Poláci jsou chudší o Wszołka, který si na tréninku zlomil ruku

20.05.2016, 09:06
Aktuality
Nešťastný incident z tréninku polské výpravy bude stát účast na Euru levého křídelníka Pawła Wszołka. Ten podklouzl, přisedl si levou ruku a nyní s podezřením na zlomené předloktí čelí až tříměsíční pauze. Trenér Adam Nawałka prozatím neplánuje někoho dodatečně povolávat...

"Uklouzl jsem, spadl na ni (levou ruku) a uslyšel jsem křápnutí. Zezačátku to nebolelo, až teď," popisoval nešťastnou událost sám aktér, kterého zanedlouho čeká ve Varšavě operace. Kemp už opustil.

Polský fyzioterapeut Jacek Jaroszewski zatím před výsledky rentgenu nemínil přesně odhadovat, nicméně naznačil obavy z vážného zranění. První odhady hovoří o tříměsíční absenci, která by kmenového hráče janovské Sampdorie připravila i o značnou část letní přípravy.

Čtyřiadvacetiletý Wszołek se sice vůbec nepodílel na polské kvalifikační jízdě o jediné porážce a 33 vstřelených gólech, ovšem do Francie se s ním všeobecně počítalo. Zrovna v posledním březnovém přátelském duelu s Finskem letošní opora Hellasu Verona zaznamenala dva své jediné reprezentační góly.

Pro Poláky jde o nepříjemné déjà-vu; před rokem a půl totiž Kamil Grosicki utrpěl během kvalifikačního utkání s Gruzií podobný úraz, ačkoliv jeho nakonec zlomená ruka nestála účast v ani jednom z nadcházejících zápasů reprezentace.

Autor: Tomáš Daníček / psnfutbol.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Špiny Polské

Reagovat
smazaný uživatel

Poliaci su u cechov tiez na zozname nenavidenych narodov?

Reagovat
bobis21

ti naši kreténi nenávidí každého kdo není z čr ... z mého pohledu jsou špíny jen ta současná vláda a jejich podporovatelé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud s nima pracuješ každý den, tak jich začneš mít za chvíli dost.

Reagovat
smazaný uživatel

ale robi jak o zivot

Reagovat
smazaný uživatel

řekl Čech...

Reagovat
REPLIKATOR

špína česká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
matZz

Reagovat
Riviera Kid

pšonci

Reagovat
Puskas

Polska, bialoczerwoni!!!

Reagovat
veikko

Reagovat
smazaný uživatel

Česi ako praví Česi nie Moravania či Slezania majú problém so Slovákmi, Poliakmi atď a skor to tiehnu na Nemecko a Západ...pritom sú to potomkovia Moravanov, Slezanov a Slovákov.

Reagovat
veikko

Bohužel máš pravdu.

Reagovat
Knight_in_fire

Slezane to Polane, osedleni v doline Widawy, a od Cechu slo nemecke duchovenstvo, protoze za Moravan se nenavratilli ze slavenskej vary, ale jak Piastove prejeli te zeme, to se navratili, dufni v to, ze Polaci nebudom brat' duchovenstva z Nemec. I tak bylo. A vernosti Polsce dokazali w 1008 r., kedy to obranili Głogów pred Nemcami. Pri rozbitu delnicovemu meli my situace takou, ze slezscy henrykovscy Piastove byli znemceni, a Lucemburcici tez.

Reagovat
Knight_in_fire

Slezane nechteli ceskeho vladstva po pokonanu Polsky w 1031 r, kdy vratil tam nas Kasimir Odnowiciel, to rad ho chvalili i nekdy nebylo buntuv ve Slezsku. Polane na Odre nemohli vec obranit slavenstva, vy tez, a vy s nemeckymy krulamy i Zakonem Krirackym stejne vyste nas lali, a nepomohliste nam, a bohemizace Slezska byla fakticnym jeho snemcenem, boste meli germanskych kruluv. A to co se teraz serzi, to je takova reakcie na hospodarcou neoliberalnou transformace, jen to to bylo v celkej Polsce, Rumunsku, Bulgarsku i Madarsku.

Reagovat
CubONE

Hlavne nech je v pohode Lewy, Krycho a Grosicki.

Reagovat
tony223

Grosicki

Reagovat
smazaný uživatel

Kapustka i Grosicki jsou stejnak lepší...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele