Přestupuju do Juventusu, potvrdil Vidal a letí podepsat smlouvu

21.07.2011, 11:54
Aktuality
Arturo Vidal je právě na cestě do Turína, kde zkompletuje přestup z Bayeru Leverkusen do Juventusu. Chilský záložník vše potvrdil novinářům na letišti Santiago. Stará dáma by měla čtyřiadvacetiletého Vidala získat asi za 12 milionů eur, na kterých se dohodla s Leverkusenem...

O Vidala byl zájem po celé Evropě, získat ho chtěl také Bayern Mnichov, ale chilský reprezentant se nakonec rozhodl, že jeho další kroky povedou do Serie A. V Juventusu se s největší pravděpodobností stane náhradou Felipeho Mela, který je na odchodu.

"Jsem šťastný, je to pro mě a moji kariéru velký a důležitý krok, když jdu do jednoho z největších evropských klubů," prozradil Vidal novinářům, kteří ho obklopili na letišti Santiago. "Jsem velice spokojený, že takovou příležitost dostávám. Je to nový tým, který se buduje za záměrem vyhrávat soutěže.

"Moje zkušenosti z Německa se budou v Itálii hodit, protože po taktické stránce jde o podobný fotbal,"
dodal Vidal, který strávil v Leverkusenu čtyři sezony, přičemž pravidelně nastupoval také za chilskou reprezentaci.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (641)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Co jojkas, konkurent oslabil mel bys otevrit kvalitni sekt z kauflandu a slavit....

Reagovat
.13

no on mal ist najprv do Bayernu pre tvoju info, takze asi preto to ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu utopie nee, aby sel k rivalovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Měl už smlouvu na rok.. Takhle se zakope, ale je to dement a může si za to sám. Nechtěl bych v týmu dementa

Reagovat
Pinturicchio

Každý hráč, o kterého má Bayern zájem a nejde tam, tak je dement?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic takovýho jsem přece nenapsal. Vždyť si pohoršil. Z LM do EL . Ne samozřejmě, Juve je trochu jinde než Bayer hlavně z historickýho hlediska, ale momentálně tam přestoupit z Bayeru nevidim jako nějakou extra výhru narozdíl od perspektivního Bayernu, který o něj měl zájem, zůstal by v Německu a nemusel by se aklimatizovat, přišel by si možná i na větší peníz. Psal jsem, že pokud Juve neni jeho vysněný klub (to u něho Chilana silně pochybuju), tak nechápu jeho uvažování a vidim akorák, že nemá rozum a je nedočkavej.

Reagovat
smazaný uživatel

money rules The world..z Bayeru do Juve je to naprosto racionální postup, do Bayernu ho Bayer prodat nechtěl, jinak by tam předpokládám šel.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden rok.. stačilo mu počkat jeden rok

Reagovat
Pinturicchio

Nebude letos hrát ani EL, ... ale asi je mu to jedno, když o něj má zájem takový klub, jako Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně je Juventus jenom jméno. Jeden komentář na našich stránkách to shrnul výborně: Neni snad zoufalejší a dokonalejší prototyp upadající Serie A, než Juventus a přesto tam vždycky někoho nalákaj....

Reagovat
Pinturicchio

A to vás asi sere ze všeho nejvíc, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu smyslupně. Já řek, že je to dement. Ty si reagovaol proč je to dement, pdoal sem ti vysvětlení, ale tvoje odpověď je už trochu mimo . Doufam, že jsem ti to moje vyjádření vysvětlil jasně. Prostě takovýho Chilskýho bezmozka bych u nás nechtěl a jsem rád, že máme poměrně velkej počet hráčů, co maj charakter.

Reagovat
panca

co to je dnes za modu, ze chce kazdej do tymu hrace, co maji charakter? To je tak blbej argument! Vzdyt ty hrace vubec neznas!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo sorry, ale pokud k tomu máš opravdu nějakej vztah, tak tam simulanty a podobný hráče prostě nevystojíš..

Reagovat
panca

jo a proto fandis bayernu, kterej mel bommela, efenbefga, kahna a mnoho dalsich. Trosku si protirecis

Reagovat
panca

effenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Kahn byl osobnost. Na nic si nehrál, navíc v době, kdy chytal mi bylo ješět dost málo na to, abych podobný hodnoty chápal. A Bommel je jeden z nejvzdělanějších hráčů. Na hřišti hrál tvrdě, ale řekni mi, kdy někomu zlámal kosti nebo ho nějak podobně odrovnal. Já žádnej podobnej zákrok za psoeldní dva roky co sem Bayern začal častějc sledovat neviděl .

Reagovat
panca

nohy nemusi lamat, abych videl, ze hraje jako hovado. Slapaky, skluzy zezadu a dalsi sprosty fauly

Reagovat
smazaný uživatel

Ano takovýho hráče přece potřebuješ. Proto jsem napsal většinu. Navíc momentálně tam už neni .. On ale ovládal fotbalovou teorii a v tom byla jeho cena. Věděl, že když ukáže soupeři, že fotbal i trochu bolí, tak to pomůže týmu. Ovšem máš to Bommela a pak tu máš Boatenga, De Jonga a jiný, kteří stopnout kariéru hráčovi na půl roku..

Reagovat
panca

jasny, ze se musi ukazat, ze fotbal boli. Jen je divny, ze vidal, protoze jde do juve, tak je bezcharakterni dement a hraci jako kahn a bommel jsou pro tebe osobnost. Proto, ze umi lip fotbal a hraji za bayern, jsou lepsi lide? Trochu soudnosti by to chtelo

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, naučte se už trochu číst. Napsal jsem, že když jsem fandil Kahnovi, tak jsem byl ještě trochu mladej než abych chápal podobný vlastnosti. A že Bommel měl aspon něco v hlavě. Taky jsem tam psal, že máme celkem velkej počet hráčů, co ten charakter maj (nenapsal jsem všichni a ty mi tu pořád otloukáš o hlavu jednoho Bommela a ješět bys mohl přidat Robbena-nerváka).. Si stejnej jak Pintru, kterýmu když napíšu, že je Juventus neperspektivní a momentálně ve značnym úpadku, tak mi na to nezareaguje a vytrhne jen jednu větu, která se mu hodí..

Reagovat
Pinturicchio

"Ano i skončit kariéru je lepší, než jít do Juve", ... jj, z Tebe Ty argumenty a schopnost číst stříkají na všechny strany.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt to snad děláš schválně?? Napsal jsem, že tohle sem tam pustil protože už sem viděl, že se s tebou nemá cenu bavit.. Ano myslel jsem to vážně ..

Reagovat
panca

me nezajima juve, me jen zarazi, proc by mel byt vidal dement a bezcharakterni, kdyz ho vubec neznas? A ze ma bommel neco v hlave neznamena, ze je charakter! I tak je to prototyp velkyho kkta To jsou uplne jiny veci. Proste vidala jen tak odsoudis a svoje omlouvas

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem to tu už asi 100x protože pintruchiovi to jednou nestačí a ani 100x očividně ne tak proč se ješět pořád tak blbě ptáš. Sorry příště budu volit torchu jiný výrazy protože z toho můžete zešílet. Prostě Vidal něco slíbil, nedodržel to, je nedočkavej a tim pádem si myslim, že moc rozumu nepobral trochu uvažující člověk by si tohle všechno dal dohromady a věděl by, že si má ješět rok počkat. Doteď jsem to o Vidalovi nevěděl, teď už to vim . Každopádně pro Juventus slušná náhrada, přeju mu hodně štěstí au ž se o tom nehodlam bavit, přišel jsem a už hodinu tu melu na diskuzi o ničem a všechno musim 100x napsat znova a znova a znova.. už bych to moch jen kopírovat a složil bych z toho přesně ten příspěvek co jsem chtěl napsat

Reagovat
Pinturicchio

Vidal něco slíbil, ... to myslíš Ty superověřené telefonáty mezi ním a Heynckesem?

Reagovat
smazaný uživatel

Dost dost, viz. příspěvek níže. Nechci prosedět celej den u internetový diskuze o tom jestli je Vidal dement nebo ne..

Reagovat
panca

tak pokud z niceho nic napises o nekom, ze je bezcharakterni dement, tak co pak ocekavas. Mas psat normalne a ne jak dement

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom přestupu neni nic normálního ..

Reagovat
panca

Co na nem neni normalniho? Rozhodl se sam podle sebe, ze se ti jeho rozhodunti nelibi, je jen tvoje chyba

Reagovat
Pinturicchio

Však čti, ... Vidal údajně volal Heynckesovi, řekl, že chce do Bayernu, ted přestoupil do Juventusu a je z něj bezmozek a dement.

Reagovat
smazaný uživatel

idiote, kašlu na tebe. Napíšu tu sto řádků, tolik sem na počítači nenapsal za celej rok a ty reaguješ, jako bys přečet jen jeden někde uprostřed už se neobtěžuj protože to tu vypínam..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc i tak si myslim, že byl Kahn osobnost. Měl jsem ho rád jako malej, a proto jsem možná trochu zaujetej, ale zajímalo by mě co za prasárnu udělal..

Reagovat
Pinturicchio

Ano, a Tvé přesvědčení vychází z čeho? Že všechny z těch možností, které měl, jsou lepší, než Juventus. A charakter neprokázal proč? Protože nechtěl rok čekat, až bude moc odejít zadarmo? No, to by ten charakter teda prokázal, blokovat přestup, aby za něj Leverkusen nedostal nic a on odešel k rivalovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Leverkusen ho sám nechtěl pustit do klubu v BL.. To taky nebylo zrovna fér. Navíc prohlásilli, že by jim nedělalo problém si Vidala ještě rok nechat. Ano i skončit kariéru je lepší, než jít do Juve..

Reagovat
Pinturicchio

To je naprosto normální, že nechtějí posilovat konkurenty.

"Ano i skončit kariéru je lepší, než jít do Juve"

Ty mi tady vykládej něco o smyslupnosti příspěvků.

Reagovat
smazaný uživatel

A v tom případě by bylo nomrální že pak odejde zadarmo, to by nebylo nic, čim by prokázal, že neni charakter. A tamto sem tam hodil protože nemá cenu s tebou něco řešit. Bereš mě za slovo, vždycky vytáhneš z dlouhýho příspěvku jedno slovo a chytíš se ho.

Reagovat
Pinturicchio

Blokoval by přestup, Leverkusen by nedostal nic, odešel by do Bayernu - to je charakterní?!

A z kontextu nevytrhávám vůbec nic, ... jestli jo, ukaž mi kde, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna teď. Napsal jsi, že kdyby ještě další rok čekal a pak přestoupil do Bayernu zadarmo, tak by byl charakter. Tak jsem ti na to řek, že sám Bayer ho nechtěl do Bayernu pustit i když mu ty prachy nabízeli, ty si napsal, že je to normální, ale pak se Bayer nemůže divit, že tam za rok odejde zadarmop, když ho nechtěj prodat, to by byla čistě jejich volba. Ale ty si meleš jen pořád to svoje a už ti neodpovim ani na jeden příspěvek, protože to je naprosto zbytečný..

Reagovat
Pinturicchio

Tak si to srhneme:

- Vidal je bezmozek a nemá charakter, protože si vybral Juventus a nepočkal na vypršení smlouvy, aby mohl jít do Bayernu

- kdyby rok počkal, vymrdal s Leverkusen, který nedotane nic ( Tvůj argument, že jste peníze nabízeli, je mimo, je logické, že tak kvalitního hráče k přímému konkurentovi a rivalovi prodávat nechtějí ), pak by ten charakter asi prokázal, to je přece jasné

Prostě a jednoduše fnukáš nad tím, že Itálie, i když je v útlumu, dokáže ty hráče pravidelně přetáhnout, no.

Reagovat už nemusíš, za tuhle chvilku jsi mě dokázal přesvědčit o tom, že jsi jen další nafoukaný brátwurst.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to shrneme. S prnivm bodem naprosto souhlasim. Hráč se zakope, jen protože vidí jméno Juventus a poměrně slušnou smlouvu, ale to co se děje uvnitř klubu už nevidí.. Navíc to, že sliboval Juppovi jak přestoupí do Bayernu, to už do toho ani zatahovat nebudu..

to co píšeš ve druhym bodu si zase jen překroutil. Vidal chtěl postoupit v kariéře a přestoupit vejš (logické), tak nehodlal prodloužit smlouvu. Bayer za něj mohl dostat prachy, nabídku dostal od Bayernu a od Juventusu. Do Bayernu hráče nepustili a vlastně mu tim přikázal aby šel do Juve a nebo si rok počkat. Juve je spíš krok nazpátek, tim pádem nepovažuju za nic zvrácenýho rok počkat.

Je mi vážně jedno co si o mě myslíš . Možná jsem nafoukanej a možná jsem rád, že za nás hraje schweiny fair play, klubu věrnej a Lahm charita než Vidal velký oči, nedočkavec..

Reagovat
Pinturicchio

No, jak říkám, psát si už nic nemusel, protože ted jsi jen znovu zopakoval ty nesmysly, které tady píšeš od začátku tohodle vlákna.

Reagovat
smazaný uživatel

To samý můžu říct o tvejch nesmyslech uzavřeno prosím proakž mi laskavost a už nicn epiš, taky ti jí prokážu ;)

Reagovat
Pinturicchio

OK, ještě Ti poradím jednu věc propříště, Tvé subjektivní pocity a názory nejsou argumenty, ...

Reagovat
smazaný uživatel

Když píšeš OK tak proč dál reaguješ?

Reagovat
10

"schweiny fair play, klubu věrnej a Lahm charita než Vidal velký oči, nedočkavec"

Reagovat
10

pak kdo je dement...

Reagovat
10

a kam měl jít? do Bayernu by ho Völler neprodal...

Reagovat
smazaný uživatel

rok počkat. To neni taková doba, nemusel přece nutně odejít.. Bayer rozhodně neni bez šancí, minimálně ze skupiny by postoupit mohl a nebo se aspon dostat do EL a tam trhnout nějakej slušnej výsledek

Reagovat
10

o tom už jsme se tady bavili s Herbagem několikrát, 10 mega je pořád hodně peněz na to, aby si ho nechali a za rok odešel zadarmo...takhle mají 10 mega, za který můžou aspoň koupit náhradu

jinak i bez těhlech okolností je ten přestup pochopitelnej...při vší úctě k Leverkusenu

Reagovat
smazaný uživatel

a Vidal mohl říct, že jinam než do Bayernu nepůjde a smlouvu Juve odmítnout

Reagovat
Pinturicchio

jj a to by byl teprve charakter!

Reagovat
smazaný uživatel

jinak teď je to pěkný "charakter" jestli je pravdivá ta informace ohledně jeho telefonátů s Heynckesem

Reagovat
Pinturicchio

Jestli (!). Mně spíš přijde, že ukázal charakter tímhle přestup do Juve - i kdyby chtěl do Bayernu, tak věděl, že Bayer ho tam prodávat nechce, aby je neposiloval, tak si vybral Juve.

Jinak za tímhle je i něco jiného, než Vaše uražená ješitnost, protože si Vidal vybral Juventus, který je v hluboké krizi a ne Váš slovutný Bayern?

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvé nevybral si Vidal, ale Bayer a za druhé mě na tom všem nejvíc štve, že se tu hádám kvůli hráčovi o kterýho bych u nás ani nechtěl (na tu pozici je přetlak).

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak smaozřejmě. Vidal dal do pohybu mozek a došlo že když udělá to tak to nebude dobrý pro to a tamto a tim by uškodil tomu a tak šel tam, aby měli všichni radost. Fotbalisti, obvzláště ti z jižní ameriky jsou totiž velice inteligentní.

Reagovat
smazaný uživatel

mně na tom štve to, že Vidal údajně(!) slíbil Juppovi, že za ním půjde do Bayernu...

Reagovat
Pinturicchio

ok, takže jen domněky jako u toho pána nad Tebou

Reagovat
smazaný uživatel

no, já teď čekam na reakci Heynckese, ta by měla pak ujasnit, co je na tom pravdy (jestli k tomu teda něco řekne)

Reagovat
Pinturicchio

Já už z tohodle vyrostl, po případě Džeko, půlku si vymyslí agent, půlku hráč, který s ní o přestupu do pomalu každého klubu na světě. To nejde brát vážně.

( Jinak taky se mohlo stát, že s Vaším trenérem telefonoval, ale v Bayeru ho přesvědčili, aby tam nechodil )

Reagovat
Pinturicchio

* sní

Reagovat
smazaný uživatel

no, Džeko chtěl natolik vypadnout, až si dle mne pokazil kariéru... myslím, že by mu Juve neuteklo...

Reagovat
Pinturicchio

Může si za to sám, půlrok vydržet mohl, v City je jeden z mnoha, v Juve by byl hvězda. Na druhou stranu je to i naše vina, respektive Italů, to hloupé pravidlo o jediném hráči za sezonu mimo EU ( které se po půl roce zvedlo na dva )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

No, koukám, že Hoeneß už s vyjádřením přispěchal.

Reagovat
smazaný uživatel

už je něco na BILD.de tak si to du pročíst (s rezervou)

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Juve hraje EL ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, klid.

Reagovat
smazaný uživatel

nehraje, přehlídnul jsem rok, neni tam ještě aktualizoavná sezona 2011/2012 takže jak jsem autoamticky klikal o sezonu před, podaíval jsem se do sezony 2009/10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prvně se zřejmě nestane součástí Bayernu a za druhé tím zas o trošku upadla kvalita ligy. Prostě škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

a) liga ztratila kvalitního hráče

b) šel z BL do Itálie (ikdyž letos by to nemělo mít žádný vliv)

c) Arturo prý telefonoval s Heynckesem a slíbil, že přestoupí do Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

jsem na nej zvedavej

Reagovat
Aldeano

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nepustili Mela, mohli by hrát 4231, kde by Vidal a Melo byl hodně silnej střed a před něma Pirlo, kterej by tvořil hru..

Reagovat
Pinturicchio

Na tom AM musí být někdo dravější, ale ve 4-3-3 by to byla naprostá paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

to je asi pravda

Reagovat
smazaný uživatel

tak spolocne s Pirlom by sa mohli vyborne doplnat....som na Juve zvedavy tuto sezonu

Reagovat
Pinturicchio

Jediná věc, která mě na tom nebetyčně štve je to, že kvůli němu odchází Felipe. Jinak parádní posila.

Vítej, Arturo, hodně štěstí !

Reagovat
smazaný uživatel

Je to na prd, že ten obchod kazí odchod Mela. S oběma by byl Juventus o hodně silnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Super posila a za 12 mega paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten Bayern by si mal lepší

Reagovat
juveforever

Reagovat
smazaný uživatel

Nemecká liga je podla mna na vacsej urovni než to Taliansko... moj nazor..

Reagovat
smazaný uživatel

I můj

Reagovat
smazaný uživatel

nemci to robia velmi dobre po marketingovej stranke...velke peniaze z tv reklam...vedia dobre obchodovat nezadlzuju sa...nove stadiony....plne tribuny...ALE je tam len jeden gigant...v taliansku su traja! a to moze mat pre niekoho vacsi vyznam a vahu ako ten zvysok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co se týká zázemí, návštěvnosti a úrovně stadionů nemá na Německo ani PL s PD. Byl jsem se třeba kouknou v Drážďanech ( kousek autem z Prahy) a je neskutečný jakou úroveň tam má druhá liga. Nevim přesně kolik tam byla návštěvnost, ale tipuju to tak na 15 tisíc. Atmosféra, kterou jsem u nás nezažil ani na utkání s Norskem v baráži. A to se jedná o relativně průměrnej druholigovej tým !!!

Reagovat
smazaný uživatel

ano i ne... hodně diskutabilní otázka

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední 2-3 sezony to dokazují a to, že Bundesliga bude mít 4 týmy v LM to taky o něčem vypovídá, ale nadšenej z toho nejsem, nedovedu si představit že do LM budou chodit týmy jako Hannover nebo Mohuč

Reagovat
smazaný uživatel

njn co naděláš, ale je to další cyklus, italové do toho musí nacpat víc peněz a musí začít chodit lidi...

Reagovat
Pinturicchio

Rozebíralo se to tady asi milionkrát, v něčem Calcio, v něčem Německo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ekonomicky je úplně jinde a díky tomu šla nahoru. To je nepopiratelný fakt.

Reagovat
10

ekonomicky?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to stabilnější liga, než Calcio. Nebo se mýlím? Calcio neskutečně propadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Německá liga je ekonomicky mnohem zdravější a komplexnější, komerce a zápasové příjmy jsou úplně někde jinde. Itálie je sice srovnatelná v celkových ziscích, ale tam to strašně zkresluje trio Juve, Inter a AC.

Reagovat
stas87

ekonomicky?ani by som nepovedal,treba neapol si dovolila dat 17,5 miliona za inlera,to u schalke,bayeru ci borussie nikdy neuvidis,skor by som to napisal tak ze v calciu je ta prva 6 oproti bl uplne niekde inde ale potom je to dost velka kriza,v tomto je na tom lepsia bundelsiga,kde kluby v dolnej polovici nemaju dlzoby,chodi vyplaty a su viac ekonomicky stabilizovanejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Já to neberu v počinech na trhu nebo platech hráčů. Beru v úvahu diváckou základnu a stadiony na daleko vyšší úrovni. Tím pádem vyšší přísun peněz. BVB ukázali, že i s málem peněz, ale úžasným stadionem a diváckou základnou, se dá udělat titul a hrát prim.

Napsal jsem to špatně. V Německu jsou s penězi více rozvážnější a nerozhazují je oknem, jako někteří (Juventus ) v Itálii. Hloupost, příště se to budu snažit podat jinak.

Reagovat
Francesco Totti AS

Němcům hodně pomohlo MS

Reagovat
stas87

tak,nemci sa dost poucili po pade kirchmedia,zacali nanovo,pomohlo im aj MS,postavili ce zrekonstruovali sa stadiony,ludia tam chodili vzdycky,v dost kluboch su vo vedeniu aj ekonomovia.

v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, MS jim pomohlo hodně. Proto bych moc rád, kdyby se do Itálie po dlouhé době zase velký turnaj vrátil. Klidně ME, které by bylo skvělé.

Reagovat
stas87

ktore stadiony v taliansku potrebuju surne opravit?san siro je na tom tiez hrozne?

Reagovat
smazaný uživatel

Napoletánci si to zaslouží po těch letech útlaku

Reagovat
smazaný uživatel

Werder, Schalke a HSV momentálně zřejmě nemají hotovost na posílení kádru...

Reagovat
smazaný uživatel

...aha - příště bych si měl přečíst celý vlákno než něco napíšu

Reagovat
stas87

myslel som si ze situacia vo werderu sa ukludnila a nejake peniaze budu na posilnenie kadra,na ak dlho je ten stadion este?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pokud by Areseen vážně nějak sehnal těch 10 mega na Shaqiriho tak by to byl huko.

Reagovat
Kovi81

to stoprocentne... liga mistru, hral by o titul, navic by zustal v BL

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne leda by se juve vratilo do slavnejch casu zas

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej kam pujde Melo, nedivil bych se kdyby do Galatasaraye

Reagovat
mike.84

jenom 12 a z toho ještě 3 do chile.... hm ztratové jak cyp...

Reagovat
stas87

4 nie?

Reagovat
mike.84

jj my bad. ja četl totž že ho získali za 10 a třetina sou 3. takhle za 4 samozřejmě. ale i tak.. prostě dost slabý vyvar pro bayer

Reagovat
smazaný uživatel

A to se řikalo, že by měl jít za 20, nechápu...za 12 to je při dnešních cenach za hubičku, Leverkusen v tomhle nechápu, jejich klíčovej hráč, budou hrát LM...

Reagovat
smazaný uživatel

chtit ho barca nebo real reknou si 30 aspon

Reagovat
smazaný uživatel

tak nezapomeň že mu za rok končila smlouva

Reagovat
stas87

tak.nemalo by zmysel drzat ho proti jeho voli v bayeru,takych hracov bolo x,no,smutna je ta cena,na taku kvalitu je to proste malo a je to juhoamerican a do juve ich chodi pomerne dost,cize sa to da pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

Benvenuto Arturo! Pevně věřím, že do toho našeho černobílého kolotoče zapadneš v klidu a s herní pohodou. Buona fortuna amico

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám , škoda Mela

Reagovat
smazaný uživatel

Já nedoufám, já věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Petr nebo Pavel, hlavně aby to šlapalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Může ti to přijít jako slovíčkaření, ale mezi významy těch slov je obrovský rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

však jasné, ale v kontextu to vyjde téměř shodně... když se v tom někdo nezačne rejpat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

10.5m + 1.5m bonusy...smlouva pro něj na 5 let za 2.5 ročně

Reagovat
smazaný uživatel

Po této stránce je to myslím celkem slušný kauf.

Reagovat
Pinturicchio

Kdyby neodešel Melo, tak by tohle byl Marottův nejlepší obchod.

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Umí hrát Krasič jako kreativní střední záložník? Nebo je to čistě křídlo, který vozí balon po lajně?

Reagovat
10

2. varianta

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlas.

Reagovat
Pinturicchio

Zrovna dneska jsem četl, že Krasic sám by preferoval hru víc ze středu, jako takové AM ( a Conte ho tam zatím i využívá, říká Milouš )

Reagovat
smazaný uživatel

ona mu koncila smlouva, ze sel za tak malo?

Reagovat
smazaný uživatel

O rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo na to tí, ktorí neverili, že za takú sumu odíde a tvrdili, že to Bayern si ho radšej nechá ako kvalitného hráča pre LM a po sezóne potom odíde ?

Reagovat
stas87

a to bol kto?

Reagovat
10

Mr. červené kolečko s bílým křížkem

Reagovat
stas87

???

Reagovat
Pinturicchio

Že ses náhodou trefil, zrovna tak to mohla být jiná varianta, ... tak ted nezapomen dělat hrdinu a obden to připomínat.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš jak to je, když člověka nikdo nepochválí, musí to udělat on sám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Tak OK, ať tady nesmrdí samochvála - ukázal jsi dobrý odhad, uznávám.

Reagovat
smazaný uživatel

jako spartanskej vacek v tom rozhovoru to stalo za to:D

Reagovat
smazaný uživatel

Najdi mi to někde. Chci to zas vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Nereagoval si náhodu vetou typu: Sni dál ?

Reagovat
Tsigi

Dobrý nákup. Kdyby zůstal Melo, tak by ta záloha Juventusu vypadala dost dobře

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
stas87

OT:sokratis papasthapoulos je vraj v bremach,prisiel za nimi tusim na sustredenie,je to hostovacka s opciou ci bez?alebo ho werder kupil?dakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

hostovacka s opciou

Reagovat
Godwinson

Pro Juventus velmi dobrý transfer.

Leverkusen

Reagovat
smazaný uživatel

Letos první kvalitní a výhodný transfer pro Juve

Reagovat
Pinturicchio

Pirlo

Reagovat
smazaný uživatel

a takovej transfer už nic nevyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

a pirlo je vosk?

Reagovat
smazaný uživatel

loutka v podani Marroty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitní možná, ale výhodný?... nevím, nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

To teď bude střed Pirlo - Vidal, no tak na to jsem hodně zvědavý.

Teď se zaměřit hlavně na Vargase a nějakého zkušeného stopera jaký je třeba Lugano.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych dal třeba šanci takovému Barzaglimu, vždycky se mi líbil

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavičku skvělý hráč. Potřebujeme ale tu nejvyšší kvalitu. Což ani zmíněný Lugano nedá.

Reagovat
Il Architetto

Tak na trhu není moc TOP stoperů, až na Lucia.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto nekupovat za 35 Rossiho, ale za 35 Hummelse nebo Subotiče.

Reagovat
Il Architetto

Mně to neřikej, já to taky nechápu proč za takoví pálky kupovat útačníka, když máme Fabia a Sandra (ADP, Toni).

Reagovat
Pinturicchio

Dá, navíc za 3,5 - 5 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty peníze jsou snový, ale nechtěl bych se nechat jimi ukolébat. Každopádně by to byl posun zase ještě o kousek výš. Sice ne ten TOP, ale posun každopádně.

Reagovat
Pinturicchio

To je jen tím, že nemá takové jméno, Lugano je TOP . A když si vemeš, že bychom dali 25, třeba, za Hummelse, tak je to šílené.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Hummelse bych ty peníze dal Ale u něho se mi asi až moc líbí jeho hra, takže možná k němu tíhnu víc a zase sjíždím trošku do neobjektivního pohledu.

Reagovat
Il Architetto

Za tu cenu bych ho nebral.

Reagovat
smazaný uživatel

Hummels tu hodnotu má.

Reagovat
stas87

tjn,a preto prestupi mimo nemecko,lebo jediny kto by ho mohol kupit je bayern,lenze v sucasnosti kazdy klub preda hraca radsej von nez ho predat bayernu coz oslabuje BL

Reagovat
Pinturicchio

Takhle to ale bude fungovat vždycky, to je právě to, že v Německu je jediný gigant, Bayern, a ten nemůže zkupovat všechno, aby ta kvalita v Německu zůstala.

Reagovat
stas87

kebyze sa odstrani tento ehm nedostatok,serie A by bola v prdeli bohuzial,je to tak ako pises,alebo prestupi von,zisti ze to nejde a potom sa vrati do BL(diego,rafinha..)

Reagovat
Pinturicchio

No, v prdeli, spíš by se to ještě vyrovnalo. , každopádně tenhle nedostatek je v podstatě nesmazatelný.

Reagovat
stas87

a to v hlavach hracov takmer vzdy prevazi ked sa maju rozhodnut medzi BL a serii A

Reagovat
Pinturicchio

Ono nejen mezi BL a Calciem, to máš tak všude, i mezi BL a PL, mezi PL a Calciem, atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřestoupí nikam zůstane v BVB kde má jistotu základní sestavy naprostou důveru trenéra a hraje tam ligu mistrů a smlouvu na 5 let.

Reagovat
smazaný uživatel

však jistě, ale takových "volných" opravdu moc není a navíc se způsobem (možnostmi) hraní v italské lize.

Reagovat
10

Lugano je top hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, nový poznatek.

Reagovat
10

líbil se mi už dřív, po MS jsem se v tom ještě utvrdil...klíčovej hráč pro ty poslední úspěchy Uruguaye, který rozhodně nejsou náhodný

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, já CA vůbec nesleduju, jen výsledky, takže fakt nevím, kam až se vyhoupl. Určitě zajímavý. Navíc, když se teď mluví v souvislosti s Juve s jeho parťákem z obrany Coatesem.

Reagovat
SqueeZy

souhlasim a pokud se nepletu tak o něj máme zájem už delší dobu. Mohl přijít zadarmo, ale nakonec prodloužil. Jsem pro jeho příchod a jestli ještě je ta cena 3-5 mega tak neni o čem..

Reagovat
smazaný uživatel

A počkej až vyroste Sörensen

Reagovat
smazaný uživatel

Soe se potřebuje vyhrát, nabrat zkušenosti a hlavně hrát na svém postu. Pak může být za pár let jeden z nejlepších stoperů.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě nebude ani třeba "pár" let, dva roky a bude hotový, vedle Giorgia je to velká škola! I on začínal přece mladý, letos bych dal Sorensenovi mnohem víc šancí - než kupovat někoho za velký prachy, alternovat může právě ten Barzagli...

Reagovat
smazaný uživatel

"2" jsou "pár" ... Vzhledem k tomu, že hrajeme pouze 2 soutěže, má ta myšlenka něco do sebe. Ale mít kvartet Chiellini, Bonucci, Barzagli, Soe není zrovna košér.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, hlavně nikoho 30-letýho za velký prachy...

Reagovat
SqueeZy

Hlavně doufám že dostane prostor.. O Yagovi, Ekdalovi se taky psalo jako o supertalentech a zatím jen chodí po hostováních..

Reagovat
smazaný uživatel

Yago je hodně slabý hráč, na to jak byl chválen. Ekdal je dobrý, ale má náchylnost ke zraněním.

Reagovat
SqueeZy

Je z toho vždycky obrovské haló a nakonec jen zklamání

Reagovat
10

Iago dal v druhý španělský lize 11 gólů...chyba byla někde jinde...mimochodem další chyba jako v případě Giovinca, opce strašně nízko

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pořád se od něho čekalo víc, než že dá 11 gólů ve druhé ESP. Každopádně souhlas, že ty opce jsou obvykle strašně nízko.

Reagovat
herbage

Takový Jonathan Soriano tam dal 32, přitom neměl ani na Espanyol a teď se o něj zajímá tak Salzburg

Reagovat
10

jenže Iago je záložník a hrál za Villarreal B, kterej dal 2x míň branek, než Barcelona...Iago dal čtvrtinu všech jejich gólů...

Reagovat
herbage

Jo to jo. On se do áčka Villarrealu nejspíše propracuje. Spíš mu nesedl styl v Itálii, což málokterému Španělovi. S Giovincem to byl větší provar, ale to už jste rozebírali sáhodlouze s italem, který tvrdí, že je to takový anglický typ hráče, který k vám nepasuje

Reagovat
10

dobře, i kdyby nepasoval, tak se dalo čekat, že mu Parma sedne podobně jako Empoli a jeho cena půjde nahoru...a Marotta nastaví opci na polovinu práv na 3m, to je prostě na zabití....když je jeho hodnota teď tak 13-15

jinak teď čtu, že se Iago vrací do Juve, Villarreal tu opci nevyužil...prý by mohl jít do Granady

Reagovat
smazaný uživatel

Lugano je k mání?

Reagovat
Il Architetto

Smlouvu má ještě na 2 sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zvědav koho Bayer koupí. Snad nikoho

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni ani nikoho kupovat nemusí... Castro, Rolfes, Ballack, Bender, Balitsch...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,že Bender není u nás s bráchou.

Reagovat
jv

A kam bys ho chtěl nacpat?

Reagovat
stas87

co kaplan?ostava v kadri ci pojde zas hostovat do 2 BL?

Reagovat
jv

Kaplan už v Bayeru není, odešel do Besiktase.

Reagovat
herbage

no, pěkná slabota na LM

Reagovat
JozkokozleJ

... nepovedal by som.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Juve ! Bayer se oklepe, kdyžtak někoho z Dortmundu přetáhnou

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně! Co ten Rossi nebo Kun?

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý další Chilan jde do velkoklubu ted by ještě mohl někdo koupit Islu z Udinese.

Reagovat
smazaný uživatel

Isla, Inler, Asamoah .. velmi rychlé opory Udine ... doufal jsem,že se Vydra od nich něco naučí, ale bohužel se pomalu rozprchávají

Reagovat
smazaný uživatel

můj letošní sen je Serie A v pořadí 1. Napoli 2. Juve 3. Udine 4. Fiorentina ... ale je to jen sen

Reagovat
smazaný uživatel

Udine? Fiorentina? Nevím co by se muselo stát, aby tyto 2 kluby skončily v prvních čtyřce.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ve Fiore výrazně chyběl Jovetič a Udine taky mělo pár hráčů na hostování a před pár lety by takovej vzestup druholigový Neapole taky nikdo nečekal, každopádně věřím v souboj Milánu,Neapole a Juve o scudetto.

Reagovat
smazaný uživatel

Udine přišlo o Inlera a je na odchodu Sánchez. Tam to vidím na velký zásah do týmu.

Viola na tom taky není zrovna 2x nejlépe. Montolivo jednou nohou na odchodu, Vargas taky nevypadá, že by měl na 100 % zůstat. Odešel Mutu a otazník je i kolem Gilardina. Boruc je dobrý brankář, ale jimi "odepsaný" Frey je rozhodně lepší. Mimo jiné, Mihajlovič, nevím nevím, ale nevěřím, že je zvedne výš, jak na 5. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

jako letos se to pěkně rozpadlo...zraněnej Jovetič,Frey ...předtim prodělali stejně jako Juve na Melovi, nepodrželi Zanettiho a jestli odejde Vargas a Montolivo,tak potěš pánbůh...pak už zbývá jen Gamberini a když prodají do velkoklubů Jovetiče a Babacara,tak bude vymalováno

Reagovat
smazaný uživatel

Siniša musí vybrakovat Balkán co to jde

Reagovat
SqueeZy

To je celkem bláznivý sen ale stát se může cokoliv.. Hlavně to Udine mě tam bije do očí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi ne určitě ne Udinese-Inler odešel a Sánchez už téměř také, Ted tam sice je Di Natale ale kdo ví jak mu to bez Alexise půjde v každém případě tam ještě je Asamoah a hlavně Isla kterej je skvělej a myslim že tam taky dlouho nevydrží, možná by mohli z hostování stáhnout Chilana Orellanu, hostoval v Granadě a loni v Xerezu je to podobnej typ jako Sánchez i má už dost zkušeností s repre nevim proč nejel na Copu, jo a otázka trochu mimo nevíte co je s Markem Gobzálezem já jsem slyšel že je zraněnej, v CSKA má ze záložníku nejmín odehraných zápasů, neváíte co je s ním?

Reagovat
smazaný uživatel

Gonzálezem samozřejmě sorry

Reagovat
Pinturicchio

Pastorello bude dnes znovu jednat s Villarrealem, už by měl být ve Španělsku. Gazzetta píše o tom, že by se to mohlo uzavřít za 20 v hotovosti + 8 milionů bonusy. Villa prý chce o dva - tři miliony v hotovosti víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde dál bude juve posilovat pokud vyjde Rossi?

Reagovat
Pinturicchio

Levé křídlo, stoper ( tajne doufám, že ještě nějaká náhrada za Lichtsteinera, kdyby nemohl )

Reagovat
smazaný uživatel

Bastos a kdo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vargas a výše zmíněný Lugano.

Reagovat
smazaný uživatel

Vargas má smlouvu už na jen jednu sezonu ne?

Reagovat
Pinturicchio

Bastos to asi nebude, na stopera se píše hlavně o Silvestrem z Catanie a Kjaerovi od Wolfů.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký jak si napsal radši to z Catanie nebyl náhdoou už jednou nohou v Laziu?

Reagovat
Pinturicchio

Myslím, že o něj měli zájem, stejně jako Janov a AC.

Reagovat
smazaný uživatel

S Janovem bude letos snad eště sranda prodali dost hráčů tak snad koupí nějaké náhrady je každý rok strašně zajímavé sledovat jejich obchody.

Reagovat
Il Architetto

Vargese bych si přál koupit jako hned prvního, protože to levé křídlo potřebujeme jako teplouš prdel.

Reagovat
Pinturicchio

No, bohužel prezident Violy řekl, že jsme za něj nabídku neposlali ani se na něj nevyptávali. Úplně vyloučil možnost výměny Bonucci - Vargas.

Reagovat
Il Architetto

Jj to jsem četl na fcj.cz. Conte a Marotta se zaměřili prvně na Rossiho a pak když zbydou peníze tak budou teprve hledat hráče tam, kde je skutečně potřebujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik peňez ste měli mít?

Reagovat
Il Architetto

Na posily 70mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by zbylo i na toho Bastose do 20 a nějakyho slušnyho stopera ne ? Kdyby stál ten Rossi kolem 20.

Reagovat
smazaný uživatel

Bastos za víc jak 15 nebude, když na to přijde

Reagovat
Pinturicchio

Na posily 100, 13 za opce, 10 za Stephana, 10,5 za Artura.

Reagovat
Il Architetto

cca těch 70 mega tam ještě je.

Reagovat
Godwinson

Bastos se bohužel té částce ani výrazně nepřiblíží, bůh ví proč se Lyonu nepodaří Juventus pořádně natáhnout .... :)

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Aulas?

Reagovat
Godwinson

Jj :) To taky.

Reagovat
DelPiero137

To da rozum od toho nasho vedenia... Najprv kupit hraca ktoreho az tak nepotrebujeme aby mohli ukazat ze priviedli kvalitu. Az potom sa zamerat problemove miesta.

Nech vyriesia stred pola konecne aby sa ti hraci mohli aj trochu zohrat!!! Toho stopera a LB by to tiez chcelo, ale ziadne becka! To radsej nemusime ani posilovat.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

100. per Arturo Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

Zase sem tě dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Radši tohle, než Lazio.

Reagovat
smazaný uživatel

a opět fandim spaghetti-legendám jako je DiVaio,DiNatale a klidně i Del Piero s Tottim, aby zas střelecky ukázali těm mladejm předraženejm hvězdám, jaxe maj dávat góly.

Reagovat
Mr.Jindros

To já taky, akorát nevím jak to souvisí s Vidalem.

Reagovat
smazaný uživatel

v případě Del Piero přímo klíčově

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo bude v Juve dělat v tý tříčlenný záloze toho Velkýho tátu k Pirlovi a Vidalovi? Momo? Kdyby šli po Moussovi, tak si budou pískat..

Reagovat
smazaný uživatel

Tříčlenná záloha nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže bude 4 členná? Takže bude velkýho tátu dělat Pirlovi Vidal? Zajímavý...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tím tátou myslíš policajta, tak ano, Vidal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to teda ten nákup nechápu už vůbec.. Jakoby se Melo k tomuhle hodil míň než Vidal. Kdyby to byla 5 nebo 3 členná záloha, tak bych to pochopil, pokud by přišel ještě nějaký silný hráč, který bude vyhrávat hlavy ve středu pole. Např- Vidal, Moussa, Pirlo - nebo k nim do křídel Krasič Vargas.. To by ta záloha měla zvuk i směr..

Reagovat
10

taky to říkám

Reagovat
Pinturicchio

Juventus hlavně nebude hrát na tři záložníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je prostě zlo. Jenom proto, aby konkurent neposílil, tak ho prodají za pakatel do Itálie. Do Ligy mistrů pak Leverkusen nastoupí se sestavou plnou somráků a bude tím trpět pouze německý koeficient. Leverkusen dostane pár nakládaček a pak se doufám po té ostudě zase nějakou dobu v Evropě neukáží. Tohle si u mě sakra podělali.

Reagovat
Francesco Totti AS

a kdo by tam měl podle tebe být, když né Bayer?

Reagovat
smazaný uživatel

Werder tam patří

Reagovat
stas87

hmm,werder..ktory sa zadlzil vdaka weserstadionu a ktory este tak sezonu ci dve bude rad za miesto v strede tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Oni mají dobrý kádr jen je neskutečně limitují zranění. Letos je neskutečně srazil na kolena ten Naldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Po odchodu Özila je Werder k smíchu. Od Tottenhamu dostali klepec. Ještě odejde Marin a s první Bundesligou se mohou rozloučit.

Reagovat
smazaný uživatel

já ani nevim, jestli Marin má na to, aby hrál základ v BL

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zvědav jak si ve Werderu povede Ekici.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem ho asi už dlouho neviděl...to je možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba kluby z Porůří. Dortmund a Schalke. Ale já sem to doteď Bayeru přál...mně nevadili...akorát rozprodávat se před Ligou mistrů...to mě vždy naštve. Navrch do Juventusu...jasně, že ten klub má pro příští sezónu obrovský potenciál, ale poslední 2 sezóny prostě příliš nepředvedl. Měl to v Bayeru dohrát no...ale to už bych se mohl zase odkazovat na místní članek s titulkem Kam se poděla loajalita...je to pořád dokola. Stejnětak mě zklamal odchod Wilfrieda před Liverpoolem. Nezmůžu zkrátka nic.

Reagovat
DelPiero137

Mna rovnako nasralo Udinese, tiez vyhlasovali ze nebudu oslabovat pred LM a...

Reagovat
Il Architetto

Marotta by měl rychle poslat nějakou nabídku za Vargase nebo udělat výměnu Amauri, Cenzo, protože Viola bude potřebovat útočníka, když jim odešel Mutu a na odchodu je pomale i Gilardino, Cerci a Jovetič jim stačit nebudou, podle mě.

Reagovat
DelPiero137

To bylo vyhodne pre obe strany. Kludne by som im dal oboch (Amauri+Cenzo) za Vargasa.

Reagovat
j_mrazik

Kolik by mohl stát Jovetič?

Reagovat
Tsigi

letos neprodejnej

Reagovat
j_mrazik

Já jenom že je to hodně zajímavej hráč. Jsem na něj tuhle sezonu zvědavej, jestli udrží výkonnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Je na tom Viola finančně špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon - Lichtsteiner, Chiellini, Barzagli, Ziegler - Krasič, Pirlo, Vidal, Pepe - Quagliarela, Matri. Líp to asi nepostavíte, no na první čtyřku by to stačit mohlo/mělo, na souboj o titul určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my nechceme první čtyřku, ale první trojku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim, že do LM jdou jen tři, ale tou trojkou si až tak úplně jistý nejsem, přece jen Neapol může zlobit. Každopádně Vidal za ty peníze dobrá posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám úpadek Interu. AC na titul a o druhou příčku Juve, Neapol, Inter. Nebál bych se tam zařadit i Lazio a nevím co čekat od experimentu alá AS Řím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta čtyrka podle mě bude jasná AC, Inter, Juve, Neapol, za nima římské kluby, i když Neapol taky klidně může klesnout někam na ke středu tabulky. Ty případy, kdy tým který hraje nově Ligu Mistrů se v lize neskutečně trápí se opakují snad každý rok, ať už v Německu, Itálii, nebo někde jinde.

Reagovat
j_mrazik

Tak to by chtělo někoho místo Pepého. Bastose nebo Vargase. Prostě gólový levý křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vargase ideálně.

Reagovat
smazaný uživatel

ten utok potrebuje konkurenciu lebo tá je v utoku slabá...som zvedavý či príde ten Rossi alebo Bastos..inak si myslím že Serie A bude ovela viac zaujímavá ako minule ročníky...neviete kedy je rozlosovanie?

Reagovat
smazaný uživatel

Slabá? .. Neříkám, že je to top útok, ale slabý??? To ani náhodou!

Reagovat
smazaný uživatel

ja si nemôžem pomocť nevidím tam bombardéra ktorý vie rozhodovať zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Matri ukázal, že s podporou zálohy dokáže dát hromadu gólů a kdyby jich kupu nezazdil, tak dává klidně kolem 30ti, místo 20ti.

Reagovat
Pinturicchio

Del Piero, Matri, Quagliarella, Toni + mlaďoch na ligu stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

stačí, ale ne na úplnou špičku.

Reagovat
j_mrazik

Co se vyrovná Ibrovi s Patem a Robinhem?

Reagovat
Pinturicchio

Přijde ještě útočník a levé křídlo, pravděpodobně stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rossi by mohl být zajímavý, ve dvojici s Matrim, to levý křídlo má bejt asi Vargas, ale to pořád neni rozdílovej hráč. Stejně nejvíc bude záležet na výkonech obrany, protože ta loni podávala o dost slabší výkony, než na co papírově měla a celkově defenzivní práce celého týmu, neznám tolik toho Vidala, ale Krasič a Pirlo, to je směrem dozadu docela průchoďák.

Reagovat
Pinturicchio

Vargas ve formě je rozdílový hráč, stejně jako Krasic. ( Ale bůhví jak mu to půjde ). Jinak máš v podstatě pravdu. Pirlo + Vidal bude OK.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co si o tom mám myslet, tohohle hráče moc neznám. Podle Marottovýho vytahování jsem čekalhvězdnější hráče...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ten dojem z jeho výborných kvalit kazí odchod Mela a proto spousta lidí spíš remcá a říká, že to není žádná výhra.

Reagovat
Alberto Aquilani

Priemerný hráč do priemerného klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Co od tebe čekat taky jiného

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
SqueeZy

zbytečná provokace

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni kupujou ofenzivní hráče z Chile, Uruguaye, Brazílie a Argentiny, ale skutečný terno by udělal klub kterej by skoupil celou obranou čtverku Paraguaye, nevim čim to je, ale oni ty góly prostě nedostávaj a platí to o téhle zemi už snad dvacet let.

Reagovat
smazaný uživatel

juve

Reagovat
smazaný uživatel

z tech italskych tymu jde vylozene ''strach'' ...

Reagovat
Il Architetto

200. pro Vargase a Lugana v Juve!!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
panca

muze mi nejakej juventino vysvetlit, proc se zbavuji mela a kupuji vidal? Porad mi to nejak hlava nebere...

Reagovat
smazaný uživatel

To neví nikdo, jen Marotta s Contem.

Reagovat
Pinturicchio

to nikomu, vysvětlení se od našeho vedení nedočkáš

Reagovat
Yanek

Vidal má velký potenciál, je mladší, dá se na něm stavět... já bych to i pochopil. A kdyby se jejich vedení neřídilo pravidlem jeden odejde, druhý přijde, tak ze zálohy Melo, Pirlo, Vidal už strach docela jde...

Reagovat
Pinturicchio

Další jméno na toho stopera by mohlo být, podle BBC, Coates

Reagovat
Il Architetto

Ten se mi líbil, ale zase je hrozně mladej.

Reagovat
smazaný uživatel

To abych se podíval na finále CA a zjistil, co je zač

Reagovat
Il Architetto

V semifinále hrál stejně jistě jako Lugano.

Reagovat
herbage

jj, stoperská dvojice potřebuje mladou krev

Reagovat
Pinturicchio

Já ho neznám, má na to?

Reagovat
herbage

Zajímá se o něj i Arsenal, to mluví za vše

Reagovat
Pinturicchio

Tak na to se neptám, , máš ho nějak nasledovaného, alespon z repre?

Reagovat
herbage

V životě jsem ho hrát neviděl

Reagovat
Pinturicchio

Tak nic. . Jinak, už jsem koukal na ty Muse, jako hudebně dobrý, profi výkony ( i když se mi zdálo, že nějaké dotáčky ve studiu určitě byly ), atmosféra OK, byť to mohlo být ještě "živelnější". Trochu jsem se nudil, protože ta starší alba nemám moc naposlouchané a z Absolution a BHaR logicky nic hrát nemohli, ale režiséra toho koncertu bych pověsil za koule do průvanu.

Reagovat
herbage

Ve studiu se nic nedotáčelo. Je mi jasné, že si to člověk tolik neužije, když ty songy nezná, ale pro mě je to srdcovka. A živelné je to až až, nevím co bys chtěl více Jinak kamera je hodně akční a střih šílený, jenže to už patří k tomu. Mně se to tedy líbí mnohem více, než uhlazený H.A.A.R.P, byť i ten je výborný

Reagovat
Pinturicchio

jj, přesně o ten střih mi jde, ... nic proti tomu, ono to u těch vypalovaček dodává ještě na větší akčnosti a drivu, ale teda nemusel tak být udělaný pomalu celý koncert, koukat na to nějaký epiletik, tak je po něm.

Jinak vokály bych řekl, že troch upravované byly. Jinak jak říkám, celkově OK, kdybych měl naposlouchaná ta starší alba a ta režie byla decentnější, tak bych asi výhrady neměl.

Reagovat
herbage

Vokály právě bez úprav. Jestli narážíš na Citizen Erased, jak je tam přimáchaná ta ozvěna, tak to je pochopitelně efekt použitý přímo na koncertě. Stejně jak zpívá před megafon. Oni právě staví na tom, že naživo hrají vše živě, bez jakýchkoliv zásahů. Jen pár efektů či podkresů puští na živácích a ty už stejně dneska hraje Morgan

Reagovat
herbage

Jinak v létě festival v Leedsu, kde proběhne oslava 10-ti let od vydání Origin of Symmetry. Bude to asi naposled, co naživo zahrají některé songy a nejspíše zahrají celé album, což by bylo nádherné

Reagovat
smazaný uživatel

Wengera omrzela Francie tak začal brousit do Jižní Ameriky?

Reagovat
lnterista

chtelo by to nekoho world-class k novemu stadinu by se to hodilo

Reagovat
Pinturicchio

Tak Coates je tady na EF v článcích o největších světových talentech, to by šlo.

Reagovat
SqueeZy
Reagovat
Pinturicchio

Mohl by mu domluvit Montero.

Reagovat
SqueeZy

Mám Uruguayské stopery rád, pořád tajně doufám že vyroste nový Paolo.

Reagovat
Pinturicchio

Mohl by, Paola jsem měl hrozně rád.

Reagovat
Pinturicchio

.... aaaa, to je nostalgie, panečku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta druhá je hodně smutná, když si vzpomenu na okolnosti

Reagovat
Pinturicchio

Na to jsem neměl ani koukat, neskutečné, co my jsme měli za tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

198 cm

Reagovat
Pinturicchio

Moc vysoký junák?

Reagovat
herbage

Tohle Bayer celkem počančal

Reagovat
Arne

Jak je možný, že Papastathopoulos dvakrát přestoupí během jednoho okna? Já myslel, že to nejde...

Jinak gratulace Juventusu ke skvělýmu hráči.

Reagovat
herbage

možná že s Milánem vlastnil Janov práva napůl, teď odkoupil hráče a pak jej prodal. To by proti pravidlům býti nemělo

Reagovat
jv

Jj, pravděpodobně je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Je možné požádat o vyjímku ne ? Nějak tak to bylo u Brabce.

Reagovat
smazaný uživatel

ty italske tymy jsou v LM jenom do poctu.. Udine vyleti hned v predkole,Neapol skonci hned ve skupine a AC s Interem nedojdou dal nez do osmifinale

Reagovat
lnterista

a co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mýlíš se

Reagovat
smazaný uživatel

v cem presne?

Reagovat
smazaný uživatel

Do osmifinále postoupí AC, Inter i Neapol a AC skončí nejhůře ve čtvrtfinále

Reagovat
smazaný uživatel

S tým AC by som si nebol taký istý ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jim stačí koupit jednoho jediného hráče a můžou klidně útočit na vítězství v LM. Mají naprosto parádní obranu, skvělý útok a když pořídí ještě jednoho hráče do zálohy, tak o ně opravdu nemám strach.

Reagovat
smazaný uživatel

Kľudne ale môžu vyletieť aj v osemfinále. Stačí Barcelona a Real Madrid ... To sú kvalitnejšie týmy. Alebo aj Chelsea, Manchester United. Nakoniec, túto sezónu ich vyradil aj Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým je silnější než v poslední sezoně. Navíc, vyřazovací boje jsou o štěstí a připravenosti v dané chvíli. Můžou s Realem rupnout stejně, jako přes něj postoupit.

Reagovat
Yanek

Tuto sezónu to byl tým, který se překopával, potřeboval se sehrát, s novým trenérem. Navíc byla priorita liga, která se nakonec i vyhrála, letos je hlavní priorita LM, osmifinále by byl neskutečný neúspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s Totenhamem by se vypadávat nemělo, ale musíš to brát tak, že v téuplynulé sezoně se tan tým překopával, bylo hodně zranění, někteří hráči přišli v zimě, takže nemohli nastoupit atd. Navíc ten výsledek byl smolnej. A nikdo to neřešil, protože hlavní úkol zněl vyhrát scudettol Letos jsou ale cíle v LM zase jasně deklarovaný - minimálně čtvrtfinále. Ze skupiny by se mělo postoupit z 1. místa, takže soupeř pro osmifinále by neměla být Barcelona ani MU... Ale hlavní bude přivést mistra X a doufat, že se chytne, protože ta záloha je kvalitní, lae potřebuje někoho kdo jí dodá hvězdnej lesk.

Reagovat
panca

Reagovat
smazaný uživatel

mne stacilo videt,jak si je dal kvalitativne 6 tym PL v osmifinale...

Reagovat
Pinturicchio

Dal možná tak výsledkem, AC bylo v obou zápasech lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Když koukáš pouze na jeden nebo dva zápasy v daný moment a nesleduješ ten tým s pravidelností, těžko posoudíš, na co opravdu má. Vyřazovací boje Champions league jsou loterií, kde může překvapit i ten největší outsider.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol ze 4 kose? chytnou treba Bayern,Valencii a City a ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

Když myslíš, povíme si v prosinci

Reagovat
Godwinson

4.koš je pořádně zrádnej ... škoda těch tří sympatických týmů v něm. Doufám, že budou mít štěstí na los.

Reagovat
DelPiero137

A to by ta nesmierne tesilo, vsak?

Reagovat
Tsigi

a i tak dělá německý tým farmu Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

to je problem Leverkusenu.. jinak myslim,ze Bayern je jindy nez soucasne Juve

Reagovat
Yanek

a komu to cpeš, ty mudrlante?

Reagovat
smazaný uživatel

Od fanouška Arsenalu to je vtipný..

Reagovat
Pinturicchio

Tak je to v suchu, jako ideálního parťáka pro Pirla vidí Vidala i Marcelo Salas.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je tedy v cajku

Reagovat
SqueeZy

čekám kdo jako první napíše připomínku s C. Ronaldem

Reagovat
herbage

Tak má dvoje plíce, jedny za sebe, jedny za Pirla

Reagovat
Pinturicchio

To by šlo.

Reagovat
panca

co takhle krasic - melo pirlo vidal - pepe/vargas - matri?

Reagovat
Pinturicchio

S Melem už vůbec nepočítej, ten je out.

Reagovat
panca

442 s pirlem a vidalem uprosted a dve kridla to bude strasnej pruchodak

Reagovat
j_mrazik

Bude padat hodně gólů, na to lidi budou chodit.

Reagovat
Pinturicchio

Uvidíme. Juventus má být letos hodně ofenzivní mužstvo.

Reagovat
panca

jedine dobre, ale pirlo uz nema rychlost ani agreisvitu, jeden hrac ve stredu nema sanci to uhlidat sam...

Reagovat
Pinturicchio

Tak ale není to sněhulák, který by tam jen stál a dával pasy za obranu. . Já z toho mám taky docela strach, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Pája Horváthů?!

Reagovat
panca

ve triclene zaloze by byl v poho, kdyz to za nej dva odjezdi, ale ve dvou bude jako ...., ted to nechci psat. O pirlovi se tak nemluvi

Reagovat
Pinturicchio

Nezbývá než doufat, že se pleteš.

Reagovat
DelPiero137

To by slo, podla mna Melo neodide nakoniec

Reagovat
smazaný uživatel

AC SPARTA PRAHA KURVA JE

Reagovat
SqueeZy

Paráda, mám z něj opravdu radost. Jestli ještě přijde Vargas a Lugano, tak u Mela přivřu obě oči.. Teď ještě aby ta částka trošku vyboostila a budu spokojený...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrádče!

Reagovat
smazaný uživatel

ked som včera pozeral ten Dortmund(2.polčas) to bola paráda..taký mladý káder a tak rýchly..velmi sa mi páčil ten Gunkozan alebo Santanu by som si vedel predstaviť v Juve

Reagovat
homeles8

Já bych chtěl do Juve Tonyho Montanu

Reagovat
Alberto Aquilani

Michael Corleone by tiež nebol najhorší ....

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

super ale nehybem se z mista... je to kus za kus... takze sme tam kde sme byli... ale i tak super kup... preplatit nas by nebyl problem v tomhle pripade takze asi opravdu chce hrat za Juve...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi úplně vedle...do Bayernu nešel jen proto, že Leverkusen nechtěl posilovat konkurenci.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

300. per più forte e più rapace Juve! Forza La Vecchia Signora!

Reagovat
Pinturicchio

Tak jo.

Reagovat
Pinturicchio

300. per Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej přestup pro Juventus, Arturo je kvalita..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej přestup pro Juventus, Arturo je kvalita..

Reagovat
M11

ale jo.. tesim se na nej..

Reagovat
Arne

Já nevím jak ostatní, ale mě zaujal ten poslední odstavec... Takticky podobný fotbal, to by mě nenapadlo.

Reagovat
Pinturicchio

Taky mě to kleplo přes oči.

Reagovat
smazaný uživatel

No on asi opravdu nebude z nejinteligentnějších...čímž se ostatně vysvětluje i ten přestup do Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo...

Reagovat
panca

na tohle nema smysl reagovat. Viz vlakno nahore

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně amico...kašli na něj...na tyhle brátwursty přeci nemá smysl reagovat.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu jsem se jenom smál. Tam nepadlo nic podstatné, pouze seknutý vinyl, co hraje jedno a to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba já nepochopím, proč jde do Juve, kde si tuto sezónu v Evropě vůbec nezahraje+možná si tam zahraje v příští sezóně, protože Juve posiluje. Jenže tady je podstatné to MOŽNÁ. V Leverkusenu by mohl strávit rok plný prestižních utkání v Lize mistrů a za rok mohl mít Ligu mistrů takřka jistou jakožto hráč Bayernu. (Teď bych nerad úspěch Bayernu zakřikl )

Reagovat
smazaný uživatel

Ačkoli možná, že je od malička skrytý turínský srdcař. Tím by se to vysvětlovalo...ikdyž se stále přikláním spíše k tomu, že je hlupák.

Reagovat
panca

a nebo ze srdce nenavidi bayern s jeho fanouskama, tak jde radej do juve bez LM

Reagovat
smazaný uživatel

Ano...možná opravdu nesnáší fanoušky Bayernu, kteří se jak známo prezentují jako antifašisté a staví se proti rasismu...a proto si se svou barvou pleti raději zvolil čistě fašistické fanoušky Juventusu.

Reagovat
panca

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Madonna mia...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by řekl klasik, "pro hlupáka každý hloupý"

Reagovat
smazaný uživatel

Já s ním v kontaktu nejsem, na to ti neodpovím, protože odpověď neznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco já jsem ti možnou odpověď nabídnul. Ale pro tuto odpověď přeci nemá smysl se se mnou bavit žejo...když jsem brátwurst.

Reagovat
smazaný uživatel

Já snad něco takového řekl?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že tvé "Ach jo" je vypovídající. Nenabídnul jsi totiž k tomu žadný protiargument.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak kdo tu je hloupý... No nic... Mé "Ach jo" patřilo tvému zcela naprosto subjektivnímu příspěvku, kdy zaobaleně v podtextu, aneb mezi řádky, pliveš na Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl ses pokusit vyvrátit můj názor...ostatně od toho je diskuse. Jinak bych nerad, aby došlo k nedorozumění...proti Juve v zásadě nic nemám!

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti mám vyvracet? Že si myslíš, že Vidal nepatří k inteligentním lidem z důvodu přestupu do Juve? Co ti na tom mám vyvracet? .. Nepotřebuju ti to vyvracet, pouze jsem reagoval citoslovečným "Achj jo", nic víc, nic míň

Reagovat
smazaný uživatel

No právě jsi mi mohl nabídnout nějaké jiné vysvětlení jeho kroku. Abych pochopil, kterak prozřetelný Vidal ve skutečnosti je. Mrzí mě, že mi věnuješ pouze "Ach jo"

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, a jak Ti má vyvracet něco ohledně Vidalovy inteligence? Ty plácneš subjektivní nesmysl, protože o jeho inteligenci víš sám prd a čekáš argumenty?

Reagovat
smazaný uživatel

Na základě jeho vyjádření o podobnosti italského a německého fotbalu a na základě jeho přestupu do Juve (který považuji za hloupost za dané situace za hloupost), jsem usoudil, že není přiliš inteligentní. Nikdo z vás mi mou domněnku nevyvrátil...místo toho se pachtíme v jakýchsi skrytých urážkách a kdo co naznačuje nebo nenaznačuje...Notaak, diskuse strádá.

Reagovat
Pinturicchio

Tak se na to vyserme, protože ničemu se stejně nedobereme, Ty máš svůj subjektivní názor ( Vidala neznáš ), my Vidala neznáme, takže těžko Ti ten subjektivní názor vyvrátíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas...škoda, že se na to nepřišlo hned na začátku a přišlo tolik nicneříkajících komentářů, když beztak není možné můj NÁZOR vyvrátit.

Reagovat
Pinturicchio

O blbostech se na Internetu musí hádat, i kdyby na Vidala nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš za problém?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já reaguji na Pinturicchia. Všimni si.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu jízlivost si nech pro své bavorské bratry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

To nejsi sám.

Reagovat
JozkokozleJ

Asi nema predplateny kanal, kde davaju Seriu A.

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

K te diskuzi nahore :

Lugano je urcite top stoper uz asi tak 2 roky si rikam ze by si zaslouzil lepsi nez Tureckou ligu tak ten kdyby vysel tak jeste urcite par let poslouzi jako velice kvalitni stoper , on se dostal na vrchol docela pozdej ale tak treba se tam ted zase dlouho udrzi. Na druhou stranu bych byl nerad kdyby tam sedel.

A Coatese sem jeste pred mesicem nehral , myslim ze ani nebyl predtim povolanej na nejaky pratelaky protoze ty sem vsechny videl, a jel az na Copu. No na to ze je rocnik 90 tak hraje slusne zadnou chybu vzadu sem od nej nevidel. A na to jak je dlouhej tak neni nejak extra nemotornej. Rozehravku nema nic extra ,ale tak 20 letej stoper to nema asi zadnej. Navic dalsi vyhoda je ze z Uruguaysky lize se odchazi dost levno narozdil od Argentinsky/Brazilsky. I ti velky talenti obvykle chodej za ceny do tech 5-7 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

*Coatese sem neznal

Reagovat
Pinturicchio

Já koukal na nějaké videa s tím Coatesem a přišel mi dost mrštný a obratný, na to, jaký je to dlouhán. I ta rozehrávka vypadala dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Rossi do Juve za 24mil.eur + 6mil. bonusy.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem či sa mám tešiť, alebo nie....

Reagovat
Pinturicchio

No, sice těch 20 + 7-8 by bylo skoro to samé, ... ale nevím, no.

Reagovat
Pinturicchio

No, ale zatím to je jen na FCJuventus.cz, ... nikde jinde to není.

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

A dneska se o Rossim ani jednat nebude, protože vedení Španělů je v Číně.

Reagovat
smazaný uživatel

Okay

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem tu četl několikrát jak někdo psal že bundesliga má větší úroveň než serie A přeci serie A žádnou nemá

Reagovat
Pipo123

Udine kúpilo s Gremia Neutona, 20 ročného talenta, o nom sa hovorí ako o novom Luciovi

Reagovat
smazaný uživatel

jo, chtěli ho už delší dobu

Reagovat
Pinturicchio

Vidal už je v Turíně, zítra podstoupí lékařskou prohlídku a podepíše smlouvu na pět, s platem 2,5 milionu ročně.

Reagovat
Pipo123

Už sa trocha vie kam Melo, čítam že do PSG má ísť Matuidi, že by išiel do Villarealu ? inak Floccari na hostovanie do Fiorentiny s opciou na 3 mil e. Pre Fiorentinu posila ako hrom, pre nás strata, ešte k tomu taká malá opcia. To Lotito prepískol

Reagovat
Pinturicchio

Podle mě Felipe skončí v tom Turecku. Flocci jste se chtěli evidentně zbavit, to tam určitě hraje roli.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsi to s tím Palaciem?

Reagovat
Pipo123

Niečo o Amauri - Palacio ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, celkem by mě pobavilo, kdyby se tyto spekulace dotáhly do nějakých konkrétních rozměrů

Reagovat
Pipo123

Len je tam problém plat Amauriho

Reagovat
Pinturicchio

Jako Palacio in, Amauri out?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano .. Škoda, že tam existuje, právě jak píše výše Pipo, problém s Amauriho platem. Myslím si, že by to byla daleko lepší volba než třeba Bastos. Sice to není Vargas, ale i tak by to bylo fajn.

Reagovat
Pipo123

Inak ešte sa píše o tom že Grossa chcete poslať do Villarealu, teraz im chýba LO, tak to vyzerá docela reálne.

Reagovat
smazaný uživatel

No, četl jsem i o možném návratu Cácerese v jehož případě by mohl hrát roli Motta

Reagovat
Pinturicchio

A navíc takhle vypálit rybník Interu, hmm Já někde četl, že Amauri by s tím platem mohl jít dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by

Reagovat
lnterista

u nas se asi ceka jak dopadnem se Sneijderem(ted se vlozilo i City)...Maicon vypada ze zustane.

Reagovat
smazaný uživatel

Vám by prospělo zbavit se spíše Maicona, než Sneijdera, ale nejlépe vydělat na obouch.

Reagovat
lnterista

nevim jestli prospelo ale Maiconovi uz moc neverim a bude asi horsi a horsi takze by bylo dobre ho prodat ale zse kdyz zustane tak to vubec neva(kdyz bude makat)...mam ho rad

Reagovat
smazaný uživatel

Jen že by neškodilo pročistit vzduch. Maicon potřebuje impuls, který ho vrátí zpět. Těžko říct, jestli bude Gasperini schopný ho "nakopnout".

Reagovat
lnterista

Uvidime no...jsem zvedavej. Myslim ze od nas se muze cekat vsechno, ale spis jsem pesimista...myslis ze vydrzi Gasperini celou sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct. Záleží, jakým směrem bude Inter směrovat. Pokud budete hrát na 3 obránce, tak nevím, nemyslím si, že s tím uspějete. Respektive Serii A ano, ale v Champions league? .. Ale myslím si, že vydrží celou sezonu. Nebylo by zrovna dobré, abyste během 2 let udělali rošádu Mourinho -> Benítez -> Leonardo -> Gasperini -> Nový trenér... Dřív jste točili hráče, teď trenéry?... Snad ne, Gasperinimu věřím, aspoň co se týče Calcia. V Evropě mu už tolik nevěřím.

Reagovat
lnterista

driv se tocilo vsechno

Reagovat
smazaný uživatel

Taky pravda Nicméně, už ten pocit taky znám...

Reagovat
lnterista

ten viteznej tym v italii posklad je docela problem

Reagovat
Pinturicchio

jj, psal i Jajinek, tuším, že vám to blokuje mercato ( ohledně systému i peněz )

Reagovat
lnterista

jj ikdyz ale kdyz ted tak premyslim tak to spis u toho Palacia vidim v tom ze Pandev chce zustat

Reagovat
lnterista

jeeee

Reagovat
Pinturicchio

jj, Panděv to blokuje i psal pár dalších, tuším Mariga, apod.

Reagovat
lnterista

to nevim ale o Marigu se zajima par anglickych klubu tak v tom bych zas nejakej velkej problem nevidel

Reagovat
Pinturicchio

Zájem být může, víš jak, ale když Ti to odmítne ten hráč, ... u nás je to v tomhle to samé, co u vás.

Reagovat
lnterista

ale u nas zas nema nejakej extra plat plus(aspon myslim) ani moc nehraje takze moc nedivim duvod proc che zustat

Reagovat
Pinturicchio

jj, třeba Mariga jo, ... no, uvidíme, pořád máte ještě spoustu času, moc posilovat vlastně nepotřebujete, myslím

Reagovat
jv

Pro Bayer je to sice velká ztráta, ale všechno zlý je pro něco dobrý... Leverkusen na tom může paradoxně i vydělat a vrátit se ke svý klasice s hrou na dva hroty, což ho vždycky zdobilo. Možností je i stejný rozestavení s tím, že na Vidalovo místě se objeví Ballack, Bender, Castro nebo třeba Ballitsch, kvalita tam pořád je orovská a měli by se s tím vypořádat...

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
smazaný uživatel

hrozně se mi líbí, jak jsou fanoušci bayernu zhrzeni. Je to jako příběh o puberťákovi, který chodí značkově oblečen, celkově perfektně vystylován a s peněženkou nadutou prachama jako Rosenbergův váček semenem. No a tomuto štramákovi, snažícímu se o bezcharakterní osouložení hezké dívenky, zkříží cestu postarší, celkově sešlý a v žádném případě zázračně přitažlivý muž v letech, který však díky svému charizmatu zaboří amorův šíp přímo do srdíčka nebohého děvčátka. Nikdo z okolí nechápe, proč jedna z nejlákavějších prvorodiček v okolí odjíždí v omšelém Fiatu, když může jet v nablýskaném BMW M3..Láska a pravda však vždy vítězila nad lží a nenávistí, uvědomte si to drazí němečtí kolegovéé

Reagovat
smazaný uživatel

A žili šťastně ...

Reagovat
Pinturicchio

pěkné

Reagovat
lnterista

nebo je to taky takova hvezdna pechota

Reagovat
Pipo123

Rosenberg je pánko

Reagovat
Alberto Aquilani

roberta mám hodne rád .....

Reagovat
herbage

Mluvíš tady o lásce, tak proč by se zahazovala s nějakým dědkem? Tím neřikám, že by se měla zahazovat s nějakým německým nagelovaným vuřtem, ale mohl jsi dát za příklad chudého italského studentíka

Reagovat
smazaný uživatel

proslov o hovně

Reagovat
lnterista

Reagovat
herbage

Jinak chodit se zkorumpovaným obšourníkem, to si zrovna dvakrát nepomohla

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini by mohl vyprávět, že?

Reagovat
herbage

Tj. To jedna běhna opustila ekonomicky soběstačného, inteligentního studenta, aby si našla místo něj našla chlípného dědka, který ji finačně zabezpečil. Tedy ne že by to ten schopný student také nesvedl, ale viděl, že není o co stát a tak jí nechal jít. Však my teď ty běhny vyhážem všechny

Reagovat
10

aby tam pak vůbec měl kdo hrát...

Reagovat
herbage

Neboj, máme i odchovance

Reagovat
lnterista

mame?

Reagovat
smazaný uživatel

láska není žádná věda, to ví Il Cavaliere již 75let..

Reagovat
smazaný uživatel

Tady by pasovalo "věčného studenta"...

Reagovat
herbage

Tak pár let zpátky double a k tomu invincibles. Magisterské ukončené s červeným diplomem, jen to Ph.D trošku drhne, no

Reagovat
smazaný uživatel

Bavíme se o Flaminim, takže furt nedodělanej bakalář...

Reagovat
herbage

To asi špatně chápeš, protože Flamnini byl v tomto případě právě ta běhna

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to špatně chápeš. Když byl Flamini v Arsenalu, tak nic nevyhrál a nevyhrál doteď. Z jeho pohledu nedodělanej bakalář a věčnej student...

Reagovat
herbage

Vše není jen o titulech

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro bych řekl, že když jsi student, tak je...

Reagovat
herbage

Jenže Flamini byl student před dokončením titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak student nebo běhna?

Reagovat
herbage

Běhna, bavím se o Arsenalu, že byl (a vlastně je) student před státnicemi

Reagovat
smazaný uživatel

A o tom od začátku mluvím...

Reagovat
herbage

Tak když nezohledňuješ minulost Arsenalu. Kdyby Vidal neozohledňoval vaši minulost, tak se po vás ani neohlédne

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je něco jako Inter před Calciopolli. Musíš pochopit, že se daleko jednodušeji "kope" do klubu, který skončí pokaždé hned pod vrcholem. Co by za to Interisti dali, kdybychom každej rok skončili na druhým místě bod za nima. Jinak samozřejmě minulost Arsenalu beru s respektem. Jinak co se týče Vidala. Podle té poslední věty on nezohledňoval vůbec nic. Řekl bych, že bude rád, když trefí město, kde Juventus hraje.

Reagovat
herbage

Btw. co řikáš na vaše posilování? Hádám, že nebudeš příliš spokojený A ještě jeden dotaz. Kdybys měl možnost mít za 3/4 roku úrok 165%, uložil bys si tam peníze?

Reagovat
smazaný uživatel

Počkám. Komentovat budu, až poznám, co to má všechno znamenat. Letos poprvé se v tom úplně ztrácím. To druhý zní podezřele, přiblížíš mi, o co jde? Kolik, kam a tak. Jinak pokud jde o sázku, záleží, jak ti přeje štěstí.

Reagovat
herbage

MSgoo vypisoval kurzy na zisk Scudetta pro příští rok a na AC byl kurz 2,65. 10 psal, že to jsou easy money a pintu hned přikuřoval. Když si ale měli vsadit, tak z toho vycouvali. Jeden, že by musel dlouho čekat, druhý, že nechce vsázet proti milovanému Juve. Přitom zhodnocení 165% za necelý rok, to je velmi slušné a opovrhovat tím mi přijde hodně arogantní. Takže spíš jen dělal velká ramena, protože to tak easy money asi nebudou. O to ale nejde, spíš mě zajímalo, jestli takové zúročení peněz za tak celkem krátkou dobu je pro tebe málo či hodně

Reagovat
Pinturicchio

Ty nejsi normální, opravdu ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám teď období, že kdybych vsadil, že titul nevyhraje Siena, tak ho Siena vyhraje... Jinak Scudetto AC taky považuju za easy money. Myslím si, že zhodnocení je to vyšší, než je riziko... Přemýšlím, že bych to zkusil, ale Wimbledon mě celkem vyčerpal a hlavně o penězích nerozhoduju sám.

Reagovat
herbage

Zhodnocení je rozhodně vyšší než rizoko, realný kurz je tak 2, možná ještě menší, takže se vyplatí to zkusit. Navíc na Inter kurz 2,7, takže když naložíš na oba, tak pořád zhodnocení 65-70%, o čemž už se vyplatí uvažovat. Nicméně pohradat tím jen proto, že jdou peníze vydělat rychleji, to mi přijde divné. Je to zkrátka o zhodnocení rizika a nějaký větší obnos bych si na to vsadit zřejmě neroufnul. Třeba litr klidně, ale třeba 100 tisíc vážně ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak těch 65-70, to jsi moc nedal... Jinak by mě zajímalo, kde jsou kurzy 2,65 a 2,7.

Reagovat
herbage

máš recht, bylo by to 32,5 či 35% I tak velmi slušné. Ty kurzy dával MSgoo, mělo by to být pod Melem

Reagovat
10

pro tvůj přizdisráčskej socialistickej mozeček s pseudomorálníma hodnotama je očividně těžký pochopit, že pro mě existujou možnosti s mnohem vyšším a rychlejším ROI...že je to malý zhodnocení jsem nikde nenapsal, to akorát klasicky vydedukovala tvoje závistivá čecháčská hlavička...howgh

Reagovat
herbage

tak vyznělo to tak, jakoby všichni lidí, kteří mají peníze v bance, byli jen hloupí přizdisráčští blbečkové, kdybych použil tvůj slovník. Nicméně já to za easy money nepovažuji

Reagovat
10

zkopíruj mi sem moje slova, podle kterých si na tuhle myšlenku přišel

Reagovat
herbage

10 20.07.2011 13:12

to je jen tvoje hloupá domněnka...banka je snad jediná možnost, jak zhodnotit cash? mám radši agresivnější přístup...

[reagovat] herbage

20.07.2011 13:15

O tom nepochybuji, možností je přehršel. Ale i tak, úrok 165%, to je za necelý rok velmi slušné i pro tebe

[reagovat]

10 20.07.2011 13:18

tak to asi víš líp, než já...

Zkrátka ten spor - easy money x jde vydělat lépe a rychleji, to mi přijde divné. Kdyby to bylo tak jednoduché, tak jsme všichni milionáři

Reagovat
10

já mluvil čistě za sebe, na základě určitých zkušeností a možností, který mám...nezobecňoval jsem to...ono to platí i v tom sázení, za rok můžeš udělat yield třeba 1000% a míra rizika nemusí být paradoxně o tolik vyšší

Reagovat
herbage

Jo, to beru. Právě chápu, že když při stejné míře rizika můžeš vydělat mnohem více, tak o tom ani neuvažuješ. Mně šlo o ten spor, že jsou to na jedné straně lehce vydělané peníze, ale sám bys do toho nešel. Zrovna vsázení je jedna z činností, kde moc easy money nejsou, ale ten kdo si chce slušně a dlouhodobě vydělat, tak musí tomu věnovat spoustu času. Jestli jsi tím jen chtěl říci, že kurz neopovídá skutečnému a zvýhodňuje sázkaře, tak to se také shodneme. Jen mi to přišlo jako celkem arogantní prohlášení, protože pod easy mony si představím - dám 100 tisíc a za 3/4 roku si vyzvednu 265 tisíc. A právě kdyby to bylo takto jednoduché, tak je každý milionář

Reagovat
smazaný uživatel

ze sázek můžou být snadno peníze, kamarádovo strýc většinou nasází na tiket po 3 remízách na NBA a vyplácí se mu to...

Reagovat
herbage

zajímavé, že 95% lidí dlouhodobě prodělává

Reagovat
smazaný uživatel

no, patřím mezi ně ale tu taktiku s NBA chci pak vyzkoušet...

Reagovat
DelPiero137

Ja som par rokov dozadu robil toto iste ale s NFL. Tam boli tiez kurzy 11-15 a doplnal som to "tutovkami" s kurzom 1,2. Podal som asi na 10 kol ale nikdy som nebol stratovy. Kazdy zapas na remizu + nejake tutovky. Staci ked ti vyde jedna remiza mas spat v klad s miernym ziskom. Islo o to cakat kedy bude viac tych remiz. Pocas tych mojich 10 pokusov bolo kolo kde boli 2 remizy a potom 3!!! A natom som zarobil 1000, respektiven 2500 Sk. A to som podavala tak jeden tiket za 20sk. Kamos na tych kolach zarobil 10 000Sk...

Potom sa znizovali kruzy za remizu, neboli vsetky zapasy k dispozicii a vykaslal som sa nato.

Reagovat
10

ne každej by měl koule dát do toho 100k, o tom to je...v poměru s návratností investice je pro mě víc riskantní nechat peníze v bance a čekat a za 2% p.a. čekat, až se položí

Reagovat
herbage

Tak banku ti jistí stát, že ano, sázkovka ti jen řekne - míte smůlu pane Nicméně 100k bych na to vážně nevložil, i kdybych je měl. Navíc nuceně přát AC každý zápas

Reagovat
DelPiero137

Musim sa zastat Pinta v tomto. Rozmyslal som aj ja ze vsadim na titul AC (sice by to bolo max 100e, ja som skor ten "prizdi srac" ale prachy su prachy).

Ale aby som potom pocas sezone stale musel sledovat AC, obcas im drzat palce aby vyhrali, triast sa ci vyhraju, posunu sa na druhe miesto by bolo tazke. Hlavne vo vzajomnych zapasoch (ktory by mozno mohli prehovorit v boji o titule).

Predstav si ze by si si vsadil na ManU alebo Chelseu, tiez by to bolo prinajmensom zaujimave sledovat ligu s tym ze hlavny konkurent musi tu ligu vyhrat.

Keby to bolo inde ako SA tak by to bolo u MNA bez debaty.

Reagovat
10

máš tam chybu - "...zkříží cestu postarší, celkově sešlá a v žádném případě zázračně přitažlivá žena v letech, která však díky svému charizmatu zaboří amorův šíp přímo do srdíčka nebohého děvčátka"...právě to je na tom příběhu šokující, konvertovala

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Klínům starých dam neodolalo již mnoho mládežníků (a i mládežnic)..to je pravda. A ti, kdo tvrdí, že MILF není to pravé ořechové, neví o čem mluví.

Reagovat
lnterista

Milf je super ale ne granny

Reagovat
Pinturicchio

ženská pod 40 mi do postele nesmí

Reagovat
10

proč si asi myslíš, že fandím Starý dámě?

Reagovat
Arne

A mně se ještě víc líbí, že vám ke štěstí stačí dva z řady fanoušků Bayernu a jejich výblitky, které vám obratem poslouží jako něco, podle čehož hnedka paušalizujete... Tohle jen dokazuje, jak špatně na tom jste.

Reagovat
Pinturicchio

Paušalizujeme možná taky fanoušky Bayernu, protože na EF je willi jediný normální

Reagovat
Pinturicchio

( teda, alespon já jo )

Reagovat
Arne

To není...

Reagovat
Pinturicchio

Tak hoď nějaká další.

Reagovat
Arne

MORPHEUS, irik, Bayern+ mě napadají teď... Ve zbytku se ztrácím asi jako ty.

Reagovat
Pinturicchio

Prvního neznám, irik může být Bayern + taky, ... oni třeba jsou OK, jenže jak přijde na takovouhle debatu, tak vytáhnou tu svoji aroganci a jedem. A to já pak zásadně odpovídám stejnou mincí.

Reagovat
Arne

Odpovídáš stejnou mincí... Samozřejmě je to tvoje věc, ale to já právě nechci. Proč se snižovat na úroveň těch dvou? Já se pak směju a střídavě kroutím očima nejen nad nimi, ale také nad vámi.

Reagovat
Pinturicchio

Tak ze začátku jsem se s nima bavil normálně, pak už to nešlo, ... holt na mě ta kombinace ega, co se nebes dotýká, arogance a ne příliš vysoké inteligence působí jako rudá na býka.

Reagovat
smazaný uživatel

mně to spíš vyznělo tak, že normální nejsem ani já

Reagovat
10

mě taky

Reagovat
Pinturicchio

Ale to ta Arneho reakce, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě (reagoval jsem ale na tvůj komentář, jelikož ty jsi nakonec usoudil, že normálních by tu mělo být víc, nikoli míň)

Reagovat
Pinturicchio

si říkám

Reagovat
M11

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká paušalizace? Co si to vymýšlíš za nesmysly? Napsal jsem někde slovo všichni, většina, majorita či co já vím jaké další synonymum? A nechápu, proč bych na tom měl být špatně, každý, kdo nebrečí nad tím, že Bayern někoho nezískal, je na tom špatně?

Reagovat
Arne

"drazí němečtí kolegové" - to já beru, že jsi to vztáhnul na všechny z německé sekce... Píšeš něco o zhrzenosti, ale podle toho, co tu předvádíte, jste asi nejvíce zhrzení vy sami.

Ta druhá věta je asi stejně na pár facek jako ten tvůj výplod nahoře.

Reagovat
Pinturicchio

Těžko to bude vztahovat na fanoušky klubů, kterých se to netýká, ... a Italové jsou těžko zhrzení, akorát se smějeme tomu, co v téhle diskusi předváděli, viz. SchweiniToniKlose, PV-maister

Reagovat
smazaný uživatel

A není lepší se zeptat, jak je co myšleno, nežli pak hloupě osočovat?

Reagovat
Arne

Tak bych z té své reakce trochu bral, ale radikálně to na tom nic nemění.

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Pinturicchio

Tak další změna, nakonec se o Rossim jednat bude.

Reagovat
Pinturicchio

Galatasaray začal oficiálně vyjednávat o Melovi ( )

Reagovat
Pipo123

Gala príde k prestupom ani nevedia ako, Muslera, Melo, hráči na vzostupe a oni ich berú, pritom majú na top kluby ale tak Gala to prajem, budú silný

Reagovat
Pinturicchio

jj, sice mě mrzí Melo, ale tak proti Gala nic, my si za to můžeme sami. ( Mušlera je spratek )

Reagovat
smazaný uživatel

este Rossiho, nejaky silny kridlo a mozna nekoho do zalohy... penize furt sou, tak at kouka Marotta je dobre zainvestovat...

ti 3 TOP hraci asi neprijdou jak se slibovalo no, ale za Rossiho bych byl spokojenej... i kdyz bude ten utok precpanej...

Reagovat
smazaný uživatel

teda do obrany, ne do zalohy...

Reagovat
DelPiero137

Ja by som radsej svetoveho obrancu, tento rok musi obrana slapat. Zase dostaneme lacne goly a zbytok sa zosype.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Juventus join Atletico Madrid & Anzhi Makhachkala in race for Pablo Aimar - report

Italian giants are being linked with the Benfica midfielder, but they face competition from a number of interested teams

Aimar...nie je to ten čo niekedy hrával za Valenciu ? Ved ten musí mať tak sto rokov už....

Reagovat
Pipo123

31 tuším

Reagovat
smazaný uživatel

Už som si to tiež našiel, tak to je fakt neuveriteľné....pamätám si ho niekedy v roku 2002, bol som v tom že už skončil s kariérou....

Reagovat
DelPiero137

Vcera som nahodou zabludil do BL a precital si clanok o Boatngovom prestupe. PV-maisteir a willi tam pisu nieco v zmysle ze Bayern ma zalohu skompletizovanu, lebo Alaba a Gustavo nevyzeraju ze by mali odist. Mozno prave to bol dovod preco sa Vidal rozhodol tak ako sa rozhodol. V Juve mu mozno slubili post jednicky okolo ktorej sa to bude tocit a to sa mu viac zapacilo ako vacsia neistota v Bayerne. My mozeme len spekulovat ake podmienky boli hracovi ponuknute.

Celkovo mi to pride smiesne polemizovat preco je Vidal sprosty ked prestupil do Juve a nie do mega perspektivneho Mnichova. Ktovie co mu v Turine slubili. Mozno si je isty ze Juve je do par sezon spat. Ktovie, moze sa to stat. Rovnako ako sa moze stat ze Bayern znova nevyhra titul a v LM vypadne v 1/4, nebodaj 1/8.

Bola to vlastne vasa vysnena posila dlhodobo?

Keby som mal takto plakal zakazdym ked niekto neprestupi do Juve alebo odide z Juve inam asi by som to zabalil. Napriklad ked odchadzal Pippo alebo Zizu, chvilu mato velmi stvalo ale nemozem zmenit ich nazor, pocity. A fandil som im dalej. Hlavne Pippo ma mrzel ked som mal na plagatoch v Juve drese vyveseneho a on sa teraz objavoval v drese AC. Alebo Dzeko, to je tiez kapitola sama o sebe...

PS : taketo hadky o prestupoch do "menej" kvalitnej ligy su otrasne. Vedie to len k nenavisti a hadkam. Nechcem aby som si koli par jedincom znechutil celu BL, Bayern koli ich arogancii, nafukanosti a snahe silou mocou dokazovanim si aka je BL super a SA nepatri ani do futbalu. To uz vyzera na komplex jednotlivcov z Calcia. Pritom BL som mal rad a sledoval som ju.

Reagovat
smazaný uživatel

Pippooo... jeho jsem miloval!

Reagovat
panca

ja ho v juve neskutecne nemel rad Ted jak je v ac, tak ho miluju. Neskutecnej bojovnik a srdcar. Mladi by se mohli ucit. Ps: jeho radeni po golu je nezapomenutelny

Reagovat
lnterista

nemam ho rad...ty jeho gesta to je otres ale fotbalista je to vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, jeho grimasy po gólech, úžasný. Jeho přístup "pro tým" je parádní

Reagovat
lnterista

I pri tech ofsajed a neuznych golech kdy bezi pres pul hriste k rozhodcimu? To ja bych zlutil a cervenal

Reagovat
smazaný uživatel

Já se v něm vidím A že si otevře pusu na rozhodčí? Stane se

Reagovat
lnterista

jasne at si otevre ale nemusi se chovat jak splasenej makak

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší, když se chová jak pomatenej Janek, než kdyby byl typ útočníka, co rozdává ostatním lokty a bere to v pořádku .. Je to Ital, útočník, k němu ty emoce patří, i když to občas přežene

Reagovat
lnterista

kdyby byl v pravu tak klidne ale z 90ti procent je to stejne ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

A co na tom sejde? .. Snad můžeš argumentovat, že kdyby za to dostával karty, tak je pro tým hodně nemilé, ale to je vše.

Reagovat
lnterista

me to prijde proste hloupe ale to je jedno nikdy ho asi nebudu mit rad a neni to tim ze hral a hraje za konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, zrovna u Pippa platí tvrzení, "buď ho všichni milují, nebo všichni nenávidí"

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive, můžeš ho milovat nebo nenávidět, nic mezi tím není

Reagovat
lnterista

jasne ja to beru navic je to zpestreni fotbalu a mam rad rozmanitost jen mi je proste nesympatickej navic nemam rad tenhle typ utocniku...Pazzini nas taky nekolikrat za ten pulrok vytahl ze sracek ale proste nemam ho rad nebo Ibra to same

Reagovat
smazaný uživatel

Já tenhle typ útočníků zase rád mám. Ale tak každý má rád něco, o tom to je.

Reagovat
lnterista

ja radeji aktvinejsi co se zapojuji vice do hry...treba Etak nebo driv Adriano

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase Adriana nemusel, ten hráč mi ležel vždycky hrozně v žaludku. Eťák je hráč, který táhne tým klidně sám, když se druhým nedaří, což se ukázalo v poslední sezoně. Škoda jen, že hraje za Inter

Reagovat
lnterista

co se ti na Adrianovi nelibilo(kdyz byl jeste ve forme)...sympatak navic nemel slabinu po fotbalove strance takovej mix. Vieri Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen to, že je Brazilec. Obecně to jsou skvělí fotbalisté, ale vesměs všechno "flákači". Adriano byl parádní talent a mohl se klidně přiblížit velkému Ronaldovi, ale zazdil si to sám. Navíc, pro Tebe sympaťák, pro mě ani náhodou.

Reagovat
lnterista

pro me to uz taky neni sympatak ale mluvim o obdobi kdy byl dobrej(to ho musel mit rad kazdej)

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl v tom období jiné idoly

Reagovat
lnterista

okej nechame toho nema to smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já ho nesnášim pořád

(záruka gólů do sítě Bayernu )

Reagovat
smazaný uživatel

600. per Calcio!

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pinturicchio

Melo jen na hostování? Super, to by příští rok mohl slavit triumfální návrat.

Reagovat
Pinturicchio

Tak už je to dokonce oficiální, roční hostování, za které dostaneme dva miliony. O opci se nic nepíše.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem mě to překvapilo.

Reagovat
Pinturicchio

To mě taky, příjemně. Možná je ten jeho plat fakt moc vysoký a když příští rok postoupíme do CHL, tak se vrátí ( no jo, sem naivní, ale takhle můžu doufat )

Reagovat
smazaný uživatel

Naděje umírá poslední

Reagovat
Pinturicchio

Tak, tak, ... uvidíme, zatím jsem o opci nic nečetl, takže doufám.

Reagovat
Pinturicchio

No a zapadá to i do toho, co říká Melo, viz:

"Už jen ladíme detaily a během následujících dní by mělo být všechno zkompletované," potvrdil Melo a ohradil se proti tvrzení, že by byl vyřazen z kádru Juve. "Nebyl jsem z týmu vyřazen. Jen jsme po schůzce s vedením došli k závěru, že by nebylo výhodné, abych hrál jen Serii A, když zvážíme můj plat a smlouvu, která běží do roku 2014."

Takže jestli to bude takhle, že Gala bude platit jeho plat, my dostaneme dva miliony a on se za rok vrátí, pokud uhrajeme poháry, tak to bude pecka, protože by bylo zbytečné, mít na jeden post dva tak kvalitní hráče, jako je Melo a Vidal.

Pokud to bude takhle, tak pro Marottu

Reagovat
lnterista

to jste jak holubnik

Reagovat
Pinturicchio

Proč? Mně to přijde jako výborné řešení. Conte má svou představu o týmu, Vidala za takovou cenu bylo škoda nekoupit a mít v týmu Mela i Vidala na jeden post, když hrajeme jen ligu, je docela zbytečné.

Reagovat
lnterista

poslat jednoho z nejlepsich hracu na hostovni protoze na nej nemate aby se pak za rok vratil na LM mi prijde prinejmensim divne(pokud to ted tak je)...mozna jste prukopnici a treba to bude castejsi jev v budoucnu u ostatnich klubu, ale nedokazu si predstavit poslat treba Etak na hostovani protoze nebudem hrat LM

Reagovat
Pinturicchio

Tak koukni na Zlatana, ten s tím začal. , ... to nejde srovnávat, u vás je Eto'o numero uno, u nás přišla za Mela víc než kvalitní náhrada. Vidala za takovou cenu by byl hřích nekoupit.

Malinko "divné" to je, ale když se to veme kolem a kolem, tak podle mě je to super.

Jinak to není o tom, že bychom na něj neměli.

Reagovat
lnterista

tak proc nezustane teda?

Reagovat
Pinturicchio

Protože hrajeme jen ligu a pohár.

Reagovat
lnterista

ale ted zase bude hrat horsi ligu

Reagovat
Pinturicchio

Ve výborném týmu, kde kolem sebe bude mít hodně schopné spoluhráče.

Reagovat
lnterista

to sice jo ale myslim si ze tyhle komentare ze by nehral LM a ze ma na ligu a pohar zbytecne velkej plat nesmysl...neverim tomu. Proste jednou je to vas hrac a jestli na nem chce stavet do budoucna tak by mel hrat co nejvic zapasu za Juve. Letos risk jestli se zloha sehraje v novem slozeni a pristi rok zase? Takhle se mohli krasne sehrat uz ted...zbytecne rok ztrata

Reagovat
Pinturicchio

To máš pravdu. Já to chválím, protože je to lepší, než takhle kvalitního hráče prodat, pod cenou, takhle se příští rok může vrátit. Pokud nevrátí, není tam opce, takže když se chytne, můžeme si za něj říct, kolik chceme.

Reagovat
lnterista

jj ale myslim ze za Juve si uz moc nezhraje

Reagovat
Pinturicchio

Uvidíme, ... bude záležet, jak se předvede a jestli budeme přespříští rok hrát Evropu.

Reagovat
lnterista

uvidime

Reagovat
10

kdyby ho v týmu chtěli, tak zůstane...tohle v rozhodování nehraje roli

Reagovat
Pinturicchio

Tak proč ho neprodali rovnou? Třeba zrovna Galatasaray by neměl problém zaplatit, vzhledem k tomu, jak posilujou.

Reagovat
lnterista

dava to smysl ale podle mne tohle neni dobre reseni(pro vsechny strany)

Reagovat
M11

zadna opce ?

Reagovat
Pinturicchio

Nečetl jsem o ní, zatím.

Reagovat
10

panebože vždyť je to úplná kravina, to akorát dopadne jako s Tiagem

Reagovat
Pinturicchio

Nemyslím si.

Reagovat
Mr.Jindros

Problém vidím v té pasáži "jestli uhrajeme LM".

Reagovat
Pinturicchio

jj, to už je druhá věc, ale alespon máme o důvod víc ji uhrát

Reagovat
DelPiero137

Ale Galatasaray nebude hrat tuto sezonu LM, ci? Potom by som este ako tak chapal Marottu ze chce aby sa vo velmi perspektivnom Galatasaray ukazal aj v LM, stupla jeho cena a predali by sme ho s minimalnou stratou. Plus je ze by sme mu neplatili plat a dostali este 2 mega, opcia tam nie je tak nehrozi ze ho stratime. Ale ked sa Gala nedostalo do LM, tak nechpem co to vyspekulovali....

Ked s nim pocitame, nemal teraz odchadzat. Zaloha Melo-Pirlo-Vidal by bola super (aj tak nikto nevie ako chce hrat Conte a mozno bude skusat varianty).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele