Předposlední Bastii se po Ciccolinim pokusí vzkřísit Rui Almeida

27.02.2017, 20:57
Aktuality
Francouzská Bastia se už podruhé loučí s trenérem Françoisem Ciccolinim. Ten se loni koncem ledna vrátil na místo činu po necelé dekádě a na jaře se mu povedlo korsický klub suverénně zachránit na desáté příčce. Letos už je to ale o poznání horší...

Čtyřiapadesátiletý trenér před rokem přebíral Bastii na 15. příčce, tři body od sestupové zóny, teď ji zanechává na předposlední pozici s pětibodovou ztrátou na záchranu. Korsický celek tak po pěti letech čelí vážné vyhlídce návratu do druhé ligy.

První šanci k nápravě situace Bastie dostane již ve středu díky domácí dohrávce s Nantes a v té by už modré měl vést Rui Almeida. Bývalý kouč druholigového Red Staru byl bez práce od prosince a stává se už třetím portugalským lodivodem v soutěži po Sérgiovi Conceiçãovi a Leonardu Jardimovi.

Autor: Tomáš Daníček / beinsports.com, getfootballnewsfrance.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Pyroman

Je už doufejme nezachrání nikdo.

Reagovat
Israha

Což bude hodně dobrá zpráva, ale zase to vypadá, že zpátky půjde Brest...takže jedno období temna bude nahrazeno druhým.

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
smazaný uživatel

toto Bastia neměla dělat, teď se jim určitě přestane dařit...Ciccolini i přes drobné chyby ten tým vedl k*urevsky dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele