Posily dostanou čas, říká Garcia

02.11.2012, 14:54
Aktuality
Lille zatím nenavázalo na výkony z posledních sezon, kdy bojovalo na špici tabulky, a nyní mu patří desáté místo. Jedním z důvodů je fakt, že nově příchozí hráči zatím nenahradili prodané opory. Trenér Rudi Garcia ale zdůrazňuje, že posilám je potřeba poskytnout dostatek času.

Dogy se v minulých sezonách mohly spolehnout například na Gervinha a Hazarda, kteří už hrají v anglické lize. Nahradit je není lehké.

"Měli bychom se soustředit na to, kdo přišel, ne kdo odešel. Máme tu nové hráče Kaloua, Martina nebo Payeta, u všech potřebujeme, aby se plně zapracovali do týmu," říká trenér Garcia.

Fanoušci byli hodně zvědaví na Salomona Kaloua, který přišel z londýnské Chelsea a od něhož se čeká mnohé. "Na začátku sezony to byl náš nejnebezpečnější hráč, pak se bohužel zranil. Je přirozené, že se mu po návratu tolik nedařilo, v posledním utkání už ale opět ukázal, jak dokáže být platný. Dostane čas, to je nutné u všech posil," dodává Garcia.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ideální místo pro Lille. Jen tak dále

Reagovat
honziss

*Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
k0udy

Payeta? Vždyt tam už je 2. sezónu..

Reagovat
Kowe

Gervinho taky neodešel letos

Reagovat
smazaný uživatel

Sem měl Jiráček jít, tohle je klub pro něj

Reagovat
domingo

Proc myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhý vlasy, zpěv.

Reagovat
salami

tipnul bych, že kvuli nadpisu

Reagovat
domingo

Tak to by melo byt vsude :)

Reagovat
honziss

Místo koho by hrál? :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele