Postoupíme, věří Ujfaluši

10.04.2008, 15:27
Aktuality
Nesnadný úkol před sebou má Fiorentina, která si v odvetě čtvrtfinále Poháru UEFA nesmí dovolit prohrát na hřišti PSV Eindhoven. Viola k postupu navíc potřebuje vstřelit minimálně jednu branku a Tomáš Ujfaluši nepochybuje, že se to italskému klubu podaří a dostane se mezi nejlepší čtyři...

"Pochopitelně budeme muset být opatrní, známe sílu Eindhovenu. Víme, čeho jsme schopní a pokud budeme hrát organizovaněji, než v prvním zápase, tak vyhrajeme," nepochybuje český reprezentant.

Fiorentina před týdnem doma jenom remizovala 1:1, když nedokázala udržet jednobrankový náskok. Vzorem pro Fialky by mohlo být osmifinále a výkon londýnského Tottenhamu, který na hřišti PSV dokázal vyhrát 1:0 a odčinit tak domácí porážku. Ani to nakonec Kohoutům nebylo nic platné, jelikož v penaltovém rozstřelu měli pevnější nervy hráči nizozemského mistra.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no tak o se budete muset asi snažit víc jak doma

Reagovat
smazaný uživatel

No joo no,když v to věří Ujfaluši tak to teda maj fialky sečtený.

Reagovat
smazaný uživatel

no doufam ze postoupi fiorentina chci aby ujfalusi postoupil bo si myslim ze to co pro fiorentinu udelal tak si to zaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

vy tak...

Reagovat
smazaný uživatel

určitě lepší v semifinále fialovej italskej tým z florencie než pro mě naprosto nesympatickej tým z pod hladiny....samozřejmě se sympatie projevily i na mym komentáři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fioreee vedee udržet!

Reagovat
smazaný uživatel

jen co sem to dopsal tak mutu zvýšil na 0:2, forza fioree dva góly jim snad už nedaj....

Reagovat
smazaný uživatel

omyl, musej dát tři

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele