Potrestají Fergusona?

26.11.2007, 18:43
Aktuality
Sir Alex Ferguson čelí obvinění Anglické Fotbalové asociace (dále FA) za nevhodné chování v utkání s Boltonem. Manažer Manchesteru United prý vulgárně urážel sudího Marka Clattenburga, za což byl vykázán na tribunu.

Fotbalistům Rudých Ďáblů se sobotní utkání absolutně nevyvedlo a nakonec podlehli domácím Tulákům 0:1. Jedinou branku zaznamenal francouzský útočník Nicolas Anelka.

Ferguson byl nespokojený s výkony hlavního arbitra Clattenburga, který ho musel poslat na tribunu kvůli jeho urážkám. Manažer se ale po utkání bránil, že sudímu pouze oznámil to, co si myslel: že pískal špatně. Vulgární slovíčka prý z úst nevypustil.

Přesto celou záležitost zkoumá FA, které má Ferguson odpovědět do 11. prosince a říct přesně – co si o něm myslel. Kouč Manchesteru United ale pokračoval v kritice i po utkání.

Nyní mu FA může udělit finanční pokutu či zákaz trénování na lavičce na několik zápasů.

Autor: Pavel Janega / BBC

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nevěřím, že by se Ferguson něčeho takového dopustil, opravdu ne.

Reagovat
smazaný uživatel

si blazen...??? podle me prave ferguson patri mezi ty co maji sklony satanit když se nevede jak by melo takže ja si myslim že rozhodčí slyšel co slyšel a nema duvod si neco vymašlet ...podle me je to pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu jsi asi blázen. Ferguson je proslavený svými exesy. vždy hledá chybu jinde než ve svých hráčích. ted prohrává v lize a nejednou je v arsenalu málo anglanu a kdo to vymyslel? samozžejmě ferguson. je namyšlený jak hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

neveris?Ten si na neco stezuje furt.Rozhodci sou lidi,kdyby Red Debils hrali dobre tak jim muze bejt rozhodci volnej.Muzou si za to sami.

Nejvic me nastvali ty jeho kecy po utkani s Arsenalem,ten mel plnou hubu kecu,ze nam nadrzovali sudí a pritom nam meli pisknout 2 pentle.JE to senilni dedek,jinak skvely vysledky jako trener ale to jeho chovani .Takle si akorat dela ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon samozrejme Red Devils

Reagovat
smazaný uživatel

FA by se měla spíše zaměřit na anglické sudí - to je něco naprosto příšerného.....mají "soudcovskou" úroveň asi jako má McClaren úroveň "trenérskou"......pro začátek doporučuji vymáchat ty černé zmetky v Temži a začal bych zmrdem Rileym a pak Stylesem...

Reagovat
smazaný uživatel

já bych radši poslal na tribunu toho rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim, ze to nebylo u Fergusona poprvé

Reagovat
Sosi

Zlatý Mourinho, ten se k tomu aspoň přiznal a byla nějaká legrace

Reagovat
smazaný uživatel

kokot!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to tady psal, že Alex senilní. Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

a četl někdo z vás "spravedlivě" rozhořčených celý výrok Fergusona? Se mi líbí jak vynášíte své jednoznačné soudy na základě jednoho vytrženého útržku z celého rozhovoru....holt, není nad bulvární zkratkovité zpravodajství....

Reagovat
eder

To je holt stinná stránka demokracie. Kdejaký dement může komentovat kdeco. Poslední dobou tu často čtu o "namyšlených" Angličanech, přitom co se týče gentlemanství a dobrých mravů - nesaháme jim ani po kotníky...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele