PREMIÉROVÁ POZVÁNKA PRO PECKU

22.05.2007, 11:04
Aktuality
Trenér českého národního týmu Karel Brückner odtajnil nominaci na blížící se utkání o postup na ME 2008 proti Walesu. V nominaci se ocitl jeden nováček - svými góly si první pozvánku do národního týmu vysloužil nejlepší střelec Gambrinus ligy Luboš Pecka...

Mladá Boleslav má v týmu hned dva zástupce, vedle Pecky se dostalo rovněž na Marka Matějovského. Nechybí ani zimní posily italského Udinese Tomáš Zápotočný a Tomáš Sivok, naopak z týmu vypadli Zdeněk Grygera, David Lafata, Libor Sionko a Daniel Pudil.

Brückner nominoval pouze dva brankáře, v případě nouze bude povolán jeden z dvojice ruských krajánků Marek Čech, Antonín Kinský. Utkání v Cardiffu se hraje 2. června od 16 hodin a domácí nám jistě budou chtít oplatit první vzájemný zápas, v němž je o bodový zisk připravily dvě sporné branky Davida Lafaty.

Nominace ČR pro kvalifikační duel proti Walesu:
Brankáři: Jaromír Blažek (Sparta), Petr Čech (Chelsea).
Obránci: Marek Jankulovski (AC Milán), Martin Jiránek (Spartak Moskva), Radoslav Kováč (Spartak Moskva), David Rozehnal (PSG), Tomáš Ujfaluši (Fiorentina), Tomáš Zápotočný (Udinese).
Záložníci: Tomáš Galásek (Norimberk), David Jarolím (Hamburk), Marek Matějovský (Mladá Boleslav), Jaroslav Plašil (Monako), Jan Polák (Norimberk), Tomáš Rosický (Arsenal), Tomáš Sivok (Udinese).
Útočníci: Milan Baroš (Lyon), Jan Koller (Monako), Marek Kulič (Sparta), Luboš Pecka (Mladá Boleslav).

Autor: Tomáš Pavlík / idnes.cz

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

takze pecka nastoupi v 89.minute...vysledek utkani 1:1

Reagovat
HOST*1860

myslim, ze mame lepsi hrace nez je on a do repre by se hodili vic...

Reagovat
Tsigi

Momentálně je nej v lize a stejně si pod dědkem nekopne je tam do počtu

Reagovat
smazaný uživatel

staré Blažkové jsme se bohužel ani po přestupu nezbavili , Plašil je myslím sám z těch pozvánek nešťastný, Zápotočný hraje hrozně, Sivok zase málo a Jiránek by měl v nároďáku dostat doživotí...

Čech, Drobný

Ujfaluši, Hubník, Rozehnal, Kučera, Kováč, Jankulovski

Piták, Jarolím, Rosický, Galásek, Matějovský, Polák

Koller, Kulič, Pecka, Baroš

Reagovat
HOST*forZ

Zápotočný hraje stabilně v Udine, a podává dobrý výkony, měl by hrát v repre v základu. Nevim, kdes přišel na to, že hraje hrozně?

Reagovat
smazaný uživatel

no musíme si zvyknout,že dokud pan trenér neumře, budou tam někteří hráči pořád!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak stejny nazor jako merengues Plasil hraje Uplne kulove v reprezentaci neviiiiiiim kuva co tam doprdele dela!!!!!!!! A kde je Pitak?? ten hraje velmi dobre ale tu sanci jako Plasil nedostane je to trochu ubohe!! Dalsi kdo by tam mel byt je obrance Kucera hraje velmi dobre ale pan Bruckner si ho ani nevsimne! Se divim ze nam v repre jeste nebeha Poborsky Kulic nema moc velkou formu ale rozhodne lepsi nez Vlcek kdyby tam byl je skoda ze byl zraneny lafata ten tam mohl byt misto Kulice dalsi meno me zarazi Sivok naco???? Tam ma byt Pudil!! A myslim si jeste k tomu nazoru merenguese ze dozivoti v repre by mel dostat Rozehnal a ne Jiranek ty chyby jdou vice na Rozehnaovu hlavu! muj nazor

Reagovat
HOST*forZ

U Plašila nevím, francouskou ligu nesleduju...ale Sivok je tam pravem. V Udine hraje, stejne jako Zápotočný, dost pravidelně, a podává dobrý výkony. A myslím, že nastupovat za Udine je jistou známkou kvality. S tím, jak psal Merengues, že Zápotočný hraje hrozně, nemůžu souhlasit. Hraje stabilně, nedělá chyby, a podává vyrovnaný a dobrý výkony. Jeho nominace je oprávněná, a měl by hrát v základu!

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem o Zapotocnem nepsal nic ze by tam nemel byt ten mi tam nevadi ale na Sivokuv post tam mame Galaska nebo Polaka ne? Tak naco dalsi i kdyz Galasek v repre nic moc ale za Norimberk vali to se musi nechat

Reagovat
RMCF

No Polákovi klasickej defensivní moc nesedí a navíc ho letos vůbec v klubu nehrává...

Reagovat
HOST*kolp

Ja bych rád viděl v repre golamny zítku a drobného,myslím že mají dobrou formu!!!!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

co to tady valíte o těch mladících? Kučera má zlomenou zápěstní kůstku, a kdyby neměl jel by na ME 21. Pudil, Hubník jedou! Mno nevím jestli by je Škorpil pustil I když?! Je pravda, že Bruckner to úplně kazí, nehorázně ubohá nominace, a kdo ví jestli by ony mladé povolal, kdyby nebylo to ME 21.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim Kucera z BIELEFELDU !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

aha, sorry..

Reagovat
HOST*1860

kucera ze sparty? si dela pr*el, zes to myslel vazne...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jaj, no ale.. všecko se nepovede!

Reagovat
smazaný uživatel

sestava se mi teda moc nelíbí mam opet strach z ostudy... nevím kdo bude davat goly.. snad jedine koller po standartce..

Golmani: jsou asi v poho ( čech ted chyta super)

obrana: jankulovski dobrý, jiranek traged, kováč( nemám ho rad, ale hraje dobře), rozehnal taky hruza, ujfalusi + zapotocný kvalita tu je,ale jak budou hrate spolu nevím nevím,

doufám že v zakladu budou: jankulovski, kováč, ujfaluši, zapotocný

Zaloha: nevím nevím, ale kvalitní mi prijde jen rosicky a jarolím, galasek hraje bídu a vubec nestíha, sivok ( o tom toho ted moc nevím), plasil se mi moc nelíbí takovej prumer , matejovský taky zrovna ted moc nezáří.. piták by asi byl lepsí, a ted me napadá že se vubec nemluví o Skacelovi, nic jsem o nem dlouho neslysel, ale klavitu mel. polák asi dobrý, sice na MS hruza, ale jeden z mala hral minule slusne.

utok: toho se bojím asi nejvíc koller dobrý, baros bida, pecka( ten si nezahraje), kulic asi ted nejlepsí co mame ke kollerovi do utoku.

sumasumarum: jestli zase budem hrat 4-5-1 aliaz vse na kollera tak se asi zastrelim.. rad bych videl neco ofenzivního jako minimílne 4-4-2 ale myslím že ofenzivních hracu kteří mají kondici mame dost, nebal bych se nekdy zkusis hrat 3-5-2

sestava podle me dobra: Čech - Ujfaluši, Kováč, Zapotočný, Jankulovski - Jarolím, Sivok, Rosický, Polák - Koller, Kulič

Reagovat
smazaný uživatel

tak Skácel prý v poslední době hrával pravého beka , se tam zakopal ještě víc než jsem čekal...

Reagovat
Tsigi

Stejně by ho dědek nepovolal loni měl životní sezonu a bylo mu to k hovnu

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

--------------------------------------Čech------------------------------------

Ujfaluši-----------------Kováč------------------Rozehnal-----Jankulovski

-----------------Jarolím-----------------------------Polák-------------------

----------------------------------Matějovský--------------------------------

--------------Rosický--------------------------------------------------------

---------------------------Koller------------------------------Kulič----------

opravdu strašná sestava, nebo spíš výběr, z toho se moc udělat nedá, bohužel..

Reagovat
Tsigi

Jestli nastoupí šikanzen Jiránek tak spáchám harakiri

A bránící levý křídlo Plašil je největší tragéd

Má dream sestava z toho co je nominovaný

Čech

Zápotočný Ujfaluši Kováč Jankul

Jarolím Sivok Polák Rosa

Koller Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Stará paprika zřejmě zapomněla na výkony Jiránka a Plašila, jinak si to neumím vysvětlit. S takovou můžeme proti Walesu svírat řiť do poslední minuty.

Ámen.

Reagovat
smazaný uživatel

když někdo hraje stabilně za Udine, tak to ještě snad neznamená automatickou pozvánku do repre - Zápotočný je slabej jak čajíček - zavinil už dvě pencle, prohrává gólové hlavy a dělá taktické chyby, hraje hlavně z toho důvodu, že jiné zdravé beky nemají, věřím, že na podzim to bude lepší, ale teď zatím teda bohužel, s průměrem 5,56 v médiích patří mezi nejhůře hodnocené hráče soutěže...

Reagovat
Tsigi

No Zápotočnný je každopádně lepší než Jiránek Už se zase těším na souboje v rychlosti Jiránek Bellamy

Reagovat
smazaný uživatel

to každopádně je, já ho mám rád, ale teď ho tam tahat nemusel, zvlášť když bude stejně jen náhradník, bych zkusil Kučeru nebo Hubníka...

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě, dyť se sestava dělá stylem:

Brückner: "Za pět minut mám odeslat nominaci, OK, takže klasika. A on je někdo novej venku z ligy? Aha, tak ten taky. A novináři zase tlačej už půl roku, že by měl ten z ligy, tak toho taky."

Následuje telefon Košťálovi:

"Zdar Vlastiku, tak faxuju ty jména, kdyžtak si tam někoho doplň jestli potřebuješ prodat."

Fakt mám takovej pocit, že přesně tohle je Brücknerova praxe, protože co tam někteří pořád chtějí předvádět nepobírám.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim

Reagovat
Tsigi

Myslíš Kučeru z Biefeldu né toho mamlase ze Sparty ?

Reagovat
RMCF

Ten z Bielefeldu hraje fakt výborně a nominaci by si zasloužil...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele