Předběžná nominace Rumunska na Euro

12.05.2016, 14:14
Aktuality
Předběžná nominace Rumunska na mistrovství Evropy:

Brankáři: Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra Giurgiu).
Obránci: Cristian Săpunaru (Pandurii Târgu Jiu), Alexandru Matel (Dinamo Záhřeb), Vlad Chiricheş (Neapol), Valerică Găman (Astra Giurgiu), Cosmin Moţi (Ludogorec), Dragoş Grigore (Al-Sailiya), Răzvan Raţ (Rayo), Steliano Filip (Dinamo Bukurešť), Alin Toşca (Steaua Bukurešť).
Záložníci: Mihai Pintilii (Steaua Bukurešť), Ovidiu Hoban (Hapoel Beer Sheva), Adrian Ropotan (Pandurii Târgu Jiu), Andrei Prepeliţă (Ludogorec), Adrian Popa (Steaua Bukurešť), Gabriel Torje (Osmanlıspor), Alexandru Chipciu (Steaua Bukurešť), Alexandru Maxim (Stuttgart), Nicolae Stanciu (Steaua Bukurešť), Lucian Sânmărtean (al-Ittihad).
Útočníci: Claudiu Keșerü (Ludogorec), Bogdan Stancu (Gençlerbirliği), Florin Andone (Córdoba), Denis Alibec (Astra Giurgiu), Ioan Hora (Pandurii Târgu Jiu), Andrei Ivan (CSU Craiova).

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Těším se na Nicușora Stanciu

Reagovat
hradec

Rusescu, Tamas, Budescu? Tenhle tým podle mně nebude nijak zlobit...

Reagovat
smazaný uživatel

Adrian Mutu?

Reagovat
smazaný uživatel

Adrian Mutu?

Reagovat
Xaver

A co je s ním, padre ?

Reagovat
Rudnevs

Maxim. Ale kde je Marica????

Reagovat
juveforever

tipujem postup s frantíkmi

Reagovat
juveforever

vlastne možu postúpiť aj traja

Reagovat
fabec1222

Mutu nic? tak snad vykapou

Reagovat
smazaný uživatel

Artur Ionita?

Reagovat
paver

To je Moldavan...

Reagovat
smazaný uživatel

Mutu by tam měl být určitě, je to nejznámější hráč a také možná pořád nejlepší z Rumunska, pokud nepojde, tým se zbytečně oslabí, když tam navíc je Sanmartean atd. Navíc Mutuovi vždy o národní tým hodně šlo, je vlastenec.

Reagovat
veikko

Sânmărtean je v repre nejlepší hráč společně s Nicolaem Stanciu. Mutua jsem neviděl hrát ani nepamatuju, tak ho hodnotit nebudu, ale řekl bych že hroťák č. 1 bude buď Keşerü a nebo Andone.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele