Porto je bez trenéra, Ferreira v klubu skončil

27.05.2010, 08:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: Tomáš Pavlík, ČTK / fifa.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda, je to sympatický trenér. Na lavičce Porta jsem ho měl rád.

Reagovat
cristiano.K.

já taky a myslím si,že je to chyba......v posledních 5 zápasech hráli fantasticky,protože sevrátili potrestáni hráči,hlavně Hulk chyběl, přejeli třeba benficu i v 10 lidech....to byl jeden z nejkrásnějších zápasů minulé sezony vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
pospech11

nj tak dalo se čekat že odchod dua Lucho-Lisandro bude citelný, ale myslím si, že Falcao a Hulk aspoň ze 75% nahradili Lisandra. Jen ten Lucho tam byl nenahraditelný a ani ve formě hrající Beluschi ho nedokázal nahradit. Snad se jim ale podaří udržet Bruna Alvese, Raula Meirelese a Hulka. Jestli ne bude opět na vedení najít nějakého toho neznámého hráče a udělat z něj za půl sezony jeden z nejžádanějších artiklů na trhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucho je vazne nepostradatelny - byl to nejlepsi hrac portugalske ligy bez pochyby

Reagovat
pospech11

moje slova to ani odchod Qauresmy kterej tým táhnul nebyl tak citelný jak tenhle. Bylo by dobré kdyby se Ricardo vrátil, když se mu u Nerazzuri nedařilo.

Reagovat
smazaný uživatel

presne v portu by zase mohl najit ztracenou formu a ozivit karieru...je pro me az nepochopitelne ze se takhle "zakopal"...jinak ty fandis portu??

Reagovat
pospech11

jj Portu a Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

kádr mají výborný.....posledních zápasy naprosto supr,pokud udrží ti co si jmenoval,přístí rok titul je samozřejmostí a navíc i v EL by mohli dojít daleko

Reagovat
pospech11

no já bych jim přal trofej z Evropské ligy což je reálné i když tam jsou Liverpool, Man City, Juventus plus nějakej ten vypadnuvší z předkol ligy mistrů, ale nereálné to není. A domácí liga ta je samozřejmostí

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to bude jako za Josého (2003 UEFA a 2004 Liga Mistrů).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele