Předběžná nominace Paraguaye na CA

30.04.2016, 23:25
Aktuality
Předběžná nominace Paraguaye na Copa América:

Brankáři: Alfredo Aguilar (Guarani), Diego Barreto (Olimpia), Antony Silva (Cerro Porteno), Justo Villar (Colo Colo).

Obránci: Pablo Aguillar (America), Fabian Balbuena (Corinthians), Raul Caceres (Cerro Porteno), Paulo Da Silva (Toluca), Gustavo Gomez (Lanus), Juan Patino (Guarani), Ivan Piris (Udinese), Blas Riveros (Olimpia), Saul Salcedo (Olimpia), Miguel Samudio (America), Bruno Valdez (Cerro Porteno).

Záložníci: Miguel Almiron (Cerro Porteno), Victor Ayala (Lanus), Victor Caceres (Al-Rayyan), Osvaldo Martinez (America), Jesus Medina (Libertad), William Mendieta (Olimpia), Nestor Ortigoza (San Lorenzo), Celso Ortiz (AZ Alkmaar), Robert Piris Da Motta (Olimpia), Rodrigo Rojas (Cerro Porteno), Oscar Romero (Racing Club), Jonathan Santana (Cerro Porteno).

Útočníci: Lucas Barrios (Palmeiras), Edgar Benitez (Queretaro), Jorge Benitez (Cruz Azul), Raul Bobadilla (FC Augsburg), Derlis Gonzalez (Dynamo Kiev), Nelson Haedo Valdez (Seattle Sounders), Juan Iturbe (AFC Bournemouth), Dario Lezcano (Ingolstadt), Hernan Perez (Espanyol), Angel Romero (Corinthians), Antonio Sanabria (Sporting Gijon), Roque Santa Cruz (Malaga).

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (1557)

Přidat komentář
Infernoqt

Já si sem postupně v příspěvcích naházím nějaké blbosti ohledně nastavení, abyste je měli na očích.

Prozatím platí základní sestava (dvě pětky a dva golmani) a každej hráč v ZÁKLADNÍ sestavě může odehrát maximálně 82 zápasů za sezonu. Je dobrý si to hlídat, abyste při rotaci nebyli moc v plusu nebo dokonce naopak v mínusu. Kdo by náhodou ještě potřeboval vysvětlení, tak se nebojte zeptat.

Co se nastavení týče, prakticky se jedná o původní nabídku jen trochu vylepšenou o short-handed gól, co bude za 4 body (klasický gól za 3 body)... což jsme minule neměli, myslím, a byla to škoda. Pak tu máme Game winning goal za +1 bod a start golmana v utkání (byť třeba jen z lavičky) +1 bod. To jsou jediné tři poupravené věci.

Draft bych dal třeba v sobotu 30. září v devět večer. Ten čas bych „prozatím“ neměnil, jen bych se domluvil na dni. Takže jestli vám to nevyhovuje, napište, kterej jinej den v tento čas by vám to vyhovovalo.

Nastavení waivers ponecháme z minulého ročníku fantasy, což si myslím, že vyhovovalo všem, ale pro jistotu to pak v průběhu týdne vysvětlím níže.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu celý víkend

Reagovat
Fabregas@ole

pondělí 2.10.

Reagovat
Infernoqt

Počkáme na ostatní, ale o víkendu by to nešlo? ... zbytek by podpořil tohle datum?

Reagovat
smazaný uživatel

pondělí devět souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

(můžu každý všední den večer)

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Infernoqt

Hoj, nezaložil sis náhodou dva účty teďkon? Já že bych jeden, co bys nepoužíval, kdyžtak vyhodil.

Reagovat
El Campeon

ne,a jestli jo,tak jedině nedopatřenim

Reagovat
El Campeon

tak asi jo,zkoušel jsem si ten mock draft,ale nedodělal jsem to,nevěděl jsem,že se automaticky tvoří nový profil

Reagovat
Infernoqt

To určitě samo nový profil netvoří. Maple Leafs jsi taky ty, ne?

Reagovat
El Campeon

tak je mi to taky divný,že mock draft by ti vytvořil novej profil já,jsem ale nic jinýho nenastavoval,novej profil by mě nenapadlo dělat

jj maple leafs to jsem já

Reagovat
Infernoqt

Se možná přihlašuješ přes pozvánku porád a pak založíš nový profil. Zkus to normal přes stránku ligy https://hockey.fantasysports.yahoo.com/hockey/70958

V kolonce Yahoo Fantasy je podzáložka Hockey a tam máš názvy týmů, které sis založil. Jen mi pak řekni, jakej budeš používat.

Reagovat
El Campeon

bylo to kvůli tomu co si psal,už mam stránku v záložkách ty další dva týmy jsem smazal

Reagovat
Infernoqt

Ok, já teď totiž kvůli tomu nevím, kdo nepřijal pozvánku

Reagovat
El Campeon

já se ti omlouvám ale to mi fakt nedošlo,že když se budu na tu stránku dostávat odtud,že to bude dělat další účty

Reagovat
Infernoqt

No je tam hned po rozkliknutí napsáno „Add another team“. Ale tak hlavně že se to vyjasnilo. Jeslti jsi v tom nový, zkus si ještě jeden mock draft - nemusíš ani celej - pak to pojede jako po másle.

Reagovat
El Campeon

ok ale teď sem se zkoušel znova přihlásit přes tvůj odkaz na ligu a nikde sem si „Add another team“ nevšimnul

Reagovat
Infernoqt

Jen pro ujasnění. Ten odkaz nahoře, co jsem ti dneska poslal, je odkaz přímo na ligu, přes který by ses mohl v klidu a bez komplikací přihlašovat. Pozvánka do ligy je (prozatím) úplně dole na této stránce, kde je nápis „Add another team“ a na ten jsi vždy při přihlášení klikal, když sis tam vytvořil tři týmy.

Reagovat
El Campeon

Už jsem na to přišel.Jelikož se vždy odhlašuju,tak jsem vždy když jsem najel na stránku neměl v tom okýnku „přidej tým“ ale „připoj se do ligy“ proto jsem nechápal,kde je to „Add another team“ co mi pořád píšeš.Viděl jsem to až teď,když jsem zůstal přihlášenej

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak pro info, ještě si tu stránku můžeš přeložit do češtiny

Reagovat
El Campeon

ok

Reagovat
Infernoqt

Namítal by někdo tenhle čas?

Fanfanka také souhlasí, takže z těch, co jsou teď s námi, nemám odpověď ještě od dvou.

Reagovat
Neutron

vikend mozem, ale nie vecer, cize ak by sa dalo ostatnym tak sobota/nedela niekedy pocas dna

Reagovat
Infernoqt

Máme zkušenosti, že během dne se tu málokdy všichni sejdem. Co pondělí v těch devět večer?

Reagovat
Neutron

ale hej to by sa dalo v pohode

Reagovat
Jerichoo

moja skúsenosť z iných draftov je taká, že počas víkendu ti neprídu ludia aj ked prislubia ucast. Najlepšie terminy sú po-štvr večer a ešte nedela večer je ok.

Reagovat
Infernoqt

Minulou sezonu tu byl kluk (letos už nehraje), co si nechal offline autopick draft - nechal kompa vybrat tým za něj. No a ještě ke všemu se o ten tým první měsíc vůbec nestaral a nakonec skončil v celkové tabulce druhej.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Infernoqt

No k těm waivers. Po klasickém draftu zbylí hráči (ti jež si nikdo nevezme) spadnou do jedné skupinky - k waivers - odkud si je každý bude moct vytáhnout. Máme nastavený default pěti dní po dropnutí hráče, tzn. že nejdříve po pěti dnech po draftu jej uvidíte u sebe v sestavě... pokud jej získáte.

To samé platí, když někoho vyhodíte ze svého týmu - hráč druhého týmu ho získá nejdříve po pěti dnech. Normální doba je jinak druhý den ráno (pro hráče, kteří si prošli touto defaultní dobou... což jsou prakticky všichni)

No a teď systém bidování. Máme tu waivers priority - v podstatě nedůležitá věc - ale je důležitá v případě, když vy a váš kolega máte zájem o stejného hráče a oba za něj nabídnete stejnou sumu ( ta suma může být i 0 dolarů). Takže ve finále získává vytouženého hráče ten, kdo má vyšší prioritu.... převedeme-li to do praxe, tak ten, kdo tahá hráče z waivers častěji má logicky nižší prioritu než ten, kdo je tahá příležitostně.

No a druhá možnost, jak hráče získat, je nabídnout za něj virtuální měnu. Každej máme budget 100 dolarů, ten se vám nijak už nenavýší po zbytek sezony, takže je jen na vás, jak s ním naložíte. U waivers bude třeba hráč jako Vatanen, chci ho, ale je možné, že se o něj bude zajímat ještě někdo další, tak při potvrzování do téměř nepřehlédnutelné kolonky zadám sumu, kolik za něj nabízím, a odešlu. Ten s vyšší nabídkou hráče bere... případně nerovnosti rozhodne priorita.

Jsou povoleny daily změny, čiže hráče na daný zápas ještě téhož dne (též noci) můžete změnit chvíli před zápasem a připočte se vám do statistik.

PS: Udělal jsem jednu změnu. Nyní máme 5 náhradníků na lavičce místo normálních čtyř. Je to z důvodu nasazení golmanů, abychom zvládli normu, takže počítám, že toho využijete a každej bude mít alespoň 3 golmany v sestavě. Jinak máme klasickej slot pro IR a IR+.... kdyby vám to přišlo jako moc, navrhuji jednu z nich zrušit. Na druhou stranu marodka je každou sezonu široká.

Reagovat
Infernoqt

DŮLEŽITÉ:

A poslední věc, co nerad vypisuji, ale musím to zmínit, je nasazení hráčů. Je to v původním nastavení, a to nám říká, že každý post v základní sestavě může odehrát maximálně 82 zápasů. Co to znamená?

Otevřu-li webový prohlížeč (klasicky yahoo, naše liga, my team), tak v kolonce (tabulce) dole uvidíte velkej nadpis MAXIMUM GAMES a tam je ukázáno „třeba“ u pozice levého křídla (LW), že může odehrát 164 zápasů (máme dvě levá křídla v základu a každé může odehrát 82 zápasů (2 x 82 = 164)).

Převedu-li to do praxe, tak dnes hraje Pittsburgh - Arizona, já hodím na levé křídlo Malkina a Kessela, tak už nebudu mít 0/164 odehraných na této pozici, ale 2/164. Když další noc Arizona půjde do back-to-back zápasu a zahraje si s Vancouverem a já na levé křídlo hodim Sedina, tak budu mít 3/164, tudíž jsem jeden zápas v plusu na tuto pozici a v dalším zápase Pittsburghu bych měl stáhnout jednoho z dvojice Malkin/Kessel na lavičku, abych tento údaj držel v rovnováze.

No anebo si to můžete nahrát dopředu (je to vaše strategie) a pak to ladit v průběhu sezony. Každopádně se vyplatí tuto tabulku čas od času sledovat, abyste věděli, že někde nemáte nahráno až moc... je to o dobrém rozhodnutí, když máte v sestavět pět centrů a máte si pak vybrat.

A z tohoto důvodu se vyplatí mít tři golmany, protože je to asi nejtěžší post na obsazení. Málokdo se tady dokáže dostat do plusu.

Reagovat
Infernoqt

To je všechno, přijmu návrhy na korekci udělování bodů... klidně nějaké zpestření. Současné nastavení, které se od původního liší prozatím třemi změnami (jež jsem vypsal v prvním příspěvku), si můžete prohlédnout rovněž na stránkách naší fantasy, konkrétně kolonka league a úplně dole settings.

https://hockey.fantasysports.yahoo.com/hockey/70958/settings

Jinak vřele doporučuji mobilní aplikaci Yahoo Fantasy Sports, kde se přihlásíte na váš herní účet a budete dostávat upozornění (notifikace) o zraněních, nabídkách k trade apod. Vše se vždy zobrazí na vrchní straně obrazovky.... celkově užitečná appka hlavně na cestách. Kolikrát mi přijde lepší než web samotnej.

Reagovat
Fabregas@ole

Máš to skvěle rozepsaný, fakt respekt

V nastavení je teďka max 20 teams, kolik nás teda zatím je? Budeme prostě hrát, ať už je nás 8, nebo např. 13?

Jinak pozice dobrý, 5 benchů super

A ohledně stats bych jenom měl návrh na poupravení u golmanů: win za 3, SHO za 4....

Reagovat
Infernoqt

Děkuju, zatím to jsou příjemné starosti.

Tak nastavení je 20 týmů (8 je potřeba k draftu - to splníme určitě ), a kdybychom to převedli na money league, tak je povoleno maximálně 12... což se nás netýká, ale zase počítám, že ještě někdo přijde. A třeba teď konkrétně čekám na vyjádření dvou lidí, co s námi hráli loni ještě... jen se tu zatím neukázali.

No a ten gólman, tvůj návrh zní logičtěji, ale na druhou stranu to člověka nutí si v brzkém kole draftu vzít kvalitního brankáře, co svému týmu bude vyhrávat zápasy a tím ti i získávat více bodů do tabulky... ale uvidíme ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem pro nějaké zvýhodnění hráčů co normálně nezískávají body, jestli mi rozumíš

Reagovat
Infernoqt

Jsem pro nasadit blokování za 0.4 bodu. Průměrný obránce má 1-2 bloky za zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to myslel a dal bych klidně i hity a vhazování

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud to budeš stavět na hráčích podle obliby, tak ti ani tohle nastavení nepomůže

Reagovat
Neutron

prosim ta, ako bude prebiehat draft? Citam si nejake zakladne info na yahoo a su tam 4 typy

Reagovat
Infernoqt

Klasický live online draft

„In a Live Standard Draft, every team selects one player per round until their roster is full. The draft order reverses each round, so the team that starts the first round will end the second, and the team that ends the first round will start the second.“

Na výběr hráče máš 30 vteřin. Můžeš si zkusit jakejkoliv ze standard „Mock Drafts“, neboli draft nanečisto.

Reagovat
smazaný uživatel

Čau ,

Hodne zabavy Vam prajem v novom ročniku !

FANFANKA

Reagovat
Infernoqt

Mě zmátly ty Elovy týmy. Takže se někdo nepřipojil z těch, s kterými jsem si psal. Chybí někomu pozvánka?

https://hockey.fantasysports.yahoo.com/hockey/70958/invitation?key=34c15f65b4d20b96&ikey=58c8b5085bc0269b

Reagovat
Infernoqt

Tak draft vztahující se k 2. 10. v devět večer mi odsouhlasili všichni (12/12), takže nově příchozí se budou muset smířit s tímto datem. Už jsem to zadal ve fantasy, kde je čas uveden v PDT (Pacific Daylight Time), ale převodem na středoevropský jsme o devět hodin napřed. Čiže pokud dobře počítám, Mon Oct 2 12:00am PDT bude 21h SECT. Kdyžtak mě poopravte.

Reagovat
Fabregas@ole

skvělej výběr času

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Draft dam z prace - už som infformoval klukov v praci aby neotravovali od 21:00 do 21:30

Reagovat
Fabregas@ole

OT:

Zdarec, můžu poprosit o vyplnění dotazníku k diplomce?

https://www.survio.com/survey/d/J6Z9A4O4Y6A7T8P3U

Reagovat
Neutron

done, snad nevadi, ze niesom z CR

Reagovat
Fabregas@ole

vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu vůbec někdo, kdo by si zvolil v prvním kole draftu někoho jiného než McDavida?

Reagovat
Neutron

o tom dost silno pochybujem

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusil bych to takto: McDavid, Kane, Crosby. Ovečkinovi ani Bennovi nebo Seguinovi v Dallasu letos moc nevěřím.

Reagovat
Neutron

Benn si vykonnost neudrzal v minulej sezone, tak mu ani ja velmi neverim. Zato McDavid a Crosby pokial vydrzia zdravy sa asi budu opat pretekat v zbierani bodov.

Mna tuto sezonu celkom zaujima Panarin. Bez Kanea s Anisimovom...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano - bude ina uvidiš

Reagovat
Neutron

Reagovat
Infernoqt

Jinak co se nastavení týče, možná bych za vyloučení odečítal body. V defaultu je +0.5 bodu na každou minutu vyloučení, ale zároveň z logického hlediska ten hráč svůj tým nijak neposílí. Osobně bych se přimluvil k zaměnění této hodnoty na -0.5 BODU ZA KAŽDOU TRESTNOU MINUTU. Máme ještě týden na to to změnit, než bude draft. Tak si řekněte.

Reagovat
Fabregas@ole

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem proti ale co budou dělat bitkaři potom

Reagovat
Neutron

mne to je jedno ja este nemam s tymto skusenosti, uz sa chcem hrat

Reagovat
smazaný uživatel

nech rozhodne večšina , moj nazor je , že vylučenia by som nestihal bodamy.

Nechajme to štatistikarom , vylučenia patria k hokeju často su to vylučenia v zapale boja , pri počitkach ochrane spoluhrače.

Ak hrač sa pobije zato že chrani hviezdu tymu mal by za to dostať plusove body vo fantasy a to nejde nastaviť.Vylučenie sa vo fantasy rovna len minusove body a to by vždy nemusela byť naozaj pravda v pripadoch o ktorych pišem.

Reagovat
Fabregas@ole

Možná bude nejlepší prostě ty trestný minuty dát pryč. Je to hodně rozporuplný...

Reagovat
Infernoqt

No takhle, přidali jsme 0.4 na bloky jako alternativu... útočníci maj klasicky 0.4 na střelu a kdyby bylo vyloučení -0.4 na tr. minutu, tak by to nemuselo být špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Priklad - bude rvačka kvoli Stamkosovy, ktoreho bude chraniť spoluhrač rozbije niekomu ripak bude tam krv a dostane 10 trestnych minut plus dokonca zapasu - tu sa minusove body len tak pohrnu, ale vravim , nech rozhodne večšina

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Infernoqt

Máte pravdu, tady asi není co měnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu ten někdo pak dostane 15 minut za to, že se neovládne a dotyčnej ve fantě má najednou 7,5 bodu Je to nesmysl, ale nejsem proti. Naopak bych tam dal jednu takovou věc, na které by se vždy dalo nabrat hafo bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Poprosim o vymazanie Marian's Team , Marian's Team 2 .Nechtiac som tam pridal mužstva .

Hrajem iba za FANFANKA Diky moc ja neviem ako tie naviac tymy ktore som nechtiac pridal smaznuť.

Reagovat
Infernoqt

OK, je nás 13, 20 asi už nenaplním, ale možná bych potřeboval ještě jednoho, protože draft roomy (v té zkušební verzi) jsou po sudých číslech. Ještě se poptám, ale uvítal bych, kdybyste třeba vzali někoho i vy. Jen mi pak hoďte echo.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice nevím, ale vím na koho se obrátit při chřipce a nachlazení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je tvl ten Coldrex Junior

Reagovat
smazaný uživatel

Čau,

tak dneska draft ? sa tešim bude to zajimavve je nas dosť . 15

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
mike.84

škoda že tam chybí Hity , takto je to dost jednosměrným (ofenzivním) směrem laděná liga ale vím že to navrhuju pozdě.

Reagovat
Infernoqt

Dal bych +0.2 kdyby to odsouhlasila většina ještě teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem pro

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

aha a ja myslel během draftu že Hity tam nebudou :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne som za bodovanie hitov

Reagovat
smazaný uživatel

Patrik šel na pivo a možná nestihne draft. Hlavně jak říkal, že mu na tom záleží letos Minimálně přijde nadrbanej. @JackDaniels

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys radeji nezvanil :-D

Reagovat
Infernoqt

Doufám, že mě to nehodí někam doprostřed v draft roomu. To je nejhorší pozice, protože na nejlepší hráče je to moc pozdě a na horší hráče moc brzo . Uvítám první nebo poslední trojku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi to zmrzlo od markstroma už nevyberam ale počitač - nevadi

Reagovat
Neutron

ja lutujem, ze som to na ten pocitac nenechal

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Infernoqt

Máš dobrej tým. Ta obrana sice slabší, ale celkově by to nemuselo bejt špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem říkal moc jsem nečekal, ale tohle je kořen pod kořenem minima

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Infernoqt

Naprostá spokojenost tvl. V rámci statistik minulé sezony mám dobrej tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Draisaitl + Laine. Tak snad OK

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá volba

Reagovat
smazaný uživatel

Jako pořád se divim, že mám oba

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy že se budou vybírat ti volní hráči?

Reagovat
smazaný uživatel

Za pět dní

Reagovat
Infernoqt

Teď by měli všichni hráči, co nebyli vybráni, spadnout k waivers, odkud je možné je sice vybrat už teď, ale v sestavě se ti objeví nejdříve po neděli... je to nějak 5 dní od začátku ligy. No a jakmile si projdou touto lhůtou, tak vždy druhej den je budeš mít u sebe, když si ho zvolíš den předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se přehlídl a jdu do sezony jen s třemi obránci, taky dobrý Tak za pět dní noo

Reagovat
Infernoqt

Jinak trade jsou možné provádět už teď. Vždy se to zobrazí na hlavní stránce pod názvem Pending trade between TEN a TEN. Kdyby se vám to nezdálo, můžete hlasovat proti tomu. A pokud by byla čtvrtina hráčů, což jsou aspon 4 proti, tak se trade zruší. Jinač s tím problémy doposud nebyly a věřím, že ani nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Dropujem tych zranenych hračov čo mi navyberal automat draft . Vybral som 6 hračov zbytok to za mňa povyberal automat draft.Aspoň že keď to zarzne tak ide .Mam hodne zmiešane dojmy a bude vela roboty s tym mojim mužstvom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sry do toho navrženého trade nejdu

Reagovat
smazaný uživatel

Tys vyhodil Neala? Však bude za týden zpátky

Reagovat
El Campeon

Matthews jinak,nejsem moc spokojenej

Reagovat
Infernoqt

Ty jsi byl přede mnou, ne? Jsem se divil, že bys mi nechal Kanea a zbytek nechal skvělého Stamkose... kterej je po zranění, ale loni byl na 7. příčce draftu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že nemám Kučerova, protože bych ti ho nedal jakej jseš z***

Reagovat
El Campeon

já toho Stamkose i chtěl,ale pak sem zvolil myslim Webera nebo Raska

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsi mu ho vzít

Reagovat
Infernoqt

No jo furt

Reagovat
smazaný uživatel

Mám 4 golmany, nechce někdo třeba Lehtonena za průměrného D-mana abych nešel do sezony jen s třemi obránci?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

potřeboval bych golmana ale nemám obránce nazbyt

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě za McDavida ti dám kohokoliv

Reagovat
Infernoqt

UPOZORNĚNÍ

Prosímvás, minulou sezonu jsme tak trochu načali jedno pravidlo, a to takové, že v případě neaktivity někoho z vás (byl bych sice nerad, ale stát se to může... třeba se někomu nebude dařit a prostě se na to vykašle) si přebereme jeho tým. Dá se to lehce poznat, protože budete pozadu s nasazením hráčů a prostě ten tým i v případě zranění, trestů atd. nebudete doplňovat.

Pokud by k tomu došlo, a z vlastní zkušenosti vím, že je to někdy v období na přelomu roku, tak prostě po více než třídnech neaktivity bychom ten tým zabavili a rozebrali si hráče mezi sebou. Rozhodně to nebude dřív jak po Novém roce a rozhodně nebudeme brát všechny nejlepší hráče (vesměs ne ty do current ranku 30 v aktuálně probíhající sezoně).

Probíhalo by to tak, že ten nejníže postavený v tabulce by měl jako první možnost si vybrat hráče z vyřazeného týmu. Ovšem bidoval by za něj svými dolary z budgetu, takže si je neutraťte všechny, ale cena za první pick nebude vyšší jak 40-50 dolarů. No a po něm by si vybral druhý nejníže postavený a pak třetí.

Jedná se o takové malé zpestření pro ty, co mají zájem hrát a věnovat se tomu, i když by se zrovna nedařilo... ale opět z vlastní zkušenosti vím, že stačí dávat s hráče s formou, sledovat vzájemné zápasy soupeřů a vědět, kdy koho nasadit... a kolikrát je těch dobrých hráčů u waivers dost, abyste se celkově umístili na pěkném místě.

To rozebrání nijak neovlivní zásadní průběh sezony, protože nerozebereme ty nejlepší hráče z vyřazeného týmu, jen je to taková menší motivace pro zbytek.

Kdyžtak se ptejte, kdybyste něčemu nerozuměli (nemusí se týkat zrovna tohodle) nebo dokonce měli námitky.

Nicméně aby se ta hra stala ještě zajímavější, klidně bych nabídl v rámci sezony nějaké menší soutěže za odměnu přidání dolarů do budgetu. Na což bych pak přijal návrhy. Jinak přeju příjemnou zábavu při soutěži a těším se, až se to pořádně rozjede.

Reagovat
Infernoqt

Pardon, tam mělo být „tří týdnech“ neaktivity... abyste se nelekli

Reagovat
smazaný uživatel

diky tobě taky a souhlasim

potřeboval bych nabídnout k trade obránce a aktivního goaltendera za někoho z mejch (ne McDavid/Hedman)

Reagovat
Infernoqt

Zvažoval jsem, že bych obětoval jednoho z těch tří áčkových gólmanů, co mám, ale na to je moc brzo ještě. Chci si tu pozici nahrát trochu dopředu, pokud to půjde, a vůbec uvidím, jak vydrží zdraví Quickovi.

Reagovat
mike.84

Pokud používáte Trading Block tak tam vrzněte koho nechcete a koho naopak hledate. pro lepší orientaci...

ti z vás kteří neznáte tak na liště najděte založku League a tam Trading block.. vpravo je "Edit" a tam mužete nasazet třeba ty hrače ktere ted chcete vyměnit nebo Posty jaké hledáte..

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá věcička

Reagovat
El Campeon

mám dotaz.někdo mi psal,že stránka se dá přeložit do češtiny,ale nevim jak.můžete mi poradit?

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
El Campeon

já používám firefox a tam ta možnost neni.tak dík už sem stáhnul chrome

Reagovat
Infernoqt

Některé stránky to nepodporují, ale jde to ojebat tím, že klikneš pravým tlačítkem myši na stránku, dáš translate to english, pak teprve ti vyskočí nabídka překladu a tam už si hodíš ty možnosti na screenu.

Reagovat
Infernoqt

Nezná někdo čirou náhodou stránku se sopcast nebo ace streamy pro nhl hd přenosy? Normálně se snažím ještě přes reddit, ale někdy to není ono.

Reagovat
Fabregas@ole

V první řadě určitě ten reddit, pak např.

http://onhockey.tv/

http://livetv.sx/enx/

Reagovat
Infernoqt

Tu druhou znám. Rád bych něco hd, co bych si přes dual monitor pustil na tv. No anebo pak koukám na tabletu kolikrát, ale to je tak si sednou 15 minut před zápasem, než najdeš stream, co se nebude sekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nova Sport

Reagovat
Fabregas@ole

Volba číslo 1

Reagovat
Infernoqt

* Já bych do toho trade šel, ale třeba někdy až za tři měsíce. Gólmany si chci nahrát dopředu teďkon.

Reagovat
Fabregas@ole

Do háje, už ani nevím, o jakou nabídku se jednalo. Nedošel mi od tebe ani žádnej reject, nebo email. Kde najdu k tomu tradu nějakou informaci?

Reagovat
Infernoqt

Chtěl jsi Luonga za Anisimova s Wardem. Když je reject, tak se email neposílá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kucherova nedám

Reagovat
Infernoqt

Copak já ho chtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

To já jen kdyby náhodou bejku

Reagovat
smazaný uživatel

To je skoro už jako já a ženský

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vole, žádnou nemáš

Reagovat
smazaný uživatel

Situace se změnila

Reagovat
Fabregas@ole

Hele, tady je tak obrovskej výběr, že si nemůžeš nevybrat

https://www.reddit.com/r/NHLStreams/

Reagovat
smazaný uživatel

Borci snažte se to nasazení golmanů chytit už od začátku, pak to bude těžké dohnat. 164 startů dva golmani těžko udělají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj pošlu vám nějaké nabídky na trade budto je přijměte nebo zamítněte nebo pošlete protinávrh. Je to na vás. Mějte se. Btw, dnes to začíná

Reagovat
smazaný uživatel

Přeje to někdo Pens letos?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jim fandim, takže asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Já jim nefandim ale myslím si že to zase vyhrajou, mají nejsilnější kádr s dobrým golmanem

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, ale favorit je spíš Tampa a Edmonton. Pens samozřejmě taky, ale nevim jak to bude s motivací

Reagovat
smazaný uživatel

Chicago, Anaheim, Pittsburgh a Tampa, každej rok věřím těmhle týmům. Je pravda Emonton je taky silnej, ale tam je to dané formou Connora a nezkušeným trenérem na lavičce v důležitých matchupech.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Connor bude mít formu asi furt, leda by se zranil. Chicago bude bez Panarina. Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Ale východ nebo moc nesleduju. Mám raději tvrdej hokej ze západu. Los Angeles, Anaheim, Nashville jsou poslední týmy co se tím prezentujou.

Reagovat
smazaný uživatel

A Capitals ještě

Reagovat
El Campeon

já spíš přeju Torontu,ale tam by byl úspěch dostat se aspoň do 2.kola

Pittsburgh bude ovšem určitě favorit

Reagovat
smazaný uživatel

Toronto je moje druhá láska po časech bídy by mohlo PO vyjít

Reagovat
El Campeon

já jim fandim spoustu let.poslední roky to byla bída,ale loňskou sezonou sem byl nadšenej

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Mitch, Matthews a William Nylander. To je prostě skvělá trojka

Reagovat
Infernoqt

Já je neměl rád, co je opustil Carlyle, tak dávali Anaheimu vždy na prdel. To tam přijeli, Ducks 42 střel a 2 góly, Leafs 20 střel a 5 gólů... ale takhle skoro osm let v kuse. Až loni je poprvé dali 2x za sebou a zrovna po návratu Randyho Carlylea.

Jinač jsem příznivce Bodreaua. Má smůlu v playoff, ale co dokáže udělat s týmem v sezoně, to je neuvěřitelný. Je to první vůbec nejvíce úspěšný trenér v základní části (má nejvíce % vítězství ze všech odehraných zápasů). To playoff je loterie a když si to člověk má pořádně užít, tak jen zápasy prvního kola. Pak je strašně vidět, jak hráčům kvůli nedostatku odpočinku odpadávají síly.

Reagovat
smazaný uživatel

Od dob Babcocka konečně hrajou hokej ale celou dobu jim chyběl pořádnej golman nebo obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Tak Andersen, pokud vím, chtěl v Anaheimu plat 5+m ročně a z Gibsona se vyvíjí budou americká jednička. Aby se udržel platovej strop pro nově příchozí hráče, musel jeden odejít... zase na druhou stranu ho mám rád a Toronto celkem lehce získalo kvalitního gólmana.

Reagovat
Infernoqt

budoucí*

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska neudržíš dva dobrý golmany viz pittsburgh

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bodreaua mám svůj názor a sám víš, že není moc pěkný už. Hlavně když jsem to Minnesotě přál a to utkání prostě prokaučoval na plné čáře a stejnej problém měl i ve Washingtonu i v Anaheimu. Sezona nadmíru dobrá a playoff prokauč. Na co pak hraješ celou sezonu dobře, když vypadneš v prvním kole? Ale jeho týmy jsou silný. Když ho někdo dá, tak vždy jen na rychlé breaky.

Reagovat
Infernoqt

Mluvíš o utkání s Blues?

Já nikdy nezapomenu to sedmé utkání druhého kola proti Kings, když v rozhodujícím utkání Ducks tekli 6:1. Co střela to gól A Gibson dva zápasy předtím kryl přes 40 střel Los Angeles s čistým štítem.

Reagovat
smazaný uživatel

To už chytal Gibson? To šel rovnou ze školy na rozhodující utkání playoff ne? O Blues mluvím

Reagovat
Infernoqt

No možná to byl jeho ostrej debut. Musel bych dohledat, ale dost se o tom hovořilo v té době.

Reagovat
smazaný uživatel

Toronto je sympatické

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Fabregas@ole

Nikdy!

Reagovat
smazaný uživatel

Hedmana bych obětoval za dobrého aktivního golmana a obránce k němu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanfanka jak se domluvíme?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Ťa milujem , vždy ma rozosmeješ

Reagovat
smazaný uživatel

Kamoši říkají že jsem vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pošli návrh

Reagovat
smazaný uživatel

Mam prekročeny limit na trade takže to napišem tu

Hedmana za

Schwartza , Erikssona , Barrieho , Theodora

neaktivnych hračov ktorych maš v mužstve si vyhoď zo zostavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Hedmana tak jedině do trade s aktivním golmanem psal jsem to už nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

ziskaš kvalitu a kvantitu - ak vytrejduješ aktivneho brankara v trejde za hedmana tak smeknem pred Tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Hedman byl minulou sezonu s Burnsem nejlepší obránce. na tomhle co nabízíš bych prodělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Burns bol najlepši s Karlssonom.

Držim palce, nech sa Ti podari teda dobry trejd s ktorym budeš spokojny .

Reagovat
smazaný uživatel

V loni měl Karlsson 71 bodů a Hedman 72. Víc dal jen Burns. Tak díky jinak.

Sháním aktivního golmana kdo by měl zájem

Reagovat
smazaný uživatel

Keď sa o tom (štatistiky) bavime som minule čumel.Čital som že NHL upravovala štatistiky hračom ktory už nežiju , nechapem prečo a ako to mali podchytene ale rozhodne je to zajimave.

Nemožem ten članok teraz najsť ale čumel som.

Som si vravil čo by robili sazkovky pri strelcoch

Reagovat
smazaný uživatel

Lol co to udělalo za dlouhej odkaz

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, berem speť viac by som veril teda tym Tvojim strankam ktore si poslal v štatistikach NHL com.

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Burns je dobrej jaxvině. Někdo kdo byl původně křídlo ted dává goly a je profesionálním hráčem v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem tu. Má pro mě někdo toho obránce?

Reagovat
smazaný uživatel

Ram 2662 - Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej trejd

Reagovat
Infernoqt

Jak věříte Columbusu, zopakujou tu úspěšnou sezonu? U každého mám jistý obraz, kde se bude přibližně pohybovat, ale Columbus mi je stále otazníkem.

Reagovat
Fabregas@ole

Hodně jim věřím. Alespoň co se týká základní části. V PO zatím nejsou moc zkušení a prohrávají i zápasy, kdy jsou objektivně aktivnější.

Jejich první dva páry beků možná nejlepší v lize + Vezina Trpophy golman

Vepředu agresivita, důraz a i šikovnost (Panarin+Wennberg). PO s prstem v nose

Reagovat
Infernoqt

Jsem vděčnej za každej pozitivní názor. Já si totiž myslím, že minulou sezonu se chytli hlavně kvůli Bobrovskimu, kterej je podržel zejména na začátku, než se dostali do takové formy. Ale jinak tým moc agresivní nemají, minimálně ne ty první lajny, hrajou to spíše na rychlost.

Na playoff jim věřím, ale já bych chtěl něco víc... tak 100 a více bodů

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
telka11

kamos s nim delal potom rozhovor a prej mel z toho koksu jeste dojezd asi slusnej crash

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem povedenej start

Reagovat
El Campeon

mě se to taky docela povedlo,až na Masona teda

Reagovat
telka11

by byl, kdybych nemel v brane Murrayho

Reagovat
Infernoqt

Co Murray, ale ta otočka Ducks =)

Reagovat
smazaný uživatel

Vo Fantasy sa mi už dnes neda trejdovať pisnem teda sem .

Uvažujem že v mojom tyme su k mani Perry , Eriksson , Barrie

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná kanonáda tučnáků Chicago zabralo

Reagovat
smazaný uživatel

Coldrexy Diky za trejd !

Reagovat
smazaný uživatel

Rataj s tym že 10.10. pridem s ponukou , uvidiš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se dostanu do pošty? Nechce mě to tam za boha pustit

Reagovat
Infernoqt

Tu máš na svém uvedeném emailu při registraci.

Reagovat
Infernoqt

Na místě Dallasu bych byl pěkně nasranej. Viděl jsem kousek a Stars tam bruslili jak o život, Vegas úplně ve všem jalovej, chtěli se chopit každé příležitosti ve stylu takového evropského hokeje a nakonec to vyhráli. S týmem, jako má Dallas, to musí být ostuda před domácím publikem proti nesehranému soupeři.

Reagovat
El Campeon

zápas sem neviděl,jen teď sestřih a první 2 třetiny podle šancí byli lepší Stars,ale ve třetí to už bylo asi vyrovnaný a rozhodlo asi trochu i to,že Bishop musel vystřídat a Lehtonen u toho Nealova golu možná mohl bejt jistější a chytit to nevim no,nevíš co se stalo Bishopovi?

Reagovat
Infernoqt

Prej rána pukem do hlavy.

Výsledek mi nevadí, vesměs to Vegas přeju, ale ten tým mají fakt slabej. Vedení sestavilo tříletý plán, dokdy by se měli dostat do playoff. I tak to bude dřina.

Reagovat
El Campeon

já ten tým v oblibě určitě mít nebudu.přijde mi,že je to jen takový další povyražení ve Vegas,kde to mužstvo snad nebude mít ani pořádnou fanouškovskou základnu stejně ten tým byl vybranej hodně zvláštně,na to jaký měli možnosti si podle mě nevzali z některých týmů to nejlepší co bylo k mání.nebyla z některými manažery dohoda ohledně výběrů na draftu,jenom proto aby jim Vegas nevzali hráče,které nechtěli?

Reagovat
Infernoqt

No byla. Například Anaheim konkrétně poslal do Vegas Theodora na oplátku za to, že si v draftu vyberou Stonera. Takhle se zbavili jeho vysokého platu a mohli to využít na někoho jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase tam neni NFL, NBA ani baseball. Pokud budou nejhorší tak budou mít velkou šanci na první volbu v draftu, a to se fanoušci poženou. Navíc si myslím, že to co se ted říká o Vegas se taky říkalo o týmech z Floridy a LA

Reagovat
El Campeon

jj to přirovnání s Floridou mě taky napadlo,ale tak Vegas je prostě Vegas a rytíře mam chtě nechtě už teď zafixované čistě jako věc byznysu,a profesionální sport mi zde prostě nesedí a jak píšeš neni tu ani jedna ze 4 velkých amerických soutěží

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být strašný trénovat v klimatizované místnosti prostě a pak vyjít ven do 40° vedra

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nekouká někdo na Devils? Jestli jim vyjde věková obměna budou mít fakt dobrej tým

Reagovat
smazaný uživatel

To jo

Reagovat
Infernoqt

Koukal jsem chvilku na Nizozemsko ve fotbale, ale to tempo mě nebralo jako zápas Devils.

Reagovat
Fabregas@ole

Já čekal nudu, šeď a bídu... ale byl to super zápas. Pro nezaujatého diváka ideálka. Spoustu brankových příležitostí a oba brankáři se vyznamenali.

Reagovat
El Campeon

můžu měnit sestavu v průběhu večera,nebo je po začátku prvního zápasu uzavřená do druhého dne?

Reagovat
Infernoqt

Proč bys nemohl? Vše, na co se dá kliknout, se dá změnit před zápasem, jen ne v jeho průběhu.

Reagovat
El Campeon

to je docela škoda pro mě,páč já(večer/brzo ráno),když se hraje spim,takže nastavim sestavu,než jdu spát a západní pobřeží už do sestavy nevyměnim příklad dneška:mam v sestavě nastavené na centru Matthewse a Kadriho,kteří dohrajou kolem 4.ranní hodiny a ve 4:30 hraje Kopitar,kterýho už nevyměnim,škoda no

Reagovat
smazaný uživatel

To nevyměníš, když ti na tom postu ve stejný čas hraje někdo jinej. Měl by sis přečíst pravidla, ať nemáš potíže s nasazením. Každej post má limit 82 startů v sezoně, potom ti to nebude přičítat body.

Reagovat
Infernoqt

J, vše jsem vysvětlil nahoře, raději si to pročti.

Reagovat
El Campeon

já to četl,ale tak sem tu novej a z toho,jak si to napsal to nedokážu moc pobrat. („Prozatím platí základní sestava (dvě pětky a dva golmani) a každej hráč v ZÁKLADNÍ sestavě může odehrát maximálně 82 zápasů za sezonu.“ takže ,když mam 3 hráče centry,tak každej jeden z těch mojich 3 hráčů múže odehrát v základu 82 zápasů nebo alespoň tak sem to chápal

Reagovat
El Campeon

nebo jenom ta samotná pozice může odehrát 82 zápasů

Reagovat
Infernoqt

Ta pozice. Nahoře jsou všechny příspěvky, kde je to vysvětleno.

Reagovat
El Campeon

dík,už to vidim

Reagovat
Fabregas@ole

V záložce "My team" je dole taková přehledná tabulka, kde se zobrazují odehraná utkání na jednotlivé pozice. Myslím, že je to všeříkající - naštuduj to

Reagovat
El Campeon

a co znamená,když tam mam +1 červeně značené?

Reagovat
Infernoqt

Že jsi na tu pozici k dnešnímu dni o jedno kolo napřed.

Reagovat
Infernoqt

Prostě jsi nasadil hráče jednou víc, než bylo odehráno kol.

Reagovat
Fabregas@ole

Představ si dva týdny do konce sezony a máš Remaining 0, Max 164 (na pozici) a zároveň třeba +10. Znamená to, že se ti poslední dva týdny nebudou počítat vůbec body třeba za LW.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Fanfanka to je to trade se kterým si chtěl přijít?? Eriksson za Pastrňáka to jako vážne??

Reagovat
Infernoqt

Já v tom vidím dar jasnozřivosti, podle něhož Eriksson prožije doposud svou nejlepší sezonu! Byl bys blbej, kdybys odmítnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak blbej nejsem Navíc se mi to seklo a nejde to ani odmítnout tak ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dám Hedmana nebo Nylandera za dobrého brankáře /w me

Reagovat
smazaný uživatel

Nie ta ponuka prišla až dnes.Čakal som na hračov z Waiweru

Reagovat
smazaný uživatel

A rovnou si mi je šoupnul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně si t

Reagovat
smazaný uživatel

**

Úplně si to umím představit. Dnes vytáhnu Boedkera z waivers a šoupnu ho coldrexovi za McDavida. Čichám čichám velmi dobré trade, Boedker letos bude mít formu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tato ponuka si myslim že je hodne hodne dobra

Reagovat
smazaný uživatel

Z té nabídky jsem hodně zklamanej čekal sem mnohem víc. Bez dobrého golmana ta nabídka nemá cenu.

Reagovat
Infernoqt

Tak 50$ za hráče z waivers jsem ještě neviděl. Ale aspoň budu mít svým dětem jednou co povídat. Až se mě zeptají, zdali dal někdo 50 a více dolarů za hráče, odpovím ano, budou z toho celé PAF!

Reagovat
El Campeon

tvl tak sem tu novej a nevim ještě jak se pohybujou částky za hráče z waiwers,neveděl sem kolik za Sobotku kdo nabídne a chtěl sem ho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toronto-Rangers docela masakr

Reagovat
Infernoqt

Rangers a Sharks jsou podle mého na sestupu.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Neutron

dufam, ze so sharks nemas pravdu

Reagovat
Infernoqt

Už minulou sezonu na jaře to bylo vidět. Jim prostě nevyšla ta generační výměna, pokud se o ni vůbec pokusili, a teď nehrajou o moc líp. Každej tým si podobným obdobím prochází prostě, většinou to trvá 2-4 roky. Koukni se na Devils.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že s ní teprve začnou. Chtěli ještě s Thorntonem a Marleauem vyhrát Stanley Cup a věnovali tomu vše (trade Goldobina a Mullera) taky je škoda zranění Hertla (mohl být mnohem lepší)

Reagovat
Infernoqt

Teď už s tím těžko pohnou, resp. bylo by to pro mě překvapením. Ale víc než Sharks to nepřeju třeba Kings a Oilers.

Reagovat
Neutron

Oilers su najsympatickejsi tym

Reagovat
Infernoqt

Po Chicagu druzí nejotravnější fans. Až na to, že oni nebyli X let v playoff a maj papule nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdybych měl McDavida tak mám taky papule nahoře

Reagovat
Infernoqt

To nebude jím, protože podle jejich fans je to skvělá práce celého týmu, který jen McDavida nechává svou tvrdou prací vyniknout. No mám dost, jak šíleně jsem se pletl!

Reagovat
Infernoqt

nejlepší

Reagovat
Infernoqt

Ted vážně, na svou rychlost je neskutečně nadanej. Bez něj by se Oilers plácali tam kde vždycky. A když jeden hráč chytí formu, přenese to na tým a rázem se hraje lépe. Minulou sezonu držel i gólman, do něhož bych ještě předloni neřekl, že může takhle dobře chytat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky u žraloků ted není nikdo, kdo by tam dával goly. Burns z formy, Jimbo Joe Thornton jen dohrává a Pavelski už taky nemá ideální formu. Marleau to tam tvořil a odešel a nadějných mladíků moc nevidím. Chce to novej impuls.

Reagovat
Neutron

ja im nefandim, ale som si debil natahal hracov od nich

Reagovat
Infernoqt

U waivers je dost dobrých hráčů,jinak přestupy. Jen se nesmíš prezentovat tímto negativním stylem. Musíš ... hej, ti Shakrs budou letos faakt dobří, jenom já jim nefandím, tak jsem si říkal, nač si je nechávat. Tobě určitě sednou, mně zase sedne Ovečkin.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, kde jsem to jen už slyšel?

Reagovat
Neutron

sikovne...sice demagogia, ale inak v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak takhle to funguje

Reagovat
smazaný uživatel

Sharks jsou dávno za zenitem ten tým potřebuje přestavbu jako sůl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

Toronto zatim jede ale obrana se snad trochu zlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hodně ofenzivní tým, chtělo by to ryze defenzivního obránce jako je Methot.

Reagovat
El Campeon

jj,na obraně by chtělo do budoucna zapracovat,ale když každého soupeře takhle přestřílí,tak se nebudu zlobit

Reagovat
smazaný uživatel

jj je to fakt radost sledovat tu rychlost Matthewse, Marnera a Nylandera

Reagovat
Infernoqt

Koukám, jak s tou sestavou čaruješ. To je zase nemusíš všechny vyhazovat na lavičku, když nemají zápas.

Reagovat
El Campeon

ok,já si nebyl jistej jestli se mi to počítá jako zápas pro pozici,i když ten večer hráč nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Klaním se jejich výkonu ale aby jim vydrželi síly

Reagovat
El Campeon

jsou mladí,tak snad budou mít sil dost.spíš doufám,že se jim vyhnou zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí jim zkušenosti, ale letos budou zase o něco lepší než vloni

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

A za rok/dva můžou jít klidně na Stanley Cup

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, ale v playoff ty zkušenosti budou znát. Zase zápas s Washingtonem v prvním kole se mi líbil nejvíc. To bylo opravdu nahoru dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná z nich jít strach

Reagovat
smazaný uživatel

Mají to debilně pořešené ten přenos. Včera milion zápasů a dneska jeden kterej mě ani nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bude chytat Pavelec by mohl dostat čočku

Reagovat
Infernoqt

Z farmy Winnipegu pomalu do základu Rangers. Tomu říkám pokrok.

Reagovat
smazaný uživatel

To si Rangers moc nepolepšily Ale podle mě se tam chytí na jednu sezonu.

Reagovat
Fabregas@ole

Tak nakonec asi Henrik v brance. To zase lítají kurzy

Chudák Hemák, už je na tribuně....

Reagovat
smazaný uživatel

A jo tak to zase vymejšlej hovadiny a mě nebude nikdo startovat ve fantě...

Reagovat
Fabregas@ole

Pánové, jakmile si hodíte hráče na IR nebo IR+, můžete si stáhnout za něj z volných hráčů náhradu.

Reagovat
telka11

Hele, ne, ze bych chtel bejt neprijemnej, ale nektery nabidky na trade me spis nasiraj jakoze bych dal hrace s projected rankem 23 a 86 za hrace s rankama 126, zranenyho 335 a prave z waiveru vzityho 527? jako nechci bejt konkretni, ale wtf

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ConnorMcJesus - neviem ako sa Ti podarilo tu ponuku spraviť ale Seversona nevlastnim inak zajimava ponuka.Neviem čo s tym Seversonom musi to byť neaka chyba stranok.

Reagovat
telka11

To se omlouvam, jestli jsi ho bral jako soucast tradu. Ja ne, ale protoze jsem od tebe bral dva hrace za jednoho, tak jsem musel vybrat hrace, kteryho dropnu, coz byl Severson. Pujde normalne na waiver ted

Reagovat
smazaný uživatel

Fanfanka ty si první člověk který umí obchodovat s volnými hráči

Reagovat
Infernoqt

Zvážil bych to trade, kdybys do něj zahrnul Varlamova. Ale nic neslibuju...

Reagovat
Infernoqt

Mělo být na Coldrexe*

Reagovat
smazaný uživatel

Věděl jsem, že to nevydržím a začneš nad tím uvažovat

Reagovat
smazaný uživatel

**Nevydržíš Tenhle příspěvek je nějakej divnej, všichni se tu jenom pletou

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
El Campeon

poprosil bych ještě o radu.v tabulce maximum games mam u dou pozic (LW,D) červěně +2,dám příklad jestli tomu dobře rozumím:dnes mi hrají dvě levé křídla (Sobotka a Hyman) a Pánik,který má pozice LW,RW,ale toho mam dnes na RW (nehraje tam roli to,že Pánik je i pozice LW a dnes se mi tedy přičtou na pozici LW 3 zápasy?).takže,když dnes nenechám v sestavě Sobotku ani Hymana,tak se mi pozice LW srovná na nulu?

Reagovat
telka11

Panik se ti nepricte, jinak to pises spravne. Ale ty cisla ber spis jako indikator, abys moc neustrelil. Resit takhle brzo +2 je kravina

Reagovat
El Campeon

moc děkuju.tak zatim tomu nechám volnej průběh

Reagovat
Infernoqt

To jsem si říkal jednou u vztahu a po dvou týdnech byl konec. Tak hodně štěstí

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

*Jinak není od věci to držet na +2, pak přijde zranění a musíš jednat, shánět náhrady, a to nějaký čas potrvá. 82 zápasů na pozici je logických, abys vybíral hráče podle toho, jak se jim bude dařit.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni co máte 4 golmany dovolil sem si vám učinit nabídku k trade, zvažte ji golmanik by se hodil

Reagovat
Infernoqt

Sry, ale to jsou nabídky, ve kterých by mi furt neměl kdo chytat.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když nemám 4 golmany, tak nemám šanci vyjednávat? Já bych to třeba zkusil, ale nečekej, že ti dám nějakou stálici.

Reagovat
smazaný uživatel

A kterej ty seš?

Reagovat
Infernoqt

Jedinej, kdo tam má koncovku 2662.^^

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle noc se vydařila na to, že byl jeden zápas. Díky Henriku

Reagovat
telka11

Skjei taky potesil

Reagovat
El Campeon

Lundqvist zachytal

Price tolik práce neměl,i tak Rangers vyhráli,ale ten druhej neuznanej gol Montrealu mohl platit,ne?tam mi přišlo,že Pacioretty byl McDonaghem natlačenej do Lundqvista

Reagovat
Fabregas@ole

Souhlasím, taky mi přišlo, že tam byl Max natlačenej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

dnes to vypadá na super sportovní večer.nejdřív Boston - Colorado a potom 2 fot.kvalifikační šlágry no a na závěr dvě super hokejový bitvy,mimochodem jak je tipujete?

(Toronto - Chicago a Tampa - Washington)

Reagovat
Fabregas@ole

Tak postupně...

Od Bostonu čekám bídu, možná těsnou výhru nebo i plichtu. Málo branek. Koukám, že je už 9 zápasů v řadě doma neporazili ! Tvl. a to se jedná o Colorado

Chicagu má dneska chytat Forsberg, prvně jsem tipoval dvojku, teď si tak nejsem jistej. Ale hodně golů by mělo být

No a pak výhru Caps, Tampa na svou kvalitu kádru zatím s Floridou nic moc a spoustu inkasovaných gólů, Caps maj výbornou defenzivu...

Reagovat
El Campeon

tvl ta bilance,když hraje Boston doma je neuvěřitelná

ale co teprve série venkovních zápasů Calgary u Ducks 29 zápasů

Reagovat
El Campeon

*Calgary to dnes daj

Reagovat
Infernoqt

Před zápasem se rozhodne, jestli nastoupí někdo z trojice Getzlaf, Ritchie, Eaves... a už pomalu začíná trénovat i Lindholm a Vatanen. Každopádně Calgary je v plné síle, ale už jsem viděl podobné případy, kdy Flames v Honda Centru vedli o 2, 3 góly a odjeli s prázdnou.

Myslím si, že ten rekord o nejvíc výher na domácím ledě nad jedním soupeřem už zlomili. Jak dlouhou sérii měli Flyers proti Pittsburghu?

Reagovat
El Campeon

to nevim,jak dlouho trvala pensylvánská série,ale taky mam dojem,že Anaheim to už překonal

u Perryho je dnes prý taky otazník.marodka u Ducks je celkem početná,ale jak píšeš,tak se bude asi už dnes vyprazdňovat,takže pro ně dobrý.

Reagovat
Infernoqt

Ten depth squad je znát. Proti Flyers už měli potíže, s Arizonou to tak vůbec nevypadalo, jen potřebovali třetinu na souhru. Flames právě mají dost široký kádr a síly rozdělený do všech lajn, což by se mohlo ukázat jako problém. Nicéně Ducks vždy dávali Flames lehké góly a věřili si na ně. Jak by se náhodou kvůli zraněním pokazila šňůra, byl bych dost nasranej, protože i to je jeden z důvodů, proč jsem Anaheim začal před lety mít rád.

Reagovat
El Campeon

právě si myslim,že Calgary by dnes mohla pomoci marodka Anaheimu.favoritem jsou ovšem určitě Ducks

Reagovat
Infernoqt

Ani slovo

Reagovat
smazaný uživatel

No, chtěl jsem něco říct, ale raději pomlčím Snad i s tou obranou nemáš pravdu Sutera jsem měl vždy rád

Reagovat
Fabregas@ole

Konečně! Calgary

Reagovat
smazaný uživatel

Potichu, někdo je tady na to háklivej

Reagovat
Infernoqt

Najdi mi tým, kterej je neporazitelnej :)

Reagovat
Infernoqt

Ale myslím si, že i tak byli Ducks lepší. Smith tam pochytal přes 40 střel s čistým kontem, a to Ducks chybí dva klíčoví obránci včetně jedné celé útočné lajny. Je to škoda...

Reagovat
Fabregas@ole

Jedinej teda long-term injury je Kesler?

Jak už jsem avizoval, pro mě pořád Ducks mezi tři největší kandidáty na vítěze západu.

A Oilers? Pffff ....

Reagovat
Infernoqt

No Kesler na půl sezony, Vatanen a Lindholm si nesou zranění z playoff s Nashvillem a ti mají být out první měsíc. Ale včera už byli na prvním rozbruslení, což je dobrý náznak. Eaves a Getzy se zranili na tréninku a Ritchie si udělal něco při zápase s Arizonou. Getzy měl v noci první ostrej zápas. Já jim třeba nevěřím ani na titul v divizi bez two-way centra. Getzlaf to dělat nemůže a Vermette v tom není nejlepší. Tuhle práci dělal Bonino a po něm Kesler. Podle mě je to základ k úspěchu. Ale třeba ted inkasují goly na nezkušenost v obraně, což taky má svůj vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ti musim dát za pravdu. Kesler měl vloni vyhrát cenu za nejlepšího defenzivního centra Na jaře jsem byl nasranej, jak vymazal Kuznetsova

Reagovat
Fabregas@ole

Základ úspěchu bude taky třeba ze 40 alespoň jednou překonat brankáře

Eaves + ti dva obránci a zase to půjde Doufám, že Kaše bude příště ready...

Reagovat
Infernoqt

Ani nevím, co se mu stalo. Šel do kabiny a nahradil ho Cogliano.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi byl na kaši.

Reagovat
smazaný uživatel

Chvíli mi to přišlo trapný ale podruhý už jsem se tomu zasmál

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Oni mají vždy nejsilnější období kolem Vánoc Vítězem západu ale bude Chicago. Na Edmonton spadla deka, ale aspoň utichne ten humbuk okolo McDavida. Už mě to nebavilo číst

Reagovat
telka11

Deka po trech zapasech z toho jeden vyhra na McDaviduv hattrick? Nevim ti

Reagovat
smazaný uživatel

Neznám neporazitelnej, ale znám jeden, kterej se k tomu pomalu blíží - Capitals A že v noci prohráli nic neznamená Sezonu si voděj s prstem v nose.

Reagovat
smazaný uživatel

Boston už teče 0:2 . Jinak Toronto na Chicago moc neumí, ale chytá Forsberg, kterýho vůbec neznám. Nejzajímavější bude duel Capitals - Lightning, Ovečkina s takovouhle chutí jsem už dlouho neviděl. Určitě si ji bude chtít udržet.

Reagovat
El Campeon

no ten boston je ůplně marnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Devils pěkně zabojovali

Reagovat
El Campeon

no tam hlavně ten mladej Švéd hraje výborně,za dva mače má 5 bodů

Reagovat
Fabregas@ole

Bratt. 3 střely na branky, 3 góly

Reagovat
smazaný uživatel

těm to přeju

Reagovat
Fabregas@ole

Pánové, ty částky, kteří tam někteří solíte za volný hráče jsou přemrštěný. Těch 100 dolarů máte na celou sezonu. Pokud je tam volnej nějakej fajnovej hráč, tak třeba přitlačte na pilu a dejte cca 10-15 dolarů, aby jej vám nikdo nevyfoukl. Ale za řadovýho sráče viz. Schmidt, Vrána, kterýho stejně za pár týdnu pošlete doprdele a vezmete playera s lepší formou, dávajte třeba do 5 dolarů.

Reagovat
El Campeon

a já dal 50 za Sobotku

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám jistota je jistota

Reagovat
Infernoqt

50 dolarová pojistka. Je třeba podpořit české hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi na tom ještě dobře takovej Fanfanka má už jenom jeden dolar

Reagovat
telka11

s Vranou jsem ulitl no ale treba ten Rutta zatim vypada na super pickup, snad mu to vydrzi, ice time ma silenej

Reagovat
Infernoqt

Ulétnout s Vránou, taky ti to přijde vtipný?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
telka11

jako jn

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se to začíná rozjíždět.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Bombaj

Reagovat
El Campeon

myslíš to vážně

Reagovat
smazaný uživatel

To trade? už to tak je.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám tu trade od bombaye a čekám na tvou odpověd. Rád bych to potvrdil dřív než půjde spát

Reagovat
El Campeon

já to ještě promýšlim,nemůžu se rozhodnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Co teď budeš dělat s tolika gólmany?

Reagovat
smazaný uživatel

Musím počkat do pátku najednou jsem se v tom ztratil

Reagovat
El Campeon

nešlo to.lepšího golmana nemam a kapitán je prostě kapitán.

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitán Morgan se hlásí do služby.

Reagovat
El Campeon

taky mě to napadlo,když sem to psal

Reagovat
smazaný uživatel

Ted už odemě budete mít klid. Tu sestavu na chvíli uzavřu

Reagovat
Infernoqt

Nechci ti kazit iluze, ale Miller opravdu jednička v Anaheimu nebude. I když si to dost fanoušků myslí. Ale ne každej gólman má ukázkové každé utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

To mu říkáš brzo

Reagovat
Infernoqt

Však on to věděl, byl to jeho návrh.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě Miller určitě jednička bude

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Vancouveru držel tým v těžkých časech u Anaheimu bude taky. Gibsona jsem viděl párkrát a zdraví mu nepřeje, to bude doba kdy se dá Miller na scénu.

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem se najebal tak, že asi usnu u nějakého zápasu Na co budete koukat?

Reagovat
El Campeon

Montreal - Chicago

Reagovat
Infernoqt

Asi si hodim Columbus na první třetinu jako kulisu, jsem na ně zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Pche jsem chtěl koukat na Vegas a oni jsou až ve čtyři, to už budu dávno tuhej

Reagovat
smazaný uživatel

Columbus sem viděl celej ostuda z mého pohledu. Hvězdy za očekáváním, Panarin trapnej jedinej golman to tam držel. Bobrovsky bude hvězda sezony podle mě.

Reagovat
Infernoqt

Moje řeč

Reagovat
smazaný uživatel

Dej jim čas. Nové prostředí, novej styl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pacioretti - ma niekto zajem ?

Reagovat
smazaný uživatel

PACIORETTY

Reagovat
Fabregas@ole

Určitě

Vybereš si dva hráče z mýho trading blocku?

Reagovat
smazaný uživatel

Prepač tu funkciu nepouživam a neviem kde je , akych tam prosím maš ?

Reagovat
Fabregas@ole

Záložka League -> Trading Block. Tým Long Live the Lote

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Dik, našiel som to z Tvojho navodu.Diky za ponuku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho bral ale počkám si na tvůj návrh.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vážně? Draisaitl za Paciorettyho? sorry, ale ne

Reagovat
smazaný uživatel

Spomeň si na tuto možnosť o dva mesiace.

Reagovat
smazaný uživatel

OK ten trade za Laineho je taky vtip, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bych zájem, ale momentálně věřím víc jiným týmům. Pokud učiníš dobrou nabídku, tak ji zvážím.

Reagovat
smazaný uživatel

Vegas zatím velké překvapení. Novej prakticky nakompaktní tým, ale hrajou dost dobře. Výhra nad Dallasem je nabudila. Letos budou mým druhým týmem, kterýmu budu fandit.

Jinak díky tomu člověku, který vyhodil Neala ze sestavy. Dobrý hráč prakticky zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

...Nekompaktní...

Reagovat
Infernoqt

Říkal jsem si, že jim budu fandit, ale vytvořit si k nim to osobní pouto je nakonec těžší, než jsem si původně myslel. Přitom severní část Vegasu mám rád.

Zní to trochu nelogicky, ale když si mám vybrat, koho budu mít rád, tak se rozhoduju podle hráčů, organizace a taky dresů. A ač mám nějaké hráče rád, tak jsem těm dresům Vegasu nějak nepřišel na chuť. Kdyby to byla aspon pěkná černá...

Nicméně mít rád a fandit jsou dvě odlišné věci, takže když překousnu ty dresy, tak je „mám rád“.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda pravda- Dresy otrasne ,z hračov tam mam rad len Neala - možno neskor im budem fandiť ,ak tam pridu hrači ktorych uznavam a mam rad.Pre klub by ale bolo dobre ,aby sa v tomto roku nabudili a v ďalšom boli ešte lepši. Prajem si ,aby boli pre NHL prinosom a nie zaťažou.Prinos myslim v peknom kvalitnom dobre divatelnom hokeji. Depresivne mužstva zo spodnych priečok tabulky, ktore su tam rok čo rok by som najradšej dal preč a nabral tie, čo o NHL usiluju.Ale to neni vubec jednoduche.

Včera som čital ,že už aj Houston bude usilovať o NHL.

Reagovat
smazaný uživatel

Zanedlouho má být 32 týmů v NHL jsem slyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

První v západní konferenci ode dneška

Reagovat
smazaný uživatel

V noci nuda, žádné překvapení. Dnes by to mohlo být lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši komu vlastně fandíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Capitals

Reagovat
Fabregas@ole

Blues

Reagovat
smazaný uživatel

Pens a Toronto

Reagovat
El Campeon

Toronto

Reagovat
El Campeon

a poslední roky chovám lehké sympatie k Hurricanes

Reagovat
Infernoqt

Taky bych k ní choval sympatie, kdyby se jim aspon trochu dařilo. Ale Carolina je dlouho za očekáváním. Trochu se chytala jen jednu sezonu za posledních deset let... možná dýl. Tam to prostě hokejem nežije.

Reagovat
El Campeon

no nežije ty návštěvy jsou smutný,ale tak podobně to máš na Floridě a třeba v Arizoně

Reagovat
Infernoqt

Já měl hlavně rád staré dobré Buffalo. S Haškem pak Millerem v brance, pěkné černé dresy. V základní části sezony se celkem dařilo. Ted Buffalo vůbec nemusím. Nezůstalo tam nic z toho, co jsem měl rád.

Chovám jisté sympatie k Devils už od dětství. Sledoval jsem finále playoff s Ducks 03 a v té době jsem to přál ještě právě spíše New Jersey. Fandil jsem jim ve finále proti Kings 11/12, ale že bych je nějak sledoval, to se říct nedá. Hlavně New Jersey mě celkově nějak neoslovilo ani jako stát v USA.

Oproti tomu ke Carolině bych rád choval nějaký vztah, ale furt se snažím najít něco, co by se mi tam líbilo, jen v kvalitě a ambicích toho týmu to nejde. Tam se není čeho chytit.

Reagovat
El Campeon

ty starý dresy mělo Buffalo fakticky senzační a taky se mi moc líbily těm nynějšim (i když jsou to původní) chybí šmrnc.já si Carolinu oblíbil taky trochu kvůli Francisovi,to byl lídr,jak má být.teď je tam pár hokejistů.který mam v oblibě a strašně bych jim přál play off

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

Carolinu drzal nejaky cas Eric Staal nad vodou, ale tomu chalanovi tak isla forma do prdele, ze ani pekne nie je...

Reagovat
smazaný uživatel

Ted sestřelili dobře Edmonton. Ale čelili více jak 50 střelám

Reagovat
Neutron

Dres Haseka z Buffala mam este stale v skrini vtedy so Satanom to boli super casy, teraz je ten kader tak nezaujimavy a v podstate aj nekvalitny az na par vynimiek, ze to boli.

Reagovat
Infernoqt

Tak nějak. Ty starý černý dresy jsou nezapomenutelný. Moje nejoblíbenější, co jsem kdy měl možnost vidět. Ještě k tomu ten Hašek tam. Nedá se jinak než souhlasit...

Reagovat
Neutron

jedina skoda, ze v 98/99 neporazili Dallas vo finale SC, odvtedy nenavidim Dallas uplne najviac ako sa da

Reagovat
Infernoqt

Já Dallas nikdy extra nemusel, ale v té době tam chytal Ed Belfour a to byla taky třída. Teď ty světle zelené dresy se mi líbí víc než ty tmavé předím, ale na týmu jako celku nic nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Buffalo sem jako malý miloval

Reagovat
smazaný uživatel

Vyfot to bych rád viděl

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Neutron

Pojdem sa tam pohrabat, ono ked si to tak uvedomujem teraz, tak v zivote som ma dva dresy v zivote, jeden Jagra v Pittsburghu to bol nejaky fake ani neviem odkial, a jeden Haseka v Buffale obidvaja Cesi a Slovaka ani jedneho

Reagovat
smazaný uživatel

Já chovám sympatie asi ke každýmu kanadskýmu týmu. Tu atmosféru co dokáží vytvořit a to jak tam žijí hokejem

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Pět let sleduju aktivně Anaheim. Teď mají dost velkou marodku, ale jinak je to slušnej hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě Anaheim vždy přijde na podzim jalovej a na vánoční svátky vždy chytí formu.

Reagovat
telka11

Oilers

Reagovat
smazaný uživatel

A nemá nikdo rád Devils?

Reagovat
smazaný uživatel

Vegasu a letos jsem chtěl i Dallasu noo. Jinak mám rád Chicago a Penguins

Reagovat
raduinho

Toronto

Reagovat
Neutron

Colorado odmalicka a ked boli v totalnych srackach tak mi zacal byt sympaticky Edmonton, samozrejme je tam aj faktor McDavid...

Reagovat
smazaný uživatel

Colorado se nějak rozjelo.

Reagovat
Fabregas@ole

Docela jim přeju... měli být otloukánkem a ejhle...

Reagovat
smazaný uživatel

Dopřej jim času bejku. Sám jim moc nevěířm. Podle mě playoff nedají.

Reagovat
Fabregas@ole

Není tu někdo fandící Red Wings, nebo nějací Slováci?

Potřebuju udat Tatara a předpokládám, že nikdo nezainteresovanej by jej nechtěl

Jediným, čím mě za těch 5 utkání potěšil, je dnešní bitka s Haulou

Reagovat
Neutron

ja sice Slovak som, ale neviem co by ma prinutilo si vziat Tatara

Reagovat
Fabregas@ole

No, nic, půjde od válu

Reagovat
smazaný uživatel

Som Slovak a Tatar v NHL nema čo robiť - Bondra, Palfy , Demitra,Šatan,Višňovsky,Stumpel to boli triedy ale toto ? Posledny fajn hrači zo Slovenska čo v NHL ostali je Chara a Sekera - Majo Gaborik toho odrovnaju (li) zranenia.

Reagovat
Infernoqt

Líbí se vám ten novej beta tracker na stránce fantasy? Já si furt nějak nemůžu zvyknout. Chybí mi tam today's stats místo overal'sl vlevo v tabulce. I ten bílej design teď v noci bije do očí...

Reagovat
smazaný uživatel

Já na to nekoukám chodím na základní verzi.

Reagovat
smazaný uživatel

jde tam nastavit nějakej tmavej design, ale ten je koukám ještě horší než ten bílej

Reagovat
Infernoqt

Nejsem si jistej, kolik jsem dal v top formě minulou sezonu, ale možná jsem na dnešní noc zlomil svůj osobní rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

Si udělal dobře s tím Kanem koukám letos jsou hvězdy za očekáváním.

Reagovat
El Campeon

jj koukal sem se už ráno,že si z nás byl nejlepší hlavně u těch golmanů sem se zamyslel když mě ten večer nechytal ani jeden ze 3 brankáři jsou u mě zatim slabší článek sestavy,a to sem vkládal velké naděje do Raska,ale když ta obrana Bruins mu moc nepomáhá

Reagovat
Infernoqt

Loni jsem si bral Price z prvního kola draftu. Měl jsem desátej pick teda, ale podle mě jsou gólmani důležitým článkem, protože v případě výhry to máš převážně v rozmezí 8-12 bodů za noc. Tu normu 164 zápasů splnit nemusíš, viď, ale zase těch bodů... takže kvalitní gólman je určitě pilíř sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie minuli rok si mal viem to naisto nad 100 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si říkám jestli jsem se s tím Connorem močka Davidem neunáhlil. Prozatím katastrofa.

Reagovat
telka11

ti dam mocku

Reagovat
smazaný uživatel

Každej si od něj moc slibuje a nakonec edmonton za očekáváním. On i celej tým.

Reagovat
smazaný uživatel

po prvním zápase se experti shodovali, že udělá 100 bodů (myslím i jágr se o tom zmínil) a od té doby snad ani bod

Reagovat
smazaný uživatel

No to byla strašná sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Přemýšlel jsem a sem ochotnej nabídnout McDavida za dva adekvátní hráče. Nejlépe center a golman ale nechám na vás. Můžete rovnou poslat návrhy i s komentářem na webu fantasy.

Reagovat
Neutron

koho by si bral odo mna?

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych ale nemáš hráče co by se mi hodil.

Reagovat
Neutron

vsetci analytici v NHL sa zhoduju, ze Joe Thornton tento rok bude atakovat 120 bodov, nenechaj sa zmiast slabsim startom

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm

Reagovat
smazaný uživatel

To tě mohl naučit jedině Inferno, kdo jinej by mě pak donutil mu dát Kučerova za neproduktivního Kanea Už teď si říkám, že jsem možná udělal chybu. Ale co nadělám, mám Chicago rád

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infernoqt

Anaheim je bez Getzlafa, Eavese, Keslera, Kašeho a obránců Lindholma, Vatanena s Bieksou a nedají, ba i nepřestřílejí, ani Buffalo. Stydím se za ten lehkej počáteční los, ale prostě s takovou marodkou se nedá nic dělat. To s tím Sekerou v případě Edmontonu jsem ti psal a jsem stejného názoru.

Serou mě Kings, protože vždy hráli takovej pomalej defenzivní hokej se spoustou hitů a teď prohodili formace, aby měli větší sílu v každé lajně a hrají to podobně jako Capitals. Čiže se jim bude dařit v základní části, ale v playoff vyhoří.

Reagovat
smazaný uživatel

Som už pomaly odpisoval byvaleho kapitana Browna , to ako mu zobrali Cečko a kapitanom sa stal Kopitar a jeho slaba minula sezona som si myslel že vyhorí.Ale tuto sezonu mi robi radosť a stiahol som si ho aj z waiweru.

Stale čakam kedy sa chytia Eichel,Pominville,Pacioretty verím že dnes to pride !

Reagovat
Infernoqt

Sledujete ta nová pravidla ohledně vyloučení za sekání? Však je to směšný, se sotva někdo někoho dotkne a jde na dvě minuty sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo som videl rozhovor s Voračkom tak ten vravil , že si mysli že rozhodcovia to budu takto posudzovať 20 zapasov a potom sa to vrati do normalu (že to budu posudzovať po staru).Že to je vždy takto , keď NHL zavedie neake nove pravidlo do hry v ročniku.

No,som na to zvedavy ,či bude mať Voraček pravdu.

Ja som za toto pravidlo rad , nazory su roznia , to je jasne.Ale zvyhodňuje to utočiacich hračov , su presilovky atď.

Nechcem aby sa nam vratilo to , keď sa v NHL riešilo , že pada malo golov a uberalo sa z brankarskej vystroje.

Ale vravím , nazory sa roznia , niekomu sa to pači inemu nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Odvtedy , čo sa ubralo z brankarskej vystroje mam pocit , že to bolo nefer voči kanadskemu bodovaniu hračov z historie.Nič na tom nemeni fakt , že sa v minulosti hral uplne iny štyl hokeja.

Reagovat
El Campeon

mě se nezdá,že by hráči z let minulých byly znevýhodněný

http://www.goaliesarchive.com/z/whalers/goalie/liut.jpg

golmani měli tenkrát hlavně menší výstroj v oblasti trupu těla

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se ubralo něco z výstroje?

Reagovat
smazaný uživatel

betony nemaju širku ako mavali kedysi

Reagovat
Infernoqt

O jaké době se bavíme?

Reagovat
Infernoqt

Nejsem předplatitel večer o tom něco pohledám.

Reagovat
smazaný uživatel

Je možný že má Voráček pravdu ale pak si to budou spíš rozhodčí pískat jak se jim to zalíbí a to taky nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do ted to nechápu. Ani proč furt vyhazujou hráče z vhazování...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mi to nikdo nevysvětlí že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj,

Z tohto članku to všetko pochopiš , tak isto ako Ty som to nechapal ale teraz mi to je jasne.

http://nhl.cz/petr-adler-od-ceho-jsou-stara-pravidla-od-toho-aby-se-narusovala-ne/5013660

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci , čo maju v tyme Backesa a Bergerona tu mate odkaz na članok - už sa Vam bližia navraty

http://www.slovaknhl.sk/34606-backes-a-bergeron-sa-blizia-k-navratu-do-hry.html

Reagovat
Fabregas@ole

To jsou tvoje články?

Bergerona už čekám ve čtvrtek na ledě, dropoval jsem O' Reillyho. Sám, nevím, jestli jsem udělal dobře... Sabres, stejně jako Bruins zatím žádná sláva...

Reagovat
smazaný uživatel

Nie , moje članky to nie su , tu stranku sledujem už niekolko rokov , neni zla a človek sa tam všeličo dozvie.

trebars toto

http://www.slovaknhl.sk/ko_blog_view.php?id=528

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Sabres - jo žadna slava , stale mi ale niečo vravi daj im čas.Mam v tyme Eichela a Pominvilla stejne verim a myslim si že bude ohňostroj a urobia nadpriemernu sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Co to je tvl Korčuloval?

Reagovat
smazaný uživatel

bruslil tvl

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase výraz tvl. Jako ten slovák Josef Havrila na nova sportu. Vždy když komentuje nějaké utkání tak mluví o věcech, co nikdy neslyšel a možná ani neexistujou. Ale ted jsem se tam smál výrazu pozerajte sa ako to tam Mkhitaryan špurtuje na branku ten úplně vyšpurtoval.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl to je divne, že s tym mate stale problemy

Reagovat
smazaný uživatel

Kučerov - ak da gol v Columbuse vyrovna GRETZKEHO rekord !!!

http://www.slovaknhl.sk/34607-kucerov-sa-skvelym-startom-pripojil-k-elitnej-spolocnosti.html

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Buffalo a krasne čierne dresy-

Čital som tu na strankach diskusiu o Buffale a peknych čiernych dresoch , šlo o tieto dresy ?

http://www.sportslogos.net/logos/view/8rs7u7s4fgy87ohnmbgbqt4ln/Buffalo_Sabres/1997/Dark_Uniform

Reagovat
Fabregas@ole

Nudné, stejně jako nynější Golden Knights

Ty, se šavlí, co nosí teď, se mi líbí mnohem více.... možná taky proto, že připomínají bílé dresy Blues

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

tak o ktorych ste to tu pisali ?

Reagovat
Infernoqt

Já o těhle. Ale ani ty druhé černožluté nebyly špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné

Reagovat
Infernoqt

Tvl to nemám rád, jak hrajou oba týmy z mé základní sestavy proti sobě. Columbus nebo Tampa -.- rád hraju s tím stejným.

Reagovat
Fabregas@ole

Pane Neutrone, co tam děláte za čachry s Keslerem? Předpokládá se, že do konce roku si nezahraje....

Hoď si jej na IR post a ihned si stáhni někoho z volných hráčů

Reagovat
Neutron

uz ma Thornton totalne stval zahra cca to iste co nehrajuci Kesler

Reagovat
Neutron

ale samozrejme diky za radu!

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se nám rýsuje jedna z nejvyrovnanějších fant za poslední roky. I náskok 150 bodů se dá s trochou štěstí za týden smazat.

Reagovat
smazaný uživatel

No doufám mám zatím jeden z nejlepších týmů a výsledky pod úroven... Ale tahle sezona je celá nějaká divná.

Reagovat
Infernoqt

Tak na tréninku se zranil i ponocnej Perry nakonec. Tím Anaheimu odpadávaj už rovnou dvě základní lajny.

... prej dostal pukem do obličeje. Nic pěkného.

Reagovat
El Campeon

tak to je pech já dal pryč Silfverberga,protože při tý marodce se domnívám,že se tam nemá pořádně s kym sehrát a je pravda,že možná i kvůli tomu zatim nebyl dobrej,zkusil sem vzít Perrona z Vegas

Reagovat
Fabregas@ole

Řekl bych, velice dobrá volba

Reagovat
smazaný uživatel

Blbe rozhodnutie

Ani ja to nemam rad keď hraju proti sebe hrači z mojho tymu. DNES SA MI STALO TOTO

Rozhodoval som sa či nasadim Hartmana z Chicaga alebo Schwartze zo St louis.

Nasadil som Hartmana CHYBA .

Chicago prehralo a Schwartz dal Hatrrick

Reagovat
Infernoqt

to nasere

Reagovat
Fabregas@ole

Chicago bylo dvě třetiny úplně marný, až pak v polovině třetí jsme jim nabídli šance díky vyloučením Sobotky. Jinak třeba na scoring chances 18:5, nebo tak nějak podobně

Já třeba nechal Toewse na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasadzovanie golmanov

Na tejto stranke zistite rychlejšie než sa objavy vo Fantasy zelene kolečko , že brankar bude nasadeny.

https://www.dailyfaceoff.com/starting-goalies/

Reagovat
Fabregas@ole

Ale není to tak vždycky, že by na DF byly ty aktualizace rychleji. Ale je dobrý to sledovat i tu i na Yahoo

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar volové, co dneska? Jaktože mám na lwčku +4 a to jsem tam nic neměnil?? Aspon si nepamatuju.

Reagovat
El Campeon

nevim jestli ti to přesně vysvětlim,ale musíš někdy hráče vynechat,protože jestli máš na LW 4hráče a točíš je,tak ti naskakujou zápasy do+ vem si že na pozici LW máš 82 zápasů a v základní sestavě máš 2xLW takže na konci základní části budeš mít 164 zápasů,když by se stalo,že 4 tvý LW by hráli všichni v jiný dny a ty bys je tak mohl střídat jednoho na každej den,měl by si na konci za všechny 328 zápasů,nebo tak nějak sem to pochopil já nevim no.jestli si na tom LW ty hráče fakt neměnil a máš tam od začátku ty dva stejný,tak to taky nechápu

Reagovat
Infernoqt

Však on to ví, hraje to s námi víc než tři roky

Ono to občas přičte dopředu, než všechny týmy odehrají svůj zápas. Tzn. že dnes mám +1 na RW, ale dnes mi na té pozici nikdo nehraje, tak zítra tam budu mít normal 0.

Reagovat
El Campeon

tak třeba ty 3 roky sbíral odvahu zeptat se

Reagovat
smazaný uživatel

Nesbíral

Reagovat
Infernoqt

Může se mi ozvat manažer týmu Alaskan Pipelines?

Reagovat
Infernoqt

Tyhle góly do prázdné jsou fakt největší zmrdovina. Mám na ledě 4 hráče Columbusu a všichni -1 v danej moment.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten McDavid je fakt trapnej.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Infernoqt

To se mi na profesionálním hokeji líbí, to samé uznání co hráči dostávaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

muze si za to sam ale

Reagovat
Infernoqt

Tak k dnešnímu dni mám v týmu hráče s rankem 1, 2 i 3. Všichni jsou z Tampy.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Fabregas@ole

Snad už se jim brzy přestane dařit, jinak jsme nahraní

Reagovat
Infernoqt

Ta Tampa mi právěže vystřílela i minulou sezonu, než se zranil Stamkos. Teď jsem měl kliku, že mu po zranění spadl při draftu ranking, tudíž mám o jednoho lepšího hráče víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Savarda jsem chtěl sebrat, ale dal jsem menší částku. Nechápu, jak může někdo odhazovat takhle dobrý hráče

Reagovat
Infernoqt

NEWS: Goalie Malcolm Subban has been placed on the injured reserve list. He is expected to miss approximately four weeks with a lower-body injury.

Se jim ta brankářská situace pěkně rozpadá.

Reagovat
El Campeon

a já si ho chtěl včera stáhnout z waiveru.už sem na něj dal i nabídku,ale ještě,že sem vstal dřív a stihl ho vyměnit za Johnsona z Buffala,tak doufám,že po dobu co je Rask mimo něco odehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Je jem otazkou casu nez se vegas prestane darit. Uz takhle je kazdej prehrava to tempo se proste neda udrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuzu mit tak dobrej tym a hrat tak blbe. Edmonton navrat k ledu a ja mam zrovna Davida i Talbota!

Reagovat
El Campeon

jj to je pech před draftem by ho každej bral a teď to s nim tak suprově nevypadá.hlavně ještě po tom prvnim zápase,všichni mysleli,že dá 100 golů a 200 asistencí... ale né,on ti ještě nasbírá určitě spoustu bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Mcdavida by si při draftu vzal asi každý. S tímhle nepočítal nikdo.

Reagovat
Infernoqt

Zato Couture ti chytá formu.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.slovaknhl.sk/34693-bizarny-incident-nahneval-quicka-a-priniesol-nove-otazky-video.html

Ak by sa toto stalo a Los Angels by vyhralo že by neinkasovalo gol pripiše sa vo fantasy brankarovy ktory kvoli takejto kravine striedal na 36 sekund čiste konto ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo by

Reagovat
smazaný uživatel

Zach Parise - mi je ho luto , mam ho rad (Bombaji Ty ho maš v mužstve) članok Ťa asi nepoteši

http://www.slovaknhl.sk/34689-zach-parise-udajne-zvazuje-operaciu-chrbta.html

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Minnesotě bude dost chybět. ,

Reagovat
smazaný uživatel

San José se nečekaně zvedá ze dna. Ted hrajou parádní hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

No furt to není žádná sláva

Reagovat
smazaný uživatel

To playoff by dát měli.

Reagovat
El Campeon

jednou vynechám Drouina a on zrovna zahraje

Reagovat
Neutron

Nechce niekto McDonagha za brankara ?

Reagovat
Fabregas@ole

Zajisté, exkluzivně pro tebe tu mám Kinkaida

Reagovat
Neutron

niekto lepsi by nebol?

Reagovat
Fabregas@ole

Tak to není špatnej golman. 91,3% minulej rok, dokonce lepší než Schneider a odchytal třetinu utkání Devils

Já vím, že bys chtěl brankářskou jedničku, ale ti teď už málokdo vymění za obránce... bohužel

Reagovat
Neutron

achjo asi som si mal lepsie precitat prispevok od inferna kde situaciu ohladom brankarov celkom podrobne opisuje

Reagovat
El Campeon

nemluv mi o golmanech

Reagovat
Infernoqt

A co teprve, když se nějakej zraní!

Reagovat
El Campeon

zase z toho můžou vytěžit ostatní.třeba teď Neutron má jistotu,že Dansk i Khudobin mu budou nastupovat,takže by tu pozici mohl dohnat,druhá věc je,jaký budou podávat výkony

Reagovat
Infernoqt

Máš 4 gólmany a z toho je jeden day to day, zas tak zle bych to neviděl.

Reagovat
Fabregas@ole

Ještě abych nastínil, jak vypadala situace kolem golmanů přibližně měsíc před koncem ligy:

Drtivé většině (včetně mě) chyběly starty, byli jsme třeba na (-8). Začali jsme brát z waiveru všechno, co má dvě nohy a jednou za čas si obleče brankářskou výstroj. V lize nás bylo 12 a někdo měl třeba 5-6 brankářů Dokonce i brankářský dvojky byly prakticky nevyměnitelný. Útočníky jsme měli např. (+10), takže ti nás vůbec nezajímali.

Velká škola života v bodované fantě

Reagovat
Neutron

ja uz teraz mam -9 vidno, ze to hram prvy raz

Reagovat
El Campeon

tak to na tom s -4 ještě nejsem tak zle

Reagovat
Infernoqt

Se dá dohnat. Na druhou stranu musíš zvolit dobrou strategii. Já třeba při draftu bral dobré gólmany bez ohledu na jména předem. Nějak ultra silnej tým ti draft nezaručí, ale trade by mohly... když máš kliku. Teď si může nahrát třeba centra na 10 kol dopředu, což je asi nejlehčí pozice na obsazení, a pak posbírat všechny možné gólmany z waivers. Klidně ti dám za pár dní Pavelce.

Reagovat
smazaný uživatel

Já -6

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tahle noc stála za houby 7 hráčů v akci a jediná aistence Pointa

Reagovat
Infernoqt

Tj, já třeba pravidelně mám každý rok pomalej rozjezd. Koukni na Connora, ten loni attakoval první trojku a teď se mu nedaří. Ale furt to není nic, co by se za týden nedalo vymazat.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak přijde noc, kdy ti tři hráči udělají 40 bodů

Reagovat
Infernoqt

The Vegas Golden Knights have given forward Vadim Shipachyov permission to seek a trade after only appearing in 3 regular-season game this season and scoring 1 goal. On Monday, he was reassigned to the Chicago Wolves of the AHL. In the offseason, he signed a 2-year deal worth $9M.

No když mají v týmu takovou kvalitu, že si mohou dovolit nechat jít takového hráče, tak proč ne...

Reagovat
Neutron

uprimne od neho som ocakaval ovela viac, vyzera to tak, ze bez Dadonova s Gusevom to taka slava nie je a hlavne KHL je kvalitou asi o dost inde ako NHL...skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál asi tři zápasy tam musel mít problémy s vedením nejspíš

Reagovat
Neutron

hej aj to je moznost, ale podpisat ci hraca na 4,5 mega za rok a odpisat ho po troch zapasoch to je uroven

Reagovat
smazaný uživatel

Super! Z waiveru jsem stáhl Stewarda a Kellera

Reagovat
El Campeon

pánově,máte někde tabulky konečnýho pořadí z minulých ročníků?abych si udělal představu.

Reagovat
Fabregas@ole

https://archive.fantasysports.yahoo.com/archive/nhl/2016/47552/standings

Nenajdeš tam ale tu bilanci +/- na jednotlivých postech. A měl jsme pravdu, končil jsme se 6 brankářema v týmu

Reagovat
Infernoqt

Ty jo, já si normálně nepamatuju, že bych měl loni Atkinsona. Ale třeba takový Ducky Baby určitě měl Crosbyho a toho tam taky nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude tím, že jsi ho neměl

Reagovat
Infernoqt

Díky díky

Reagovat
El Campeon

dík,ale mě se to nezobrazí,protože sem tu sezonu nehrál

-You are not allowed to view this page because you are not in this league.

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Taky díky vid. Ted vypadám jako totální neschopa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ses ještě pochválil

Reagovat
Fabregas@ole

Soráč, to mě nenapadlo

Reagovat
El Campeon

OT:vsadíte si občas někdo?já zkoušim čas od času střelce a dneska mi to nevyšlo o jednoho

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-75488650449&idb=-1&hash=882ec7e8&t=dGlrZXQgMTU5IHphIDVLxI0gS08%3D%0A&affid=PAFMimDu2o4ez9Z0DFTMXA%3D%3D&popup=1

Reagovat
Fabregas@ole

Dávám, no Když se mi tam líbí nějakej kurz, max dva střelce za noc, sóla. Pod 3,5 nedávám vůbec.

https://tinyurl.com/y8bcthld

https://tinyurl.com/y7e7oghq

Reagovat
El Campeon
Reagovat
mike.84

čaute - sledujete někdo premier league pravidelně ? dělam fotbalový podcast už půlroku tak mě napadlo že když budeme v ramci fanty v kontaktu na delší dobu tak pokud někdo z vas fandíte někdomu v EPL nebo ji sledujete tak dole máte odkaz at máte představu.

a už si někdo ode mě vemte Okposa doprdele

https://www.facebook.com/fotbalpodcast/

https://www.youtube.com/channel/UCjMVTwpFCp6N3BIZ7dB_PtQ/videos

Reagovat
Infernoqt

Já ti nevím, viděl jsem v pozadí logo Chelsea.

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
mike.84

nechapu ? :D

Reagovat
El Campeon

jedna technická:včera sem měl v základu Hellebuycka,ale nehrál.počítá se to do pozice,když nenastoupí?

Reagovat
Infernoqt

Jen když nastoupí

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Babcok je u mňa NUMERO UNO !!!S nim mam Toronto strašne rad a s hračmy ktorych tam doviedol.

http://www.slovaknhl.sk/34749-kratky-intenzivny-trening-babcock-je-s-hrou-leafs-nespokojny.html

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím já ho třeba v Detroitu moc nemusel

Reagovat
El Campeon

co asi Babcock náplanuje na dnešek Toronto mi letos přijde hodně nečitelný,nad papírově silnými soupeři je schopné vyhrát a s těmi možná slabšími mají problémy.aby takhle nevypadala celá sezona s takovou to na play off nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

Jim očividně vyhovuje ten rychlý hokej, ale třeba na San Jose se už spoustu let nechytá.

Reagovat
El Campeon

tak San Jose je proti nim hodně zkušenej zkušenej tým,ale zdá se mi jakoby se ostatní soupeři letos na mladíky naučili hrát,a hlavně je už nikdo nepodceňuje,jak tomu mohlo být minulou sezonu.

Reagovat
El Campeon

Tavares poslední zápasy nabírá skvělou formu

Reagovat
telka11

Nejaky zajemci o Couturiera/Monahana za top 50 D nebo kridlo? Centr je sice prebytkova komodita, ale oba jsou top 50 a mam jeste O'Reillyho

Reagovat
smazaný uživatel

Vegas se zranil už i Dansk to je nehorázná smůla

Reagovat
Infernoqt

Ale jen day-to-day. Oni tam musí mít nějakej hodně přísnej režim, aby se sehráli. Proto ta zranění. Není divu, že to odnesou nejdřív golmani. Ti jsou nejvíc zapřáhlí.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, jak tu někdo furt tahá samé golmany VGK z waiveru

Reagovat
Neutron

ja som s brankarmi na tom tak zle, ze uz neviem co robit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou ty začátky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

ta videa super

Reagovat
smazaný uživatel

Zdarec tak jaká? Torontu ta forma pěkně spadla, ale dnes jim věřím. Anaheim má pěknou marodku.

Fabregas - pěkný tah s tím NYR. Ještě po druhé třetině jsem jim vůbec nevěřil, ta hra vypadala na ručník a ve třetí to otočili.

Reagovat
smazaný uživatel

Toronto - Dneska Anaheimu bez Getzlafa neverim !

Toronto vyhra 2:5

Reagovat
Fabregas@ole

Díky

Ducks mají marodku, ale věřím, že jim dneska Rakell+Silfv a důrazná obrana budou na bod stačit. tip 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci vsadzate v Tipsporte ? Ake tam mate uživatelske mena ? Mohli by sme dať dohromady niekedy neaky tiket prebrať zapasy tu na fore.

Dale by sme na zapasy tri dni cez vykend , keď sa hra toho hodne.

hm ?

Reagovat
smazaný uživatel

moje je - mar190282

Reagovat
El Campeon

já mam Ocelak1

Reagovat
smazaný uživatel

to si Ty ? ? ? ? ? ? sa picnem , už som par Tvojich tiketov na tipe videl ! Si dobry

Reagovat
El Campeon

no ani nejsem já to hraju stejně spíš pro zábavu.nějakou korunu to za měsíc hodí,ale nic velkýho.

Reagovat
Fabregas@ole

Já už výše dával nějaký svoje tikety z Tipáče. Sázím hodně, nejen NHL. Ne však za velký vklady.

Tohle trochu výjimka

https://tinyurl.com/y93surgm

Jinak kvůli tiplize dávám i na Chanci. Třeba dnešní střelci

https://tinyurl.com/y8xe9yzl

https://tinyurl.com/ycy46va7

Ještě jednou prosím sepiš tu poslední otázku...

Reagovat
Infernoqt

Jakou máš úspěšnost?

Reagovat
Fabregas@ole

Za jaký období?

Já to fakt beru jako koníček, kterej mě "nic" nestojí. Já bych řekl za poslední rok šul nul

Reagovat
mike.84

ty vole congrats... jinačí vyhra ,...

Reagovat
smazaný uživatel

Som v praci a nemci nam tu blokuju tipovacie a porno stranky . Doma na to kuknem možno podla prezivky budem poznať aj teba z tipu alebo chance.

Reagovat
smazaný uživatel

Piatok , sobota , nedela tieto hracie dni by sme si mohli dať tipy tu na forum , samozrejme iba ti kto chcu .Podla prispevkov a otazky aku maš uspešnosť si asi v baliku a nepotrebuješ poradiť s tipmy.

Mne by si ale pravdepodobne pomohol neak sa do prdele v tipovani nedari.sazam už dlho

Reagovat
El Campeon

pěkný

Reagovat
mike.84

ja sem na chanci. davam vždycky 2 střelce nebo 2 zapasy nhl a vždycky třeba za 50 kč nebo tak a postupně to skladam ty vyhry na tisicovku, pak to všechno mrdnu na jeden match premier league na chelsea WIN a mužu začít odznova..

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Fabregas@ole

Super koníček, nic tě to nestojí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
mike.84
Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Fabregas@ole

Tým Alaskan Pipelines (manažer Erik) je úplně mrtvej. Co s tím, commishi?

RAM 2662, ty hráče, co máš day-to-day můžeš dočasně dát na IR+ post a vzít si místo něj někoho jinýho

Jack Daniels hraje? Tam mě to příjde taky napůl mrtvý. Ho-Sang Not-Active v týmu

Reagovat
Infernoqt

Jack hraje, jen to nastavuje jednou týdně a Ram má svou hlavu. Alaskanovi napíšu.

Reagovat
Neutron

zisiel by sa mi Gibson z jeho tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by se jeho tým rozděloval tak bych mohl vybrat hráče jako první? (jsem jakoby poslední)

Reagovat
Infernoqt

Jj, ale počítal jsem, že to nebude dřív než v období kolem Vánoc. Ted je fakt ještě brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba jsem tomu dával čas čéče

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufal, že se vrátí do sestavy.

Reagovat
mike.84

pokud žerete fantasy a neznáte seriál THE LEAGUE tak doporučuji. je to sice o NFL ale spíš se tam jedná o fantasy uchylaky a jak to denodenně řeší.. je už tuším 5 možná 6 sezon. ja už to přestal sledovat ale bylo to hodně solid.. serial bez nahraného smíchu.

Reagovat
Fabregas@ole

Komplet nasledované Super záležitost

Reagovat
smazaný uživatel

NFL vůbec nemusím, tak pokud je ten serial jen o tom asi mě to bavit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Tipovanie - ukažem tu par listkov kamoša , kedysi s namy hral fantu , ešte tu staru nebolo vtedy ešte Yahoo.

O vykende spravil zasa 109 000 Kč.Tikety už ale nezverejňuje (takže si ho ani nedavajte do sledovanie) , sem tam ho stretavam v praci a vyhry mu priniesli aj vela zla v podobe zavisti a otravovaniu aby pučil.Ma koule za taky ranec by som to ja nedaval .Tiketov z jednou chybou ma ranec.Zapasy moc netipuje skor toto -

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-75273599417&idb=-1&hash=b456d45f&t=dGlrZXQgNzggemEgMiAwMDBLxI0gT0s%3D%0A&data=&affid=lUAYaS2OkaYbT1Hejv4wDA%3D%3D

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-75260545832&idb=-1&hash=7bd131bb&t=dGlrZXQgNDIgemEgMSAwMDBLxI0gT0s%3D%0A&data=&affid=lUAYaS2OkaYbT1Hejv4wDA%3D%3D

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-75347556287&idb=-1&hash=496f2f53&t=dGlrZXQgMzQgemEgMSAwMDBLxI0gT0s%3D%0A&data=&affid=lUAYaS2OkaYbT1Hejv4wDA%3D%3D

Reagovat
El Campeon

Reagovat
mike.84

fotošop ... haters gonna hejt

Reagovat
smazaný uživatel

DNES SA NEDA NEVYHRAŤ !!!

Reagovat
Fabregas@ole

Vyhecoval jsi mě taky k sestavení kombíka

https://tinyurl.com/ycfn7do9

Jsou to jakoby sóla, bez kombinací v rozpisu.

Reagovat
Fabregas@ole

+ k Domimu i analýza

Reagovat
El Campeon

moje dnešní taktika vyšla naprosto skvěle,až teda na pozici centra,kam sem měl dát místo Kopitara Matthewse.ušetřil sem si místa na pozicích a ty hráči,který sem nechal sedět zahráli stejně všichni tužku(ještě sem mohl nechat na střídačce Klingberga,kterýho sem i chtěl,ale nakonec díky jeho dočasným dobrým výkonům mi to nedalo a postavil sem ho ) i golmany sem trefil takže dnes spokojenost

Reagovat
Fabregas@ole

Jo, byla to zvláštní noc. Největší hvězdy se moc neprosazovaly (Pens, Caps, Tampa), ale jinak góly padaly hodně...

Reagovat
El Campeon

no právě,že některý zápasy byli na goly hodně chudý.4 zápasy z 12 byly jen o max 3 golech.jinde se to,ale sypalo můžem bejt rádi za to,že Tampa se ve 2 z posledních 3 zápasů prosadila jen jednou aspoň nám nikdo závratně neodskakuje

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Neutron

ak zacne teraz Crosby drtit tak ma asi jebne

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Na to by si člověk lehce zvyknul, kdyby ty zápasy začínaly všechny takhle hezky "brzo"

Reagovat
smazaný uživatel

Long live note si dela pekny naskok zatim co u me ten tym nenaplnuje svuj potencial. Snad se tech 100 bodu da dohnat ale uvital bych aspon jednoho golmana jeste.

Reagovat
smazaný uživatel

Cows jsem vam asi omylem kliknul na zruseni trade. Jsem to nad ranem nejak proklikaval abych zjistil udaje hracu a s fantou na yahoo nemam zkusenosti tak se omlouvam.

Reagovat
Neutron

uplne v pohode ja som aj lutoval, ze som to prijal takze diky za zrusenie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to hej

Reagovat
Fabregas@ole

Odemne taky veto

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj,

Bombaji diky za trade daj mi prosim par dni na rozmyslenie.Je to moc zajimave ale toto musim premyslieť.Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Abys mu neskočil na špek

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle už se zvedám. Zajímavé, že mi nejvíc bodů získávají Point a Keller které jsem získal z Waiveru v podstatě za nic

Reagovat
Infernoqt

Tak to bývá a mám radost za tebe. Ale být tebou, tak furt přemýšlím dopředu. Tihle hráči z waivers s rankem 200+ jsou z 90% jen otázkou dočasné formy.

Reagovat
smazaný uživatel

jj zvlášť u Kellera to bude klesat, ale věřim, že to pojistí Draisaitl, Laine a Werenski

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby sis náhodou nebyl jistý, já bych ho bral

Reagovat
smazaný uživatel

To je v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

-8 u golmanu. Ty vole to to vedu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem si to schválně projel u ostatních týmů a jen Yukon jako jedinej je dokonce v plusu. Ram je na nule a dva s -1 zbytek aspon -3 a víc.

Reagovat
El Campeon

jeden z nás má dokonce -12 sem koukal

Reagovat
smazaný uživatel

Fanfanka není to holčičí jméno?

Reagovat
Infernoqt

Jak můžeš váhat? Ovšem že je.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to holka, Mariánka jí říkáme, ale byla narozena jako hermafrodit, tak má dodnes občas potřebu se projevovat jako muž.

Reagovat
smazaný uživatel

fanfanka - jo bola to super holka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tušil jsem, že to trade Kučerova bude chyba, ale že až taková Kane byl ještě loni nejlepší hráč ligy, ale ono se celkově Chicagu nějak nedaří tedkon...

Reagovat
Infernoqt

Tak to máš asi výpadek krátkodobé paměti , protože jsi ještě nedávno tvrdil, jak Chciago urve divizní titul, zato u Tampy není jisté, jestli se vůbec do playoff dostanou (jako loni).

Reagovat
Infernoqt

Každopádně Kaneovi se „nedaří“ (aspoň ne tak, jak by mělo), protože tam nemá tu ofenzivní podporu. Panarin byl v tomhle ohledu mistr asistencí, zatímco Hartman mu to tam tak neháže. Do teď vlastně nevím, co si Hawks od té výměny Saada s Panarinem slibovali, očividně to zatím tolik neprospívá ani jednomu. Za ten výpadek v prvním kole s Nashvillem si můžou sami. Hlavně první zápasy je přehrávali, než Preds pochopili, že na ně mají a dají se porazit. První zápasy je držel Rinne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, Panarin jim neskutečně chybí

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem sice říkal, ale tak trochu jsem v duchu tušil, že to nedopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vymaštěnec jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuuuu ten trejd som nechapal , nechapem a nikdy nepochopim , veď Tampa valila bez Stamkosa minuli rok a to sa tento rok ku Kučerovy pridal uzdraveny Stamkos.Bolo jasne, že budu v laufe.

Reagovat
Neutron

Fanfanka - sorry, Duchena teraz nepustim, ocakavam, ze ked ho konecne vymenili tak by sa mohol nakopnut

Reagovat
smazaný uživatel

Chapem , prajem Ti nech sa mu dari mam ho rad a očakavam od neho aspoň prvych 10 zapasov za Ottawu velke veci.

Neviem presne , čo sa mu v Colarade stalo a asi ani on o tom nechce neak z novinarmy hovoriť , ale som rad že už ide z Colorada preč, evidentne sa mu tam nechcelo hajiť barvy Colorada.

Držim palce nech sa dari aj Tebe ! Čest

Reagovat
Neutron

neviem ci hned bude predvadzat nieco extra, ale nemam moc dôvodov ho menit teraz. Co sa mu stalo tiez neviem, ale vraj minuly rok v decembri poziadal Sakica nech ho vymeni, ci v tom bola otazka motivacie neviem, ale asi chcel proste zmenu, no a vzhladom na to, ze sa ta vymena natahovala skoro rok tak isto nehral v uplnej psychickej pohode, ved uz niekedy v januari verejne povedal, ze by chcel ist prec z Colorada.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanfarka: Sice je to zajímavý návrh, ale McDavidovi to zatim tolik nejede a Doughty, Lundqvist, Point a hlavně Werenski jen za McDavida je vtip...

Reagovat
smazaný uživatel

No já mu taky dvě jedničky v bráně za golmana nedám. By mi pak neměl kdo chytat

Reagovat
smazaný uživatel

to nebolo len za McDavida , mal si tam aj kridlo a golmana Condona.

Reagovat
smazaný uživatel

to nebolo len za McDavida , mal si tam aj kridlo a golmana Condona.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad to říkám Fanfanka, ale asi sis neměl vyházet ty hráče po draftu

Reagovat
smazaný uživatel

To nebola žiadna chyba naopak urychlilo to proces prestavby mužstva , teraz som tak skoro v polke prace s mužstvom.

Reagovat
smazaný uživatel

Body vo fantasy hračov vyhodenych po drafte pridelenych automatickou volbou

NEAL - 62,80

Reinhart - 19,20

atď - som rad že som ich povyhadzoval a nelutujem toho.Pisal som , že ma čaka vela prace s tym mojim mančaftom .Nebojte kluci nevzdavam to a chcem vas ešte poriadne poprehaňať.Mame za sebou iba jeden mesiac suťaže.

Reagovat
smazaný uživatel

Neal - tie body nahral zo začiatku a nečakam , že bude tak bodovať ako bodoval.Vegas pojde dole vodou uvidite.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksson ktoreho som vyhodil sa asi po troch zapasov zranil a divam sa že a doteraz nehra - ďalšia dobra volba

Reagovat
smazaný uživatel

NAMESTNIKOV - zobral som z waiwru !

Reagovat
smazaný uživatel

SERGACHEV

DUSTIN BROWN

boli brany z Waiwer

Reagovat
Fabregas@ole

Na draftu se liga nevyhrává.

Reagovat
smazaný uživatel

Kellera taky

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pěkný, ale co mi to posíláš za nabídky trade, to nejsou vůbec sobě rovný přestupy . A v každým případě mi chceš vzít obě moje jedničky z branky. Kdo by mi pak jako chytal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli zrovna tohle byl dobrej tah nebo jestli ho táhne Kucherov se Stamkosem

Reagovat
El Campeon

všiml sem si,že jsou návrhy na trade s hráčem Alaskan,je tedy ve hře nebo ne?

Reagovat
Infernoqt

Jsme komplet.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Infernoqt

Ducks announce Ryan Getzlaf had surgery to repair a fracture to his zygomatic(cheek) bone. Recovery could be up to 2 months. He had screws put in.

Reagovat
El Campeon

nevíte někdo,kde se daj pozerat highlighty v hd

Reagovat
mike.84

youtube, dokonce i rozšířené highlighty, nejenom goly . kanál PRO hockey (ruské popsiky, ale USA language)

Reagovat
El Campeon

díky

Reagovat
smazaný uživatel

GABORIK - som na neho fakt zvedavy pri dobrej forme LA

http://www.slovaknhl.sk/34916-dalsi-pokrok-gaborik-sa-pripojil-k-spoluhracom.html

Reagovat
Fabregas@ole

Já si myslím, že to bude bída. Mezi první dvě lajny se prozatím nedostane a ta třetí lajna LA není moc produktivní, spíš hraje hodně do těla a defenzivně. Udělá nějaký bod v přesilovkách, jinak nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Prave , že LA mi prijde že m teraz tvrdy štyl a Gaborik je hodne krehky hrač nechodi do subojov a nnemlati sa.Skor doražač pred branou a rychlosť v tom je dobry.

Myslim si , že ak by nebol zraneny LA by ho už minuli rok vymenilo

Reagovat
Neutron

Mam pocit ze Majo uz co to zo svojej dynamiky pohybu stratil

Reagovat
Infernoqt

Tam přijde a zkurví jim mentalitu

Reagovat
smazaný uživatel

Tiežz nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Už se stalo

Reagovat
El Campeon

jak je to s hráči,kteří mají status DTD?když je nechám v sestavě a jejich tým má dnes zápas,počítá se mi hráč do pozice,i když nenastoupí?ukázkový příklad dnes u mě Drouin.včera sem měl takhle Matthewse a mám pocit,že i když nenastoupil,tak do pozice na centr se mi započítal

Reagovat
Infernoqt

Stále jen když oficiálně zasáhnou do zápasu.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
El Campeon

Zucker musel zamrzet

Reagovat
Infernoqt

Mě mrzelo spíš to, když předtím 5x za sebou hrál a neudělal víc jak 3 body.

Reagovat
El Campeon

jj já ti rozumim,díval sem se na něj.to je prostě jak naschvál

Reagovat
Infernoqt

Kdybych aktivně sázel, tak si včera i podám na Montreal. Tohle jsou prostě věci, co nemůžeš s jistotou předpovědět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Co říkáte na toho Reweye?

Není to škoda, že hráč s jeho talentem není víc trpělivější a ještě chvíli nezůstane v zámoří i za cenu AHL?

Každou chvíli nějaká změna, teď se pokusí "nastartovat" v KHL na širokém kluzišti

Reagovat
Neutron

neviem podla jeho vyjadreni mi to pride, ze po prve je fyzicky uplne v prdeli a po druhe stratil nejak chut hrat, tie problemy co sa s nim tahali cely rok mu vyrazne poznacili karieru, ja si myslim, ze vyhori aj v Slovane, aj ked by som bol rad keby to tak nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Obavam sa že Reway dlho hokej hrať nebude.Ten ročny vypadek je obrovsky a on to vie .Otvorene o tom hovoril s novinarmy , že na NHL ani zďaleka teraz nema.

Reagovat
mike.84

ty trejdy to je joke stejný jako včerejší penalta pro švycarsko... gibson vs 2 jiní golmani a sheary ? lol

Reagovat
telka11

Sheary je z formy a uz mi s nim dosla trpelivost, Darling a Raanta proste nedelaj winy, Gibsona beru jako GK 1/2...co uz me trochu podelalo, je to jeho zraneni snad nebude na dlouho

Reagovat
mike.84

sheary je z formy ale je listopad. fanta se hraje 10 měsíců... nevyvažený trejd :)

Reagovat
telka11

To uvidime no, letos se mi pens ani herne proste vubec nelibi a jsem celkem rad, ze jsem se ho zbavil. Trady jsou subjektivni a o tom to je

Reagovat
smazaný uživatel

Lol a já tu nemůžu sehnat pořádnýho golmana

Reagovat
Infernoqt

Přidal jsem jednu pozici pro NA (Not Active). Tento rok je to nové a já si toho dřív nevšiml. Třeba se to může někomu hodit.

Reagovat
Infernoqt

Ta Crosbyho lajna vypadá strašně zranitelná. Není divu, že se mu nedaří.

Reagovat
Infernoqt

Na dnešek dokonce udělal už dva fantasy body. To je znamení, že se vrací do formy.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je jasnej pokrok

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsem se zbavil McDavida. Podobná krize a zrovna ani týmu se nedařilo. Bohužel je na tom Eichell s Buffalem podobně...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ta Minnesota, rozjede se nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ale dál jak do druhého kola playoff to nevidím.

Reagovat
Fabregas@ole

Já taky věřím, že se posunou nahoru. Ty první dvě lajny jsou slušný i bez Parise a Coyla.

Zach se snad vrátí po Novém roce a Charlie v polovině prosince.

Obrana víc, než slušná a brankář topka.

Pokud se ale budeme bavit o hráčích, kteří udělají fanta body, tak to není žádná sláva. Až na beky. Tam si přibližně rovnoměrně rozděluje body 6 hráčů prvních dvou formací. Teď se trochu utrhl Zucker.

6.-7. místo v konferenci nakonec udělají.

Reagovat
Infernoqt

Já se spíš těším na první chaotickej přestup Chicaga. Sice je ještě brzo, ale už pomalu začíná týct do bot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

začínám litovat,že sem vzal Sobotku za 50$ teď sem chtěl Buchneviche,ale nabídl sem jen 2$

Reagovat
Infernoqt

No já tušil, že o něj bude zájem. Potřeboval jsem univerzála jako sůl, už jsem v mínusu na LW.

Reagovat
El Campeon

no jo já nabízel 2$ a Skinnera abych si uvolnil pozici.tajně sem doufal,taky proto,že někdo ho nedávno měl a pak ho dal nepochopitelně pryč,teda aspoň myslim

dobře si udělal

Reagovat
Infernoqt

Je to fajn, možná mi sesadí Kempeho v základní sestavě. Koukal jsem a hrává v první formaci, což je pro mě nesmírná výhoda. Rangers jsem nikdy extra nesledoval, ale vždy jsem věděl, v čem jsou asi tak dobří a co se snaží hrát nebo kdo je táhne. Tohle je pro mě objev.

Reagovat
El Campeon

já o něm ještě před sezonou vůbec nevěděl.teď sem si vyhledal,že byl taženej celkově ze 75 místa na draftu právě Rangers v roce 2013,podle mě vypadá zatim dobře a styl hry Rangers mu zdá se sedí.tomu by se letošní rok mohl vážně vydařit.

https://www.youtube.com/watch?v=zmhSpIdA8_c&feature=youtu.be&t=17s

https://youtu.be/zDwX1U11Ask?t=1m52s

Reagovat
Infernoqt

Dobré

Reagovat
El Campeon

jo a dal bych víc,ale bohužel mam jenom 7$

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho taky zkusil jen tak ale nenabídl jsem nic.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl celkem odvážnej bid pro někoho s rankem 790

Reagovat
smazaný uživatel

Včera Devils dobře otočily zápas. Přemejšlím jestli se nepodívat na záznam

Reagovat
Fabregas@ole

Na porážku Hawks se vždycky kouká krásně

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl jsem čas nakonec furt jsem jednal o přestupech a pak sledoval teorii velkého třesku Zítra je taky den

Reagovat
smazaný uživatel

Fanda Blues se pozná

Reagovat
Infernoqt

SOUTĚŽ

Dáme si malé zpestření. Nechci podporovat hazard mezi námi, ale čistě z hlediska fantasy nic nenamítám.

Přibližně jednou týdně sem nadhodím zápas, který se odehraje následující víkend (nebo několik vybraných zápasů) a všichni, kdo budou mít zájem, napíší pod můj příspěvek výsledek. Vlevo bude vždy uveden domácí tým.

Kdo uhádně výsledek, dostane 4 dolary do celkového fantasybudgetu (1 správný tip = 4 dolary). Když neuhádne nikdo, odměnu také nikdo nedostane. Když uhodnou dva a více, výhra bude 2 dolary (musíte uhodnout stejný zápas - tzn. jakmile hráč 1 uhodne výsledek zápasu A a hráč 2 uhodne výsledek zápasu B, oba dostanou 4 dolary / jakmile však uhodne hráč 1 i 2 výsledek zápasu A, oba dostanou jen 2 dolary).

Hned si to vyzkoušíme:

sobota 18. listopadu

Columbus - Rangers, Detroit - Buffalo

Reagovat
Infernoqt

jinak ten výsledek platí finální, tedy bez remízy

3:2, 4:1

Reagovat
Fabregas@ole

Takže ty tipy o gól vlastně zahrnují dva různý výsledky po základní hrací době? Tak to je lepší právě takto tipovat o jeden gól...

Reagovat
Infernoqt

Prostě číslo výsledku se musí shodovat s číslem tvého tipu bez ohledu na to, jestli to bylo v prodloužení, nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne

2:3 a 5:4

Reagovat
Fabregas@ole

4:3, 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Super napad !!!

z prace večer pošlem typy.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1, 2:0

Reagovat
Neutron

1:3 a 4:2

Reagovat
smazaný uživatel

Super nápad 2:3, 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dolary se můžou hodit, kdyby se rozebíral tým. Plánuje se zase přibližně 50 za hráče?

Za mě jinak 4:1 a 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1, 4:2

Reagovat
El Campeon

4:3,2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Columbus - Rangers 4-3

Detroit - Buffalo 1-3 (treti gol bude do prazdnej brany pri power play)

Reagovat
smazaný uživatel

a da ho Kane

Reagovat
Infernoqt

Dobrý, ale příště jestli můžeš použít reakci na můj příspěvek pro lepší přehled.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bych poprosil výhru Pens, Habs a Wild.

Reagovat
Infernoqt

The Arizona Coyotes are the first team in NHL history without a regulation win in their first 20 games (2-15-3). The Coyotes beat the Philadelphia Flyers 4-3 in OT and the Carolina Hurricanes 2-1 in the shootout.

Reagovat
El Campeon

tragédi

jinak gratulace k dosažení tisíce bodů,jakožto první z nás

Reagovat
Infernoqt

Ještě to nic neznamená, ale děkuju :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hokej neni matematika

Reagovat
smazaný uživatel

Mantha v základu=36 bodů i s 25 trestnýma minutama

Reagovat
Infernoqt

Počkej, počkej. Já tam vidím jenom 25,90

Btw, zkus si sehnat druhou jedničku a ožel někoho ze sestavy. Máš celkem nahráno.

Reagovat
Infernoqt

Je nás 15, NHL má 31 týmů, to jsou 2 jedničky pro každého a jedna navrch. Jednu navíc má Fanfanka, druhou Alaskan. Ještě Neutron by ji potřeboval. Fleury už se rozbrusluje.

Reagovat
smazaný uživatel

jj jsem se přepsal, ale vypadá to cool, ne? sestavu se snažim tak nějak nepřehánět, ale moc mi to nejde golmana se někde pokusim sehnat, bohužel jsem počítal, že bude jednička u flyers Neuvirth...

Reagovat
Infernoqt

To nn, já bych na české golmany moc nesázel A asi je tohle nejhorší kombinace, co mají Flyers, Red Wings, Islanders nebo Cannucks. Tam prostě nemůžeš s jistotou říct, kdo bude chytat. Ale když to sleduješ, tak většina trenérů sází na zkušenost.

Snad tě ten Mantha vytáhne, ale chce to nějakej další impuls ještě :)

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád čekám až pod kotel naloží Laine s Draisaitlem, ale furt nic

Reagovat
El Campeon

Reagovat
El Campeon

Dnes bude jako čárový rozhodovat v zápase Islanders-Hurricanes Čech

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě bude ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Ottawa a Jersey aktivovala Ryana a Zajaca okamžite som si ich stiahol.Dnes ich staviam do mužstva som na nich fakt moc zvedavy!

Reagovat
Infernoqt

Abych vás-nás donutil víc utrácet, zrušim povolání hráčů z waivers přes víkend (sobota, neděle). Tzn. že když někdo o víkendu zahraje a budete si ho chtít vzít, mohli byste se o něho víc porvat. Napadlo mě to dát třeba pondělí-středa-pátek, ale zní mi to moc komplikovaně. Vyzkoušíme si to již teď a uvidíme, co to udělá.

Jinak takovej dodatek, kdyby se náhodou někdy v budoucnu rozebíral tým, ti nejlepší hráči půjdou za 50-60 dolarů. Kdyžtak do těch tipovacích soutěží čas od času zahrneme více zápasů, aby byla šance nějaké dolary vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych povolil jen pondělí a pátek Dělám si řiť, tohle nemusí být špatný, už jsem chtěl něco podobnýho navrhnout dřív

Reagovat
smazaný uživatel

rozebirani tymu - spravil by som to fer ako v NHL.Najslabši berie prvy atď.Na prachy by som sa vykašlal,nepišem to preto,že nemam ani dolar ,ale pride mi to tak fer.

Reagovat
Infernoqt

Zatím jsme všichni plně aktivní a věřím, že to tak zůstane, ale kdyby k tomu přeci jenom došlo, tak to musí být ve fázi, když ta tabulka bude nějakým způsobem dána. Proto je nejbližší termín kolem Vánoc. No a z těch dolarů polevit nemohu, neboť i to jsem zmínil před začátkem sezony. Tvou premisu přijímám, ale v tomhle budu neústupný. Máme tu tipovací soutěže, je možnost se na to připravit . Všechno hezky klape a můžeme to jen zdokonalovat.

Každopádně začal bych o tom uvažovat, kdyby tvůj názor podpořilo víc lidí... v opačném případě tu máme něco, co má smysl a funguje stabilně pro všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Tenhle nápad jsme měl ihned vetovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted jsem to nepochopil. Jako že ti někdo vzal hráče nebo si měl o víkendu zápas a nemohl jsi ho postavit?

Reagovat
Fabregas@ole

Dvakrát ve dvou dnech mi někdo vyfoukl hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo ale stejně je máš jen na dva zápasy ne?

Reagovat
Fabregas@ole

Ehm

Když v pátek večer dáš nabídku na volného hráče, čekáš až do pondělního rána, jestli byla tvoje nabídka během celýho víkendu nejvyšší. Ale pokud uděláš nabídku na hráče dneska večer, již zítra ráno může být tvůj

Mi se to už stalo potřetí, že mě někdo během víkendu přeplatil

Reagovat
Infernoqt

To byl účel uzavření toho okna na víkend

Reagovat
Fabregas@ole

Jasně. Náramně se ti podařilo, co jsi zamýšlel

Já reagoval na Coldrexe, kterej možná nepochopil, o co kráčí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čau! mám moc centrů a rád bych se jednoho zbavil. Ideálně za obránce, ale prohlídnu si i jiné nábídky. Jsem tedy sexuálně k dispozici a můžete mě zkusit ojebat - Sevas :*

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kluk se mi začíná líbit

Reagovat
smazaný uživatel

Fanfanka mě vzal doslova. Proč v každém trade chceš golmana kdo by mi pak jako chytal, když ty budeš mít 4 jedničky a já jednu?

Reagovat
smazaný uživatel

maš tam MARKSTROMA !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že ne, ale v hokeji nikdy nevíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak schvalne-

McDavida som posadil na lavičku (proti ST Louis) Edmontnu neverim.

Zajaca s New Jersey som dal namiesto McDavida - som na to strašne zvedavy , kto z nich dnes urobi viac fantasy bodov. Zajac hra prvy zapas v tejto sezone !!!

Reagovat
Infernoqt

Tak to budu sledovat s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl odohratych z každeho zapasu okolo 30 minut a 0-0 ma trafi šlak idem spať!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som Jersey (Zajaca) a Ottawu (Ryana)

Reagovat
Infernoqt

Zrovna ty týmy, kde mám hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre rozhodnutie McDavid minus 0,80 , Zajac plus 1

Spravne rozhodnutie ,ale malo byť, nepostaviť ani jedneho !!!

Reagovat
Infernoqt

Jak jsem ten tmavej design ve stat trackeru pomlouval, tak ted si tam jinej už ani nedám

Reagovat
smazaný uživatel

MacKinnon 1+4 a já ho nechal na lavičce

Reagovat
Infernoqt

Nechci nikomu gratulovat, byl to lehkej tip a stejně jste uhodli jenom dva

Počítají se všechny tipy, než začne první utkání, takže na to nemusíte spěchat.

sobota 25. listopadu

Anaheim Ducks - Winnipeg Jets, Washington Capitals - Tampa Bay Lightning, Las Vegas Knights - San Jose Sharks

Reagovat
smazaný uživatel

4:1, 3:2, 3:5

Reagovat
telka11

3:2, 2:3, 2:5

Reagovat
smazaný uživatel

3:1, 3:6, 3:5

Reagovat
smazaný uživatel

2:3, 4:3, 4:3

Reagovat
Fabregas@ole

4:3, 2:4, 4:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ana-Win 2:3

Was-TB 1:4

LV-SJ 2:5

Reagovat
smazaný uživatel

4:3, 1:4, 3:2

Reagovat
Infernoqt

4:2, 2:3, 4:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:4, 2:4, 4:2

Reagovat
Infernoqt

Krása, neuhodl nikdo nic

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chce někdo Eichela, Larkina nebo Turrise za někoho do obrany nebo do branky? Klidně i jiný posty ale tyhle preferuju.

Reagovat
Infernoqt

To byla trapná noc tohle. Nepamatuju si, kdy jsem měl tak málo bodů skoro při plném nasazení.

Reagovat
smazaný uživatel

to se ti povídá, to já měl vůbec poprvé u obou golmanů mínus

Reagovat
El Campeon

mě nasralo,že sem neměl Matthewse v základu teď už aspoň vim,že i když má hráč status DTD,tak ho do tý sestavy dám a mužu jít v klidu spát

Reagovat
smazaný uživatel

oni průběžně aktualizují jeho status v kartě profilu

Reagovat
Infernoqt

O toho Staala byl fakt velký zájem

Reagovat
smazaný uživatel

A já si s 10 dolary říkal že je za něj hodně a on tam někdo vysolil 47.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty vole vysoká konkurence. Někdo je musí vyhazovat naschvál.

Reagovat
smazaný uživatel

Coldrex díky chlape, promyslím to, ale momentálně bych raději uvítal dva obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Promin už nevím jaký nabízím ty stejný hráče více lidem

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych ti to připomenul, ale už si to taky nepamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem ti v pokušení Josephe Vím, že jsme se o tom bavili, ale bral bych v tomto složení raději Buchnevicha místo Zuccarrela. Pošlu návrh.

Coldrex sory chlape, ale nic z toho nakonec nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně si někdo ode mě vezme toho Steena

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva to byl zápas San Jose - Anaheim. Nahoru dolu hokej spousta akci do těla tak to mám rád. Dneska to asi nic netrumfne, ale pokusim se podívat na nova sport dávaj St. Louis - Edmonton tak to budu přát Edmontonu. Snad se zvednou

Reagovat
Infernoqt

tu třetí třetinu Ducks už odpadli, ale jinak parádní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

na to jak Sharks střílí dávají málo gólů

Reagovat
telka11

jsme se moc nezvedli

Reagovat
Fabregas@ole

Oj, oj, Oilers

Koukal jsi? Opět jsme je přejeli. O víkendu u nich 4:1, teďka úplná mlata. I Arizona tu předvedla mnohem lepší, bojovnější a útočnější hokej, než dneska Edmonton...

2 třetiny se prakticky do ničeho nedostali, až ve třetí, kdy to bylo nahoru dolů, se strhla přestřelka.

Na ledě byla vidět akorát McDavidova lajna, jinak bída. A. Larsson hodně nepovedenej zápas, 2 góly nám prakticky namazal.

Nebudu se divit, pokud do 2 týdnů vymění kouče...

Reagovat
smazaný uživatel

by som ho odvolal už dnes !

Reagovat
smazaný uživatel

Edmonton by nemal byť v takej čakacej dobe na dobre vysledky ako smiešne Buffalo s tragedmy z Montrealu.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem jen jednu třetinu. Trochu jsem doufal, že se Edmonton bude moc chytit ale nic z toho. Dnes hráli fakt špatně.

Reagovat
telka11

hrali totalni kasi no, ja bych McLellana jeste nemenil, prece jenom je ctvrt sezony a PO ztraceny neni...i minulou sezonu se zahrivali pomalu, ale tohle je fakt odjezdenej zapas, to me brutalne sere. Daj proste osmicku vegas a pak dostanou za tri zapasy 17 golu, to je neskutecny. Larsson normalne jeste fajn, ale vcera skandalni vykon i s Klefbomem. Dneska se musi vyhrat a nastartovat doma nejakej streak

Reagovat
smazaný uživatel

Gaborik

Kurva Majo dufam , že ma nesklameš a ešte ukažeš čo dokažeš.Som na to zvedavy LA pod novym trenerom zmenili štyl hry a som zvedavy ako mu budu sedieť hrači v laine.Jokinen by to mohol hodne hrať na neho.

http://www.slovaknhl.sk/35119-gaborik-je-velmi-blizko-k-navratu-bude-hrat-uz-dnes.html

Reagovat
Fabregas@ole

Budeme držet palce

Reagovat
Neutron

khudobina mi kto vyfukol?!!

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas

Reagovat
Fabregas@ole

Já to nebyl

Reagovat
Infernoqt

No tak, někdo musí bejt obětní beránek

Reagovat
El Campeon

taky sem ho chtěl.vypadá to že by se vedení Bostonu mohlo rozhodnout,že vyložená jednička nebude letos Rask,ale že se o porci zápasů podělí s Khudobinem.pro mě je to to nejhorší co se mohlo stát.

Reagovat
Neutron

ja uz som ho v time mal, a nie aby som si ho nechal, ale som ho debil vyhodil....este aj Condona mi ktosi vyfukol

Reagovat
smazaný uživatel

som mal oboch , s odretymy ušamy odchytali 4 zapasy.

Reagovat
Neutron

akoze nic moc, ale bohuzial Fleury onedlho zacne chytat cize mi ostane nechytajuci Lagace, nechytajuci Pavelec a jeden Jones

Reagovat
smazaný uživatel

Odkial maš toto info o Fleurym?Stale to sledujem a nič nove sa okolo jeho zdravotneho stavu nemožem dozvedieť.

Reagovat
Neutron

ty vole dobry fail, mne sa zdalo, ze to tu niekto pisal a tak nejak som to podvedome vzal ako fakt sorry

kazdopadne sa im vratil Subban nie? Uz je zraneny teda Fleury s otrasom mozgu a Dansk, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Rask chybuje už dlouhodobě (nejen tuto sezonu)

Reagovat
telka11

Ja jsem taky nasranej, hlavne jsem taky bidnul 11 USD a prohral jsem na lower waiver priority

Reagovat
Neutron

to potesi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dofám, že bude pokračovat jeho forma

Reagovat
Neutron

drzim palce

Reagovat
smazaný uživatel

Campeon zajímavá nabídka, ale Quicka se nevzdám, i kdybys mi dal Matthewse. Zvážil bych Luonga, ale furt si musíš pamatovat, že mě chceš připravit o jedničku a žádnou mi nedat.

Reagovat
El Campeon

jasný,chápu

a k tvé nové nabídce.je vcelku dobrá,ale nechce se mi zbavovat Klingberga.

Reagovat
smazaný uživatel

Podívám se na to ještě.

Reagovat
El Campeon

promiň,ale ty hráči,co mi nabízíš,jsou daleko od svejch loňskejch výkonů

Reagovat
El Campeon

co takhle Kopitar za Luonga?

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle noc se povedla. I když Edmonton dostal, tak Draisaitl 1+1

Reagovat
El Campeon
Reagovat
Fabregas@ole

GL

Každopádně tipuju 6x křížek

Reagovat
smazaný uživatel

daš sem tiket ?

Reagovat
Fabregas@ole

Sóla střelci: Landeskog, Silfverberg, Zetterberg, Barzal

Reagovat
Fabregas@ole

Kempe + Coyle na benchi Inferna, to budou jasný góly

Reagovat
Fabregas@ole
Reagovat
El Campeon

ty dáváš takovýhle random sázky za 800?

Reagovat
Fabregas@ole

Jednou, dvakrát za týden, když tam cítím tu dvojkovou remízu, tak to osolím, no

Reagovat
El Campeon

už ti to někdy takhle vyšlo,že bys vyhrál takovej ranec?

Reagovat
Fabregas@ole

1.11. jsme dával příspěvek, kde je výhra 53k. To je moje maximální výhra.

Reagovat
El Campeon

uff toho jsem si předtim asi nevšiml.pěkný

já měl nejvyšší výherní kurz přes 100,ale bylo to kvůli tomu,že na fortuně v livekách blbnul systém a na 2 a víc branek v zápase měli šíleně vysoký kurzy,ještě hodinu před výkopem škoda,že sem to tenkrát nedal za víc

https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=ODk5MDc3NTE3NjM1NDMwMDo7PAlXkzsCojPT0To%3D&kind=LIVE

Reagovat
smazaný uživatel

Človeče vieš , že na tom mojom dnešnom tikete mam aj ja 6 križkov ?

Reagovat
Fabregas@ole

Já myslel, že bude mít ze 14 zápasů šest červených tipů - křížků

No a z tvýho kombíku se mi ty remízky líbí, až na tu skupinu B.

Reagovat
smazaný uživatel

vubec ale vubec nedokažem neak odhadnuť zapas LA - Winipeg.Dal som plichtu ale je to strelene na slepo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec to Winnipeg uhrál.

Reagovat
El Campeon

aha tak hrálo jenom 28 týmů.já se přepočítal

Reagovat
smazaný uživatel

Edmonton - konečne riešia tu obranu , len či nieje už neskoro . Dufam ,že tam privedu nejakeho obrancu, ktory dokaže tvoriť hru a aj presilovku ,inak to nema zmysel.

http://www.slovaknhl.sk/35121-oilers-chcu-udajne-ziskat-noveho-obrancu.html

Reagovat
smazaný uživatel

Čo vravite na Otttawu po prichode Duchena ? V europe dve vyhry, ale žeby Ottawa potom čo prišiel Duchene podavala neake oslnive vykony sa povedať neda.

Som si myslel , že bude valet , ale je to pre mňa sklamanie.Duchene bohvie ako to s nim dopadne a či sa tam vubec chyti.Čakal som teda fakt omnoho viac.

Reagovat
El Campeon

s tim hodnocenim Duchena bych ještě počkal.jinak to vidim stejně jako ty a jsou pro mě zatim taky zklamánim

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi to stále úplně stejný. Možná jim to s Turrisem šlo líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik bodů za jednu noc jsem snad ještě neudělal. Vůbec jsem s tím nepočítal, protože nemám takovou kvalitu, jako když se například podívám na tým Fabregase. Silné mužstvo, skvělé složení a navíc umí tahat hráče z waivers jak nikdo. Pokud tohle tempo udržíš bude opravdu těžké tě překonat.

Reagovat
smazaný uživatel

Maple Leafs počítám s tebou do první trojky. Snad se zase zvedneš

Reagovat
El Campeon

no já mam teď těžkou hlavu z brankářů z Raska se stává dvojka a Halák jí už asi do konce sezony je,takže mam vlastně jenom Hellebuycka.jaký to rozdíl třeba oproti tobě,kdy máš aktuálně 3 golmanský jedničky

Reagovat
Infernoqt

Bernier ani Mrázek nejsou jedničky. Mrázek je taková lepší dvojka a Bernier je čistej backup, co má teď šanci chvíli chytat, když je Varlamov mimo.

Reagovat
El Campeon

proto sem psal aktuálně

Reagovat
Infernoqt

Tohle slovíčkaření značí význam, který potom pochopíš jenom ty Rád bych ti pomohl a někde jsem tu psal, kdo má tři jedničky, o něž se můžeš pokusit ucházet. V opačném případě, pokud opravdu věříš tomu, že Rask se do brány aktivně nevrátí, musíš obětovat někoho z útočníků, abys takového hráče získal. Nepříjemná situace, ale určitě ne neřešitelná.

Reagovat
El Campeon

jasný,já vim,ale Kopitara zatim nikdo nechtěl

jako ůplně si ještě nemyslim,že by byl Rask dvojkou,ale předpokládám,že při Khudobinových výkonech se budou v bráně dost střídat

Reagovat
smazaný uživatel

Chudobin úchvatný forma

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Infernoqt

Škoda toho Pittsburghu, asi jsou fakt unavení. Tahle sezona se zatím opravdu těžko tipuje.

Reagovat
Fabregas@ole

Tak! Co dneska dávají místní sázkaři?

Jedu střelce, sóla: Janmark, Coyle, Heinen, Jenner

Reagovat
Infernoqt

Dneska tam není zápas, který bych mohl tipnout s naprostou přesností. Mám své favority, ale u těch to zůstane. Navíc už jsem déle než rok nepodal žádný tiket, avšak když jsem dával, házel jsem to na neprohry.

Reagovat
Fabregas@ole

Některý odvážný tipy se mi hodně líbí.

Proč favorizuješ doma Philly? Nemají vůbec fazonu a NYI jede! Výhry v Tampě i na St. Louis.

Všiml jsem si, že celkově hodně sázkaři dneska dávají Flyers...

Reagovat
smazaný uživatel

Fila - ona nevyhrala 5 zapasov pred tymto zapasom a naviac dva dni pred tym sa hralo v Islanders tam to bolo vyrovnane a rozhodlo sa v predlženi.

Mylsel som si , že Fila doma Islanders spravy.Ono aj ten priebeh zapasu tomu nasvedčoval vyhravala o dva goly nakoniec to neustala a prehrala.Fila ma zase ovalila.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak nanečisto bych zkusil Bergeron, Stamkos, McDavid, Neal, Perlini, Seguin, Van Riemsdyk

Reagovat
Fabregas@ole

Coyle - nájezd. Dobrý, jsem +

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to vidim na hokejový večer pokud dřív neusnu !

Reagovat
El Campeon

přesně tak vždycky se těšim na nějakej zápas,potom dám sotva třetinu a usnu

Reagovat
Fabregas@ole

Na který zápasy máš spadeno?

Reagovat
smazaný uživatel

Co nabídne televize jako ted Pittsburgh a pak přepnu na Tampu s Washingtonem. Chtěl bych stihnout Devils ale to už asi vytuhnu.

Reagovat
Infernoqt

No, Ducks jsou v piči. Fakt bych rád uvítal nějakou přestavbu jako u Leafs nebo Devils. 5 let byli na špici, teď už je to moc starý. A ani návrat dvou dobrých centrů to nevylepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to nelze udělat hned z místa. Hlavně budou muset změnit styl. Ta západní hra kde jsou v týmu samí hráči 185cm+ už je trošku zastaralá. Chtělo by to draftovat bruslaře jako DeBrincat apod.

Reagovat
Infernoqt

Rozumím ti, ale na to je potřeba taky nový trenér. Tady je problém, že ta hra je založena na průbojnosti a celkově je pomalejší než u ostatních týmů. Hlavně klíčovým oporám je 33 a víc. I když se zvednou, tak budou dělat stále stejné chyby. Anaheim je tým, co většinu draft picků vloží do přestupů. Poslední první kolo volby dali do Eavese, kterému patrně skončila sezona, a pokud se za rok vrátí, tak bez formy. Fakt by se mi líbil ten mladý impuls, ale bude to boj. O něco takového se pokouší Calgary, co s tím má už léta problémy. Celkově to v té pacifické divizi nesedí (tenhle styl).

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

No on ani ten Pittsburgh nic moc. Washington včera parádní zápas Ty jezdili po prdeli takovej výkon jsem od nich nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Až do včera Ale je dobrý vidět, že se Crosby zvedá.

Reagovat
Infernoqt

sobota 2. prosince

Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins, St. Louis Blues - Los Angeles Kings

neděle 3. prosince

Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres, Dallas Stars - Chicago Blackhawks

Reagovat
Fabregas@ole

SO:

2:4, 3:1

NE:

4:1, 3:4

Reagovat
smazaný uživatel

2:3, 4:2

5:2, 4:3

Reagovat
Infernoqt

2:5, 3:2

4:3, 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:4, 5:2

3:2, 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:4, 6:3

5:2, 3:4

Reagovat
smazaný uživatel

3:4, 2:3

3:1, 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:5,3:4

6:1 2.4

Reagovat
smazaný uživatel

1:4, 3:2

4:2, 3:2

Reagovat
telka11

2:5, 4:3

3:2, 3:5

Reagovat
Infernoqt

TI první dva už hráli v noci na dnešek. Ale neboj se, nikdo neuhodl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
telka11

Ja funguju na americkym datumu v tomhle no sry, byl jsem offline vetsinu vikendu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

sem myslel,že sobota je až dneska,teď sem chtěl natipovat a koukám,že první 2 zápasy už proběhli

1:3,3:1

Reagovat
Infernoqt

Píšu tam naschvál to datum, aby bylo jasné, že sobotní zápasy začínají v noci z pátku na sobotu. Teď už to snad bude jasnější.

Reagovat
El Campeon

mě je to teď už jasný sem si ale myslel,že je to bereš podle času v S.Americe,tak sem si to nechával až na dnešek.no nic moje chyba,mohl sem natipovat třeba už ve čtvrtek

Reagovat
Infernoqt

Ne, kopčím to ze sport.cz ... to by pak nemusel pochopit nikdo potom

Reagovat
Fabregas@ole

Další Fanfankův trade vetovanej?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten prvy trejd chapem ok , ale že sa vetoval aj tento trejd tak to fakt nechapem.Ja som ten trejd nenavrhoval.Trejd mi bol ponuknuty .Montreal je v piči a Price bol zraneny k vymene by som dostal Štastneho čo je C v St Louis.

Z mojho tymu mal odisť Markstrom a Namestnikov.Komu to prišlo nefer ?

A nech to tu vyysvetli prečo to vetoval fakt by ma to zajimalo.

Sorry ale nemam už na trejdy naladu.

Fantasy ma bavy a NHL milujem snaď hrači v mojom tyme dostanu formu a poradim si bez trejdov a s waiwrom.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty se divíš když posíláš takové nevyrovnané návrhy? Já osobně dal veto. Ale ne kvůli tobě, ale protože mě o to sám Jakub požádal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudem tu davať Tvoje navrhy na trejdy hodne ludi by to pobavilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že by někoho urazili ale jak jsi říkal hrajeme dál

Reagovat
smazaný uživatel

Je super robiť trejdy a potom vypisovať hračom o ich zrušeni.Moc si važim v tomto Yokona ,Fabregasa,Rama ,Bombaja atď u tych by sa to nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase se nezlob dědku Kdybys pořádně hledal dočetl by jsi se, že se Jakub uklik a místo Scheifeleho jak píšeš vzal Namestnikova. A ty bys v ten moment taky online a než to stihl zrušit tak jsi to přijal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zabudnime na to hrajme ďalej , je to hra.NHL je jedina a aspoň je vzrušo oproti minulej sezone.

Reagovat
Fabregas@ole

Já jej nevetoval, mi to příšlo vyrovnaný.

Namestnikov udělá víc bodů, než Stastny, buď rád

Reagovat
Fabregas@ole

Teď, když si ten tvůj příspěvek čtu znovu, tak jsi mě trošku naštval

Namestnkova jsi mi odmítl vyměnit (mám pocit za Toewse), protože jsi chtěl náhradu na křídlo. A teď koukám vetovaná výměna za odtodoxního centra Stastnyho!

Hanba!

Reagovat
smazaný uživatel

Bol v trade Price na golmanoch som minus 6.

Pred tyždňamy keď sme spolu jednali som bol na poste golmana - 2 alebo minus 3.

Nilsson vytlača Markstroma z postu jedničky a Fleury je v nedohladne.

Preto by som bol pristupil na tuto variantu a bral by som brankarsku jedničku ktorou Price v montreale aj keď sa Montrealu nedari je.

Nilsson 5 vyher dve prehry percenta 93,42%

Markstrom 6 vyher 12 prehier 90,87%

Snaď po prečitani tychto riadkov budeš klidnejši prečo by som bol Namestnikova obetoval za golmansku jedničku a ohrozenu jedničku Markstroma .

Reagovat
Fabregas@ole

Jo, to zní rozumně

Navíc i ty levá křídla jsi hojně doplnil, takže tam tě nakonec bota tlačit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Od té doby, co jsi to napsal, proběhly 3 trade s tvým jménem

Reagovat
smazaný uživatel

Ak mysliš mňa tak je to omyl.

po dvoch vetach je prvy trejd

Namestnikov.Warenski

Druhy trejd

Brown Kuznecov

Schenn Neal

Reagovat
Fabregas@ole

Dneska zkouším střelce: R.Smith, Stepan, Mackinnon

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Kreider a Zuccarello?

Reagovat
Fabregas@ole

GL, já zkouším opět Heinena

Reagovat
smazaný uživatel

To já se jen ptal, naštěstí jsem nepodal

Reagovat
Infernoqt

No Rangers zatím nic moc. Spousta hloupých chyb.

Reagovat
Infernoqt

Dáme tak 2000 příspěvků a přesuneme se na nový článek. Bude to stejná sekce, dokonce stejná stránka, jen jiná nominace. Odkaz pak v klidu pošlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten chat na yahoo máme ho používat nebo jak to je?

Reagovat
Infernoqt

Jen tak. Jen aby se vědělo, že si lze domlouvat i přestupy v soukromí tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný chápu

Reagovat
mike.84

Getzlaf je k mání (definitivně jsme se rozhodl že na něj čekat nebudu) , pokud máte zájem, posílejte nabídky ..

Reagovat
Fabregas@ole

Mám velký zájem. Jakmile se vrátí na led, nabídnu ti Bergerona.

Reagovat
mike.84

ja nebdu čekat až se vrátí. k mání je ted.. kdyby byl zdravej tak ho beru, takže ho nabízím meně trpělivějším, ktří berou injury players

Reagovat
smazaný uživatel

Poslal jsem nabídku

Reagovat
Fabregas@ole

V žádným případě nemám zájem zraněnýho hráče, soráč

Reagovat
El Campeon

nechtěl by někdo Kopitara za solidního obránce?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako můžu ho zkusit, ale top obrácne nemám abych dal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vlastně ne centry mám už pořešený

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Pozdě no co už

Reagovat
smazaný uživatel

Seabrok a Toffoli ma niekto zajem ?

Reagovat
El Campeon

sorry,ale Seabrook letos zatim nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Fante mam trade vypišeme kurzy či to skonči vetom ?

Reagovat
smazaný uživatel

A jakej je trest za vlastní neschopnost? Očividně jsi neměl dost místa v týmu a trade neproběhlo

Stane se

Reagovat
Infernoqt

No, snad si spravíte chuť nad LA

Reagovat
Fabregas@ole

Ten zápas byl divnej. Ducks na nás docela vlítli a šikovně se dostávali k dorážkám a první třetinu byli lepší. Premiant Berglund nám tak trochu dojebal zápas - dvakrát nešikovně fauloval, a tak padly dva góly v přesilovkách. Pak už jsme jen tlačili, ale bez výsledku.

Poznatky: Berglundův první zápas žásná sláva (nejen kvůli těm dvou vyloučením), obrana Ducks skvěle šlapala, blokovala střely, do "scoring chances" jsme se tolik nedostávali. Gibson výbornej. U nás dobře klapala druhá lajna, dostávala se do pásma, ale mnohdy jim nešťastně přeskakovali puky čepel.

Reagovat
Infernoqt

Já po první třetině usnul Podobných zápasů máme hodně, ale divím se, že se Ducks zmohli na 30 střel, protože všichni tvůrci do jednoho jsou zranění. Pokud nepočítám obránce Fowlera, kterej sem tam něco dokáže vyprodukovat. To je problém celého týmu. Pomalá hra a s velkou marodkou si ty šance nějak lehce nevytvořej.

Reagovat
Infernoqt

The Ducks announce they have traded Sami Vatanen and a conditional draft pick to Devils for Adam Henrique, Joseph Blandisi and a 2018 third-round pick.

Reagovat
Infernoqt

Sami byl letos doost špatnej, ale kurwa, ten centr byl potřeba. A Henrique není vůbec špatnej hráč

Reagovat
Fabregas@ole

Řekl bych pro obě strany dobrá výměna. Na Vatanena v dresu Jersey se hodně těším. Ta jejich mladá obrana je obrovskej příslib do budoucna (Santini, Butcher, Vatanen, Severson).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré pro oba

Reagovat
Infernoqt

Snad jen pro nás. Vatanen je letos fakt z formy. Neměl jediné dobré utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se probudí

Reagovat
Infernoqt

To nevím. On už loni od začátku sezony podával slabší a slabší výkony. Předloni byl ale top. Co se týče kolektivní hry a osobního přínosu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavej přestup pro obě strany

Reagovat
smazaný uživatel

4 zápasy a 5 bodů? To není špatnej start...

Reagovat
smazaný uživatel

Fanfanka jak můžeš být s tak dobrým týmem tak dole? To nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj v unoru sa na to postavenie tymov pozrieme.Columbus naberie ten spravny smer ,v LA už ta deka pomaly konči a v Edmontne sa zohraje Cammaleri s McDavidom do toho už čoskoro pride Sekera.Uzdravy sa Fleury ( on možno už aj je ok ale Vegas nemusi z jeho navratom sa ponahlať je na play off) a to postavenie bude lepšie.Mame za sebou len tretinu sezony.

Možno lepšie mať krizu na začatku než na konci tym si prechadza každy.Takže mi fandi

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti fandim Fanfanka fandim. Ale toho Neala jsi neměl vyhazovat

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem kto Neala ma nech mu dobre služi ja toho nelutujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kontrafakt

Reagovat
smazaný uživatel

Coldrex -

Marner - videl som par zapasov Toronto , je to velky talent ale tuto sezonu sa proste nemože chytiť.Klefborn - Edmonton by ho mal vymeniť ten na presilovkach vubec nič nevymysli , na obranncu mu chyba tvorba hry.Vždy som sa akutrat nasral keď som ho videl pri presilovke Edmontnu na modrej !

Takže Seabrooka s Rakellom Ti za tychto hračov dať nemožem je mi luto.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda jsi nabízel Toffoliho a Seabrooka tak jsem zkusil nejdřív Rakella. Znáš mě zkouším různé variace

Reagovat
smazaný uživatel

Doughty a Karlsson som zvedavy ako to dopadne.Každopadne Doughtymu sebavedomie nechyba

http://www.slovaknhl.sk/35222-doughty-ja-a-karlsson-si-zasluzime-viac-penazi-ako-subban.html

Reagovat
Infernoqt

Henrique by měl hrát hned proti Columbusu a to rovnou v první lajně. To jsem na něj zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo ja tak isto

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte by sa mohol vratiť už aj ten Carter a to by šlo naramne

http://www.slovaknhl.sk/35243-trener-je-zatial-nadseny-z-vykonov-gaborika.html

Reagovat
smazaný uživatel

Dokázal by mi někdo vysvětlit ten princip hracího kola? Tušil jsem, že budu mít u obrany tak +2 a heleme se +7?? Snad je to za ten včerejšek a zítra se to zase odečte.

Reagovat
Infernoqt

To se vyladí.

Reagovat
El Campeon

zeptej se points stealera

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

NAVRH !

V lige je nas 15 , chcel by som, aby viťaz fanty mal neaku pamiatku na viťazstvo vo fante .

Mohol by to byť trebars puk viťaza Stanleyho pohara aktualneho ročnika fanty 2017/2018

Taky puk stoji do 600 Kč a keď sa na to 14 hračov zloži pre viťaza fanty tak to vychadza za hubičku.Sme blazni do NHL a myslim si , že by to stalo za to takuto malu pozornosť.Ste za ?

Takto vypada puk viťaza Pittsburghu minuleho ročnika za 300 Kč.

https://www.fanda-nhl.cz/puk-pittsburgh-penguins-2017-stanley-cup-champions/

Reagovat
smazaný uživatel

popripade to mož byť aj niečo ine z NHL - dress , hokejka je toho vela zaleži na dohode hračov fanty.

Reagovat
Fabregas@ole

Já jsme pro. Buďto bych vybral něco neutrálního, nebo něco dle vlastního výběru. 50kč na hlavu.

Jak se k tomu staví commish a ostatní?

Reagovat
Infernoqt

Tohle je něco, co se musí říct před začátkem sezony. Nejsem proti, ale zároveň neznám celý ten princip, na kterém by to bylo založeno a kam by se ti peníze posílaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

viťaz da čislo učtu a je to

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych pro ceny pro top3 když už jinak jsem pro.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem pro

Reagovat
smazaný uživatel

Winnipeg a Columbus fakt jedou. Anaheim letos opravdu asi playoff neudělá ta ztráta je čím dál citelnější a San Jose s Los Angeles se dostavaj do formy. St. Louis asi taky trochu spadne ale chtěl bych ocenit hlavně ten Winnipeg. To bych od nich nečekal.

Reagovat
Infernoqt

Jakejkoliv postup z wild card bude pěknej. Letos tomu ani já sám moc nevěřím. Ještě pár týdnů a vrátí se někdo z top6 útočníků.

Jinak herně se mi zamlouvá nejvíc Nashville. Od toho playoff, co je nakoplo, hrajou velice odhodlaně. Každopádně z východu to přeju Pens a uvítal bych i nějakej pěknej progres od Tampy.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme po vánocích ale zatím jim vůbec nevěřím. S Pens máš pravdu ale Tampa to daleko nedotáhne. Už i ta jejich forma opadla.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jsou černým koněm Islanders

Reagovat
El Campeon

a to si vem,že prohráli (Jets) první 2 zápasy se skóre 5:13 doma s Torontem 2:7 a v Calgary 3:6.já si vzal na draftu Masona a sem moc rád,že sem ho potom vyměnil za Hellebuycka,kterýho nikdo z waiver nechtěl.nemúžu si ten tah vynachválit ale zase na druhou stranu bych si nafackoval kvůli 70$,které sem vložil do Sbotky a Hymana,ani jednoho hráče už nemam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Columbus - pekne umiestnenie v tabulke ALE !!!

Jedna z najhoršich presiloviek v celej NHL ! Kto videl posledny zapas proti oslabenemu Anaheimu musel sa desiť ! Anaheim patri medzi najtrestanejšie mužstva v NHL a tak Columbus hral skoro stale presilovku.

Pri presilovkach ich Anaheim minimallne štyri krat prečislil , a verim tomu ak by bol na lade nikto z hračov ako Rakell,Getzlaf,Kesler tak Columbus odide z vlastneho ladu z vypraskom jak sviňa.

Naviac Columbusu nesedi Panarin ! To som nepovedal ja ale odbornici v Columbuse,tak som zvedavy ako to pojde v Columbuse ďalej.Mam Andersona a Jennera tak to sledujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Komentator na nova sport . citujem Presilovka Columbusu snaď ani neni hodna mužstvu ktore je v NHL.

Ja som si vravil , že snaď to Anaheim robi schvalne pretože pri oslabeniach bol proste Anaheim

nebezpečnejši , než pri hre 5 na 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to neviděl jen mě fascinuje jak dokážou urvat vítězství na svou stranu a přitom nedostat tolik golů. Přesilovku mají slabou ale ta hra není jen o přesilovkách. Anaheimu jinak hrát ani nezbývá protože mají málo bodů a musí se pokoušet o každej bod. (3!) nejslabší tým na západě momentálně. Jestli to playoff urvou tak s velkým štěstím. Jinak díky za informace o Columbusu

Reagovat
El Campeon

od play off je ale dělí zatím jen 3 body západ je nabitej,snad to takhle vydrží co nejdýl

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý názor na někoho, kdo se právě zbavuje Tarasenka, kterého právě získal Jsi měl říct, bych měl taky zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tarasenkovi se už delší dobu nedaří a já chtěl Subbana tak jsme se dohodli takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Dell i Jarry chytají skvěle ale u mě se z Chudobina stala zase dvojka

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se nám ta liga začíná pomalu rýsovat. Fabregas už dlouhodobě vykazuje top výsledky myslím si že ho jen tak někdo nezastaví. Inferno mu bude v patách má dobrý tým a já bych chtěl ještě zabojovat o tu top trojku ale nebude to vící lehké. Líbí se mi jak se tu hodně lidí snaží Snad se to pořadí ještě zamíchá

Rád bych pochválil Jacka. Líbí se mi jeho práce s týmem

Falcon pěknej vzestup at ti to tempo vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec lehké *

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Měl jsem trochu kliku ale ten tým nemám tak špatnej . Je to jak říkáš. Fabregas se nám začíná vzdalovat. Forma mě proměnlivá a jsou za námi dva měsíce, snad se ještě pohneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Forma je proměnlivá.* Jsi mě nakazil čéče blbá autooprava slov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inferno vybudoval nekompromisně fakt silnej tým fabregas zase objevil ty mladé skorujici prospekty. Bude to tuhej boj zajímá mě kdo se připojí ale tihle dva vedou. Všichni si vedou dobře.

Connor má nejlepší obranu ze všech . Jak jsi tohle mohl dát dokupy máš muj obdiv Kdyby ještě tak hrály i ve skutečnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Burns, Karlsson, Byfuglien v jednom týmu. Tohle mít vloni tak jsi král letos naštěstí zatím nic moc. Ale od všech

Reagovat
telka11

Jako jestli se Burns s Karlssonem odbustujou, tak to bude dost prijemny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě, 100 bodů je v této lize prd Za týden smažeš stobodové manko jak prd. V takové těsnosti bodů se může o vítězi rozhodovat do posledního dne.

Reagovat
smazaný uživatel

Crawford se zranil. Škoda pro Chicago ale jako fanda rivalu to ocenim

Reagovat
Infernoqt

Fandíš týmu z města muziky?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám je rád no

Reagovat
Infernoqt

sobota 9. prosince

New Jersey Devils - Columbus Blue Jackets, Nashville Predators - Las Vegas Knights, Chicago Blackhawks - Buffalo Sabres

neděle 10. prosince

New York Rangers - New Jersey Devils, Florida Panthers - Colorado Avalanche

Reagovat
Infernoqt

2:3, 4:2, 5:1

2:3, 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:2, 3:2, 4:1

3:2, 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Nedát tam to 4:1, tak jsi mohl jet jen copy - paste

Reagovat
smazaný uživatel

Nj

Reagovat
smazaný uživatel

1:2, 5:2, 5:1

2:3, 2:3

Reagovat
Fabregas@ole

2:3, 4:3, 4:2

3:2, 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2, 3:2, 5:2

2:4, 4:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:4,3:4,7:1

5:3,2:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:3, 3:2, 4:1

3:2, 2:3

Reagovat
El Campeon

2:4,4:3,3:0

6:4,3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1, 4:2, 5:2

3:1, 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to tušil, že Dallas 2x udolá Chicago

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím zajímavý tipy! Tady nás Vegas porazit tak nás ojebe všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Klika pro tebe

Reagovat
smazaný uživatel

NAMESTNIKOV.

Po super sprave o Fleurym pada brankarsky trejd .

Namestnikov - neake ponuky za neho ?

Može byť aj obranca kridlo center to je jedno.Brankara už nechcem.

Reagovat
smazaný uživatel

Expanzia NHL.

Dobry rozdiel 80 000 000 USD a 500 000 000 USD , novy klub ak vstupy do NHL tak to bude už poplatok minimalne 600 000 000 USD stejne sa to vrati

Reagovat
telka11

Hey guys,

jenom takovej malej navrh...vzhledem k tomu, ze uz tady druhym rokem hrajeme v celkem stabilni komunite, tak me napadlo, jestli by vas nelakalo zalozit keeper ligu. Teda, bud tim nahradit tenhle redraft, nebo to brat paralelne. Kdo to nezna, tak princip je v podstate dynasty - na konci roku si urcity pocet hracu hrac keepne do dalsiho rocniku a draftem se doplnuji hlavne rookies a nekeepovani hraci. Vzhledem k tomu nastaveni pak jde tradovat i s draft picky a v offseason.

Hrajeme to v NFL fante a je to hodne zabavny, do uvahy se pak neda brat jenom momentalni forma, ale hlavne talent hrace. Jak rikam, je to jenom navrh, ale to, jak to tady vedeme celkem stabilne, k tomu vylozene vybizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik jich můžu keepnout a co kdyby se k nám během roku nebo začátkem sezony někdo přidal když budou nejlepší hráči zabraní? Ptám se jen aby jsem to líp pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

To vůbec nezní špatně bejku. Ale neznevýhodní to někoho? Nad něčím podobným se tu už možná uvažovalo, ale nakonec z toho nic nebylo. Říct to od začátku nové sezony máš moji plnou podporu. Takhle si to musím rozmyslet. Co ostatní?

Reagovat
telka11

Myslel jsem od zacatku nove sezony. Keeper musi mit svuj draft, jinak by to nebylo fer. Ad Coldrex: my treba v nfl keepujeme osm, ale mas sirsi kadr, abys mohl drzet i prospecty a nemusel dropovat slumpujici talenty. Jedina vec je, ze se k tomu lidi nedaj moc pridavat za pochodu, musi to hrat stabilne treba 12 nebo 15 lidi, proto se vetsinou drzi i normalni ligy, odkud se pro tohle cerpaj lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Stále mi něco uchází Když jsme měli jak říkáš ted ten svůj draft a už pár trade proběhlo to bylo fér, ale kdyby to byla keeper liga, tak by to fér nebylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo nezapomen si natipovat pane, at si zase nepopleteš časy

Reagovat
smazaný uživatel

Co si dát do keepu jen 3 hráče a zbytek nabrat znovu to jde?

Reagovat
Fabregas@ole

Nikdy jsem to nehrál, ale láká mě to. Tady to vypadá na celkem silnou, stabilní partu, takže by to pár let mohlo vydržet

Hrává se to na týdenní matchupy nebo na body? Asi by tam bylo spoustu novot, který bychom se museli doučit, ale když ji miluješ, nění co řešit (NHL)

Reagovat
telka11

matchupy/body jsou asi volitelny rekl bych, jenom jde o jinej format ligy...v podstate jenom jinak premyslis, v podstate ses pak GM a resis hrace spis podle talentu nez formy, beres mladiky, resis trady s pickama a podobne. Me to treba v te NFL bavi vic, vic se tam projevi skill a ze to clovek sleduje

Reagovat
Infernoqt

No de facto se to dá nastavit už letos. Láká mě to, ale chtělo by to promyslet. Už mám plán na nadcházející sezonu.

Reagovat
telka11

To da, ale to by mi prislo fer, kdybysme to hrali takhle od zacatku. Takhle ma treba takovej DeBrincat keeperovou cenu brutalni kvuli veku, zato treba Marleau je pomerne k hovnu z keepovaciho hlediska. V jednorocni fante jsou podobne. Proste ten tym managujes jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Mít top tým, tak jsem pro. Ale tím draftem je šance, že když posereš draft ve staré sezoně, v té nové to můžeš napravit

Reagovat
smazaný uživatel

Keď už je dnes reč o tych brankaroch tak tu hodim celkom zajimavu vec o nich.

http://www.slovaknhl.sk/35224-nezvycajne-rekordy-brankarov-nhl.html

Reagovat
El Campeon

Markstrom snad udělá ten rekord bez shootoutu přitom teď s Torontem mu zbývalo k udžení čistého konta necelý 3 minuty

Reagovat
Fabregas@ole

A helemese...

Reagovat
El Campeon

on to dokázal!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočne neveril som ale podarilo sa mu to Snaď mu to doda sebavedomie sa tam o tu jedničku musi hodne byť.

Reagovat
telka11

nekdo kdo by mi rad dal slusnou brankarskou jednicku za Tavarese nebo Monahana?

Reagovat
smazaný uživatel

El Campeon: Dobrý trade

Reagovat
El Campeon

já sem spokojenej.asi si na tom vydělal spíš ty,ale já chci hrát centra na Matthewse a Kadriho a dobrýho obránce sem potřeboval jako sůl.navíc Zaitseva sem chtěl už na draftu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kur*a ta zelená se mi líbí, ale neplánují tam spíš přestěhovat jeden ze současných NHL týmů? Hovořilo se o Coyotes možná Ducks.

Reagovat
Infernoqt

Arizona nebo Florida spíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Carolina

Reagovat
Infernoqt

Moji niggas z kalifornie řekli tyhle dva

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Carolinu skupil novy majitel a zaviazal sa , že 7 rokov Carolinu nikam nepresťahuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potom Anaheim nebo Florida

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infernoqt

Jsem to řešil se známou v Kalifornii a ta tipuje Floridu (i kvůli fans). Každopádně by tam podle prvních informací měli dříve zvážit přesun nějakého současného týmu, než přidání nového týmu do NHL.

Reagovat
smazaný uživatel

Som niekde čital , že to že v Seattlu bude NHL ma radosť Vancouver , budu to brať ako rivalitu medzi Seattlom.

Reagovat
Infernoqt

Pfuu, já tu historii mezi nimi neznám, takže nepovím.

Reagovat
smazaný uživatel

Dorset ukončil kariéru

Reagovat
El Campeon

škoda,zrovna letošní sezona mu krásně vycházela

Reagovat
smazaný uživatel

Kopitar 1+2, Doughty 0+3

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné

Reagovat
El Campeon

tak snad se mi Zaitsev uvede v podobném stylu

Reagovat
Infernoqt

Kings

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Dnes sa nedá nevyhrát!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nie drafty ale trejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Brankary . je neake divne obdobie pre brankarov behom par dni su zraneny - Murray , Crowford,Luongo a dnes sa objavilo toto

http://www.slovaknhl.sk/35322-bena-bishopa-trapia-problemy-s-chrbtom.html

Reagovat
smazaný uživatel

Čaute borci. Všimli jste si někdo už, že vždy jak mi přijde hráč z waivers nebo skončí trade tak vám to rozhází sestavu třeba na následující den? Já to nastavuju dopředu a ted jsem si musel zkontrolovat nasazení golmanů, kteří se mi sami posadili na lavičku i když se jich to trade netýkalo. Dejte si na to pozor

Reagovat
Fabregas@ole

Díky za upozornění. Mě to taky ASI jednou rozházelo golmany a nebyl jsme si jistej, jestli jsem to nedojebal já sám.

Reagovat
telka11

Jj, fanta, ktera se hraje denne (NHL, NBA, MLB) tohle dela. Pokazdy, kdyz se prida novej hrac, tak se to rozhaze.

Reagovat
Fabregas@ole

Tvl, a znovu!

Jsem dneska bez Pastrňáka a T. Johnsona

To muselo rozházet těch 7 nabídek k tradu během jedné minuty od Coldrexe

Reagovat
Infernoqt

Koukal jsem na to a říkal jsem si, co blbne, že by chtěl dorovnat ten počet startů? Hlavně u Elliota jsem to nepochopil teda. Ti golmani se těžko doháněj. Ale bohužel, sice jako commis, ale i v tomto ohledu mám krátké ruce. Stalo se mi to taky, ale jen po dokončení trade. Kdo mění sestavu každý den, tomu to neunikne :)

Ale je pravda, že by Coldrex mohl trochu utlumit vášně.

Reagovat
Fabregas@ole

Včera ráno i během odpoledne jsme měl fantu zaplou a celý si to procházel.

Určitě se mi nemohlo stát, že bych úmyslně něchal sedět Pastrňáka doma proti Arizoně.

Elliotta jsem nasazovat nechtěl, to jsem špatně odhadl. Třetí výhru slabé Philly jsme nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl co blbnete chlapi Jsem ti dával na výběr furt si chtěl golmana

Reagovat
Fabregas@ole

Vyskočil mi tady akceptovaný trade McJesusa, kde se zbavuje Crawforda, Karlssona a Tavarese.

Mohl by nám k tomu Telka11 podat nějaké vysvětlení?

Reagovat
Infernoqt

Z hlediska formy mi to přijde furt pochopitelnější než to Coldrexovo trade tedy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
telka11

Resim tim brankarskou situaci, kde dostavam Careyho, coz je zlepseni oproti Crawfordovi, ktery vyrovnavam Tavaresem na ukor toho, ze Manson je o 100 ranku lepsi obrance. Proste uz neverim, ze se probere, je uplne mimo i herne. Treba jo a potom ten trade samo prohraju. K tomu je tam jako tezitko Nilsson, kterej startoval tretinu zapasu Canucks a dotahne mi starty golmanu, kde jsem v minusu. Nemluve o tom, ze na centru jsem vic v plusu a je to pozice, kde se da sehnat nejvic hracu. A taky neverim, ze tohle Tavares udrzi. Z hlediska jmen to vypada hrozne, ale je to top centr a top 10 golman za top 3 golmana a silnou dvojku. Karlssona s Mansonem beru jako 1:1.

Reagovat
Fabregas@ole

Jo, z hlediska jmen to vypadá šíleně Už ten trade trochu více chápu.

Nevěděl jsem, že Nilsson má tolik startů a že na centru jsi tolik v plusu.

Každopádně nesouhlasím Karlsson/Manson 1:1 a to, že Price ti udělá víc bodů, než Crawford.

Tady si dovolím vypsat aktuální situaci a pak se k tomu po sezoně vrátíme, bude to zajímavý

Karlsson (68,5) vs. Manson (101,4)

Crawford (144,8) vs. Price (97,6)

https://imgur.com/a/HiIug

Reagovat
telka11

Tak ja uz proste s Karlssonem ztratil nervy a mam Burnse a Byfugliena. Carey je urcite vys nez Corey, jenom mel hroznej zacatek a pak byl zranenej. Ale uvidime no

Reagovat
Infernoqt

Chytá skvěle. Za mě nejlepší golman NHL po návratu od zranění. Předtím bych to svedl na celkovou formu týmu. I když od nich nějakej průřez v playoff (pokud se tam dostanou) neočekávám, tak tu ofenzivu mají nabitou.

Reagovat
Infernoqt

Neplánuješ tipovat jinak? Aby nedošlo k nedorozumění, ty zápasy začínají opět už dnes v noci.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Doughty to je diamant

Reagovat
El Campeon
Reagovat
Fabregas@ole

Hodně štěstí

Co dáví zakladatel sázkařského okénka Fanfanka?

Já ujíždím na těch střelcích s vyššími kurzy, takže dneska: Meier, Hedman, Jenner a Mc Cann

Reagovat
Infernoqt

Ten se tu ukáže až zítra večer, dnes je bez netu. No a já nesázím. ^^

Reagovat
El Campeon

ten trade sem musel odmítnout,protože Philadelphia je oproti Winipegu v horší formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ćau, cely vykend som bol mimo - mal som syna o ktoreho sa staram takže vykend bol bez vašne k tipovaniu a ženam.

Reagovat
Fabregas@ole

Buď rád. Aspoň jsi zašetřil

Reagovat
Infernoqt

S těmi tipy se začínáte zhoršovat

Reagovat
smazaný uživatel

Není to taková prd** ale noc na dnešek se povedla

Reagovat
Infernoqt

Tak zatím jen Fanfanka uhodnul výhru Vegasu.

neděle 17. prosince

Minnesota Wild - Edmonton Oilers, St. Louis Blues - Winnipeg Jets

Arizona Coyotes - Pittsburgh Penguins, Washington Capitals - Anaheim Ducks

Reagovat
smazaný uživatel

4:2, 4:3

1:4, 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou všehcno zápasy, které mohou dopadnout jakkoliv Ani tomu Pittsburghu bez Murraye nevěřím.

4:3, 1:3

2:3, 3:4

Reagovat
Infernoqt

Lolz, Murray dneska startuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Bulshit :-) Jen ať tam ještě chvíli vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by sme skutočne hrali NHL myslim , že by boli veľmi vypjate zapasy medzi tymamy.

Bolo by určite vypredane

Long Live The Note vs Yukon is cold

Reagovat
smazaný uživatel

Jak skončili tihle dva minulou sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nekompromisne Yukon vyhral .

Kedysi som klikal vo fante a našiel som tam kompletny rebriček z minuleho roku .

Nemožem to najsť docela nad tou mojou minulou sezonou by som zauvažoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych chtěl někde vidět ty týmy odkazy nahoře mi nejdou

Reagovat
Fabregas@ole

Dobrá tedy

Porovnání týmů:

https://imgur.com/a/m9cmf

Celková tabulka:

https://imgur.com/a/Tws0l

Pro mě to byl taky první ročník bodované fantasy. Dva nebo tři týmy odpadly, a tak jsme si rozebrali jejich hráče. Plus teda mi bylo ještě svěřeno menežování toho týmu Ducky Baby, který jsem vytáhl snad z 5. pozice na stříbro.

Inferno kdyžtak podá bližší informace

Reagovat
Infernoqt

Ty týmy jsou přibližně dobře, aspon tak z 70 %, ale já určitě neměl Atkinsona ani Yandlea a Ducky baby měl v týmu stopro Crosbyho. Měl jsem tam Giordana, ale nejsem si jistý, jestli jsem ho nepustil právě v trade za Getzlafa Někde jsem si fotil svůj tým, ale nevím, kde to je. Třeba Fanfanka měl stopro Scheifeleho, protože jsem mu ho v druhé polovině sezony dal :)

Reagovat
Infernoqt

Fakt je to záhada, rád bych to vyřešil :D

Reagovat
Fabregas@ole

Já se musím přiznat, že si můj tým vůbec nepamatuju

Reagovat
telka11

Atkinson byl ode me uplne ke konci sezony, byl jsem v plusu na RW

Reagovat
Infernoqt

Fakt? No tak to hodně mění. Ale třeba tím Crosbym jsem si u Duckyho jistej, jelikož on byl ten, kdo ho nastartoval na druhou příčku. A Fabregas ho určitě netradoval. To samé s tím Scheifelem.

Reagovat
Fabregas@ole

Hmm, v záložce "Transactions" to všechno lze dohledat.

Tohle je fakt dobrá prdel: pustil jsem Crosbyho do FA za Eavese

Reagovat
Infernoqt

No tak já holt už mlčím no.

Reagovat
Infernoqt

Tak já fakt stáhnul z waiveru Yandlea v posledních dnech, proto si to nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné díky

Reagovat
Infernoqt

10:41am Matt Murray in the starter's net. Looking like a return tonight for him. (Jason Mackey)

11:16am Jarry the first goalie off. Guess Murray ain’t going. (Jason Mackey)

Nakonec mu asi dali ještě zápas oddych.

Reagovat
smazaný uživatel

Cely život som si prial vedieť anglicky , ale nikdy som sa do toho nedokopal

Reagovat
Infernoqt

No původně ho uvedli jako startéra a pak dali přednost Jarrymu.

Reagovat
smazaný uživatel

2-5,3-4

1-6,2-5

A tymto vysledkom začne Anaheim dufam , že už aj s (Getzlafom) robiť divy v NHL !

Reagovat
telka11

2:1, 2:3,

2:4, 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1, 4:3

1:4, 3:2

Reagovat
Fabregas@ole

2:5, 4:3

3:4, 5:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3, 2:3

1:3, 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1, 3:2

3:2, 2:3

Reagovat
Infernoqt

3:2, 2:3

2:4, 5:2

Reagovat
El Campeon

3:2,3:2

2:4,4:1

Reagovat
mike.84

wtf jsou ty trejdy 15 hráčů jedním směrím 14 hračů druzhým směrem :D totálně nevyvažené některé trejdy nehorazně :D

Reagovat
smazaný uživatel

Víš o tom, že jsi 21 kol s centry napřed?

Reagovat
Infernoqt

Dneska celkem klid. Ani ta nabídka zápasů mě nijak neoslovila.

Reagovat
Fabregas@ole

Začínáš sázet?

Reagovat
Infernoqt

Nn, necejtim se na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimave - od Karlssona chcela Ottawa zoznam klubov do ktroych nechce byť vymeneny .Panove myslim si , že Ottawa ho trejdne !

http://www.slovaknhl.sk/35373-ottawa-poziada-karlssona-o-zoznam-timov-do-ktorych-nechce-byt-vymeneny.html

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes sa o Karlssonovy objavilo toto

http://www.slovaknhl.sk/35395-karlsson-ma-v-ottawe-bezpecne-miesto-on-v-nej-chce-vyhravat.html

myslim , že skor by mal prestať kecať a viac sa sustrediť na hru! Je kapitanom potapajucej sa Ottawy !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Edmonton a golman - tie spravy sa širili tesne potom ako sa Talbot zranil , ale pokračuju v hladani golmana.Si myslim že Talbot bude mimo dlhšie.A je pravda že ani so svojou dvojkou nemožu byť spokojny.

http://www.slovaknhl.sk/35371-oilers-sa-zaujimaju-o-brankara-jets-zaujal-ich-i-mrazek.html

Reagovat
El Campeon

tak snad se Brossoit hecne a vydrží v brance.dnes neodehrál statisticky špatný zápas,když chytil 22/23 střel

Reagovat
smazaný uživatel

Pre sichra som aktivoval Hutchisona ktory je NOT AVCTIV k niečomu z Edmontnu alebo ineho klubu asi dojde.

Hutchisonovy to v AHL ide myslim že ho niektory tym skusi !

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvědavej. Dej vědět kdyby se na to zapomělo

Reagovat
smazaný uživatel

Columbus - Atkinson

Som radže som mal nasledovany Columbus pretože jednym časom som strašne šiel po Atkinsonovy , strašne som ho chcel.Prekvapilo ma keď sa časom ukazalo , že to bude životna forma Anderssona v Columbuse a Atkinson tam nehra žiadnu vyznamnejšie rolu.Som zvedavy ako to dopadne ako hrača ho mam stejne rad.

http://www.slovaknhl.sk/35369-cam-atkinson-sedel-na-tribune-tortorella-vysvetlil-preco.html

Reagovat
smazaný uživatel

Marian Hossa -

Začianm si myslieť , že Chicago PO nespravy a musi prekopať herny štyl.Maju tym docela narvany hviezdamy ale nemaju tam Hossu a ten štyl ktory stale hraju je štyl z čias kedy hraval aj Hossa.

Neviem či niekto videl štatistiky Chicaga v sezonach s Hossom a bez Hossy.

Uřčite to bol najkomplexnejši hrač smerom hore aj dole v celej NHL !

http://www.slovaknhl.sk/35362-hossa-je-obrovskou-stratou-pre-chicago-tvrdi-housley.html

Reagovat
smazaný uživatel

To neznáš Quenvilla Chicago je stěžejní tým playoff. Nemusíš je mít rád, ale bez nich to není ono. Podle mě podcenili ten odchod Panarina. Pustili lepšího a produktivnějšího hráče za Saada, co měl akorát dobrej vstup

Reagovat
smazaný uživatel

Chicago mam fakt rad a prajem mu kvolit omu že tam hraju hrači ktorych obdivujem !

CChicago vymenilo Panarina hlavne kvoli tomu , že dva krat za sebou vyletelo v play off v prvom kole.Panarin je super hrač ale neni komplexnym hračom .Preto Chicago vsadilo na Saada s ktorym vyhralo Stanley Cup (to tam však vtedy hral aj Hossa )

https://sport.aktualne.cz/hokej/nhl/zblaznili-se-v-chicagu-treba-ne-tohle-jsou-ctyri-duvody-proc/r~2d7b56fc5a4d11e7bd250025900fea04/?redirected=1513008971

http://www.slovaknhl.sk/33686-kane-bol-sklamany--ked-sa-dozvedel-o-vymene-panarina.html

Reagovat
smazaný uživatel

SCHWARTZ -

Prajem skore uzdravenie , prial som tomuto tipkovy jeho životnu sezonu !

http://www.slovaknhl.sk/35364-blues-prisli-o-schwartza-na-viac-ako-mesiac-video.html

Reagovat
smazaný uživatel

Na NHL.com psali, že je out na 6 týdnů a pak půjde znovu na testy, takže by mohl chybět mnohem déle. Nepříjemná rána, když to není zlomenina, co se mu teda stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Som videl ten zapas a dostal pukom do nohy.Čo vlastne ale presne ma neviem a neviem či to vubec v NHL zverejnia.S tymto ma fakt seru a preto sa mi aj pači Hitchockov nazor na toto tema !

http://www.slovaknhl.sk/35115-hitchcock-o-odhalovani-zraneni-prestanme-sa-z-toho-vykrucat.html

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Fleury a Las Vegas - Vegas aktivovalo Fleuryho z listiny zranenych hračov Fleuryho.

Keď nad tym premyšlam tak mu ten navrat vubec nezavidim , LAS Vegas je na postup a ten tlak a to očakavanie na jeho vykony musi byť obrovsky.Ak sa nechtne v prvych dvoch zapasoch tak to bude zajimave ak sa bude hovoriť Vegas bez Fleuryho na play off a Vegas s Fleurym bez play off.

Musi to byť strašny tlak takto rozjety novačik suťaže a vlitnutie do zapasov brankara od ktoreho sa tak velmy čaka !

Reagovat
Fabregas@ole

Zrovna Fluery je takový golman, že s naskočením do rozjetýho vlaku problém mít nebude

A nemám pocit, že by nahrazení Legace/Subbana byl náročný úkol

Reagovat
smazaný uživatel

Hudba hrana na štadionoch v NHL - mam za to že hokej je rychla tvrda kolektivna hra do ktorej pasuje rockova muzika.Pri pauzačh je mi z niektorych štadionov na bliti aku hudbu tam hraje.Trebars Montreal a tie ich komerčne letne SHITY ktore frčeli cez leto z toho je mi nabliti.

Ako na vas vplyva hrana hudba o pauzach a zneprijemňuju vam tieto komerčne sračky hokej ?

Česť klubom ktore taketo komerčne braky nehraju !

Reagovat
smazaný uživatel

Brachovia v NHL .

Tak v NHL mame troch Subbanovcov

Subban obranca v Nashvillu

Subban brankar v Las Vegas

Subban pred par dňamy ho nabralo Los Angeles a je obranca , ano su to bratia ako Staalovci

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď som si teraz neni isty ale Staalovcov bolo možno až štyria v NHL.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšie zarabajuci hokejisti NHL. Ide o zarobky hokejom a inymy aktivitamy.Ma tam prekvapilo meno Kopitara toho by som tam nečakal.

http://www.nhl.sk/clanky/najdrahsi-tim-nhl-takto-vyzera-rebricek-forbes/

Reagovat
Infernoqt

Ted si nejsem jistý, ale když Kopitar před dvěma lety podepisoval tu novou smlouvu, tak byl nejlépe placený hráč v celé NHL. Oni ho mají jako two-way centra a takových je málo. Těch kvalitních ovšem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre hračov ktory sleduju Edmonton - SEKERA stale je jeho navrat neurčity do prčic.

http://www.slovaknhl.sk/35400-citim-sa-omnoho-lepsie-tvrdi-sekera-kedy-sa-vrati-do-hry.html

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Sa teraz ukaže ako moc ceny je MYERS s Morriseyom pre Winnipeg a na čo skutočne tito obranci maju !

Reagovat
smazaný uživatel

NY ISLANDERS a TAVARES možno viete , že Tavares ma v podmienke , že predlži zmluvu s NY ISLANDERS iba vtedy ak bude nova hala.Inač opušťa NY ISLANDERS no a dnes sa objavilo toto.

http://www.slovaknhl.sk/35387-islanders-odhalili-plan-novej-areny-konkuruju-im-futbalisti-foto.html

Reagovat
smazaný uživatel

Brankary sa nam pekne vracaju

http://www.nhl.sk/clanky/nielen-fleury-do-akcie-sa-po-zraneni-vracaju-aj-murray-a-mason/

Som rad že Fleury stihne proti Pittsburghu Muraya bude to mať o to večšie grady !

Ako tipujete ten zapas Vegas -Pittsburgh ?

Reagovat
Infernoqt

záleží s jakou energií vstoupí do zápasu.

Reagovat
Fabregas@ole

Tipujem 3:3 a na nájezdy bude Fluery slavit vítězství

Bude to dobrej zápas se spoustou šancí, Murray však pustí jednoho sofťáka. Crosby 0+2, obě asistence na góly Guentzela (btw. ten druhej gól dá až při hře bez brankáře ).

Za domácí dá určitě jeden gól Marchessault a jeden obránce, asi Miller (btw. dobrej pick Falcone, taky jsem jej zvažoval). Rozhodující nájezd samozřejmě Neal.

Rád tipuju

Reagovat
smazaný uživatel

Som sa zaprisahal , že tak jak trafaš hračov vo fante tak budem podla Tvojej zostavy vsadzať strelcov.

Povedz mi z čoho vychadzaš pri nasadzovani hračov ? Ja to sledujem ale prd mam odhad.

Nasadil som trebars Gaborika Browna ti nespravili body Toffoliho som nenasadil a dal gola a asistenciu. čim viac to sledujem tym viac to nema logiku.

Reagovat
Fabregas@ole

Nemám pocit, že bych pro to nasazování měl nějakej cit, třeba dneska 9bodovej Forsberg na lavečce Nilsson je v docela dobré formě, nečekal jsem, že dostane takovej výprask.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobří holubi se vracejí

Reagovat
smazaný uživatel

Turris - zajimave zistenie čo tiež viedlo k jeho trejdu

http://www.slovaknhl.sk/35425-kyle-turris-v-ottawe-ma-nechcel-majitel.html

Reagovat
smazaný uživatel

Vratil sa Fleury a Dubnyk je out ma trafi !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dubnyk sa snažim o Dubnykovy niečo dozvedieť zo zahraničnych stranok a ak dobre chapem trener ho vyhodil ???

Nemate o tom niekto prosim informacie ???? Ak ho trener vyhodil tak je to huste čo sa začina diať v Minnesote !

Každopadne In jure Dubnyk nie je , ale je pisany vo fante že je OUT !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to mě mrzí

Reagovat
El Campeon

vypadá to,že mám momentálně 5 brankářských jedniček

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to potvrdena informacia , ale ak ho trener vyhodil , neviem čo sa stalo medzi Dubnykom a Trenerom tak ja si na takuto udalosť v NHL nepametam.Snaď sa to dotiahne zmluvne rychlo do konca a snaď Dubnyk najde angažma v neakom inom tyme.Myslim , že by to nemal byť problem aby v NHL o neho nebol zaujem.

Reagovat
El Campeon

počkej a kde si to našel,že je vyhozenej?to si přece trenér nemůže jen tak dovolit.já u něj všude čtu week-to-week

Reagovat
Neutron

vsade sa pise, ze zranenie v dolnej casti tela, nikde som nenasiel, zeby ho trener vyhodil, navyse trener mu nemoze zrusit zmluvu maximalne ho posadit na tribunu nie

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě nedávno sis nemohl vybrat

Reagovat
El Campeon

jj,ale stejně je neumim nasazovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s Dubnykom je to takto : testy ukazali že ide o zranenie )Ďakujem Yukonovy ktory to vyzistil)

Vo fante ak sa pozrieš na moj mančaft je pri Dubnykovy OUT.

Nemam tam weak to weak

Reagovat
smazaný uživatel

Můj TJ Oshie je taky out a přitom by mohl hrát už v sobotu proti Anaheimu

Reagovat
smazaný uživatel

to som nevedel , že fanta použiva aj pri zraneniach OUT. Už to budem vedieť.

Vždy som sa stretaval - day to day , week to week , IN JURI

Reagovat
smazaný uživatel

Já třeba IN JURI neznám

Reagovat
Infernoqt

Asi sis všimnul, že neumí moc anglicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dubnyk je slabý až slabý

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Infernoqt

Ale, zas tak zlý to snad nebylo :)

Reagovat
Fabregas@ole

Ráno na mobilu jsem se nějak ukliknul.

Za dnešní noc jsme 4 nasbírali sumu 38,2 bodů. To je dobrá haluz

Saros 16,2 bodů. Možná bych řekl letošní rekord mezi golmany a nikdo jsme jej neměli v týmu

Reagovat
Infernoqt

Já teď myslel St. Louis. Ve fantě netrhám žádné rekordy, hodně jsem polevil oproti loňské sezoně. Hádám mám špatnej čich, ale tahle sezona je nějaká divná.

Reagovat
Fabregas@ole

Jo, ale dobrý to nebylo

Spoustu času, co jsme strávili v útočným pásmu jsme si nedokázali vytvořit kloudnou šanci. Jen jsme to šudlali v rohu, tahali puk, bez střeleckých pokusů. V tomhle mě štve Steen, Sobotka, Stastny. Oni to potřebují až do kuchyně. No a hodně chybí Pietrangelo.

Reagovat
Infernoqt

To mi povídej. Nejdřív day-to-day a teď se neví, jak dlouho bude chybět. Každopádně Ducks ty body potřebujou jako sůl, nad Capitals nevyhrajou. Jdu na záznam.

Reagovat
smazaný uživatel

Si nepamatuju kdy Anaheim 2x za sezonu dal St. Louis u nich doma. V obou týmech něco skřípe ale u St Lois mi přijde jako by se zasekl Tarasenko.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši na co dnes koukáte?

Reagovat
smazaný uživatel

Na porno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Talbot se nám uzdravil.

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
Infernoqt

Na to, jak s tím plašili, tak je zpátky celkem brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
El Campeon

to mě mrzí,sem taky čekal,že bude mimo o dost delší dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Eberle stejně hrál nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

tvl mam dohromady 6 hráčů z Toronta a Montrealu a ty týmy sou ůplně marný.to sem před začátkem sezony fakt nečekal

Reagovat
El Campeon

*úplně

Reagovat
Infernoqt

Zato sis ale navýšil budget o 2 dolary. Jestli tohle není důvod k radosti, pak tedy nevím co!

Reagovat
El Campeon

ale jo,radost mi to udělalo

Reagovat
smazaný uživatel

Základní chyba sázet jen na dva týmy v celém týmu.

Reagovat
El Campeon

ale ne,já měl původně v kádru jenom Kadriho a Matthewse z Toronta a Webera a Drouina z Montrealu

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč ses toho nedržel?

Reagovat
El Campeon

Zaitseva sem vyměnil za Kopitara a to byl zrovna přelom,kdy se Torontu přestalo dařit,no a Shawa sem vzal zdonucení,protože sem neměl v tý době LW

Reagovat
Infernoqt

Ten Karlsson neměl za celou sezonu noc jako tu na dnešek. Vůbec první zápas, co jsem ho postavil a totálně dominovat při winter classic. Parádní výkon, snad ho to nakopne.

Reagovat
Fabregas@ole

Půjde jenom nahoru, jako celá Ottawa. Tentokrát tě i veřejně pochválím za ty trady, stejně tak připomenu toho Landeskoga

Reagovat
Infernoqt

Upřímně jsem tuhle Fanfankovi říkal, že mu dávám tak 10 %, že se chytí zrovna v mém týmu. A to jsem mu ještě přidal. Nicméně je to jeden zápas :)

Landeskoga jsem nechal hrát v rámci toho, jak mě ojebal proti Capitals nedávno. V prvním zápase proti Tampě dal gól. Doufal jsem tedy, že by to mohl zopakovat. A heleme se...

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

parádní tah

Reagovat
Infernoqt

sobota 23. prosince

Buffalo Sabres - Philadelphia Flyers, Arizona Coyotes - Washington Capitals

neděle 24. prosince

New Jersey Devils - Chicago Blackhawks, Pittsburgh Penguins - Anaheim Ducks

vánoční bonus neděle 24. prosince

Las Vegas Knights - Washington Capitals

Kdo uhodne vánoční bonus, dostane 10 dolarů. Nicméně ty výsledky se nesmí opakovat, tudíž každej musí tipnout jinej. Tak hezké svátky všem... nebo aspoň teda jednomu z vás.

Reagovat
Fabregas@ole

Nechceš pak po víkendu vždycky vyhodnotit ty tipy a napsat, kdo uhádl a kolik dolarů za to dostal?

Reagovat
Infernoqt

Teď nás výjimečně, a to zdůrazňuji, bylo víc . Jinak to vyhodnocuju podle jednotlivých utkání. Jakmile je ten dotyčný sám, dostane 4 dolary, jakmile tentýž výsledek uhodne více hráčů, ty dolary se dělí všem po dvou. Nejsem proti tomu někoho pochválit, ale ani bych se nezlobil, kdyby to dělal někdo za mě .

Já, Telka a Campeon jsme trefili Pittsburgh (2:4) a Coldrex, Bombaj, Falcon s Telkou trefili Washington (3:2pp). Čiže pokud se nepletu, Telka je tu první, kdo uhodnul vůbec dva tipy v jednom kole.

Reagovat
Infernoqt

Možná bychom mohli zavést nějaký bonus. Jestli se někomu v jednom kole podaří uhodnout 3 zápasy, ostatním členům fanty se na týden locknou týmy . Tzn. že by nemohli dělat přestupy, stahovat hráče z waivers a ani přednastavovat každý den soupisku.

Reagovat
telka11

mohlo by to jit za dva a retrospektivne ne, neni to zlej napad

Reagovat
Infernoqt

Já jsem pro každou špatnost.

Reagovat
Fabregas@ole

Já jsem taky pro každou špatnost, takže budu souhlasit za předpokladu, že se budou tipovat 4 zápasy

Pokud vybereš zápasů 5, tak už by to neplatilo

Reagovat
Infernoqt

ona nás ta sranda přejde, až to někdo uhodne.

Já si původně říkal, že 4 zápasy jsou ideal, pak mě napadlo mixovat 3-5 podle počtu uhodnutých zápasů. Souhlasím se čtyřmi, když pátej čas od času bude bonus, kterej do toho nebude započítán, když se uhodne

Reagovat
Infernoqt

Ok, tak teď mohu s klidem říci, že tu máme všechny tři výsledky, které jsem chtěl na Vegas střelit.^^ Jen jsem byl zdvořilej a dal chvilku přednost ostatním.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak nemůžu tipnout stejný výsledek jen u toho vánočního bonusu u ostatních jak chci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako humor to beru jako vážnou věc bych s tím počkal. Nebo jestli tomu rozumím dobře at jsou ty týmy zamknuty jen od pondělí to pátku at máme čas si to přednastavit dopředu aspon.

Reagovat
Infernoqt

3:4, 2:5

3:2, 4:3

>2:3<

Reagovat
Infernoqt

A jako bonus jsem si spletl řádek

Reagovat
smazaný uživatel

Se tu všichni baví a nikdo netipnul tak já budu teda první

3:2, 1:4

3:2, 3:2

a bonus

4:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:4, 1:3

2:3, 2:3

3:2

Reagovat
Fabregas@ole

2:3, 2:4

4:3, 3:2

3:4

Reagovat
Infernoqt

3:4, 2:5

3:2, 4:3

>2:3<

Reagovat
smazaný uživatel

4:3, 2:3

1:2, 2:4

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:2, 1:3

4:2, 4:2

5:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2, 2:5

2:3, 4:3

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

3:1,4:2

4:3,3:4

5:2

Reagovat
telka11

3:4, 2:4

3:2, 3:2

2:4

Reagovat
El Campeon

neděle 24. prosince

5:2,2:1

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím zase nikdo nic co?

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně furt nepochopím tu formu Vegasu. Tam není žádnej velkej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se domlouváme tady když máme chat na messangeru? Přišlo by mi jednodušší mít to jenom na jednom.

Reagovat
Fabregas@ole

Však tady je to mnohem přehlednější. Reakce a třeba i to tipování výsledků.

Messanger je dobrej na soukromou konverzaci

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme mohli udělat nějakou fb skupinu nebo je to už tady takový zvyk? Já třeba soudím podle toho kde se nejvíc orientuju.

Reagovat
Fabregas@ole

Já se orientuju nejvíc zde, ale FB skupina je dobrej nápad.

Reagovat
Neutron

napriklad sem chodim denne takze tu na EF mi to vyhovuje asi uplne najviac, ale proti skupine na fb nic nemam

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to zde vyhovuje. Je to takové přehlednější

Reagovat
smazaný uživatel

Vy sem chodíte dlouho tak to tu asi už znáte. Neříkám že mi to vadí ale třeba ten messanger mi přijde rychlejší.Ale chápu to.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Já už si zvykl

Reagovat
smazaný uživatel

Ta fanta je od 4. do 12. místa pěkně nabitá! Nechápu jak si mohl Inferno s Fabregasem udělat stobodový odstup Furt říkáte že sto bodů je nic ale ještě jsem tu neviděl někoho je dohnat. Jakub Tip-Top je na dobré cestě!

Reagovat
smazaný uživatel

Fanfanka to bylo řečí a 14tej flek a ještě s kupou nasazení dopředu Ne dělám si srandu. Leden ještě nebyl. Ty a alaskan máte super tým jen prostě neladí to!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ví kolik bodů by si udělal kdybys měl zdravé golmany

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo by se měl smilovat a hodit jemu a Cowsovi golmana I se dvěmi je to nemožné splnit

Reagovat
smazaný uživatel

Vancouver ( Boeser) je to škoda .Vancouver mi pripomina tuto sezonu zraneniamy Anaheim

http://www.nhl.sk/clanky/video-pohlad-ktory-zaboli-najlepsi-novacik-nhl-skoncil-o-barlach/ keď sa to sere tak sa sere

Reagovat
smazaný uživatel

dneska mi kluci poslali odkaz , že vytvorili novy web o nhl. tu je odkaz

http://www.nhl.eu./

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný, ale já mám radši oficiální stránku NHL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo o tom žadna ta je top (nhl.com) , ale dal som to sem na forum len tak aby sa vedelo, že aj taka neaka stranka existuje.

Reagovat
Fabregas@ole

Taky jsem si jí onehdá všimnul. Vypadá slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, díky za snahu, ale za Paciorettyho už mi přišla nabídka

Reagovat
Infernoqt

Kluci z Vegas předvádí naprosto top hokej. Ta energie, se kterou hrajou a napadaj je neuvěřitelná. A že jim to vydrží po celý zápas. Zajímalo by mě, jak by si vedli, kdyby tam měli nějaké top hráče.V první lajně jim brázdí kluk, co hrál v Columbusu čtvrtou lajnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu Vegas nejde nepřát. Taková popelka které nikdo nevěřil. A oni dokázali vyhrávat i s Lagacém v bráně

Reagovat
smazaný uživatel

Já jim to nepřeju Všichni z nich dělaj mistry světa a jsou tu jednu sezonu. Další sezonu jim ty síly odpadnou ted se chtěj jenom předvézt.

Reagovat
smazaný uživatel

Já naopak ano, všichni čekali, že budou beznadějně poslední, nebo předposlední

Reagovat
Infernoqt

Tak ještě můžou, viď

Reagovat
smazaný uživatel

No

Reagovat
smazaný uživatel

Mám-li být k tobě upřímný tak tenhle tým z Vegasu je schopnej vyhrát playoff než jim dojdou síly může to tu sezonu trvat. Jsem zvědavej jak by to vypadalo kdyby týmy co tam jsou normálně nebyli. Pittsburgh, Anaheim, Montreal možná Chicago. Letos cejtím vítěze ze západu. Vegas, Los Angeles, Nashville jsou určitě top kandidáti.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme co Tampa. Pens už asi došli síly, ale docela bych to přál Rangers a Lundqvistovi, nebo ze západu St.Louis

Reagovat
El Campeon

s těma Rangers souhlasim

Reagovat
Fabregas@ole

Já jim to teda taky hodně přeju Zejména Perronovi, kterýho jsme "nekeepovali".

Navíc je úžasný, že hráči prvních dvou formací jsou běžně mezi FA

Reagovat
telka11

keeper

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to fakt čarodějové. Neumim si představit ten hype, co by vznikl, kdyby vyhráli Stanley Cup

Reagovat
smazaný uživatel

Sa budu asi všetci smiať : Ja verim Anaheimu , keď sa vratia zraneny hrači tak to bude tak kurva široky kader jak sviňa.A napriek tomu kolko mali zranenych tak to neni špatne ako na tom Anaheim teraz je.

Smekam pred Anaheimom a pred tym ako s tym všetkym valčia.Vegas v plnej zostave rozdratia.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Fabregas@ole

Edmonton mě nebere, ale Sekerovi držím pěsti

Reagovat
telka11

Reagovat
telka11

Sekera je hrozne dulezitej, obrana proste Camovi vubec nepomaha a uz je to fakt potreba

Reagovat
smazaný uživatel

Moc neválel, ale Oilers přesto vyhráli

Reagovat
Fabregas@ole

Fuj, tak tohle byla úplně příšerná hokejová noc. Jak z hlediska fantasy, sázkařského, tak i osobních sympatií a preferencí

Reagovat
smazaný uživatel

Zdárek lidi, vím, že tady prakticky nepřispívám, ale teď přes svátky budu mít přece jenom trochu víc času, tak kdyby měl kdokoliv dotaz ohledně fanty, nebo čehokoli jiného, tak pod tenhle příspěvek, případně i do zpráv. Ve hře mám ten tým s divokým polským názvem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Zdar, jak sviňa!

Tak nám pověz, jak tě naše fanta baví? Je to tvůj první ročník s bodovanou fantasy, nebo už jsi zkušenější?

A pak se třeba můžeš vyjádřit k variantě hrát příští sezonu keeper ligu, jak nabízí telka v příspěvku 04.12.2017 10:43.

Reagovat
smazaný uživatel

NHL fantu hraju poprvé, pár let zpátky jsem hrál MLB fantu, ale neměl jsem na to čas, což je problém trochu i teď Ale jinak je to skvělé zpestření sledování NHL, a je strašně super, že je to tak vyrovnané.

Ta keeper liga je zajímavý nápad, osobně mám v týmu hodně mladých hráčů Ale asi by to předpokládalo, abychom zůstali ve víceméně stejné sestavě, aby to mělo smysl. Ale pokud se o tom uvažuje, tak já jsem pro.

Reagovat
Fabregas@ole

Super, díky za odpověď

Podle všeho je ta keeper liga myšlena jako úplně nová liga od nové sezony NHL, s novým draftem, novým commishem. A taky opravdu jen vybranou společností. Nepředpokládám, že o dlouhodobé hraní bude mít zájem znovu 15 lidí

Reagovat
Infernoqt

Díky. Teď to vyznělo tak, jako že se mnou už nepočítáte

Reagovat
Fabregas@ole

Aha, pardon

Ne, já měl takovou ideu, že ty by jsi vedl dosavadní typ ligy, případně i s mnoha novými hráči a telka by se chopil té keeper. A samozřejmě by bylo super, kdyby ses účastnil obou lig

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou jsem tu říkal, že bez Yukona by fanta nebyla ono a je tomu tak. Mě třeba baví se překonávat a ta šance, že s námi v lize hraje někdo zkušený jako ty nebo on mě motivuje se zlepšit. Baví mě sledovat ten vývoj strategie, online zápasy apod. Slyšel jsem ten nápad, ke kterýmu se schyluje příští sezonu a strašně se mi zamlouvá. A pak bych zvážil třeba i převod na keeper ligu. Každopádně každoroční draft je asi víc spravedlivý.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl někdo už tomu Points Stealerovi, že ve fantě na body je omezený počet nasazení? Tohle mi připomíná Koviho z loňska. První dva měsíce první v tabulce, než si to uvědomil, a pak skončil šestej.

Reagovat
smazaný uživatel

23 zápasů napřed. To může být slušnej ranec bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Fanfanka, prej dva dny neodpovídáš Alaskanovi ve fantě, tak to trade pozdržel.

Reagovat
smazaný uživatel

Bol som mimo netu , trade Bobrovskeho neprebehol , pretože Alaska mal plnu supisku.(takže tento trade nebol pozdržany)

Videl som tam trade ešte Alasky na Fleuryho ešte keď som bol v praci , ten som nezamietal ale ani neschvaloval.

Inač teraz sa mi tu cez sviatky neda byť a chodim sem iba keď mam k dispozici net.

Nevidel som že byAlaska trade na Bobrovskeho znovu ponukol tak to beriem že to je cele v pase.

Podobna vec sa mi stala pri trade s Bombajom (vtedy neprebehol trade kvoli mne som mal plnu supisku a Bombajovy som sa za to ospravedlnil a trade urobili znova) sam Bombaj vie ako som sa zachoval vtedy ja.

Ak ma tu nezastihnete tak 776628597 tu ma najdete vždy.

Šťastne a Vesele !

Reagovat
smazaný uživatel

Alaska ten trejd na Bobrovskeho dal takže je to OK potvrdil som to

Reagovat
smazaný uživatel

I tobě a odepiš mi pls ve fantě ještě.

Reagovat
Infernoqt

Gratuluju všem, nikdo nic neuhodl Tak hezké svátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

pátek 29. prosince

Tampa Bay Lightning - Montreal Canadiens, Los Angeles Kings - Las Vegas Knights

sobota 30. prosince

Dallas Stars - St. Louis Blues, Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks

Ty první dva zápasy jsou v noci ze čtvrtka na pátek. Trochu nezvyk, ale zvědavost mi nedala a zajímalo mě, jak budete tipovat zápas zatím vlastně dvou nejlepších pacifických celků. Zbylé dva jsou klasicky z pátka na sobotu.

Reagovat
Infernoqt

3:2, 2:4

4:2, 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:1, 2:3

3:4, 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:2, 3:2

2:3,5:3

Reagovat
smazaný uživatel

To tipuješ, nebo opravuješ Falconovy tipy?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy sa nedivam na to ako tipuju ostatny , nezajima ma to.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

5:1, 4:3

4:3, 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:2, 4:3

3:2, 3:4

Reagovat
smazaný uživatel

4:3, 3:2

4:2, 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:2, 3:4

2:3, 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:1, 3:2

3:1, 4:2

Reagovat
El Campeon

5:0,3:1

3:2,1:2

Reagovat
Infernoqt

Já, Ram a Falcon po jednom správném tipu

Reagovat
smazaný uživatel

aspon něco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson-sa dnes objavila tato sprava som vubec nevedel,som myslel že je fit

http://www.slovaknhl.sk/35592-atkinson-vynecha-niekolko-tyzdnov-wennberga-trapi-chrbat.html

Reagovat
smazaný uživatel

Prej šest týdnů mimo. Ale stejně hrál špatně třeba se vrátí silnější.

Reagovat
Fabregas@ole

Věřím, že hodně z nich dá, teď jen, jestli jsi to dobře poskládal

Já jedu Compher, Soderberg, Getzlaf, Coyle

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to dobře ale to co vypadá dobře většinou nevychází

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt to vypadalo dobře

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim , že 5 goloveho strelca v jednom zapase ešte dlho neuvidime.

V članku sa piše zmena brankarskej vystroje atď priniesla svoje ....

http://www.nhl.sk/clanky/paetgolove-koncerty-v-nhl-od-90-tych-rokov-predviedlo-len-osem-hracov-dvaja-z-nich-boli-slovaci/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fleary - je nachylny na zranenia a nebude chytať neviem ako dlho , ponukam ho k trade za brankarsku jedničku.

Brankary ktory ma zajimaju tak som im ponuky už poslal.

Tento rok fakt mam smolu

Reagovat
smazaný uživatel

Aby som to upravil - chytať bude , ale nebude to taka porcia zapasov ako u Bobrovskeho,Vasilievskeho a podobne...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Fleury co jsi od něho čekal s tou hlavou se musí opatrně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Points Stealer už je první Snad to tu čte když to tam sází jako jahody

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

Reagovat
mike.84

:D

Reagovat
Infernoqt

Jak jsem se tě tuhle ptal, jaký máš plán, když jsi s nasazením napřed, tak sis sice zaopatřil gólmana, ale nijak jsi to nevyřešil. Já jen, že tímhle tempem nebudeš mít od března co hrát.

Reagovat
mike.84

řeším to tak, že některé hrače holt nechavam na lavičce. ale upřímně je to hloupé pravidlo. nikdy v životě jsem se ve fantě (ani s amíky a kanadany) nesetkal s limitem počtu startů. jediný limit který se ve fantě používá je tak možná na transakce v klubu.. ale holt musím to nějak zkousnout :)))

Reagovat
Infernoqt

Nerad to říkám, ale jinak než takhle to nejde. Pro ligový formát nejde nastavit neomezené nasazování.

Reagovat
mike.84

aha to jsem nevěděl, pokud to systémově nejde ...

Reagovat
Infernoqt

As per Elliott Friedman and Nic Kypreos the Pittsburgh Penguins are actively making D Kris Letang available for trade

Reagovat
smazaný uživatel

Okolo 26.12 skušal Pittsburgh trhovu hodnotu Letanga.

http://www.nhl.sk/clanky/penguins-sa-zmietaju-v-krize-k-slovu-sa-dostane-vedenie/

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon v době jeho absence vyniknou jiný hvězdy

Reagovat
smazaný uživatel

Mackinnom mal šťastie , že ho Rinaldo netrafil ešte horšie - Rinaldo

http://www.nhl.sk/clanky/video-rinaldo-ako-odtrhnuty-z-retaze-za-svoje-besnenie-dostal-zasluzeny-trest/

Reagovat
smazaný uživatel

Mackinnom mal šťastie , že ho Rinaldo netrafil ešte horšie - Rinaldo

http://www.nhl.sk/clanky/video-rinaldo-ako-odtrhnuty-z-retaze-za-svoje-besnenie-dostal-zasluzeny-trest/

Reagovat
Infernoqt

Fakt mě zajímá, jak budou Vegas hrát, až tam budou mít nějakého top hráče.

$75 Milionů je platový strop pro tuto sezonu. $55.4 je naopak minimum, co museli Vegas při draftu zaplnit. Nyní v její aktivní soupisce (i vzhledem k zraněním) hrají borci za 43,1m, což je neuvěřitelný číslo. Na IR mají 6milionového Grabovskiho či 3milionového Stonera se Sbisou. To jsou adepti k přestupu.

Takže ve finále, i kdyby vylepšili další sezonu smlouvy svým nejlepším hráčům, mohou mít 20m jen na posily. Tam by se v pohodě vešel Kučerov, Stamkos a ještě někdo k nim :D.

Reagovat
Fabregas@ole

Tvl. Grabovski za 6mil Bude ještě někdy hrát?

Oni nepotřebují top hráče. Neskutečně to klape prvním dvou centrům (Karlsson + Haula). Přitom ve svých bývalých klubech sotva 3. centři. Co by za takovou vzpruhu dali borci z Montrealu (Danault, Galchenyuk,...).

Reagovat
Infernoqt

Pokud jim vydrží tohle tempo, moc by mě zajímalo, jak by se adaptoval nějaký top hráč a jak by to případně posunulo formu celého týmu. Už tohle, co teď hrají, je neuvěřitelný. A k tomu ten cap space.

Grabovski nevím, ale mají šanci ten cap uvolnit o dalších 9-15m, což jim dává víc možností. A kdo by k nim po letošní sezoně nechtěl.

Reagovat
Infernoqt

The Ottawa Senators are willing to trade all their players except defenseman Erik Karlsson and forward Mark Stone.

Many teams are interested in forward Mike Hoffman with the St. Louis Blues being the most serious suitor.

Reagovat
Infernoqt

sobota 6. ledna

New York Islanders - Pittsburgh Penguins, Chicago Blackhawks - Las Vegas Knights

neděle 7. ledna

Los Angeles Kings - Nashville Predators, Calgary Flames - Anaheim Ducks

Reagovat
smazaný uživatel

3:4, 4:2

3:2, 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:6,4:1

2:3,3:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:4, 2:4 (proti Vegas se nevyplácí tipovat )

3:1, 1:4

Reagovat
smazaný uživatel

nevyplatí, ale jak znám Chicago jednou ten souboj urvat musí

Reagovat
smazaný uživatel

5:3, 4:2

3:2, 4:3

Reagovat
smazaný uživatel

3:2, 3:4

2:4, 3:4

Reagovat
Infernoqt

2:4, 2:5

3:4, 2:4

Reagovat
Fabregas@ole

4:3, 4:3

3:2, 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

3:1, 3:2

3:1, 1:2

Reagovat
telka11

4:3, 3:2

3:2, 2:3

Reagovat
El Campeon

2:1,3:1

3:0,3:2

Reagovat
Infernoqt

Já jsem uhodl výhru Nashvillu a Fanfanka s Maple Leafsem Calgary.

Reagovat
Infernoqt

Canadiens de Montréal are actively shopping captain Max Pacioretty; the team is looking to get younger and would like to acquire a younger scoring forward as part of the return

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se mu začne dařit jakmile změní tým Potřebuje jen přejít do fungující sestavy. Snad ho nevezme ta Ottawa

Reagovat
El Campeon

od 4.do 13. místa rozdíl 93 bodů.nevim,hraju to první rok,ale vypadá to na drama snad až do konce sezony points stealer sice zatim jede,ale možná,že by ho mohli leckteří ke konci předehnat a mohl by to být teda pěkný souboj o 3.místo

Reagovat
Infernoqt

Většinou si ten první rok člověk zvyká, aby tomu přišel na kloub. Je dobrý si zvolit nějaký systém (i ohledně nasazení), který člověku bude vyhovovat. Mě osobně baví sledovat ty zápasy v noci, když hraje téměř celý tým. Takové nejvíc dokážou zahýbat s pořadím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem ještě nevychytal to sbírání hráčů s formou ale baví mě to aspon zkoušet se furt zlepšovat

Reagovat
smazaný uživatel

A už by se mi mohl vrátit Luongo konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Kdybyste chtěli, tak bychom mohli zavést alespoň hromadný chat na facebooku. Pokud by to někoho rušilo, vypne si upozornění. Takovej Fanfanka sice fb nemá a možná se tu najde ještě někdo, ale domnívám se, že ty možnosti by byli lehčí. Pokud by se to osvědčilo, tipovačku bychom pak mohli přesunout na fórum na webu fantasy.

Reagovat
Infernoqt

*možnosti by byly lehčí =)

resp. to otevírá bránu k aktivní diskuzi a potažmo i o trochu více srandy

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem proti

Reagovat
smazaný uživatel

Kedysi sme tu preberali najkrajšie dresy , takto dopadlo hlasovanie fanušikov NHL.

http://www.slovaknhl.sk/35702-chicago-ma-najkrajsie-dresy-historie-nhl-v-prvej-patke-su-tri-byvale-timy.html

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Vegas tam

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vo videau je vidno zakrok Maroona na Douhtyho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mike.84

nahodou krasnější než ty lonske hruzy.. ten spodní a levý jsou nejpěknější

Reagovat
smazaný uživatel

Pacioretty - 6 možnych tymov do ktorych by mal byť vymeneny , čo myslite Vy ?

http://www.slovaknhl.sk/35718-sest-timov-v-ktorych-by-mohol-zakotvit-pacioretty.html

Mne by sa pozdaval v Minnesote alebo Calgary.Sranda by bola ak by skončil vo Vegase , ale o tom sa v članku nepiše.No som na neho zvedavy , kde zapusti kotvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaleží na tom, co bude chtít Montreal jako protiváhu

Reagovat
smazaný uživatel

Ottawa bude mít zájem

Reagovat
smazaný uživatel

Neodejde nikam

Reagovat
smazaný uživatel

Možná ale kdyby líbil by se mi v ottawě

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

ST Louis - chcu vylepšiť utok , hladaju dostupneho utočnika , ktory by mal na to , aby hral v prvej alebo druhej 5.

http://www.nhl.eu./st-louis-by-si-chcelo-vylepsit-sance-novym-utocnikom-381.html

Ma niekto neake novinky ohladne SCHWARTZA ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepiřjde mi že by St Louis potřebovali v útoku posílit Tam bych to viděl spíš na někoho do obrany

Reagovat
Infernoqt

V Bostonu prej řádí sněhová bouře, tak ten zápas odložili.

Reagovat
smazaný uživatel

Brankar Montrealu MONTOYA bol vymeneny do Edmontonu

Reagovat
smazaný uživatel

Pittsburgh - Rowney vynecha tyždne a Dumolin ma otras mozgu !

Arizona - Duclair požiadal o vymenu !

Reagovat
smazaný uživatel

Montoya a Niemi. dva věčný cestovatelé v čase

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska si asi dám Chicago - Vegas. Žádnému týmu nefandím ale zajímá mě ten vývoj

Reagovat
Fabregas@ole

Jak ten zapas vypadal?

Ja zvladl prvni třetinu NYI-Pens. Vyrovnany, plno šancí. Útok Sprong-Crosby-Simon vynikal

Reagovat
smazaný uživatel

No Chicago slaboučký jak čajček. Vegas 21 střel první třetinu a prakticky je rozhýbal na tolik že hráči Hawks nevěděli kde jim hlava stojí. Že to skončilo 4-5 je záhada ale spíš za to mohlo nasazení Toewsovi lajny proti Nealovi která byla o něco pomalejší a schytala všechny 4 goly. Možná to byl trenérský tah ale jinak se jim Chicago nemohlo vyrovnat.

Reagovat
Fabregas@ole

díky, super zhodnocení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Začal sem obdivovat hru Winnipegu . Co ten tým a hlavně Wheeler zvládne to je k neuvěření. Měl jsi na něj štastnou ruku Stejně ted ve fantě věím víc Infernovi ale ty máš hlavně nasazení brankářů k dobru to by mohlo hrát roly. Zkus to dohnat Sezona je z poloviny za námi sebe a pár dalších sem už odepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vyvěsí dres Hejduka

Reagovat
Infernoqt

Něco mi říká, že těšit se na zápas s Ottawou nebyl dobrý nápad

Reagovat
Fabregas@ole

Proč? Góly padají, stejně jako večer na Flyers

Reagovat
Infernoqt

Dneska jsem čekal alespoň 40 fantasy bodů. Tohle mohl tušit málokdo.

Reagovat
Fabregas@ole

Jede ti Yahoo appka?

Reagovat
Infernoqt

Zatím pokaždý

Reagovat
Infernoqt

Ale jen jsem zkusil odhlásit, už se mi to nenačte^^

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt dobré trade díky Fanfanka Winnipegu se ted daří snad toho využiju. Fabregas sory jedine by jsi si vybral z toho zbytku. Ale kdo dřív přijde ten dřív mele

Reagovat
Infernoqt

Tys mi vždy přišel tak trochu jako fanoušek Winnipegu, nemám pravdu? :) Vedle Nashvillu ovšem.

Reagovat
smazaný uživatel

Extra sem je nesledoval ale až nejak letos sem je začal mít rád

Reagovat
Fabregas@ole

Jasně, to je fér - kdo dřív přijde, dřív mele. Ale přecejen, možná by pro tebe byl lepší Trouba než Morrissey. Ale to je jen můj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby si tam zahrnul Toewse tak bych to asi vzal ale já nutně potřeboval centra Oshie by mě nikam neposunul. Díky za snahu snad příště

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Prej jo

Reagovat
El Campeon

měl skončit už daleko dřív,když byl na vrcholu ještě.teď se bude loučit jako spráskanej pes a hlavně neměl chodit do Ruska,tenkrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

zdědil jsem nhl fantasy kterou jsem hrali před 2 rokama, je tam 14 týmů. formát H2H na zakladě statistik. jsem tam jako commish, tak kdo bude mít zajem po konci teto sezony vstoupit , určitě jste vítáni. ted to nemá cenu řešit co se pravidel apod týče (to až příští rok) , jen dávám předběžně vědět, že mám fantasy ligu k dispozci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký je rozdíl mezi zděděním a založením nový?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim , že po niekom prebral tym .Trebras ten hrač nebol už aktivny.

To sa stalo aj minuly rok u nas vo fante.

Reagovat
Fabregas@ole

Předpokládám, že to bude hrát stejná skupina lidí a vlastně se tak liga obnoví. Ale jinak asi novej draft.

Reagovat
Infernoqt

Ta fanta na body je lákadlo pro lidi zase z jiného úhlu pohledu. Příští sezonu ji zase rozšíříme, tentokrát však budeme opět o něco chytřejší a rád bych udělal dvě skupinky po 14, max 15 lidech. 2 ligy odděleně (něco jako západní a východní konference), z nichž obě by měly společně aktualizovanou tabulku někde na google.doc. Pochopitelně by pak byl vyhlášen vítěz jedné i druhé ligy a pak celkový vítěz.

Reagovat
telka11

To zni fajn, jenom by tomu podle me sedelo play-off. Ja chci na body urcite pokracovat, ale proste me brutalne laka ten keeper, kam by to chtelo tak 10-12 stabilnich lidi. Klidne bych si tu ligu aji udelal, kdyz by byl zajem.

Jenom je otazka, jestli to nehrat jako H2H na tydenni bazi, protoze v keeperu trva rebuild trochu dyl, kdyz se to ze zacatku nechytne a na body by to posledni dva mohlo dost frustrovat...

Reagovat
Infernoqt

Já na něco přijdu. Prozatím vím, že každým rokem jsme moudřejší a každý rok to nějak balancujeme a zároveň rozšiřujeme.

Reagovat
Infernoqt

I ta fantasy se vyvíjí každý rok. Je tedy možné, že další sezonu už ve fantě na body playoff bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Měl bych zájem.

Nevím, jestli seš to ten stejnej Mike, jak mě nalákal do nějaké FB skupinu (asi rok a půl nazpět) a pak v září tam bylo úplně mrtvo A vlastně se nic nekonalo (mám pocit)...

Reagovat
mike.84

abych nemusel odpovídat každemu zvlašt ... je to liga kde nás bylo 14 ale asi 11 z nich to po pulroce přestali hrát (jsou to dospělí kolem 35 jako já, takže to přestali hrát spíš z rodinných než dětinských důvodů).. všechny tymy jsou k dispozici kromě meho, přepíšete si nazev, uděla se před startem nove sezony nový draft , pravidla zustanou stejná jako tam jsou ted (a jaká se používají v globále, tzn nic co bysme si vymysleli sami).. ještě se akorat poptám těch stavajících, tuším že možná 1-3 chtějí hrat znova... takže jsem zdědil jakože celou ligu, nejenom muj tym..

@fabregas.. nevím .. podle tveho nicku nemužu vědět kdo jsi :D jakože si tam byl ? jaký tým jsi měl ?

Reagovat
Fabregas@ole

Ok, díky za vysvětlení. Mám zájem

Nakonec jsme s váma vůbec nehrál, nějak se to rozuteklo

Verboval jsi na EF nové členy, přidal jsem se do FB skupiny a pak se nic nedělo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi přijde lepší zůstat s touhle partou než jít do novýho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

však do te nove fanty muežete jit všichni . míst tam je dost :D

Reagovat
smazaný uživatel

Před lety se nám stalo něco podobnýho a to kouzlo se z toho nakonec vytratilo. Hráli jsme i fotbal na body, ale tam to nebylo ono. Tady mě baví se každý ráno probouzet a sledovat, jak se můj tým posouvá a kolik udělal bodů A je to prakticky každý den nové překvapení. Tomu už fakt jen k dokonalosti chybí to playoff.

Reagovat
smazaný uživatel

mám to stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Sry H2H mě neláká

Reagovat
smazaný uživatel

Chicago skuša , mieša s utokmy , povolava hračov , bude to k niečomu ?

http://www.slovaknhl.sk/35784-tomas-jurco-bol-povolany-do-prveho-timu.html

Reagovat
Infernoqt

No nevím. Saad se sice vzbudil, ale Crawford by se prý v dohledné době vrátit neměl. Na západě vidím jistý postup zatím u čtyř týmů, na zbytek jsem zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Chicago - Franson na farmu z waiwru si ho počas 24 hodin nikto nevybral z AHL do prveho tymu ide Gustaffson.Rošady Chicaga aj v obrane !

http://www.slovaknhl.sk/35790-franson-smeruje-do-ahl-gustafsson-do-chicaga.html

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Neutron

hosi nedame to pod novy clanok?

rollovat to na telefone je na vrazdu

Reagovat
Infernoqt

Tak po víkendu, až skončí tipovačka.

Reagovat
smazaný uživatel

Se přesuneme jinam?

Reagovat
Infernoqt

Budeme tady jen v jiném článku

Reagovat
smazaný uživatel

Aha dik

Reagovat
smazaný uživatel

SEKERA - bolestiva pravda zo Sekery je už zdravy nahradnik - pametate jak sme sa o neho vo fante rvali ?

http://www.nhl.sk/clanky/bye-bye-andrej-mclellanovi-dosla-trpezlivost-sekeru-poslal-na-hotdog-do-press-boxu/

Mal som hračov po dlhych zraneniach a možem povedať , že jediny ktory sa osvedčil a zbiera po prdel hodne bodov je nenapadny hraˇBostonu BACKES.Za posledny mesiac nazbieral viac bodov než Malkin,Tarasenko,Schenn .... divite sa ? ja tiež je to taka ticha voda ktora hlboko vymyva brehy

Skušal som po zraneniach tychto hračov ktory nehravali špatne v NHL ale

Bobby Ryan,Marian Gaborik,Travis Zajac,Patrick Berglund,Sekera - proste zrranenia vykony pustošia.

Teraz mam Zacha Pariseho bol by som rad keby nepotvrdil pravidlo a hral by super hokej.

Som veľmi zvedavy ako sa po zraneni bude ukazovať SCHWARTZ zo ST Louis .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sa Sekerovy opravedlňujem dnes vyšlo toto na tych istych strankach !!!

http://www.slovaknhl.sk/35808-nenechajte-sa-zavadzat-toto-je-skutocny-dovod-preco-sedel-sekera-na-tribune.html

Reagovat
smazaný uživatel

Tipování nebude?

Reagovat
Infernoqt

Jj, mmnt

Reagovat
smazaný uživatel

NASHVILLE - počita s tymito 3 obrancamy , dnes podpisali zmluvy

http://www.slovaknhl.sk/35797-predators-podpisali-nove-zmluvy-s-tromi-obrancami.html

Reagovat
Infernoqt

neděle 14. ledna

Las Vegas Knights - Edmonton Oilers, Montreal Canadiens - Boston Bruins,

Pittsburgh Penguins - New York Rangers

Reagovat
Infernoqt

5:3, 2:4, 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

5:2, 1:4, 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:2, 3:2, 3:4

Reagovat
smazaný uživatel

4:2, 4:1, 3:4

Reagovat
Fabregas@ole

4:3, 2:5, 5:2

Reagovat
telka11

4:1, 2:3, 4:2

Reagovat
smazaný uživatel

5:2, 3:1, 4:3

Reagovat
smazaný uživatel

3:2, 3:4, 4:3

Reagovat
El Campeon

3:2, 2:4, 2:3

Reagovat
Infernoqt

Bombaj a Fabregas po jednom správném tipu.

Reagovat
smazaný uživatel

6:1,2:5

5:2

Reagovat
mike.84

čaute všem, chci se zeptat zda tady na EF (pokud nikdo z vás) znáte někoho ze sekce bundesligy, někoho kdo bundesligu sleduje pravidelně a má o ní velký přehled, tak mi napište jeho zdejší nick.. díky ..

Reagovat
Neutron

Rudnevs alebo stas87, ale tym cislom si niesom isty

Reagovat
mike.84

jasne dík

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Poradie brankarov ktory by mohli ziskať Vezinovu trofej - su tam zajimave miesta brankarov v poradi.

Vasilievskeho by som daval aj ja zatim na 1 miesto

http://www.slovaknhl.sk/35821-kto-je-favoritom-na-vezinovu-trofej.html

Reagovat
Infernoqt

Kdyby se to mělo hodnotit jen podle výkonů, tak bych to dal Gibsonovi.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Co on vlastně dokázal?

Reagovat
smazaný uživatel

Je mu len 23 rokov , ešte by som ho nezatracoval ....neznamena , že keď v NHL za Edmonton nič nedokazal nemože dokazať v NHL v inom tyme.

Reagovat
Fabregas@ole

Zranil se mi Hedman, 3-6 týdnů out. Nabízím jej k výměně; logicky pod cenou

Reagovat
Fabregas@ole

... doporučuju pro ty, kteří jsou v plusu na D

Reagovat
Infernoqt

Na vitamín D.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bych zájem co za něj?

Reagovat
Fabregas@ole

U tebe jsem si nevybral

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to zvážil čéče

Reagovat
Fabregas@ole

Takže mi za něj Riellyho nedáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Za Ekholma? Jsem myslel, že máš úroveň

Reagovat
Fabregas@ole

Ne

Bavíme se snad o Hedmanovi...

S Ekholmem jsem skočil na špek a dom*dal to, ten už mi zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infernoqt
Reagovat
El Campeon

fanfanko s timhle tradem si snad děláš srandu,ne?

Reagovat
mike.84

myslíš toho Toffoliho ? tež sem se smal. hele campeone, vidim tvou soupisku a bud na to sereš (ale asi ne ) nebo nikoho neposíláš do hry ? je někdo k dispozici od tebe ?

Reagovat
El Campeon

posílám do hry koho můžu

Reagovat
mike.84

jo ? žes měl krasně všechny seřazene na lavičce :D ale uplně všechny a dva dny po sobě :D

Reagovat
El Campeon

ti co měli zápas byli v základu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele