PŘESTOUPÍ TOKODY DO SPARTY?

23.01.2003, 20:04
Aktuality
"Je téměř jisté, že v létě náš útočník Tibor Tokody přestoupí do pražské Sparty," uvedl Zsolt Gyulai, ředitel maďarské Ujpešti v rozhovoru pro maďarský deník Nemzeti Sport. Díky tomuto prohlášení se ve Spartě strhl nebývalý skandál, ředitel Sparty Košťál prý o žádném takovém obchodu neví a dokonce i nezná "nějakého Tokodyho," jak uvedl.

Ovšem Ujpešť odhalila i detaily celého transferu: "Tokodyho cena je milion eur. Část bychom měli dostat hned a druhou až poté, co Tibor přestoupí dál," vyjádřil se ředitel Ujpešti.

Shodou okolností má Tokody českého manažera - Pavla Pasku, ten se k celé události také vyjádřil: "S Tiborem, který je klientem naší agentury, jsem nedávno mluvil. Projevil zájem přestoupit do zahraničí, ale do Sparty ani do jiného českého klubu to nebude. Ani teď, ani v létě." Výše jmenovaný maďarský list citoval i samotného hráče: "Ještě nevím, kdy podepíšu smlouvu, ale můj přestup je téměř dohodnnutý." To je ovšem velice zajímavé tvrzení, když jeho manažer říká něco úplně jiného.

Sám ředitel Sparty Vlastimil Košťál o tomto obchodu neví zhola nic: "Neumím si to vysvětlit jinak, něž že si ti Maďaři popletli Spartu Praha se Spartou Rotterdam... K nám rozhodně žádný Tokody nepřestupuje!"

Autor: Jan Werner

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hehe to je mazec :P

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele