Potřeboval jsem hodně času na adaptaci, přiznává Brown Ideye

06.03.2015, 20:13
Aktuality
S velkým tlakem se po drtivou většinu probíhající sezony musel vypořádávat Brown Ideye. Nigerijský útočník se v létě stal nejdražší posilou v historii West Bromwiche Albion a dlouho neplnil očekávání, na kritiku se mu nakonec povedlo odpovědět až v první polovině února...

Baggies za hráče v létě zaplatili Dynamu Kyjev deset milionů liber a Ideye čekal na svou premiérovou ligovou trefu až do 26. prosince. Své nejlepší období pak zažil v první polovině února, gólově se prosadil proti Burnley a Swansea a povedený týden zakončil 14.2. v pohárovém souboji s West Hamem, k výhře 4:0 tehdy přispěl dvěma trefami.

"Potřeboval jsem hodně času na adaptaci. Byl jsem přemožen tím, že jsem se stal rekordně drahou posilou, to na mě vytvořilo obrovský tlak a lidé jsou netrpěliví. A nedařilo se mi otočit vše směrem, jakým jsem chtěl, byl jsem frustrován. Nešlo to tak rychle," říká.

"Co se týče médií a sociálních sítí, tam nemůžete čekat, že vás všichni budou mít rádi. Budou psát to, co chtějí. Kritika může představovat inspiraci, tlačí mě k úspěchům. Mám rád, když mě lidé kritizují. Ten jeden týden vše otočil tak, jak jsem o tom snil. Cítil jsem, že ten den přijde a já se stanu hráčem, jakého lidé znají. Lidé, kteří jednoho dne říkají, že nejsem dobrý, jsou ti samí, podle nichž mě klub nyní nemá pouštět jinam," dodává.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takový kecy. Až se ti zase přestane dařit, tak to bude zase čím? Budeš přeadoptovanej ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Syndrom vyhoření..to je teď v módě.

Reagovat
Spalovač šancí

Jsi větší dřevák než Spejbl s Hurvínkem dohromady. Doufám, že jsi tady tu kritiku přečteš, když to máš rád

Reagovat
vrabejka

RIP MAN UNITED

Reagovat
vrabejka

BREAKING: Papiss Cisse given seven-match ban and Jonny Evans six-match ban for spitting #SSNHQ

Reagovat
smazaný uživatel

RIP vesmir.

Reagovat
smazaný uživatel

*Mangala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele