Premier League - preview 24. kola: Malé londýnské derby

10.02., 08:42, aktualizováno 12.02., 08:42
Previews
Selhurst Park (© AFP)

Za očekáváním zůstávají v letošním ročníku anglické nejvyšší soutěže Crystal Palace a Chelsea. Zatímco domácí celek má jenom pětibodový náskok na sestupové pásmo, Blues se pohybují hluboko uprostřed tabulky.

Crystal Palace - Chelsea FC

pondělí 21:00

V pondělní dohrávce 24. kola anglické nejvyšší soutěže se střetne v Selhurst Parku Crystal Palace s Chelsea. Domácí Eagles vyhráli letos jen jediné soutěžní utkání, Chelsea pak prohrála dvě poslední ligová střetnutí.

Vypadá to, že Royi Hodgsonovi pomalu dochází energie a zápal. Jeho svěřenci se trápí a pomalu se propadají ligovou tabulkou směrem ke dnu, nebýt podařeného úvodu sezóny, tak se pravděpodobně nachází na sestupových příčkách.

Takto Eagles ale po 23 ligových kolech patří patnáctá příčka a mají pětibodový náskok na osmnáctý Everton. Dobrou zprávou ale je, že se Crystal Palace začalo dařit na domácím stadionu, na konci prosince v Selhurst Parku porazili Brentford a před dvěma týdny si poradili i s Sheffieldem United.

Hodgsonovi bude chybět ale největší hvězda týmu Eberechi Eze, v minulém utkání se navíc zranil další perspektivní hráč, a to Michael Olise. Mimo hru je i Doucouré, Guéhi, Holding a mladičký Rak-Sakyi.

Aby Eagles prodloužili domácí ligovou vítěznou sérii na tři utkání, budou muset zvládnout porazit v londýnském derby Chelsea. Ta stále v této sezóně nenašla ideální rytmus. Při absenci Blues v pohárové Evropě a mnohem uvolněnějšímu programu se očekávalo, že svěřenci Mauricia Pochettina budou patřit k adeptům na TOP 4, opak je však pravdou.

Chelsea se v lize pohybuje okolo středu tabulky, před pondělním utkáním jí patří jedenácté místo a s postupem do evropských pohárů to nevypadá příliš nadějně. Napověděly o tom ostatně i dvě poslední vysoké ligové pohry se silným Liverpoolem a minulý týden s nebezpečným Wolverhamptonem Wanderers.

Hostům se alespoň daří v anglických pohárech, v EFL Cupu došli už do finále, ve kterém je ale na konci února čeká právě Liverpool, v rámci FA Cupu ve čtvrtek porazili Aston Villu a postoupili do osmifinále.

V pondělí bude Blues chybět hned čtveřice obránců Badiashile, Cucurella, Fofana a James. K dispozici není ani brankář Sánchez a duo mladých záložníků Lavia, Ugokuchwu.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson; Munoz, Richards, Andersen, Mitchell; Hughes, Wharton, Lerma; Ayew, Mateta, Schlupp

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Petrovic; Gusto, Disasi, Silva, Chilwell; Fernandez, Caicedo; Madueke, Gallagher, Palmer; Jackson

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.88 - 3.97 - 1.75

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

West Ham United - Arsenal FC

neděle 15:00

V neděli odpoledne se můžeme těšit na další londýnské derby. West Ham United na Olympijském stadionu v Londýně vyzve velmi silný Arsenal. Domácí Hammers v letošním roce ještě ani jednou nevyhráli a pomalu se propadají ligovou tabulkou, naopak Arsenal je na vítězné vlně a díky přesvědčivým výkonům je stále v boji o anglický titul.

West Hamu se od přelomu roku nedaří. Naposledy vyhráli v prosinci právě v ligovém střetnutí s Arsenalem, kdy o výhře Hammers 2:0 rozhodli svými brankami Tomáš Souček a Konstantinos Mavropanos. Od té doby se ale Hammers nepodařilo v lize porazit týmy ze spodních pater tabulky, remízy s Sheffieldem United a Bournemouthem se určitě nezapíšou do historických klubových tabulek zlatým písmem.

West Ham navíc překvapivě nezvládl ani dvojzápas s druholigovým Bristolem City v rámci FA Cupu. Po úvodní remíze 1:1 na domácím stadionu West Ham padl na Ashton Gate Stadium 1:0. Utkání navíc nedohrál vyloučený Said Benrahma.

Minulý týden West Ham nestačil na Old Trafford na Manchester United. I přes střeleckou převahu nedokázali Hammers vstřelit jedinou branku, své velké šance zahodil záložník Álvarez nebo Angličan Johnson, který v posledních zápasech začal nastupovat na pozici pravého křídelníka. Utkání navíc nedochytal kvůli zranění brankář Areola, ten by ale měl být v neděli už k dispozici. Svěřenci Erika ten Haga dokázali vsítit tři branky, West Ham jasně porazit a připsat si do ligové tabulky důležité tři body.

Anglického stratéga na lavičce Hammers Davida Moyese může těšit alespoň stav kádru po zdravotní stránce, k dispozici nebude jen hrotový útočník Antonio, nejisté je nasazení brazilského záložníka Paquety.

O poznání lepší atmosféra panuje v kádru Arsenalu. Trenér Mikel Arteta nezažíval na přelomu kalendářního roku nejšťastnější období, jeho svěřenci i přes líbivý fotbal prohráli třikrát v řadě. Ke konci ledna ale Gunners porazili na vlastní půdě Crystal Palace vysoko 5:0 a dali zapomenout na poslední výsledky.

Následně Arsenal uspěl ve vyrovnaném utkání s Nottinghamem a minulý týden v důležitém utkání o čelo tabulky přesvědčivě vyhrál nad Liverpoolem. Svěřenci Artety v zápase jasně dominovali, Reds přestříleli a zaslouženě zvítězili 3:1 po brankách Bukaya Saky, Gabriela Martinelliho a Leandra Trossarda.

Arsenalu se navíc po Africkém poháru národů a Asijském poháru vrátila dvojice Tomijasu, Elneny. Mimo hru je ale dlouhodobě zraněný Timber, své zranění nedoléčili ani Zinčenko, Vieira a Partey. Do utkání pravděpodobně utkání nenastoupí ani útočník Jesus, který už vynechal minulé utkání s Liverpoolem. I přesto bude Arsenal v neděli na Olympijském stadionu favoritem.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola - Coufal, Zouma, Aguerd, Emerson - Álvarez, Souček - Johnson, Ward-Prowse, Kudus - Bowen

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya - Tomijasu, Gabriel, Saliba, White - Havertz, Rice, Odegaard - Martinelli, Jesus, Saka

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.49 - 4.45 - 1.53

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Aston Villa - Manchester United

neděle 17:30

V neděli večer se ve Villa Parku střetne domácí Aston Villa s Manchesterem United v rámci 24. kola anglické Premier League. Villans se v posledních týdnech přestalo na domácím stadionu dařit, naopak Red Devils letos venku neztratili ani bod.

Trenér Aston Villy Unai Emery si mohl donedávna pochvalovat formu svého týmu doma na Villa Parku. Dlouhá domácí neporazitelnost skončila na konci ledna v zápase s Newcastlem. Straky si odvezly tři body z Birminghamu po více než deseti letech.

O pár dní později Villans rozdrtili trápící se Sheffield United vysoko 5:0 a vyšvihli se zpátky na čtvrtou příčku, zaručující postup do skupinové fáze Ligy mistrů. Po 23 kolech mají dvoubodový náskok na pátý Tottenham a překvapivá účast v milionářské soutěži tak může být jedním z největších překvapení letošního ročníku anglické nejvyšší soutěži.

Aston Ville se navíc uvolnil program po středeční prohře v FA Cupu s londýnskou Chelsea a nepostupu do dalšího kola nejstarší klubové soutěže na světě. Villans ale čeká na jaro minimálně jeden dvojzápas v osmifinále Konferenční ligy a trenér Emery se netají tím, že pomýšlí na zisk evropské trofeje. Ostatně loni se to podařilo jinému anglickému celku, a to londýnskému West Hamu.

Jaro v pohárové Evropě naopak nečeká jejich nedělního soupeře, Manchester United. Ti překvapivě vypadli z Ligy mistrů už po základní skupině s Galatasarayem, Kodaní a Bayernem Mnichov. Po zisku pouhých čtyřech bodů ze šesti zápasů se spekulovalo o odvolání trenéra Erika ten Haga, ten je ale na lavičce Red Devils dosud a od začátku kalendářního roku je dovedl ke čtyřem výhrám a jedné remíze ve všech soutěžích.

Kromě dvou výher s papírově slabšími soupeři v rámci FA Cupu a postupu do osmifinále se Manchesteru United podařilo porazit silný West Ham 3:0 a atraktivně hrající Wolves těsně 4:3 a úspěchy se promítli také do ligové tabulky. Vyšvihli se totiž na šestou příčku, nicméně ztráta na místa začučující postup do Ligy mistrů je stále osmibodová. Současná forma Manchesteru United však naznačuje, že by mohli na konci sezóny přeci jen o čtvrtou pozici zabojovat.

V neděli nebude domácím k dispozici zranění Buendía s Mingsem, naopak ten Hag se bude muset obejít bez Martíneze, Wan-Bissaky a Martiala.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez; Cash, Torres, Lenglet, Moreno; Luiz, Kamara; Diaby, Tielemans, McGinn; Watkins

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana; Dalot, Maguire, Varane, Shaw; Mainoo, Casemiro; Garnacho, Fernandes, Rashford; Hojlund

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.95 - 3.16

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Manchester City - Everton FC

sobota 13:30

Zaokrouhlit počet soutěžních vítězství v řadě na deset chce v sobotu po obědě Manchester City. Zabránit mu v tom se bude snažit Everton, ten ovšem ve vzájemných střetech příliš úspěchů nesbírá.

Z posledních třinácti utkání proti Citizens totiž jen jednou remizoval, všechny zbylé zápasy prohrál. A to včetně toho posledního povánočního v Goodison Parku, kde se Toffees díky Harrisonovi dostali po půlhodině do vedení. To ovšem Guardiolovu družinu nezlomilo, krátce po pauze srovnal Foden a obrat dokonali po pauze Álvarez se Silvou.

Podobný průběh měl i pondělní zápas bledě modrých. Na půdě Brentfordu museli po gólu Maupaye také otáčet nepříznivý stav, opět se jim povedlo zápas zlomit hned třemi góly. Jediným rozdílem tak je, že tentokrát měli jen jednoho střelce, hattrickem totiž Bees zdolal Phil Foden. Ten svému týmu přinesl již deváté vítězství v řadě - pět z nich v Premier League, dvě v FA Cupu a další dvě na mistrovství světa klubů.

To Toffees po prosincové sérii čtyř výher strádají a z deseti pokusů vyhráli jen jednou, když v rámci opakovaného zápasu FA Cupu přehráli Crystal Palace. V lize už však čekají na úspěch téměř dva měsíce, i vzhledem k desetibodovému odpočtu se tak opět propadli na sestupové příčky. Naposledy přesto uhráli nadějný výsledek, když dokázali dvakrát zareagovat na trefy svého bývalého útočníka Richarlisona a díky Branthwaiteho gólu v nastavení remizovat s Tottenhamem.

Pepu Guardiolovi se už do hry vrátily obě hlavní opory Erling Haaland s Kevinem De Bruynem, mají tak pravděpodobně k dispozici kompletní kádr. Realizační tým Seana Dycheho v jeho 300. utkání v Premier League už tak nadšený být nemůže. Vrátil se mu sice Onana, na marodce však nadále zůstávají Danjuma, Gomes a Alli, utkání navíc ještě nestihne ani nejlepší střelec Doucouré.

Ten v probíhající sezoně rozvlnil sítě soupeřů šestkrát, na hřišti tak budou nejlepšími střelci třígóloví Harrison s Calvert-Lewinem. Zato domácí mají vedle Haalanda se čtrnácti zásahy další čtyři hráči vyšší číslo v kolonce branek. U Rodriho svítí pětka, Silva má o gól více a duo Foden, Álvarez je na osmi.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Días, Aké, Gvardiol - Rodri - Silva, De Bruyne, Álvarez, Foden - Haaland

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko - Young, Garner, Gueye, McNeil - Harrison - Calvert-Lewin

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.55 - 12.60

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Brighton & Hove Albion

sobota 16:00

Tottenham Hotspur hostí na domácím stadionu v rámci utkání 24. kola Premier League Brighton. Domácí celek bojuje o nejlepší čtyřku a momentálně je o dva body pátý. Hosté jsou aktuálně na osmé příčce a na kontě mají o devět bodů méně.

Tottenham v minulém klání zaváhal a přišel kvůli tomu o postavení na čtvrtém místě. V Liverpoolu totiž pouze remizoval 2:2 s Evertonem, který opět nezažívá příliš zářivý ročník. Spurs sice zásluhou Richarlisona dali dva rychlé góly, o výhru ale nakonec přišli v samotném závěru, když o vyrovnání rozhodl až v 94. minutě Jarrad Branthwaite. Před "kohouty" se tak dostala Aston Villa. Jinak ale na domácí půdě Tottenham zaznamenal již čtyři výhry v řadě, na což by nyní proti Brightonu rád navázal. Kaňkou na této sérii však může být fakt, že se Spurs ani při jednom z těchto čtyř triumfů nepodařilo udržet čisté konto. Kvůli poraněnému stehnu nenaskočí Ryan Sessegnon, koleno má zraněné Manor Solomon.

Brighton v posledním ligovém zápase porazil 4:1 Crystal Palace. První vítězství v Premier League po třech ztrátách zařídili svými góly Lewis Dunk, Jack Hinshelwood, Facundo Buonanotte a Joao Pedro. Před tím totiž Seagulls dvakrát bezbrankově remizovali s West Hamem a Wolves a ostudně prohráli 0:4 na Lutonu. Obejít se nyní budou muset bez svého manažera, Roberto de Zerbi totiž proti Eagles opět viděl žlutou kartu a bude si muset odpykat disciplinární trest mimo lavičku svého týmu. Hned čtveřice hráčů Seagulls se léčí se zraněným kolenem Julio Enciso, Solly March, James Milner a Joel Veltman. Reprezentační povinnosti si za Pobřeží slonoviny plní Simon Adingra.

Poslední vzájemný střet se konal na konci prosince v 19. kole v Amex Parku a domácí Seagulls vyhráli 4:2, když se na jejich straně radovali z gólu Jack Hinshelwood, Pervis Estupinan a dvakrát Joao Pedro. Za Tottenham skórovali Alejo Veliz a Ben Devies.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario - Porro, Romero, van de Ven, Destiny Udogie - Sarr, Bissouma, Maddison - Kulusevski, Richarlison, Son.

Brighton - pravděpodobná sestava:
Verbruggen - van Hecke, Dunk, Julio - Hinshelwood, Gross, Gilmour, Lamptey - Buonanotte, Pedro - Welbeck.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 4.65 - 4.17

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Brentford FC

sobota 16:00

V sobotu odpoledne je na programu anglické Premier League utkání mezi ve formě hrajícím Wolverhamptonem a Brentfordem. Domácí Wolves naposledy porazili na Stamford Bridge Chelsea, naopak Bees minulý týden podlehli doma Manchesteru City.

Fanoušci týmu z West Midlands musí být s touto sezónou nadmíru spokojeni. Před samotným začátkem ročníku totiž přišli o trenéra Lopeteguiho, který nedokázal najít společnou řeč s vedením klubu, a Wolves tak najedou patřili mezi největší adepty na sestup.

Jenže nový kouč Gary O`Neill do týmové koncepce skvěle zapadl, jeho svěřenci začali hrát ofensivní atraktivní fotbal a pomalu se to začíná projevovat i na výsledcích. O tom se ostatně v neděli přesvědčili v Londýdě, kde Wolves jasně porazili Chelsea 4:2 a zkompletovali nad ní v letošní sezóně double.

Domácí tak budou v utkání s Brentfordem favority. Bees patří 15. příčka a jsou namočeni v záchranářských bojích. V lednu navíc právě s Wolves padli i v FA Cupu, a v soubojích s Wolverhamptonem se jim dlouhodobě nedaří. Z posledních deseti vzájemných zápasů vyhráli jen jedinkrát.

Svěřencům trenéra Thomase Franka se nepodařilo od konce října udržet v soutěžním utkání ani jedno čisté konto, v poslední době chybovali oba dva brankáři, a to Nizozemec Flekken i v pohárech chytající Albánec Strakosha.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sa; Kilman, Dawson, Toti; Semedo, Lemina, Gomes, Ait-Nouri; Bellegarde, Neto; Cunha

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken; Collins, Mee, Pinnock; Roerslev, Janelt, Jensen, Norgaard, Reguilon; Toney, Maupay

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.62 - 3.25

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Luton Town - Sheffield United

sobota 16:00

Není tomu dlouho, co se mužstva střetla v letošním ročníku Premier League poprvé. Na konci prosince byl šťastnější nováček z Lutonu, který Sheffield porazil na jeho hřišti těsně 3:2.

Luton v novém roce ještě neprohrál a v minulém kole zaskočil Newcastle. Magpies prohrávali po 62 minutách už 2:4, ale nakonec je v posledních 25 minutách zachránily góly Trippiera a Barnese. I přes zlepšené výkony zůstávají Hatters ohroženi sestupem a ve 24. kole vyhlížejí tři body, protože na jejich stadion zavítá poslední Sheffield, jenž soupeři v prvním vzájemném zápase podlehl těsně 2:3.

Manažer Rob Edwards nevyužije služeb Lockyera, Andersena a Nakamby.

Sheffield sbírá v Premier League především porážky a jinak tomu není ani v posledních týdnech. V minulém kole navíc družina Chrise Wildera utržila potupnou domácí porážku 0:5 s Aston Villou. Hotovo bylo již po 30 minutách, kdy nováček prohrával už 0:4. Blades jsou s pouhými deseti body beznadějně poslední a 59 inkasovaných branek rovněž nevzbuzuje pozitivní prognózy na zlepšení výkonů.

Na hostující straně nenastoupí Baldock, Besham, Egan a Jebbison.

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kaminski - Mengi, Osho, Bell - Ogbene, Lokonga, Barkley, Doughty - Clark, Morris - Adebayo

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Foderingham - Holgate, Ahmedhodzic, Trusty - Bogle, Norwood, Souza, Norrington-Davies - Hamer, Brereton - Archer

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 4.01 - 5.00

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Fulham FC - AFC Bournemouth

sobota 16:00

Fulham se v současné chvíli trápí a premiérové vítězství v novém roce si bude chtít připsat proti Bournemouthu, který je v tabulce těsně před ním s náskokem jediného bodu.

Fulham prodloužil v minulém kole čekání na první výhru v novém roce a na hřišti Burnley remizoval 2:2. Hosté sice po 21 minutách vedli už 2:0, ale Clarets po přestávce zabrali a dvěma brankami jim zařídil bod střídající Fofana. Cottagers se nyní nachází už jenom sedm bodů od sestupového pásma a další zaváhání nepřipadá v úvahu. Ve 24. kole však svěřenci Marca Silvy narazí na nepříjemný Bournemouth, který neporazili už pět zápasů v řadě.

Kvůli zdravotním důvodům do zápasu nezasáhnou Jimenez, Wilson a Diop. Reprezentační povinnosti si zase plní Iwobi s Basseym (oba Nigérie).

Hosté v posledním ligovém zápase remizovali s Nottinghamem 1:1. Bournemouth do duelu vstupoval jako favorit a v 5. minutě to gólem potvrdil Kluivert. Ještě do konce prvního poločasu ovšem na druhé straně srovnal Hudson-Odoi. V druhé půlce toho oba týmy moc nepředvedly a největší vzrušení vyvolala až 84. minuta, kdy rozhodčí udělil za nevybíravý zákrok na protihráče červenou kartu domácímu Billingovi.

Cherries si proti Fulhamu věří, jelikož jej na konci prosince přejeli jednoznačně 3:0. Hostujícímu týmu budou chybět Aarons, Adams, Fredericks, Hill, Randolph a za červenou kartu pykající Billing.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Castagne, Adarabioyo, Ream, Robinson - Palhinha, Reed - Cordova-Reid, Pereira, Willian - Broja

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Smith, Zabarnyi, Senesi, Kelly - Cook, Christie - Tavernier, Scott, Sinisterra - Solanke

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.59 - 2.72

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Burnley FC

sobota 16:00

Liverpool hostí na Anfield Road v rámci 24. kola Premier League Burnley. Domácí jakožto lídr tabulky v minulém kole přišli o část z náskoku, přesto stále vedou. Hosté jsou na předposledním místě a na záchranu už ztrácí poměrně dost - sedm bodů.

Liverpool minulý týden sehrál na Emirates Stadium s Arsenalem šlágr kola a pro Kloppův výběr to rozhodně nebyl úspěšný výlet do hlavního města, jelikož domácí Gunners vyhráli 3:1 a Reds nepředvedli vůbec dobrý výkon. V předchozích třech zápasech Reds vždy nasázeli čtyři góly, díky čemuž porazili Newcastle 4:2, Bournemouth 4:0 a Chelsea 4:1. Liverpool má nyní velkou šanci na reparát, jelikož v posledních čtyřech kláních s Burnley udržel čisté konto, navíc z minulých dvanácti případů devětkrát vyhrál. Potíží může být poraněné stehno hlavní hvězdy týmu Mohameda Salaha, na marodce jsou kromě něj i Dominik Szoboszlai, Thiago, Joel Matip, Stefan Bajcetic a Konstantinos Tsimikas.

Burnley se vůbec nedaří a poslední výhru zaznamenalo den před Vánocemi, když porazilo 2:0 Fulham. Od té doby si Clarets připsali dvě remízy a tři porážky v lize a vypadnutí s Tottenhamem z FA Cupu. V minulém klání si střihli odvetu proti Fulhamu, se kterým remizovali 2:2. Za Burnley se dvakrát trefil David Datro Fofana. Když Burnley naposledy vyhrálo v lednu 2021 na stadionu Liverpoolu, ukončilo tím jeho 68 zápasů trvající sérii bez porážky na domácí půdě. Momentálně však z posledních deseti venkovních duelů hned osmkrát svěřenci Vincenta Kompanyho prohráli. Na marodce Burnley jsou aktuálně Nathan Redmond a Luca Koleosho. První jmenovaný kvůli svalovému zranění, druhý z důvodu potíží s kolenem.

Minulý vzájemný duel Liverpoolu s Burnley se odehrál dva dny po Vánocích v rámci 19. kolo a hostující Reds vyhráli 2:0. O góly se postarali Darwin Núňez a Diogo Jota, domácím Clarets se ani jednou za zápas nepodařilo vystřelit mezi tři tyče.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Allison - Alexander-Arnold, Quansah, van Dijk, Robertson - Mac Allister, Endo, Jones - Jota, Núňez, Díaz.

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Trafford - Assignon, O'Shea, Esteve, Taylor - Gudmundsson, Berge, Brownhill, Odobert - Fofana, Foster.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.16 - 8.84 - 18.30

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Newcastle United

sobota 18:30

Sobotní program 24. kola Premier League uzavře utkání mezi Nottinghamem Forest a Newcastlem United. Domácí celek je na šestnácté pozici pouhé dva body nad sestupovými příčkami, hosté jsou na devátém místě.

Nottingham Forest v posledním souboji remizoval 1:1 s Bournemouthem, když se v jeho barvách trefil Callum Hudson-Odoi. Remíze však předcházely dvě porážky, nejprve 2:3 v Brentfordu a poté 1:2 doma s Arsenalem. Minulá remíza tak prodloužila čekání na výhru na čtyři zápasy. Náladu v týmu tak zlepšil alespoň postup do osmifinále FA Cupu, když po úvodní bezbrankové remíze Tricky Trees porazili po remíze 1:1 na penalty 5:3 Bristol City. V další fázi soutěže se Nottingham utká s Manchesterem United. Forest se musí obejít hned bez tří reprezentantů, kteří momentálně hájí barvy svých zemí. Za Pobřeží slonoviny hrají Willy Boly a Ibrahim Sangare, za Nigérii Ola Aina. Mimo je také kvůli poraněnému stehnu Chris Wood. Návrat na domácí půdu neznamená pro Nottingham oddych, z posledních šesti klání tu totiž vyhrál pouze jedno.

Newcastle United letos nezažívá tak úspěšnou sezonu jako loni, což určitě bohaté saudské majitele příliš netěší. Ti nemohli být spokojeni ani při posledním zápase v Premier League, když do St. James Parku přijel nováček Luton a duel po přestřelce skončil 4:4. Před tím tedy alespoň Magpies vyhráli s výše postavenou Aston Villou 3:1. Newcastle tak alespoň částečně napravil předchozí třízápasovou sérii porážek. Svěřenci trenéra Eddieho Howea také postoupili do osmifinále FA Cupu, když porazili 2:0 Fulham. V dalším kole se utkají s Blackburnem. Magpies rozhodně nemůžou využít kompletní kádr, na marodce je totiž mnoho hráčů. Třísla trápí Alexandera Isaka, mimo je jednička Nick Pope, ale také brazilský šikula Joelinton. Záda léčí Elliot Anderson, zraněná je také stálice Matt Targett. Disciplinární trest pro změnu na hřiště nepustí Sandra Tonaliho.

Minulé vzájemné klání překvapivě dopadlo lépe pro Nottingham Forest, jež zvítězil v St. James Parku 3:1. Poprvé od ročníku 1977/78 by tak mohli Tricky Trees porazit Magpies v obou vzájemný střetech v jedné sezoně.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Sels - Williams, Omobamidele, Murillo, Tavares - Yates, Domínguez - Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi - Awoniyi.

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Trippier, Schär, Botman, Burn - Longstaff, Guimaraes, Miley - Murphy, Wilson, Almirón.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.30 - 3.84 - 2.15

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
23
15
6
2
52 : 22
51
2
Manchester City
22
15
4
3
54 : 25
49
3
Arsenal FC
23
15
4
4
47 : 22
49
4
Aston Villa
23
14
4
5
49 : 30
46
5
Tottenham Hotspur
23
13
5
5
49 : 35
44
6
Manchester United
23
12
2
9
31 : 32
38
7
West Ham United
23
10
6
7
36 : 36
36
8
Brighton & Hove Albion
23
9
8
6
42 : 38
35
9
Newcastle United
23
10
3
10
48 : 37
33
10
Wolverhampton Wanderers
23
9
5
9
37 : 37
32
11
Chelsea FC
23
9
4
10
38 : 39
31
12
AFC Bournemouth
22
7
6
9
30 : 41
27
13
Fulham FC
23
7
5
11
30 : 38
26
14
Crystal Palace
23
6
6
11
26 : 40
24
15
Brentford FC
22
6
4
12
32 : 39
22
16
Nottingham Forest
23
5
6
12
28 : 41
21
17
Luton Town
22
5
5
12
32 : 42
20
18
Everton FC
23
8
5
10
26 : 30
19
19
Burnley FC
23
3
4
16
24 : 47
13
20
Sheffield United
23
2
4
17
19 : 59
10

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (678)

Přidat komentář
r.mrazik
Reagovat
masly008

Se mohl rovnou postavit na pětku. A to už tehdy to pravidlo normálně platilo.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mithro

Reagovat
Golasso

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Salfovic

Není někde video, jak nám Čech vychytal zlato z ME 21ˇ ?

Reagovat
Swarley

Reagovat
avicii

Reagovat
VTID94

Aktuálna TOP 5 vzájomne zápasy:

1. Villa 9b (4 games, 3 wins)

2. Arsenal 8b (5 games, 2 wins)

3. Liverpool 5b (5 games, 1 win)

4. Spurs 5b (4 games, 1 win)

5. City 2b (4 games, 0 wins)

Reagovat
jk

City 50b

Aston Villa 46

Reagovat
Mastný Chobot

Wow City ma prekvapilo

Reagovat
jk

Neporazit tenhle Brighton bude fakt zklamání.

Reagovat
Miguel19

Ten Nunes je tam jenom aby jich na hřišti bylo 11 ne?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Strašně mimo celkově City dneska totálně mimo rytmus.

Reagovat
papos182

Kovacic hraje za City tak mizerne, ze ani neni na lavicce?

Reagovat
Nuno čomes

To není překvapeni ne? Nechápu tu jeho kariéru

Reagovat
vodka

Na Dokua 38letý Young a 35 lety Coleman

Reagovat
Hachim Mastour

A stačí to

Reagovat
Swarley

To je tank ty vole

Reagovat
DieFohlenBMG

To je zmrd

Reagovat
papos182

Vypada to, ze City zakonci sezonu s 97 body

Reagovat
diastan

Reagovat
mistr129

Určitě jsou jasný favorit, ale zas nepřehánějme, od toho výsledkově nevydařeného období mají sice 6 výher v řadě, ale kromě Newcastlu to jsou všechno týmy od 15. místa níže a kromě dvou případů to nebylo nic přesvědčivého

Reagovat
LaVolpe

Dnes chytá Kelleher? Tak to mohlo být zajímavý.

Reagovat
Mastný Chobot

Romero to je odpad

Reagovat
Thelvin

dement

Reagovat
Thelvin

Sorry, mělo to být dement

Reagovat
Thelvin

Situace v útočný třetině neřešíme dobře. A Romero je dobrý stoper, ale psychopat

Reagovat
Seydou Doumbia

co zas udělal Thauvine?

Reagovat
Miguel19

Trafford

Reagovat
MystycMac

Endo to je hrozný hráč nestíha vôbec nevie kde je sever to je hráč tak pre Turecku ligu...

Reagovat
martin.b

O’Shea zatím dobrej břídil

Reagovat
Salfovic

Kurva, co to ten Luton dneska předvádí To měli bejt tři body

Reagovat
Salfovic

re: měly

Reagovat
MystycMac

Pool to je hrozne niečo ty budu radi ak uhrajú Top4

Reagovat
LaVolpe

Brighton dneska hodně ženerózní se ztrátama míče uprostřed pole.

Reagovat
Thelvin

Naštěstí hrajou proti nám, takže jim nic nehrozí

Reagovat
avicii

Začiatok nuda, potom sme to trosku rozhýbali a dali gól po rohu a super n dalcgol vo fáze kde nebol skoro na lopte.. vedia ale celkom slušne zatlačiť na rozohravku, chce to pridať rýchlostný stupeň, dnes nesmieme stratiť

Reagovat
martin.b

Dneska je to teda hodně nemastný, Darwin jakejsi podrážděnej, jakoby se mu dnes nechtělo, Maca na osmičce neviditelnej, snad to Klopp v šatně nakopne.

Reagovat
aragorn

V Brightonu hrával Macca výše a hrál super. U nás kdykoliv hřeje mimo "6" je průměrnej. S Endem nemůžou hrát spolu, strašně si zavazí.

Reagovat
aragorn

*hraje

Reagovat
martin.b

V druhé půli hrál Jonesovu pozici a už to bylo v poho, ten náš systém je jinej než co hraje Brighton no, u nás desítku hrát pod Kloppem nemůže a nehraje ji ani v repre.

Reagovat
aragorn

Reagovat
Kixi Syhimour

To vypadalo silně na faul teda

Reagovat
martin.b

Kdyby spadl, není o čem no, pak to nemaj hráči zneužívat, když to sudí bez pádu nepískaj.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Salfovic

To je taková fotbalová hlava 22. Když hráč nespadne, tak to debilní rozhodčí i s VARem nepísknou, a když spadne, tak je to simulant a penalta by se neměla pískat, protože to nasimuloval.

Reagovat
aragorn

Reagovat
LaVolpe

Burnley

Reagovat
Breze

Tak toto bol porod, ale konecne je tam

Reagovat
Miguel19

Jo, je vidět, že Fofana je tam na hostování od nás..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Miguel19

Diaz jak se vysral na Nuneze

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Jesfey

Tak toto trojí střídání teda nechápu. Werner, který byl ze všech nejnebezpečnější, jde dolů a Richarlison se Sarrem, kteří, vyjma šťastného gólu, do útoku zkazili všechno, na co sáhli, zůstali. Johnson je jinak příběh sám o sobě.

Reagovat
kulych

Johnson je snad dneska na fetu. On na co sáhnul, to naprosto neuvěřitelně posral

Reagovat
Jesfey

Naštěstí pro něj dneska mezi všechny výborně zapadá.

Reagovat
jk

Reagovat
kulych

Není zač

Reagovat
Breze

Dik

Reagovat
Salfovic

Klasika

Reagovat
Kixi Syhimour

Darwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiinnnnnn

Reagovat
martin.b

xG tak 0,2, takže pro Darwina tutovka

Reagovat
Kixi Syhimour

vůbec nebyla snadná hlavička

Reagovat
cubazi

Reagovat
oli9

https://x.com/CANALSportCZ/status/1756359727183786366?s=20

to by půlka ligy nedokázala dát i víc

Reagovat
cubazi

na každého hráča LFC mam nazor poznam klady a zápory, ale on je pre mna faktor X. Dokaže si vypracovať šance, dostať sa do šance či zakončiť. Ale ťažko mi je ho hodnotiť najme potom z akých pozícií dokaže zlyhať. Je ako karta z YO-GI-HO ktorý vložiš do hry ale nevieš či ti k niečomu vôbec bude

Reagovat
MoonKnight

Ale na něm je vidět, že on klidně v budoucnu může dávat 30+ gólů, on na to má se ještě zlepšit v tom zakončení.

Reagovat
oli9

přesně tak. Ten hate na něj jsem nikdy nechápal..

22 zápasů 7 gólů 7 áček. Jasně dokáže zazdit šance ale také si je vybojovat a dostat se do nich... Ta jeho hra tělem je skvělá.. 24 let. Já v něm také pořád vidím potenciál, že se bude pohybovat kolem 20 gólů až nebude Salah

Reagovat
norton

otazka casu

Reagovat
Seydou Doumbia

Nový kousáč Suárez co se golu týče

Reagovat
oli9

Suché triko

Reagovat
fajdax

Slipky víc štěstí než rozumu

Reagovat
Golasso

Já když se občas mrknu na hru slepic a Chelsea, tak se fakt divím, že ty týmy v tabulce nejsou naopak

Reagovat
fajdax

Můžou byt kurva rádi za bod

Reagovat
Golasso

Teď tady zase gól z hovna, takže berou všechny 3 . Hádám, že to je ten rozdíl

Reagovat
Golasso

*teď dali

Reagovat
jk

Jako expert bys mohl rozeznat hovno od protiútoku.

Reagovat
Golasso

Radši doufej, že se na ty vaše oslavy nedíval nikdo z Liverpoolu.

Reagovat
jk

Snad byli zaměstnáni neslavením s Burnley.

Reagovat
aragorn

Reagovat
Golasso

#justgetdownthetunnel

Reagovat
Cobra

https://www.livesport.cz/zapas/QFwXYg74/#/prehled-zapasu/statistiky-zapasu/0

Tak nevím no, řekl bych, že jsme byli lehce lepší a na konci šťastnější.

Reagovat
jk

BJ❤️

Reagovat
Golasso

ale musí to holka umět

Reagovat
Ragnar Lothbrok

V jeho případě spíš kluk.

Reagovat
jk

Ty seš co? Nějakej zkurvenej homofob?

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
Ragnar Lothbrok
Reagovat
Gazdo

Uz som zazil taky ze som sa dva tyzdne spamataval a rozmyslal ci ist k doktorovi taky som bol dokusany

Reagovat
Golasso

au

Reagovat
Swarley

Reagovat
Jesfey

Nádhera, zase tady toho nekopu uvidíme kazit absolutně všechno, na co sáhne...

Reagovat
jk

Že si tohle přečtu potom, co dá borec vítězný gól v 96 minutě mě vlastně u některých jedinců ani nepřekvapuje.

Reagovat
fenixLFC

zas na druhu stranu to ze da v zavere vitazny gol by nemalo prekryvat to ze drvivu vacsinu casu je uplne k hovnu

Reagovat
jk

To ani není potřeba, protože k hovnu fakt není.

Reagovat
Cobra

potřebuje se vyhrát. Potenciál tam je, ale ta jeho finálka je fakt na úrovni druhé Championship.

Reagovat
jk

Jako statisticky dal o 1.5 gólu méně než měl. To není tak strašný. Furt má 0.51 vytvořeného gólu na zápas plus jeho vlastní 3 branky. Určitě to nejí nejlepší křídlo v lize, ale furt je to mladej kluk co přišel do úplně nového prostředí. Ten hate co schytává na sockách je úplně nechutnej.

Reagovat
Cobra

I když zajebe mraky šancí/pološancí, tak ten hate je nesmyslný.

Jak jsem se díval na ty statistiky tak na mě vyskočila jeho cenovka. My jsme za něj dali 55mil euro?

Reagovat
jk

Mladej brit je to raketa, na konci přestupáku jsem byl docela překvapený, jak málo lidí se nad tím přestupem pozastavila vzhledem k tel ceně…

Ale v klubu určitě věří, že resell value bude vysoká.

Reagovat
Jesfey

Mně zase nepřekvapuje tvá klasická krátkozrakost. Gól, na jehož byl jeho podíl takových 10 %, nic nezmění na jeho absolutní neužitečnosti/neschopnosti.

Reagovat
jk

Reagovat
fenixLFC

co ako chcel dubravka robit v tej situacii? vybehne pomaly a potom sa to snazi vychytat mimo pokutove vapno

Reagovat
kissak

Mě by spíš zajímalo, kdy si vytáhne Howe hlavu z prdele a přestane nasazovat Burna proti nejrychlejším hráčům soupeře???

Reagovat
fenixLFC

suhlas, s brankarom ktory nie je schopny cistit priestor za obranou a citat hru nemoze hrat niekto tak pomaly ako burn

Reagovat
Mastný Chobot

Na Foreste sa mi paci, ako nikdy ti hraci nechapu, co Tavares stvara.

Reagovat
Golasso

Já myslím, že to nechápe ani Tavares sám . Škoda, že se asi nikdy nesejdou na hřišti s Yaya Sanogem.

Reagovat
Nikikrew

A co tam stvara? . Akoze pozeram len vysledky ale vela toho neodohral.

Reagovat
Mastný Chobot

Tavaresovinky vcera vyborne precital utok supera, ziskal loptu, predrbibloval 3 hracov a potom namiesto centru zajebe loptu plnou silou na parkovisko. Chvilu predtym v situacii 4 na 4 spoza obrancu z 30m strielal pravou z uplne sialenej pozicie (bol z toho aut myslim). A tak no, nic nove

Reagovat
Nikikrew

klasik fakt, ako za nas no. Co je skoda, pretoze technicky je vyborny ale ta inteligencia chyba, co je este dolezitejsie.

Reagovat
Čenda

klasik, úplně živé vidím ten jeho nápřah ke střele, pamatuju si to dodnes a budu naveky, skvělej chaos maker.

Reagovat
Man__United

Zajímavé bude dnes jestli bude hrát na stoperech Varane - Maguire/Evans nebo Varane - Shaw, ale vzhledem k tomu že chybí AWB tak by neměl kdo hrát beka, i když v týdnu trénoval s A týmem 16lety Harry Amass, ale ten asi nepůjde do základu

Reagovat
papos182

Urcite da do zakladu 16 leteho hrace v PL, kdyz i proti Ligue Two tymu radsi dal pak Evanse

Reagovat
Golasso

Mám z WHU asi větší strach, než bych měl mít, ale poslední dobou je to pro nás nepříjemný soupeř. Musíme dát rychle gól, ideálně dva, ať je trochu zchladíme a pak si je můžeme zbytek zápasu vodit. Jestli dají gól první oni, tak to zase bude peklo proti betonářům na cracku.

Raya - Tomi (jestli je Zinch zraněný), Gabi, Saliba, White - Rice, Jorginho, Ode - Martinelli, Trossard, Saka

Reagovat
Trand

Byl jsem na zápase WHU - Bournemouth a WHU hráli strašně, víceméně jedinej kdo byl dobrej byl Kudus, který táhnul celý útok, zbytek byl marný.

Reagovat
Golasso

Snad jim teda vydrží i dnes špatná výkonnost, ale právě proti nám se poslední dobou umí hecnout . Pak právě stačí, aby většina z nich betonovala a třeba Kudus s Bowenem měli den.

Reagovat
Trand

No oni ten zápas dostali gól asi ve třetí minutě, tak byli opaření, každopádně to byla fakt tragédie, fanoušci nadávali, celý stadion nervózní a pískalo se na ně. Fakt jediný kdo za něco stál byl Kudus a pak Areola.

Reagovat
Nikikrew

Dost zalezi ci bude hrat Paqueta. Kudus je vyborny, aj Bowen to vie proti nam. 1 gol bude vital

Reagovat
Mastný Chobot

Záleží aj na tom, či Moyes bude pokračovať v tej trojčlennej šialenosti s Alvárezom, Součkom a Phillipsom. Ak áno, tak verím, že vyhráme. Bohužiaľ ale asi ani on nie je taký šialenec.

Reagovat
Nikikrew

Nie je nakoniec

Reagovat
Bayern +

Je ešte väčší. Odjebať Fornalsa a Benrahmu, následne doniesť DM a následne postaviť na LW Johnsona je ešte vyšší level

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Snad nás ty nekopové zas neoberou o body.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

Ta lavicka

Reagovat
Hachim Mastour

Normálne Bandera z Ukrajiny a Walter z Breaking Bad

Reagovat
LaVolpe

Aspoň Trossard nebo Martinelli měly zůstat na lavičce.

Reagovat
LaVolpe

*měli

Reagovat
mistr129

Ale to bychom museli nastoupit v 10

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Proč není Tomiyasu ani na střídačce? Snad všichni hráči, co se vrátili z těch pohárů, už normálně hrajou. Jenom u nás na to zas budou potřebovat další měsíc navíc ne..

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
mr.Silver

Jesus a Zinch

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To je další případ no.

Reagovat
LaVolpe

A Smith-Rowe

Reagovat
Gunner14

Skleněnky

Reagovat
Euphael

Dneska Martinelli gol a vyhra s cistym kontem

Reagovat
mistr129

Lol, nejenže nám chybí 3 první volby na levého beka, ještě ta lavička vypadá jak z League One…

Reagovat
mr.Silver

Arteta:

"It was too early for Gabriel Jesus and he could not recover.

Jorgi has been struggling after 90 minutes after long time, so we had quite a few issues in the week. Effort that he put was incredible."

Jorginho není schopný zahrát po týdnu zápas, aha, tak to je fenomenální

Reagovat
gocii

Tak nekdo tu daval ze je finished, tak mozna to je pravda

Reagovat
Jardin

Reagovat
Nizzie

Jorginho hraje přes bolest, je dost možné, že po nás ukončí kariéru. Odkládá operaci a až na ni půjde, čeká ho dlouhá pauza.

Reagovat
mr.Silver

Co tam komentuje ten bezmozek?

Reagovat
Hachim Mastour

RUKA!!!!!

Reagovat
Trand

Souček

Reagovat
Zdechlina

Timmyho letecký den

Reagovat
Gunner14

Souček zase začíná jeho divadlo

Reagovat
mr.Silver

Hrát z Kiwiorem to je jako hrát v 10ti. Nikdo mu nepřihraje, a když už se k němu nějakým zázrakem dostane balón, tak to je řešení jako od kopáčů ze Stoke, chudák Martinelli.

Reagovat
Gunner14

Proti Liverpoolu se mi líbil ten poločas, dnes zatím dost špatný no

Reagovat
guestikor

V létě snad za něho zaplatí taliáni nějaké slušné peníze a Edu koupí místo něho někoho, kdo se do toho tymu bude hodit víc.

Reagovat
mr.Silver

Tak mu nepomáhá to, že hraje na LB. Loni když zaskakoval z Salibu, tak byl solidní.

Reagovat
guestikor

Mně neuchvátil ani tam no.

Reagovat
fenixLFC

ano, taliani urcite zaplatia slusne peniaze

Reagovat
guestikor

Nikdo taky neočekává 50 mega Přišel za sumu kolem 20, tak pokud za něho dají to, co do něho Arsenal investoval, tak at jde.

Reagovat
fenixLFC

v zivote taliani nedaju za kiwiora 20 mega

Reagovat
Jardin

Dat 10, tak budeme radi si myslim.

Reagovat
LaVolpe

Ty centry na dlouhou tyč jsou cesta.

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
mr.Silver

Areola

Reagovat
Gunner14

Leošuu to máš dát na bránu tohle, pěkný centr od Saky

Reagovat
Gunner14

Škoda

Reagovat
Jetysko14

Pískaní a bučení na Declana je solidní demence…

Reagovat
masly008

Tross už dvě tutovky, Jesus by už dostával bídu.

Reagovat
mr.Silver

Ufff škoda, hrajem dobře

Reagovat
mr.Silver

Salibaaaaaaa

Reagovat
Edgewalker

Yes

Reagovat
Ragnar Lothbrok

S tim Kiwiorem to je jako mít tam o hráče míň při zakládání útoků..

Reagovat
Hachim Mastour

tak to má byť

Reagovat
Trand

Salibaaaaaaa

Reagovat
LaVolpe

Willy

Reagovat
Hachim Mastour

goool konečne rice asistencia z rohu

Reagovat
Ragnar Lothbrok

White

Reagovat
Front hell

Salibaaaaaaa

Reagovat
DieFohlenBMG

kretensky

Reagovat
Gunner14

Salibaaa, krásný roh od Declana. Betonárka West Ham konečně prolomena.

Set pieces kings

Reagovat
mr.Silver

Ty vole, co my zase dneska nedáme krásný centr od Kiwiora.

Reagovat
masly008

Kiwi lepší centr než Zinch.

Reagovat
LaVolpe

Skvěle Kiwior.

Reagovat
Trand

Kiwior super centr teď

Reagovat
Gunner14

Kiwior lahůdka

Reagovat
martin.b

Standardky Arsenalu o to víc nechápu, proč je my už 8 let hrajeme furt stejně

Reagovat
LaVolpe

Taková gólovka.

Reagovat
mr.Silver

Trossard jaký pass

Reagovat
LaVolpe

S naší smůlou to bude ofsajd.

Reagovat
forrest

Reagovat
J0EL

Dneska to je presne tvoj zapas same stastie zas

Reagovat
forrest

Ty z toho porad jeste nespis?! Ty vole, jak je to dlouho? Pul roku?

Reagovat
J0EL

Neviem, ale bavi ma to

Reagovat
forrest

Ok. Někomu ke štěstí stačí málo no…

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Krásnej balon od Trossarda

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Co na tomhle tak dlouho zkoumaj?

Reagovat
SunFells

West Ham by si zasloužil odečíst body za tenhle zápas.

Reagovat
martin.b

Reagovat
Gunner14

Reagovat
avicii

Reagovat
Euphael

Reagovat
icka

Reagovat
mr.Silver

Sakaaaa

Reagovat
Edgewalker

Yes

Reagovat
Trand

Sakaaaaaaaaaaa Hrajeme skvěle

Reagovat
Trand

Sakaaaaaaaaaaa Hrajeme skvěle

Reagovat
Gunner14

Nazdar West Ham si zaslouží tak pětku aspoň

Reagovat
Trand

Btw proč penalty kope Saka? Nemám v něj úplně víru

Reagovat
Edgewalker

jsem vždycky nervóznější než on

Reagovat
mistr129

Já jsem tedy u našich penalt posraný ať je kope kdokoliv, asi nejklidnější bych byl u Rice

Reagovat
Gunner14

Taky tak, ale má bilanci 6/7

Reagovat
Gunner14

Oprava 7/8

Reagovat
SunFells

Protože je kope dobře.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Trand

Nepřijde mi

Reagovat
kitas

Zaujímavé je, že skoro vzdy posle brankára na druhú stranu. Akoby sa viac spoliehal na toto, než na umiestnenie

Reagovat
Trand

Tak teď jsem si vyhledal video všech jeho penalt a je to teda lepší než jsem si pamatoval.

Reagovat
J0EL

nekope ich dobre. Tam fakt staci, ze brankar trafi stranu a takw strely musi mat. Ale zatial mu to vychadza no

Reagovat
norton

alebo proste vie ako poslat brankara na opacnu stranu ?

Reagovat
J0EL

Nah

Reagovat
SunFells

To stačí no, jenže o tom trefení strany ty penalty jsou. Ten exekutor ovlivňuje brankáře, Jorginho je právě tímhle na obřím vzorku úspěšný.

Reagovat
fenixLFC

jorginho ich ovplyvnuje tym ze dokaze pockat dokial si zvolia stranu a az potom to kope, to by som uplne neporovnaval

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

A visí tam tou nohou v luftu doteď, když je to tak snadné, že místní čarodějové na to došli.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mr.Silver

Havertz

Reagovat
mr.Silver

Aha tak Gabriel

Reagovat
Edgewalker

Wow

Reagovat
Trand

West Ham

Reagovat
Front hell

Gabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
DieFohlenBMG

kreteni

Reagovat
Gunner14

Demolice

Reagovat
MystycMac

Arsenal ma pomerne ľahký los kludne môžu vyhrať všetko okrem City počítam že skončia 2 pred Poolom.

Reagovat
Rohlíček

To je koncert

Reagovat
mr.Silver

7 minut, na co jako?

Reagovat
mistr129

Jinak taky Ricovi, určitě kope ty standardky líp než Martinelli

Reagovat
kitas

Zahrávanie priamych kopov:

Rice › Ward-Prowse

Reagovat
avicii

Čakal som ze doma WHU budú aspoň solidnym protivníkom pre Arsenal ale teda to je pekne zobracky výkon

Reagovat
mr.Silver

Trossaaaaaard

Reagovat
Mastný Chobot

Wow postavte Joverovi sochu vedla Wengera

Reagovat
J0EL

Reagovat
mistr129

Reagovat
Edgewalker

jooooo

Reagovat
Euphael

Končerto

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Front hell

Leooooooooooooooooooooo

Reagovat
Trand

Tross

Reagovat
Hyrax

Trossaaaard

Reagovat
havrys99

O to víc sere ta prohra o Vánocích

Reagovat
Golasso

Staří Egypťané věděli, proč nemaj srát kočky

Reagovat
DieFohlenBMG

cože co

Reagovat
Golasso

Ta obalovačka koulem Zoumy. Zouma týral kočku.

Reagovat
DieFohlenBMG

to by neudělal

Reagovat
Golasso

ještě se u toho nechal natočit

Reagovat
DieFohlenBMG

to byl deepfake

Reagovat
Jardin

Brachou, ktery to dal online

Reagovat
forrest

Tak tohle bude pro West Ham ostuda jeste… 0:4 v polocase…

I kdyz… zase takova dvojita csaplarovka

Reagovat
LaVolpe

My starší pamatujeme tuhle csaplarovinku asi před 12 lety na Newcastlu.

Reagovat
Trand

Reagovat
Front hell

Reagovat
Euphael

Reagovat
norton

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Zdechlina

Mrdka Barton

Reagovat
kissak

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hyrax

Reagovat
hefy

RIP Cheick Tioté.

Reagovat
kissak

Reagovat
kissak

úžasnej a také jedinej gól Tiotého za Magpies, RIP Cheicku

Reagovat
Gunner14

Ještě 6 za ten jejich haluz na Emirates

Reagovat
Golasso

Reagovat
mistr129

Já tedy takovýhle výhry nemám venku zdaleka tolik rád jako na Emirates, vždycky mi je líto těch fanoušků, co se třeba poprvé v životě vydají přes půl světa na svůj oblíbený klub a pak vidí tohle

Reagovat
Gunner14

Tak aspoň viděli 2 áčka jejich legendy, musíš to brát pozitivně

Reagovat
mistr129

Reagovat
DieFohlenBMG

6:4

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Exhibice

Reagovat
Raff81

Dobrý no ..tak sem se bál ať to není jenom 2:0 v poločase ať si tím nenabíháme na Czaplárovku, ale teďka už začínám myslet na památnej průser v Newcastlu

Reagovat
kissak

no jo to bylo hustý tenkrát, RIP Cheick

Reagovat
MystycMac

Mi príde vtipne jak sa tu oslavuje keď každý dobre vie že titul bude v Manchestri...Takých sezon už bolo... a keď nepočítam Covid sezónu tak City vyhrajú toľko koľko potrebuju nečudoval by som sa ak by City do konca ligy nestratili ani bod ,respektíve dovtedy dokým nebude istý titul...

Reagovat
Gunner14

Jamie??

Reagovat
Golasso

#justgetdownthetunneltitulbudevmanchesteri

Reagovat
Gunner14

Příští sezónu bych jim to dal rovnou a vysral se hrát vůbec nějaký zápasy

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
LaVolpe

Takže navrhuješ to prostě teď v polovině sezóny odpýskat a konec?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Spíš navrhuje, aby fanoušci týmů, který nemaj šanci něco vyhrát, vůbec nic neslavili a asi ani na fotbal nekoukali.

Reagovat
Miguel19

Pokud to bude takhle tvrdé odpýskání, tak ano.

Reagovat
Jardin

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
Hachim Mastour

ty si hovoril že barcelona vyhrá titul blázen

Reagovat
fenixLFC

preco nanho vobec reagujete....

Reagovat
Gunner14

Vyprázdnit stadion v půlce poločasu nádhera

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, tomuto nie je co vytknut. Najlepsi polcas sezony. Saka, Ode, Trossard, Rice fantazia

Reagovat
PhilipS

West Ham směřuje, tak kam podle xPTs správně patří. Druhá půlka tabulky. Dneska je to ale slušně odevzdaný. Takovej rozdíl jsem v PL ještě neviděl

Reagovat
martin.b

V kontextu toho ubrečenýho rozhovoru s Phillipsem, co dnes vyšel… jak moc špatnej musí být, když se neprosadí přes Součka s Alvarezem.

Reagovat
Mastný Chobot

Spatnejsi

Reagovat
Bayern +

Pusti si zápas proti Bournemouthu, uplna sračka cely Phillips.

Reagovat
Nikikrew

West Ham to co predviedli

Reagovat
Rohlíček

Trossard se uplne posral, uzasnej je. WHU teda ale naprosta silenost

Reagovat
Gunner14

Zlatíčko

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Hyrax

<3

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
mr.Silver

Zouma při tom 4. gólu

Reagovat
mr.Silver

[The xG Philosophy] HT: West Ham (0.01) 0-4 (3.38) Arsenal

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
oli9

Slušný nářez.. Alespoň by to mohli snížit druhý poločas

Reagovat
kitas

Hm, Liverpool bol slabý, nebolo to Arsenalom, WHU sú slabý, nie je to Arsenalom.

Nebude to náhodou tým že Arsenal má formu ako hrom ?

Reagovat
krisa

Vrtulníček by zasloužil kartu, nebo nakopat dořiti za tu komedii

Reagovat
Nuno čomes

Ten Souček.. Dobře, ve Slavii aspoň dával nějaké branky. Pak jdeš hrát o x levelů lepší ligu a začneš dělat vrtulník a simulovat. Co to zkoušel jako?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
scvrklýangličan

Co je tohle zase za vykrik

Reagovat
Trand

Trossard hezká asistence Gabrielovi

Reagovat
PhilipS

Uf vypadá to, že Arsenal nahodil na druhej poločas chill mode. Jinak by to smrdělo osmičkou.

Reagovat
DieFohlenBMG

west ham hraje bez kapitána druhou půli nebo jsem slepej?

Reagovat
Jardin

Skore taky dulezite, mohli by ještě pridat.

Liverpool +32

City +31 a zapas k dobru

Arsenal +29

Reagovat
DieFohlenBMG

City vyhrajou ligu o 10 bodů

Reagovat
Golasso

Saka

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten West Ham je naprosto tragickej dneska.

Reagovat
Edgewalker

Melen

Reagovat
Front hell

Sakaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Gunner14

Sakaaa krásně ho vykoupal, pěkná akce

Reagovat
Nuno čomes

Jak ten stoper 27 úplně rezignoval, ať si dá Saka druhou branku

Reagovat
DieFohlenBMG

Traguerd

Reagovat
mistr129

Totéž Areola tak vypadal

Reagovat
Trand

To bylo jasný už v moment, kdy dostal přihrávku, že dá gól Bránění West Hamu opravdu výborné.

Reagovat
mistr129

Rice

Reagovat
Golasso

Rice

Reagovat
Edgewalker

Rice

Reagovat
Trand

Riceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Front hell

Riceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
PhilipS

To je nemilej víkend pro českej fotbal. Hložek s Schickem se ani nezúčastní klíčovýho zápasu, i když je Boniface out. Cuf se Součkem úplně rozsekaný. Černý hraje druhý housle ve Wolsburgu. Tam není čeho se chytnout.

Reagovat
DieFohlenBMG

Barák gól po 5 letech

Reagovat
PhilipS

Hráč v nejlepším věku. Dostal 8 minut.

Reagovat
DieFohlenBMG

zaplaťpánbůch za ně

Reagovat
mistr129

Dnes se alespoň rozjede mašina plná reprezentantů jménem SK Slavia Praha

Reagovat
PhilipS

Jo doufám, že mi spraví chuť. Jsem na ní zvědavej

Reagovat
Nuno čomes

A čemu se pořád všichni diví, když tam nejí kvalita?

Reagovat
Gunner14

Riceeeeeee ti jebeeee hahaha, to bylo to jediný co tomu chybělo wow

Reagovat
Raff81

dobrá exhibice, jak sme s těmahle dřevokopytama mohli doma prohrát 0:2

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Gunner14

Ho sundal aby jim nedal ještě hattrick, respekt Mikel

Reagovat
PhilipS

Elneny. To je velký milosrdenctví od Artety. Díky

Reagovat
Gunner14

Počkej až dá gól z 30 metrů

Reagovat
PhilipS

To bych to odinstaloval

Reagovat
Gunner14

Ještě 4, času dost

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Maskot jde na plac.

Reagovat
SunFells

Zabučili si na ně, zatwerkovali pro City a teď o tom jen budou číst v novinách, protože ani ten poločas nezvládli dodívat.

Reagovat
Hachim Mastour

riiiiiiiiiiiice

Reagovat
martin.b

Classy Rice

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Místo aby tam dal Walterse a Nwaneriho, tak tam cpe Cedrica ty vole

Reagovat
SunFells

Místo Nwaneriho Nwaneriho, uličník

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Jako Walterse s Nwanerim myšleno ty uličníku.

Reagovat
Gunner14

Kudus

Reagovat
Edgewalker

Cedric a Elneny na place, myslel jsem, že už tohle neuvidím

Reagovat
PhilipS

Nevěděl jsem, že se ještě živí fotbalem

Reagovat
Gunner14

Cedric no hotovo ale Ethan

Reagovat
Gunner14

Nwaneri stříleej kluku

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Maskot

Reagovat
PP

Kurvadrát... a já si šel lehnout..

Reagovat
Front hell

Reagovat
Golasso

Já četl šlehnout

Reagovat
Front hell

Reagovat
PP

to bych se díval.. Ale jsu asi po 1,5 roce nachcípaný, ty první dva dny jsou nahovno..

Navíc jsem čekal nekoukatelnou sračku k nehledění, dobývání betonu a ještě nějaká usraná remiza..

Takto pecka..

Reagovat
Golasso

Taky jsem takový průběh nečekal

Reagovat
John Obi Mikel

Dělej to častějš a vyhrajete trebl

Reagovat
Busby babes

#MUFC line-up v Aston Villa 4-2-3-1

Onana; Dalot, Maguire, Varane, Shaw; Mainoo, Casemiro; Garnacho, Fernandes, Rashford; Hojlund

nejlepsi mozna no

Reagovat
Spikous

Dnes vás vidím ako jasného víťaza . Dvojica Lenglet a Carlos je katastrofa .

Reagovat
Busby babes

no uvidime, ja teda spis doufam ve vyhru nez ze bych si na nas vsadil.

Reagovat
Spikous

Ja sa úprimne obávam nášho výbuchu . Tá obrana bez Konsu a Torresa v strede je hrozna a neorganizovana

Reagovat
Busby babes

kazdopadne pro nas je to must win pokud chcem byt v top 4. i remiza by nejspis byla malo

Reagovat
Hubas1221

Tak jak dlouho vydrží Moyes?

Reagovat
Golasso

Nketiah mě vysírá i za stavu 6:0 tvl ...

Reagovat
Jetysko14

Souhlas

Reagovat
Rohlíček

strašnej žebrák

Reagovat
krisa

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
forrest

Bosák… to zas budou lahůdky…

Reagovat
LaVolpe

Tak zrovna ty mu nemáš co vyčítat.

Reagovat
forrest

Kucí z Arsenalu, hoďte se do klidu… Vyhráli jste 6:0, titul vám přeju, ale teď mě nechte koukat na náš zápas. Díky!

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Spikous

To naše rozohravanie pred pokutovým územím

Reagovat
LaVolpe

Kamara zase hraje?

Reagovat
forrest

Rasmus

Reagovat
Spikous

Ta obrana standartiek je katastrofa . Vieme že to je obrovský problém v tejto sezóne a aj tak na tom nepracujeme

Reagovat
Swarley

Jak mas sebevedomi, tak to najednou k tobe lita a pada to tam... Jen tak dal..

Reagovat
Busby babes

Rasmus super, konecne mu to tam zaclo padat.

Reagovat
forrest

Onana ted slusne 2x podrzel…

Reagovat
PP

ten výběh proti Oliemu byl výtečný. Ale víc to byla jeho chyba, tak dlouho si kontroloval brankáře, až zapomněl na balon..

Reagovat
forrest

Reagovat
Miguel19

United docela průchoďák...

Reagovat
Mastný Chobot

Obrana MU je strasna

Reagovat
vodka

Dalot a záloha špatná

Reagovat
Busby babes

Onana zatim skvele, ale meli bychom teda zase zabrat

Reagovat
Swarley

Bez Lisandra je to uplne o hovne

Reagovat
PP

spíš střed zálohy tam prakticky nemáte.. Si tama chodí jak chtějí.

Reagovat
Swarley

dneska mnohem slabsi, s WHU to bylo jinde, ale tak to je AV oproti WHU taky

Reagovat
vodka

ani Shaw do obrany dneska nestojí za nic...

Reagovat
mithro

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Busby babes

Case

Reagovat
PP

Z toho Casemira se musí udělat nějaké meme..

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes
Reagovat
BenB

Se divím že mu nedal rovnou dvě

Reagovat
mistr129

Krysa bez karty

Reagovat
Chytrej Jenda

neskutečný.

Reagovat
Spikous

Nechápem že mu zato nedávajú karty

Reagovat
vodka

Cash za ten dive? a ještě Casemiro dostal žlutou za nic

Reagovat
mithro

tiez mi tak prislo. ale ja uz ani neviem co sa piska a nie, este nech zavedu tu modru a bude konecna

Reagovat
Chytrej Jenda

Co to má společnýho s Fernandesem?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Chytrej Jenda

Ale vždyť je to tak. a ten Cashuv dive s pohledu Jonese musel vypadat jako faul a var se k žluté hold nevrátí.

Reagovat
forrest

Bruno zase ziskava sympatie…

Reagovat
iamek

Jak to vypadá herně? Dva stredaci žlutá to není moc dobre :/

Reagovat
Busby babes

no nic moc od toho golu. a teda prave ze se jim nedari zastavovat ty hrace, tak oba na karte neni dobry...

Reagovat
iamek

Takže Scott na plac

Reagovat
Busby babes

Scott, Eriksen nebo Amrabat... to jsou volby

Reagovat
iamek

Pamatuju doby kdy byl na vyber Perreira, Mata a podobně

Reagovat
Busby babes

Mata je milacek, na toho mi nesahej!!!

problem je, ze Eriksen a Amrabat jsou na tuhle pozici podobne kvalitni jako ten Perreira no

Ale cekam klasiku, Scott a Antony pujdou na plac. Ten antony asi bude davat i smysl, pomuze vic Dalotovi dozadu

Reagovat
Swarley

Jakoze ono je to u nas dlouhodobejsi, ale dneska tam bylo tolik situaci, kdy neumime ani odkopnout balon nekam do prdele

Reagovat
Busby babes

od toho golu je to nic moc. Case se mi vubec nelibi dneska. zas takovej vykon ze zacatku sezony.

Jinak imho toho Cashe proste skrtl, chtel se mu uz vyhnout ale trochu o nej Cash asi zavadil no. Tak hlavne ten stred snad zlepsi v druhe puli, protoze jinak se toho na tu obranu vali moc.

Reagovat
vodka

ten stred je zase v lese ale takticky primárně, protože McGinn a Ramsey mají kolem sebe 5 metru prostoru, protože zase presujeme 4-5 hráčama vepředu a to dělá přesně ty díry jak kráva, ve kterých se rozebíhají a mají početní převahu...

Reagovat
Man__United

Varane zranění?

Reagovat
Man__United

Tak ne, jsem zvědavý za koho jde

Reagovat
Busby babes

Shaw out... ach jo.

Reagovat
Busby babes

asi to bude v lete chtit nove LB...

Reagovat
ACSMan

Co Malacia? Mě tedy zatím moc nepřesvědčil

Reagovat
Man__United

Snad nic vážného protože to by byl zas průser když je AWB mimo

Reagovat
vodka

dneska hrál fakt houby, tak možná taktické střídání

Reagovat
iamek

Shaw zase zraněny?

Reagovat
Miguel19

Jsem myslel, že tohle nedat umí jenom naši hráči...

Reagovat
mithro

to je sezona toto

Reagovat
Swarley

Garnacho to muso davat centrem, to bylo debilni rozhodnuti, Hojlund ho tam dobre zjebal

Reagovat
Skalda29

To mohli klidně písknout jako penaltu. Držení a ještě ho odstrčí. Hlupák Lindelef

Reagovat
Swarley

celkem jsem se lekl, ze to resi VAR, jak byla ta opakovacka

Reagovat
Hlahart

já teda upřímně nevím, proč by to penalta být neměla. Absolutní nezájem o hru

Reagovat
ACSMan

Nechápu jak ve vápně můžeš takhle riskovat. Je teda fakt, že se to držení zatím spíš neřeší

Reagovat
Busby babes

tvl zas neprehanej

Reagovat
mistr129

normální bránění v souladu s pravidly, jinak to ani nejde

Reagovat
Busby babes

ale je fakt, ze proti nam piskli za mensi veci. Risk to byl uplne zbytecnej, to jo.

Reagovat
Swarley

Tam je tolik situaci, kdy jsou tri na pet, ctyri na sest a kurva porad jsou vsichni volni, porad v klidu kombinuji... My to nemame rozebrano ani osobkou, ani pozicne, nic, vsechno na volno, vsude totalne pozde...

Reagovat
Swarley

zase, to je tak debilni prebirani hracu, to je ulet

Reagovat
avicii

Kedy tam dá Emery Diabyho ? Ten ich tam pokrúti..

Reagovat
Miguel19

Mainoo má to bránění docela na párku.

Reagovat
Swarley

Bruno vole tak to uklid technicky, ten balon uz nenajdou

Reagovat
Busby babes

tohle musi Hojlund davat driv

Reagovat
Busby babes

omg. fakt kokoti.

Reagovat
Neutron

To je branenie ako od skupiny downikov

Reagovat
LaVolpe

Douglas Luiz - prsní tanečník.

Reagovat
avicii

To bola otázka času, United slabuckyyy

Reagovat
Man__United

DALO SE ČEKAT!! hrajeme hrozně, teď už druhý gól nedáme maximálně remíza

Reagovat
mistr129

Karma za tu tlačenku

Reagovat
Man__United

Tlačenku?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
forrest

Reagovat
Swarley

Kopnout balon do hajzlu, to je fakt pro nas uplne neresitelny problem

Reagovat
Swarley

Az na Bruna teda

Reagovat
Neutron

Akurat Bruno ho kopne do prdele na tej opacnej strane ihriska

Reagovat
Swarley

Na stopera s nim!

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Swarley

Super nahravka

Reagovat
ACSMan

Uhrát to s nulou by bylo dost nezasloužené, takže očekávaný vývoj.

Reagovat
Busby babes

a to mi ten druhej polocas prisel na zacatku lepsi. a ted zas uplne na hovno. nepodrzime balon, nemame zadnou kontrolu nad hrou. vsechno hura fotbal co nejrychleji dopredu...

Reagovat
Neutron

Dopredu riesenia akoby vyhravame o 5 golov, nepresne, laxne a vzadu to nema ani zmysel komentovat

Reagovat
forrest

Gól zbytečnej... ale tenhle zápas ještě vyhrajeme!

Reagovat
Man__United

Bojím se že ne, bod bude zázrak

Reagovat
Csaplárova past

Onana jeste udela nejakou hrubku

Reagovat
Swarley

Jestli jeste teoreticky chceme hrat o TOP 4, tak tohle musíme vyhrat, McTom, spoliham na tebe

Reagovat
Trapper

Reagovat
Swarley

Reagovat
Front hell

Reagovat
Neutron

Reagovat
Busby babes

Reagovat
jenage

Reagovat
neyto

Reagovat
icka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
LaVolpe

No hodně bych se divil, kdyby ještě nepadla branka.

Reagovat
Spikous

Tak Villa už mohla kľudne vyhrávať

Reagovat
Man__United

Neustále to berou všichni na sebe místo toho aby prihravali

Reagovat
mr.Silver

Neskutečný luck

Reagovat
Man__United

SCOOOOOOOTTT

Reagovat
avicii

Kto iný dobra haluz

Reagovat
pingla

Reagovat
Spikous

Ja nechápem koľko šťastia má ten manchester

Reagovat
avicii

Toľko šancí co ste mali premeniť

Reagovat
Spikous

Ja nehovorím že nie ale každopádne manchester mal aj stastie .

Reagovat
avicii

Tak oni majú dlhodobo veľa bodov na to co hrajú

Reagovat
pingla

žerteeeeeeeeeeeeeeeeeee

McTom

Reagovat
Man__United

Dalot se zase z módu okamžitě prodat kamkoliv dostává mezi kvalitní beky v lize

Reagovat
Miguel19

Však je naprosto tragickej

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vodka

v bránění jo, ale dopředu je dost slušný a má hodně dobré čísla. každopádně AWB už by moh být fit.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Swarley

A v tu chvili je treba ho prodat

Reagovat
Man__United

Reagovat
Busby babes

presne. dokud si nekdo mysli, ze je dobrej bek

Reagovat
ACSMan

Dokud se nezraní tak to bude hodně fajn po zranění byl otřesný než se do toho dostal

Reagovat
Busby babes

tvl. kdo jinej no ale hodne jsem se modlil aby nebyl Mainoo v offsidu

Reagovat
ACSMan

Já jsem taky hodně tlačil ať se hlavně už rozehraje na půlce

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

jedine striedani, ktore eth vychadza

Reagovat
Busby babes

jako zas tbf jedina moznost, co tam ma no

Reagovat
Busby babes

Bosak zas... tvl. prej ze ho bude nasazovat jen jako hrotoveho... pritom Scott hrotaka proste nehraje a kdyby hral, tak nema tolik golu. on dobre vyplnuje prostor, kde mu hrotak odtahne obranu

Reagovat
avicii

Každopádne Villa ale celkom odchádza...

Reagovat
forrest

Arsenal si povodili, City si povodili, aby prijeli na Villa Park United (nejhorsi v historii) a vyhrali…

3 body, sice se stestim, ale jsou tam

Reagovat
Chytrej Jenda

Reagovat
Chytrej Jenda

Kdyby existoval fotbalovej bůh, tak jste odjeli s bůrem.

Reagovat
forrest

Nj, kdyby…

Reagovat
Chytrej Jenda

No.. Nic mě nefrustruje víc než zápasy s Ďáblama.

Reagovat
Chytrej Jenda

Výkon vcelku dobrej, ale Konsa s Torresem strašně chybí. Snad to zranění Kamary nebude zas tak vážný. Ale i tak jsme to dnes prostě měli vyhrát. Škoda. + Bailey hraje jak bůh.

Reagovat
papi.v.ole

Na to, jak Účka dýchaj v každým zápase brčkem, tak se drží v tabulce docela vysoko..

Reagovat
forrest

Na tu letošní bídu je ztráta 6 bodů na TOP4 malý zázrak... Tyhle body z Villy budou hodně cenný na konci...

Reagovat
Gunner14

Kiptum

Reagovat
vitasrp

Dotaz na fanoušky Liverpoolu - když by se mi podařilo sehnat lístky na domácí utkání s Lutonem (středa 21. února), měl by někdo zájem vyrazit?

Problém je každopádně v tom, že bych věděl až v pátek/pondělí, jestli lístky mám nebo ne, takže by to musela být fakt akce na poslední chvíli.

Kdyby i tak měl někdo zájem, tak kdyžtak pište na mail vitasrp@centrum.cz

Reagovat
TopinB

Napsal jsem ti zrovna ohledně Chelsea

Reagovat
Miguel19

Petrovic, Gusto, Disasi, Thiago Silva, Chilwell, Enzo, Caicedo, Gallagher, Jackson, Palmer, Madueke.

Reagovat
spider_8

My potrebujeme hrat na 3 stopery, ale nedame je dohromady

Takhle obrana byla proti Wolves trhaci kalendar.

Reagovat
Miguel19

Tak nehraje Olise ani Eze. To snad zvládneme.

Badiashile je zase v píči, ale Colwill už se vrací.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hubas1221

CP prostě musíme porazit. Snad navážou na ten skvělý výkon proti AV, ale víme jak to letos s námi je, výkony jak na houpačce..

Reagovat
Mastný Chobot

Petrovic uz je jednotka?

Reagovat
Miguel19

Sanchez furt není ready. Ale i tak není důvod to asi měnit...

Reagovat
Hubas1221

Za mě je jistější než Sánchez a zbytečně neriskuje s přihrávkami. U Sáncheze jsem se každej zápas bál,že to zase nahraje soupeřovi.

Reagovat
Miguel19

Ale Sanchéz zase lepší na centrované míče. Petrovič je neustále na lajně a moc té obraně taky nepomáhá..

Reagovat
Hubas1221

Tak ono ani jeden by neměl být jednička . Brankáře máme hodně slabé, ale momentálně je pro mě lepší Petrovic.

Reagovat
vitasrp

Čistý, jasně. Ten Oliver je neuvěřitelnej zoufalec, fakt.

Reagovat
vitasrp

Nebo nechával výhodu Caicedovi proti třem hráčům, to by bylo taky dobrý.

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
vitasrp

Jak máme dát gól, když Madueke místo centru či střílené přízemní přihrávky ve vápně zasekne a nahraje zpátky na 30 metrů od brány. To je tak nesmyslný přece.

Reagovat
Rothbard

Vyhraje favorit?

Reagovat
Rothbard

To jsem jakože přivolal? Funguje to tak na EF?

Reagovat
vitasrp

Ten Madueke je naprosto, ale naprosto příšerný. Chodec v Premier League...

Reagovat
off-olda

To snad nemyslí vážně tvl.

Reagovat
Front hell

Reagovat
John Obi Mikel

CP zaslouženě. My jsme dopředu nuloví. Ale tvl zase netradiční střelec proti nám vystřelí takovou parádu.

Reagovat
Mike Litoris

Tak parádu… To vždycky všichni popisují, jak se proti nám někdo trefil životní trefou, ale tohle je prostě Premier League, to, že naši střílí jak lopaty, nebo spíš nestřílí vůbec, by nemělo být bráno jako standart. Vždyť nebyla ani nějak extra umístěná, jen dobře zaplavala a Petrovič trochu zaspal s odrazem.

Reagovat
fajdax

Dneska už poletí. Tohle nema proste absolutně nic.

Reagovat
off-olda

Blázne..

Reagovat
pingla

Lermaaaaaa krásně Madueke a ten druhej

Reagovat
John Obi Mikel

Caicedo to byl (měl to odpálit pryč), ale na vině je hlavně Madueke

Reagovat
Mastný Chobot

Akoze pekna strela, ale neverim, ze toto by lepsi brankar nevyrazil

Reagovat
John Obi Mikel

Taky mne to napadlo. Na druhou stranu já osobně nechytim ani taxíka, takže úplně nevim jak moc je tohle (ne)chytatelné.

Reagovat
Salfovic

Sňozíku ?

Reagovat
fajdax

Jasné ze měl

Reagovat
Salfovic

Lepší brankář by hlavně nestál na brankové čáře

Reagovat
spider_8

Gusto jim nabidne brejk, to jeste zazdi. Tak jim pro jistotu nabidneme dalsi

Reagovat
blade115

to je prostě level okresní přebor.

Reagovat
Error

Poche krasne to trenujes

Reagovat
Side

Já bych teda asi pískal faul na Caiceda, ale jako nevadí mě to

Reagovat
martin.b

Při nejlepším je zvláštní, že se VAR pořádně nepodíval na faul na Caiceda, tam to úplně čistý teda nebylo

Reagovat
vitasrp

Za mě v pořádku, jestli měl VAR něco doporučit, tak střídání Maduekeho.

Ten kluk je výbornej ve středu v FA Cupu a dneska úplně totálně na facku. Jakože konzistentní ti hráči nebudou, to vím, ale buď aspoň průměrnej, buď hratelnej, né takovej, že bys měl jít ve třicáté minutě dolů tyvole.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
martin.b

Reagovat
krisa

Reagovat
Salfovic

Nešlo o zjevné pochybení, klasika.

Reagovat
Mike Litoris

Madueke na to, že je mladej a má možnost se ukázat, tak je hrozně laxní a línej dozadu. U gólu to posere a než by máknul, tak mává na rozhodčího, ať pískne faul. To mi neuvěřitelně pije krev. Nevím, co si takoví jako on myslí, že jsou, ale kurevsky by potřebovali sežvat, ať se seberou a začnou makat.

No a zbytek klasika, posunujeme si celý poločas míč a v poslední třetině není absolutně žádná myšlenka, co s ním dál. To fakt nepůsobí dojmem, že by něco do ofenzivy nacvičovali.

Reagovat
PanAu

Faul jasný, ale to neomlouvá to příšernou sracku, co hrajeme. Takže #pocheout.

Reagovat
Whitemedia

79% possession and not a single chance created or shot on target.

Poch ball is a crime.

Prostě zločinec.

Reagovat
Deywid

Bozemoj, vyhoďte uz toho debila argentínskeho

Reagovat
PanAu

A chudák Enzo, jediný co chce hrát dopredu, ale komukoliv to dá, tak ten se otočí a nahraje stoperum.

Reagovat
John Obi Mikel

Jak chudák?. Dnes taky hraje úplnou dámské přirození

Reagovat
PanAu

Vždyť nemá komu, kdykoli nahraje dopredu, vrátí se to dozadu.

Reagovat
off-olda

Madueke obejde hráče, zasekne a vrati dozadu.

To ať mi někdo vysvětlí.

Reagovat
John Obi Mikel

Jak to chceš vysvětlit to nevysvětlitelné.

Reagovat
Mike Litoris

Tak oni prostě se vždycky vzhlídnou v tom jednom dobrým výkonu, myslí si najednou, jak nejsou světoví, a zase úplně vypnou. Madueke je toho zářným příkladem. A bohužel tam očividně není nikdo, kdo by ho vypičoval, že je cucák a má začít makat za dva. Jednoduše proto, že skoro všichni okolo jsou taky mladí cucáci.

Já sice hrál jen MSFL, ale stačilo, abych něco jen trochu vypustil a jeden ze starších mi dal takovej fén ještě na hřišti, že jsem se nasral a kousnul tak, že jsem zbytek zápasu žral trávu.

Reagovat
John Obi Mikel

Za kohos hrál?

Reagovat
Mike Litoris

To bych nerad říkal, ještě by mi někdo z místních znalý poměru omlátil o hlavu, že jsem byl hrozný dřevo

Reagovat
PanAu

Caiceido

Reagovat
John Obi Mikel

Caicedo tvl to je paráda Tak to vystřel a ne že to zadrbeš a pustíš je do brejku

Reagovat
spider_8

Me fascinuje, jak prakticky z jakekoliv herni situace dokazeme vytvorit nebezpecny brejk soupere

Reagovat
lajka30

Za toho Caiceda si může Liverpool ještě gratulovat.

Reagovat
masina_LFC

ako ťažko povedať... jedna vec je hrať v tíme kde nefunguje absolútne nič a druhá prísť do Kloppovho tímu... ja nepochybujem, že by bol lepší ako Endo a lepší ako je teraz v Chelsea

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej

Nekecej, že tu je nekdo s timhle postojem

Reagovat
Salfovic

O tom snad nepochybuje nikdo.

Reagovat
Svatej

Divil by ses

Reagovat
avicii

Reagovat
Trapper

Myslim si, že tam by hrál úplně jinak

Reagovat
PanAu

Ten Caiceido je:

1) tak strašně pomalý?

2) má v pici?

3) hraje už několik týdnů se zraněním?

Reagovat
dantetomas

Caicedo, to je zatial taky slabsi Endo pre bohatych

Reagovat
Error

58393 prihravek dozadu a stale pribyvaji

Reagovat
Nikikrew

Nejake logicke vysvetlenie preco sedi Nkunku?

Reagovat
Error

na lavicce se nezrani

Reagovat
Salfovic

To bych tak jistě netvrdil.

Reagovat
PanAu

Beztak zraněny, ale aby to nebylo trapný, tak ho dali aspoň na lavici.

Reagovat
Nikikrew

Aha

Reagovat
John Obi Mikel

No fuj. To je zase výkon Triliarda přihrávek a velké kulové z toho.

Reagovat
Hubas1221

Tohle jsem přesně čekal... Skvělej zápas na Ville a další zápas zase totální sračka, ten tým má tak nevyrovnaný výkony až to není ani možný..

Reagovat
fajdax

Dno

Reagovat
J0EL

Este pockaj, sezona je este dlha

Reagovat
Miguel19

Tohle už snad nemůže nikdo obhajovat nebo toho tragéda hájit.

80 % držení míče a nula střel proti naprosto marnemu týmu, kterému chybí 3 klíčoví hraci.

Ve hře naprosté nic. Všechno v chůzi.

Snad po zápase hned do prdele. Fakt smutný se koukat, jak jenom Enzo tam má výhry v krvi. Fakt bych se nedivil, kdyby zmizel.

Reagovat
Svatej

Reagovat
off-olda

Jestli ten argentinskej Jarmil po půlce nevystřídá, tak volám Chocholouška.

Reagovat
hona.kub

Gusto + Madueke + Jackson dolů, jinak to bude stát furt za hovno

Reagovat
SunFells

Doucoure, Guehi, Eze, Olise ...a oni proti nim sotva vystreli, wow.

Reagovat
Mastný Chobot

Kouyate?

Reagovat
Mastný Chobot

Heh, uz sa pletu aj mne

Reagovat
avicii

Ten už tam neni nie?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

80% držení a jedna střela je celkem slušnej bizár.

Reagovat
hona.kub

reálně tam jezdí jen Conor, kterýho se každej chce zbavit

Reagovat
Miguel19

A reálně je s Maduekem nejvíc k hovnu.

Reagovat
John Obi Mikel

No nevim, konkurence je obří.

Reagovat
hona.kub

aspoň napadá a vytváří tlak, furt je vidět

Reagovat
Miguel19

Jenže mi na té jeho pozici potřebujeme hráče, co bude dělat ofenzívu. Ne hráče, co je schopný tam jenom létat a napadat. Potřebujeme tam ofenzivní nadstavbu, kterou on prostě nemá.

Reagovat
John Obi Mikel

To by to Poche musel stavět takticky podle soupeře a ne že tam prdne stejnou sestavu jako minule.

Reagovat
hona.kub

Nemá jo?

Reagovat
SunFells

Prodejem slepicim by tomu dali korunu.

Reagovat
Deywid

Ved je tam uplne nahovno preboha

Reagovat
PanAu

Hraje hovno

Reagovat
hona.kub

Reagovat
Svatej

#Chelsea created 0.00[xG] in the first 45 minutes against Crystal Palace.

[via @xGPhilosophy]

Reagovat
John Obi Mikel

Blbost, ta střela Gallaghera něco mít musela.

Reagovat
John Obi Mikel

Livesport ukazuje 0.07 a CP má 0.16

Reagovat
Mastný Chobot

Bola v 46

Reagovat
John Obi Mikel

Jo takhle

Reagovat
Svatej

Reagovat
PanAu

Poche génius

Reagovat
vitasrp

Luxusní půlka, naše jediná struktura, která funguje, je v defenzivě to 4-4-2 se zavřeným středem a presinkem, co se zase v ofenzivní fázi mění na 3-2-5. Průšvih je, že to zatím vždycky šlo jen proti týmům, co chtěly napadat a hrát aktivně.

Jakmile někdo zaleze, tak jsme úplně v prdeli a za 22 zápasů jsme nenašli recept, způsob, smysl, jak se tam soupeřům dostat. To je fakt skvělý, nejlíp to paradoxně šlo, když jsme šli hrát na 2 hroty (Jackson + Broja nebo Jackson + Sterling).

Nebál bych sundat Silvu, jestli Colwill dá aspoň 45 minut. Já mám Thiaga rád, ale on teď už prostě do některých soubojů nechodí, někdy nezkracuje hřiště a nezavírá prostor před sebou, protože si musí nechávat prostor při přihrávce za obranu, aby toho soupeře stíhal. Soupeř pak kvůli tomu několikrát podrží míč, může rozehrát, přejít do útoku a ta hra prostě defenzivně není tak kompaktní.

Ale jenom o tom to ani zdaleka není, některý výkony a individuální rozhodnutí hráčů jsou prostě totální facku. Kolikrát si musí Madueke ještě projít takhle příšerným představením, než dokáže zahrát dva, tři zápasy v rozumné kvalitě?

Palace má zraněných 8 hráčů, neměli zakončení uvnitř vápna a stejně vedou a jsou nebezpečnější jak my, to fakt nedávám.

Reagovat
John Obi Mikel

Držení míče 20-80

Střely 6-1

Na bránu 3-0

Statistiky mluví za vše

Reagovat
John Obi Mikel

Vole měli jste 15 minut to spravit, co tam vyvádíte?

Reagovat
Mastný Chobot

Zda sa mi, ze sa im ta technika kurvi strasne casto na to, aky je rok

Reagovat
Miguel19

Pičo kupte jim na další sezonu Air pods...

Reagovat
Mastný Chobot

Staff Crystalu za ten song

Reagovat
Mastný Chobot

A fans este lepsi

Reagovat
SunFells

Reagovat
off-olda

Goooooool

Reagovat
John Obi Mikel

Galagheeeeeer

Reagovat
Miguel19

Dobře jsem ho nahecoval debílci

Reagovat
SunFells

Connor

Reagovat
vitasrp

Dokonalej balón od Caiceda. To prostě jenom odevzdal ne? Protože tam enbylo komu ani přihrát.

Reagovat
John Obi Mikel

Nechápu

Reagovat
vitasrp

Další zranění. Takže budeme mít dva zdravé stopery, bezva.

Reagovat
John Obi Mikel

Už se uzdravil Trevoh

Reagovat
Salfovic

Malang Sarr se ještě bude hodit

Reagovat
Greny

Jak tam dával Poche nějaký ty pokyny tak jsem čekal že říká Chilwellovi že půjde na stopera a Colwill na krajního beka

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Anderson

Reagovat
Rohlíček

no Anderson docela lucker, klidne se to dalo piskat

Reagovat
John Obi Mikel

To byla šlupka

Reagovat
John Obi Mikel

Kdo tam signalizoval střídání?

Reagovat
Mervin

Sterling

Reagovat
off-olda

Bože Sterlingu.....

Reagovat
Error

Reagovat
John Obi Mikel

Proč nestřílel?

Reagovat
Greny

Ten Sterling tam zas co vymyslel teď za píčoviny místo aby to jebl směr brana

Reagovat
Trapper

Já nevim, ti borci prohrávají a stejně se tam prochází

Reagovat
Mervin

však je to 1:1

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Trapper

nevyhrávají*

Reagovat
Svatej

CONOOOOOOR

Reagovat
John Obi Mikel

Gallagheeeeeeeeer

Reagovat
Miguel19

Disasi

Reagovat
KnoxXx

Conor tradicne najlepsi hrac Chelsea

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda že v létě odejde

Reagovat
hona.kub

Přesně tak, ale spousta hňupů ho tu stále fakuje a prodává

Reagovat
Whitemedia

*Tradičně poslední dva zápasy nejlepší na hřišti.

Reagovat
off-olda

Nazdáaaaaaaaaaaaaar

Reagovat
Greny

Gallagher plus Palmer dneska výborní

Reagovat
martin.b

S tím panelem to mohlo dopadnout blbě

Reagovat
John Obi Mikel

Enzooo DEJTE NÁM SOUPEŘE

Reagovat
martin.b

To chceme slyšet v sobotu

Reagovat
John Obi Mikel

Koukám, že příští víkend máme City a ten další finále s váma. Bude legrace

Reagovat
Svatej

Co se to deje

Reagovat
off-olda

Suchý triko

Reagovat
Miguel19

Jackson

Reagovat
spider_8

Dejte nam soupere

Reagovat
martin.b

Ten záběr na Jacksona

Reagovat
Miguel19

9. karta a to už není ani na hřišti.

Reagovat
John Obi Mikel

Za co dostal?

Reagovat
vitasrp

Ten náš idiot je kartu od dvouzápasové trestu. Když nemáme jiného útočníka, geniální.

Reagovat
FC Porto FC

Však hravá z křídla, tak bude hrát Sterling no

Reagovat
RKBoy

Jackson má fakt v tej hlave povysávané.

Reagovat
vitasrp

Gallagher dal tak 70 procent ligových gólů za Chelsea proti Crystal Palace ne?

Proti nim má 3 kousky, 1 dal ještě Bournemouthu, 1 Brightonu, je tam ještě něco?

Reagovat
hona.kub

Kdykoliv, když na to mám v letošní sezóně žaludek a kouknu na náš špíl, tak je z mého pohledu Conor přesně ten hráč, který se snaží ostatní strhnout k lepšímu výkonu. Je aktivní, napadá a neustále se snaží vyvíjet tlak na obranu soupeře. Popravdě nechápu ten hejt tady.

Reagovat
Mike Litoris

Tady na něj ale není vyloženě hate, jen prostě lidi vidí, že na té pozici ofenzivního záložníka ho limituje jeho ne úplně nejlepší technika. To, že jezdí celý zápas, snaží se a spouští pressing týmu je super a nikdo to nezpochybňuje, jde jen o to, že proti zataženému bloku z něj moc užitku až do dneška nebylo, až v tomto týdnu předvedl dobrá načasování toho náběhu do šestnáctky z druhé vlny. Pořád ale netvoří finální ani předfinální fázi, což je asi to, co od hráče na jeho pozici fanoušci čekají.

Reagovat
vitasrp

Já ho mám rád a přijde mi absurdní, že spousta lidí ne.

Tohle byla jenom taková zajímavost, že mu to fakt pálí hlavně proti Crystal Palace a hlavně v Selhurst Parku.

Reagovat
Hubas1221

Eazy win

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele