Potřebuji nastupovat, abych se dostal na MS, uvědomuje si Trapp

15.11.2017, 17:58
Aktuality
Hodně složité období prožívá Kevin Trapp. Německý brankář plní v Paris Saint-Germain pouze roli náhradníka, před blížícím se mistrovstvím světa tak přemýšlí i o možné změně působiště...

Odchovanec Kaiserslauternu přišel do hlavního města Francie před více než dvěma lety z Eintrachtu Frankfurt a během úvodní sezóny plnil roli jedničky, to se ale potom změnilo.

Trapp začal mezi třemi tyčemi i minulou sezónu, posléze však dostal přednost Alphonse Aréola, se kterým se 27letý brankář několikrát prostřídal a následně se do branky vrátil.

Letošní ročník však začal jako jednička francouzský gólman a Trapp zatím nezasáhl ani do jednoho jediného utkání. Premiéru si tak odbyl v přátelském utkání proti Francii (2:2).

Zatím dvojnásobný německý reprezentant by se chtěl s Německem podívat na světový šampionát, vzhledem k obrovské konkurenci si však uvědomuje, že musí chytat. "Pokud chci jet na mistrovství světa, musím chytat," je si vědom Trapp. "Budoucnost jsem zatím neřešil, ale do vyhlášení nominace zbývají dva přátelské zápasy, proto se budu muset ptát sám sebe a přemýšlet," doplnil. "Mezitím nadále zůstávám oddaný PSG," vysvětlil Trapp.

Německý brankář nevidí odchod jako jediné možné východisko, přestože doposud má přednost Aréola, hodlá o pozici jedničky nadále bojovat. "Nebudu říkat, že to pro mě není komplikovaná situace, protože vždycky chci hrát," prohlásil brankář. "Naposledy jsem chytal předsezónní přípravu s Tottenhamem, ale mluvím s trenérem a čekám na příležitost," zakončil Trapp.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (39)

Přidat komentář
BílíAndelDrcKo

aj tak nepôjdeš

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer se Stegenem jsou jasný a je úplně jedno, kdo bude dělat trojku ale viděl bych to spíš na Lena

Reagovat
bayern987

Reagovat
Rudnevs

Ak sa nikto z nich nezraní, tak bude jednotka Manu, dvojka MAtS a ohľadom pozície trojky sa rozhodne medzi Lenom a Trappom. Pravdepodobne bude záležať na tom, ako často bude Leno chybovať a ako často bude Trapp hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud bude Leno chybovat a Trapp nebude chytat, tak může zasáhnout do boje Ziegler ještě ne?

Reagovat
smetos

Horn a Fahrmann bez sance?

Reagovat
smazaný uživatel

Fahrmana bych tam rád viděl, aspoň by tam přibyl nějakých sympaťák, moc jich Němci nemají, ale Fahrmanna nikdy Low neuvažival i když má roky stabilní výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyužíval

Reagovat
Rudnevs

Pre oboch - Počas celej kvalifikácie sa dostali do nominácie vždy iba títo štyria, takže pokiaľ sa nikto nezraní, tak zoberie Löw troch z týchto štyroch.

Ziegler možno akurát tak ako nástupca trénera brankárov Andreasa Köpkeho (a aj to je utopia).

Pokiaľ myslíš Zielera, tak ten je celkom dobrý. V Hannoveri bol opora, ale mal smolu, že keď odtiaľ odchádzal, tak bolo všade plno. Neviem ako to má v hierarchii Jogi, ja osobne by som Horna i Fährmanna dal pred Zielera, ale stále je tá šanca žeby sa niekto z nich dostal cez niekoho z tých štyroch (v prípade žeby všetkým štyrom držalo zdravie) dosť malá. Teda aspoň tak to vidím ja.

Reagovat
Josifek

Tak z globálního či tvýho pohledu to možná jedno je, ale z pohledu těch konkrétních golmanů, kteří o ten post trojky bojují, to asi až tak jedno není. A o to v tomhle článku jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale takhle jsem to vůbec nemyslel... Myslel jsem to taky že trojka si stejně nejspíš nezachyta a neni to už takový, jako kdyby se rozhodovalo mezi jedničkou a dvojkou.

Reagovat
Josifek

To asi není, ale i jako trojka v ty konkurenci německých GK to musí byť prestižní se na MS/ME se dostat..navic když maj dopředu tak na 50 % jistou medaily

Reagovat
kattos

Reagovat
smazaný uživatel

přitom Leno tam nemá vůbec co dělat.

Osobně bych tam raději viděl Horna nebo Baumanna

Reagovat
Rudnevs

Za Baumanna, ten patrí medzi bundesligovú špičku, ale príde mi nedocenený. Osobne by som ho tam tiež rád videl, ale ako píšem hore - myslím že sa Löw rozhodne pre troch zo štvorice Neuer, MAtS, Trapp, Leno, keďže nikto okrem nich v kvalifikácii priestor nedostával.

Reagovat
OnderCZ

Baumann už je tři sezony výborný, kvalitní, spolehlivý. Taková nenápadná, nedoceněná kvalita, přesně jak píšeš. Jediné, co mi na něm vadí je to, že neustále musí někoho "pérovat a jebat". Po každé chybě obrany i sebemenší, skoro po každém druhém jeho zákroku prostě vyjede na hráče před sebou a nadává. Všiml jsem si toho už dávno a sám tohle neustálé nadávání ve hře nemám rád, ale je to spíš takový detail. Golman je to rozhodně dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardman

Frack is back! Docela rychle to zvládl

Reagovat
pantondavo

Stejně divný, že PSG ještě nepřivedlo pořádnýho golmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde Courtois. Jestli je to poradnej golman o tom by se dalo spekulovat, no prinejmensim je za momentalni svetovou spicku povazovanej.

Reagovat
TheTopFootbaler

To je zajímavá úvaha, jenže kdo pak do Chelsea? Oblak?

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by jit do Dortmundu. Tam by se hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš do HSV.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Kiksař

Reagovat
TheTopFootbaler

Neuer se dá dokupy ještě před MS už jistě? Jinak Německo má v současnosti minimálně 4 lepší golmany než Trapp (Neuer, Leno, Fahrmann, Horn, Ter Stegen (?), Zieler (?)), takže Kevin zůstane opět sám doma.

Reagovat
Petrinho17

Ten otáznik pri Ter Stegenovi snaď nemyslíš vážne....

Reagovat
smazaný uživatel

On ho asi viděl chytat naposled tu první sezónu u nás..

Reagovat
kattos

Tak ono to že měl poměrně dobrou sezonu (furt ne na úrovni Neuera, Buffona, Čecha, Navase ) nemusí znamenat že je vyloženě tak dobrý... ačkoliv já si myslím že je určítě lepší, tak chápu lidi kteří to tak nemusejí mít.

Reagovat
TheTopFootbaler

Rád bych řekl, že od té doby jsem o něm neslyšel, ale jeho chyby jsou nepřehlédnutelné.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak hej, je mladý, ale hrozně přeceňovaný. Rozhodně nemá na to, aby chytal za jeden z nejlepších klubů světa.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
TheTopFootbaler

Nalijme se čistého vína... má snad? Přesvědč mě.

Reagovat
Uwe háže buly

Měl pomalej rozjezd to jo, ale stává se z něj opora jednoho z těch uplně nejlepších týmů světa.

Reagovat
TheTopFootbaler

No tak osobně si myslím, že s lepším gólmanem by Barca dosahovala ještě lepších výsledků, podle mě není Ter Stegen úplně opora, na kterou by se mohli bezpodmínečně spolehnout.

Reagovat
Uwe háže buly

Letos zatim jo, zbytek se ukáže.

Reagovat
TheTopFootbaler

No tahle sezóna v LM to dost možná ukáže.

Reagovat
Pony Slaystation

Do B-týmu Německa by se nejspíš dostal. Do A stěží...

Reagovat
smazaný uživatel

Když si ho viděl naposledy v zápase před 2 rokama, tak si to říkej no.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele