Právo: ČT jedná s Primou o odprodeji práv na fotbalové ME

01.02.2008, 09:21
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (41)

Přidat komentář
smazaný uživatel

at ma me ct to je nej stanice

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, na primě to bude propadák...jirka nikotýn spol...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze se to ct podari.Protoze maji nejvetsi zkusenosti z podobnyma akcema a sou zarukou kvalitniho prenosu a vseho kolem velkych akci ktere vysilaji.Ae pokud bych mel poslouchat komentare ze sportu 1,kteri kolikrat melou furt to stejny dokola.(navic se neda preslechnout jejich prazsky prizvuk)Tak to si radsi vypnu bednu a budu to poslouchat v radiu.Nebo se divat na slovenskou televizi!!Pod primou to bude nejvetsi propadak v historii vysilani velke fotbalove akce.Proste na to nemaj prostredky tak at si to uvedomi a dou dale bojovat s novou ve sve komercni valce a sportovni turnaje nechaj verejne televizi, ktera je tradicnim sporstredkovatelem vsech techto zajimavych akci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vidim spis problem ve vysilacim prostoru TV Prima. Neverim, ze by nejaky neatraktivni zapas opakovali dvakrat pro lidi, kteri byli zrovna treba v praci.

CT ma preci jen spoustu prostoru na CT2 a nyni i na CT4 Sport.

Jeste, ze to neni na Nove. To by nam davali nasi reprezentaci ze zaznamu od osmi hodin v exkluzivnim case a pak mavali kolacema.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ten nadpis souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to nebude na Ct tak je to v to je jasne...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad maj na tý Primě rozum a vzdaj to...

Reagovat
Devil

Ct goo!

Reagovat
smazaný uživatel

CT musi vysilat EURO, protoze prima nema tolik stanic ani casu na vysilani jako CTcko

Reagovat
smazaný uživatel

chce to aby to ct prodali, protoze ct by byla schopna odvysilat aspon 2x tolik zapasu, protoze maj 2 kanaly a este by urcite vysilali ve vsech hracich casech a vsadim se ze na prime by byl tak jeden zapas dene, a navic po zkusenostech z premierleague,... ten komentar je tak strasnej ze si du sednout ke kompu a cumet na to v anglictine, nekdy dokonce i v cinstine, furt lepsi nez to co rikaj na prime to mi obcas prijde ze vubec netusej co to fotbal je

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní problém vidím v tom, že to vůbec Primě prodali. Pokud jde prodávajícímu jen o nejvyšší finanční nabídku za práva a nehledí již na to jak kvalitně a v jakém rozsahu jej poskytne divákům tak je to hodně blbé. UEFA to prodala společnosti Sportfive a chyba je, že do klauzole nedala upřednostnit kvalitativní stránku kupujícího nad finanční. Prostě jde v 1. řadě o peníze a pak až po fotbal a další věci.

Reagovat
smazaný uživatel

Je jasné, že na tom daná společnost chce taky něco trhnout, tomu rozumím. Nebím proč to UEFA neprodává sama, nebo alespoň přes nějakou svou organizaci. Kdyby to aspoň prodali EBU, takhle je to prostě jen a jen o prachách

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze kdyby si ty prava mel ty a prisla TI nabidka 100 milionu od Primy a 60 milionu od CT, tak by ses taky dlouho nerozmejslel, to je logicky, 40 milionu je 40 milionu, nevim co na tom resis

Reagovat
smazaný uživatel

Ano to je jasné to jsem ani nepsal, problém vidím v tom že to prodali Sportfive a ne EBU v tom je celý problém. Kdyby tomu tak bylo, tak to je na ČT a je to.

Reagovat
smazaný uživatel

at to koupej,paneboze at to koupej,jinak to bude propadak a z jinak nadhernych zapasu budou frasky ... to jejich komentovani se neda prezit bez ujmy na zdravy.

Reagovat
smazaný uživatel

fandim ct at to koupi. na prime ty fotbalove zapasy musi trhat usi i tem hluchym. je to vazne strasne kdyz nekdo komentuje zapas a neumi to. to se mi na ct jeste nestalo. snad to dobre dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že se to povede a Ota Černý to odkoupí...Priam opravdu děs bes komentáře, ta sobotní PL to dokazuje..a frajeři Macháček a Nikodým co to dělaj na Sportu1 otřes..hold Bosák je Bosák...jen doufám, že když to koupí, že nevezmou Slepičku, italská liga v jeho podání taky paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Zvedli poplatky, tak ať to hezky zaplatí, vyděrači .

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam,ze to CT nevzda a vyjedna rozumny odkup!!V podani Primy to bude opravdu fraska a cesky narod by mel z ME mozna tak horkost z kometatoru Primy.

Reagovat
smazaný uživatel

ty komentátoři na prrime sou hrozny....doufam ze to bude na ČT

Reagovat
smazaný uživatel

doufá celý národ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

omg..prima néééé!!to bude fiasko....at si klidně ČT zvedne poplatky o kilo na 4 měsíce,to nevadí,hlavně ne Prima...ja bych to obětoval,známe ty komentátory...místo ofsajdu říkají zakázané uvolnění

Reagovat
smazaný uživatel

a neřiká to tak náhodou tvoja mama?

Reagovat
smazaný uživatel

moja mama hraje FIFU...ví o co jde..neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Nikodým, Plašil, Macháček aspol. ...doufám , že se to čt podaří , protože tam jsou ,až na čapka, profíci!!! Když sleduju premier ligu na Prime , tak si říkám čím se živí ti ,,komentátoři" , protože já bych jim nedal za ty výkony ani na polívku

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozřejmě že bych to chtěl taky na ČT jako všichni tady, ale o té jejich profesionatlitě musim teda říct svý. Jak ty říkáš že sou až na Čapka profíci tak mi ty profíky prosimtě vyjmenuj, sem na to fakt zvědavej. Jesli teda myslíš Vlastu Vláška a vostatní ty matláky jako je Bauer, myslim že Bauer, jeho jméno si fakt pamatovat nepotřebuju, nebo třeba Lípa tak ti sou právě že poslední dobou taky bídní. No a Svěcenej už odešel, ten byl na dobrý úrovni, i když poslední dobou trošku šel do útlumu ale pořád lepší než tihle dva, nebo třeba Kozohorskej. Z těch profíků už tam zbyl právě jenom Čapek a samozřejmě Bosák, o tom se nemusíme bavit. Ale jestliže řeknu že ČT šla s komentováním za poslední rok, dva dolů, tak myslím že nebudu sám kdo si to myslí. Ale aby se dostali na "úroveň" primy tak by takhle museli klesat ještě minimálně 300 let. Tam je to fakt děs. Jestli jste nedávno někdo viděl jak hrál Fulham s Arsenalem a oni pořád dokola opakovali že jedinej hrot Fulhamu Smertin hraje nečekaně spíš uprostřed hřiště tak to jako nebyla už sranda. Možná poprvý ale po třináctý už se mi fakt chtělo brečet. Moje máma si myslim toho o fotbale ví více než oba dva borci co to komentovali. Jejich jména sem radši okamžitě zapoměl takže vám neřeknu už kdo to byl. Spíše by mě zajímalo co si ostatní myslíte o těch zmiňovaných komentátorech na ČT??

Reagovat
honziss

Máš pravdu - Vlášek, Lípa, Kozohorský - kvality moc nepobrali. Ale hlavním problémem u nich je, že jsou zaujatý. Třeba Kozohorskej je zarytej Spartan, fakt mě dojalo jak minulou sezonu po zápase Baníku se Spartou se zeptal hosta ve studiu co říká na to, kdyby Střihavka a Rajtoral přestoupili do Sparty, že by je Sparta mohla koupit, že by se jí hodili, a bral to jako hotovou věc, že tam jdou. A to ani nemluvím o studiu Ligy Mistrů, kdy tam jednou měl Chovance jako hosta a 20 minut s ním probíral situaci Sparty, přitom přenos byl z utkání tuším Liverpoolu ted s nevím kým. Ale samozřejmě radši tyhle kluky než ty Primány. Nedávno jsem chtěl koukat na zápas Everton - Man City, ale po 15 minutách jsem to vzdal bo ten komentátor to byla bída s nouzí.

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu...radši vypnu zvuk než to poslouchat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako když si to vezmeš, tak podlo mého to upadá celkově... A je to taky tím i kdo k těm komentátorům chodí jako tzv. "glosátor" Třeba jak všichni nadávaj na Hřebíka tak v týhle funkci on se mi opravdu líbí. Si myslim že tomu rozumí a kdyby u toho vynechal tohle sme tehdy ve spartě zavedli když o tom eště nikdo v evropě neveděl a tak tak by byl i dobrej, ale jinak je to celá bída. Jak má jednička toho Pospíšila nebo jak se jmenuje, to by mě zajímalo kde ho vyhrabali a táborskej se vyloženě nedá poslouchat. Jestli ten si říká expert... No a na tý primě co je za experta toho taky vůbec neznám a fakt by mě zajímalo co to tak může bejt zaš. Nechápu proč třeba berou Šmicra do studia a ke spolukomentování ho nedají. Aspoň by mohl říct něco zajímavýho když tam tolik let hrával. Oni se ho místo toho radši dvakrát zeptaj na otázku na kterou nejde odpovědět jinak než : "Tak určitě je to tak, "+ převrácená forma otázky do odpovědi. U nás prostě není z čeho brát ty komentátory. A to je zlý. Ani radotínskýho s otavou nemusim. Ale je pravda že třeba Blažek nebo Kaiser na galaxii se mi docela líběj. Ani ten poslední, myslim Jurko není tak špatnej. Ale Radotínskýho teda vyloženě nesnášim a Otava je taky takovej divnej...

Reagovat
smazaný uživatel

jasně jenže Bauer , Lípa a díky bohu ten kkt zrzavej co se nedokáže vymáčknout (Kozohorský) nekomentují, ale jsou buď na ploše nebo ve studiu a jejich kvalita je asi zruba stejná jako u kluků na primě. Bosák , to je jasná 1, Čapek -budiš ale myslím si o něm svoje, Svěcený je ted bohužel v Bolce ale i toto torzo komentárského týmu je lepší než parta kurvilů z Primy a na čt ten fotbal dělat prostě umí.... Nicméně souhlas stím , že dost klesli a podle mě je teď nejlepší materiál Radotínský , votava , a ikdyž nerad říkám tak Jurčo-všichni z Galaxie

Reagovat
honziss

Kéž by to ČT koupila. Na Primě nám pustí prvních 15 minut přenosu, pak hodí 20-ti minutovou reklamu, následně na 5 minut opět pustí přenos, potom pustí půlhodinovej telleshopping, pak opět 10 minut přenosu a nakonec pustí Velmi křehké vztahy a přenos už nezapnou... Raději se na Euro budu dívat na poláku, jestli to bude mít Prima.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja chcem aby to bol na CT....si neviem predstavit sampionat bez Jaromira Bosaka a spol....

Reagovat
Radin

Jsme fanoušci?Sakra musíme nějak ukecat nějakého známého fotbalistu,ať udělá nadaci,vybíráme pro lepší Euro a všichni lidi by dali příspěvek aby to mohla čt doplatit :-D.

Reagovat
Radin

Domácí dnes hrají takovou tužku, že by se i v Koh-i-nooru divili.

Takhle rozzuřeného trenéra jsem ještě neviděl. Potkat ho v noci, zakousnu se do stromu a dělám suchou větev

"Poborský zrychlil jak řidič Stanislava Grosse." Jednoznačný obdiv nad rychlostí českého záložníka..........................................

Reagovat
smazaný uživatel

přesně to by mi a tom EURU chybělo...takové hlody nemá nikdo

Reagovat
Radin

".. faul v malé šestnáctce.." "..má něco jako s kotníkem.." ..............

Reagovat
smazaný uživatel

ale jenom jako

Reagovat
Radin

a ještě jedna věc z netu,co mě pobavila...

Jen ať vysílá PRIMA a komentovat to bude Krampol a Mládek.

Reagovat
Radin

Dokážu si představit otázky Krampola na hráče,tak co chlapci,víte co je preparovat :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, co tu všichni tvrdí. Radši ČT než primu. Cena 100mega se dá zaplatit, když nám pořád zvyšují poplatky. Pokud se tak nestane, tak jak už tady jeden naznačil, to radši budu sledovat na poláku, kde určitě o zážitek nepříjdu. Vždycky to komentují atraktivně a navíc jejich reprezentace hraje poprvé šampionát, takže se budou určitě o to víc snažit.

Na druhou stranu je pravda, že kvalita komentování ČT klesá, co se tam objevují nové a nové tváře. I ve zpravodajství ty ženské mi tam nesedí. Ale pořád lepší než Prima s Novou. Tam ty sporty trpí(hokej,fotbal).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele