Přetáhne Allofse z Brém Bayern?

29.12.2007, 11:31
Aktuality
Klaus Allofs je v současné době sportovním ředitelem Werderu Brémy, ale už brzy může změnit klub. Zájem o jeho služby totiž má Bayern Mnichov a Allofs odmítá prozradit cokoliv konkrétního o své budoucnosti.

Bývalému německému reprezentantovi totiž v létě smlouva s Werderem. Podobně je na tom mnichovský Bayern, kde po sezóně končí Uli Hoeness. Nabízí se proto Allofsův přesun do Bavorska, o kterém se v Německu hodně mluví.

Werder nabídl Allofsovi prodloužení smlouvy, ale není jisté zda zůstane. "Nemůžu potvrdit, že zůstanu v Brémách," prohlásil Allofs pro Bild. "Brémy jsou mojí první volbou a já nebudu současně vyjednávat s jiným klubem. Ale je pravda, že je o mě zájem v několika klubech."

Klaus Allofs působí na ředitelském místě ve Werderu od roku 1999 a je jedním ze strůjců úspěšného týmu. Spolu s trenérem Thomasem Schaafem vytvořili tým, který hraje velmi pohledný fotbal a dokáže uspět v Německu i Evropě.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele