Premier League - preview 24. kola: Šance pro Red Devils

18.02.2023, 09:04, aktualizováno 19.02.2023, 08:52
Previews

Tečku za 24. kolem udělají dvě nedělní dohrávky a jako první půjde do akce Manchester City, ten hostí Leicester a má možnost přiblížit se konkurenčním Citizens na rozdíl tří bodů. Později odpoledne se pak hraje další z mnoha londýnských derby...

Manchester United - Leicester City

neděle 15:00

Man Utd chce držet krok s Arsenalem a Man City a na Old Trafford vyzve Leicester, jenž v posledních dvou zápasech chytl formu a nasázel soupeřům celkem 8 gólů.

Man Utd sehrál v krátké době druhý ligový zápas proti Leedsu a na hřišti soupeře si vedl podstatně lépe než doma. Dlouhou dobu vyrovnaný zápas rozhodl dvěma góly v závěru, kdy se prosadili Rashford a Garnacho. Pro anglického útočníka šlo o dvanáctou trefu v Premier League a s přehledem je nejlepším střelcem týmu. Rashford se prosadil i ve čtvrtek na Camp Nou, kde Rudí ďáblové remizovali v rámci Evropské ligy 2-2.

Nyní se musí svěřenci Erika ten Haga opět přeorientovat na domácí ligu a v neděli je na Old Trafford čeká Leicester, proti kterému nemají vůbec dobrou bilanci. Z posledních 6 vzájemných střetnutí Manchester vyhrál jen jeden zápas, dvakrát remizoval a hned třikrát prohrál. Nicméně hráčům by mělo pomoci domácí prostředí, kde jsou v této sezóně poměrně suverénní. Z dosavadních 11 odehraných duelů zde osm zápasů vyhráli a dohromady nasbírali už 26 bodů. Navíc zde inkasovali pouze osm branek.

Do zápasu proti Liškám určitě nezasáhne Casemiro, který si odpykává trest za červenou kartu. Z důvodu zranění pak budou chybět Eriksen, Antony a van de Beek. Otazník visí nad starty Martiala a McTominaye. Oba sice již trénují, ale není jisté, že budou k dispozici v neděli. V prvním vzájemném zápase Man Utd uspěl a na King Power Stadium vyhrál těsně 1-0. O jediný gól se postaral Sancho.

Leicester se vzdálil od sestupových pozic a v posledních dvou zápasech ukázal ofenzivní sílu. Nejdříve si Lišky poradily s Aston Villou, kterou porazily 4-2. Čtyři góly poté vstřelily i Tottenhamu. Domácí zápas proti Spurs přitom nezačal šťastně a Leicester prohrával po 14. minutách 0-1, když se trefil Bentancur. Nicméně domácí ještě do konce prvního poločasu utkání otočili po gólech Mendyho, Maddisona a Iheanacha. Vysoké vítězství definitivně potvrdil v 81. minutě Barnes. Svěřenci Brendana Rodgerse se tak posunuli na 13. příčku.

Nigerijský útočník Kelechi Iheanacho se před zápasem rozmluvil o současné formě týmu. "Jako tým jsme nyní silní. Musíme v tom pokračovat a navázat na kvalitní výkony, jen tak můžeme vyhrávat zápasy. V útoku máme velkou kvalitu a doufám, že to předvedeme i v neděli. Samozřejmě nás čeká těžký soupeř, ale v současné chvíli jsme v dobré pozici a uděláme všechno proto, abychom tam uspěli," řekl 26letý útočník.

Spoluhráčům v zápase určitě nepomůžou Bertrand, Evans a Justin.

Manchester United - pravděpodobná sestava:
de Gea - Dalot, Varane, Martínez, Shaw - Fred, Sabitzer - Sancho, Fernandes, Rashford - Weghorst

Leicester City - pravděpodobná sestava:
Ward - Castagne, Souttar, Faes, Kristiansen - Tielemans, Dewsbury-Hall - Tete, Maddison, Barnes - Iheanacho

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.32 - 5.53

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Tottenham Hotspur - West Ham United

neděle 17:30

Tottenhamu bude v londýnském derby proti West Hamu chybět italský manažer Antonio Conte, který uspěchal návrat po operaci žlučníku a nějakou dobu se bude zotavovat v Itálii.

Tottenham rozhodně není v ideálním rozpoložení. Spurs si v minulém kole Premier League připsali vysokou prohru, když na hřišti Leicesteru dostali čtyři góly. Rozhodnuto bylo prakticky už v prvním poločase, který "Lišky" vyhrály 3:1. Celku z Londýna nevyšel ani úterní zápas Ligy mistrů. Svěřenci Antonia Conteho nestačili na AC Milán a na jeho hřišti prohráli 0:1. Sám italský stratég to uspěchal s návratem po operaci žlučníku a svému týmu bude opět nějakou dobu chybět.

Tým v zápase proti West Hamu povede asistent Cristian Stellini, jenž zastoupil Conteho i na předzápasové konferenci, kde prohlásil, že od mužstva očekává brzkou reakci na prohraný zápas na San Siru. "Očekávám od hráčů dominantní výkon hned od prvních minut. Byl to vyřazovací zápas Ligy mistrů, hráli jsme na velkém stadionu, kde byla skvělá atmosféra a fanoušci byli úžasní. Byla to pro nás důležitá zkušenost, která nám může pomoci do dalších zápasů. Každý den se snažíme být lepší a v tréninku si vedeme perfektně," řekl Ital.

Spurs jsou nyní na pátém místě, kde mají náskok čtyři body na šestý Brighton, ten má ovšem dva zápasy k dobru. Na domácím stadionu budou spoluhráčům scházet Bentancur, Bissouma, Lloris a Sessegnon. V prvním vzájemném utkání Tottenham s West Hamem remizoval 1:1.

West Ham je na 16. pozici a určitě by se rád vzdálil od sestupových míst. Hammers v minulém kole sehráli doma zápas proti Chelsea a po bojovném výkonu získali cenný bod za remízu 1:1. Jestli chtějí "Kladiváři" v neděli uspět, musí zlepšit hru na cizích hřištích. Z dosavadních 11 zápasů West Ham hned sedm utkání prohrál a dohromady získal pouze šest bodů. Zároveň venku vsítil pouze sedm gólů, což ho řadí mezi úplně nejhorší týmy Premier League.

David Moyes nemůže počítat s několika klíčovými hráči. Na marodce jsou Paquetá, Cornet a Zouma. S menšími zdravotními problémy se rovněž potýkají Aguerd, Aréola, Cresswell a Scamacca, u nich je ale možnost, že se do zápasu stihnou dát do pořádku.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Forster - Romero, Dier, Davies - Porro, Højbjerg, Sarr, Perisic - Kulusevski, Son - Kane

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Kehrer, Ogbonna, Johnson - Coufal, Souček, Rice, Emerson - Bowen, Benrahma - Antonio

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.92 - 3.67 - 4.28

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací

Aston Villa - Arsenal FC

sobota 13:30

Program 24. kola anglické Premier League otevře v sobotu ve 13:30 souboj Aston Villy s Arsenalem. Londýnský celek ve středu podlehl Manchesteru City a klesl na druhou příčku, Villans jsou po dvaadvaceti odehraných kolech na jedenáctém místě.

Obzvláště pikantní zápas to bude pro domácího kouče Unaie Emeryho, který mezi lety 2018 a 2019 vedl právě Gunners. Jeho současní svěřenci však nemají s týmem ze severního Londýna moc dobré zkušenosti, poslední tři ligová střetnutí s Arsenalem totiž prohráli. Naposledy tomu bylo na konci srpna minulého roku, kdy na Emirates Stadium rozhodl o výhře 2:1 Gabriel Martinelli.

Aston Villa neoplývá formou ani v současnosti. Minulý týden podlehla, podle očekávání, mistrovskému Manchesteru City 3:1, kdy na góly Rodriho, Gündogana a Mahreze z prvního poločasu dokázal zareagovat jen snižujícím gólem Watkins. 4. února navíc podlehla také Leicesteru City, a to 2:4, takže se propadla do druhé poloviny tabulky za Chelsea a Liverpool. Na druhou stranu stojí za zmínku to, že se uměla střelecky prosadit ve všech 11 zápasech od příchodu Unaie Emeryho.

Villans se navíc pomalu uzdravuje klíčový stoper Diego Carlos, v sobotu však ještě k dispozici nebude. Chybět bude také dvojice Jed Steer a Tyrone Mings.

Gunners po dlouhé době nebudou vstupovat do ligového kola jako průběžně vedoucí tým Premier League. Ve středu totiž podlehli v dohrávce 12. kola Manchesteru City, který je tak v ligové tabulce předskočil. V prvním poločase se trefili Kevin De Bruyne a Bukayo Saka, ve druhé půli však o výhře Citizens rozhodl Jack Grealish s Erlingem Haalandem.

Arsenal tak prodloužil svoji sérii bez výhry v lize na tři utkání, předtím totiž překvapivě podlehl Dycheovu Evertonu a minulý víkend jen remizoval s Brentfordem. I přesto se svěřenci Mikela Artety nachází za Manchesterem City jen o rozdíl ve skóre, navíc mají ještě jeden zápas k dobru, a drží tak svůj osud ve svých rukou.

Španělskému stratégovi bude chybět stále zraněný Mohamed Elneny. Do utkání nezasáhne ani Gabriel Jesus, kterého na pozici hrotového útočníka nahradí Eddie Nketiah, či Thomas Partey. Ten bude Arsenalu chybět ve středu pole. Nejistý je také start ofenzivního záložníka Emila Smithe Rowea.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez; Young, Konsa, Mings, Moreno; Kamara, Luiz, Ramsey; Buendia, Watkins, Bailey

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Xhaka, Jorginho; Saka, Odegaard, Trossard; Nketiah

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.27 - 3.67 - 1.92

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Brentford FC - Crystal Palace

sobota 16:00

Brentford bude chtít prodloužit sérii neporazitelnosti na jedenáct zápasů, zatímco Crystal Palace by rád přerušil šňůru nevýrazných výkonů a opět naplno bodoval.

Brentford zdobí výborná forma, vždyť v posledních 10 ligových zápasech neprohrál. Bees v minulém zápase potrápili i favorizovaný Arsenal a z jeho hřiště si odvezli cenný bod za remízu 1:1. Díky sérii velmi dobrých výkonů Brentford okupuje osmou příčku, naposledy v Premier League okusil hořkost porážky v říjnu 2022. Mužstvo hodně zlepšilo defenzivu a doma patří k nejlepším týmům anglické ligy, z 10 duelů prohrálo jediný.

Domácí jdou do utkání jako favorit, ale v posledních třech vzájemných kláních s Crystal Palace pouze remizovali. Spoluhráčům v mači určitě nepomůže Strakosha, naopak opět k dispozici by měl být Jansson.

Hosté se v současné chvíli trápí, z posledních 6 ligových utkání vybojovali pouze tři body. V minulém kole Eagles remizovali s Brightonem 1:1, to když bod zařídil v 69. minutě Tomkins. Tým trápí zejména nízká produktivita, z 22 střetů Crystal Palace vstřelil 20 branek. Mezi marody je navíc ofenzivní eso Zaha, jenž stále nedoléčil zranění hamstringů.

Patrick Vieira bude postrádat několik hráčů. Mimo hru jsou Ferguson, Ward, Zaha. Otazník visí i nad starty Richardse, Hughese a Andersena.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Raya - Ajer, Pinnock, Mee, Henry - Dasilva, Nørgaard, Jensen - Mbeumo, Toney, Wissa

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Clyne, Tomkins, Guéhi, Mitchell - Olise, Doucouré, Lokonga, Schlupp - Mateta, Ayew

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.52 - 4.98

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Brighton & Hove Albion - Fulham FC

sobota 16:00

Brighton se doma utká s Fulhamem a svému sobotnímu soupeři má co oplácet. V prvním vzájemném zápase Seagulls prohráli na Craven Cottage 1:2, proti Whites navíc nevyhráli od ledna roku 2017.

Od ligové prohry s Arsenalem nepoznal Brighton už pět zápasů po sobě přemožitele. V posledním z nich ztratili Seagulls tři body na stadionu Crystal Palace, kde inkasovali v 69. minutě po hrubce brankáře Sancheze. I tak se domácí drží na skvělé šesté pozici. Brighton si však musí dávat pozor, jelikož Fulham naposledy porazil v lednu 2017 ještě v rámci druhé ligy.

Do sobotního klání určitě nenastoupí Colwill, Moder a Welbeck. S lehkým zraněním se potýká i Lallana.

Fulham je dalším překvapením Premier League. Hosté jsou na sedmém místě a v minulém utkání se vrátili na vítěznou vlnu, když doma porazili Nottingham 2:0. Cottagers v prvním vzájemném zápase s Brightonem vyhráli 2:1 a podobný výkon budou chtít zopakovat i v sobotu.

Trenér Marco Silva bude postrádat dva hráče, a to Cairneyho a Kebana.

Brighton - pravděpodobná sestava:
Sánchez - Veltman, Webster, Dunk, Estupiñán - Groß, Caicedo - March, Mac Allister, Mitoma - Ferguson

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Tete, Diop, Ream, Robinson - Reed, Palhinha - Cordova-Reid, Pereira, Willian - Mitrovic

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.43 - 6.63

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Chelsea FC - Southampton FC

sobota 16:00

V sobotu se na Stamford Bridge utkají dva týmy, které se nenacházejí zrovna v ideálním rozpoložení, londýnská Chelsea hostí Southampton. Blues od přelomu roku vyhráli pouze jeden z devíti zápasů ve všech soutěžích, Saints naopak prohráli devět z posledních deseti utkání v nejvyšší soutěži.

Přestože má trenér Graham Potter zřejmě podporu vedení Chelsea, série pouhých tří vítězství v posledních 16 duelech je pro fanoušky jen těžko skousnutelná. Po třech po sobě jdoucích remízách v lize s Liverpoolem, Fulhamem a West Hamem United utrpěli Blues ve středu v prvním osmifinále Ligy mistrů proti Borussii Dortmund hubenou porážku 0:1, jedinou branku vstřelil v 63. minutě Karim Adeyemi.

Přestože v posledních dvou přestupových obdobích utratila Chelsea přes 600 milionů liber za nové posily, skórovala pouze v pěti z posledních 14 zápasů. Potterovi svěřenci se nacházejí před začátkem 24. kola na 10. místě tabulky, což je jejich nejhorší umístění v této fázi sezóny za posledních sedm let, už 10 bodů za čtvrtým Newcastlem United. Chelsea si nemůže dovolit ztratit další body, pokud tedy má stále ambice na zajištění místa v první čtyřce. A jako že má.

Po pouhých třech měsících ve funkci, z nichž jeden byl během přestávky na mistrovství světa, byl Nathan Jones minulou neděli zbaven manažerského postu, necelých 24 hodin poté, co Saints prohráli doma s Wolverhampton Wanderers. Zdálo se, že Southampton má nakročeno k zisku tří cenných bodů, když ještě v 70. minutě vedl 1:0 zásluhou Carlose Alcarase. Pak si však vstřelil nešťastný vlastní gól Jan Bednarek a pět minut před koncem vstřelil vítězný gól João Gomes.

Jones odešel ze Southamptonu po devíti prohrách ze čtrnácti případů. Dočasně pověřen vedením prvního týmu byl pro víkendový výjezd na Stamford Bridge 39letý Rubén Sellés.

Chelsea se stále musí obejít bez zraněného kvarteta N'Golo Kanté, Christian Pulisić, Armando Broja a Édouard Mendy, zatímco start Raheema Sterlinga a Bena Chilwella je také nepříliš pravděpodobný. Do sestavy by se naopak mohli po zranění vrátit Mateo Kovačić, Wesley Fofana a Denis Zakaria, kteří nastoupili už proti Dortmundu.

Co se týče Southamptonu, tak mimo hru zůstává Valentino Livramento, Alex McCarthy a Juan Larios, do jedenáctky by naopak mohl nakouknout Kyle Walker-Peters poté, co vynechal poslední dva zápasy kvůli zranění podkolenní šlachy.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Arrizabalaga; James, Thiago Silva, Badiashile, Cucurella; Loftus-Cheek, Fernandez; Madueke, Felix, Mudryk; Havertz

Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Bazunu; Caleta-Car, Bednarek, Salisu; Walker-Peters, Lavia, Ward-Prowse, Alcaraz, Perraud; Sulemana, Adams

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 4.83 - 8.77

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Everton FC - Leeds United

sobota 16:00

Dva celky, které jsou přesně na rozmezí setrvání v Premier League a pádu o patro níže. Leeds drží výhodu jednoho bodu v tabulce, Everton pro změnu chce zužitkovat výhody domácího prostředí tak, jak se mu to povedlo v prvním zápase pod manažerem Seanem Dychem.

Před dvěma týdny totiž zaskočil tehdejšího lídra v podobě Arsenalu poctivým výkonem, který navíc vítězným gólem okořenil po hodině hry Tarkowski. Nutno však zmínit, že šlo o jedno z mála pozitivních představení od konce mistrovství světa, tím druhým byla remíza na hřišti Manchester City. Jinak Toffees pouze prohrávali.

Whites jsou na tom ovšem v tomto ohledu ještě hůře, neboť v lize naposledy zvítězili na začátku listopadu. Po Vánocích si sice připsali čtyři body za remízy, avšak úspěchy slavili jen v FA Cupu, kde i díky snadnému losu v podobě Cardiffu a Accringtonu doputovali už do osmifinále. Zpět ale k dlouhodobé soutěži, v té v minulém týdnu díky dohrávce sehráli dvojzápas proti Manchesteru United - venku sice bodovali, doma ale po gólech Rashforda a Garnacha v závěru odešli s prázdnou.

Leeds ve vzájemném zápase vyhráli pouze hned v tom prvním po návratu z druhé nejvyšší soutěže, v dalších čtyřech pak jen dvakrát remizovali. Stejně tak i v úvodním střetu letošní sezony, kde po Gordonově trefě srovnal po pauze Sinisterra.

Liverpoolští se v zápase musí obejít bez Pattersona a Garnera, kteří se již zapojili alespoň do mládežnického zápasového procesu. K dispozici stále nebude ani Calvert-Lewin. Na straně hostí nemůže dočasný manažer Skubala počítat se Sinisterrou, Dallasem a Forshawem, naopak návrat hlásí Cooper s Rocou.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Coady, Tarkowski, Mykolenko - Iwobi, Doucouré, Gueye, Onana, McNeil - Simms

Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Koch, Wöber, Firpo - McKennie, Adams - Summerville, Harrison, Gnonto - Bamford

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.87 - 3.11 - 2.81

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Nottingham Forest - Manchester City

sobota 16:00

Nottingham Forest hostí v utkání 24. kola Premier League Manchester City. Domácí si díky dobré sérii vypracovali šestibodový náskok na sestup a nyní jsou čtrnáctí. Hosté se o skóre dostali na první příčku před Arsenal, který však má zápas k dobru.

Nottingham sice v posledním klání na Fulhamu 0:2 padl, jinak se mu ale v poslední době poměrně daří. Proti Leeds se trefil Brennan Johnson, což znamenalo vítězství 1:0. Remíza 1:1 s Bournemouthem asi příliš nepotěšila, za to výhra 2:0 s Leicesterem úsměv na tváři manažera Stevena Coopera určitě vykouzlila. Nottingham si proti Fulham připsal smutné prvenství, když musel během prvních deseti minut střídat hned dva zraněné členy základní jedenáctky. Odstoupit museli středopolaři Willy Boly a Scott McKenna.

Forest jsou na City Ground od poloviny září stále neporaženi, naposledy je zde přehrál právě Fulham. Zároveň však na své půdě neporazili soka, který se v daný moment nacházel v tabulce na osmém místě a lépe, a tak budou muset Tricky Trees podat svůj nejlepší možný výkon, aby City obrali o body. A to vše bez již zmíněných zraněných, kteří se přidali na početný seznam marodů, kde figurují ještě například Dean Henderson, Cheikhou Kouyaté či zmíněný Boly.

Man City v týdnu v dohrávce sedmého kola udělal svým fanouškům obrovskou radost, když v souboji titánů porazil na Emirates Stadium do té chvíle první Arsenal 3:1. City se tak před svého soka v tabulce dostali, Gunners však mají odehráno o jeden zápas méně. Citizens tak navázali na předchozí výhru 3:1 s Aston Villou, kterou napravovali neúspěšný duel na Spurs (0:1). Modrou stranu Manchesteru dál gólově táhne norská kometa Erling Haaland, ten se během třiadvaceti uběhnutých kol stihl zapsat mezi střelce už šestadvacetkrát. Pokud by tímto tempem pokračoval dál, zastaví se na metě 43 gólů za sezonu.

Vítězství v následujícím klání by mohlo pro Guardiolovu partu zlomové, aby se teprve jako druhý tým historie stali mistrem Premier League třikrát po sobě. Citizens tak určitě budou chtít zopakovat výsledek z úvodního vzájemného střetu z letošního ročníku, kdy na Etihad Stadium porazili Nottingham 6:0. Show tehdy rozjel Haaland, který během prvního poločasu nasázel hattrick, ve druhé polovině utkání se k němu na listinu střelců přidal dvěma trefami Julián Álvarez a jeden gól dal také João Cancelo.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Navas - Aurier, Worrall, Felipe, Lodi - Shelvey, Freuler, Mangala - Scarpa - Johnson, Gibbs-White.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Lewis, Akanji, Laporte, Aké - Silva, Rodri, Gündogan, Foden - De Bruyne, Haaland.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.60 - 5.91 - 1.29

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth

sobota 16:00

V sobotu se odehraje klíčový souboj v rámci boje o záchranu v Premier League, Wolverhampton Wanderers přivítá na Molineux Bournemouth. Svěřenci Julena Lopeteguiho si naposledy odvezli ze Southamptonu vítězství 2:1, zatímco Cherries udrželi remízu 1:1 s Newcastlem United.

Trenér Wolves Lopetegui řekl, že jeho tým předvedl minulý týden proti Southamptonu heroický výkon. Saints otevřeli skóre ve 24. miuntě, o dvě minuty později byl navíc kontroverzně vyloučen Mario Lemina. Wolves se však v druhém poločase výkonnostně zvedli a díky vlastnímu gólu Jana Bednareka a vítězné brance debutanta Joãa Gomese v 87. minutě dokázali zápas otočit. Domácí se tak díky třem vítězstvím z posledních čtyř zápasů Premier League posunuli na 15. místo tabulky Premier League.

Dlouhodobě mimo hru zůstává kvarteto Boubacar Traoré, Saša Kalajdžić, Chiquinho a Hwang Hee-chan. Otazník také vyší nad kondicí Daniela Podenceho.

Bournemouth má za sebou vydařený zápas s Newcastlem United, který bojuje o místa zajišťující postup do Ligy mistrů. Marcos Senesi po půlhodině hry poslal Bournemouth do vedení, ale těsně před přestávkou vyrovnal Miguel Almirón. A ve druhé pětačtyřicetiminutovce už žádný gól nepadl. Tým Garyho O'Neila se však i přesto krčí na 19. místě. Od výhry nad Evertonem před přestávkou kvůli mistrovství světa Cherries stále v nejvyšší soutěži nevyhráli.

Hostům bude chybět Zabarnyj, Cook, Brooks a kapitán Kelly.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sa; Semedo, Dawson, Kilman, Bueno; Nunes, Neves, Gomes; Traore, Jimenez, Cunha

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto; Smith, Stephens, Senesi, Zemura; Ouattara, Billing, Lerma, Tavernier; Traore; Solanke

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.62 - 4.89

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Newcastle United - Liverpool FC

sobota 18:30

Newcastle narazí na Liverpool, který ho jako jediný tým Premier League v srpnu porazil. Domácí se tak budou snažit o prodloužení úctyhodné série bez prohry, hosté by zase rádi navázali na povedený výkon proti Evertonu.

Již neuvěřitelných 17 zápasů v řadě Newcastle v Premier League neprohrál. Posledním týmem, který dokázal Magpies porazit, byl právě hostující výběr. Domácí tým je nadále na 4. místě, za což vděčí především skvělé obraně, která je vůbec nejlepší v nejvyšší anglické lize. Newcastle poslední týdny sbírá hlavně remízy, tu si připsal i v minulém kole, kdy si odvezl bod z hřiště Bournemouthu.

Svěřenci Eddieho Howa na domácím stadionu ještě v této sezóně neprohráli a v sobotu se budou snažit uspět i proti Liverpoolu. "Myslím, že zápas proti Liverpoolu pro nás bude zcela odlišným testem než doposud. Stále je to špičkový tým s vynikajícím manažerem, takže moc dobře víme, jak moc velké utkání nás o víkendu čeká. V posledních týdnech jsme trochu frustrovaní, chtěli jsme vstřelit více gólů, ale myslím si, že soupeři proti nám bránili dobře. Je jen na nás, abychom našli řešení těchto problémů a počínali si lépe. V sobotu musíme udělat pro vítězství maximum, v současné chvíli se nacházíme na čtvrté pozici a chceme mít úspěšnou sezónu," řekl před duelem anglický manažer.

Do utkání zcela jistě nezasáhnou Krafth, Lascelles, Manquillo, Targett, Willock a Guimarães, který si odpykává trest za červenou kartu. Po lehkých zraněních se vracejí Saint-Maximin a Wilson.

Liverpool po čtyřech zápasech bez výhry konečně zabral a v tom minulém porazil Everton 2:0. Fanoušci Reds před sezónou určitě nečekali, že jejich miláčci budou v polovině soutěže na devátém místě s devítibodovou ztrátou na 4. příčku, která zajišťuje účast v Lize mistrů. Svěřenci Jürgena Kloppa patří v tomto ročníku překvapivě mezi nejhorší týmy, co se týče výkonů na cizích hřištích. Liverpool z 10 střetnutí venku vyhrál pouze dvě, dohromady získal jenom 10 bodů.

Důležitost sobotního měření sil si dobře uvědomuje i samotný Jürgen Klopp. "Bude to velký mač. Pokud chceme v této sezóně něčeho dosáhnout, tak musíme stíhat všechny - zejména týmy, které jsou v tabulce před námi. Není to snadné, nikdy to nebude snadné, proti nám stojí rival, jenž podává velmi konzistentní výkony a prohrál jediné utkání. Doufáme, že budeme moci stavět na výkonu z pondělí, protože ten byl diametrálně odlišný od naších posledních případů. Proti Evertonu jsme to konečně byli zase my a nyní to musíme přenést i do ostatních týdnů," prohlásil na předzápasové konferenci zkušený německý trenér.

Na straně hostů budou chybět Arthur, Díaz, Konate, Ramsay a Thiago.

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Trippier, Schär, Botman, Burn - Almirón, Longstaff, Joelinton - Gordon, Isak, Saint-Maximin

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Gomez, Robertson - Henderson, Fabinho, Bajcetic - Salah, Gakpo, Núñez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.57 - 2.82

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Manchester City
23
16
3
4
59 : 23
51
2
Arsenal FC
22
16
3
3
47 : 21
51
3
Manchester United
23
14
4
5
38 : 28
46
4
Newcastle United
22
10
11
1
35 : 13
41
5
Tottenham Hotspur
23
12
3
8
42 : 35
39
6
Brighton & Hove Albion
21
10
5
6
39 : 28
35
7
Fulham FC
23
10
5
8
34 : 30
35
8
Brentford FC
22
8
10
4
36 : 29
34
9
Liverpool FC
21
9
5
7
36 : 28
32
10
Chelsea FC
22
8
7
7
23 : 22
31
11
Aston Villa
22
8
4
10
26 : 34
28
12
Crystal Palace
22
6
7
9
20 : 30
25
13
Leicester City
22
7
3
12
36 : 38
24
14
Nottingham Forest
22
6
6
10
17 : 37
24
15
Wolverhampton Wanderers
22
6
5
11
17 : 31
23
16
West Ham United
22
5
5
12
19 : 27
20
17
Leeds United
22
4
7
11
28 : 38
19
18
Everton FC
22
4
6
12
16 : 30
18
19
AFC Bournemouth
22
4
6
12
20 : 44
18
20
Southampton FC
22
4
3
15
18 : 40
15

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1310)

Přidat komentář
Agent z Melmacu

USA ukončili pátranie po troskách dvoch lietajúcich objektov zostrelených minulý týždeň nad Aljaškou a nad Hurónskym jazerom. Trosky sa podľa Pentagonu nenašli.

Reagovat
jk

Že ta diskuze vypadá jak na novinkách vzhledově mi nevadí, ale nemusí to být stejný shit i obsahově ne?

Reagovat
Agent z Melmacu

áno

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Takže už se nikdy nedozvíme, jestli to byly opravdu lodě z Melmacu?

Reagovat
Agent z Melmacu

prišli pre mňa, zostrelili ich...nikdy sa domov nevrátim

Reagovat
iamek

Atsu ofiko dead

Reagovat
avicii

Akurát včera na instagrame LFC profil dával spomienku na zápas ktorý sme s Newcastlom vyhrali 2:3 a on nám tam dal gól..

Reagovat
Nikikrew

Christian Atsu's agent has confirmed that he was found dead following the Turkish earthquakes.

Reagovat
Mastný Chobot

13.30 výkop? to tu dlho nebolo

Reagovat
smazaný uživatel

Gud Ebening se pomstí

Reagovat
LaVolpe

Ten už se pomstil s Villarealem.

Reagovat
smazaný uživatel

Bany se na nový web nepřenesly?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nejdou používat všechny emoji z telefonu?? Když to má být supermoderní web?

Reagovat
Kily

vydrž, za chvíli potáhneš do prdele a ta tvoje hovna taky

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele nemůžete aspoň zakotvit nabídku abych jak ch*j nemusel proscrolovat mladí?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč není přichyceny horní panel, když scroluju dolů?

Tpc na webu je bambilion lepších šablon na diskuzní fórum o fotbale než tohle

Reagovat
Hlahart

Ten by měl být ukotven i na PC verzi

Reagovat
nevros

Tak opet bez Parteyho, to nebude snadny, ale potrebujem vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginho bude hořet jak papír v pecích třineckých oceláren

Reagovat
SunFells

Boha , tak to je průser

Reagovat
Hachim Mastour

Zinchenko snáď hrať nebude...

Reagovat
Taiger

Zinchenko hraje

Reagovat
Seydou Doumbia

však je top ne?

Reagovat
skorpikk

Nevite jak prosim prepnout na stary eurofotbal? ten novy design je desny

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou na to pluginy

Reagovat
smazaný uživatel

V prohlížeči

Reagovat
Csaplárova past

Co takhle být konkrétní?

Reagovat
PanAu

Proc se to vůbec změnilo? Aby se EuroFotbal oživil? Vždyť je to všude mrtvý teď a já si nemam co číst před spaním

Reagovat
smazaný uživatel

Každý správný občan čte před spaním zásadně bibli

Reagovat
Pablos

To je jejich pomsta za to, že jsme nečetli pořádně články.... za chvíli tady nic jiného na čtení ani nezbyde

Reagovat
ttopi

To mi paradoxně nevadí. Většinou bylo v každém článku tak 10% normálních komentářů, zbytek hovna. Tak snad to odradí jen ty hovnaře.

Reagovat
Hachim Mastour

Aspoň hrá Trossard

Reagovat
Makiii

Konečně Artetu napadlo dát šanci od začátku Trossardovi, než poslední zápasy hroznému Martinellimu. Jsem zvedavej, jak to namyslí Emery na Arsenal.

Reagovat
Chytrej Jenda

Podle té naši sestavy bych hádal, že Emery má v plánu především ovládnout střed hřiště a počítá s hrou Arsenalu po křídlech, kde na krajích obrany vyměnil kreativitu za rychlost (Cash - Moreno za Young - Digne).

Reagovat
LaVolpe

Ještě mohl hrát Tierney. Smith Rowe na lávce.

Reagovat
PanAu

Asi se stane to, co jsem nikdy nechtěl udělat, budu si muset udělat účet na Chelsea-fc.cz

Reagovat
Coutinho10

konečně Couts v základu

Aston Villa XI: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Moreno; McGinn, Luis, Kamara, Coutinho; Bailey, Watkins.

#AVFC subs: Sinisalo, Traore, Chambers, Young, Duran, Digne, Bailey, Dendoncker, Ramsey.

Reagovat
Chytrej Jenda

Bailey je na lavce a místo něj Buendia. A Couts se snad ukáže, po ms vypadá dost dobře.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
SunFells

Ta naše levá strana se mi teda nelíbí. Pomůže nám to možná víc kontrolovat hru, tak Jorginho bude méně vystaven rychlejším přechodům (než by byl s Gabim), ale pokud hraje Trossard tak Tierney by měl být přirozená volba pro lajnu.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
mr.Silver

Bože

Reagovat
mr.Silver

Naprosto debilni ztráta Zinche.

Reagovat
iamek

Saliba

Reagovat
Coutinho10

Olieeeeee

Reagovat
EL Gringo

Tom Hanks

Reagovat
VTID94

Ollieeee

Reagovat
Golasso

Reagovat
Gunner14

Zinchenko vole

Reagovat
O.Giroud

co pico Watkins, Saliba fajne

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Saliba má nějakej problém? Čtu si o sestupný tendenci ve výkonech a teď vidim, jak připosraně jde do souboje s Watkinsem až si říkám, kde je to monstrum ze startu sezony?

Reagovat
Agent z Melmacu

každá cigareta raz dohorí

Reagovat
Svatej

Silva nesouhlasí

Reagovat
Svatej

ale je pravda, že pro kvalitní doutníky možná platí jiný pravidla

Reagovat
Agent z Melmacu

shorturl.at/iyBPZ

Reagovat
Svatej

Reagovat
Golasso

I na začátku sezony měl fuckupy, je to mladík s první sezonou v PL a když se nedaří, je to víc vidět. Aspoň že to není labil a většinou se z chyb rychle oklepe.

Reagovat
Thab

Reagovat
Svatej

Dělo z něj bude nejspíš tak jako tak, jen jsem z něj měl asi ještě víc uděláno, než bylo vhodný

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Miguel19

Nketiah slušný skok do bazénu...proč mu nedá žlutou?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nizzie

Reagovat
iamek

Reagovat
Csaplárova past

Arsenal už titul ve své hlavě prohrál. Strašné individuální chyby poslední zápasy ...

Reagovat
jk

Mají to ve svých rukou.

Reagovat
Hlahart

Nejhorší, co se jim mohlo přihodit

Reagovat
Svatej

tyvole, na to je trochu brzo zas krizi týhle urovně už mělo x titulových týmů

Reagovat
Csaplárova past

Já nemluvím o výsledkové krizi.

Reagovat
Svatej

Však i mentálně bylo už spousta týmů opticky na ručník, takhle bych to zatím nehrotil, dej tomu aspon ještě tři týdny

Vlastně obecně ted můžou rozjet šavlomety a budem za pár minut psát o buldozeru

Reagovat
Busby babes

ok, ktery?

Reagovat
Svatej

Takhle z fleku bych začal Leicesterem, kterej tam měl období 14 zápasů a 4 výher. Plus třeba CIty 13/14, který tam mezi únorem a březnem vyhráli jen 3 zápasy a to mezi prohry počítám i jeden FA a jednu LM, ale vzhledem k tomu, že probíráme nějakou týmovou morálku, tak ta se nemění jako vypínač.

My pod Contem před změnou rozestavení měli o nějakou jednu ztrátu mín než současnej Arsenal a to jsme za sebou ani neměli nějakou super serii jako oni.. Našlo by se toho plná prdel, však tolik zas AFC neztrácejí

Reagovat
Svatej

jen k tomu Lesteru doplnim, že nešlo též o zápasy v PL. Jestli to nechceš počítat k nějakýmu morálnímu rozložení a stál by sis za tím, že ti hráči umí přepínat, tak klidně, i tak tam čistě v PL byly mimózní serie, to se prostě stává.

Reagovat
Svatej

here we are

Reagovat
Stannis Baratheon

Budou rádi za LM

Reagovat
Nizzie

Reagovat
VTID94

Ollie posledné 4 zápasy 4 góly len tak dalej

Reagovat
jk

Nketiah klasik

Reagovat
JessePinkman

To bylo na žlutou.

Reagovat
Hachim Mastour

Zinchenkov gol

Reagovat
mr.Silver

Jorginho krásně

Reagovat
Svatej

Reagovat
VTID94

Mings

Reagovat
Svatej

Reagovat
Csaplárova past

Může být rád, že tam neměl hlavu. By dopadl jako Terry ...

Reagovat
SunFells

Eddie

Reagovat
mr.Silver

Sakaaaaa

Reagovat
Gunner14

Boze, Zinchenko me totalne sere nebo nadchne, nic mezi tim

Reagovat
Mervin

Sakič

Reagovat
VTID94

Saka pekne

Reagovat
Golasso

Saka hype

Reagovat
Miguel19

Ten Mings je fakt lopata tvl..jak to může takhle odehrát?

Reagovat
Gunner14

Saka je pan

Reagovat
mr.Silver

Jorginho je famózní

Reagovat
O.Giroud

Mings platnejší než Odegaard

Reagovat
Hachim Mastour

SAKA

Reagovat
Nizzie

Proč Eddie za to simulovani nedostal kartu kurva... už mě s tím serou, jak to netrestaji...

Btw Saka je láska hype.

Reagovat
O.Giroud

ale Mings mu to pekne hodil, ešte že tam bol Saka a ne Nketiah

Reagovat
Nizzie

Eddie zatím velký špatný

Reagovat
Svatej

Reagovat
Tommy the Gunner

SAKAAAAAAA

Reagovat
mr.Silver

Co je se Zinchem? to je na facku výkon prozatím.

Reagovat
Taiger

Zinch pryč na lávku tvl

Reagovat
Gunner14

Zinchenko... co tam delas dneska

Reagovat
norton

fakt skusit mozno toho martinelliho na hrote. eddie je bez formy uplne

Reagovat
Golasso

Ale líbí se mi, že zkouší neortodoxní a překvapivá řešení. Třeba jak proseděl na prdeli ten centr do vápna, to nikdo nečekal.

Reagovat
Gunner14

Ten Mings je uplne zraly na pest, to je hroznej ksicht

Reagovat
VTID94

a to sme mu teraz predĺžili zmluvu

Reagovat
VTID94

Couts aj Buendia na place a Watkins je aj tak úplne odrezaný

Reagovat
Mervin

Takový šlapák a on nepískne ani faul.

Reagovat
VTID94

Coutinhooooooooooooooo

Reagovat
Nikikrew

Tak to bola krasna akcia

Reagovat
Miguel19

Pěkná akce

Reagovat
Gunner14

Slapakem a borec to nevidi metr pred nim

Reagovat
Mervin

Vemena, opravdu vemena.

Reagovat
mr.Silver

Bože co my děláme v té obraně

Reagovat
Nikikrew

ved toto bol prave gol ktory padol po dokonalnej akcii

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaaaal Cooouuuuts is baaack

Reagovat
O.Giroud

bereme, pošleme Keitica aj OXa

Reagovat
Coutinho10

možná bysme se mohli domluvit

Reagovat
VTID94

Reagovat
John Obi Mikel

Dobře ty

Reagovat
Coutinho10

nicméně musím pochválit i Buendíu, který to krásně přepustil

Reagovat
O.Giroud

Pekné góly dnes padajú

Reagovat
Mervin

Xhaka a Ramsdale

Reagovat
Hachim Mastour

To že bolo práve krídlo úplne voľné je druhá vec

Reagovat
Golasso

Tpč já už se musím jenom smát.

Reagovat
JessePinkman

Krásná akce. Coutinho

Reagovat
Mastný Chobot

Villa nádherný gól

Reagovat
Gunner14

boze

Reagovat
VTID94

Pod Emerym nádherné akcie. Také niečo nevidel Villa Park už roky

Reagovat
SCELO

ten partey chyba tomu arsenalu

Reagovat
mr.Silver

Odegaard hraje? O poločase Vieira do hry, taky by si už zasloužil nějaké minuty.

Reagovat
mr.Silver

Bože, ale ten Trossard je taky naprosto tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

Je na čase dát mu přezdívku Troskaard.

Reagovat
Miguel19

"Za takového stavu si Arsenal nepolepší"...ten komentátor je ale hlava

Reagovat
VTID94

Reagovat
Whitemedia

Dorazil Jorginho a s ním i výsledky Chelsea, to nemůže být náhoda.

Reagovat
PP

nechápu.. Tolik spálení od vás a pořád bereme další tragédy..

Reagovat
Svatej

my máme výsledky chelsea i bez něj ale

Reagovat
Miguel19

Ale ubyl nám obětní beránek.

Reagovat
Whitemedia

V létě se utratí další miliarda a pak už ty výsledky budou!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iamek

Bez karty? Sice hrál první balon, ale i tak solidní slapak.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Gunner14

Tak nepiskl ani ten slapak pred tim, tady vzal aspon balon.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Nikikrew

Nechcem si ani predstavit co by bolo s nami kebyze je zraneny Saka....

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Xhaka opět naprosto otřesnej

Reagovat
VTID94

Buendia za každý kontakt nakladá rozhodcovi. Za to mal mať dávno kartu. Neznášam to

Reagovat
Hlahart

Mně přijde, že si Nketiah alespoň dobře nabíhá, ale teda nějaký support z druhý vlny je zoufalej...

Reagovat
SunFells

Sice dnes hraje jeho nejhorší zápas, ale nechápu na co Arteta dával do sestavy Trossarda, když ho pak nepropojí s ním centrálněji.

Reagovat
RickNash

ono když na LB hraje Zinch, kterej většinu času hraje střeďáka, tak to levý křídlo je tlačený o to víc k lajně, aby tam aspoň někdo byl...

Reagovat
Gunner14

Villa tam jezdi po prdeli, jak kdyby hrali o titul oni a ne my

Reagovat
KnoxXx

tak vy udajne hrate len o top4 ...

Reagovat
Taiger

Ode je úplně neviditelnej a Zinch taky na co šáhne, to posere

Reagovat
mr.Silver

Tierney + Vieira do hry

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mastný Chobot

to by sme si pomohli

Reagovat
Gunner14

Dej dolu Zinchenka o pulce, borec neudelal jednu vec spravne...

Reagovat
Mervin

Prostě nee, bez LB ta hra stojí úplně na hovno. Nechápu, že Arteta nevidí, že to poslední zápasy vůbec nefunguje.

Reagovat
Mervin

Tak aspoň Ode dolů, no. Byť teda zranit se nemusel.

Reagovat
Nikikrew

Zasrany Buendia, uz ho konecne niekto prebruste hajzla

Reagovat
JessePinkman

Spíš Saku ne? Ten se chová jak kripl.

Reagovat
Nikikrew

Buendia vkuse rozhadzuje rukami, je otravny ako osa.

Reagovat
JessePinkman

A Saka tam jde po souboji strkat do Coutinha jak dítě. Předtím tam došlápl nechutně Morena.

Reagovat
SunFells

Ty se smažko díváš na jakou hru, že nevidíš brousit Saku?

Reagovat
JessePinkman

Zatím jsem jen viděl Sakovo nechutný došlápnutí na Morenovu nohu. Jinak na Saku to jsou normální souboje. Že on to nezvládá, je jeho problém.

Reagovat
SunFells

Tam měl vidět žlutou, evidentně už je frustrovaný z toho čemuž je vystaven každý zápas.

Reagovat
Chytrej Jenda

Saka měl mít dávno redku. Hrozná špína.

Reagovat
Svatej

Reagovat
iamek

Co to mele ten komentátor?

Reagovat
Taiger

Beci špatný, White a hlavně teda Zinch, neudělal snad nic dobře. Ten střed je prostě slabej, Partey fakt chybí. Ode zase klasicky venku neviditelnej, jako kapitán a playmaker by měl mít větší impact. Nketiah má ty náběhy fajn, ale nulová podpora. Jediní, kteří hrajou jakž takž solidně je Saka s Trossardem, ale zatím to je jen snaha.

Tross tam nemá jako Marti taky žádnej help a je vidět, že problém není levý křídlo, ale levej bek. Inverted back prostě nefunguje poslední zápasy a Zinch si musí jít sednout.

Zinch dolů, Tierney nahoru a wake up

Reagovat
Hlahart

Ode má v posledních 4 zápasech venku 5 G+A, pokud koukám dobře, to není úplně špatný

Reagovat
O.Giroud

daj mu po papuli co si mysli, trapak da par golov a uz sa ho nikto nemoze ani dotknut

Reagovat
Gunner14

Ty jses slusne mimo

Reagovat
Taiger

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Miguel19

Ten rozhodčí je zase zoufalej tvl..

Reagovat
Svatej

Neviděl jsem co se stalo, ale prohlásím obligátní - Saka je parchant

Reagovat
Taiger

Ty si parchant jako

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Gunner14

To jako neni zluta ten faul na Saku?

Reagovat
O.Giroud

jedine tak redka pre Saku, ale chápem ideme si mod Saka je chudáček, každý mu chce zobrať loptu

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Gunner14

Redka pro Saku tak to asi ani nebudu uz komentovat, dobre mimo jses

Reagovat
O.Giroud

njn, niekto ti uráža miláčika tak prepáč no :) faulujú ho tak má právo byť sráč

Reagovat
Taiger

Reagovat
Hlahart

Martinez měl teď balon v rukách skoro 40 vteřin, to je taky bomba, jak tohle rozhodčí absolutně neřešej....

Reagovat
Gunner14

To je normalka uz, nejlepsi je, kdyz jim konecne daji zlutou a to automaticky znamena, ze si s tim pak muzou delat co chteji, protoze rozhodci nemaji koule na to jim dat druhou zlutou

Reagovat
Svatej

Reagovat
iamek

Reagovat
Nikikrew

a to pockaj co nas caka v 2 polcase

Reagovat
Svatej

Reagovat
iamek

Tohle je extrémně k posrání a vytáčí mě to x sezón. Já snad ještě nezažil, že by tohle rozhodčí písknul.

Reagovat
PP

No, za remízu budeme rádi.. Bez šťávy, možnosti změny, ten hlad a dominance jsou fuč. Stále platí, že jsme zoufale závislí na plné sestavě.

Reagovat
Nikikrew

Dufam, ze nasi fanusikovia dnes pochopia ze Partey, Saka a Jesus su najdolezitesi hraci timu. Ziadny Odegard, Martinelli aj Zinch.

Reagovat
Taiger

Zinch nejhorší hráč na hřišti a levá strana nefunguje prostě, Tierney on pls

Reagovat
PP

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Svatej

Tomu koukám rozumíš stejně špatně jako online hraní obecně. Snad jseš aspoň pohlednej muž, jinak pro tebe ve společnosti není využití.

Reagovat
Svatej

prdele a jak na palici ti to opalcují dva lidi zrovna, občas je to fakt pech.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já tě podpořím

Reagovat
Taiger

Však to ani nesleduješ vole Mám 1300 followers na IG, počítá se to jako pohlednost?

Reagovat
Svatej

Ale tak bokem to tu zapnutý mám

A máš je kvůli sobě, nebo máš jen něco z následujícího červenýho seznamu?

1) rozkošnýho psa

2) zaplacený boty

3) (bože smiluj se) influencerskej kanál na youtube

Reagovat
Kixi Syhimour

To jako existují jenom 3 důvody pro užitečnost ve společnosti?

1) umíš hrát

2) rozumíš fotbalu

3) seš pohlednej

Reagovat
Taiger

swarley nesplňuje ani jedno z toho třeba

Reagovat
Hlahart

A já myslím, že se ty první dva dost přeceňují

Reagovat
Svatej

V podstatě stačí jen ten třetí, to ví přece každej *CONFUSED* (protože tohohle smajlíka odmítám používat)

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka - Jorginho je tak strašne limitovaná záloha, že je mi z toho fyzicky ťažko. Takto kandidát na titul nehrá. Hrozne pomalé, sterilné. Nketiah je tam úplne zbytočný, keď tam nepríde jediná lopta za polčas.

Reagovat
PP

já se toho bál hned a modlil se, že jestli Jorginho, tak s Thomasem.. ne Xhakou. Ta pomalost a čitelnost obou je hrozivá. A celkově pozici Xhaky nechápu, proč je tak vytažený.

Reagovat
Svatej

Já třeba dovedu pochopit jeden uhel pohledu v tom Jorginho x Partey v tom, že oba ty míče umí získávat a pokrýt určitou plochu hřiště, jen k tomu každej přistupuje po svým, každopádně to je tak jediný, v čem jsou si ti dva víceméně podobní

Reagovat
Agent z Melmacu

ejdžent žoržíňo

Reagovat
VTID94

Obrana a Mings prekvapivo zodpovedne dnes . Luiz kvalita Kamara až na nedostupenie Saku tiež super. Countinho štandard len tak ďalej. Buendia by sa mal ukľudniť lebo to urobí niekto iný. A Ollie super na to že sa skoro nedostáva do hry

Reagovat
Gunner14

Witch hunt na 21 rocneho typka, ktery skoro kazdy zapas dostava ze vsech hracu na hristi nejvetsi sodu a pravidelne to na nej netrestaji hlavne tu pak brecte, ze mate zraneni ve vasich tymech, kdyz vam nevadi, ze se tymy zameruji na faulovani urcitych hracu a nic se s tim nedela

Reagovat
O.Giroud

witch hunt kolko bol faulovaný raz? skôr on tam mal na Morena škaredý zákrok a raz ho niekto sfauluje a už chce rozdávať bomby

Reagovat
Gunner14

"Raz ho niekto zfauluje" ok

Reagovat
O.Giroud

A kolko?

Reagovat
mr.Silver

Zápas co zápas dostává naloženo nehorázně, prostě to dneska už neunesl. Stane se.

Reagovat
O.Giroud

Tak ja sa nehádam, že ho faulujú často hovorím o dnešnom zápase.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
O.Giroud

No moc si mi nepovedal koľkokrát ho teda v tom 1. polčase faulovali.

Reagovat
Taiger

raz?

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nikikrew

Uz sa velmi tesim na zdrzujuceho Martineza a ten saskovsky ksicht. Ak nedame rychlo vyrovnavajuci gol, mame problem

Reagovat
Taiger

Martineze mám rád, chce to nějaký shithousery v týmu vždy

Reagovat
VTID94

Tak zase netreba všetky problémy hádzať na Martineza

Reagovat
Nikikrew

to ani nehovorim

Reagovat
JessePinkman

Dobrá jízda od hráčů Villy. Snad to vydrží.

Reagovat
VTID94

Reagovat
Gunner14

By me zajimalo kde byla tahle jizda proti City, tam to vypustili Emery asi slibil premie

Reagovat
VTID94

Tam bolo hrozne moc individuálnych chýb od obrany a Kamaru

Reagovat
Taiger

Jestli tam fakt nedá Tierneyho, když dává šanci Tomiyasovi, tak to už fakt neunesu.

Reagovat
mr.Silver

Hodí Tomiho na LB

Reagovat
Taiger

To bych se asi posral

Reagovat
SunFells

To by aktuálně byl vrchol

Reagovat
Gunner14

Aby nechtel zdrhnout v lete

Reagovat
Taiger

On odejde, nedokážu si představit, že zdravej Zinny bude sedět třeba v LM místo Tierneyho. Přitom to byl můj future kapitán.

Reagovat
Hachim Mastour

Ak príde dobrá ponuka tak o tom nepochybuj

Reagovat
mr.Silver

Žádné střídání? Arteta je asi spokojený

Reagovat
Mervin

Ať jde do prdele Arteta. Hrajeme hrůzostrašně a on tam pošle stejnou jedenáctku.

Reagovat
Agent z Melmacu

Artetout

Reagovat
Mervin

Nic takového netvrdím, ale sere mne, že nemá koule.

Reagovat
Agent z Melmacu

gule mu spapal bald fraud

Reagovat
Taiger

Tross tam je utopenej ale úplně sám, jako Marti, to je fakt v piči

Reagovat
mr.Silver

Bože můj

Reagovat
Pony Slaystation

Můžete něco udělat s tím všudypřítomným volným místem? Vyberu vpravo ligu ani se mi na stránku nevejde seznam všech víkendových zápasů včetně zobrazené ligy

Reagovat
Agent z Melmacu

toto nie je kniha prianí a sťažností

Reagovat
Mervin

Zinčenko nejlepší hráč Villy na place. Nejenom, že hrajeme bez LB, ale on tím dokonale eliminuje i LW.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Ragnar Lothbrok

neskutečně už mě to sere

Reagovat
Svatej

pěkně pěkně

Reagovat
Taiger

Co jim řekl v tý kabině? Však se nic nezměnilo

Reagovat
Mervin

Ode, ty už to taky zabal. Na co zase čekal?

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, Saka zranený, tak to je koniec.

Reagovat
Taiger

Tohle by Ode pár měsíců zpět střílel, fakt nám došlo sebevědomí

V tom týmu se všichni bojí střílet až na Saku tvl

Reagovat
Taiger

Ok, kolik tohle mělo xG od Nketiaho?

Reagovat
Gunner14

Ho tam nekdo zrakvi a muzeme sance o titulu zabalit

Reagovat
Mervin

Ono to vypadá, že to balíme v každém případě.

Reagovat
Gunner14

Slusna kapitulace no

Reagovat
Gunner14

Eddie vole...

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Sledujte jak Arteta udělá nějakou změnu někdy kolem 75. minuty a to ještě takovou, že tam pošle Tomiho za Whita.

Reagovat
Taiger

Tohle je klasika no, teď tu budou zmrdi kouskovat, zdržovat a provokovat

Reagovat
VTID94

Jacob na plac

Reagovat
mr.Silver

Ziiiiinch

Reagovat
Gunner14

Borec nemuze pomalu behat, ale stejnak mu to tam White hodi jak sprinterovi, vsechno tahame na Saku, protoze leva strana neexistuje

Reagovat
Hachim Mastour

Zinchenko konečne predviedol svoju ofenzívnu kvalitu

Reagovat
Golasso

Zinch vy malověrní

Reagovat
Mervin

Ono to moc nemění na tom, že nám v tomto zápase zatím víc ublížil, než pomohl.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Golasso

Mně přijde, že je se Sakou jediný, kdo tam zkouší míň čitelná riskantní řešení, i když se nedaří. Jasně, že pak něco posere a taky nemá formu, ale rád ho vidím na hřišti.

Reagovat
Mervin

Není možné. Nejhorší hráč na place.

Reagovat
Mastný Chobot

Zinch aspoň stíchnu ťulpasovia

Reagovat
VTID94

Hlavne že 6 bránia 2 hráčov vo vápne

Reagovat
Hlahart

To bylo hodně jednoduchý

Reagovat
Taiger

Zinnyyyyyyyyyyyyyyy, konečně

Reagovat
Svatej

kdo jinej

Reagovat
Taiger

HAHA

Reagovat
Svatej

jen se potvrdilo, že tomu nerozumíš

Reagovat
Taiger

Říká Warzone camper

Reagovat
Svatej

ve slově PRO máš až zarážející chyby, ale to už jen přičítám k těm ostatním nedostatkům

Reagovat
Nizzie

Zahrály pěkně (Watkins)

Reagovat
mr.Silver

Bože Eddie

Reagovat
Tommy the Gunner

ZINCHHH

Reagovat
Gunner14

Jeste jeden

Reagovat
SunFells

Paráda, ale stejně ho vystřídej nebo tam pošli Martinelliho k němu

Reagovat
Minister

Eddie do pičeeee

Reagovat
Mervin

To je takový šupák, bože. Gabi na hrot.

Reagovat
Svatej

koukám že mám ty standardy nastavený fakt extrémně nízko, když tohle pro mě už ani není gólovka

Reagovat
Mervin

Reagovat
Hachim Mastour

Nketiah

Reagovat
Taiger

Tak co, už to bude 1 xG?

Reagovat
SunFells

Do prdele Eddie Kromě té hlavičky do břevna nic dobře

Reagovat
Hlahart

White teda působí hodně vystrašeně a nejistě, když má balon

Reagovat
mr.Silver

Martinez co tam zkouší

Reagovat
Minister

Arteta strieda aj ty konečne už

Reagovat
Taiger

Ode je druhej poločas úplně jinej hráč

Reagovat
Mervin

Já už jsem přišel na to, co tam po nich Arteta furt řve. On jim asi čte zdejší komenty.

Reagovat
Svatej

Saka si ale fakt nemůže stěžovat na to, že je faulovanej takhle často, tohle jsou přesně zákroky, který on vyloženě chce

Reagovat
Golasso

Ty seš takovej victim blamer, že bys mohl dělat Ferimu obhájce

Reagovat
LaVolpe

K čemu je tam kulhající Saka, to nevím.

Reagovat
SunFells

Konečně

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI to face Southampton: Kepa; Azpilicueta, Koulibaly, Badiashile, Chilwell; Enzo, Kovacic; Madueke, Joao Felix, Mount; D Fofana

Reagovat
Svatej

POTTEEEEER

Reagovat
Wazza228

Až se vrátí všichni ti hráči po zranění, tak ten tým bude vypadat bombově (na papíře).

Reagovat
PanAu

Neni Silva a přijde mi to strašně slaboucky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Golasso

Ti tam bez Saky udělají úplný prd.

Reagovat
Mervin

Proč tam ten Saka pořád je, když evidentně hraje přes bolest?

Reagovat
mr.Silver

No ale když piskne ojsajd, tak to musí vrátit na faul.

Reagovat
Mervin

Ofsajd ruší výhodu, ne?

Reagovat
mr.Silver

Ale White je taky dobře mimo

Reagovat
Minister

White hra hroznú tužku

Reagovat
SunFells

Lol tak proč nedá faul ten jebo, když okamžitá akce je off.

Reagovat
Nikikrew

Ten Kamara z AV vyzera docela slubne

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To si Xhaka dělá prdel už ne ještě rozhazuje rukama

Reagovat
Nikikrew

Odegard

Reagovat
mr.Silver

Ode do piče už

Reagovat
Hachim Mastour

To neni možné

Reagovat
Miguel19

Wtf Ode...

Reagovat
VTID94

Konsa ty kkt ! Zase zase a zase

Reagovat
Minister

Ode co ti JEBE... takto sa prehrávajú tituly dpc

Reagovat
Mervin

Božeeeee

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Svatej

Jak to tyvole ten Nketiah dělá, že to před ním nějakej stoper pokaždý musí posrat

Reagovat
SunFells

pressuje?

Reagovat
Svatej

Jako jedinej na světě?

Reagovat
Golasso

achjo

Reagovat
Taiger

Ode?

Reagovat
Nikikrew

Ako je mozne zd Martinez este nema zltu za zdrzovanie

Reagovat
Tommy the Gunner

No to ses Ode posral???

Reagovat
SunFells

Podtrhlo formu

Reagovat
mr.Silver

Gabriel wow

Reagovat
SunFells

Eddie pěkně ale

Reagovat
Taiger

To je takovej jeho trademark

Reagovat
SunFells

pressing nebo dělaní věcí dobře? I když dneska dělá většinu špatně

Reagovat
Taiger

Reagovat
Agent z Melmacu

Chelsea:

Kepa - Cesar,Benoit, Kalidou, Corn - Mateo,Enzo - Noni, Joao, Mason - Davit Datro

Reagovat
Taiger

Jorg je celej druhej half skvělej

Reagovat
mr.Silver

Celý zápas.

Reagovat
Mervin

Gabriel

Reagovat
Taiger

Ramsdale

Reagovat
mr.Silver

Martinez

Reagovat
Golasso

Martinez je dement, on zdržuje v zápase, kde Villa může v pohodě vyhrát.

Reagovat
SunFells

Bailey je macho Jinak tu byla docela vidět Zinnyho "rychlost" na delších metrech.

Reagovat
Mervin

Dneska už gól nedáme.

Reagovat
mr.Silver

To už nedáme, další promrdané body, achjo

Reagovat
Taiger

Jorg je vynikající tvl

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mervin

Martinez

Reagovat
Golasso

Arteta jak ho tam zparodoval

Reagovat
Nizzie

Reagovat
ttopi

Arteta jak imituje rozhodčího

Reagovat
Busby babes

Arteta slusne nervozni.

Reagovat
SunFells

Pošli Emiho za lajnu, je zraněný chudák

Reagovat
mr.Silver

Co to bylo za bránění teď?

Reagovat
Miguel19

Kam běžel

Reagovat
Mervin

Nebyl Hanks u nás v šatně?

Reagovat
mr.Silver

Jorinhooooooo

Reagovat
Mervin

Jooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Seydou Doumbia

Co se stalo s Arsenalem poslední zápasy že to najednou tak kurví? Dnes hovada v zakončení, s Evertonem úplně mimo, zbytek jsem neviděl. Čím to je?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Hachim Mastour

omg

Reagovat
Hlahart

Ty kráááááááávoo, já to tomu zmrdovi tak přeju

Reagovat
Hlahart

A Jorginho skvěle teda

Reagovat
Nikikrew

Jorginhooooo

Reagovat
VTID94

Ty kkt

Reagovat
Minister

Martineeeeeeez

Reagovat
EL Gringo

Martinez to je kkt, celý zápas zdrzoval aby následne rozhodol o zápase takto, nesympatický hráč

Reagovat
SunFells

BOŽÍÍÍÍÍÍNHO

Reagovat
Golasso

Jorginho Skoro jako kdyby kvalitu hráče nedefinovaly výlevy fans ropáků

Reagovat
Golasso

A Martinez slušná karma

Reagovat
Nizzie

Reagovat
mithro

lol

Reagovat
Taiger

JORGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

Reagovat
SunFells

Emi taky krásně

Reagovat
Nikikrew

Ale luck ako svina

Reagovat
Mervin

Martinez, dobře ti tak, ty mrdko jedna

Reagovat
Nizzie

Reagovat
mr.Silver

Hahahaha, Martinez dobře mu tak zmrdovi

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Tak toto urval krásně wow

Reagovat
SpecialOne

Karma zafungovala, to je dobře. Martínez

Reagovat
Busby babes

to je krasny, ze to toho namachrovanyho kokota takhle trefilo do hlavy

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nizzie

Reagovat
mithro

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
SunFells

What a header

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Tenhle výsledek může bejt lepší, než kdybysme vyhráli 5:0

Reagovat
Tommy the Gunner

JORGINHOOOOOO

Reagovat
r.mrazik

oo...krasny gol

a jeste ta drzka idiota martineze...sladky konec

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Tommy the Gunner

JORGINHOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Agent z Melmacu

Martinéz môže teraz svoju hlavu priložiť ku svojmu kokotu

Reagovat
Nizzie

Reagovat
FC Porto FC

LoL Takovy haluzaci

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gunner14

Jorgiiiiiiiinho miluju te a jeste k tomu to bude pripsane jako vlastnak tomu posukovi, nadhera

Reagovat
Seydou Doumbia

vy fans arsenalu ho taky nemáte rádi kvůli pár blbostem na MS?

Reagovat
Nizzie

On se choval jako kokot už před MS

Reagovat
Seydou Doumbia

tak mě příjde že v AV je těch magorů více, ale zároven mi příjde že právě i díky těmto šílenostem dokázali často porážet nějaké top soupeře, protože hrajou tvrdě a chovají se jako hovada

Reagovat
Frony

Nene, jde hlavně o jeho vyjádření na adresu Arsenalu po přestupu. Těžce nezvládal.

Reagovat
Seydou Doumbia

vyplakával do médii ?

Reagovat
Frony

Jojo, teď se mi to nechce úplně hledat, ale byl to trapas a od té doby na něj fans bučí, dávno před MS.

Reagovat
Seydou Doumbia

díky hoši to jsem vůbec netušil...na druhou stranu, nakonec ukázal že to je dost kvalitní brankář

Reagovat
Frony

Kvalitní určitě je, jeden z nejlepších v lize

Reagovat
mr.Silver

Jj, říkal, že je lepší brankář než Léno a že naše vedení neví, co dělá.

Reagovat
Seydou Doumbia

tohle si ani Martínez nezasloužil...a ještě k tomu od Jorginha, to nevymyslíš

Reagovat
Hlahart

Ale zas cením, že AV nepřestala zdržovat

Reagovat
mr.Silver

Jeeeeeeee

Reagovat
Mervin

Joooooo

Reagovat
Hlahart

Nice, Martinez je fakt absolutní močka

Reagovat
Hachim Mastour

V suchom triku sme ich rozbili 4:2

Reagovat
VTID94

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Busby babes

Hezky, holt to Arsenal posere jinde no.

Reagovat
JessePinkman

Musí.. tohle nemůže vyhrát titul.

Reagovat
VTID94

Reagovat
Minister

Prečo nie? Prvú polovicu sezóny hrali jednoznačne najkrajší futbal. Až teraz zopár slabších výkonov.

Reagovat
SunFells

Skoro jako by týpek byl fanoušek fiktivní postavy vařící piko.

Reagovat
Minister

Asi tak no

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Likan7

Pro tebe je který z těch dvou týmů stravitelnější?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
mr.Silver

Vieira geniálně

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nizzie

Vieira

Reagovat
SunFells

Fabio

Reagovat
avicii

Parádny zápas

Reagovat
Tommy the Gunner

GABIIIII

Reagovat
Gunner14

Yes KUNDY

Reagovat
Rohlíček

Jorginho Ja fakt jednou umru behem tech zapasu.

Reagovat
Gunner14

Vieira

Reagovat
Minister

No ale okrem toho záveru ale bieda od neho. Ani som si nevšimol, že hrá okrem toho divného branenia. Už nech sa dá dokopy ESR aby chodil z lavičky on.

Reagovat
SunFells

Byl tam 15 minut

Reagovat
Gunner14

Vsak vubec neni rozehranej, ale ty finalky ma paradni i tak vetsinu casu. On muze byt delo, pokud nabere a zacne hravat

Reagovat
SunFells

Finální fáze dost tragická po celý zápas, ale aspoň že reakce na zápas v druhém poločase byla skvělá, úplný opak odevzdanosti jak jsem tu někoho vidět zmiňovat.

Reagovat
ttopi

Takovej mindrák tady z Martineze. Holt bejt mistr světa, to se asi nemá no

Reagovat
Ragnar Lothbrok
Reagovat
Frony

My jsme ho ale nesnášeli dávno před tím

Reagovat
Taiger

Kdo my?

Reagovat
Gunner14

Tak ty ho zase glazujes skrt to, ze vyhral Messimu trofeje za narodak no

Reagovat
Taiger

Já ho mám hodně rád i tak, nevím, co tady většině je, když za nás hrál, dal to toho všechno

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Má tu někdo Land Rover Velar?

Reagovat
LaVolpe

Martinéz Once a gooner...

Reagovat
smazaný uživatel

Kai na lavičce. Tak jsem zvědavý, kdo bude schopný dát gól.

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf co to bylo za Badiashilenost

Reagovat
John Obi Mikel

Pátá minuta a oba stopeři už dělaj koniny.

Reagovat
Svatej

Byla otazka casu, nez Badiashile pochopi, za koho hraje

Reagovat
Svatej

Kurva to tem stoperum mrda?!?!?

Reagovat
Miguel19

Lol, tak to měla být rudá pro Koulibalyho...

Reagovat
PanAu

Toto není červená

Reagovat
iamek

Žlutá jen? To je výsměch

Reagovat
Svatej

Reagovat
PhilipS

Live xG na livesportu je skvělá věc. Love it.

K novýmu Eurofotbalu: Komentáře zabírají hrozně místa. Na obrazovku se jich vejde jenom pár - plus se musí hrozně scrollit. Vypadá to pak nepřehledně. No bueno

Reagovat
Miguel19

Úžasných 10 minut proti nejhoršímu týmy ligy...

Reagovat
Mastný Chobot

Čo to má Soton za hovado na hrote?

Reagovat
smazaný uživatel

To je sen tahle stoperská dvojce.

Reagovat
spider_8

Hraje za nas vubec jeste ten druhy Fofana? To je taky posila za 80 mega Uvidis ho parkrat na zacatku sezony a pak cau.

Reagovat
Agent z Melmacu

zranený

Reagovat
spider_8

Jsem si na nej realne vzpomnel ve chvili, kdy jsem videl ze nejakeho Fofanu mame i na hrotu utoku

Reagovat
John Obi Mikel

Už začal trénovat

Reagovat
iamek

Na lavičce už.

Reagovat
smazaný uživatel

Fofana vypadá jak Drogba z Wishe

Reagovat
PanAu

Akorát ze vůbec

Reagovat
Agent z Melmacu

2/10

Reagovat
Svatej

Co to bylo za pad wtf

Reagovat
Taiger

Hroznej ten Saka co

Reagovat
smazaný uživatel

Epic faul

Reagovat
samson192

ten zakopol o seba viac jak Felix oňho

Reagovat
Mastný Chobot

"Enzo Perez"

Reagovat
vitasrp

Southampton je o parník lepší. A to je momentálně poslední tým Premier League. To fakt nechápu už.

A Kovačič, to jsou letos od něj přímo skvostný výkony. Loni senzační, letos vesměs trapnej, zatím mi přijde nejhorší na hřišti.

Reagovat
Svatej

Vydrzel zapas, to je vic nez jsme cekali

Reagovat
Miguel19

Lavia

Reagovat
Svatej

Co to je doprdele za sakarnu?????

Reagovat
Svatej

To je kurva ale za kartu dopici, proc s tim fotbal nic nedela

Reagovat
Nizzie

Reagovat
iamek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vitasrp

Oni tři minuty ošetřují hráče, aby si pak Lavia na konci ošetřování zase lehnul a dál se nehrálo.

Hlavní sudí ať jde do absolutní prdele, ať se kurvafix aspoň chvíli hraje, tohle není akceptovatelný.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej

S tim jak agresivne Soton hraje a s tim, jak to sudí řídí, odhaduju dvě zranění a žádný vyloučení.

Reagovat
iamek

Jedno bude. Koulibaly

Reagovat
smazaný uživatel

Otřesný zápas a k čemu tam kua je zase na hřišti Mount

Reagovat
Svatej

Jeste jeden fuckup hráče a vybouchnu

Doprdele co to s tim tymem je

Reagovat
Svatej

Oni regulérně maji strach, kolikrat jsem videl Chelsea, která je ze soupeře posrana az za usima? Tam kompletně absentuje hlad a vztek, duraz, agrese.

Reagovat
iamek

Zatím padá hodně gólů

Reagovat
Svatej

On zas neda kartu

Reagovat
iamek

Mount má úplně na párku. Chce vůbec podepsat?

Reagovat
Miguel19

To je šílený tvl...asi na čase přivést trenéra ne? My nejsme schopni si přihrát proti poslednímu týmu tabulky...

Reagovat
vitasrp

Všechno faul, všechno přerušení, to si děláš prdel ne? Tohle je úrovní hry česká liga.

Reagovat
Svatej

To je kurva kripl, tohle je taky faul?

Reagovat
iamek

Felix snad čtvrtý faul ne?

Reagovat
mithro

reklama na futbal, vsetko 0-0

Reagovat
John Obi Mikel

Hrozná hra. A fakt to není tim, že hraje Azpi místo Jamese. Tam není jediný dobrý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Naším nejnebezpečnějším hráčem je zatím Azpi....skvělý tým

Reagovat
Talker

Ty neustálé fauly jsou napřesdržku. Normálně ho popadne oběma rukama...

Reagovat
Whitemedia

Mount out, na tyhle procházky po hřišti už máme Aubu.

Reagovat
Svatej

beru unavu a kdyz jses vyzdimanej, tak proste mas rict trenerovi. on na to uplne mrda

Reagovat
Taiger

Galavečer gólových příležitostí v zápasech od 4

Reagovat
O.Giroud

ManCity

Reagovat
Mervin

Přiznám se, že Chelsea letos moc nesleduju, ale to takhle hrají celou sezónu? To je něco příšerného.

Reagovat
smazaný uživatel

Sračku hrajeme pod Potterem celou sezónu, ale dnes je to extrémní sračka

Reagovat
Talker

Po přelomu roku se to začalo zlepšovat, tohle spadlo zase do sračky předtím.

Reagovat
iamek

Ten útočník Saints vypadá hodně zajímavě

Reagovat
Svatej

To jsou neuvěřitelně trapny fauly

Reagovat
Svatej

Zas TO JE KURVA NEUVĚŘITELNÝ

Reagovat
diastan

Slava

Reagovat
smazaný uživatel

Fofana, Mount out

Kai, Mudryk in

Reagovat
Taiger

Kai in? To na tom musíte bejt fakt zle

Reagovat
Svatej

Zvlášť, když je fofana jedinej schopnej utocnej hrac na hřišti

Reagovat
Talker

Tohle je trol, který jen provokuje s Havertzem, on to vážně nemyslí

Reagovat
Svatej

Bez s tim Havertzem uz kurva do prdele..

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Maximm9

Potter out

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Koulibaly klidně mohl druhou žlutou ty vole. To je šílený výkon rozhodčího.

Reagovat
Squinty

Bych chtěl vidět ty tréninky pod Potterem, vždyť v té hře není absolutně nic..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nikikrew

Polcasove vysledky paradne

Reagovat
Mervin

Až na to City

Reagovat
Mervin

Ty vole, trefil to pěkně.

Reagovat
Miguel19

No dobrý, srandy bylo dost.

Potter snad konec.

Reagovat
iamek

Reagovat
Manik...

To je že škodolibosti nebo že mu věříš?

Reagovat
iamek

Škodolibost

Reagovat
Manik...

Upřímnost se cení .. Nicméně ManU to letos ohrozit fakt nemůže.

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Manik...

Tak výměna za Artetu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
blade115

Tak možná ještě jednu půl miliardu a pak se na to bude dát dívat..? A budou aspoň remízy?

Reagovat
iamek

Yeeeeeees!

Reagovat
John Obi Mikel

To jděte doprdele. Tak si k tý tyčce někoho postav když tam nedoskočíš kurňa

Reagovat
Salfovic

Mendy by to měl.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že je malej a větší gólman by to určitě měl, bych mu nevyčítal. Problém našeho týmu je úplně někde jinde.

Reagovat
Busby babes

to je fakt jak penalta, tyhle pozice pro Ward-Prowse

Reagovat
Likan7

Snažím se nato dívat jako fanoušek Chelsea..nedaří se...v zimě se přivede miliarda posil za miliardu liber...včetně třeba Felixe a Mudryka, velká očekávání..jseem natěšenej jak kráva...a pak tohle... těším se na nový Kontrapresink...

Reagovat
O.Giroud

JWP umí

Reagovat
Svatej

Dam tomu pět minut po polocase, jestli neuvidim aspon tretinu tymu nekoho prebrousit, tak to sledovat nebudu. Tenhle tym si nezaslouží zadnyho fanouška ne tou soatnou hrou, ale tim naprosto ubohym přístupem.

Neuvěřitelně mi chybí starej Conte, ten by polovinu tymu serezal tak moc, ze by v druhym poločase nastoupilo 8 hráčů, ale to nasazení by udělalo na hřišti víc než tahle 11 ubožáků.

Reagovat
Svatej

Jo a at je jasno - Potter si může s timhle pristupem polibit prdel úplně stejně. Jestli je v kabině stejně ubohej jako na tiskovkach, tak neni divu, že ten tým pusobi jak banda vegetariánů.

Reagovat
Mervin

za tu bandu vegetariánů

Reagovat
Manik...

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Busby babes

srabe

Reagovat
Svatej

To je na to nejhorší. Toleroval jsem nekvalitu, toleroval jsem drevactvi a i spatnou taktiku, ale do psi prdele, kdybych viděl takovejhle přístup u spoluhráče, tak by se už po rozmluvě vznova kabine na zapase neobjevil Tohle fakt nesnesu

Reagovat
Gazdo

Vitaj v klube.. barcelona si tymto peklom prechadza cca od roku 2016 akurat sme mali Messiho a Stegena. Az teraz su vidiet konecne obcasne naznaky snahy a mame dokonca aj zapasy ked ideme na plno celych 90 minut. Tym chcem len povedat ze si nerob nadeje ze toto obdobie prejde nejakym smahom prutika. To bude trvat dlhsie lebo problem nebude len v trenerovi ale v samotnych hracoch a celkovom prostredi ktore sa musi menit. Utd by tiez asi vedeli rozpravat u nich tie letargie tiez trvali nejaky piatok az Ten Hag ich prebral

Reagovat
Svatej

To mě bude stát sledovani toho sportu obecne, uz takhle jedu na výpary..

Reagovat
Gazdo

To som si aj ja hovoril ale to si clovek proste uz nevyberie. Raz sa zamilujes do futbalu uz nie je cesty spat

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
vitasrp

No neke, čtvrtý faul toho týpka už hlavní sudí ohodnotí kartou, nevěřím.

Reagovat
O.Giroud

Nkunku, Neymar a ono to pude

Reagovat
Manik...

Reagovat
Talker

On to napálí stehnem do Chilwella a pak tam brečí a válí se po zemi.

Fakt nechápu, jak může být tolik faulů, to se rozhodčí vysral na svojí práci?

Reagovat
John Obi Mikel

I podle statistik jsme horší. Do hajzlu co s tím?

Reagovat
Whitemedia

Vyhodit Masona z mančaftu a Pottera asi teda taky, člověk je trpělivej a chápe, že to nebude vždy fungovat, ale není možné mít jednu výhru za měsíc..

Reagovat
smazaný uživatel

ti dva čím dříve poletí, tím lépe.

Potter evidentně neumí motivovat a připravit taktiku na soupeře a Mount je případ sám pro sebe

Reagovat
John Obi Mikel

Naše hra vypadá jak nový Eurofotbal. Úplně na hovno.

Reagovat
Manik...

Luxusní přímák

Reagovat
Talker

Hm, tak jakýkoliv progres za poslední +- měsíc zmizel okamžitě.

Nechápu. Dneska úplné hovno, nefunguje absolutně nic. Potter musí o poločase něco udělat, protože tohle nejde.

Reagovat
Miguel19

Třeba sám dobrovolně skončit.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Maximm9

Tohle jde jasne za Potterem. Aby byla videt myslenka nebo nejaka taktika uz mel dost casu. Ten tym hraje snad jeste vetsi hovno jako pod Tuchelem.

Reagovat
Talker

Dneska je to zoufalost.

Na druhou stranu, přijde mi že od prvního zápasu s Fulhamem dodnes to prostě nebylo herně špatné, spíš naopak asi naše nejlepší serie výkonů v sezoně, ale bez výsledků bohužel.

Dneska je to absolutí sračka.

Reagovat
Miguel19

Tam už není co omlouvat. Narvali se tam takový prachy a Potter to absolutně nikam neposouvá. V té hře není dlouhodobě nic...

Dneska je to solidní extrém. Jsem pro koncepční práci, ale aby nás zesměšňoval poslední tým ligy?

S tím ať je do prdele.

Reagovat
vitasrp

Nás úplně v klidu přehrává poslední Southampton, který doma prohraje s Wolverhamptonem, kterej hraje většinu zápasu v 10 lidech.

Upřímně by mě zajímalo, jak vypadají data hráčů z hlediska nějaký intenzity, dynamických sprintů, prostě fyzičky. Protože od začátku sezóny tam jsou dvě třetiny hráčů od oka úplně v prdeli, trvá jim, než přepnou, než zareagují, to je prostě hrozný. Přišlo mi to tak už na začátku pod Tuchelem a Potter s tím nehnul teda ani o píď.

Kovačič je úplně hrozný, tam fakt čumím, jaký sešup v jeho podání to od poslední sezóny je. Vzhledem k tomu, že Fernandez hraje nejraději v levé části hřiště, vůbec bych se nedivil, kdyby se Kovačičovi neprodloužila smlouva a v létě se střelil někam pryč.

A jinak na ten zápas se nedá koukat i kvůli tomu že je tam co 20 sekund přerušení, že sudí pískne každé hovno, když se ofenzivní hráč dostane za záda obránce a ten ho stáhne, tak to není automaticky karta atd. Odkop od branky trvá 40 sekund a postupně je tak míč ve hře snad jenom polovinu času, to je strašný.

Reagovat
Talker

Ty rozhodčí vůbec nechápu, to je naprostá šílenost.

Reagovat
Svatej

On sundal Datra Ten chlap je nepricetnej

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se divíš, když byl po Mountovi druhý nejhorší na hřišti.

Reagovat
Svatej

Mam z tebe tik v oku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Není to spíš z té hry?

Reagovat
PanAu

Po sezóně strelit Kovacice dokud má cenu, bohužel i Mason si říká o prodej, strašný výkon, no a Potter co říct, strašně jsem ho chtěl, ale vyhrát asi 2 zápasy z 15 je fakt umění a to jsme nehráli nějaký extra těžký zápasy.

Reagovat
Kixi Syhimour

2 z 15, až takhle?

Reagovat
PanAu

Ani nevím, tipuju

Reagovat
O.Giroud

vela zranenych

Reagovat
Maximm9

Tem nasim podavacum se taky hodne chce

Reagovat
PanAu

Mason hraje dal a Fofana dolu, LOL

Reagovat
Snatus

Na jaké stránce pouštíte streamy, když už smazali reddit soccer streams? Díky za odkaz.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Snatus

Reagovat
Maximm9

https://sportsurge.to/soccerstreams

Ja pouzivam tohlo, kdyz neco hledam.

Reagovat
Snatus

Reagovat
mimi_united

Konečne skončil ten Mount hype Priemerák ktorý má nanajvýš celkom dobrú kondíciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš frajer namyšlenej. On to nemá jen hlavě v pořádku, jinak umí být rozdílový hráč.

Reagovat
John Obi Mikel

Kurva, mohla by mne tahle stránka přestat neustále odhlašovat

Reagovat
smazaný uživatel

Na jakém přístroji? Na ničem mi to nedělá.

Reagovat
John Obi Mikel

Telefon.

Reagovat
O.Giroud

treba byt aktivnejsi

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

57. minuta, hráči Chelsea pořád nepochopili, ze je hráč může dostoupit.

Reagovat
Talker

No dostoupit... Oni jdou do toho s tím, že dají faul někde v nepodstatné části hřiště a potrestáni za to nebudou i když to udělají 10x za zápas.

Což je fail rozhodčího.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidím toho Pottera, tak ten za půl roku zestárl o 10 let a z toho 5let nespal.

Reagovat
Svatej

Vsak dostat tym jako prase, jeste ho posilit a presto vymyslet ještě jak to hrát takhle na hovno, to vyzaduje spoustu energie a přesčasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn mít s tímto týmem 37% win rate, dá zabrat.

Reagovat
Gunner14

Theo Walcott da gola

Reagovat
Whitemedia

Dnes dlabu na obrázky o Masonovi, dnes takhle.

Mason Mount was 0% on his ground duel battles (0/6), tackles attempted (0/1), successful take-ons (0/2) and accurate crosses (0/1). Kepa Arrizabalaga completed more passes (14/14) than Mason Mount (5/9) for Chelsea against Southampton.

Reagovat
Hlahart

Alli 2.0?

Reagovat
John Obi Mikel

Proč mi to děláš?

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle bylo za první poločas

Reagovat
Hlahart

Coleman

Reagovat
Svatej

Kai nahoru, jsme zachráněni.

Reagovat
Svatej

Regulérně by mě zajimalo, jestli se na nas ted nezvedl kurz

Reagovat
Miguel19

Mount ať hraje až po podpisu či ať jde. Zoufalost.

Reagovat
jk

Ten Haaland je ale taky slušný diver

Reagovat
John Obi Mikel

Sterling

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Maximm9

Tvl

Reagovat
KnoxXx

Sterling

Reagovat
Miguel19

V 68. minutě první šance...

Reagovat
vitasrp

Jakt ohle dokážeš nedat tyvole už

Reagovat
Svatej

az do brany bez ty curaku

Reagovat
Svatej

A strela samozřejmě taky brilantní

Reagovat
Hlahart

Ty krávo kdo to tam te%d propadl v tý záloze? Enzo/Mudryk? Ten to měl taky dobře na párku teda

Reagovat
Svatej

To asi trochu vic specifikuj. Dokonce i pri použití slova "teď" je z cejo vybírat, když tam nekdo neco posere kazdejchb15 vteřin

Reagovat
Hlahart

Reagovat
iamek

Enzo

Reagovat
Hlahart

Já si to myslel. Ten hodně vypadal, že už ho to nebaví

Reagovat
Gunner14

AMN hraje slusne

Reagovat
Maximm9

Sterling to ma na pravou nohu, muze to uklidit k prave tyci a on nastreli obrance pred nim a brankar sel na levou stranu...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
herbage

:: ::

Reagovat
LaVolpe

Neeee

Reagovat
John Obi Mikel

Sterling

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Side

Reagovat
Svatej

Nic moc, tohle mame furt

Reagovat
John Obi Mikel

pěkný

Reagovat
vitasrp

Tohle přece ale kurva, kurva už není možné

Reagovat
Svatej

Ja to mrdam

Reagovat
aither

To neni možný tohle

Reagovat
iamek

Teď fajn výkon Chelsea

Reagovat
Greny

To je fakt kokot ten Sterling

Reagovat
Svatej

Jinak zatim uplne vsechny rohy skoncily na prvnim hraci ne?

Reagovat
Gunner14

Tam jsou jini suteri v ty Chelsea

Reagovat
Whitemedia

Havertz už měl mít dvě asistence, ale bohužel je jeho spoluhráčem kopyto s fešným účesem.

Reagovat
Svatej

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
SunFells

Theo slepý

Reagovat
John Obi Mikel

Azpi

Reagovat
Svatej

Badiashile by ho zas nemel tyvole

Reagovat
Gunner14

Niles a Walcott ted Arsenal kombo

Reagovat
SunFells

Walcott dojebal ale, v druhé vlně měl mnohem lepší možnost.

Reagovat
Gunner14

Giroud by to dal z prvni, tak je jeste zvyklej asi

Reagovat
iamek

Au

Reagovat
vitasrp

Bez karty, předpokládám, ne?

Reagovat
LaVolpe

Však to nebyl ani faul.

Reagovat
Miguel19

A co to bylo?

Reagovat
hitZor

Reagovat
vitasrp

Pokud někomu kopneš do hlavy, tak je to samozřejmě faul, tyvole

Reagovat
LaVolpe

Ok, ale nebyl to úmyslný faul.

Reagovat
Hlahart

...

Reagovat
Svatej

ty jses exot

Reagovat
Miguel19

A jo, tak to bych pískl penaltu pro Soton.

Reagovat
vitasrp

Šokující tyjo

Reagovat
SunFells

Reagovat
Gunner14

Chtel hrat balon

Reagovat
Gunner14

Ou Diaby v.2

Reagovat
Switchback

fuj ty kks

Reagovat
Maximm9

Kdyz nekdo nekomu ukopne hlavu, vim ze to nebylo umyslne, tak by to mela byt redka ne ?

Reagovat
hitZor

Reagovat
Greny

To je snad červená ne na toho Azpiho

Reagovat
hitZor

Měla by být. Neřeknu kdyby to bylo jak kdysi Terry, že měl hlavu někde v úrovni kolene, ale tady Azpi nebyl ani moc přikrčený...

Reagovat
Maximm9

Ted jsi mi toho Terryho vybavil uplne. To bylo proti Arsenalu ze ? Tam se to snazil rybickou odhlavickovat.

Reagovat
hitZor

Snažil se střílet, no.

https://www.youtube.com/watch?v=alRPMSqVDig

Když na to tak koukám, tak ji v úrovni kolene neměl, ale i tak šel dost nízko.

Reagovat
Gunner14

Tam to vypadalo mnohem hur imho. Se divim, ze mu neupadla hlava jak se Diaby naprahl

Reagovat
VTID94

Nevidel som ale snáď bude ok

Reagovat
Miguel19

Chudák ženská s tím batohem tvl...

Reagovat
Greny

Ty vole on mu ukopne palicu, odnáší ho zranenyho na nosítkách a ten dement mu dá žlutou....

Reagovat
O.Giroud

prepnuty, v 16ke plnej hracov ist zakoncovat takto

Reagovat
iamek

Tak to rovnou až zakazou nůžky.

Reagovat
Maximm9

Jako on neda ani zlutou ? Vam rikam, ze to nebyl ani faul, jeste ten mic budeme muset Sutonu kopnout

Reagovat
Miguel19

Však ji dal

Reagovat
Maximm9

Ok, nepostrehl jsem to.

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
Gunner14

uuuu, snad to Nottingham udrzi

Reagovat
LaVolpe

Držet!

Reagovat
John Obi Mikel

Guardiola zapomněl střídat

Reagovat
Hlahart

Ty krávo City

Reagovat
Mervin

Wooood

Reagovat
Svatej

Nehraje se zatim od 73 a je 82. Očekáváním nastavení 7-9 minut, ktery se jeste prozdrzuje.

Reagovat
ACSMan

Achjo už nám ani toto režie neukáže, nejdřív nám sebrali exibicionisty kteří běhají na hřiště a teď už i ostrý fauly neukáží. Co bude příště prsatý fanynky?

Reagovat
Svatej

Tyhle ty neumyslny veci bych pouštěl.

Reagovat
SunFells

Když na tom Chelski prozdržovala 10 minut, tak bych jim to ani nenastavil.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

balon, hraj dal.

Reagovat
Svatej

+ oba stejně

Reagovat
Busby babes

Azpi mel dostat kartu, simulant

Reagovat
Gunner14

VAR problikl na livesportu ajaj

Reagovat
VTID94

Iba potvrdil

Reagovat
SunFells

pohoda

Reagovat
Gunner14

Plati

Reagovat
Hlahart

YOU GOOD

Reagovat
SunFells

AMN

Reagovat
Hlahart

Mimochodem, taky se vám přestaly označovat vaše příspěvky zeleně?

Reagovat
Svatej

Ony se nekdy na novy verzi oznacovaly?

Reagovat
Hlahart

Ze začátku stoprocentně

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hlahart

Tak mě se podle mě teda zeleně označovaly

Reagovat
smazaný uživatel

Oznacovaly se jeste v bete pred ofiko spustenim. Od spusteni to nejde.

Reagovat
Maximm9

taky jsem jich mel zelene asi prvni den

Reagovat
PJ

Na začátku se označovaly, ale bylo to blbě, protože se spolu s nima označovaly i všechny reakce.

Reagovat
Ef.cz

Během příštího týdne to vrátíme. vyskytly se u toho drobné komplikace.

Reagovat
Miguel19

Psovod chtěl projít přes 8 hráčů nebo co zkoušel?

Reagovat
Svatej

Ten Havertz proste tu jeho TUPOU hlavu nezvedne

Reagovat
Whitemedia

Tupá hlava dnes vytvořila za pár minut dvě tutovky a schytal tu víc hejtu než Mount za všechny ty jeho procházky a mámvpičismus. Klasika.

Reagovat
Svatej

Protože kdyby nebyl tupa hlava, tak jich vytvoří vic? Nehlede na to, ze tu prvni sanci vytvoril Sterling, Havertz to pak akorát vracel a to klidne uz mohl zabalit a strilet. Hovno, je furt napicu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Kai už ty matláky vedle sebe nesnese, chce to tam donést sám

Reagovat
Gunner14

Havertz se chtel proklickovat az k brankarovi, cenim

Reagovat
iamek

A pak hezky skočil

Reagovat
Svatej

Lavia mel byt vyloucenej uz jen za ty dve zdržování. Proc ja ten sport sleduju...

Reagovat
smazaný uživatel

Aby si měl důvod pak jít na pivo.

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Lol, Fulham zas dělá zázraky a Manor další kus

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling mi fakt pije krev.

Reagovat
smazaný uživatel

No a Felix je opět druhý poločas absolutně neviditelný.

Reagovat
John Obi Mikel

V mezihře je docela vidět.

Reagovat
Hlahart

Mně přijde, že je od vás nejaktivnější, možná nejlepší na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejlepší je s přehledem Enzo, ale Felix ho určitě sekunduje. V první půli ale byl určitě Felix lepší.

Reagovat
Svatej

Co to piska dopici!!

Reagovat
Svatej

Walcotte jsi mrdka.

Reagovat
iamek

Vždyť ho trefil do ksichtu

Reagovat
VTID94

City koniec

Reagovat
aither

Forest díky

Reagovat
KnoxXx

mrdka Enzo

Reagovat
blade115

Chelsea je vyloženě na poblití. Tohle už celkem jasně překonává tu největší Mourinhovu krizi z 2015/16. Tím spíš když člověk vezme v potaz kvalitu kádru a kolik se rozházelo prachů za posily. Amíci teď budou zas za debily, pokud už druhého trenéra nechají vyskládat kádr a pak ho pošlou do prdele. Ale na druhou stranu je pravda, že Potter zatím neukázal absolutně nic, co by naznačovalo, že na tu práci má.

Reagovat
VTID94

Ďalší k trénerom čo nemá na veľkoklub (Rogers, Moyes atď)

Reagovat
John Obi Mikel

Nevyhrál Rodgers málem titul?

Reagovat
Agent z Melmacu

nie

Reagovat
O.Giroud

uvidíme, možno vyhrál

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
lenckoj

Reagovat
VTID94

Keby ho vyhral tak ho nespomeniem

Reagovat
martin.b

Nevyhrál ho málem hlavně Suarez se Sturridgem, s 50 obdrženými góly se titul moc nevyhrává

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iamek

Mudryk dělo

Reagovat
VTID94

Reagovat
Nizzie

City na to nemá momentálně a mentálně.

Reagovat
O.Giroud

no príde mi to ako taká Leicester sezóna, akurát neviem či Leicester bude Newcastle alebo ManUtd

Reagovat
Nizzie

Arsenal vole

Reagovat
iamek

Cely zapas nestrida Pepek a pak v nastavení tam pošle Akeho

Reagovat
Nizzie

Však proč ne

Reagovat
SunFells

Ale no

Reagovat
Nizzie

Neboj, jenom trollim experty z minulého týdne. Vážně to samozřejmě nemyslím.

Reagovat
iamek

Dobre kolo

Teď fandit Poolu

Reagovat
martin.b

Reagovat
Agent z Melmacu

Potter do piči

Hassehutl in

Reagovat
SunFells

Ty krávo to by bylo krásné

Reagovat
Jackmaker1989

Potter out

Reagovat
Coutinho10

Těžký dnes, ale poslední výhra by nás mohla nakopnout a naopak Newcastle poslední dobou nic moc

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Bajcetic, Henderson, Nunez, Salah, Gakpo.

Subs: Kelleher, Milner, Keita, Firmino, Elliott, Jota, Tsimikas, Matip, Phillips.

Reagovat
avicii

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maximm9

At ten Potter tahne

Reagovat
Devil

Naopak

Reagovat
vitasrp

Tohle je strašný, ono se to měsíc tváří, že to někam vede, aby se pak předvedla po dobrém výkonu v Dortmundu takováhle totální sračka v první půli se Southamptonem a pocitově to bylo zas úplně v prdeli.

Hráli jsme špatně, v tý první půli úplně příšerně, druhá půle už aspoň průměrně, ale stejně to je prostě hrozně, hrozně málo. Chybí mi tam sehrané kombinace, nějaký fungující plán, byť uznávám, že to je zatraceně těžký, když nehrajeme prakticky dva podělaný zápasy v jedný sestavě.

Dneska je mimochodem taky dobrá ukázka toho, že xG není všechno. Já bych si nedovolil říct, že by si snad Southampton svou výhru nezasloužil a ani bych si nedovolil říct, že by Chelsea byla "lepší", byť to tak dle týhle statistiky vychází. Nicméně to ukazuje na to, že i trapně průměrný mužstvo by tohle utkání zremizovalo.

Opět jsme měli xG 1.5 a výše (některé zdroje 1.55, některý 1.85), vstřeleno klasicky 0 branek. Soupeř 0.7, gól, výhra.

Za posledních 14 zápasů ve všech soutěžích jsme měli xG 17,99 xG, dali jsme 6 branek. Od zápasu s Nottinghamem v Premier League máme xG okolo 12,1, ze kterých jsme vstřelili 4 branky.

Dokavaď tohle neskončí, tak stejně budeme jenom prohrávat, ať už budou výkony jakékoliv.

Reagovat
martin.b

Netrpělivý fans blues to budou mít těžký přeci jen Potter je koncepční trenér a to že má drahý i hvězdný hráče nic neznamená, on není Tuchel, kterej by tu kvalitu využil hned ve svým pragmatickým systému…v Brightonu mu taky trvalo celkem dlouho než začal dělat i výsledky, tam navíc pracoval s no namy, kteří šli za ním, v Chelsea to je historicky trochu jinak.

Reagovat
John Obi Mikel

Koncepční tremér, koncepční trenér...

Po půl roce tam není žádná koncepce, žádný herní plán, nic. Jen pár záblesků jako minule s BVB.

Reagovat
martin.b

Však má zas od ledna půlku sestavy jinou

Reagovat
Ladas321

Pokud Chelsea v létě investuje dalších 400 mega a k tomu se jim podaří získat Neymara, tak by mohli v prostí sezóně uhrát top 6. No a City dnes klasika, držení míče, spalování šancí, protiútok a inkasovaný gól. Ti musí v létě udělat řez do zálohy a koupit levé křídlo.

Reagovat
LaVolpe

Liverpool zatím slušně na kolotoči.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nový EF je dost hroznej

Reagovat
Devil

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Ladas321

Ani mi nesvítí upozornění, když mi někdo odpoví na koment? Mate to tak taky? Jako fakt se mi nechce scrollovat 900 komentů.

Reagovat
Devil

Celý je to o 99 kroků zpět, než to bylo

Reagovat
Kixi Syhimour

Haaland who?

Reagovat
O.Giroud

bombiiiic

Reagovat
VTID94

Pekne Darwin . Keby takto premieňal tých xy šancí tak ma 20 za sebou minimálne

Reagovat
Coutinho10

Darwin nekecej

Reagovat
EL Gringo

Darwin Miláčik

Reagovat
Luc-Luc

Ja nas nepoznavam

Reagovat
Coutinho10

Gaaakpoooooooaaaaaal we are baaack

Reagovat
O.Giroud

nazdaaar

Reagovat
Mervin

Co tam zkoumají tak dlouho?

Reagovat
Hlahart

Reagovat
iamek

Reagovat
O.Giroud

nezdržujte furt

Reagovat
iamek

Nedokážu si představit, kdo Kloppuv válec zastaví.

Snad Newcastle před finále ztrati formu úplně

Reagovat
kissak

Magpies se právě dneska šetří

Reagovat
Kixi Syhimour

Co to je za tým v tom červeném?

Reagovat
martin.b

Co tam luštěj tvl

Reagovat
kissak

raději ať to prozkoumaj než si bude někdo později stěžovat

Reagovat
Gunner14

Zase cumi na jasny onside 2 minuty, sasci

Reagovat
Luc-Luc

Ladime formu na Real

Reagovat
Mervin

To je magor ten Fabinho

Reagovat
Luc-Luc

Pope

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
KnoxXx

Pope out, Dubravka out

Reagovat
iamek

Nemůže chytat v poháru ze?

Reagovat
ACSMan

Co to udělal

Reagovat
Mervin

Pope

Reagovat
iamek

Pope

Nemůže chytat finále ne?

Reagovat
O.Giroud

nazdaaaaaaaaaaaaaar

Reagovat
Hlahart

Kdo proti nám bude chytat to finále? Dubravka taky nemůže, ne?

Reagovat
iamek

Ne

Reagovat
Coutinho10

leda, jestli tam není ještě Karius

Reagovat
iamek

Lol on tam fakt je

Reagovat
Coutinho10

to by byl příběh

Reagovat
Hlahart

Finálový specialista

Reagovat
iamek

Nějaký Gillespie asi? Podle sestavy na livescore

Reagovat
O.Giroud

to fakt nevieš, že tam je Karius

Reagovat
iamek

Ne

Reagovat
Gunner14

Pope, nazdaaaaar. Toho ma spousta lidi ve fante

Reagovat
O.Giroud

Dubravka v Sorare easy money :))

Reagovat
ACSMan

Jak ještě sundal toho Trippiera

Reagovat
Mervin

Reagovat
Coutinho10

chudak Pope...tohle mu nepřeju a přijde o finále Carabaa

Reagovat
rave

Gólman, co se bojí jít do souboje.

Reagovat
Gunner14

Wtf, proc po tom sahnul

Reagovat
Kixi Syhimour

Reflex

Reagovat
Gunner14

Ja mam taky reflex sahat pritelkyni na prdel, ale neudelam to, kdyz jsem v situaci kde by to nebylo vhodne

Reagovat
Hlahart

Jak se chtěl pochlubit, že je v nevhodných situacích

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Gunner14

Na kozy ji nesaham, zadny nema

Reagovat
Mervin

Reagovat
iamek

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Neon

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Neutron

Reagovat
kissak

jak se chtěl pochlubit, že má přítelkyni

Reagovat
iamek

Pool nám pomáhá jak v lize, tak v poháru

Reagovat
kissak

dneska jsme asi stále ještě v lese, ale porážka už prostě musí přijít, poslední zápasy jsme si o to mooooc koledovali

Reagovat
mithro

pope newcastle snad im forma vydrzi

Reagovat
mithro

Karl Darlow will have to play in the Carabao Cup final in goal for Newcastle. Or Loris Karius.

Reagovat
kissak

Karius is our number ONE

Reagovat
Coutinho10

Karius si zaslouží druhou šanci a tentokrát tu trofej získat

Reagovat
kissak

a co když si zaslouží i podruhé tu trofej darovat?

Reagovat
ACSMan

Já to přežiju třeba

Reagovat
kissak

to se nedivím když fandíš Spartě

Reagovat
ACSMan

správně

Reagovat
kissak

mimochodem já taky

Reagovat
Coutinho10

jako riziko tam je no , ale objektivně si myslím, že do brány na finále ho nedáte a asi se nedivim

Reagovat
EL Gringo

Trent dneska tiež dobrý zápas

Reagovat
kissak

chudák Isak v obležení 6 červenejch

Reagovat
iamek

To jako neviděl ten ofside?

Reagovat
kissak

asi neviděl

Reagovat
kissak

žlutá pro Almirona po zákroku z offsidu?

Reagovat
mithro

to sa nekontroluje taky ofsajd?

Reagovat
O.Giroud

kvôli žltej karte?

Reagovat
kissak

pokud by kontrolovali žlutá by neplatila

Reagovat
O.Giroud

No áno, ale VAR sa používa len pri penalte, góle a červenej karte.

Reagovat
iamek

Hmm hustý jak v desíti je mačkaji

Reagovat
mithro

tak oni hrali dobre aj zo zaciatku. ale potom obrana a pope vybuchla

Reagovat
kissak

bojovnost se nám upřít nedá, ale to nemohou dlouho fyzicky vydržet

Reagovat
Hlahart

Já bych jenom chtěl poznamenat, že nový vzhled EF komplikuje zřejmě život i komentátorům na canalsport, než se tím proscrolluj tak to hrozně dlouho trvá...

Reagovat
iamek

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
O.Giroud

Inak Pope za toto len 1 zápasový ban?

Reagovat
kissak

mělo by to tak být, přímá redka bez nějaké zákeřnosti

Reagovat
O.Giroud

Takže to si "odsedí" v pohári

Reagovat
kissak

Reagovat
iamek

Pool pokud vyhraje dohravku, tak tři body na čtvrtý flek. To daji bez problému.

Reagovat
Luc-Luc

Nemit Alissona, tak je to min 2:2, lajdacky braneni standartek fakt. Smerem dopredu do vylouceni Popa vynikajici. Zda se, ze jsme ubrali plyn a cekame na konec. Snad se to nevymsti.

Reagovat
kissak

nevypadá to, my se také potřebujeme šetřit na finále

Reagovat
O.Giroud

my na Real vy na ma ManUtd, čo tak to ukončiť po polčase

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Manik...

Reagovat
kissak

vy jste to také dneska ukončili v poločase s Forest?

I když Ty jsi částečně také Straka

Reagovat
stiflerovamama

Aký je to rozdiel keď neinkasujeme prví a sme efektívni. Po tej červenej je to ale teda katastrofa, priposraný výkon, nahrávame si to ako čuráci vzadu, žiadna prieniková prihrávka, nábeh a keď má loptu Newcastle tak bránime ako keby sme boli 10 ti my. Plus teda Newcastle zase kopec šancí....

Reagovat
Luc-Luc

Tak hrajeme na Newcastlu a ne v Southamptonu, oni jsou vepredu vyborni a Virgil je po zraneni. Za me i pres chyby vzadu vybornej polocas.

Reagovat
kissak

tak jasně když vedete o dva goly proti oslabenému soupeři

Reagovat
SCELO

toto sa ale uz hra velice dlhu dobu

Reagovat
O.Giroud

No ale moc nechýbalo aby Almiron otváral skóre, to zas bolo niečo aby tam bol hentak sám

Reagovat
Kixi Syhimour

Obrana klasicky hrozná, nicméně tuhle konkrétní šanci bych zas tak nevyčítal, Almiron tam vypočítavě zůstal a všeci na něj zapomněli.

Reagovat
avicii

Alisson skvelý, v útoku to začína klapat a keď sa vráti Diaz, môže to byť dobre.. Ale teda ta obrana to je des, dnes máme veľké šťastie a Newcastle naopak.. Niekedy až neverím ako pristupujeme k hráčom pri bráneni a aké diery tam ostávajú..

Reagovat
kissak

my jsme zase velké štěstí měli doposud a bylo jen otázkou času až přijde deka a ten osudný okamžik prohry, škoda jen že to odnesl Pope

Reagovat
cubazi

Fabinho dole a po sezone na transfer listinu

Reagovat
dantetomas

Karius mozno vo finale Carabao Cup... to ma pozer. Som ani netusil, ze je v Newcastli

Reagovat
kissak

asi je to jediná možnost, je zkušenější než Gillespie

Reagovat
Kixi Syhimour

Že má teda pozitivní zkušenosti

Reagovat
kissak

pozitivní zkušenosti v přepouštění trofejí

Reagovat
dantetomas

Chyta ten borec aspon v becku?

Reagovat
kissak

nechytá

Reagovat
Busby babes

Dubravka nemuze chytat protoze hral za nas?

Reagovat
Tommy$

Jojo

Reagovat
Busby babes

lol, a kdyz vyhrajem, tak dostane viteznou medaili.

Reagovat
Kixi Syhimour

Darlow je v Hullu, Bože, to bude fakt Loris

Reagovat
cubazi

Panebože obrana naša...toto bude ešte utrpenie

Reagovat
fenixLFC

furt mensie ako citat toto tvoje vecne vyplakavanie

Reagovat
Melda

Reagovat
cubazi

Kurva daj tam 3obrancu Philipsa lebo ešte prehrame

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
rave

OK, dali jsme dva góly, ale ty zkraty Gomeze a hlavně bránění standardek mě moc neuklidňují.

Reagovat
Luc-Luc

Jaktoze ten zakrok na Darwina nebyl faul? Snad to rozhejbe do Realu

Reagovat
cubazi

toto som vobec newpochopil Kieran absolutne ani lopty sa nedotkol faul na žltu

Reagovat
rave

To bude v pohodě. Kdyby měl něco vážnějšího s ramenem, tak ho určitě nenechají pokračovat.

Reagovat
kissak

čtveřice nových posil to bude mazec

Reagovat
cubazi

Bajcetic a Hendo dole...kto bude braniť?

Reagovat
fenixLFC

fabinho napriklad?

Reagovat
cubazi

cez neho prejde aj moja 90ročna babka

Reagovat
madridcan

Keď ma elektrický vozik, tak prečo nie?

Reagovat
Manik...

Firminho

Reagovat
Manik...

Liverpool otřesný. Takové nepřesnosti

Reagovat
kissak

joelinton takzvaně na kepu

Reagovat
kissak

ještě že je ritchie čerstvej mimochodem solidní sprint zpět

Reagovat
O.Giroud

ty vole Salah ten sa musel dobre ukopnut pri tej prihravke na Gakpa lebo hroza co on posiela za strely a prihravky

Reagovat
KnoxXx

od Poolu ukrutna bieda

Reagovat
Luc-Luc

Paradni tackle Milner

Reagovat
mithro

xG zatial 2 vs 1.75 a to hraju skoro cely zapas o 10

Reagovat
stiflerovamama

Salah finálne fáza A Firmino za 10 min 3 zbytočné straty s protiútokmi, to mi chýbalo

Reagovat
kissak

klobouk smekám před našima, 70 minut o 10ti, solidní výkon

Reagovat
cubazi

Na Real treba nakladať, vinikajuci kurz... mame take diery pri branení, pri jednoduchych prihravkach robime chyby proste neverím nam na Real

Reagovat
SCELO

normalne tu ma niekto zdravy nazor

Reagovat
Manik...

Nestahovat kalhoty když brod je daleko.. Real taky není úplně v pohodě. Z obou stran bude úplně jiná motivace a připravenost.

Reagovat
stiflerovamama

Vole toto je na facku čo zahadzujeme

Reagovat
Luc-Luc

V suchym

Reagovat
kissak

pro Magpies?

Reagovat
Manik...

Otřesné

Reagovat
kissak

Reagovat
cubazi

Reagovat
Makiii

Dneska opět extrémně důležitý zápas, kdy nás čekají najetý Lišky se zdravým Maddisonem, což jim děla 80% hry/bodů.

Musíme brát v potaz, že nás čeká za pár dní Barca a následně finále poháru, ale jak říká ETH, teď nás zajímá jenom Leicester.

Dnes bych to viděl:

DDG - Dalot, Varane, Licha, Shaw - Sabi, Fred, Bruno - Sancho Weg Rash

Nedivil bych se, kdyby nastoupil místo Varaneho Harry a Weg opět na AM. Zápas s Barcou ukázal, že Case je opravdu náš nejdůležitější hráč, zároveň s Lichou kvůli rozehrávce.

Pojďme pokračovat v dobrých výkonech a výsledcích

TIP : 3:1 / 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes čakám prehru a znovu herné trápenie. Na naše zápasy sa neteším a to ma vôbec neteší.

Reagovat
vitasrp

Nefungující zprávy po přepnutí do nového designu mi udělaly trochu čáru přes rozpočet, tak se uživatelům, se kterými jsem byl v kontaktu, omlouvám a píšu to alespoň sem, třeba si všimnou (případně i jiní). Domlouval jsem se tuším s uživatelem wild, kdyby na něj měl někdo kontakt mimo EF, byl bych za něj rád.

Mám k dispozici 4 vstupenky (místa přesně vedle sebe) na utkání Arsenal - Crystal Palace, místa jsou v horním patře v sektoru 121, cena ja 2600 Kč za kus.

Kdyby měl kdokoliv zájem, může mě kontaktovat na emailu vitasrp@centrum.cz

Reagovat
vitasrp

A kdyby měl zájem pro změnu někdo z fandů Tottenhamu, mám k dispozici 4 lístky na odvetu LM Tottenham - AC Milan za cenu 3300 Kč za kus.

Kontakt je stejný, opět na mailu vitasrp@centrum.cz

Reagovat
BenB

Napsal jsem :)

Reagovat
Grahf

Arteta plače nad nabitým programom? Však hrajú jednu súťaž

https://www.bbc.com/sport/football/64676944

Reagovat
gocii

To bylo ohledne vyjimky, ktera je u lm, ze pak tymy nehravaji v sobotu ve 13:30, a on naznacil, ze by to melo platit pro jakekoliv zapasy, ne jen lm.

Reagovat
SunFells

Lépe čti

Reagovat
SunFells

a hrají 2

Reagovat
Jardin

Reagovat
Front hell

Za blbce

Reagovat
VersaceChain

Dneska snad tri body a bez zraneni / karty.

DDG - Dalot, Maguire, Licha, Shaw - Sabitzer, Fred, Bruno - Garnacho, Rashford, Sancho

.. nicmene bude hrat urcite Weghorst misto Garnacha :(

Reagovat
Hlahart

Ten Hag in programme: "We are currently only team in Europe still involved in four competitions" (v kontextu, že zažíváme nějaký progres)

Každopádně progres dobrý, ale v kombinaci s relativně úzkým kádrem na některých pozicích, malou rotací a zraněními, je to docela vražedný koktejl

Reagovat
Busby babes

dneska prej bude Elanga a Lindelof v zakladu.

Reagovat
Mato178178

Dnes neunikla zostava?

Reagovat
Busby babes

Man United XI vs Leicester: De Gea, Dalot, Shaw, Lindelof, Martinez, Fred, Sabitzer, Fernandes, Garnacho, Rashford, Weghorst.

tak nakonec bez Elangy.

Reagovat
Mato178178

sak dobre ne?

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Swarley

Dobre to bude jedine, kdyz vyhrajeme

Reagovat
iamek

5 změn

Reagovat
Busby babes

sice spis vynucena rotace, ale i tak fajn

Reagovat
Mato178178

leicester ma riadne nabuchanu lavicku

Reagovat
ernyyyy

Harry je zraněný,že není ani na lavce?

Reagovat
iamek

Ano

Reagovat
VersaceChain

Jen je špatný.

Reagovat
Hlahart

Jinak Gomes (zatím) 2 áčka proti PSG z pozice pivota (?)

Reagovat
Hlahart

A David dělený nejlepší střelec L1. Doufám, že jeden z našich hlavních cílů na léto

Reagovat
SunFells

NY ovládá farmářskou ligu

Reagovat
iamek

To je Andre Gomes

Reagovat
Hlahart

ajo, oni tam jsou dva

Reagovat
mithro

Rashford up front, Fernandes on the right, Garnacho on the left. Weghorst as the no.10

Reagovat
Likan7

Reagovat
Hlahart

A Shaw někde u Dalota

Reagovat
Mato178178

Uz ma stve s tym brunom na kridle

Reagovat
iamek

Čtyři minuty a sedm podklouznuti na obou stranách

Reagovat
Wazza228

My hrajeme v týhle sestavě takový 442, co?

Reagovat
Hlahart

Škoda, Fred už mohl mít asistenci... Jinak Sabitzer maká dobře

Reagovat
jk

De Gea wow

Reagovat
Grahf

vzadu riadne diery

Reagovat
SunFells

Iheanacho má famózní formu.

Reagovat
noustres

Čtu fakt dobře? Citace první věty?. Tečku za 24. kolem udělají dvě nedělní dohrávky a jako první půjde do akce Manchester City, ten hostí Leicester a má možnost přiblížit se konkurenčním Citizens na rozdíl tří bodů. Jako to je moc.

Reagovat
jenage

Myslím, že překlepy jsou momentálně ten nejmenší problém tohoto webu.

Reagovat
noustres

Já nepsal o nejmenším problému.

Reagovat
Likan7

Tak jestli tě tenhle překlep rozčiluje, tak jsi šťastnej člověk

Reagovat
noustres

Kdybych měl psát co mě tu sere, tak je z toho slohovka.

Reagovat
Mastný Chobot

Pochopím, keď si komentátor pletie hráčov rovnakého tímu alebo hráčov, čo sa podobne volajú alebo vyzerajú, ale pliesť si Faesa s Weghorstom... dobre no

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hlahart

On na začátku zmínil, že se oba jmenují Wout a od tý doby to má podle mě spojený

Reagovat
Wazza228

A dělá to furt

Reagovat
iamek

Obrana děsivá

Reagovat
Mato178178

Nejak sa zlepsil twn leicester mevadi aj tak ich pretlacime zapas ma zatial vyborne tempo

Reagovat
Busby babes

strasny braneni. hlavne to vystupovani stopery, kdy propadnou je zatim uzasny. Casemiro strasne chybi

Reagovat
Hlahart

Reagovat
iamek

Reagovat
Mastný Chobot

Tete vyzerá šikovne. Mahrez vibes v tom drese

Reagovat
Mastný Chobot

de gea neskutočné

Reagovat
Mato178178

Budicek ty vole

Reagovat
KnoxXx

stale najlepsi brankar PL

Reagovat
Busby babes

no jedna z tech velkych sanci byla kvuli jeho rozehravce

Reagovat
Front hell

Reagovat
Hlahart

DDG Budíček pls

Reagovat
Ligter

tohle prohrajem

Reagovat
iamek

To je desivy výkon. Dave zachraňuje

Reagovat
Grahf

ale už by sa mohli prebrať, lebo dostaneme. Weghorst na AM nemože hrať, neudrží nič

Reagovat
Busby babes

Dalot krasne na AWB hezky si koledujeme.

Reagovat
r.mrazik

fred a sabitzer uprostred, bruno na kraji...takze zadna kreativita a jeste pruchodak...

sileny

Reagovat
iamek

Reagovat
Likan7

Dalot v lese, Marinez špatný, Lindelof v lese, Shaw se snaží....paráda

Reagovat
jk

Spurs už by tekli 2:0. Neskutečný zákroky DDG zatím.

Reagovat
VasAFC

Neuveritelnej ten De Gea. Toho dneska nikdo nemůže prostřelit

Reagovat
Neutron

Ten jebnuty fred akoze cakal na co

Reagovat
Hlahart

Tvl chudák Rashford teď, jak si tam 3x naběhl a nikdo mu to tam nebyl schopnej dát...

Reagovat
KnoxXx

tak cakat nieco pozitivne od Freda je hodne naivne, ten je neskutocne biedny

Reagovat
Busby babes

krasne si to privolal.

Reagovat
Grahf

celý utok odrezaný z hry

Reagovat
Hlahart

Rashfoooooooooord.

Reagovat
Ligter

Rashfooooord, ale wtf, to nebyl offside?

Reagovat
Ligter

hm, fakt že ne

Reagovat
iamek

Lišky náš střed solidně znásilňují.

Reagovat
KnoxXx

Bruuuuuno

Reagovat
iamek

Hezky kontrast s tím jak měl Fred nahrát na Rashe a radsi hodil zpátečku.

Reagovat
Busby babes

klasika. Krasne Rash.

Reagovat
iamek

Bůh <3

Reagovat
Wazza228

Raaaash

Reagovat
Mastný Chobot

To sú matláci ten Leicester

Reagovat
Neutron

Rash!!

Reagovat
Grahf

a z ničoho gol

Reagovat
Likan7

On je fakt neskutečný zabiják letos

Reagovat
Spejbl

Souttar zkušeně. Ta podoba nebude náhodná...

Reagovat
fellaininho
Reagovat
EXoRcIsT

raash

Reagovat
DMSErte

Pisem to stale , Rashford je momentalne najlepsi (aj naproduktivnejsi) hrac na svete... Neuveritelne chladnokrvne zakoncenia

Reagovat
fellaininho

Formu má neskutečnou, ale do těch bombardérů co za nás hrály v letech minulých např. Rooney, RvP, RvN nebo Berbatov mu stále něco chybí. Já docela trnu u každá jeho šance. Ale jen ať mu to tam padá.

Reagovat
r.mrazik

letos ma uzasnou formu podobnou jako drive treba rooney nebo berba

Reagovat
BenB

Tak jsme si zaprehaneli, ale ne není.

Reagovat
smazaný uživatel

No, není.

Reagovat
Hlahart

Jinak od Garnacha bych si představoval trochu větší aktivitu při obranný činnosti. Občas se tam hrozně plouží

Reagovat
iamek

Reagovat
Likan7

Reagovat
r.mrazik

sabitzer je teda hrac tak pro everton

Reagovat
iamek

Byl u prvního gólů. Jsem zvědav jestli těch 20 mega euro za nej dame.

Reagovat
Likan7

To jsme si mohli nechat Garnera a bylo by to nastejno. Fakt moc doufám, že je to jen náplast, která udělá co musí a v květnu půjde. Zatím tam není nic, co by mohl nabídnout.

Reagovat
Busby babes

Garner co nehraje ani v Evertonu, i kdyz je zdravej...

Reagovat
r.mrazik

a hral by hur jak sabitzer?

Reagovat
Mato178178

ano

Reagovat
r.mrazik

to si fakt nejsem jistej

Reagovat
r.mrazik

snad ani nahodou

kdyz nas bude vlastnit katar,snad takove kase kupovat nebudeme...

Reagovat
KnoxXx

dvojnik McSaucea

Reagovat
DMSErte

Fred potom pre Charlton

Reagovat
Hlahart

Mně přijde jako dost ok squad player. Jen teda Bayern se ho snaží dost aktivně prodat, a to je u nich vždycky podezřelý

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

to uz radeji mctom ne?

Reagovat
Hlahart

To bych bral, že jsou trochu jiný typy...

Reagovat
r.mrazik

to jo,ale pises squad

Reagovat
Neutron

Dpc ak este raz uvidim stred McFred tak si pichnem vidlickou do oci

Reagovat
r.mrazik

no...momentalne fred sabitzer je teda podobny peklo

Reagovat
Neutron

To este nemam tak moc napozerane takze ma to tolko neirituje

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
madridcan

Keď si jebneš vidličku do oka, tak si dopozeral aj tak

Reagovat
Wazza228

mně přijde individuálně dobrej. Jen ve dvojici s Fredem je to průchoďák v obranný fázi.

Reagovat
ACSMan

ve dvojici s Fredem je to průchoďák vždycky mi přijde

Reagovat
Busby babes

je ok, jen to neni DM no.

Reagovat
r.mrazik

na mici mi prijde extremne prumerny, videnim a prihravkami taky

Reagovat
Wazza228

Gól parádní, ale ten střed pole je tragickej. Weghorst je na tom CF úplně zbytečnej a Bruno uprostřed podle mě chybí svým napadáním, což by pomohlo i Fredovi se Sabitzerem, kteří spolu očividně hrát dlouhodobě nemůžou. Náhrada za Casemira brutálně chybí.

Reagovat
vodka

Wehgorst hraje podhrot a Brunovi ta pravá strana právě hodně svědčí

Reagovat
Wazza228

Já ho tam beru jako CF a Rashe jako ST. Ale samozřejmě ho můžu brát jako AM no. Tak Bruno je dobrej ve kterékoliv té ofenzivní pozici, ale za mě je nejlepší právě uprostřed.

Reagovat
KnoxXx

boze, to je smatlak

Reagovat
iamek

Kdy ten blb začne rikat správně jména hráčů?

Reagovat
KnoxXx

Faes hra za kazdy tim a na viacerych postoch

Reagovat
iamek

Navíc jsou na sebe podobní

Reagovat
Busby babes

Wout jako Wout.

Reagovat
Neutron

Kurva Dalot tu lavu nohu mas iba aby si nekrival?!

Reagovat
Ligter

Reagovat
iamek

Dalot proboha

Reagovat
Grahf

dalot ti jebe

Reagovat
stiflerovamama

To vyzerá na také klasické úspešné prechodné obdobie ako pod Josem alebo Olem, hra priemerná, so šťastím nedostanú gól, potom dajú nejaký náhoďák. To nebude mať dlhé trvanie.

Reagovat
Neutron

Ty sa raduj, ze ste konecne vyhrali

Reagovat
stiflerovamama

ano po menej ako týždni to bol dobrý pocit

Reagovat
Neutron

ak si spokojny s takym podpriemernym vykonom tak potom kludne

Reagovat
mithro

jak liverpool vcera

Reagovat
Wazza228

Reagovat
supporter

Ty plane nadeje fanousku nejlepsiho klubu v dejinach PL. Oh wait…..

Reagovat
pingla

v přechodném období je tvůj Liverpool sice cca 33 let, ale to nevadí

Reagovat
bbbauch

You wish

Reagovat
mithro

DALOT

Reagovat
Hlahart

Faesovo zranění je potenciálně jediná šance, jak se z toho komentáře nezbláznit

Reagovat
ACSMan

Furt lepší než Žoao Féliš

Reagovat
iamek

*Weghorst

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Fred dnes dalsi velky zapas

Reagovat
Grahf

to bránenie je otras, jaký sme pasívni, nechávame ich kombinovať až do brány.

Reagovat
Busby babes

odkdy je normalni pouzivat v mluvenem slove dtto?

Reagovat
stiflerovamama

Sabitzer ani žltá jasná červená

Reagovat
Likan7

To jako fakt? Já bych teda řekl, že by si jí fakt minimálně obhájil. Dost to s ní smrdělo teda.

Reagovat
Likan7

červená?

Reagovat
Busby babes

to by byla docela prisna, ne? ale teda ze mu nedal ani zlutou je divny.

Reagovat
r.mrazik

kdyby tam sel sabitzer durazneji,tak jasna ruda

Reagovat
smazaný uživatel

Sabitzer red. FaUnuited

Reagovat
iamek

Proč to nedal na Garnacha

Reagovat
ACSMan

Harry Souttar - toho bych chtěl k nám přivést do Manchesteru. Vzít stopera Harryho s Leicesteru se ještě nikdy nevymstilo

Reagovat
r.mrazik

to si dela Wout prdel...dalnice voe jak krava a von to hraje zpatky

Reagovat
iamek

Reagovat
Mato178178

prosim uz dost experimentov ako weghorst na AM a bruno na kridle

Reagovat
Grahf

weghorst agilita jak starý dedo

Reagovat
ACSMan

ale ty skluzy dneska

Reagovat
Neutron

Akoze Weghorstovi sa neda upriet bojovnost, snaha atd, ale inak nema ziadnu vlastnost utocnika, okrem vysky teda

Reagovat
iamek

Reagovat
Hlahart

A ani ta výška mu nepomohla k tomu, aby byl dobrý hlavičkář

Reagovat
Wazza228

Ty dlouhý míče z obrany sbírat vůbec neumí a ani ve vápně není moc cítit.

Reagovat
KnoxXx

vyhravat so stredom Fred, Sabitzer, Weghorst je fakt majstrstyk

Reagovat
kitas

Veď je to aj s mega dávkou šťastia.

Reagovat
mithro

njn de gea chyta, to je stastie

Reagovat
Neutron

stastie neexistuje...

Reagovat
Grahf

asi tak, budú zlaté 3 body

Reagovat
Hlahart

Komu dal tu kartu? Ji ukazoval někam za Faese ne?

Reagovat
iamek

Asi procházel Weghorst

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

hezky sane.

Reagovat
r.mrazik

Faes to mel taky jen tak tak bez cerveny

Reagovat
Busby babes

jo no.

Reagovat
Busby babes

jinak rozhodci to hodne pousti. coz teda dost vyhovuje Leicesteru mi prijde.

Reagovat
r.mrazik

hrajou fakt dobre a nevedou jen diky Davidovi v brane

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

no, teda to braneni je sileny, vubec nezachytavame ty jejich brejkovy situace a vetsina obrany debilne vystupuje a propada. celej polocas. Dobredu not great, not terrible, Dalot mel dat druhej no. Wout dneska teda nic moc, jsem zvedavej, jestli ho ETH nestahne, ale on ho dost chvali no...

DDG nas dneska drzi. ale jinak dneska nic moc na mici teda, to nas taky docela brzdi.

Reagovat
iamek

Reagovat
Hlahart

Reagovat
mithro

Reagovat
Mastný Chobot

Leicester dnes dá gól, otázka je, či nedostane ďalšie tri.

Reagovat
stiflerovamama

Inak Dewsbury-Halla by som kľudne bral, v lete je z čoho vyberať, snáď po šiestich prestupových obdobiach sa nájde správny hráč.

Reagovat
iamek

Kaide Gordon z Liverpoolu je zraněny? Nebo proč neodehrál letos ani minutu za U23?

Reagovat
stiflerovamama

áno mal dlhodobejšie zranenie, ale ak sa nemýlim pomaly sa už vracia

Reagovat
iamek

Díky

Reagovat
Busby babes

hrajem treti zapas, kdy je Weghorst na 10 a Rash na hrotu a ve studiu: ja si myslim, ze to maj dovoleny... no shit

Reagovat
Busby babes

jinak by mozna nebylo spatny dat na ten podhrot Sancha.

Reagovat
r.mrazik

ja tam chci zpatky bruna...sancho at maze na kraj

Reagovat
Busby babes

tak oni by se stejne prohazovali. Ale Sancho se prave umi pohybovat v tech tesnych prostorech a udelat z toho sance.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Jadon Sancho is out warming up. He's coming on at HT. #MUFC

ETH to tu cte!!!

Reagovat
Busby babes

jen to urcite bude Garnacho.

Reagovat
Hlahart

kdo říkal? Bednář tipuju?

Reagovat
Busby babes

jj

Reagovat
r.mrazik

Cocaine Bear

wtf!!!

Reagovat
iamek

Těším na to

Reagovat
r.mrazik

vypada to skvele ulitle

Reagovat
iamek

Garnacho dolu? Aby se neurazil a novou smlouvu nehodil do koše

Reagovat
Mato178178

sancho AM a bruno RW co je co zas toto?

Reagovat
iamek

Náhodou Dobry. Budou si střídat pozice. Jednou už to tak ETH hrál a fungovalo to.

Reagovat
Mato178178

no uvidime, snad mas pravdu

Reagovat
Busby babes

tak to byl krasnej roh.

Reagovat
Likan7

Geniální roh

Reagovat
Hlahart

škodaaa (i FPL škoda)

Reagovat
mithro

ffs martinez

Reagovat
Hlahart

Raaaash ty jo.... Monstrum

Reagovat
mithro

rash

Reagovat
Mato178178

aby to nebolo ako prvy polcas ze teraz my nepremenime sance a dostaneme gol

Reagovat
Freedo

Mě je toho Weghorsta líto. Dělá na mě takovej dojem, jako kdyby náhodně vylosovali jednoho diskutéra odsud, aby hrál Premier League a on se fakt moc snaží, ale to je tak vše.

Reagovat
r.mrazik

fred je hrozna pica

Reagovat
Hlahart

Tak tohle je pro MAddisona jak dělaný....

Reagovat
iamek

Rozhodčí dobrý komik

Reagovat
Hlahart

Weg

Reagovat
mithro

to sa pytalo do brany

Reagovat
Grahf

weghorst je anti útočník

Reagovat
Hlahart

Jako samozřejmě nejsou ani zdaleka srovnatelní, ale on mě občas připomíná Nuneze teda

Reagovat
r.mrazik

zakonceni maji podobne kvalitni

Reagovat
KnoxXx

defenzivny utocnik

Reagovat
vodka

Wout Weghorse

Reagovat
Hlahart

Raaaaaaaaaash

Reagovat
Grahf

fred jaký pas

Reagovat
Busby babes

skoda, centimetry.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

aha, tak nic.

Reagovat
iamek

Skoda. Pěkný pas od Freda ale

Reagovat
Busby babes

Pretty sure that was the Fred rule. Fred does something cool so can’t be offside

Reagovat
iamek

Reagovat
KnoxXx

Rash

Reagovat
Mato178178

plati?

Reagovat
mithro

PGMOL Rash strikes again

Reagovat
Busby babes

Reagovat
EXoRcIsT

raash

Reagovat
iamek

Yeeeeees!

Reagovat
Wazza228

Nádhera.

Reagovat
KnoxXx

Fred konecne nieco neposral

Reagovat
Grahf

platí

Reagovat
fellaininho

Wtf

Reagovat
Busby babes

To teda vypadalo docela jasne. krasne Rash, nejgolovejsi sezona. A zaslouzene druhej gol. Druhej polocas super vstup.

Reagovat
mithro

Fred je proste genius

Reagovat
Gunner14

Rash kapitan ve fante

Reagovat
r.mrazik

Rash je momentalne nejlepsi hrac PL...skvela forma

Reagovat
Serg!o

Castagne Tohle fakt nikdy nepochopim

Reagovat
EXoRcIsT

sanchoooo

Reagovat
KnoxXx

Bruno je fak dokonaly hrac

Reagovat
Hlahart

Sanchoooooooooo nádherně

Reagovat
Busby babes

Nadherna akce. Ted je uplne nicime.

Reagovat
Wazza228

Sanchooooooo

Reagovat
iamek

Fantazie

Reagovat
Grahf

to bolo golaso

Reagovat
mithro

to bolo ceresnicka, krasny gol

Reagovat
Neutron

jo!!! Sancho!

Reagovat
iamek

Jak skocil ten hráč Leicesteru

Reagovat
Busby babes

ETH krasne zmenil ten zapas Sanchem na te 10

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Wazza228

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Mít ještě na hrotu Martiala …

Reagovat
Mato178178

fakt skoda ze je stale zraneny. tuto sezonu ma vybornu formu.

Reagovat
iamek

A hlavně žádné info, kdy se zase vrátí.

Reagovat
Mato178178

a co mu vlastne je? stale nejake nove zranenie alebo nedolieci a stale to iste?

Reagovat
iamek

Nové

Reagovat
vodka

nové, něco s bokem

Reagovat
Neutron

ten by asi mal ist, nevydrzi zdravy proste...

Reagovat
iamek

Půjde :/

Reagovat
Neutron

akoze za tuto sezonu to je dost skoda, hoci v minulosti ma neskutocne sral

Reagovat
iamek

Mám to stejne

Reagovat
Busby babes

katarani koupi Osimhena.

Reagovat
iamek

<3

Reagovat
mithro

a Mbappeho.

Reagovat
r.mrazik

bud jeho a nebo Kanea,aby si udelali hned jmeno

Reagovat
mithro

Reagovat
mimi_united

Golden boy

Reagovat
stiflerovamama

Posledná šanca United speňažiť Rashforda za slušnú sumu kým sa nevráti do tých koľají ako predtým.

Reagovat
Hlahart

Bruh, stále to zkoušíš?

Reagovat
iamek

Jen ho nech. Je akorát slušne v křeči

Reagovat
KnoxXx

*Dalota

Reagovat
nani92

Keď si písal len FA , tak si vyzeral, ze máš viac rozumu

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Neutron

Reagovat
vodka

Reagovat
mithro

Reagovat
bbbauch

Reagovat
r.mrazik

skoda, kdyz je to tri nula,tak by tam mohl jit spise Pellistri misto Bruna

Reagovat
Busby babes

jinak Ward u toho druheho golu

Reagovat
iamek

Skoda Sanchooo

Reagovat
Hlahart

Zas EF Kdyby tady nebyla retardovaná diskuze, mohl se Lukač opravit už v prvním poločase

Reagovat
Hlahart

[jinak imho stále platí, že je to nejlepší komentátor v Č-S]

Reagovat
Neutron

mna napriklad hrozne jeho intonacia brutalne vytaca...

Reagovat
Mastný Chobot

aj tie cringe komentátorské frazeologizmy sú od neho nejakým spôsobom ešte viac cringey

Reagovat
kitas

Súhlasim. Lukáča nerád počúvam aj ja. Ta intonacia a umelé prežívanie jednotlivých situácii cez zápas je hrozné...

Reagovat
Vsadim gule

Možná vy jako Slováci v tom slyšíte něco co my Češi ne, ale mě docela přijde v pohodě. Hlavně mi přijde ze se opravdu snaží komentovat nestrane ačkoliv nevím proč, ale přijde mi jako Fanda united

Reagovat
iamek

Reagovat
Nizzie

Ale z jeho mimoriadne je dobrá chlastaci hra. Fakt, on to slovo použije zápas co zápas pětkrát.

Reagovat
kitas

Za viac ako 90 minút to nie je tak veľa nie ?

Reagovat
Nizzie

Na uvedení do stavu příjemného opojení to stačí si myslím.

Reagovat
nani92

Nechápem prečo Weghorst stále bráni toho Sancha, ešte mu aj strely blokuje

Reagovat
KnoxXx

uz som to pisal - je to defenzivny utocnik

Reagovat
Neutron

Reagovat
fellaininho

Bruno by měl jít dolů. Už toho má taky dost.

Teté byl dnes výborný v prvním poločase

Reagovat
VersaceChain

Bruno je neskutecny iron man. Nechapu jak muze podavat takove vykony s tim kolik toho hraje.

Reagovat
r.mrazik

sabitzer druhy polocas taky mnohem lepsi...von to mozna dela ten fred,ze ti druzi vypadaji tak marne

Reagovat
Wazza228

Reagovat
iamek

Reagovat
Neutron

Reagovat
iamek

Mainoo

Reagovat
Hlahart

Maddison je v druhým poločase na facku

Reagovat
vodka

chtěl jsem říct, že 3:0 je docela kruté pro Leicester, ale xg máme nakonec 3,7

Reagovat
mithro

uz aj prvy polcas sme mali vacsie xG a to vyzeralo, ze nas Leicester nepustil z kolotoca

Reagovat
Grahf

weghorst

Reagovat
mithro

Wout

Reagovat
iamek

Weghorst proboha už zase

Reagovat
Hlahart

Bruno mysli na FPL tvl

Reagovat
iamek

Sancho na AM parádní výkon

Reagovat
iamek

Máme zakázáno dát další gól?

Reagovat
mithro

tak hraju to vsetko uz na Wouta

Reagovat
iamek

Mainoo za těch pár minut předvedl taky zajímavé věci.

Reagovat
r.mrazik

pekny zapas na koukani

lisky prvni polocas super

hrac zapasu David

Reagovat
fellaininho

DDG čisté konto č. 179 a je první!

Reagovat
iamek

180

Reagovat
SunFells

Těchto nezasloužených rohů je teď strašně moc, jak pomezní se zavedením VAR přestali mávat.

Reagovat
LaVolpe

To není penalta?

Reagovat
Busby babes

jako co uz musi hrac WHU udelat aby to byla penalta?

Reagovat
Nizzie

Hlavně to pak nikdy nikdo nevysvětlí, proč toto není penalta.

Reagovat
Busby babes

jo no, snad brzy udelaj tu verejnou komunikaci VAR vs rozhodci.

Reagovat
jk

Jen aby to nebyla ještě větší ostuda.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk

Tpco west ham s těma rukama ve vápně...

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není penatla ty vole bezte dpc uz ale. Stejne jako kooot ktery udelal tehnle web

Reagovat
Devil

Ohledně titulu by nebylo špatný přísloví - dva se perou a třetí se směje

Reagovat
Jesfey

Ruka jasná, ale Richarlison byl dle mého v ofsajdu, tak možná proto nebyla.

Oliver jinak klasicky bída.

Reagovat
Busby babes

to by asi bylo jediny dobry vysvetleni.

Reagovat
smazaný uživatel

Roujodci bez uz dpc Olivrr vrdanej zase nam das redku a pisknes pecku protu nam ty zamrdany hovadu. Ostuda fotbalu

Reagovat
krisa

Jako toběžtedovoleprdele jestli tohle není penalta. Nejlepší liga, hrůza rozhodčí a o parník nejhorší VAR

Reagovat
Busby babes

pust si nekdy La Ligu, to teprve uvidis veci s VARem.

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver ty si zumpa vsech rozhodcich ty gumo

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne to vidim zase je Oliver dotlacik uspechu jednou jim neco piskne curak. Jak tohle muze puskat PL

Reagovat
jk

Romero to ale hrozně brousí Snad bude ok.

Reagovat
PhilipS

Kehrer další mimózní výkon. To je jasná slabina WH. Vypadá to, že tenhle přestup se moc nepovedl. Antonio nic neuhraje. Souček celkem sympatickej výkon. Coufal se dostal do dobrejch prostorů a měl z toho vytěžit víc. Obecně hrozně nepřesností. Strašně přehuštěnej ten střed a pak i Kanovi se nedaří dobře přihrát. WH ale bude hrát stejně. Bod pro něj dobrej

Reagovat
Jesfey

3 střední obránci, 2 defenzivní záložníci a 2 naši nejdefenzivnější wingabaci proti do útoku absolutně neschopnému West Hamu.

Každá akce jde přes Kanea, kterému to dneska nesedí.

Absolutní nuda.

Reagovat
SunFells

A teď ještě pomezní bude zavazet hře

Reagovat
jk

Kryokomora asi začala fungovat...

Reagovat
matZz

Conteball

Reagovat
Ferreira

Stelliniball

Reagovat
matZz

true

Reagovat
smazaný uživatel

Emerson klobuk dole. Po MS velke zlepsenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio druhá žltá oliver

Reagovat
jk

Oliver jak ho mám celkem rád, tak dneska katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho tiez mam za jedneho z najlepsich

Reagovat
Jesfey

Sorry, ale co zápas, to obří hrubka.

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver je nej zumpa v lize a proti nam ma kazdy zapas fail jako prase plis kazdy druhy az 3 redku cur. K

Reagovat
jk

Si dement?

Reagovat
Jesfey

S tou žumpou souhlasím, nejhorší rozhodčí v PL. Nechápu, jak může pískat Evropu...

Reagovat
PhilipS

Odkoukat celej zápas WH je letos za trest. Proč Moyes dávno nestřídal, to netuším

Reagovat
Manik...

Obrana WH otřesná. To není den otevřených dveří. Oni ty dveře ani nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

Come on zaslouzene. WH hraje hovno ani Oliver je nedokaze tlacit k vítězství. Antonio mel jit s drujou zlutou ty zebrak Oliver. Jinak dnes vyborny bojovny vykon vsichni makaji jen nam chybi kreativita a forma nekdterych hracu jako je Kulu.

Reagovat
Jesfey

West Ham teda totálně nezúčastněný výkon. Jen aby nakonec Rice neprodávali ze Championship za 50 mil. liber.

Reagovat
jk

Tvle ty Perišičovy kosy slyším až domů. Je to derby ale tady už má dát kartu napoprvé.

Reagovat
jk

A jestli to nedostal ani za ty kolíky na Coufala tak to nechápu...

Reagovat
matZz

dlouho jsem neviděl tak individuálně špatnej výkon, jakej předvedl Perešič v prvním poločase proti Leicestru. A dneska v tom evidentně pokračuje, od první vteřiny úplně v lese...

Reagovat
jk

On má fakt dobrý čísla směrem dopředu, ale dozadu je fakt hodně často tragický. Chápu proč na tom hřišti je, ale radši bych tam viděl hrát a zlepšovat se Sessegnona. I když jestli příští rok bude hrát Udogie tak je to asi jedno...

Reagovat
matZz

však on byl dlouho celkem solidní, jako že nijak nehvězdil, ale svoje si odehrál + ty asistence, ale poslední zápasy mi prostě přijde mimo, proti Leicestru fakt katastrofa. Dřív jsem si myslel, že příští rok by mohl bejt v kádru jako backup na wingbacky nebo do ofenzivy, že se tam neztratí, ale teď je to podle mě otázka, jestli ho vůbec držet v kádru

Reagovat
smazaný uživatel

Sessegnon fakt nie. Je pomalý, sklenený a neproduktívny. Davies dnes za 80 minút ako LWB urobil viac jak Sessegnon za celú sezónu.

Reagovat
Neutron

co ste s nim urobili, ved vo Fulhame bol povazovany za velky talent, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepresadil sa. Možno je to i naša chyba, no jeho výkonnosť nie je dlhodobo dostatočná. Ako som písal. Často zranený, neproduktívny a na LWB i relatívne pomalý. Jeden na jedného je u neho problém. Aktuálne je to Championship level. Hosťovanie v Hoffenheime dopadlo podobne.

Reagovat
jk

Davies nebyl špatnej. Ale pochybuji, že by byl dlouhodobě schopný na tom LWB hrát. Mě Sessegnon nevadí, problém je, že se nedokáže dostat do formy skrz zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Problem je, ze Sessegnon sa do formy nemoze dost stvrtu sezonu. Myslim, ze sanci bolo dost. Potrebuje zmenu a i my. Snad Udogie sa dokaze presadit. Perisic tiez siel neskutocne dole po MS.

Reagovat
jk

Tak on ani nikdy nestihl být jednička na svojí pozici. Přišel fakt mladej a za ty roky co je u nás odehrál 3384 minut. To je celkem tragický počin, ve Fulhamu ve svém věku stihnul 120(!) zápasů.

Sess je fakt skleněnka, ale mě se Perišič moc nelíbí, čísla má ale dobrý no.

Na Udogie se docela těším, v Itálii je to celkem bomber. Ale přijde mi, že tyhle typy na beku nesedí hře Sonyho, mám ten pocit i s Perišičem.

Reagovat
smazaný uživatel

No nestihol, ale i kvôli výkonnosti. Osobne neviem prečo dostal prednosť proti Reguillonovi. Ten mi pride daleko lepší LWB. Každopádne po sezóne musia obaja odísť permanentne. Ak dostaneme 20 mil za oboch dokopy , tak budeme šťastní. Obaja nás vyšli na 60mil.

Reagovat
matZz

Ty jsi hrozně zaujatej proti Sessegnonovi Největší problém se Sessegnonem je konzistence. On už předvedl několik TOP výkonů, zejména defenzivních + všichni víme kolik gólů dal ve Fulhamu nebo v Německu, prostě má dobrou střelu. Pomalej určitě není a technicky je alespoň průměrnej. To jsou důvody proč ho nezatracovat, on fakt má potenciál bejt kvalitní wingback, bohužel ty top výkony nepodává moc často, proto si myslím, že u něj je to v první řadě o zdraví a v druhý řadě o hlavě, v nohách to má.

Reguilon byl jeden z nejhorších nákupů za poslední roky. Borec, co umí jen běhat a k tomu má lehce nadprůměrnej centr. Bránit neumí vůbec, technicky kopyto a fotbalová inteligence 0. Reálně, on je hráč, tak někam do Watfordu za 12-15 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

To ja vidim ten popis presne opačne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele