Podle Skibbeho vyhraje Leverkusen ligu

07.11.2009, 13:37
Aktuality
Leverkusen ve večerejší bundesligové předehrávce jasně přehrál Frankfurt. Trenér Eintrachtu Michael Skibbe si myslí, že jeho tým prohrál s budoucím německým mistrem. Leverkusen má díky výhře jistotu, že do dalšího kola přetrvá na prvním místě tabulky.

Bayer do zápasu doslova vlétl a v jedenácté minutě vedl 3:0 po trefách Kießlinga, Reinartze a Kroose. Čtyři minuty před koncem dal výsledku definitivní podobu Bender.

"Vůbec jsme se nedostali do zápasu. Bayer nás okamžitě přehrál a nic nám nedovolil. Jako bychom na hřiště vešli plni strachu," hledal po výprasku slova Skibbe. "Bayer bude mistrem," vyhlásil.

Frankfurt začal sezónu velmi dobře, jenže poslední výsledky už tak dobré nejsou a tým se propadá tabulkou, aktuálně je desátý. "Musíme změnit spoustu věcí, možná celý tým, jestliže chceme být v lize konkurenceschopní," prohlásil Skibbe.

Jedním z hráčů, které Skibbe za výkon nechválil, byl Caio. Dolů šel už po dvaceti minutách. "Musel jsem ho střídat, hrál špatně. Potřeboval jsem na hřišti někoho, kdo podrží míč," vysvětlil trenér Eintrachtu.

Frankfurt má relativně nahráno a daří se mu zvládat vyrovnané domácí zápasy, další důležitý přijde hned příští kolo proti Mönchenglabachu. Varující je pro Skibbeho fakt, že tým dostal v krátké době podruhé čtyři branky za zápas.

Autor: Radim Šantrůček / sportinglife.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ta výhra byla předem domluvená, chtěl se revanšovat za poslední sezonu v BayAreně...

Reagovat
smazaný uživatel

to je moc brzo spekulovat, bundesliga je letos opět hodně vyrovnaná, hlavně at nevyhraje Bayern jinak je mi to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím BVB

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to bude mezi Hamburkem a Leverkusenem...

Reagovat
stas87

never tomu je odohrate malo a k titulu potrebujes aj lavicku a tu zrovna bayer nema siroku

Reagovat
Arne

S tím bych nesouhlasil... Přečti si ve včerejším preview, kolik opor Bayeru chybí a borci z lavičky je dokážou nahradit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele