Pravidlová komise bude projednávat moderní technologie ve fotbale

05.03.2010, 19:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cummnigs má rozum

Reagovat
smazaný uživatel

jj souhlasim,dal bych prednost jestrabimu oku-naco potom 5 rozhodcich ze..

Reagovat
Honda

A ještě když se sejde nějakých 5 Trotlů :D

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych hlavně uvítal nějaký ten sprej, který rozhodčí použíje při standartních situacích, kde má zeď stát a po nějaké době čára zmizí! Protože když vidim, kde občas ta zeď stojí a nebo jak se neustále krůček po krůčku posouvá, tak je mi z toho fakt na blití kolikrát!

Reagovat
smazaný uživatel

jo sprej klidne jo aji ten cip v balonu ale jestrabi oko no to je uplna blbost bude se hrat finale ligy mistru nejakej hrac ktery ma vybusnou povahu (rooney,tevez,drogba,atd.) rozhoddne v nastaveni a bude to spornej moment hraci toho tymu co dali gol tam budou uz 5 minut slavit a hraci co dostali gol si daji jestrabi oko a to rozhodne ze to byl ofside rozhodci to oznami a co myslite ze budou delat hraci a co potom tvrdy jadra fans no co myslite ?? nemaj co delat tak se zabivaji uplnejma cicovinama

Reagovat
smazaný uživatel

zabudaš na jeden dôležity faktor!!! na zlatý gól sa už dávno nehrá

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem myslel nastaveni po 90. minutach treba 3 mimnuty spatne jsi to pochopil nebo ja napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo by jestřábí oko, nic víc není potřeba.. Poté bych to udělal jako v am. fotbale, tým (konkrétně kapitán) si může vyžádat shlédnutí videa, pokud by bylo původní rozhodnutí rozhodčího správné, tým by přišel o střídání (z tohohle důvodu bych zvýšil počet střídání na 4). Je to velmi jednoduché a zamezilo by se zbytečnému zdržování, bo by si to tým pořádně rozmyslel než to využít, naopak pokud by šlo o klíčový okamžik, rozhodování týmu bude snadné a rychlé.. Video by se také mohlo využít pouze při konkrétních situacích(jestli přešel míč brank. čáru, ruka ve vápně,...), toť můj názor..

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak ti ses asi peknej vocas vy chcete udelat s tak dobre hry uplnou blbost sledovanou jenom videem na fotbale je pekny to ze lidskej fakto se muze zmilit ale bez chyb by to snad nebyl ani fotbal ti co rikaji ze by se to melo zavest asi nehrali nikdy fotbal protoze kdyz ste v zapalu a nec takovyho by vam pokazilo zapas a rozhodci to pred tim neuznal tak byste jim tam udelali peklo

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje stupidni urazky prejdu Jinak ja fotbal hraju uz odmalicka a prave kdyz ti chyba rozhodciho zkazi celej zapas moc dobre vim, jak to dokaze nastvat.. Obhajovat chyby tim, ze proste k fotbalu patrej a ze tam maji byt, je opravdu velmi intelektualne nizke.. Radsi se nevyjadruj a nedelej ze sebe blbce..

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej blbec ses tady ty kdyz chces zacest takove nesmyslne veci do fotbalu fotbal mozna hrajes ale mozna tak za nejakej okresni zapadakov ty blbce

Reagovat
smazaný uživatel

s kretenama se nema cenu bavit

Reagovat
Liquid

Co takhlec nasadit místo zkorumpovaných sudích japonské roboty. Takovej robotickej rozhodčí by třeba odhalil všechno a ještě by UEFA/FIFA ušetřila na platech. Navíc robota přeci nepodmázneš....ale je tu velké riziko, že příští MS by vyhrálo Japonsko.

Reagovat
Honda

TY si dmnt

Reagovat
homeles8

Já bych veškerý techniky a rozhodčí zrušil a hráči by se jen mezi sebou domlouvali. př:

Drogba:''Ne, ten gól byl z ofsajdu, ten neplatí, omluvám se''. Materazzi:''Ale prosimtě, já jsem měl nohu až tady takže to ofsajd nebyl, takže pohoda, dal jsi gól.''

Reagovat
Honda

:D:D: další dmnt :D:D

Reagovat
homeles8

jestli jsi tu dnes poprvý, tak doporučuju Ctrl+C protože tendle koment tu budeš potřebovat na každýho kromě 2 lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

hm ale vis co je smutny ze ty mezi ty dv lidi nepa tris

Reagovat
homeles8

to nejni smutný, to je jasný.... Takže nemachruj. jsou to A*****r a B********o

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele