Potřebujeme trpělivost, žádá Lahm

26.08.2009, 11:33
Aktuality
Mnichovský Bayern odstartoval do sezóny prachbídně a na hlavu trenéra Louise van Gaala a mnoha hráčů se snáží kritika od fanoušků či třeba od prezidenta klubu Beckenbauera. Vše se snaží mírnit Philipp Lahm, podle nějž Bavoři potřebují pouze čas k tomu, aby znovu okupovali vrchní pozice...

Bayern rozjel nový ročník bundesligy remízami v Hoffenheimu a s Werderem Brémy, ve třetím kole ale překvapivě prohrál 1:2 na půdě nováčka z Mainzu. Dva body po třech kolech - pohled do historických análů říká, že tak špatný rozjezd neměl bavorský klub od roku 1966.

"Víme, že to je kostrbatý start. Mnoho věcí, které Louis van Gaal dělá, jsou taktické. Má jasnou vizi, jak se má na všech pozicích hrát," řekl Lahm na adresu nového trenéra. "Je to velká změna pro každého z nás, protože takto to v minulých letech nebylo. Lidi potřebují udržet svojí trpělivost a zůstat klidní, dokud tým nebude kompletně zvyklý na systém, který si van Gaal přeje," dodal pro oficiální stránky Bayernu.

Německý reprezentační obránce tak reagoval na kritiku mnohých fanoušků a také na prohlášení Franze Beckenbauera. "Pro výkon v Mainzu nemám vysvětlení. Nyní musí pádnou odpověď podat van Gaal proti Wolfsburgu. Nemyslím si, že by byl Bayern netrénovatelný - Felix Magath, Ottmar Hitzfeld či naposledy Jupp Heynckess to zvládli," řekl "Kaiser" v rozhovoru pro deník Bild.

Autor: Petr Vaněček / sports.yahoo.com, bild.de

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hodně špatný start bayernu do sezony snad se polepší

Reagovat
smazaný uživatel

Klinsmann byl lepsi trener

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

V čem prosimtě? Možná je lepší v tom, že měl po třech kolech pět místo dvou bodů, ale to je tak vše a o schopnostech to zas tak moc nevypovídá.

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi urcite neni...ale je to dobry trener

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný máte na to času chleba Než se proberete tak zkončí sezona

Reagovat
smazaný uživatel

*skončí

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze mas pravdu Philiph

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře pro Německou ligu, Bayern bude muset pořádně zamakat, aby dohnal přední příčky a může to být zajímavé koření Přeju jim ještě prohru s Vlkama,popřípadě ještě další zápas, ať je to ještě zajímavější.

Jinak nějak jsem ztratil oblíbence v Německu, Stuttgart přišel o mého oblíbeného hráče, Bayern naopak sympaticky posílil...

Reagovat
smazaný uživatel

Neverkusen, BVB.

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver Kahn

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy už asi nebude trenovat Bayern lepši trener Bayern ako bol Ottmar Hitzfeld.to je pan trener...Klobuk dole pred niim..jeho njaviac uznavam..to je proste Pan Trener.a ešte narozdiel od van gaala je aj sympaticky..Ottmar dufam že sa ešte raz vrat spojenie Hitzfeld+Bayern=vždy uspech!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Pan Hitzfeld byl jedinečnej, ale měnit BVB za Bayern taky nemusel.

Reagovat
smazaný uživatel

preco nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Už len preto čo pre bayern urobil ,chcem aby švajčiari postupili na MS..fakt si to želam už len kvoli Hitzfeldovi..a vtedy jak plakal ked sa lučil...ci boha to bolo take dojimave och...strašne sympaticky,skuseny,skvely..proste myslim si že Ferguson,Hitzfeld,a ešte zopar trenerov..ale fakt len zopar trenerov..ktorym možem povedat Pan Trener....Hitzfeld je pre mna jednoznačne najlepši..a zaujimave..už 2hy rok mame problem z brankarom..ale Hitzfeld sa vyjadril že on taky v bayerne nemal..vždy ked sa Oli zranil,rensing ho skvele zaskočil..šak sme znim 22 zapasov neprehrali či jak..a fakt Hitzfeld nevymyšlal nejake chuoviny takticke..hrali sme klasicky 4-4-2 a na našu hru sa dalo pozerat..nie jak teraz...Klose v zalohe beha.....atd.....jaaj..ale aj tak Fc Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

u brankářů bude chyba v Junghansovi, který s nimi prý až příliš dělá silové tréninky, přitom by se měl soustředit na chytání centrů atp.

Reagovat
Miky.77.14

Bayern prostě nemá branákře a nechápu,že nikoho nepřivedli. Je to základ a oni tam maj prcka Rensinga a Butta,kterej taky prostě neni nic moc..Jinak kádr maj dobrej a divim se že hrajou tak špatně,ale asi to je jen otáza času. Oli Kahn mohl stejně ještě pokračovat klidně dva roky,nebyl to jen golman

Reagovat
smazaný uživatel

v Rensingovi chyba nebude, když musel Oliho zaskočit tak to vždycky udělal dobře a Bayern s ním asi 24x za sebou neprohrál... (resp. po těch částech kdy Rensing chytal)

Reagovat
Miky.77.14

Rensing na to v Bayernu prostě nemá

Reagovat
smazaný uživatel

ale dříve na to měl...

Reagovat
irik

Má na to pořád, ale špatně se s ním pracuje, takový tlak prostě není schopný ustát.

Reagovat
Miky.77.14

proto nemá co dělat v Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

spíš média nemají pořád zveličovat jeho chybky na mega-hrubky...

Reagovat
irik

Nehrajou špatně, nedávají góly.

Reagovat
Bakary3

Po tom, co jsem viděl první půli v Mohuči, kdy je Mohuč válcovala.. Druhá půlka byla něco jinýho, ale za tu první by se měli stydět, to je u Bayernu ostuda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele