PREMIER LEAGUE - 22. KOLO

14.01.2006, 18:13, aktualizováno 15.01.2006, 19:50
Aktuality
Manchester United prohrál v derby na hřišti City 1:3 a zřejmě se definitivně vyřadil ze hry o titul, Chelsea vyhrála v Sunderlandu a má na něj náskok už 16 bodů. Parádní odpoledne prožil Arsenal, rozstřílel Middlesbrough 7:0, k čemuž hattrickem přispěl Thierry Henry. V souboji o třetí místo Liverpool porazil Tottenham. Aston Villa doma prohrála s West Hamem, Portsmouth i se čtyřmi zimními posilami v základu nestačil na Everton, Wigan doma překvapivě podlehl v deseti hrajícímu West Bromwichi.


Tabulka:
1. Chelsea FC22201148:1161
2. Manchester United22136341:2045
3. Liverpool FC20135229:1144
4. Tottenham Hotspur22117431:1940
5. Arsenal FC21114634:1537
6. Wigan Athletic221111025:2734
7. Bolton Wanderers2096525:2033
8. Manchester City2294930:2531
9. Blackburn Rovers2194826:2531
10. West Ham United2285929:3129
11. Charlton Athletic20911026:3028
12. Fulham FC22751026:3026
13. Newcastle United2175920:2426
14. Everton FC22821215:3126
15. Aston Villa2267926:3225
16. West Bromwich Albion22641221:3122
17. Middlesbrough FC2157925:3722
18. Portsmouth FC22451316:3417
19. Birmingham City21441315:3116
20. Sunderland AFC21131716:406


Příští kolo
19.01.2008
Tottenham Hotspur - Sunderland AFC
Birmingham City - Chelsea FC
Liverpool FC - Aston Villa
Fulham FC - Arsenal FC
Newcastle United - Bolton Wanderers
Manchester City - West Ham United
Reading - Manchester United
Portsmouth FC - Derby County
Wigan Athletic - Everton FC
Blackburn Rovers - Middlesbrough FC



Autor: Petr Starý

Komentáře (40)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Live!!!! dožene Chelsea!!!!!!

Reagovat
HOST*jampadampa

Tak to se asi nestane Jinak tenhle rok je docela nudný. Ve všech významnějších ligách je už o mistrovi prakticky rozhodnuto - Španělská, Anglická, Italská, Francouzská a nejspíš i Německá. Hmm ... čekal jsem zajímavější rok.

Reagovat
smazaný uživatel

jakejch 16 bodů??? Live má zápas k dobru, ted je to 11 bodů, zítra může být 8

Reagovat
HOST*Shima

Liverpool forever!!! Bohužel i kdybychom všechno vyhrávali, tak ti ropáci si ani těch blbej 8 bodů vzít nenechají. Nezbývá než doufat.

Reagovat
HOST*Becks

Nenávidim Chelsea,nenávidim Morinha,nenávidim Terryho.....všichni namyšlený..jak Terry prohlásil že neprohrajou an ijednou v sezoně,tooo jo ať si tohle zkouší na Mourinha,když prohráli s utd. tak mu konečně sklaplo!!!Nechápu jak můžou řikat že je čech nejlepší gólman,znam hned 5 lepších gólmanů než je on,sebere akorát 4 centry za zápas a tim to hasne a v repre chytá ho*no

Reagovat
HOST*Fugas

živej důkaz toho že debilové ještě nevymřeli

Reagovat
smazaný uživatel

Potrefená husa zase zakejhala

Reagovat
HOST*Fugas

to neni o potrefený huse - akorát nemam rád když se někdo naváží do mejch týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Komu z vás vadí, že Hearts žíjí prakticky jen z peněz toho Litevce? Vždyť je to to samé jako Abramovič, jen v menším měřítku.

Reagovat
Jajinek

Hearts asi nikomu moc trnem v oku nebudou....tak maximalne fanouskum Celticu nebo Rangers,protoze pro ne sou konkurenti....tech tady ale moc neni.....

U Chelsea je to uplne odlisny....nenavidi je pulka Anglie a taky uz ve Spanelsku a Italii ze zjevnych duvodu ktery ani nemusim zminovat....

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nenávidí půl Evropy, protože jsou konkurenti... Hearts nejsou tak velká konkurence, tak ani nevadí, že dělá to samé co Chelsea?

Reagovat
Jajinek

Je to smutny ale je topresne tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi hodně připomíná závist. I když tímto jedním slovem se to nedá přesně vystihnout.

Reagovat
HOST*Shima

Neni to zavist, ale je to proste nespravedlivy. Prijde si nejakej ruskej zbohatlik, koupi na koho si ukaze a co pak maji delat tymy, ktery musi s penezma i nejak hospodarit(viz. Theo Walcott - Chelsea:" At da Arsenal kolik chce, my dame vic.") Ty se divis, ze fanousci ostatnich klubu ji nemaji radi?

Reagovat
HOST*Kuchta

Chelsea je team prakticky bez historie.Než tam přišel "strýček" Abramovič tak 1x vyhráli ligu a jinak nic.Končili tak mezi 5.-8. místem.Až jeho prachy to změnily a to prostě neni přirozený .Kdyby to dal do Realu,Juve nebo Man.Utd. tak ani neceknu,protože ty byly slavný vždycky.Takhle se to rovnou může jmenovat CSKA london

Reagovat
HOST*Mandos.8

Jooo, já souhlasim s tebou (Kuchta), kvůli tomu jim vůbec nefandim a jenom čekám až zase prohrajou. FOREVER MANUTD.

Reagovat
HOST*alan

Já nesouhlasím Proč by někdo musel cpát svoje prachy do klubu jen proto, že je slavný? Teď je chalsea slavná a co ... Trochu demokracie kuchtíku

Reagovat
smazaný uživatel

Nistelrooy nic nehraje za celych 90 minut da nahodny gol a vsetci ho vysvecuju!!!Ja nechapem ako taky nemotorny hrac mohol dat 15 golov ci kolko..On hral dobre pred takymi dvomi rokmi alebo este v eindhovene ale teraz hra uplne ho*no..

Reagovat
HOST*Mandos.8

Máš pravdu, na to že ManUtd je můj nejoblíbenější tým tak bych koupil už dávno za Ruuda jinýho dobrýho útočníka. Ruud akorát kazí samý tutovky, který mu Rooney připravý sice hodně jich promění jinak by nebyl nejlepším střelcem. Ale jinak neni vůbec užitečnej. V tom zápasu v derby proti City byl hroznej i když dal jeden gól (náhodnej). Chtěl bych tam k Rooneymu Nicolase Anelku. Třeba by se pak chytil jeho krajan Saha.

Reagovat
smazaný uživatel

Anelku nechajte pre Newcastle. Im treba trosku obzit. Ja to vidim tak, ze pre ManU je v tejto situacii najuzitocnejsie zmenit manazera. Sir Alex tam robi viac starosti ako radosti!

Reagovat
HOST*

No huráá konecne nejaky fanda M.U..okrem mna..Jo saha hral celkom kvalitny zapas proti blackburnu aj predtym a ja som bol dost prekvapeny z neho..Mozno by FERGIE mal davat viac prednost jemu..Nistelrooy sa prejavuje v zapasoch dost arogantne a ma moc zly pristup k zapasom..A mas cistu pravdu ten gol proti city bol cisto nahodny..

Ale aj tak MU treba nejakeho hraca ktory ja osobnost ako rooney lebo taky klub ako MU nemoze stat na 20 rocnom chalanovi..Uz je to jedno ci to bude u,z,o..Aj ked ja by radsej u abo z.

Reagovat
HOST*Mandos.8

Určitě ten útočník by byl potřeba. A záložník taky protože

Scholes, Giggs už nejsou to co dřív, ale zase nemůžem říct že nepatřej mezi nejlepší a nejskušenější hráče ManUtd.

Reagovat
HOST*

N jo záložník,ale nejvíce asi nějaký obránce Silvestr a Brown mají samé kiksy!

Reagovat
smazaný uživatel

si opravsdu nemyslím, že Chelsea nemá rádo hodně lidí.. potřebovali jsme nnějakej další velkoklub... btw. co by dali jiní za abramovičovi peníze...

Reagovat
smazaný uživatel

mam velmi dobre vztahy s Beckhamom a Owenom. Ked vam ich privedime do Aston Villy, tak predate x krat viac dresov ako za poslednych desat rokov. kupte aston villu. jej prezident je stary a nemocny.

Myslim, ze o tomto clanku sa bude este hodne pisat

Reagovat
smazaný uživatel

http://home.skysports.com

znenie toho co som napisal je na www.markizatext.sk

Reagovat
HOST*jampadampa

Tak teď už jsme museli vážně vyhrát jinak by to bylo už hodně zlé. Po super začátku přišla ta katastrofální serie a bohužel to vypadá, že na poháry můžeme zase zapomenout.

Reagovat
HOST*Andy

že se do fotbalu serou ti zasraní bohatí rusáci. Neřeknu kdyby se např do Chelsea sral nějakej Angličan, ale úplný cizinec a ještě k tomu rusák... fandím CFC, ale tohle se mi nelíbí, ani žádný Abramovich, ani Glazer. Ať jdou všichni podobní jim do p.dele! Co s tím udělám? Nic... ale je to fakt špatný

Reagovat
smazaný uživatel

A co tak slovenska sparta

Reagovat
HOST*Andy

Spartě nefandím a Slováci jsou jako bratři.

Reagovat
HOST*jampadampa

Ta spoušť v článku "řepka" to fakt síla. Když jsem na to dneska vlezl tak jsem se nestačil divit...

Reagovat
smazaný uživatel

tak proc to davas sem? oco ti ide? si rypak asi? ze?

Reagovat
HOST*klasik

a kam to má asi napsat, když k tematu řepka už nikdo radši nevleze, jak je to zasviněný stupidníma hádkama o ničem...neni to ,,rypak'' , konstatoval a správně!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak nebudem sa k tomuto vyjadrovat. myslim, ze nejednas objketivne.

inak proc to mal vlastne nekam psat? ved tu ludom ide o cistotu fora

Reagovat
smazaný uživatel

a kam to má asi napsat, když k tematu řepka už nikdo radši nevleze

takze tu ide asi podla toho co pises o predlzovanie diskusie.

potom sa divte , ze sa hadam , ze ja zato nemozem, ked vlastne clovek, ktori sem nemal dovod vobec pisat ten prispevok, ho sem da, len preto, ze tam uz nikto nevleze. ano to je ten problem.vy to predlzujete. a este sa ho zastavas.

a mna idete kritizovat a sami nie ste schopni to ukoncit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jampadampa naco si to tu pisal..

Nechaj to uz radsej tak lebo s toho vznikne dalsia obrovska háádka

Reagovat
HOST*jampadampa

Dobrý já už teda na téma řepka nic psát nebudu. Jenom mě to zarazilo je to fakt rarita. Jinak jsem netušil, že "někomu" bude vadit že tu napíšu pravdu. Ale jak jsem slibil tohle je můj poslední příspěvek na téma řepka.

Reagovat
smazaný uživatel

no mě to teda ani nepřekvapilo

Reagovat
HOST*

hiiiiiiiiiii

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele