksandar Trajkovski, útočník Palerma se zatím prosadil dvakrát. Velkou oporou by opět měl být zkušený gólman Vardaru Skopje Tomislav Pačovski. Trenér Ljubinko Drulović věří v zisk tří bodů. "Souboj o evropský šampionát jsme ještě nevzdali a rádi bychom si udrželi naději, i když tato meta se zdá být nereálná. Našim cílem je zvítězit a skončit na čtvrtém místě," uvedl optimisticky.

Drulovič očekává vyrovnaný duel, ve kterém podle jeho názoru může rozhodnout jediný moment. "V prvním utkání jsme hráli se soupeřem na naše poměry až příliš ofenzivně a nakonec s velkým štěstím zvítězili. Nyní chceme podat mnohem lepší výkon a znovu uspět. Lucembursku se sice v poslední době příliš nedaří v útoku, avšak každý zápas je jiný a my musíme být připraveni na všechno," dodal šestačtyřicetiletý domácí stratég.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.30 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Ukrajina - Bělorusko  (sobota 18:00)
Ukrajině zbývá udělat poslední krok, aby si zajistila minimálně účast v baráži. Potřebuje doma porazit Bělorusko, aby splnila nejen tento cíl, ale aby držela krok s druhým Španělskem. Hosté nebudou mít ve Lvově co ztratit. Jestli se ještě chtějí porvat o evropský šampionát, musejí jednoznačně vyhrát.

Oba celky se v kvalifikaci utkaly hned ze začátku kvalifikace, tehdy Ukrajina v Bělorusku napravovala neúspěšný výsledek proti Slovensku a v Borisově slavila výhru 2:0. "Soupeř sice už nemůže moc bojovat, ale bude bránit svoje jméno a svojí zem. Pro nás je úkol složitější, protože se snažíme o postup," říkal kapitán Anatolij Tymoščuk.

Dá se říci, že trio Ukrajina, Španělsko a Slovensko se popere o dvě přímá postupová místa. Mezi těmito celky je celkově šestibodový rozdíl, přičemž nejlépe jsou na tom naši východní sousedé. Právě s nimi se pak o pár dní později v klíčovém duelu potká právě Ukrajina. "Mohu říci jedno - všichni jsme připraveni," sliboval obránce Artem Fedeckyj.

Utkání se nesehraje ani v Doněcku, ani v Kyjevě, kde kvůli politické situaci stále není bezpečno, ale na západě země ve Lvově. "Tady jde vše podle plánu. Je tady chladnější počasí a svěžejší vzduch. Obvykle se za těchto podmínek hraje lépe," pochvaloval si Fedeckyj. "Bělorusko má dobrý tým. Nesmíme se nechat překvapit."

Hostující mužstvo během této kvalifikace už třikrát změnilo trenéra. V posledních čtyřech zápasech ho povede teprve jednačtyřicetiletý Aljaksandr Chackevič. Zatím na lavičce zažil jedno vítězství, jednu remízu a dvě porážky. Zkrátka ani jeho příchod hráče výrazně nevyburcoval k lepším výkonům.

Chackevičovi svěřenci se pravděpodobně budou prát o konečné čtvrté místo tabulky, které pro postup na šampionát nic neznamená. V historii se oba týmy střetly pětkrát a Bělorusko ani jednou nevyhrálo. "Utkání nám přinese nějaké informace před soubojem se Slovenskem. Je těžké rozvrhnout síly na tyhle dva těžké zápasy," uvedl domácí kouč Michail Fomenko.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Španělsko - Slovensko  (sobota 20:45)
Slovenská reprezentace se pilně připravuje na klíčový duel kvalifikačního maratonu. V sobotu večer totiž na stadionu v Oviedu vyzvou domácí Španěle. Právě La Roja je druhým týmem hned za slovenským lídrem, takže nás čeká bitva o čelo! Dokáží Slováci opět najít recept na favorita?

Den 9. října minulého roku slovenský národ považuje málem za státní svátek. A není to zas tak přehnané tvrzení, protože dle mnohých expertů se Slovákům podařil téměř zázrak. Už po sedmnácti minutách Slováci totiž vedli nad slavným Španělskem s hvězdami na každém postu v sestavě. Španělsko v závěru utkání srovnalo díky Pacu Alcacerovi, ale ani to Slováky nezastavilo. Tři minuty před koncem totiž Miroslav Stoch zachránil pro domácí tři body a stadion v Žilině mohl explodovat radostí! Nebyl to však ojedinělý výsledek.

Slovenská reprezentace potvrzovala své ambice i v dalších zápasech, a to skvěle organizovanou hrou, nebojácným herním stylem a výsledky. Slovensko je zatím stoprocentní a sídlí na čele skupiny C s vypovídajícím skóre 13:3. Slovákům vyšel i poslední zápas před odvetou ve Španělsku, když v Žilině těsně porazili nebezpečné Makedonce. V osmé minutě se z vedoucí trefy radoval Kornel Saláta, o třicet minut později přidal druhou trefu Marek Hamšík. Makedonci již jen utkání zdramatizovali zásluhou Arijana Ademiho.

Pokud Slováci v úterý vyhrají nad Ukrajinou, kvalifikace je nemine. Španělé mají vzhledem ke kvalifikaci také hru dobře rozehranou, protože pokud vyhrají nad Slovenskem a nad Makedonií a pokud Ukrajina nevyhraje ani jedno ze dvou následujících zápasů, postup si Španělé zajistí již po této reprezentační pauze. Tým trenéra Del Bosqueho si je dobře vědom důležitosti nadcházejícího duelu se Slováky, jak zmiňuje španělský obránce londýnské Chelsea Cesar Azpilicueta.

"Moc dobře víme, že tento duel je klíčový. Bude to hodně náročné utkání, i když se můžeme spoléhat na podporu našich fanoušků a domácího prostředí. V sázce je hodně, protože Slovensko je první ve skupině. První ale chceme být i my, takže musíme získat tři body," dodává zkušený bek na adresu země, která se za dobu své samostatnosti ještě nikdy nekvalifikovala na EURO. Proti nim je navíc historie, protože Španělsko doma neprohrálo třicet posledních kvalifikačních duelů.

A nejen historie se staví proti Slovákům. Velkým oslabením bude také absence klíčových hráčů. Ján Ďurica a Vladimir Weiss jsou zranění, respektive se podrobují léčbě. Kvůli kartám nebude moci nastoupit stoper Martin Škrtel a záložník Juraj Kucka. Přesto trenér Ján Kozák doufá, že i tyto změny jeho tým zvládne. V rozhovoru s médii poznamenal: "Máme před sebou náročný dvojzápas Španělsko - Ukrajina. Všichni hráči přišli včas a jsou v pořádku, až na Jakubka, který si plní pohárové povinnosti. Věřím, že už proti Španělsku postavíme konkurenceschopný tým, který bude bojovat o dobrý výsledek."

A jak hodlá Kozák zalepit mezery vzniklé klíčovými absencemi? "Spolu s kolegy jsme nad tím hodně uvažovali. Máme připravených pár věcí. Uvidíme. Samozřejmě, jsou to důležití hráči, ale máme za ně hráče, kteří mají svou kvalitu. Pokud jde o Kucku, je to kvalitní hráč, ale už jsme na jeho postu vyzkoušeli Hrošovského či Greguše, a ti též mají kvalitu. I pro nahrazení Vlada Weisse máme několik dalších hráčů," míní trenér Kozák. Jeho tým drží jedno zajímavé prvenství, protože žádný jiný tým v kvalifikaci nebyl tak často faulován. Podaří se Slovákům zázrak číslo dvě, nebo se Španělé dočkají kýžené vendety?
Španělsko - pravděpodobná sestava:
Casillas - Azpilicueta, Piqué, Ramos, Alba - Cazorla, Busquets, Iniesta - Pedro, Costa, Silva
Slovensko - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Pekarík, Michalík, Saláta, Hubočan - Gyömbér, Pečovský, Greguš - Mak, Stoch - Hamšík
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 6.50 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slovensko660013:318
2.Španělsko650115:315
3.Ukrajina64029:212
4.Bělorusko61144:114
5.Makedonie61056:143
6.Lucembursko60153:171
Skupina E
Estonsko - Litva  (sobota 18:00)
Estonsko i Litva se stále ještě mohou poprat alespoň o třetí příčku, která minimálně zaručuje baráž o evropský šampionát ve Francii. Lépe jsou na tom sice domácí, ti však mají na rozdíl od svého soupeře zápasy se San Marinem za sebou. I proto potřebují tenhle klíčový duel zvládnout, aby i nadále existovala naděje.

Mužstvo kolem kouče Magnuse Pehrssona aktuálně ztrácí na třetí Slovinsko dva body, jeho soupeř pak ještě o jeden navíc. Právě nyní mají domácí před sebou nejdůležitější fázi kvalifikace, následně totiž hrají ve Slovinsku. V ideálním případě je potřeba zisk plného počtu bodů. V říjnu totiž hrají v Anglii a se Švýcarskem.

Švédský lodivod je nadmíru spokojený s přípravou na nadcházející dvě utkání. "Byl to pro nás fantastický týden. Mohu s jistotou říci, že jsme absolvovali nejlepší tréninky za mého působení tady," říkal. "Pracovali jsme vlastně na všech herních fázích. Opravdu cítím, že jsme velmi dobře připraveni."

Ostatně ani poslední dva přáteláky nedopadly pro Estonsko vůbec špatně. S Islandem remizovalo 1:1, Finsko následně v červnu dokonce venku skolilo 2:0. "Mám tu nejlepší tým, který jsem kdy měl. Hráči jsou zdravotně v pořádku, mají sebevědomí, panuje tu mezi všemi dobrá atmosféra," dodával Pehrsson.

Litevci sice vstoupili do kvalifikace velmi dobře, porazili povinně jak San Marino, tak doma právě svého aktuálního soupeře, jenže další čtyři klání nedopadly vůbec dobře. Celkové skóre 1:12 za posledních 360 minut vypadá opravdu hrozivě. I když naposledy se Švýcarskem přišli o bod až šest minut před koncem.

Hosty trápí jak obrana, tak útok. Od října roku 2014 dokázali remizovat pouze na Ukrajině v rámci přípravy. "Myslím si, že se u nás věci pohnuly dopředu, když jsme ve Vilniusu prohráli. Od té doby moji hráči v klubech vykazovali dobré výkony a dávali spoustu gólů. Bude to těžké utkání, ale myslím si, že vyhrajeme," burcoval Pehrsson.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.10 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
San Marino - Anglie  (sobota 18:00)
Anglie doposud proplouvá kvalifikační fází bez ztráty kytičky a nic jiného než vítězství se od svěřenců Roye Hodgsona nečeká ani na půdě San Marina. Pokud nenastane žádný šok a domácí trpaslík favoritovi vskutku podlehne, zajistí si Angličané postup na mistrovství Evropy již s třízápasovým předstihem.

Trenér Hodgson dokonce částečně upustil od svého zvyku, že předem nezveřejňuje složení základní sestavy, a prozradil na tiskové konferenci, že hodlá postavit trio relativních nováčků John Stones, Jonjo Shelvey a Jamie Vardy. Vzhledem k okolnostem se takový tah jeví rozumně, vždyť kdo jiný by se měl chtít v reprezentačním dresu přetrhnout i proti mnohem slabšímu soupeři za takřka jistého postupu na Euro.

Jedinou výjimku v tomto ohledu tvoří kapitán Wayne Rooney, jehož dělí pouhé dvě trefy od historického rekordu Bobbyho Charltona, jenž v národním týmu nastřílel branek devětačtyřicet. Útočník Manchesteru United se navíc v domácí soutěži potýká s nejdelším střeleckým půstem za celou svou dosavadní kariéru a jistě by uvítal gólové rozptýlení. "Samozřejmě to nejdůležitější je, aby si vedl dobře celý tým. Na zápas se těším, snad dosáhneme na potřebné vítězství a zajistíme si postup," prohlásil nesobecky Rooney.

Jelikož postup Anglie na mistrovství ve Francii je již pouhou formalitou, určitý prostor na tiskové konferenci dostala také diskuze o anglických šancích na samotný titul evropského šampiona. "Bude o něj usilovat čtyřiadvacet týmů," připomenul Hodgson nový soutěžní formát. "Silně pochybuji, že by některý z oné čtyřiadvacítky jel na turnaj a nevěřil, že má na to jej vyhrát, tak proč bychom měli my?"

"Ne že bychom měli nutně v plánu takto předbíhat, bereme věci hezky krok za krokem. Patří k tomu postupně zlepšovat své výkony, organizaci, fungovat lépe jako celek, dobře se sehrát, a pokud se nám to podaří, tak věřím, že budeme mít svou šanci," doplnil Hodgson. "Ale nemusí to hned jít na titulní stránky novin, žádné ‚Hodgson hlásí: Jedeme vyhrát Euro‘, protože by mě vážně překvapilo, kdyby některý z dalších trenérů uvažoval jinak. V Dánsku či Řecku máme výborné příklady, že ne vždy vítězí jen favorité."

Vzhledem k blížícímu se závěru kvalifikace již pro Anglii také vyvstává možnost vyhrát rovných deset z deseti zápasů své skupiny. Hodgson však dal jasně najevo, že dává přednost začlenění nových tváří do týmu. "Pokud se zítra nebo proti Švýcarsku kvalifikujeme, nebudu nutně usilovat o perfektní desítku na úkor příležitosti dodat v závěrečných dvou zápasech šanci nové krvi."

Trenér San Marina Pierangelo Manzaroli využil svého času před novináři kritikou Hodgsonova výroku z léta, když zavtipkoval, že proti San Marinu by si mohl zahrát i anglický kriketový tým. "Znám Roye Hodgsona velmi dobře, je to dobrý a vzdělaný člověk. Ale když vystupujeme v médiích, je třeba dávat pozor na to, co říkáme. Jsme sice mnohem menší než Anglie, ale jako každá jiná země si zasloužíme respekt."

K samotnému zápasu pak sanmarinský kouč dodal: "Bude to velice náročné. Musíme v obraně předvést to nejlepší, být organizovaní a pokusit se nehledět na ohromnou propast, která zeje mezi San Marinem a Anglií. Bude to pro nás speciální událost v jedinečné atmosféře, ale náš tým je profesionální," zdůraznil ještě jednou Manzaroli.
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Švýcarsko - Slovinsko  (sobota 20:45)
Velice důležitý zápas čeká na fotbalisty Švýcarska, kteří mají možnost udělat výrazný krok směrem k postupu na Euro - pokud totiž dnes před vlastním publikem porazí Slovinsko, budou mít na kontě už patnáct bodů, tedy o šest více než jejich dnešní soupeř. To by tři kola před koncem kvalifikace znamenalo obrovský náskok..

Zároveň samozřejmě platí, že případný slovinský úspěch by bodový účet obou týmů vyrovnal. To ale v tuto chvíli nevypadá jako zrovna pravděpodobný scénář - Slovinci mají do dob své největší slávy v současnosti hodně daleko, vždyť z posledních pěti zápasů vyhráli jediný (doma proti San Marinu) a hned čtyřikrát odešli poraženi. Do tohoto výčtu tedy počítáme i přátelská utkání, nicméně taková březnová prohra 0:1 s Katarem není (i přes neoficiální charakter střetnutí) nic, čím by se národ Zlatka Zahoviće a Srečka Katance mohl chlubit.

Švýcaři proto cítí jedinečnou šanci, a jejich kouč Vladimir Petković burcuje k útoku na pojištění strategické druhé příčky (znamenající přímý postup). "Fanoušci budou naším dvanáctým hráčem," prohlašuje bývalý trenér Lazia. Nijak ho nevyvádí z míry ani fakt, že první vzájemný kvalifikační zápas, hraný loni v říjnu v Mariboru, vyhráli Slovinci 1:0; tehdy se prosadil z penalty v závěru utkání Milivoje Novaković.

Od té doby však Švýcaři neprohráli - včetně přátelských duelů tato série čítá už sedm klání - a Petković je proto přirozeně sebevědomý. "Ve fotbale nemá cenu zaobírat se minulostí, existuje pouze přítomnost a budoucnost. Co se stalo před rokem, je už pryč. Ve Slovinsku jsme hráli velmi dobře, na hřišti jsme dominovali, ale bohužel jsme nedokázali proměnit žádnou z našich mnoha šancí. To musíme kriticky uznat. Také jsme dělali zbytečné chyby včetně té rozhodující. Chceme se z této zkušenosti poučit," dodává.

Cílem domácích ovšem není pouze zvítězit - Petković totiž neopomněl zdůraznit, že pokud by jeho tým porazil Balkánce alespoň 2:0 (či jiným rozdílem o dvě branky), bude jeho reálný náskok ne šest, ale rovnou sedm bodů, s ohledem na pravidlo o skóre ve vzájemných zápasech. Prodáno je prý na 25 tisíc lístků a Švýcaři nehlásí žádné větší zdravotní problémy. "Bez ohledu na to, kdo nakonec nastoupí, budeme bojovat jako tým, máme silného kolektivního ducha a obrovskou touhu jít za vítězstvím," uzavírá domácí lodivod.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.55 - 4.00 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Anglie660018:318
2.Švýcarsko640213:412
3.Slovinsko630312:79
4.Estonsko62133:57
5.Litva62044:126
6.San Marino60150:191
Skupina G
Rusko - Švédsko  (sobota 18:00)
Souboj druhého týmu tabulky se třetím přinese mnoho zajímavých momentů a vypjatých situací. Zatímco Švédové v minulém utkání dokázali posbírat tři body za výhru nad nebezpečnou Černou Horou, Rusům se vůbec nedařilo a proti Rakousku si hodně zkomplikovali dosavadní dobrou pozici.

Skupina G má překvapivého lídra. Je jím Rakousko, které posbíralo již 16 bodů. Poslední tři si připsalo v minulém kole, kdy se udál souboj o čelo. Rakušané nastoupili v Moskvě a domácí byli mírnými favority. Nakonec se jim ale vůbec nedařilo a před vlastními fanoušky si připsali prohru. Jedinou brankou rozhodl utkání rakouský kanonýr Marc Janko. Švédům se dařilo mnohem lépe, protože dokázali porazit nebezpečného konkurenta v boji o třetí místo. Švédský tým předvedl brilantní první poločas, během nějž se postupně trefili Marcus Berg a dvakrát švédský hrdina Zlatan Ibrahimović.

Mezi Švédskem a Ruskem je v současné chvíli rozdíl čtyř bodů, takže ani v případě výhry se Rusové na druhou příčku nedostanou. Z pohledu historie je jejich vzájemný střet vzácně vyrovnaný. V roce 1994 se radovali domácí Švédové, o 14 let později vyhráli zase Rusové. V posledním měření sil se pak urodila remíza, když v říjnu minulého roku v Solně skórovaly oba týmy jednou. Na rychlou branku Alexandra Kokorina odpověděl hned po změně stran Ola Toivonen.

V Rusku se odehrály velké změny i na poli trenérského postu. V půli července letošního roku tým opustil italský stratég Fabio Capello a dlouho se spekulovalo o tom, kdo že nastoupí na jeho místo. Nakonec padla volba na Leonida Sluckého, který je prozatím u týmu jen jako dočasné řešení. Pokud se ale osvědčí, bude mu prý nabídnuta spolupráce dlouhodobějšího charakteru. Prozatím si dělal vrásky na čele z nominace na další utkání. V ní nejsou například jména zkušených a jindy velmi používaných hráčů jako Viktor Fajzulin, Alexandr Keržakov či Aleksandr Samedov.

Dobrou zprávou pro ruské fanoušky je také stav playmakera Romana Širokova, který sice utrpěl zranění méně vážného charakteru, ale podle posledních zpráv by měl být připraven nastoupit od prvních minut. V útoku bychom pak mohli nalézt ve formě hrajícího Fjodora Smolova. Vedle něj by měli figurovat pánové Šatov a Žirkov.

Švédský kádr má jen jednoho novice, který za sebou nemá ještě ani jedno seniorské vystoupení. Tím je mladík Abdul Khalili. Po zranění se vrací Andreas Granqvist, ale kvůli problémům s kolenem nebude připraven Per Nilsson. Nenastoupí ani Kim Kallström, jenž nasbíral přílišný počet žlutých karet. Dalším hráčem, který nebude schopen nastoupit, je zkušený Martin Olsson, jenž se zranil. Trenér Morten Olsen tak zřejmě postaví jen jednoho hrotového hráče, kterým nebude nikdo jiný než Zlatan Ibrahimović.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rakousko - Moldavsko  (sobota 20:45)
Historický okamžik je na dosah. Rakušané se ještě nikdy neprobojovali na evropský šampionát přes kvalifikační síto - jejich jedinou účast v roce 2008 jim zajistilo spolupořádání celého turnaje. Nyní jsou ale svěřenci Marcela Kollera skutečně jen krůček od postupu, který mohou slavit už dnes - stačí jim před vlastním publikem porazit Moldavsko a doufat, že Rusové doma neudolají Švédy..

Teoreticky může Rakousku stačit i remíza (podle závislosti na okolních výsledcích), na tu ale nebude ve Vídni nikdo zvědavý: domácí zkrátka dnes musí vyhrát. Už proto, že slaví svůj jubilejní stý zápas v evropských mezinárodních soutěžích. Stadion je vyprodán a fanoušci chtějí tři body - a v ideálním případě rovnou i oslavit úspěšné zvládnutí celé kvalifikace.

"Chceme zvítězit před plným stadionem. Všichni naši hráči jsou v pořádku a připraveni nastoupit, nálada v týmu je dobrá a na trénincích se nám dařilo. Nyní se nejvíc soustředíme na to, abychom splnili svůj cíl, což nebude vůbec lehké. Hráči musí být připraveni jít do rizika, a to jak v ofenzivní, tak v defenzivní části," prohlásil Koller, který outsidera z Moldavska evidentně nehodlá podcenit.

Úspěšný kouč samozřejmě dobře ví, že Rakušané mohou slavit už dnes večer, jeho postoj k této otázce je ale jasný. "Soustředíme se jen sami na sebe," zdůrazňuje. "Je velmi důležité, abychom hráli se stejným zápalem jako v uplynulých měsících." Kapitán Christian Fuchs dodává: "Musíme předvést adekvátní výkon, nesmíme si myslet, že vítězství přijde samo. Cílem je neposkytnout Moldavanům čas ani místo cokoliv vymyslet. Potřebujeme být silní na míči, bojovní a naladění zvítězit."

Ve hře je navíc ještě jeden milník - gólman Robert Almer neinkasoval už 423 minut, a pokud tuto sérii prodlouží alespoň o dalších 35, stane se novým rakouským rekordmanem. "O této možnosti samozřejmě vím a jsem rád, že ta možnost existuje," prohlásil, "ale rekord je pro mě až druhořadý. Důležitější je, abychom získali všechny tři body." Je vidět, že v Kollerově táboře o důležitosti dnešního duelu nepochybuje vůbec nikdo..
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.18 - 8.00 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Černá Hora - Lichtenštejnsko  (sobota 20:45)
Fotbalisté Černé Hory zatím neprožívají úplně nejlepší kvalifikaci a zatím to vypadá, že se na evropský šampionát do Francie nepodívají. V tuto chvíli mají na kontě jen pět bodů a jsou na čtvrtém místě, na třetí Rusko ztrácejí tři body a na druhé Švédsko už bodů sedm. Pokud chtějí myslet alespoň na baráž, tak musejí proti trpaslíkovi z Lichtenštejnska zvítězit. Ten překvapivě získal také pět bodů a za svým sobotním soupeřem je pouze o skóre.

Černohorci vstoupili do kvalifikace domácí výhrou 2:0 nad Moldavskem, nicméně po bezbrankové remíze právě v Lichtenštejnsku to šlo s jejich bodovými zisky z kopce. Nejprve prohráli v Rakousku nejtěsnějším poměrem 0:1, poté doma remizovali se Švédskem 1:1 a po kontumační porážce 0:3 s Ruskem naposledy nestačily na Švédsko 1:3. Teď mají jednu z posledních šancí jak kvalifikaci zachránit, jenže jejich soupeř je velmi houževnatý.

Hosté sice utrpěli debakly od Ruska (0:4) a Rakouska (0:5), nicméně kromě remízy s Černou Horou dokázali vyhrát v Moldavsku 1:0 a naposledy v domácí odvetě se s ním rozešli smírně po remíze 1:1. Největšími hvězdami domácího výběru jsou ofenzivní špílmachři Stevan Jovetič s Mirkem Vučiničem. První jmenovaný působí ve slavném milánském Interu, ten druhý v minulosti zářil v barvách AS Říma či Juventusu, nyní působí v Al Jazire.

Většina lichtenštejnských fotbalistů působí v domácí soutěži nebo v blízkém Švýcarsku či Rakousku, bez šancí na bodový zisk rozhodně nejsou. "Musíme si dávat velký pozor. Náš protivník se za poslední roky výrazně zlepšil, je mnohem zkušenější než v dřívějších dobách a i jeho taktika je propracovanější. Nás nezajímá nic jiného než tříbodový zisk, další ztráta by nám definitivně mohla zlomit vaz," řekl s velkou vážnosti kouč Černé Hory Branko Brnovič.

Ten si dobře uvědomuje současnou situaci a věří ve zlepšení. "Tahle kvalifikace je pro nás jako černá můra, neproměňujeme šance a vždy nám chybí kousek k většímu bodovému zisku. Potřebujeme nabrat sebevědomí před závěrečnými říjnovými duely s Rakouskem a Ruskem a nutně potřebujeme získat s Lichtenštejnskem i v úterý s Moldavskem plných šest bodů. Nebude to jednoduché, máme ovšem kvalitnější kádr a já věřím, že to zvládneme," dodal optimisticky Brnovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 7.50 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Rakousko651011:216
2.Švédsko633010:412
3.Rusko62229:48
4.Černá Hora61234:85
5.Lichtenštejnsko61232:125
6.Moldavsko60243:92

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (582)

Přidat komentář
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r3

Reagovat
10FKK

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Darren Fletcher

takze prideme o vitaznu snuru.... krasnych 2:2 by som si uzil! v zavere nech vyrovna Hamsik

(aj prehra 0:5 sa moze stat, ale tak ta by nebola az tak pekna)

Reagovat
oli9

možné je všechno i to , že Španělé budou držet míč celý zápas, pořádně nic nevymyslí, pořádnou golovku si nevypracují , vám může vyjít jeden roh a jeden brejk a klidně 0:2 a je vymalováno

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza bude super.

Reagovat
doughty

Diego Skurvysyn a UEFA mafia....

Reagovat
elChe

OT: Co myslíte, vzpamatuje se Rafa po téhle sezóně a začne zase vyhrávat, nebo je to konec?

Reagovat
oli9

doufám, že je konec . Ale strkat prsty do zadku to mu jde pořád

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze to uz lepsie nebude no

Reagovat
smazaný uživatel

U Federera sa tiež po tej zlej sezóne písalo, že je koniec a dokázal sa vrátiť. Aj keď teda nikam neodišiel no :-) len zažehnal krízu. Ale u Nadala je to trochu iné, on je v 29ke opotrebovaný omnoho viac než Federer v 34ke a ako sledujem tak nehodlá meniť svoj štýl tenisu - džungľový atletický a fyzicky náročný. Vlastne ináč ani hrať nevie. Pár rokov mu to vychádzalo lebo to jeho telo zvládalo ale teraz je pomalší ako bol a už mu to tam nepadá ako kedysi. Pre mňa je len jeden tenista a to je Roger, ale Nadala rešpektujem a dúfal som že Big 4 sa bude držať dlhšie.

Reagovat
elChe

Tak ono se už od jeho dvaceti psalo, že mu kolena odejdou v pětadvaceti atd., takže vydržel vlastně déle, než se čekalo Bohužel jsem k jeho dalšímu působení také dost skeptický, nevidím moc šancí, že by se dokázal vrátit na vrchol. Což o to, fyzičku je schopen nabrat zpět, pokud bude zdravej, ale co udělat s psychikou, která je úplně v hajzlu? Je to škoda, momentálně na nějaky Big 4 nemůžeme ani pomyslet, pro smůlu tenisu je momentálně pouze big 1...

Reagovat
smazaný uživatel

To si schválne vyhodil Federera a nechal Noleho v Big 1? Snáď nemyslíš vážne toto. A k tej fyzičke, nemyslím si že by mohol byť na tom tak ako 6-7 rokov dozadu. Telo stárne, človek stráca rýchlosť a obratnosť. Po malých kúskoch, ale každým rokom je to viac a viac. Federera tiež už vek veľmi limituje, ale nahrádza to vecami, ktoré u Nadala neboli nikdy. Rafa je veľký hráč o tom žádna, ale jeho kariéra a úspechy su postavené na tom, že vedel behať a odvrátiť takmer každú loptičku...a taky na tom, že ho Federer psychicky nezvládal.

Reagovat
elChe

Nole je podle mě momentálně jinde, jak Roger, Murray a o zbytku nemluvě. Momenálně není tenista, ktrý ho je schopen pravidelně porážet, proto označení Big 1 pro Noleho...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z tohto pohľadu máš pravdu, aj keď Roger ho v jeho top forme letos porazil tuším že 2x. Ale nebolo to na GS, čo je asi najdôležitejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte by som dodal, že 2016 bude zlomový bod pre Nadala. Buď sa naučí hrať iný tenis než len behať a brániť (čo podľa mňa ale nedokáže), alebo to môže zabaliť. Ešte ma napadá, že sa nejakým zázrakom skoncentruje pred RG a naberie sebavedomie, potom by mohol uhrať titul...

Reagovat
patas92

Když byl Nadal na vrcholu, tak to fakt nebylo jen o běhání i bránění

Reagovat
smazaný uživatel

A o čom?

Reagovat
patas92

V 2010 hrál poměrně dost útočný tenis a měl nejlepší forehand na světě. Že měl k tomu navíc skvělý pohyb z něj nedělá nějakého utradefenzivního tenistu.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno vtedy hraj najútočnejší tenis za svoju kariéru, ale stále to nebol proste ten ofenzívny tenis....podľa mňa sa nikdy nevymanil zo svojho štýlu aj keď v tom období zaradil útočné prvky do hry. Navyše som nikde nenapísal, že bol "ultradefenzívny".

Reagovat
patas92

Tak napsal si "než len behat a branit"...to je jak kdyby nic jineho nikdy neumel. Ja teda nevim, co si predstavujes pod ofenzivnim tenisem ale v 90% zapasu byl aktivnejsi, udaval tempo hry, mel vic winneru nez souper atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba celú svoju kariéru neopustil baseline...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme povedané v nadsázke

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel je asi konec muj nejoblibenejsi hrac..

Reagovat
smazaný uživatel

ten kurz na nas treba skusit, ideme si po tri body

Reagovat
Milan.B

X by bola super

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveriteľný balík, kámo. Je mi ťa uprimne ľuto. Nechcem sa chváliť, ale som slovenský miliardár a neviem ako 50 českých korún vyzerá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nejsi Babiš, tak kecáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jo. Je to můj životní tiket, pokud to nevyjde, můj rozpočet bude v trenkách ...

Reagovat
oli9

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak příště

Reagovat
aramaki

Priebeh môže mať ten zápas rôzny...Najpravdepodobnejšie je samozrejme, že Španieli skórujú už v 1. polčase a potom začnú hrať bud na istotu a v 2. pol. pridajú druhý a v nadstavení tretí, alebo sa zbláznia a budú chcieť predviesť kanonádu - v takom prípade otvoria obranu a buď dostaneme 5ku alebo to skončí 3:2. Ak sa im nebude dariť dostávať sa do šancí a do hodiny neskórujú, začnú byť nervozni a v takom prípade už ten zápas môže skončiť akokoľvek. Nehovoriac o tom, že by sme skórovali z nejakej ojedinelej príležitosti my. Pri Žiline som tiež čakal, že ich doma Bilbao zmetie 5 golmi a nakoniec to bolo tesné a Žilina si nejaké šance vypracovala.

Reagovat
Pipo123

Salata - Michalik

Reagovat
smazaný uživatel

Španělsko dneska jednoznačně výhra. Tady není vůbec o čem

Reagovat
smazaný uživatel

15 na Slovensko?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se dneska vyhraje. Dal jsem na bratry litra - zajímavej kurz :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôžem súhlasiť, nekvalitný názor

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ta to ani nenapadne. Bez stoperskej dvojice Skrtil-Durica je to jasná prehra, nemáme za nich náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

To máte dobrý, já za toho litra taky ne.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Ed_Hazard

To chce ale gule dat cistu dvojku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vzhledem k tomu, že se slovenští fanoušci viděli už minimálně v semifinále ME a brali jako nespravedlnost osudu, že Žilinu vyřadilo slabé španělské Bilbao, tak jsem to bral jako tutovku všech tutovek.

Reagovat
cervo

Reagovat
smazaný uživatel

0-0 ČK Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Haha

Reagovat
smazaný uživatel

Nemalo to byť vtipné, ale som rád :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty chudáčik, ak chceš niekoho napodobňovať, tak to rob poriadne ty chudák

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim, ze to dela vic nez poradne. je to slovensky miliardar a odsuhlasuje a neodsuhalsuje komenty, co vic bys chtel?

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
adalbertus

kia kia Slovakia

Reagovat
adalbertus

vysrať na Španielov, hlavne poraziť Ukrajincov a bude to

Reagovat
Milan.B

asi tak

Reagovat
2miguel1

keď porazíme doma aj Bielorusov tak to podla mna bude

Reagovat
cervo

nielen podla teba, ono nam naozaj staci porazit uz iba bielorusov k 100% istote postupu na ME

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je veľká smola, že sa nehrá najprv s Ukrajinou. Teraz budú vyčerpaní zo Spanielov a nebudú vládať s Ukrajinou. Aj minule po víťazstve na Spanielmi v Bielorusku vláčili nohy za sebou.

Reagovat
adalbertus

však vravím, kľudne prehrať dneska ale potom vyhrať

Reagovat
Emmett Brown

ja mam tusaka, ze nenastupi to uplne najlepsie co mame a Kozak to radsej posetri na Ukrajincov

Reagovat
fenixLFC

hlavne nemoze nastupit to najlepsie ked sa nam rozpadla defenziva...lepsie je to takto nez naopak...keby nam na spanielov chybal skrtel s kuckom tak to by bolo este horsie

Reagovat
smazaný uživatel

pribudnu vykartovani Skrtel a Kucka, sil by mali mat dostatok...

Reagovat
smazaný uživatel

Asta kurva, Ty nam fandis?

Reagovat
Nikikrew

Bohuzial dnes to vidim tak na 3:0. Ovela dolezitejsi zapas bude proti Ukrajincom, tam musime bodovat naplno

Reagovat
smazaný uživatel

ak to bude Casillas - Azpilicueta, Piqué, Ramos, Alba - Cazorla, Busquets, Iniesta - Pedro, Costa, Silva

Tak cista 2 na Slovensko . Ta rakovina na lavicke je nepoucitelna .

Reagovat
patas92

Co se ti na tom nezdá?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta spanielska generacna vymena je uzasna .

Reagovat
patas92

Možná Juanfran místo Azpiho a Koke za Santiho...jinak je to to nejlepší co můžou postavit

Reagovat
smazaný uživatel

ani nahodou Isco je lepsi ako Iniesta a Silva . A ak to nezacne stavat na mladych tak sa stane to iste co na MS .

Reagovat
smazaný uživatel

+ neskutocne chyba Thiago pri tom az rozum zastava

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Než Silva

Reagovat
smazaný uživatel

ako Iniesta momentalne mozno, ale Silva?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Isco minuly rok 3 najlepsi hrac celeho Realu madrid po Marcelovi , Karimovi a najlepsi hrac pripravy o Iniestovi nemoze byt ani rec .

A myslim ze je lepsi ako Silva ale ono sa to tazko porovnava .

Reagovat
smazaný uživatel

neni lepsi, ale pre repre platnejsi podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

a v com je lepsi ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono Silva v MC je nieco ine ako Silva v repre....

Reagovat
kiwwi

ndpc

Reagovat
smazaný uživatel

najviac sa mi paci ze sa smeju ludia z MU ktory o tom strasne vela musia vediet

Reagovat
smazaný uživatel

a to ma co uz s tym spolocne?

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nabudúce si premysli, kým niečo napíšeš

Reagovat
alcantara

Dufam, ze to aj vsadis.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som vsadil aj bez toho, aby som vedel aku zostavu da Spanielsko

Reagovat
alcantara

Ja som dal pokrytecku jednotku, ale tak priorita je, aby postupili obaja priamo, zatial tok tomu smeruje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak by mala vyzerat idealna?

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-1-1To co sa hralo proti Ukrajine

Iker - Juanfran , Ramos , Pique , Alba - Isco , Koke , Busq , Silva - Iniesta - Costa

To bola stara dobra Spanielska repre .

Reagovat
alcantara

Lenze stara dobra spanielska repre si pamata Pedra v zaklade, takze v tom popise ti nieco nesedi.

Reagovat
smazaný uživatel

Okej ten popis som napisal zle . Oprava zase stary dobry spanielsky futbal .

Reagovat
alcantara

Tak spanieli ten najlepsi futbal vo svojej historii hrali s Pedrom v zakladnej zostave, takze Ti to opat nevyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Kozacik - Pekarik,Skrtel,Salata,Hubocan - Gregus,Hrosovsky,Gyomber - Hamsik-Duris,Bakos

Reagovat
oli9

Škrtěl nebude hrát, má trest za karty

Reagovat
CubONE

Tak ta by bola hrozna

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
2miguel1

Kozacik-Pekarík,Michalik,Salata,Hubocan-Pecovsky,Gregus,Gyomber-Mak,Hamsik,Duda

Reagovat
smazaný uživatel

takze na 90% sme uz na ME, toto ale býva zradné, dnes moc body nečakam, uvidime proti ukrajine, ak však aj proti ukrajine prehrame a ona ziska 6 bodov a bude mat tolko ako my nic nie je stratene, naopak..posledne dva zapasy mame doma s Bieloruskom a vonku s Luxembruskom..takze prinajhorsom to vidim na priamy postup ako najlepsi tim z 3.miesta

Reagovat
smazaný uživatel

Kozáčik-Pekarík, Gyomber, Hubočan,Svento(Tesák)-Pečovský,Greguš,Hrošovský,Mak,Ďuriš-Hamšík

Reagovat
BílíAndelDrcKo

čo máte s tým Ďurišom? Kozak povedal že tam chce dat minimálne gol inak si body neodvezime takže nie ...

Reagovat
smazaný uživatel

vsak Duris ma golovu formu

Reagovat
Kovi81

Reagovat
BílíAndelDrcKo

kolko hráčov s golovou formou z našej alebo českej ligy si to kedy prenieslo do repre? ... nič proti nemu, určite je v nominácii zaslužene a má svoje opodstatnenie a ulohy v tkorých je dobrý ale dnes nie ...

Reagovat
smazaný uživatel

Duris je noob mozno ale nastupi on alebo sestak v zaklade aby stoch mohol dojst jak zolik

Reagovat
F.Torres

to tam radši dejte Bakoše, tomu to spíš pálí a chytil slušnou formu

Reagovat
smazaný uživatel

NN tieto lamy z CZ radoby ligy tam nemaju co hladat. Iba Hrosovsky a Gregus aby im to pomohlo co najskor ist odtial prec

Reagovat
F.Torres

Tak Greguš už pryč byl a když se mohl ukázat v EL, tak se z toho posral, takže od něj moc toho nečekejte. Hrošovský do teď leštil v plzni lávku. Bakoš pravidelně hraje za Liberec, má už pár golů, dostal se s libercem do základní skupiny EL.

Jako když tam můžou hrát kopáči z vaši ligy, tak z naši ligy, kteří dokonce hrajou EL, by měli mít místo jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

usetri si tieto sracky

Reagovat
F.Torres

co jsem napsal špatnýho? To, že Bakoš je momentálně nejlepší hráč slovenska u nás ti potvrdí asi každej, kdo tu ligu alespoň trošku sleduje. Naše liga je kvalitnější než ta vaše, to ti potvrdí každej. Když hrajou hráči z vaši ligy v sestavě, tak ty z naši, by měli mít místo jasný, což by dávalo rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ti hraci nejsu kvalitnejsi ;) sak kvalitnejsia liga to je ale to neznamena ze tam hraju kvalitnejsi slovaci jak v nasej vies ? . A ako to vyzeralo ked Griga na qualification WC 14 povolaval tychto hracov z cz ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

o kvalite ligy nie je pochýb. Ale aj keď Adolfinho píše dosť nevyberavým spôsobom, v podstate má pravdu. Legionári z českej lige repre nikdy nič dobré nepriniesli.

Reagovat
F.Torres

Píše hovadiny. Dělá, jak by bylo lepší brát hráče z dánska, polska, rakouska, přitom to jsou horší ligy. Navíc píše, jak kdyby jste odtamtud měli spoustu hráčů, přitom nezapomeň, že z SL máte brankaře + střídající hráče jako Hrošovskýho, Greguše, Duriše, Bakoše. Navíc v ČR se vykopal Kucka. Prostě jsme nejpočetnější zahraniční liga, z které berete hráče. Neřikám, že to je nějak velká úroveň, ale na rozšíření kádru rozhodně to stačí. Jako schválně, koho máte z polska, dánska, rakouska?

Prsotě je to magor a mele sračky totální...

Reagovat
smazaný uživatel

si debilny?? Urcite je lepsie brat hracov z danska grecka rakuska atd pretoze tam chodia kvalitnejsie talenty daju im omoc vacsie platy jak v SK.. V cz hraju druhotriedne talenty, ktore maju rovnake platy jak unas aj mensie z Banskej bystrice, Ruzomberka atd z miest kde ich predaju za 20 000e aj do cz aby mohli vyplatit vyplaty ostatnym hracom , ziadny vynimocny hraci hraci z u21 zo ziliny napr su uz teraz kvalitnejsi ako tyto "cesky legionari" a najpocetnejsia je skor Talianska liga

Reagovat
F.Torres

a jaký máte hráče z dánska, poslka, rakouska, řecka v repre? Kolik jich je prosimtě? Rovnaké platy v ČR a na Slovensku ty seš vážně pičus to není možný už

Taliánská liga nejpočetnější? Kolik hráčů z taliánska hraje za A repre?

Reagovat
smazaný uživatel

3 z cz su 3 nominovany tiez co sa smejes na platoch sak ste rovnaky chudaci jak slovaci kde sa ty vidis? Najdi si tych hracov vtych ligach a pochopis realitu toho co ide odnas kvam a co do zemi kde im daju ine love ty si na mojom zozname komplexacov nezabudaj, ukonci tento tvoj boj a nenamyslaj si taketo veci na ulahodenie ega. Ale sme radi ze kvam berete tychto hracov aspon sa zlepsuju a sem tam vyraste z tychto nonames Kucka

Reagovat
F.Torres

ty seš takovej dement, že ani počítat neumíš v kádru máte 4 z SL a 3 ze SA, co je větší číslo ti snad nemusím řikat, do toho máte mezi náhradníky další 3 hráče z SL.

Dále by mě zajímalo, kdo hraje tak důležitej pro vaši repre v Rakousku, Dánsku

Prostě ty jsi fakt zamindrákovanej čobol, děláš ostatním jen ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

tak o 1 lamu som sa sekol aj tak uz nebudu 4 z cz v nominacii na EURO v rakusku Novota > Kozacek, v Dansku Lobotka CM > Gregus Hrosovsky ale este je v u21(aj Bero je lepsi a Paur), v grecku Mak Sabo, v polsku Haraslin Duda ina dimenzia jak hraci v CZ to ze tam hraje Duris nechapem uz dlho .. Odneho mame bars jakych hracov lepsich aj v lige mihalik cmelik zrelak meszaros ne to este v zahranici Sylvestr napr

Reagovat
F.Torres

sranda, že argumentuješ něčím, o čem ani nemáš tušení. Oháníš se tady soupiskou a ani nevíš kdo tam vlastně je a kdo není No to si povíme na euru, zatím platí to co jsem psal já a taky se bavíme o současný situaci, takže gratuluju, sám jsi potvrdil, že seš totálně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja moc dobre vim kdo je na supiske :) Hrosovsky a Gregus tam momentalne patria akurat mi usla lama Duris to vobec neni repre hrac a v serii a hra aj Ivan CM v Sampdorii akurat je to 96 or so a v serii b dalsi jak Vestenicky to su talenti a repre hraci

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik českých reprezentantů hrálo ve slovenské lize? A naopak?

Smějete se nám, že Kadlecové, Feninové se nechytnou ani v Německu. Potom přijdou Chvátalové, Hrošové, Pauchekové a leští lavičku u nás.

Nehledě na zastoupení v Evropě.

Neříkám, že nemáte lepší reprezentaci než my, ale tuhle slovenskou zakomplexovanost nechápu. Máte pořád dojem, že se musíte dohadovat. Ukaž mi Čecha, co přišel někdy sám od sebe a začal do Vás hustit podobné sračky, jako do vy do nás.

Reagovat
smazaný uživatel

vies ocom sa bavime vobec napr tento F.Torres je taky cech co sa navaza alebo nr.Nobody a tieto typy. . Uplne si mimo ze mi sa smejeme z Kadleca?(keby aj ano tak opravnene na to ze od 18y je v repre a nepresadil sa ani v priemernom bl tyme) atd pritom cesi sa smiali vzdy z Hamsika Skrtela Weissa Stocha (ze sa nepresadia ze su na urovni nejakeho Kolara atd..) aj z Dudu hoci koho len koli tomu ze su to slovaci tak nehraj mudreho a tych sk hracov co si vymenoval to su presne ti hraci co ich v inej lige nechceli a ze lesti lavicku? sak kazdy znich hraje zaklad v SL ..

Reagovat
F.Torres

ukaž mi, do koho se navážím prosimtě, možná tak do tvý blbosti, ale tím sereš i slováky jak se ukázalo, kteří se za tebe stydí

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ? Si pozri rozne starsie clanky a najdes tam toho kolko len chces

Reagovat
smazaný uživatel

To urcite nikoho nezaujima nejaky liberec plisen v EL bakos by sa dostal do zakladu tak senice akurat to uz radsej z polskej danskej rakuskej ligy povolame squadru tieto nemehla co hraju v cz to uz su posledny mohykani zo slovakov pac uz tam nedojde ani nikdo kvalit tychto lam jak vidis tieto nemehla z cz nemaju narok sa dostat do zakladu ani cez tych z nasej ligy a gregus bol vo fulhame jak mladik este

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

preto má česko v EL 3 kluby a my pravidelne nulu alebo so šťastím slovan ktorý tam nedá ani gól

Reagovat
smazaný uživatel

noa? to neurcuje kvalitu SK hracov schovaj sa do svojho trencina radsej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z Polska by sa ale hraci mohli tiez vyskusat.

Sranda, ze taky Demjan si za repre nikdy nekopol( teraz uz asi nie), ale hraci ako Pich, Gergel, Mráz,Guldan, Kolack, Grendel, Sloboda sa tam chytili a hravaju. A to ich tam je ovela viac. Vsetci na repre urcite nemaju ale co to by sa vyskusat mohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

este aj HAraslin sa tam dobre ukazuje snad sa mu bude darit aj dalej

Reagovat
smazaný uživatel

ved haraslin duda mam namysli taky slovaci v cz nehraju

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude výprask, bez stoperskej dvojice, ale snád to nimi neotrasie pred Ukrajinou.

Reagovat
Emmett Brown

Kozacik - Pekarik, Michalik, Salata, Tesak - Sabo, Pecovsky, Gregus, Sestak - Duda - Mak

posetrime sily na Ukrajinu

Reagovat
smazaný uživatel

Dolezity hraci budu chybat a toto bude velmi tazky zapas, ale snad nejaky pekny vysledok.

Aj prehru beriem, da sa to cakat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se mužů pozerat na Chalany ZO Slovenska?ake TV?

Reagovat
smazaný uživatel

jednotka

Reagovat
Milan.B

http://www.rtvs.sk/televizia/live-1

len neviem ci to ide aj na uzemi CR

Reagovat
Ferguson6

nejde

Reagovat
Milan.B

tak potom sknazivo.com

Reagovat
smazaný uživatel

Jde, stačí jen slovenská VPN.

Reagovat
smazaný uživatel

Akko by som mohol slovenskú TV resp. online vysielanie spustiť na území Čiech ? Dá sa to ? Díky za radu

Reagovat
smazaný uživatel

Kozáčik- Pekarík, Gyomber, Saláta, Hubočan- Pečovský, Hrošovský- Stoch, Hamšík, Mak- Ďuriš

Reagovat
smazaný uživatel

Kozáčik- Pekarík, Huboč, Salata, Švento(?) - Gyo Pečo- Stoch, Duda, Mak - Hamšík

Reagovat
Kokesh

Na manitu jak delany.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem no, Španielov by som nepodceňoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro som to aj trafil

Reagovat
SpecialOne

Tohle vsadil jeden týpek na Fortuně: http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE1NjQ4MzcyOTYwMDqYzD6PcO0gVm0wm8c%3D&kind=MAIN jako ono to vyjde, sice malé riziko ale kvůli defakto drobným, nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite tych 250k nieje jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Pojďme San Marino!!

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
F.Torres

je to bláznovství, ale zase je to tak velká jistota, že snad není ani možný, že by es to nepodařilo a 2500Kč víceméně zadarmo, sice u toho zápasu zestárne o několik let, ale je to jakoby to našel ležet na ulici...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl si vybrat alespon kurz 1.1 :)

Reagovat
F.Torres

měl na dát spíš handicap na vyšší výhru, třeba 1:0 a to zkombinovat ještě s nějakým dalším jasným zápasem a mohl mít těch 15 litrů taky zadarmo

Reagovat
Carrick

2500 na ulici nenajdeš

Reagovat
smazaný uživatel

0:3, zatial úplne v klidu mu to vychádza a niektorí sa mu smiali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

CHcem si pozret Ukrajinu s Bieloruskom..mate nejake linky na ace player ????

Reagovat
smazaný uživatel

Legia Warszawa

pred 30 min. · Upravené ·

Ahojte! Cela Legia drzí palce slovenskej reprezentácii v zápase proti Španielsku! Dúfame, že Ondrej Duda streli gól a pomôže mužstvu vo víťazstve! Pozdravujeme z Varšavy!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Absolútne netuším ako to postaví. Ale je to prúser, lebo Španieli potrebujú nutne win, pretože tam hrozí scenár, že by sa mohlo o postupujúcom druhom rozhodovať v poslednom zápase, ktorý hrajú v Kyjeve.

Pôjdu po nás ako psi, tak snáď sa ukážu nové tváre a v druhom polčase z brejku v 89 minúte rozhodneme.

Reagovat
minoLFC

za čo bola ta penalta? mal som dojem že rukou zahral angličan

Reagovat
mimi_united

Angličanom sa musí pomáhať už aj proti San Marinu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ak aj ukrajina dnes aj proti nam vyhra a bude mat po tomto dvojzapase rovnako bodov jak my , postupi Slovensko..posledne 2 zapasy Ukrajiny vonka Macedonsko, doma Spanielsko....tam to nebude na 6 bodov..my hrame doma s Bieloruskom a vonku s Luxemburgskom

Reagovat
Milan.B

s ukr X a potom 2 vyhry

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo najlepsie, ale myslim ze na priamy postup budu stacit 4 body ..pocitam aj s moznostou najlepsi tím z 3.miesta

Reagovat
smazaný uživatel

to je co za zmyslanie..vyhrat dnes, aj v utorok a ideme

Reagovat
smazaný uživatel

Rusi jak ich vykombinovali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajina valcuje

Reagovat
Coutinho10

nevite co je s Ibrou, ze ho po polocase vystridal

Reagovat
smazaný uživatel

Theoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Bez ohladu na dnesný zápas, ak utorok VYHRAME ...SME TAM !

Reagovat
Coutinho10

s Ukrajinou nwm nwm..ale GL

Reagovat
smazaný uživatel

Iker Casillas; Juanfran, Piqué, Sergio Ramos, Jordi Alba; Busquets, Cesc; Silva, Iniesta, Pedro Rodríguez; y Diego Costa

OK Idem nalozit na Slovensko

Reagovat
smazaný uživatel

inak, Cesc, Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva to je dilema 16.5 na 2 alebo 5.04 na 2X

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa to aj tak furia vykope

Reagovat
Carrick

Dej čistou remízu, nevyhrajete.

Reagovat
smazaný uživatel

6.35

Reagovat
smazaný uživatel

tak daj dnb

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

A co se ti nezdá? Akorát ten Iker no

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je totalne v lese sa im vobec nehodi do celeho systemu . Fabregasa pri jeho forme a to co vzdicky predvadza v repre tam dat to chce fakt odvahu .

Takze tu mame ofenzivnu 3jku Iniesta , Silva , Pedro . Proti ktorej staci betonovat .

Reagovat
Kokesh

Vzdyt je to jak z blata do louze, jestli jednoho vyndas a nahradis Matou nebo Cazorlou. Svezi vitr vane urcite ze stran Isca a Kokeho, ale takovy zaklad byl vicemene jasny.

Reagovat
alcantara

Jj, zrovna proti Pedrovi, ktory svojou odlisnostou vacsinou v repre vynikal. Netusis, o com vravis.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Pedrovi nic nemam ale ze to je jedina a najvacsia hrozba Spanielska je velavravne .

Reagovat
smazaný uživatel

+ za to co predvadza v Chelsea je tam zasluzene .

Reagovat
Greny

Tak hlavně aby byl ten beton kvalitní

Reagovat
misinho7

sak iker zatial v porte parada a DDG je mimo cele leto a zatial necyhtal tak je jasne ze jeho tam neda ...vlastne jeho tam da az o rok ked zacne chytat za nas

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho tam dal radši i kdyby nechytal dva roky

Reagovat
smazaný uživatel

DDG je uplne jedno ci tu zmluvu podpise alebo nepodpise . Ci bude chytat alebo nebude . Na Euru 1 nebude .

Reagovat
misinho7

Zostava Slovenska: Kozáčik - Pekarík, Saláta, Hubočan, Tesák - Hrošovský, Gyömbér, Greguš - Mak, Hamšík, Švento

na mna velke prekvapenie, vobec som nieco take necakal

Reagovat
smazaný uživatel

Co si konkretne necakal ? Tesák je trosku risk lebo s timom este nehral a cakal som ze tam da Sventa ale inak je to v pohodke

Reagovat
misinho7

neviem gregus Hrosovsky napr, cakal som skor pecovskeho a potom mozno jedneho z nich

Reagovat
smazaný uživatel

Pečovský mal ťažký úvod (Žilina hrala stále 2 zápasy týždenne), potrebuje byť 100% fit na Ukrajincov

Reagovat
smazaný uživatel

Proti UA ani nenastupi tu bude Kucka gyomber cdms

Reagovat
smazaný uživatel

Gyomber by mohol byt CB.

Reagovat
smazaný uživatel

pochybujem

Reagovat
smazaný uživatel

sak je to taka lama na doplnenie tymu jak Strba Pecalka...

Reagovat
smazaný uživatel

lama to nie je, zatiaľ odvádza fantastickú prácu, neoceniteľný, ale mal by byť časom nahradený

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

co tares? vzdy jak hraje je jeden z najlepsich, robi tu ciernu robotu ktoru ty asi nevidis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co sa vam nelubi? Sak strba bol tiez dobry ale ne aby hral v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

Strba? vsak Zdeno bol uplne klucovy hrac pre nas, vykon na ms proti Taliansku bolo nieco dokonale od neho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Tesak

Reagovat
smazaný uživatel

woooow Jany sa toho neboji wow, ale ako som pisal, nieco behave a rychle tam musime mat a to tam aj mame, podme do nich

Reagovat
vinetou

Hrošo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale 6-7 hracov mimo optimálnej zostavy...

Reagovat
smazaný uživatel

http://bit.ly/1VFndU3

hmm nečakal som, že prekvapí až takto Jany, ale Tesák, Greguš, Hrošo, Noro na DM, stopérska dvojica parádna

Reagovat
smazaný uživatel

Kozak je pan unho mi nikdy nevadi aj ked nasadi hracov proti mojej chuti

Reagovat
F.Torres

hele 3 hráči ze slaboučký SL, co na to odborník jako ty? Doufám, že tam pak půjde ještě Ďuriš

Reagovat
smazaný uživatel

ine dm ani nemame

Reagovat
misinho7

Skoda, cakal som dnes Dudu v zaklade a mozno aj nejakeho hrota ktory to tam podrzi a sklepne ale aj ked teraz asi ziadny nie je vo forme ..ale ta zostava, strasne prekvapil tesak premiera jak lusk..Inac gregus a hrosovsky co su zac? vobec ich nemam nasledovanych? maju nato hrat v repre mozno aj zaklad ?

Reagovat
smazaný uživatel

na to sklepávanie tam bude podľa mňa (zase) Marekiaro, Mak ako SS (Duda nie je momentálne na takéto zápasy)

o nasadení dvojice Tesák-Švento sa písalo a je to podľa mňa super vyvážená ľavá strana ... proti Juanfranovi s Pedrom potrebujeme takúto vyváženosť

Greguš a Hrošo hrávajú českú ligu, sú prísľubom do budúcnosti, mohli by hrávať častejšie už v kvalde na MS (hlavne Greguš za Pečovského)

Reagovat
misinho7

no som zvedavy dnes na Mareka na nom bude stat ten utok, ked sa teda dostaneme dakedy do utoku no tesak Svento vyzera zaujiamvo, hlavne treba poctivo branit a potom cakat na sancu

Reagovat
smazaný uživatel

stačí, že Marek odohrá to, čo doma, a bude zase MOTM

Reagovat
misinho7

vtedy bolo neuveritelne kolko prace odviedol

Reagovat
smazaný uživatel

jak vravel Kozak, my mozme mat plan a urcite zamery do zapasu, ale ta kvalita Spanielska je taka vysoka, ze nemozme ratat s tym, ze sa nam to podari tak ako aj doma, ale ide na nich zase dobre, snad ich nejak zaskocime a nieco vymyslime

Reagovat
misinho7

tak tak samozrejme musime mat aj nejake to stastie, inac to nepojde..jej asne ze nebudeme dominovat, budeme odolavat mozno neiekdy stastim neikasujeme a potom pridu tie chvilky mozno 1-2 sance za cely zapas kedy sa musime pokusit skorovat a potom mozme cakat dobry vysledok

Reagovat
smazaný uživatel

Hrali priatelsky proti Cechom, nevidel si ? Urcite na to maju. Ale Momentalne aspon teda Hrošo nehra ani v Plzni. Gregus zacina celkom dobru sezonu. Ale tiez niesu s timom celkom zohrany. Teda urcite 90 minut s Ackom je malo. Ale maju sancu sa ukazat tak im drzim palce

Reagovat
misinho7

videl som proti cechom ale nejak si nepametam na ich vykony, asi neboli nejake co by vycnievali

Reagovat
F.Torres

po změne trenéra v Plzni byl Hrošo v základě, ovšem Greguš to celkem podělal Jablonci v EL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak no, zapas som nevidel, ale ked to bola len jedna penalta, tak to az taka katastrofa nieje

Reagovat
F.Torres

no on měl hodně příležitostí +- 3-4 golovky a neproměnil vůbec nic. Dozadu 1-2 vytvořil slušnej brejk pro Ajax když dal nahrávku mezi stopery. Celkem byl takovej vyjukanej, nejistej a navíc dozadu za něj občas hasí Hubschman, kterej je co se týče defenzivy top hráč

Reagovat
F.Torres

jako fakt jsem na něj zvědavej, na cvhilku se půjdu na vás kouknout. Hrošovský věřím, že to zvládne, ale ten Greguš je takovej janek a myslím si, že nebude stíhat...

Reagovat
smazaný uživatel

No Hrosovsky je nadanejsi o tom ziadna.

Gregus sa mozno boji velkych zapasov, tak ktovie co dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

do buducna urcite, obaja maju kvalitu, momentalne je vyraznejsi Gregus, ale mne sa viac lubi celkovo Hrosovsky, to moze byt skvely hrac

Reagovat
misinho7

hmm tak ja ich zatial skoro vobec nemam nasledovanych, tak snad dnes ma prijemne prekvapia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Hrošovský je určitě větší příslib, ten to má v noze, ale musel by hrát, což má těžký, když na jeho postě hraje ještě Vaňek a Hořava. Greguš je takový trochu kopyto. Snaží se, dost útočnej, ve vzduchu na DM hodně dobrej, ovšem spálí neuvěřitelný, občas nedokáže nahrát ani na metr a občas i do defenzivy hoří, kde za něj zaskakuje Hubschman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

No keď už nepoznáš Hrošovského........

Reagovat
misinho7

jasne ze mi to daco hovori, ale nesledujem zapasy plzne tak ho nepoznam viac

Reagovat
misinho7

spanieli neprehrali v kvalikiacii doma od roku 2004 ci dajak tak nie ? ked sme im prekazili minuly rok tu celkovu neporazitelnost v kvalifikacii , mohli by sme dnes pretrhnut aj tamtu

Reagovat
martin1

My jsme u nich v kvalifikaci na ME 2012 dlouho vedli a nakonec prohráli 2:1. A to byli zrovna mezi vítězstvím na MS a ME. Dá se u nich vyhrát. Tak dali jste si je doma, tak proč je nedat i u nich. Jestli dá Patrik vítěznou branku bude to super

Reagovat
F.Torres

kdyby ten dement rezek (nebo kdo to byl) neudělal penaltu, tak by nás neporazili...

Reagovat
martin1

Jo jo, to si pamatuju, ale Plašil dal pěkný gol. Ale aspon to Rezek pak vynahradil ve Skotsku.

Reagovat
F.Torres

mohl to být Plašilův nejdůležitější gol a ten blbec mu to takhle pokazil ale ten gol byl nádhernej, to jo...

Reagovat
F.Torres
Reagovat
smazaný uživatel

ta penalta bola na facku

Reagovat
F.Torres

prostě taková Rezkovina

Reagovat
smazaný uživatel

tlačili nás.. Rezek to udělal hloupě, ale oni by ten gól stejně dali.

Reagovat
misinho7

nj ale kazdy zapas je iny, staci jeden detail medzi vysledkom 0:1 a 3:0 ..napr cervena, skoro dostaneme gol a sa to rozsype a tak..

Reagovat
Greny

Jarda Plašil jim to tam nakouřil z toho zapasu si pamatuju toto https://m.youtube.com/watch?v=fRHManmTrlk

Reagovat
F.Torres

náhodou, dokonalý zmatení soupeře, vždyť mu udělali prostoru

Reagovat
smazaný uživatel

Nehcápu ten výsměch na Pedra vzákladu, zato Cesc tam nemá co dělat. Ale pořád jsou to jenom 2 posty, zbytek je excelentní proti úrovni Slováků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: sledujete nekdo na Eurosportu US Open? co to tam je za novy komentatory nejdriv nakej divnej typek a ted naka zenska, ktera ma pekne uspavaci hlas

Reagovat
Inter Eterno Amore

SOEEENSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

tady ses na CZ webu, takze se uklidni. o zadny ekonomicky emigranty ze Soenska nemame zajem

Reagovat
smazaný uživatel

slovenske mrdky nebyt Bratislavy tak tu je horsie v moldavsku

Reagovat
Emmett Brown

Na Spanielov v zostave s Gregusom, Hrosovskym, Sventom a Tesakom ale nakoniec som nebol az tak daleko s mojou jedenastkou, treba posetrit sily, snad z toho nebude debakel, lebo toto je zostava jak na pripravak

Reagovat
smazaný uživatel

v zakladu vam hraje hrac, kterej nehraje ani zaklad v sestym tymu SL?

Reagovat
smazaný uživatel

pricom na lavicke sedia nase top CM, ktore hraju zaklad v Barcelone, Reale a Bayerne...pls, vytiahni uz tu hlavu z prdele niekedy

Reagovat
smazaný uživatel

tak promin..

Reagovat
smazaný uživatel

ja jenom reaguju na velkou cast slovaku, ktera tady shituje SL co muze.. a stavi nad ni druhou anglickou ligu apod,

Reagovat
misinho7

keby nebol Kucka zraneni tak nehraje ani jeden a ak by bol pecovsky fit ale jeho asi viac setri na ukrajinu

Reagovat
smazaný uživatel

proč Pečovský nikdy nehrál mimo MŠK? Škoda takového kvalitního hráče, co si za celý život odkope jen SK ligu..

Reagovat
smazaný uživatel

kvalita aka strba ale lepsi jak karhan a ten toho pobehal

Reagovat
smazaný uživatel

ze je 2. anglicka kvalitnejsia snad nieje pochyb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Patrik po konci Koubka začal hrát, ale poslední zápas v SL nehrál kvůli zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se těším na výkon Greguše, jak se bude prezentovat proti špičce světovýho fotbalu. Já ho mám zafixovanýho jako takovou hromádku neštěstí, co si nevěří už podle toho jeho vyjukanýho výrazu.

Reagovat
F.Torres

jj uvidíme jak zahraje, když nebude mít vedle sebe Hubschmana kterej tam kůli němu lítá jako superman, aby pohasil co on občas vytvoří

Reagovat
smazaný uživatel

Na to tam je terz gyomber

Reagovat
Switchback

Snad si Španělé zastřílí 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Těch málo lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda absencie Karima Guédého, ktorý mohol plnohodnotne nahradiť Kucku. Z pravej strany nebezpečenstvo nehrozí, tam si to v pohode ustráži Pekárik. Zľava je Tesák veľká neznáma. Costa s Fabregasom si snáď zoberú súčasnú formu z CFC. Španieli si určite budú nahrávať, mať väčšie držanie lopty, ale snáď Mak raz utečie Piquému. A ak nie, snáď to nebude debakel.

Reagovat
patas92

nějaký link na Slováky?

Reagovat
ZB 07

nejlíp Marcel Merčiak

Reagovat
Minister

Maaak kurvaaaaaa

Reagovat
bartlu

Mak ty si kretos

Reagovat
bartlu

Tak diky Makovi se tece

Reagovat
Emmett Brown

Hmm, nedas dostanes

Reagovat
Coutinho10

klasika

Reagovat
db18

Pekárik

Reagovat
db18

*Pekarík

Reagovat
smazaný uživatel

taketo chyby nezvykne robit

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm

Reagovat
smazaný uživatel

kedy urobil v repre nejaku hrubku naposledY? nespominam si, toto je po dlhom case nieco

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem si spomenut, ale mari sa mi nieco, ze podobne neustrazil hraca, ale toto nebola vylozena hrubka, skor genialita Silvu a pekny nabeh malého simulanta...

Reagovat
db18

Teďka zase V BL mi přijde spolehlivější...

Reagovat
smazaný uživatel

v repre hral bez chyby celu kvalifikaciu no, dnesny zapas mu nevychadza

Reagovat
smazaný uživatel

On Slovákům dneska spadne hřebínek a že je to potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Emmett Brown

Dôležitý zápas sa hrá v utorok, toto je taký prípravák pre nás a tomu zodpovedá aj zostava

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Isco lepsi ako Silva

nedas dostanes, ale nevadi, netreba sa plasit a hrat svoj system

Reagovat
Infernoqt

Silva neskutečný přehled. To je první hráč, kterej se musí vyřadit ze hry, když chcete uspět.

Reagovat
smazaný uživatel

Sovinisti uz vybiehaju z kanalov

Reagovat
smazaný uživatel

no to je skoda, toto mal proste Mak dat, to bude zrejme klucovy okamih celeho zapasu, skoda

Reagovat
Infernoqt

aj Nizozemci na MS prohrávali 1:0

Reagovat
Minister

takže vyhráme 5:1?

Reagovat
Infernoqt

ne, jen vás nechci odepsat tak brzo

Reagovat
CubONE

Silva je neskutocny hracik.

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

A Iniesta, jedna basen

Reagovat
Minister

bože Hrošo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nechapem, preco ma Hrosovsky prednost pred Dudom

Reagovat
smazaný uživatel

vsak hraje inu poziciu ako Duda

Reagovat
smazaný uživatel

Mne tych par zapasov, co som videl, prisiel ako AM

Reagovat
smazaný uživatel

Dudic nabehne druhy polcas a ich znici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Patrik hraje víc z hloubky než Duda...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrat moze,ale ci na to ma defenzivne, skor mi pride ako typologicka 10ka...

Reagovat
db18

Do defenzivy zaostává. To z něj ale nedělá desítku.

Reagovat
db18

jinak na to, že ve Znojmě hrál ještě často z pravého kraje mi přijde hodně statický

Reagovat
smazaný uživatel

No desiatka ,.,

Reagovat
db18

Spíš regista - akorát tomu bránění moc nedává, i když na hřišti hraje v pozici, kde by správně měl přispět i směrem dozadu. (trochu jako Xabi, když nastoupí v 4-1-4-1 )

Reagovat
smazaný uživatel

Já budu přát Slovensku postup, ale jak se tu někteří Slováci chovají, to mi hlava nebere...

Reagovat
EXoRcIsT

to iste to mam ja s cechmi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna mým přáním je, aby se naše a vaše repre potkala ve vyřazovací fázi ME...

Reagovat
CubONE

A co tu kto zas robi?

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsem si na slovaky, ze prohrajou o 5 a vic. Myslim, ze ted je ten spravny cas, aby se podelali..

Reagovat
smazaný uživatel

Vamos Bratia

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsika o polcase dole(posetrit) a dat tam Dudu

Reagovat
smazaný uživatel

skôr to chce Pečovského, je to strašne zbrklé a neorganizované

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono Hrosovsky, Gregus, Gyomber ti su este z toho vyklepani ... a zbytocne tam prave drzat Hamsika ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tesim sa ztoho

Reagovat
smazaný uživatel

Dokial budu takyto kokoti volit fica nemaju narok sa tesit z futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Už by mohl začít druhej poločas. Rád bych, aby se útočilo taky na druhou stranu.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Jde to nekde koukat na netu ?

Reagovat
aither
Reagovat
smazaný uživatel

jak hraje nejlepší hráč probíhající sezony - David Silva?

Reagovat
bartlu

skvele

Reagovat
Mishko

bez červenej??

Reagovat
Emmett Brown

Preco by mala byt?

Reagovat
Mishko

Kozáčik bol posledný hráč, keby nefauloval, Diego dáva do prázdnej...

Reagovat
X-bano-X

Loptu by uz nestihol.

Reagovat
Emmett Brown

Takto to nefunguje

Reagovat
Grahf

a možme to vypnuť, ani nie je na čo sa pozerať, príliš posratá taktika, ledva to tam odkopávajú.

Reagovat
smazaný uživatel

a aku taktiku by si dal ty? bezte do utoku a do polcasu dostanete pätku? vsak nam do takeho zapasu vypadla skoro polka zakladu, co si cakal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

a nie je jedno kolko prehrajeme? Však od začiatku sme zaliezli k bránke a necháme ich kombinovať. žiadny pressing, keď získame loptu, tak jak na dedine odkop do kukurice. Som myslel, že sme už pokročili od tohto typu futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

jak sa hodil na zem zmrd jeden jak si niekto taky moze hovorit ze je chlap

Reagovat
Kokesh

Zrovna on byl chlap už když se narodil.

Reagovat
Infernoqt

Kozáčik sice špatně, ale zase Costa by spadl i kdyby mu škrtnul o kraťasy

Reagovat
smazaný uživatel

Kozáčik idiot mal byť von

Reagovat
EXoRcIsT

a zaco preboha ani nesiel nohou oproti tomu ciganovi len cigan sa hodil na zem

Reagovat
smazaný uživatel

rukou ho chcel chytiť, je to jeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

chcel ho chytiť, ale nechytil = červená karta

a potom kto je tu idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

to su ti hraci z cz ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Emmett Brown

Co cakat od hentej cigánskej mrdky

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle zápas si vychutnám od začátku až do poslední minuty...

Reagovat
smazaný uživatel

po dlllllllhej dobe prehrávame

Reagovat
Coutinho10

nojo komediant costa se ukazal i proti slovakum

Reagovat
smazaný uživatel

Hrosovsky,Gregus ani neviem ze tam su ...tam ten Pecovsky mal aspon byt ...sak tam nieje ziadny stred zalohy, nema kto podrzat loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Silva je hned po Hamsikovi druhy najlepsi ofenzivny zaloznik sveta.

Reagovat
SunFells

Neblázni, ještě je tam Duda.

Reagovat
aither

Momentálně neni zkurvenějšího hráče než je cikán Costa

Reagovat
CubONE

Boze, to Spanielsko hra tak nudne, ako Barca pod Pepom.

Reagovat
smazaný uživatel

18 bodov po 7 zapasoch --- skvela bilancia

Reagovat
Pipo123

Úroveň reprezentácii musela za posledné roky ísť strašne dolu, tie kvalifikačné skupiny mi prídu ľahšie než v minulosti, je to vidieť na výsledkoch Česka a Slovenska

Reagovat
smazaný uživatel

netrep ...v nasom pripade ta uroven isla hore ... mame vcelku slusnu generaciu skusenych hracov doplnenych a mladych ...

Reagovat
Pipo123

No neviem, já by som zasa nepokladal repre okolo Vargu, Greška, Németh a spol za slabú, možno táto repre stojí na tom že tam je Hamšík a Škrtel, čo majú blízko k TOP hráčom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

My těžíme z toho, že naše liga zaznamenala hodně slušný výkonnostní progres, naše týmy se prosazují v evropských pohárech, odehrají tam těžké zápasy proti kvalitním týmům, hráči nasbírají zkušenosti a pak to přenesou do repre. Vám vyrostla na vaše poměry silná generace. Nějaký úpadek reprezentačního fotbalu jako celku bych za tím nehledal.

Reagovat
Pipo123

Jo niečo na tom môže byť pravda, já som ale názoru že za momentálne situácie v oboch táboroch môže Vrba a Kozák, inak proste nepokladám tie reprezentácie za kvalitné, hlavne u vás tá kvalita za posledné roky išla neskutočne dolu. Já tieto repre zápasy už nesledujem vôbec, len podľa výsledkov

Reagovat
Bruny

To jsou keci, že ta kvalita u nás je až tak zlá. Výsledky mluví za vše. To, že ti hráči nehrají v zahraničí neznamená nic, lepší hrát evropský pohár za české týmy, než hrát za průměrný tým v zahraničí, kde hrát poháry nikdy nebudou. (Btw česká liga má dost blízko k tomu být v TOP 10).

Reagovat
Bruny

*kecičky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trenéři na tom mají taky velký podíl. Jinak u nás odrostla generace Nedvěda a spol., která přivezla stříbro z Eura, na dalším postoupila do semifinále, postoupila na MS, pak jsme si sáhli na dno a teď se to o dost zlepšilo, i když na období přelomu milénií to nemá, to je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Může to být jen lepší, ten potenciál tam je, i u repre 21...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inak skoda Skrtela,to by bola znova podivana na suboje s tym ciganom :)

Reagovat
smazaný uživatel

Cigan z Cukotky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tesak nee ne na tuto uroven nema

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuuuuuuuuuuuha, Marekiaro

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje zatím Pedro, Cesc a Costa? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro prave ochcal Tesaka

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro hraje dobre, Cesc je zufaly a Costa zatial tiez nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

tak vsetci so svojou klasickou hrou ... Pedro lieta po lajne, Cesc schovany a Costa prase

Reagovat
smazaný uživatel

Diky všem, jako v Chelsea přesně

Reagovat
Milan.B

Tesak je riadna sracka..... hockto z ligy by lepsie zahral

Reagovat
smazaný uživatel

to uz pri hymne ten face som vedel ze to bude napicu podla tych xichtov

Reagovat
smazaný uživatel

Uwe haze buly kde si ty alkoholik pojebany

Reagovat
Alan_Shearer

No, Slovaci by zaslouzili aspon buro ..

Reagovat
smazaný uživatel

hoši..........dajte odkaz na cokoliv v jakékoliv kvalitě..

čekám na Leona a mezitím mám zaplou primu a jedu tu nějakej ten talent, superstar... boha!!!! co to je za sračky už!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To co si jebol do krku

Reagovat
db18

Rakousko konečně vstřelí branku a sudí jí takhle krutě neuzná.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

So Skrtelom a Duricom je ta obrana o triedu vyssie, Hubocan to robi co moze, ale sam to nezvladne cele, navyse Tesak hori nonstop

Reagovat
smazaný uživatel

No Patrik s Lukasom zatial hroza. Skoda ze Matus cuchol toho Costu, tu loptu by nedobehol. Snad nebude viac jak 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Tesak dole na jeho miesto Svento,pripadne Gyomber, Pecovsky hore

Hrosovksy s Gregusom nech si hodia mincou,ze ktory z nich ostane v satni a na miesto neho hore Duda :)

Reagovat
smazaný uživatel

a na taky zapas,kde Spanieli hraju takmer so vsetkymi hracmi je mozne nahradit jedneho,dvoch novych hracov v nasom muzstve,ale ked tam je 5 hracov co by zrejme normalne nenastupili,tak je to citit

Reagovat
smazaný uživatel

stačilo, aby Mak premenil a mohlo to vyzerať inak ...

Reagovat
smazaný uživatel

keby,aby a pod neberiem ...a keby som sa mal vyjadrit k tomu keby,tak aj tak by to nepomohlo ... Spanieli su inde proti nasemu B - cku

Reagovat
Bruny

Bratia...hlavně , že když jste vyhráli proti nám v tom přáteláku, tak jste nám to dávali sežrat..A do teď to berete jako důkaz toho, že jste lepší než my. Přičemž vůbec neberete v potaz, že startovní sestava ČR obsahovala snad jen jednoho hráče základní 11 z kvalifikace, zatímco vy jste byli v plné palbě... ..ale tak chápu Tehdy se vám to nehodilo, dnes ano

Reagovat
ďuriLFC

my sme boli v plne palbe,aha

Reagovat
Bruny

Ale hej, oproti kvaldě vam tam chybeli maximalne dva hrači

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ja na priatelske zapasy nikdy nejak nereflektujem :) a takisto uz vobec ja nemam zapotreby tieto zabomysie ceskoslovenske vojny o tom,kto ma vacsieho curaka :) kedze ako clovek narodeny v ceskoslovensku som ja osobne s tym vysporiadany :)

Reagovat
Bruny

Já to tak taky beru, jen na to, že proti nám, jste takové věci vůbec neřešili, a máte z toho dodnes národní svátek

Reagovat
smazaný uživatel

ale ono to je normalne ... hlupakov sa najde vsade ...ono keby vyhrali cesi,zase by to bolo honenie si cechov natom,ze mame z vas komplex ...ale fakt takeho ceceroviny ja neriesim

Reagovat
Bruny

Češi vás právě nikdy moc neřeší, ale vy máte státní svátky, když nás dáte v přáteláku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe jebe praveze tento priatelak uz vsetci zabudli a maju to na haku, jedine vas to zere preto o tom mas potrebu neustale diskutovat aj ked kolega vyssie ti daval za pravdu. Jedine vitazstvo, ktore naozaj riesime je to zo Spanielskom, takze tvoje tvrdenie je irelevantne.

Reagovat
Bruny

Nezabudli to byste tu furt nepsali, že jste lepší

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, ze sme v tejto chvili lepsia repre co potvrdilo aj to vitazstvo ale aj papierovo ...ale nevidim dovod preco by sme malo na to stale spominat

Reagovat
Bruny

Prostě jste moc namyšlení. Nejde tak snadno rozeznat, kdo je na tom momentálně lépe. Se podívejte na Srbsko, ti mají lepší hráče než my i vy, ale mají jeden bod. Takže asi nemůžete argumentovat jen tím, že podle vás máte lepší kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost. Keby sa sklada jedenastka CSR teraz tak je v nej viac svk hracov ako tych vasich.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

bez debat..

Reagovat
Emmett Brown

Ja si spominam akurat na to, ze tu vsetci Cesi pred tym zapasom vypisovali, ze nas rozbijete a po prehre ti isti ludia pisali, ze to bol len pripravak aj teraz si to vytiahol ty, v živote som ta tu nevidel a len sem davas sracky

Reagovat
Bruny

Tak to je o lidech. Já jsem třeba ten zápas ani nechtěl, protože před tím zápasem byly oba týmy neporažené ( a pak už je Anglie) a toto akorát smrdělo ukončením série výher pro jeden z týmů. žial pre paštikarov to dopadlo hůř

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsme hráli s hráči z lavičky, takže tady bych brzdil..

Reagovat
smazaný uživatel

veď áno, vy to máte v paži, ale vyťahujete hovná pol roka po zápase :-D v základe som našiel Škrtela, Hubočana, Pekaríka, Hamšíka a Weissa, t.j. PÄŤ hráčov z našej optimálnej zostavy. a najviac do plaču je, že tu staviate slovensko do roly futbalového odpadu, ktorý kedykoľvek porazite, ale ked vám chýbajú hráči, ktorí ledva uhrali remízu s Lotyšmi, tak plačete po pol roku

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tieto pozicky

Reagovat
smazaný uživatel

to není pravda, se podiv, co tu předvádíš, řešíš Slováky... Někdy se zamysli nad tím co děláš a píšeš, at pak nevypadáš jako totální debil

Reagovat
Bruny

To mi je úplně jedno, ty trapáčku internet je internet, realita je realita. Ale kruť si očkama jak chceš. nech sa pači

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a este jedna vec,je hlupost hodnotit ci je lepsie SVK ako CZE po jednom vzajomnom zapase ... ked sa nato pozriem v tejto kvalifikacnej faze,tak sme natom o nieco lepsie my ... co je mala zmena po dlhom obdobi jasneho vedenia CZE repre v minulosti

Reagovat
Bruny

Nejste, zase neberete v potaz obtížnost skupiny. My tam nemáme Lucembursko, a šmatlavé Makedonce, které porazí i tihle mizerní týpci z Lucemburska.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak mate jednu smatlavu skupinu preboha, to co tu pises uz...este tam mate aj jeden z najzufalejsich vyberov Holandska v historii

Reagovat
Bruny

Vy jste měli zas v roce 2010 na MS nejzoufalejší výběr Itálie v historii, a opět dodnes vzpomínáte na to, jak jste je haluzně 3-2 porazili ...

Reagovat
smazaný uživatel

jjj, prepac, ze spominame, ze sme na MS vyhrali s uradujucimi majstrami sveta a postupili na ich ukor do osemfinale..pls, venuj sa niecomu inemu

Reagovat
Bruny

Ale je jiné.. je mít v roce kdy vyhráli ve skupině... nebo je mít ve skupině o 4 roky později, kdy hrajou zoufale. Vždyť udělali jen bod za remízu s N. Zélandem.

Reagovat
Milan.B

a vy ste v 2010 mali.... vlastne nemali prepac

Reagovat
Bruny

Trapáčku A kde jste byli roky předtím? Žádné ME, ani MS. .. a hrajete si na velmoc

Reagovat
Milan.B

my sa nehrame na nic, len poniektori cesi si nemozu rozdychat ze sme momentalne lepsi. slovak nemoze byt lepsi lebo ste doraz v pici stoho...

Reagovat
Bruny

A kde na to chodíš, že jste lepší? Že máte o dva body víc? V dlouhodobějším horizontu jsme lepší. A to neřeším dalekou minulost. Kde jste byli vy v roce 2012? My ve ČF Eura..

Reagovat
Milan.B

vies co znamena momentalne? proste ste spadli neskutocne za posledne roky, okrem cecha nemate jedineho hraca v poriadnom klube. vsetko ligovy vyber, slabucke

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tady ale děláš, jak kdyby Slovensko bylo na jiný úrovni, proboha. Vždyť i výsledky máme skoro stejný..

Reagovat
Bruny

Podle mě jedna vlaštovka jaro nedělá. To že se SK jednou někam kvalifikuje, a má o dva bodíky víc, než ČR, která se kvalifikuje v podstatně pokaždé (vyjma MS) neznamená, že je SK lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase bych brzdil. Momentálně mají o něco kvalitnější tým, ale to se může klidně za rok změnit. V tom je krása fotbalu.

Reagovat
Bruny

To jsou jen řeči. To je jen zdání, z hlediska toho, že nemáme moc legionářů.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom to ale bude, ne?

Reagovat
Bruny

Nebude. Protože od té doby, co jich máme míň se zvedla česká liga.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale dané tím, že ti hráči nejsou moc žádaný v Evropě, proto taky zůstávají v lize.

Reagovat
Bruny

To by bylo moc snadné vysvětlení. Mohli jsme tam mít víc hráčů, kdyby někteří z nich neměli smůlu, především ti co šli do Německa, přišli ve špatnou chvíli, kdy jejich týmy hrály zle, a trenér stavěl vyzkoušené hráče.. atp

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si namlouváš? Pokud ten hráč má v sobě určitou kvalitu, tak se vždycky prosadí.

Reagovat
Bruny

To si nemyslim. Se podívej na Hušbauera, pochybuju, že by nejlepší střelec SL neměl na Cagliari. To bylo spíš o tom, že ho tam ani nepustili na hřiště...

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer ten poslední půl rok neměl ani na Spartu, takže asi tak..

Reagovat
Bruny

Míšo běž si dát korbáčik

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si zase vytáhni hlavu z prdele..

Reagovat
Bruny

To moc hrotíš, náhodou korbáčiky jsou super

Reagovat
smazaný uživatel

A na víc, když jdeš do týmu, který bojuje o záchranu a navíc tam přestupuješ v polovině ročníku..

Reagovat
Bruny

No však to jsem říkal, že v týmech ,kde se bojuje o záchranu, to bývá špatný. Kdyby šli do lepšího, kde panuje vítězná nálada a dává se šance více hráčům, tak je to jiné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže hráči jako Hušbauer, Rajtoral nebo Petržela prostě navíc nemají..

Reagovat
smazaný uživatel

a co Rajtoral, alebo Petrzela? vsak ti sa absolutne nepresadili ani v priemernych timoch BL

Reagovat
Bruny

Dobře jste nejlepší. Asi vyhrajete celé ME.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, co to s tym ma

Reagovat
Bruny

Ale nic. však klid, já zas takový antislovak nejsem, to se jen zdá. To bych nevydržel se svojí starou Nakonec to ME aspoň bude zajimavější, a třeba se tam potkáme..

Reagovat
Milan.B

to je sila toto

Reagovat
smazaný uživatel

repre mame momentalne samozrejme kvalitnejsiu ako vy, to sa popriet neda no, neurobis s tym nic

Reagovat
Bruny

Podle čeho to usuzuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

podla toho, ze Vam v zaklade hraje Vacha..

Reagovat
Bruny

Podle této logiky, jste na tom mnohem hůře, když vám tam chytá Kozáčik

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Emmett Brown

Podla coho usudzujes ze nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

ja nic nedelam, nikdy som netvrdil ze sme lepsi ked to nebola pravda, ale teraz si za tim stojim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, ale ten rozdíl není velkej.

Reagovat
Milan.B

to ani netvrdim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pozri si základnú zostavu z finále me'76 a potom chod spať. prehrali ste 1:0 s nami, chýbali vám hráči, ktorí tri dni pred tým remizovali s lotyšskom a celú jar boli mimo formy. vyťahovať históriu v diskusii k dnešnému zápasu, to sú strašne komplexy

Reagovat
smazaný uživatel

noa? to bylo Ceskoslovensko, jeden spolecnej stat. kolik tam bylo koho je uplne jedno. byli to cechoslovaci.. narozdil od vas mame jako samostatna zeme stribrno z ME a jedno semifinale, ale dobrej pokus..

Reagovat
smazaný uživatel

tak narozdiel odomňa ty nemáš nemáš nič. ja vám samozrejme prajem, iba som debilkovi Brunymu pripomenul históriu. tam. ste boli tiež dlhodobo lepší, ale titul ME bol hlavne v réžii Slovakov a žiadny čechoslováci NIKDY neboli

Reagovat
Greny

Ten rok jsme se soustředili na MS v hokeji jinak pls jak to tam máte cetl jsem ze nekteri hraci odmitqji reprezentovat skrz vedeni svazu pomuze to necemu?

Reagovat
Milan.B

to je dobra kokotina.... co stim ma hokej??

Reagovat
Greny

Chci zjistit zda ten bojkot hracu necemu pomuze pokud jj dqlo by se to pouzit u nas proti Berbrovi a damkove ta prvni cast bylo spíš popichnuti

Reagovat
Milan.B

nepomoze to nicomu... to je konglomerat, mafia nas zvaz. Lintnerovi hodili omrvinky(sefa ligy z neho spravili) a uz je ticho

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja hodnotim hru,individuality ... nie to,ze mame viac bodov ...

Reagovat
Milan.B

vy tam mate najhorsie holandsko a turecko za posledne roky

Reagovat
misinho7

Preboha co tares pozri kolko mame bodov a aku mame skupinu a pozri na vasu...vy mate snad najhorsich holadanov za posledne roky..

Reagovat
Bruny

Ukrajina je tak na úrovno Turecka, ikdyž spíš před nima, jelikož Turci jsou letos zoufalci. Ale jinak tam máte jen Španělsko. Bělorusko + Makedonie + Lucemubrskoé = povinných 18 bodů

Reagovat
Greny

No nevyskakoval bych si po těchto dvojzapasech muzem mit vic bodu nez vy

Reagovat
smazaný uživatel

To i Španělsko..který navíc dostalo od tohohle Holandska 5 kousků..

Reagovat
Milan.B

vsak sme lepsi momentalne, po dlhej dobe teda ale sme

Reagovat
Emmett Brown

Ta zostava co hrala proti vám bol asi este slabsia ako toto dnes ty plna palba

Reagovat
smazaný uživatel

byt tam Skrtel, ten druhy gol isto nedostaneme, tam za Salatu zbehol jak cez maslo, to je krasne vidiet ten rozdiel

Reagovat
ďuriLFC

Zbehol im aj Paco doma, to tak nemožeš brať.

Reagovat
smazaný uživatel

to bola ina situacia teda, navyse tam to boli len milimetre aby to bol ofsajd, toto bolo totalne zle, medzera medzi stopermi asi dva metre, ani jeden sa nevenuje Costovi, neico take by Skrtel nedopustil proste, to som si isty

Reagovat
smazaný uživatel

tak tu hlavne chyboval Kozáčik, mal nechať vybehnúť Costu do autu ...

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
ďuriLFC

Ja by som dal Hamšika aj Maka dole, tento zápas je už nehrateľný. Síce by sme stratili aj tú minimalnu kvalitu smerom dopredu ale nema to zmysel, Duda a Ďuriš miesto nich, treba spravit všetko pre uspech s Ukrajinou.

Reagovat
Greny

Aby se vám to šetření nevymklo a neprohráli jste i s Ukrajinou

Reagovat
misinho7

Aj keby tak este by to nebola katastrofa

Reagovat
Greny

Prostě vadí mi to i u klubů v lize atd ... Když to srovnam s NHL nebo tenistama tak mi to breceni o setreni hracu dost vadi

Reagovat
ďuriLFC

aha tak radšej ich tam nechajme dnes nezmyselne behat nie? pana boha čo tu davate niektori

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo pískajú na Piqueho?

Reagovat
misinho7

Lebo ma blbe poznamky smerom k spanielsku

Reagovat
smazaný uživatel

Protože když Barcelona slavila treble, tak Piqué zesměšňoval Cristiana Ronalda a mezi fanoušky Španělska je hodně fanoušků Realu Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou ještě větší kreténi, než jsem si myslel...

Reagovat
Switchback

Reagovat
patas92

Reagovat
Mishko

tak toto je najväčšia hlúposť dnešnej diskusie a to sú tu iné skvosty

Reagovat
smazaný uživatel

To ale není hloupost, vypískali ho už v Leónu proti Kostarice, dokonce se vůči tomu ohrazoval i Del Bosque.

Reagovat
Mishko

Je to hlúposť. Pískajú naňho kvôli jeho vyjadreniam ohľadom Španielska a Katalánska...

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli tomu taky.

Reagovat
Switchback

ale HLAVNĚ skrz Ronalda, hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady toto vzbudilo vlnu negativních emocí, když k tomu připočteš občasné Piquého výlevy ohledně problematiky Katalánska, tak se prostě stává, že na něj pískají.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to taky příjde jako sračka. Kdo by bral vážně takovýho debílka jako je Pique?

Reagovat
Spalovač šancí

Shakira?

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fildo prosimte

Reagovat
smazaný uživatel

Podporil snahu Katalanska o samostatnost...

Reagovat
Milan.B

ale ligu by chcel hrat dalej spanielsku..

Reagovat
smazaný uživatel

on tam drbne este Durisa :D

Reagovat
misinho7

Omg jeden z dvoch schopnych hracov siel dole...tak toto uz je naozaj len setrenie na ukrajinu..skoda

Reagovat
Minister

Ďuriško škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Proti UA ani nikdy snad nenastupi ani 1 ztychto lowcost hracov z ceskej ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe naše liga hodně sere co?

Reagovat
smazaný uživatel

Má z ní komplexy... On je rozdíl 0+3 a 0+0

Reagovat
smazaný uživatel

pod Ondrej, otocime to

Reagovat
ďuriLFC

to je ono jany na pekarikovo miesto tam nemame ešte niekoho?

Reagovat
Infernoqt

Fabregasovi tenhle začátek sezony vůbec nesedl. Potřeboval by pauzu.

Reagovat
Kokesh

Pauzu na začátku sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne nech neda gol ten cigan Costa ... tak nesympatickeho hraca som uz dlho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč musí Slováci tady pořád používat slovo cikán jako nadávku? Se uklidnete

Reagovat
smazaný uživatel

To sa pouziva v celom byvalom vychodnom bloku...

Reagovat
bartlu

cest ma volnou branu a vocas misto aby to tam napalil vymysli kktiny

Reagovat
REPLIKATOR

Fabregas

Reagovat
Infernoqt

to jsou zážitky pro Piqueho, jako kdyby hrál za Real

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chudak Tesak , bol aj hodeny do vody

Reagovat
smazaný uživatel

ten sa v tom kupe totalne no

Reagovat
Kokesh

Neskutečný, kolik Silva zazdi slibných akcí...jen, že se pokaždé špatně rozhodne.

Reagovat
ďuriLFC

Ale Hubočan super, pri tých slabších čo ma teraz pri sebe vidno aká je to kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Silvicka klasika, ten je v sestnastke absolutne zufaly hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dnes hral skvelo. V tych vacsich zapasoch za repre si ho pamatam ako bol prikovany na kraji. Dnes hral viac zo stredu a tocil si to ako chcel. Akurat strelu si pripravuje tak dlho, ze keby mi siel len do Ovieda tak mu to bloknem aj ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě na těch Španělech hrozně sere... Ta jejich tendence vymýšlet při tutovkách takovýhle píčoviny.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ved to je super. Su uvolneny v pohode, sebavedomie na max. a idu sa bavit ako nejaky street match

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám radši takový ten německý buldočí styl, prostě dobít soupeře na kost (samozřejmě, když je to možný), kde jedeš na maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

jj, jejich fotbal je nejpohlednější. Oni jsou jak hyeny, prsotě tam naběhnou a rozervou soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne su az na vynimky sympaticki tak ako hyeny, Muller, Ozil, Neuer atd...

Reagovat
F.Torres

to jim může být víš kde, když jsou mistři světa

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

mohol dat Matovi par minut, ked je tam taky popularvy v Oviedu

Reagovat
Darren Fletcher

?

Reagovat
smazaný uživatel

Mata Juan, poznas?

Reagovat
smazaný uživatel

kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

No, dneska od slovácků tragická hra nebo spíše bych to nazval jako tragická strategie. Oni vůbec nepřijeli hrát fotbal. Prostě cíl byl dneska to odehrát a inkasovat co nejmíň golů

Jinak vůbec se mi nelíbil ten Gyomber, hodně špatnej hráč, zbytek až na Pekárika, který ze začátku neskutečně hořel, tak ani nevynikl ani nezapadl, oni neměli ani jak vyniknout...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuseli by media vyvijat taky tlak, vyhrat musia Ukrajinci a nie my.

Reagovat
smazaný uživatel

Jany mu dobre teraz dal O vsetko?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, pisem pod suhrnom

Reagovat
smazaný uživatel

ten typek rika ze uhrali dobrej vysledek?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
smazaný uživatel

a co?

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, na to, ze hralo becko, tak celkom pohodka. A buduci zapas Viktor skratka musi hrat, nech sa deje co chce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele