Premier League - preview 34. kola: Na tahu je Liverpool

20.04., 08:54, aktualizováno 21.04., 08:29
Previews
Mohamed Salah (© AFP)

Manchester City včera sehrál semifinále poháru, čehož využil Arsenal a přidat se dnes může také Liverpool. Reds jsou ve hře už jen v Premier League a odpoledne potřebují porazit Fulham.

Everton FC - Nottingham Forest

neděle 14:30

V neděli krátce po poledni je na programu utkání anglické Premier League v Goodison Parku. Domácí Everton čeká klíčové střetnutí v rámci boje o udržení v nejvyšší soutěži, střetnou se totiž s trápícím se Nottinghamem Forest. Toffees v letošním kalendářním roce vyhráli jediné utkání, hosté pak letos v lize vyhráli jen dvakrát.

Oba týmy se nacházejí nebezpečně blízko sestupovým pozicím, Everton má náskok na osmnáctý Luton jen dva body, Nottingham má dokonce o jeden bod méně. Svěřenci Seana Dyche nepředvedli v minulém kole téměř nic, na co by mohli být pyšní. Ve střetnutí proti londýnské Chelsea totiž od samého začátku tahali za kratší konec a nakonec si ze Stamford Bridge odvezli ostudný výsledek 6:0.

Obrana okolo kapitána Colemana nedokázala uhlídat zejména mladičkého Colea Palmera, který se dokázal střelecky prosadit hned čtyřikrát a v tabulce střelců dostihl norského útočníka Erlinga Haalanda.

Nejlepším střelcem Toffees je naopak Abdoulaye Doucouré, malijskému střednímu záložníkovi k tomu stačí šest branek, z nichž poslední vstřelil na začátku prosince. Zdravotní patálie Dominica Calverta-Lewina a absolutní neschopnost nahradit jeho střelecké schopnosti jsou tak jedním z hlavních důvodů toho, že se Everton v letošní sezóně trápí.

To Nottinghamu se letos rozstřílel Chris Wood, který má na svém kontě už dvanáct ligových branek. V minulém kole ho ale nahradila dvojice Gibbs-White, Danilo a Nottingham tak vybojoval cenný bod v souboji s Wolverhamptonem Wanderers. Tým Nuna Espírita Santa na domácím stadionu neprohrál už ve třech zápasech v řadě, problém však Forest mají ve venkovních utkáních. Z šestnácti letošních zápasů vybojovali jen deset bodů, hůře na tom je už jen poslední Sheffield, a tak není překvapením, že Nottingham bojuje o záchranu v nejvyšší soutěži.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford; Young, Tarkowski, Keane, Mykolenko; Harrison, Onana, Gomes, McNeil; Doucoure; Calvert-Lewin

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Sels; Williams, Omobamidele, Murillo, Aina; Danilo, Yates; Reyna, Gibbs-White, Hudson-Odoi; Wood

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.47 - 3.59

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Crystal Palace - West Ham United

neděle 16:00

V neděli od 16:00 je na programu anglické Premier League londýnské derby, v Selhurst Parku se střetne Crystal Palace s West Hamem United. Eagles v minulém kole si překvapivě odvezli z Anfieldu všechny tři body, naopak Hammers podlehli doma Fulhamu a vzdaluje se jim účast v pohárové Evropě.

Jen málokdo očekával, že se trápícímu se Crystal Palace podaří v souboji s Liverpoolem bodovat. Přeci jen Reds se v letošním kalendářním roce velmi dařilo, bojují o zisk ligového titulu a chtěli se vrátit na vítěznou vlnu po překvapivé prohře s Atalantou v Evropské lize. Naopak Eagles vyhráli pod novým trenérem Oliverem Glasnerem jen jediné utkání a propadali se ligovou tabulkou. Díky brance mladičkého Eberechi Ezeho ale Crystal Palace dokázalo na Anfiledu dokonce zvítězit nejtěsnějším rozdílem a pořádně zamíchalo bojem o ligový titul.

Ani výhra v Liverpoolu ale nezmění nic na další průměrné sezóně Eagles. Šest kol před koncem je jasné, že se v nejvyšší soutěži udrží, zároveň ale ročník dozajista zakončí ve spodní polovině tabulky, a tak se jejich příznivcům může o pohárové Evropě jen zdát.

To West Ham zažívá v posledních letech evropské zápasy na týdenní bázi. Loni dokázali vyhrát Konferenční ligu, letos postoupili ze základní skupiny Evropské ligy až do čtvrtfinále, kde se Hammers do cesty postavil německý Leverkusen, který patří letos k nejlepším týmům v celé Evropě a dle očekávání přes West Ham postoupil.

Hammers se tak v závěru sezóny mohou soustředit už jen na ligovou soutěž a budou bojovat o další účast v Konferenční lize. Budou to mít ale velmi náročné, v posledních měsících ztratili formu, patří jim osmá příčka a navíc se na ně zezadu tlačí londýnská Chelsea či dvojice Brighton, Wolverhampton.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson; Tomkins, Andersen, Clyne; Munoz, Hughes, Wharton, Mitchell; Olise, Mateta, Eze

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski; Coufal, Zouma, Ogbonna, Emerson; Alvarez, Soucek; Paqueta, Ward-Prowse, Kudus; Antonio

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 3.52 - 3.05

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Aston Villa - AFC Bournemouth

neděle 16:00

V neděli odpoledne se ve Villa Parku střetne domácí Aston Villa se zlepšujícím se Bournemouthem. Villans zažívají nejlepší sezónu za posledních dvacet let a do optimální formy se dostali také svěřenci Andoniho Iraoly.

Unai Emery opět ukazuje svou trenérskou extratřídu. Aston Villa totiž bojuje pět kol před koncem o přímý postup do základní skupiny Ligy mistrů, před pátým Tottenhamem má náskok tří bodů, a zároveň jejich fanoušci mohou snít o zisku první evropské trofeje od roku 1983.

K tomu udělali další důležitý krok ve čtvrtek večer, kdy dokázali postoupit do semifinále Konferenční ligy přes francouzský LOSC Lille. O jejich postupu rozhodl až penaltový rozstřel, ve kterém se předvedl argentinský gólman Emiliano Martínez.

Spokojeni jsou i příznivci Bournemouthu. V březnu totiž Cherries vyhráli tři ze čtyř utkání a formu si přenesli i do začátku dubna, kdy porazili na vlastní půdě Crystal Palace. Jediné klopýtnutí přišlo na půdě trápícího se Lutonu, kde Bornemouth prohrál 2:1, svou reputaci si ale tým Andoniho Iraoly spravil minulý týden, když dokázal o body obrat Manchester United.

Domácím v neděli nepomůže kromě vykartovaného Douglase Luize hned několik zraněných klíčových hráčů, mimo hru je například Buendía, Mings či Moreno. V dresu Cherries se naopak nepředstaví trio Fredericks, Sinisterra, Tavernier.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez; Cash, Konsa, Lenglet, Digne; McGinn, Tielemans; Bailey, Rogers, Diaby; Watkins

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto; Smith, Zabarnyi, Senesi, Kelly; Christie, Cook; Semenyo, Scott, Kluivert; Solanke

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 4.17 - 3.96

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Fulham FC - Liverpool FC

neděle 17:30

Pouť Evropskou ligou skončila pro Liverpool neúspěchem, ve zbytku sezony tak je ve hře už o jedinou trofej. V Premier League potřebuje zareagovat na sobotní úspěch Arsenalu a zvítězit na hřišti Fulhamu.

Cottagers se pohybují na konci vláčku bojujícího o evropské poháry, ty jsou pro ně nicméně již poměrně nereálné. Přesto chtějí po šňůře ne úplně povedených utkání zapsat druhé vítězství v řadě - před týdnem si totiž v londýnském souboji poradili s West Hamem, o což se brankami v obou poločase zasloužil Pereira. Jinak se ale Fulham potýká s absencí střelce. Nejgólovější hráč Rodrigo vsítil v sezoně osm gólů, hned pětadvacet fotbalistů v rámci soutěže se prosadilo vícekrát.

Reds za sebou nemají zrovna nejvydařenější období. Do dubna sice vstoupili vítězně proti Sheffieldu, následná ztráta na hřišti Manchesteru United ovšem započala nepříliš vyvedenou sérii. V rámci Evropské ligy totiž zejména vinou domácího výbuchu nezvládli dvojutkání s Atalantou, na jejímž hřišti ve čtvrtek vyhráli jen 0:1, a na mezinárodním kolbišti tak skončili. Zároveň minulý víkend utržily velkou ránu i jejich ambice v rámci Premier League, jedinou brankou je při výhře Crystal Palace ranil Eze.

Oba celky na sebe v této sezoně narazily již třikrát. V prosincovém ligovém utkání šlo o atraktivní přestřelku, kterou Liverpool zásluhou gólů Enda a Alexander-Arnolda v záběru zvládl poměrem 4:3. V lednu pak došlu ke dvojzápasu v rámci Ligového poháru - po domácím vítězství si Liverpool dojel na Craven Cottage pro remízu a postup do finále. Problematickou statistikou pro Kloppovu družinu je na druhou stranu fakt, že na vítězství na hřišti Fulhamu čeká už pět let. Od té doby se zmohla pouze na trojici nerozhodných výsledků.

Domácí manažer Marco Silva může stejně jako před týdnem spoléhat na kompletní kádr. Na druhé straně Jürgen Klopp by po dlouhé době mohl v lize nasadit Alexandera-Arnolda namísto zraněného Bradleyho, návrat je ve hře i u dalšího obránce Gomeze. Mimo hru naopak zůstávají Matip i Thiago.

Utkání na Craven Cottage začne v nedělních 17:30, jako hlavní sudí na něj bude dozorovat Craig Pawson.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Castagne, Tosin, Bassey, Robinson - Palhinha, Lukić - Iwobi, Pereira, Willian - Rodrigo

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Quansah, van Dijk, Robertson - Mac Allister, Endo, Szoboszlai - Salah, Núnez, Díaz

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.66 - 5.06 - 1.52

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Sheffield United - Burnley FC

sobota 16:00

V rámci 34. kola Premier League se utkají dva poslední celky tabulky. Poslední Sheffield totiž hostí předposlední Burnley, domácí na hosty v tabulce ztrácí čtyři body.

Těžce vybojované body proti Bournemouthu, Fulhamu a Chelsea sice oddálily sestup Sheffieldu United z nejvyšší soutěže, ale sobotní hostitelé jsou po bolestivé porážce z Brentfordu z minulého víkendu stále drtivými favority na rychlý návrat do Championship. Díky remíze Nottinghamu Forest s Wolverhamptonem Wanderers ztrácí Blades na záchranu 10 bodů a zůstanou na dně ligy, i kdyby v sobotním utkání, které předchází dvěma náročným výjezdům na Manchester United a Newcastle United, vyhráli.

Porážka s Toffees je jedinou ztrátou, ke které bylo Burnley odsouzeno v posledních šesti zápasech, ačkoli Clarets ztratili v Premier League v letošní sezoně z vedoucího stavu už 24 bodů, což je druhý nejhorší výsledek za Brentfordem. Kompanyho svěřenci také stále čekají na své první čisté konto v roce 2024, ačkoli během prosincového utkání na Turf Moor porazili Sheffield United vysoko 5:0, což znamenalo konec tehdejšího trenéra Blades Paula Heckingbottoma na lavičce posledního týmu soutěže.

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Grbic - Holgate, Trusty, Ahmedhodzic - Osborn, Souza, Hamer, Arblaster, Larouci - McBurnie, Brereton Diaz.

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Muric - Assignon, O'Shea, Esteve, Taylor - Foster, Berge, Brownhill, Cullen, Odobert - Datro Fofana.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.65 - 3.59 - 2.69

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Luton Town - Brentford FC

sobota 16:00

Ve 34. kole anglické Premier League se utkají dva trápící se týmy, domácí Luton vyzve Brentford.

Hatters patří pět kol před koncem osmnáctá příčka a pokud pomýšlejí na účast v nejvyšší soutěži i v příštím roce, musí nutně předskočit ještě jeden tým. Ztráta jednoho bodu na Nottingham a dvou bodů na šestnáctý Everton ale není nedostihnutelná, a tak jejich příznivci stále mohou snít.

Jistotu záchrany ale nemají ani jejich sobotní soupeři. Brentford má náskok na Luton před jejich vzájemným střetnutím sedmi bodů. Důležitý krok k udržení se udělali Bees minulý týden, kdy na vlastní půdě porazili poslední Sheffield a poskočili na patnáctou příčku.

V sobotu musí domácí nutně zvítězit, trenér Roberts ale nebude mít k dispozici hned několik klíčových hráčů. Chybět bude kromě kapitána Lockyera také například důležitý útočník Adebayo, záložník Nakamba či dánský stoper Andersen. Na Kenilworth Road nenastoupí v nejsilnější sestavě ani tým trenéra Franka, tomu totiž bude scházet čtveřice fotbalistů, a to Dasilva, Mee, Henry a Hickey.

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kaminski; Kabore, Hashioka, Burke, Doughty; Clark, Mpanzu, Barkley; Townsend, Morris, Chong

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken; Zanka, Collins, Pinnock; Roerslev, Jensen, Janelt, Damsgaard, Reguilon; Mbeumo, Toney

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.92 - 3.58 - 2.46

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Arsenal FC

sobota 20:30

Těžký týden za sebou mají fotbalisté Arsenalu. Ti totiž proti Bayernu vypadli z Ligy mistrů a zároveň minulý víkend obdrželi těžkou ránu v boji o ligový titul. Proti nim stojí Wolverhampton, který už dlouho čeká na vítězství.

Vlci naposledy uspěli začátkem března v utkání proti Fulhamu. Od té doby z pěti zápasů získali jen dvě remízy, jednu z nich před týdnem na hřišti Nottinghamu. Tam je přitom do vedení poslal Cunha, po jehož trefě obrátili Gibbs-White s Danilem, načež střelec prvního gólu dokázal alespoň srovnat. Jinak ale tato negativní šňůra poslala Wolves pryč z FA Cupu a zároveň je výrazně oddálila od ligových pohárových příček.

Gunners od začátku roku najeli na úžasnou sérii výher, kterou narušily jen porážka v úvodním zápase v Portu a remíza na hřišti Manchesteru City. Posledních několik dní ovšem za vydařené považovat nemohou. Po domácí remíze s Bayernem je v rámci čtvrtfinále Ligy mistrů sestřelil jediným gólem Kimmich. Mezitím navíc podlehli Aston Ville, jíž tři body v závěru zajistili Bailey s Watkinsem.

"Jsme plně soustředěni na zápasy, které nás čekají. Máme ještě šest utkání, jsme těsně za Manchesterem City a chystáme se si to s nimi naplno rozdat. Když teď vyhrajeme, půjdeme zase do čela ligy, takže o motivaci máme samozřejmě postaráno," říká manažer Mikel Arteta. "Gary O’Neil odvádí neuvěřitelnou práci. Můžete na nich vidět, jak skvěle jsou vedení, jaký mají týmový duch. Každému soupeři to neuvěřitelně ztěžují, jsou dobrým týmem a i v sobotu to bude extrémně náročné," doplnil španělský lodivod.

Kanonýry může utěšovat alespoň fakt, že se jim proti Wolves daří. Už pětkrát v řadě je dokázali porazit, za tu dobu navíc inkasovali pouhé dva góly. Jeden z nich přišel v prosincovém zápase, kdy po bleskovém nástupu a trefách Saky s Ødegaardem v závěru snížil Cunha.

Právě ten ovšem bude vzhledem ke svému problému s lýtkem svému týmu chybět, stejně tak se na hřiště nepodívají Semedo s Dawsonem. Otazník dále visí i nad Ait-Nourim a Hwangem. Na straně hostí ještě není plně zotaven Timber.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Bueno, Kilman, Toti - Semedo, Doyle, Gomes, Lemina, Doherty - Sarabía, Cunha

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya - White, Saliba, Gabriel, Zinčenko - Odegaard, Jorginho, Rice - Saka, Havertz, Jesus

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.50 - 6.37 - 1.27

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Manchester City
32
22
7
3
76 : 32
73
2
Arsenal FC
32
22
5
5
75 : 26
71
3
Liverpool FC
32
21
8
3
72 : 31
71
4
Aston Villa
33
19
6
8
68 : 49
63
5
Tottenham Hotspur
32
18
6
8
65 : 49
60
6
Newcastle United
32
15
5
12
69 : 52
50
7
Manchester United
32
15
5
12
47 : 48
50
8
West Ham United
33
13
9
11
52 : 58
48
9
Chelsea FC
31
13
8
10
61 : 52
47
10
Brighton & Hove Albion
32
11
11
10
52 : 50
44
11
Wolverhampton Wanderers
32
12
7
13
46 : 51
43
12
Fulham FC
33
12
6
15
49 : 51
42
13
AFC Bournemouth
32
11
9
12
47 : 57
42
14
Crystal Palace
32
8
9
15
37 : 54
33
15
Brentford FC
33
8
8
17
47 : 58
32
16
Everton FC
32
9
8
15
32 : 48
27
17
Nottingham Forest
33
7
9
17
42 : 58
26
18
Luton Town
33
6
7
20
46 : 70
25
19
Burnley FC
33
4
8
21
33 : 68
20
20
Sheffield United
32
3
7
22
30 : 84
16

Zbývající zápasy

14.05. 21:00
Tottenham Hotspur - Manchester City
15.05. 20:45
Brighton & Hove Albion - Chelsea FC
15.05. 21:00
Manchester United - Newcastle United

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (229)

Přidat komentář
Hachim Mastour

https://twitter.com/floperezV2/status/1781073291546906669

Arsenal by mal vymeniť ľudí čo robia twitter. hrozne trápne

Reagovat
Golasso

Tak Liverpool UCL ani nehrál a vypadl dost nečekaně v EL. City to asi nebudou psát po tom, co si v každoročně hrané LM dělali chutě na obhajobu a vypadli celkem debilně na penalty po zápase, který by tak v 7/10 případů vyhráli. My jsme v LM po x letech, tak se vloudila trocha sentimentu no. Se všichni teď asi posereme z toho vypadnutí, nebo nvm ...

Já občas přemýšlím, jaké by to bylo fandit někomu jinému a trollit fanbase Arsenalu. To musí být neskutečná prdel. Stačí nadhodit nějakou random blbost a půlka naší fanbase se zmrská sama .

Reagovat
SunFells

Těch cíťů je všude kopec a někteří mají svůj způsob jak oslavit nejlepší výsledek za 14 sezón

Reagovat
Golasso

Je to děs .

Reagovat
Hachim Mastour

btw ani west ham nemal takú patetickú reakciu ako my na vypadnutie

Reagovat
Golasso

Oni hráli LM?

Reagovat
Hachim Mastour

Nie oni reagovali na vypadnutie z EL

Reagovat
Salfovic

Zejména je komické, jak vždycky naběhne jak hejno slepic. Paradox.

Reagovat
Hachim Mastour

Kto nabehne?

Reagovat
J0EL

Salfovic

Reagovat
Golasso

Reagovat
Golasso

Tak to je fakt senzace tyjo, tady ty triggery fungují na každého. Když napíšu něco k MU, přijdou fanoušci MU. Když napíšu něco k Chelsea, přijdou fans Chelsea. Když napíšu něco k Arsenalu, přijdou naši fans včetně těch latentních – např. jk a tebe.

Reagovat
Neutron

No nefunguju, ked napises nieco na City tak zvacsa to ma kazdy v pici

Reagovat
Kiss Me Polka!

přímo skandál

Reagovat
Hachim Mastour

Ja som rád, že sme postúpili do štvrťfinále a bol tam predpoklad, že vypadneme s Bayernom, ktorý má skúsenejší káder a trénera. Ale už dlhodobo sú naše sociálne média trápne.

Reagovat
Kiss Me Polka!

to jsou socialni vesmes vsech i jen trochu vetsich klubu, natoz velkoklubu.. jen trapna umelost, radobyvtipny humor, ktery nesmi nikoho urazit a hrani si na to, jak je vse skvele - proste klasicke korporatni kecy

Reagovat
mistr129

Reagovat
jk

Mohli by vzít toho co dělá Squawku

Eric Dier has now reached as many Champions League semi-finals as Arsenal have in their entire history (2)

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Higi

Arsenal, prodali byste v létě ESR (neřešme za kolik) a díky dalším získaným prostředkům by se třeba investovali do pravého křídla jako backup za Saku nebo kdekoliv jinde, nebo byste si ho raději nechali v kádru? Mě přijde, že pokud v létě přivedeme středního záložníka, hrota a možná i to pravé křídlo? Tak pro něj tam to místo moc nebude a možná by nebylo od věci získat z něj nějakou pěknou korunu

Reagovat
Mastný Chobot

Ja by som radsej predal Vieiru ako ESR, ale z pohladu Emilovej kariery by som rozumel, ak by chcel odist sam.

Reagovat
Jetysko14

El neny,Jorginho,Vieira,Zinchenko,Nketiah a myslím že Ramsdale dvojku chtít dělat nebude a požáda o přestup.Jesus jako backup.

Reagovat
SunFells

To je těžké, primárně záleží na jeho zdraví a práci bez míče. Hrál jen proti Lutonu a v tom druhém dojem neudělal, ačkoliv napadáním zařídil gól, tak stále působí dost nesoustředěně a reaguje tak pomalu, zdá se mi i že další kila ublížila jeho mobilitě. Ale z jednoho startu se těžko soudí a přece jen se do toho může vkrádat k němu trochu nefér srovnání s extrémem jako je Havertz či i Odegaard, na druhou stranu Arteta ty extrémy evidentně vyžaduje.

Reagovat
Golasso

Z pozice fandy bez dalších informací fakt těžko říct. Hráč jako on by se nám extrémně hodil, ale co jsem četl, tak měl nějaké dlouhodobé zdravotní problémy související s tělesným růstem a vzhledem k charakteru problémů a tomu, jak dlouho pravidelně nehrál, tak kdoví, jak na tom fyzicky, mentálně a fotbalově vůbec je.

Nezávidím vedení tohle rozhodnutí a i když mě to mrzí, možná bude prodej win-win situace pro klub i hráče.

Reagovat
SunFells

Navíc taky záleží kolik peněz Arsenal musí nasbírat, aby se vyrovnal s příchodem Mbappého žejo

https://pbs.twimg.com/media/GLmc-0HaYAApfvp?format=jpg&name=small

Reagovat
jk

Red bottle na dresu? To ste si snad udělali schválně ne?

Reagovat
SunFells

člověk v něm to víčko odstraní

Reagovat
mistr129

Z mého pohledu to pravé křídlo není nutnost a radši bych se soustředil na ten střed... buď aby se ESR rozehrál, nebo koupit 2 nové střeďáky. Gólmana a obranu máme s návratem Timbera snad vyřešenou, do útoku při příchodu hroťáka máme na 3 pozice 5 kvalitních hráčů (posila, Saka, Gabi+Gabi, Tross)... takže když chtít sebrat peníze na pravé křídlo, které nemáme pořádně alternované, tak spíš je hledat v rámci toho útoku (Jesus nebo kombinace Nketiah+Nelson).

V té záloze vidím větší problém. Alternaci za Odeho ještě jakžtakž máme v tom ESR a Vieirovi, ale hlouběji v poli k Riceovi často nestíhající Jorginho, tragický Partey a vůbec nehrající Elneny. Tam to fakt dle mého jednoho hráče do základu a jednoho solidního náhradníka užije.

Reagovat
Miguel19

Však Kai do zálohy…

Reagovat
jk

Reagovat
vitasrp

Mám k dispozici 1 lístek na úterní utkání Arsenal vs Chelsea. Můžu sehnat i víc, ale místa nebudou přesně vedle sebe.

Cena je tam 3800-4200 Kč za lístek, v případě zájmu pište na vitasrp@centrum.cz

Reagovat
M0rb1D4S

OT: Dneska naše ženy v Lize mistryň předvedli mistrovský zápas a vyhráli venku na Barceloně. Navíc jim nedovolili jedinou střelu na bránu (jinak mají v průměru více než 4 góly na zápas). Jejich letos úplně první porážka.

Reagovat
Mimalu

Podle livesportu střelu na bránu měly. Jinak to ale statisticky vypadá jako vyrovnané utkání což je asi příjemné překvapení

Reagovat
M0rb1D4S

Livesport to má špatně. Ona Barcelona opravdu neměla jedinou střelu. A letos to mají naše ženy jako Liverpool. Končí dlouholetá a extrémně úspěšná manažerka. Takže vyhrát pro ní Ligu mistryň je letošní cíl.

Reagovat
SunFells

První porážka v LM myslíš? Jsem si docela jistý, že prohráli finále FA Cupu, po níž se ta legendární trenérka zachovala jak odpad.

Reagovat
mistr129

Asi myslel Barcelonu ne, když Chelsea vyhrála

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mimalu

čtení level 0

jinak to o čem píšeš byla asi ženská obdoba Mickey Mouse cupu (a teda netuším co se tam stalo)

Reagovat
Kinky7

Hayes strčila do trenérem Arsenalu a ještě ho obvinila z mužské agrese. Nutno poznamenat že všichni se jednostranně postavili na Eidenvallovu stranu

Reagovat
xjert02

Udelala "medvedi sluzbu" tolik propirane "male aggression".

Reagovat
Salfovic

City jen tři změny v poli oproti středě, navíc Haalandova vynucena Zejména nešetření KdB mě překvapuje.

Reagovat
iamek

Kambwala zraněny a na zítra je ready z CB jen Harry. Šílený.

Reagovat
TheGun

I tak v suchým triku ne?

Reagovat
iamek

Už si to nemyslím

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Tomiyasu odehrál jeden zápas a už se zase zranil nebo co? Už ho začínám mít fakt plný zuby taky z tohohle hlediska.

Reagovat
Nikikrew

Wolves kopu zranenych, ta ich zostava je defenzivna. To bude opat obliehanie nekonecne

Reagovat
SunFells

Ta sestava je od Artety špatný vtip.

Reagovat
Higi

Jak bys to dnes postavil? Myslíš asi šetření hráčů kvůli nabitému programu?

Reagovat
SunFells

Ano, chyby už byly napáchány mnohem dřív a lavičkáři tak nejsou dost připravený, ale nyní to ještě zhoršuje. Kupa stejných hráčů co byla hotová v druhé půlce s Villou hrála za 3 dny na Bayernu, kde nebyli schopní zintenzivnit když bylo nutné se pokusit něco dělat s výsledkem, hrají i dnes, za tři dny Chelsea a ještě ten týden venku na NLD. Není důvod, aby nehrál Partey nebo Zinchenko, ideálně Partey, aby si Rice mohl odpočinout. Stejně tak ESR (když už Vieira byl ignorován tak dlouho a není vůlbec nachystaný) namísto na Odeho, který se dokonce trápil s kolenem ve středu.

Reagovat
SunFells

Pan bolístka Tomiyasu do toho hodil vidle, tak tam chápu, že musí hrát White.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To je ale fakt hrozný, jak Mikel ty hráče z širšího kádru vůbec nevyužívá. K čemu nám pak je, že jsme krom Timbera komplet. Nejvtipnější pak je, když někdy prohráváme a už nemáme jinou možnost, tak je tam ke konci najednou dá, aby s tím něco udělali viz. naposled proti Ville.

Reagovat
SunFells

No a nejsi ty jeden z těch, kteří pak tak mile ohodnotí Nketiaha, když si za 8 minut sám nevytvoří šanci tam, kde si ji za 40+ minut nevytvořili hráči co spolu hrávají pravidelně?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Tak zrovna jeho jsem na mysli neměl Spíš toho ESR, Fabia, Parteye začleňuje po tom zranění hrozně pomalu..

Reagovat
Golasso

Velká část naší lavičky je buď lazaret nebo deadwood a co se týče lazaretu, tak reálně nikdo mimo klub neví, jak jsou ti hráči připravení nebo ne. Tuhle "nerotaci" vnímám z větší části jako slabinu kádru, ne jako slabinu Artety.

Reagovat
mistr129

Stačí vzpomenout, jak to vypadalo, když Nketiah hrál pravidelně. Jediný kde máme potenciál na rotaci jsou kraje obrany, jinak máme akorát Jorginha a Trossarda

Reagovat
SunFells

Jak to vypadalo když Nketiah hrál pravidelně? vypadalo to dobře, pokud nehrál s Havertzem

Reagovat
mistr129

No ze začátku ano, ale paradoxně čím hrál vic, tím hůř.

Reagovat
SunFells

Později víc hrával s Havertzem

Reagovat
Golasso

Nketiah sice hraje celkem slušně, když hrává pravidelně, ale on fakt potřebuje série zápasů v kuse, aby hrál slušně a to se do něj fakt cpát nevyplatí.

Reagovat
SunFells

tu vidíš výsledek jak se jiné řešení vyplácí

Reagovat
SunFells

Stačilo ho udržovat větším prostorem ve vhodných zápasech

Reagovat
Golasso

To se líp řekne, než dělá. Za mě teda vhodných zápasů nebylo dost, aby to Nketiaha udrželo v přijatelné formě a taky potřebuješ točit třeba Trossarda, který je jako žolík asi milionkrát lepší.

Reagovat
SunFells

Za mě jo, já ho nevnímám jako deadwood. Jako někoho, kdo musí odejít jo, ale pokud ho prezentuješ takhle nepoužitelným, tak imo nevíš moc o jeho kvalitách.

Reagovat
SunFells

+ je možné hrát Trossarda s Havertzem a Nketiaha na křídle, nakonec na tom křídle je i použitelnější do přechodů než Trossard.

Reagovat
SunFells

Kdo konkrétně má být co?

Reagovat
Golasso

Deadwood – Soares, Elneny, Nelson a za mě i Nketiah, jelikož nemá kvalitu na pravidelné hraní a jako žolík je v 90 % případů k ničemu.

Lazaret – Timber, Tomi, Vieira, Partey, ESR. U těch fakt reálně nevíš, jak na tom jsou a od klávesnice to neposoudíš. Částečně bych sem zařadil i Jesuse a Jorginha, kteří hrají s omezením, pokud se dá věřit zprávám.

Reagovat
SunFells

S Nketiahem a Nelsenem jsi mimo, to už aspoň Nketiah měl šanci prokázat a prokázal.

Vieira, Partey jsou dva měsíce v plném tréninku, ESR déle, tam nejsou argumenty, aby se objevili v zápase a pak si o nich přes měsíc nevěděl. Nespěchat na ně plnými zápasy je přirozené, ale aby jednou za týden neměli být na část zápasu v úvahu působí nesmyslně.

Reagovat
Golasso

Tak u Nelsona ani jeden nemáme jak prokázat svoji pravdu. Třeba si jeden na druhého někdy vzpomeneme, až uvidíme, kde Nelson nakonec skončí, až odejde.

Co se týče Nketiaha, tam se taky neshodneme. Abych reagoval i na tvůj výše uvedený koment, tak já nezpochybňuji jeho kvality a možná je deadwood trochu přehnané slovo, ale pro nás se využitelností deadwoodu blíží. On potřebuje hromadu zápasů, ideálně od začátku, aby se rozehrál do formy, která je aspoň přijatelná a ani když je rozehraný, tak není jako žolík nic moc. Někde určitě dostane šanci, pokud nepůjde někam, kde by ho hned zkraje semlela konkurence a kariérně mu věřím víc, než Nelsonovi, jenže nám je prostě k ničemu víceméně.

Vieira a Partey se vrátili do části sezony, kdy je nemůžeš jen tak rozehrávat. A nevíš, jak na tom jsou. Oba můžou být mimo herně, fyzicky, hlavou ... argumentů může být hromada, jen my je nevidíme.

Co se týče ESR, tak tam by mě samotného zajímalo, co je špatně. On měl nějaké vleklé problémy a těžko říct, co s ním je. Nevěřím, že by se Arteta střílel do vlastní nohy tím, že by ho jen tak z hecu nehrál.

Reagovat
SunFells

Nelsona bych ani neřešil, nedávám ho jen do roviny s využitelností Elnenyho a Cedrica. Podle mě mohl ulehčit našim křídlům více, ale za mě by stačilo používat 15-16 hráčů namísto 13.

Nketiah vždycky dostal nerovné podmínky až na úvod téhle sezóny, takže je docela přijatelné, že mu rozběh trvá. Pak ale až na zápas venku, který taky byl až po čase a proti jednomu ze dvou nejtuzších midbloků (a ten zápas je doposud jediným výrazným Artetovým taktickým škraloupem tuto sezónu, kdy sestava nedávala vůbec smysl) nedostal dobrou šanci, jen drobky.

Ty si stěžuješ, že z drobků neslepil rohlík. Já myslím, že ani nedostal čistou kuchyň, většinou byl využitý když bylo dohráno nebo v zoufalé situaci, kdy se prostě sám za pár minut nestal Messiášem tam, kde to nedokázali jiní za mnohem déle. Není mu 30, aby se s tím pral solidně, navíc on už se evidentně definitivně zklamal a vzdal to, předtím jsem se hádal o jeho nasazení s někým a musím uznat, že Eddie začal srat na tým. Běhá daleko víc pro sebe.

Nepochybuju však ale, že to je kvůli tomu problému o kterém se tu bavíme. Také si myslím, že s Nelsonem museli dostat nějaké sliby při podpisu smlouvy, které byly uboze dodrženy. Arteta taky sem tam připomene při dotazu, že by si zasloužili dostávat prostor a neděje se to, Eddie si tímhle prošel několikrát.

Artetova nedůvěra v širší kádr je ale patrná z vícero sezón, to není tajemství. Arteta loni hrál vysokou lajnu s Holdingem než aby riskl Kiwiora. Opakovaně se popálil s něčím, co ani teoreticky nemohlo dělat službu než aby si dal naději v tom co fungovat mohlo, akorát samozřejmě s chybami. Nakonec k tomu došlo a relativně to fungovalo, bylo však pozdě.

Hráče v třetině sezóny ještě k hraní imo teda rozehrávat musíš. Jako fakt musíš, protože ti stávající pak nemůžou, to je podstata celé té věci. Ty musíš přijímat rozumné riziko, aby sis dal nějakou šanci.

Reagovat
Golasso

Tak deadwood nemusí být jednolitá skupina. Můžeš tam mít hráče různých kvalit, kteří ale nestačí na současný level a to platí i pro Nelsona.

Co se týče Nketiaha, tak máš nejspíš pravdu, ale on i přes to všechno dostal těch šanci hromadu, ať už záměrně nebo vynuceně a nikdy z toho nebylo víc, než průměrné výkony, kterých navíc dosahoval až po dlouhých sériích zápasů v základu. Pokud nedokáže chytnout šanci za pačesy, tak s tím Arteta nic neudělá a je to jen další díra v kádru v době, kdy potřebuješ, aby hráč fungoval. U Nketiaha je to celé jen o tom, že poměr vynaložených "nákladů" (důvěra, minuty, ...) je ve strašném nepoměru k přínosům.

Jinak Artetova nedůvěra má zřejmě svoje důvody, i když s tím Kiwiorem to nejspíš loni měl zkusit. Tady souhlasím, i když to teda podle mě nevypovídá moc o Artetově důvěře v širší kádr, protože to v principu byla Sofiina volba mezi dvěma hráči širšího kádru, jedním nepřipraveným a jedním marným. Měl zkusit toho nepřipraveného, i když pro Kiwiora asi dobře, že mezitím vychladly emoce a většina viny šla na Holdinga.

To s tím rozehráváním jsem napsal asi trochu nešťastně a nepřesně. Šlo mi o to, že je nemůžeš začít okamžitě točit jako rovnocenné alternativy a musíš jim dát čas se dostat do takového rozpoložení, kdy jejich nasazení znamená právě to rozumné riziko a ne čistý hazard. Včera Partey nastoupil a vypadal poprvé od zranění solidně, takže snad vydrží zdravý a bude ještě pro sezonu klíčový. Snad brzy uvidíme i Vieiru.

Reagovat
Hachim Mastour

Zatiaľ nič moc. Snáď to nebude 0-0

Reagovat
guestikor

Saka konečně uteče po pravé straně a na centr tam reálně nabíhá jen Trossard. Blíž bráně byl snad i Kiwior...

Reagovat
guestikor

Než Jesus

Reagovat
Golasso

Raya

Reagovat
tweek

Kiwior strašně hoří… Ten musí dolů o poločase…

Reagovat
Rohlíček

Kiwior typico Timber kdyz ho to zraneni nejak nepoznamena, tak bude mit LBcko locknuty a ani se nemusi snazit

Reagovat
Kiss Me Polka!

dneska je tu slušné ticho škoda, že nehraje zinch. to by tu bylo aspoň 2x tolik komentářů kdyby dělal takové chyby jako kiwior.

Reagovat
Golasso

To má být redka

Reagovat
Euphael

Kamosko, este porad budes tvrdit, ze nepotrebujeme utocnika?

Reagovat
Golasso

Já nikdy netvrdil, že nepotřebujeme útočníka. Tvrdím, že potřebujeme hromadu věcí víc a nemám neomezené prostředky.

Reagovat
Golasso

nemáme*

i když já taky nemám

Reagovat
Euphael

Reagovat
Gunner14

To není červená?

Reagovat
BenB

Hůř, švů žlutá

Reagovat
BenB

Ani žlutá omg ::

Reagovat
Miguel19

Nelži.

Reagovat
Gunner14

Žlutou dostal

Reagovat
BenB

Aha, tak to jsem se věnoval pizze a neviděl to

Reagovat
Lovecour42

Pico co to bylo za odkop/nahrávku?

Reagovat
Trand

Saliba

Reagovat
Gunner14

Byl Gabriel ne

Reagovat
Trand

Ne, Saliba

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Lovecour42

Ne

Reagovat
masly008

šlapák na stojnou?

Reagovat
tweek

To je zas tragédie, co píská Tierney.

Reagovat
masly008

Tross zase tradiční výkon když je v základu.Ach jo a to je to celkem zábavný hráč.

Reagovat
Lovecour42

Reagovat
masly008

dobře já

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Dobřes mu právě dal. Chtěl si tě hned získat.

Reagovat
masly008

zkusil jsem kouzlo EF a vyšlo.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Golasso

Trossard

Reagovat
Tommy the Gunner

TROSAAAAARD

Reagovat
Trand

Trossaaaaaaaaaaard

Reagovat
Lovecour42

Dobrý smatlak do sibenice

Reagovat
SunFells

Že zrovna tohle tam zapadlo

Reagovat
Kiss Me Polka!

tross jeesus super, ze se zvedl a pokracoval

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Tohle se, Jesusi, může stát, když taky jednou vstaneš a pokračuješ ve hře.

Reagovat
Gunner14

Leoš

Reagovat
Edgewalker

Tyjo gól

Reagovat
tweek

Takové bodýlko

Reagovat
Rohlíček

Leošek

Reagovat
Miguel19

Saka mi přijde strašně utahanej a okopanej.

Trossard parádně trefeno, i když spíše haluz.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Kiss Me Polka!

mne prijde, ze uz nema ani energii na souboj 1 vs 1, kdyz ma jit ze stoje

Reagovat
Nikikrew

Hmm ale teda vykon nic moc. Wolves sa staci zamerat na Kiwiora, ten je dnes na uterak. Odegard vela strat, tazke nohy, zly vykon. Trossars to zachranil golom. Najlepsi zatial White. Mame stastie, ze behra Neves a Cunha, to by bol iny zapas.

Reagovat
masly008

Gabriel taky slušný.

Reagovat
Euphael

chce to dat na 2 posetrit Saku, Odeho, Rice

Reagovat
SunFells

Kdybychom neskórovali v první půli, tak bych nám dával minimální naději. Snad to zužitkujem.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
masly008

tvl čemu se jako traore diví?

Reagovat
mr.Silver

Ty standardky v posledních zápasech

Reagovat
Euphael

prijde mi, ze z tech standardek, ktere jsou na strelu, porad vymyslime picoviny

Reagovat
mr.Silver

A zase

Reagovat
masly008

bez žluté jak jinak

Reagovat
masly008

A zase bez žluté, kopačka do ksichtu.už fakt nevím za co jiného.

Reagovat
Rohlíček

Bez karty?

Reagovat
mistr129

Kiwior

Reagovat
Rohlíček

Ode je dneska bídnej, klidne tam muze jit Viera

Reagovat
mr.Silver

Ten se ještě ani nezačal rozcvičovat

Reagovat
masly008

Raya dneska

Reagovat
J0EL

nie len dneska, ale uz celkom dlho je oporou.

Reagovat
masly008

uf to zase ne.Poslední zápasy vlastně nic nechytil.Co střela na kasu to gol + ta konina u prvního golu Bayernu.

Reagovat
Nikikrew

Len ta rozohravka je slaba

Reagovat
J0EL

To naozaj nie je.

Reagovat
kitas

No ok, nie je to zlé. Ale aj ja som čakal ešte trošku väčší upgrade oproti Aaronovi. Každopádne lepšie to je.

Reagovat
Golasso

On je to větší rozdíl, než se na první pohled zdá. Ramsdale by v podobném zápase dost pravděpodobně zmatkoval, což předvedl loni

Reagovat
Nikikrew

Samozrejme....dokonaly brankar

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

neviem, co sa s tebou stale ale na to ze hrame druhu sezonu o titul, mame najlepsi utok aj najlepsiu obranu v lige, tak si permanentne negativny. si dokonca negativnejsi, nez za Wengera

Reagovat
Nikikrew

Pretoze ten futbal ma vobec nebavi, minimalne riziko za cenu straty lopty a vytvarame si len take polosance alebo strielame ako dorastenci (navazujem na vcera). Ziadna prienikova prihravka cely druhy polcas, bavi ta to? Ja nepozeram primarne kvoli trofejam, ale aby som mal z toho nejaky zazitok a povedal si, ze mi tych 2 hodiny zato stalo. Navyse, este dozieva ta frustracia z Mnichova, kedy 2 polcas ukazali, ze nato este nemaju, resp. sa zato ani poriadne nepobili. Nemyslim si, ze som negativny, len mam iny pohlad na futbal, ale ked to prinesie ovocie, holt je to problem moj, avsak tento rok to na titul asi opat nebude.

K Rayovi - urcite je to upgrade od Ramsdale, ale kvoli nasej fantastickej obrany nebol posledne mesiace poriadne prevereny. Hru nohou by mal zlepsit, nedavno v LM ma teda nepresvedcil.

Reagovat
J0EL

Hrame najlepsi futbal za poslednu dekadu mozno, ale tebe sa to furt mali no mne tiez nejde o trofeje ale tu jazdu si proste uzivam bavi, ma ze uz proste nie sme len do poctu a ze aj take muzstva ako City ci Bayern uz na nas musia ist takticky a "priposrane". Predtym islo akurat o to, kolko vyfasujeme.

Takze prestan pls s tym negativizmom. Hlavne ak je neopravneny a u teba je to poslednu dobu naozaj casto.

Reagovat
Nikikrew

Ty si tu zahrnul 3 roky prace Mikela, co ja nespochybnujem, aleze vobec. Ja som referoval na posledne zapasy, tie ktore rozhoduju o uspechu sezony. Kludne si to uzivaj, je super ze sme vyrovnanym sokom City alebo Poolu, ale budem negativny ked si doma prejebeme zapas so slabsim Bayernom ked vonku 2 polcas hrame ako za starych cias, ked Villa ktora mala menej casu na regeneraciu u nas doma dominuje, atd atd. Mna osobne nebavia takitcke bitky so City, je to nuda a zapas o 1 gole. Preferujem odvaznejsi futbal, nabity emociami , iba taky maju privlastok zapamenatelny.

Uprimne neviem kto si co mi hovori ze nemam byt tak negativny , je to snad moje rozhodnutie kedy tim ( a to vacsinu sezony) pochvalim, alebo skritizujem, nie?

Reagovat
J0EL

Tieto tvoje komentare ale nie su tu len posledne zapasy. That's my point. Bayern bol lepsi v druhom zapas. V prvom sme boli lepsi my. Zial, vdaka nasim chybam sme dostali 2 hlupe goly. Stane sa. Villa u nas nedominovala. Proste nam to nepadlo a im ano. Druhy polcas bol slaby, takze v pohode.

S Wolves sme hrali dobre prave v druhom polcase. Takmer k nicom sme ich nepustili, mali sme viac (polo) sanci a pravom sme vyhrali. Kritika po takom zapase s Wolves vonku, je proste scestna, pretoze to nebol zly vykon.

Ja nemam problem ak sa kritizuje muzstvo po zlom vykone, ale ty to proste robis uz permanentne, tak mi to kole oci, sorry no

Reagovat
Nikikrew

Bayern suhlas, kritika ta, ze v Mnichove sme ich v 2 polcase ani neohrozili, takto sa nehra o 1/2. Villans zasluzena vyhra. Ano Wolves sme kontrolovali, zasluzena vyhra, ale uznaj aku mali narodku. Ved Lemina hral na hrote . 2 polcas sme mali len polosance, 3 body berieme ale vykon vlazny.

Ak kritizijem, tak najma utok. Mam zato, ze min. rok sme hrali lepsie, Ode , Saka a Martinelli mali fantasticke statistiky. Pernamentne je silne slovo, ale vymikam sa komunite gooners urcite.

Reagovat
Golasso

A to si vytváříme jen pološance a střílíme jak dorostenci. Svět není ready na to, až začneme dělat věci doopravdy.

Reagovat
Nikikrew

Vcera bola strelba adekvatna? Vazne? . Co sa tyka golov, mame ich zatial najviac kvoli paradnej forme z Dubaja kde sme si to odskakali WHU, Burnley a SHU, cize 3 zapasy spravili rozdiel. Obrana je class celu sezonu. Bojovat o titul je uzasne, ale nenosim ruzove okuliare a ked je cas na kritiku, nemam problem ju vyjadrit.

Reagovat
Golasso

Tak včera to byl zápas o tom, abychom se za každou cenu chytili a vydolovali 3 body. Z hlediska aktuálního rozpoložení bylo jasné, že ten zápas bude matlanice. Většina lidí je prostě ráda, že to dopadlo a nedělá z toho ukazatel zábavnosti naší hry. Tyhle hluché zápasy má každý tým.

Rozdíl udělala většina dosavadního roku 2024. Není to náhodou to, co se tady ještě nedávno propíralo, že bychom měli mít, dobrá forma v klíčové části sezony?

A kritiku je samozřejmě správné vyjadřovat, ale ta tvoje stojí z větší části na dojmech a (ne)sympatiích k jednotlivcům. To je ta potíž.

Reagovat
Nikikrew

3 body su zlate v tejto faze, po takom vykone, avsak kritika na hru je adekvatna, hluche miesta ma kazdi tim, fanusikovia si ale povedia svoje. Forma bola prave pi Dubaji, teraz oslniva nie je, Mikel by mal visc rotovat, vcera sa ponukali hraci do hry. Kritiku zakladam na faktoch, ved povedz ci AV, Bayern neboli lepsi, budme radi za Wolves v akom zlozeni hrali, ved opat ten 2 polcas sme mali 1 vacsiu sancu ktoru Odegard sikovne (aj so stastim) premenil ked domaci uz boli iba hore.

Na veci sa divam objektivne. Kazdy ma svojich hracov, aj nesympatentov, ale moje dojmy vzdy musia byt druhorade oproti vykonu na ihrisku.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Golasso

Reagovat
Golasso

Reagovat
SunFells

Od prosince je hodně solidní

Reagovat
Nikikrew

Vieira si uz asi bali kufre

Reagovat
LaVolpe

Ten balón prostě nepodržíme.

Reagovat
masly008

Suché triko.Top of the league.

Reagovat
Tommy the Gunner

ODEEEE

Reagovat
Kiss Me Polka!

ty vole ale ode to vystrel rovnou ne? na co jakasi dmeentni prihravka pod sebe.. jeste ze to vyslo

Reagovat
Edgewalker

Jo, asi měl rovnou

Reagovat
Trand

Ode

Reagovat
Edgewalker

Odeee

Reagovat
Golasso

Ode ufffff

Reagovat
Rohlíček

Kapitano Rice poslednich 10 minut fenomenalni

Reagovat
masly008

A pak že je vyšťavený.Ha ha.

Reagovat
Azza

Reagovat
tweek

Odee Rice za ten závěr klobouček teda <3

Reagovat
SunFells

Není možné

Reagovat
Gunner14

Ode šikovně

Reagovat
Gunner14

Rice když může jít dopředu

Reagovat
VTID94

https://www.facebook.com/share/p/uweYHQ2KsUAnfEJj/

Pred pár dňami bolo výročie. To by si zaslúžilo článok

Reagovat
fenixLFC

To vyrocie je kazdy rok, vazne nie je dovod. Pripominaju sa maximalne tak okruhle vyrocia

Reagovat
Neutron

Clanok o com kazdy rok o tom istom? Iba kvoli tomu, ze tam je Villa?

Reagovat
masly008

Asi tak.Jako až to bude kulaté třeba 140 let tak ok, ale každý rok?

Reagovat
dantetomas

Pockaj si 14 rokov a mozno k tomu bude dovod

Reagovat
Busby babes

btw zajimave mluvili na Guardianu o penaltach City vs Real. Lunin a trener golmanu se pry meli rozhodnout, ze jednu penaltu zustane stat, protoze vzdycky nekdo kopne doprostred. Pak uz jen resili kterou a nakonec se rozhodli pro jednu z prvnich dvou. Meli za tim hezky zduvodneni, ze psychologicky to ten tym nahloda, strelec vypada jak blbec, ze jo a zaroven si pak zbytek tymu rekne: tvl, tak ted doprostred urcite nekopu... a tim vezme tymu jednu z moznosti.

Reagovat
Thelvin

Pickford luxusní save

Reagovat
O.Giroud

Evertonu to zachráni tá kvalitná stopérska dvojka a brankár. To sú hráči pre Spurs a nie Everton. Škoda, snáď budúci rok.

Reagovat
Thelvin

Útočná hra obou týmů je úplná zoufalost, tam neni nic.

Reagovat
Thelvin

Střely hezký, ale tohle na PL prostě nemůže stačit

Reagovat
SunFells

Banger

Reagovat
SunFells

Eze

Reagovat
Miguel19

WHU Ty snad přeskočíme do konce sezony.

Reagovat
Mastný Chobot

Palace je pod Glasnerom jeden z najzabavnejsich timov velmi ma bavia

Reagovat
VTID94

Reagovat
O.Giroud

To bavili aj proti Lutonu, Bournemouthu, Nottinghamu, Spurs?

Reagovat
SunFells

Je super, že v jeho systému může mít Eze i Olise co největší volnost.

Reagovat
pingla

Tak hlavně Eze i Olise jsou křídla, která by si v klidu z lavičky kopla i v nejlepších týmech

Reagovat
SunFells

Nejsou to křídla

Reagovat
pingla

Samozřejmě, že jsou. S tím. že si míč stahují do středu hřiště.

Reagovat
LaVolpe

Dneska Casemiro na stoperu? To by mohlo být zajímavý.

Reagovat
VTID94

Cash ty si kkt ..

Reagovat
Spikous

Ale prečo sa nepiskal jasný faul na Diabyho?

Reagovat
VTID94

Nechápem

Reagovat
Spikous

Každopádne zase si to komplikujeme so slabým tímom

Reagovat
VTID94

Ako vždy... nečakal som ľahký zápas a je to tu no ...

Reagovat
Spikous

Ten štvrtý flek nechce ani Tottenham a ani Villa mám pocit

Reagovat
Thelvin

Hm, ten Beto nevypadá dobře. Ale aspoň ho odnášeli při vědomí...

Reagovat
Mastný Chobot

Olise za 40m by bol steal, dobre, ze to nevyslo do City/Chelsea

Reagovat
Miguel19

Tak my místo toho brali nakonec Palmera

Reagovat
Mastný Chobot

Ako keby vam vadilo zobrat oboch

Reagovat
Miguel19

To je fakt no. Navíc to byla naše cílovka - mladý zraněný hráč.

Reagovat
avicii

A dredy..nezabúdaj na dredy

Reagovat
Free_player

WHU ke konci sezony totálně bez formy. Za to Eze, Olise a Mateta radost pohledět

Reagovat
PhilipS

Moyes už prosím dost. Po sezóně ven

Reagovat
VTID94

Rogers

Reagovat
SunFells

Kloppo teda dobře zarotoval

Reagovat
stiflerovamama

Ja neviem, mne od toho zápasu s United príde, že tie zostavy sú úplne zle zmanažované, dnes to bude trápenie. Bojujeme o titul a MacAllister, Salah, Szobo sú na lavičke.... nie, že by posledne dvaja menovaní mali nejako extra formu.

Reagovat
avicii

Jedine Maca by mal byť istota v základe, inak je to bieda od viacerých..ak dnes vyhráme tak zozeriem kefu, posledné 3-4 zápasy je to totálny zmar a toto neni zápas v ktorom sa chytíme rad sa budem mýliť

Reagovat
fenixLFC

salah si lavicku na ukor elliota zasluzil, hra uplne hovno. szobo ma straty ale bol to jediny fyzicky hrac. macca chapem ze sedi, hral skoro vsetko poslednu dobu a uz je tiez vypluty. nepaci sa mi ze najma posledni dvaja sedia ale dobre. ale fakt ze konate je schopny odohrat jeden zapas za tyzden a musi tam byt quansah je na palicu, rovnako ako fakt ze nehrame nuneza, jotu a diaza. v zime im to slo velmi dobre...

Reagovat
martin.b

však Konaté odehrál 180 min v posledních 7 dnech, spíš mi přišlo divný, že v Bergamu nehrál Quansah,

Reagovat
martin.b

Na Fulham jsou potřeba fresh legs, Maca tahal poslední 2 zápasy nohy, Szobo je po uzdravení zatím špatnej, sestava je za mě asi nejlepší možná

Reagovat
martin.b

Moc nám sice nevěřím, ale cením rotaci a posazení Salaha

Reagovat
Mato178178

Kde je zase mount? Cakal som, ze uz by mohol byt v zaklade a on ani na lavicke

Reagovat
SunFells

Henderson

Reagovat
BennDyaz

Skvělá reakce na gól z penalty. Krásné útočné akce. I vzhledem k programu Tottenhamu myslím, že stačí ze pět bodů na udržení 4. místa

Reagovat
Spikous

Watkins zase skvelý. Škoda že nedokázal skórovať ale patrí k najlepším hráčom sezóny celkom jednoznačne

Reagovat
fenixLFC

treeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeent

Reagovat
Kixi Syhimour

Nahh, kdo potřebuje góly ze hry

Reagovat
masly008

fulham jo

Reagovat
SunFells

Parádní přímák od Trenta, ale Palhinha nemůže být tak hloupý. Překvapuje mě že Darwin sedí druhý zápas po sobě, když s Trentem může být proti midbloku Fulhamu největší zbraní.

Reagovat
avicii

Dnes slabota od Robertsona, s tej strany sme najviac náchylný na útoky súpera, šancí tiež nebolo až tak veľa, každopádne som čakal ze Fulham bude aktívnejší, dnes skôr vyčkávajú a dá sa to vyhrať, bude záležať ci už konečne využijeme šance

Reagovat
fenixLFC

ten nas stred je proste nezmysel a zas nemame zaidnu kontrolu. odrazene lopty zbiera fulham a nie sme schopni vyvinut akykolvek vacsi tlak. do toho nam rozohravka trva hodiny pretoze nikto nie je schopny sa otocit s loptou. takze nebezpecenstvo hrozi len z dlyhch nakopov alebo individualnych akcii diaza a elliota. gakpo sa o ne snazi tiez ale zbytocne predrzuje loptu, vlastne ako stale. vazne tam mal zlava hrat nunez, nielen kvoli chaosu, ale aby nam dal aj oporny bod, pretoze cakat ze hlavicky budu vyhravat diaz s jotom je hodne odvazne...

Reagovat
stiflerovamama

Ja neviem, záver sezóny, boj o titul, čas kedy by sme do toho mali dávať všetko, a my vyzeráme ako keby sme sa už nevedeli dočkať konca sezóny. Minimálne zlepšený výkon oproti Atalante, tá rozohrávka od stopérov je megapomalá, nie, že by bola nejaká extra ponuka a veľa kráť je tam príležitosť hru zrýchliť do krídla a miesto toho si to tam stopéri dávajú medzi sebou alebo Alissonovi. Počet šancí zase minimálny, bez štandartky by sme gól nedali.... A Gravenberch inak strašne nemastný neslaný hráč, nulový prínos od neho..

Reagovat
martin.b

Reagovat
Kixi Syhimour

Zkušeně, chalep, díky

Reagovat
castelL

Gakpo, prosím, choď niekam už.. zbytočný hráč a ešte k tomu útočník.

Reagovat
martin.b

Gakpo je strašnej sobec, kdyby z toho aspoň dělal góly

Reagovat
mimi_united

Onana má najlepšie reflexy v lige, penalty vychytá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele