Podle Sionka český fotbal až na reprezentaci ustupuje ze slávy

09.10.2008, 19:12
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak to je jasný snad všem......

Reagovat
Staenly10

To nm rekl novinku...

Reagovat
smazaný uživatel

A repre za chvíli bude taky v pr...

Reagovat
smazaný uživatel

taky z toho mam strach

Reagovat
smazaný uživatel

Na posledních dvou velkých akcích bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Nijak nechci snižovat to, že jsme neuspěli, páč mám na to stejný názor, že to byla bída, ale přece jenom, vždycky jsme měli notnou dávku smůly.

MS - zranil se Koller, který de facto jediný střílel branky, přes kterého se všehno hrálo a který byl jediný schopen rozrazit proti nám bránící týmy. Nechci se radši pídit po tom, že jsme tam měli v rozhodujícím zápase nesmyslnou redku... Nakonec jsme nepostoupili na úror vítěze, ne? ...

ME - poslední zápas jsme si měli pohlídat. S Portugalskem jsme to nezvládli, ačkoli je pravdou, že kvalita byla na straně Portugalců... A Turecko? Jejich bojovnost a naše povaha, že za stavu 2:0 je rozhodnuto. Nee. Největší mízerií prošla obrana, která v posledním zápase na turnaji selhala. A Čech? Snažil se co nejvíce pomoct obraně, a podle toho taky dopadl. "Pro dobrotu na žebrotu"... Mimochodem, neměl být tuším Kahveci nikým hlídán???

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně s tím máš pravdu,ale na to se opravdu nehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale měli jsme smůlu...

Reagovat
smazaný uživatel

jasnee vy mate vzdy smolu mate viac stastia jak kazdy iny

Reagovat
smazaný uživatel

nezavid

Reagovat
smazaný uživatel

nejsu namyslenej cech ,ale ted chcu byt sprostej,mozna je to tim,ze mam 2 litry burcaku v sobe,mozna ne,ale tyhle slovensky reci o stesti me serou. Doprdele, vy ste jeste nikdy na zaverecnym turnaji nebyli a mate porad plny huby kecu......sorry,za tento vystup,ale mam uz toho dost....podle slovaku muze za vse,co se nam kdy povedlo stesti(to vim i z vlastni zkusenosti)

Reagovat
smazaný uživatel

Repre? Proč? Protože je tam Rada? Neblbněte s tím furt,zatím nic nezkazil,jen si stěžuje pár slávistů a antispartanů. Proti Anglii jsme hráli dobře,zapracovat na standartkách a je to. A když ve druhém zápase nebylo vidět,kde je pořádně míč a když golman pomalu dá gol tím,že ho hodí před sebe,tak to taky moc neřekne.

Ústup ze slávy bych to neviděl,přece jen: golmana máme stejného a pokud konečně prožije sezonu bez zranění,tak to bude starej dobrej Čechino,obrana neměnná,snad se brzy prosadí Šimůnek a Mazuch,záloha lepší než na EURO - Šírl,Kováč,Plašil,Polák,Sionko. A až se do repre dostane Bednář s Necidem a vrátí se Rosický,budeme na tom lépe než v předchozích letech. Sice to nebude tak hvězdná sestava jako z EURO 04,ale i tak se s tím dá hodně udělat.

Reagovat
Oxbow

Reagovat
smazaný uživatel

má recht,Talky.Všichni zatracují Radu,ale mně se hra pod ním líbí.Víc kombinujem a hrajeme po zemi.A není to jen tím,že vpředu chybí Dino...Bruckner by nakopával balony i na Řepku nebo Bednyho.A ty žabomyší války ohledně nosičů branek?Vždyť je to jedno...někdo může mít v lize formu jak cip a nedá a v opačném případě může slepice zavadit o balon a bude z toho rozhodující gol.Míním tím,že to zas bude ojedinělý match,který se bude nějak vyvíjet...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nezatracuju Radu...ale už dlouhodobě hrajem naprosto ostudný fotbal.Vůbec si nezasloužíme být na nějakém misrovství.Až nastoupí generace vedená Feninem...dále pak Šimůnek,Kalouda,Střeštík,Necid.....a další,tak to začnu i fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu, předsedo...bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

přestupy za 2 - 3 miliony eur??? hm toš to sou teda přestupy jak svina...

Reagovat
Tomanatura

Ukaž mi jednoho hráča, který tak přestoupil v rámci české ligy. 20M kč je moc

Reagovat
daewa

Voříška koupila Sparta za asi 30 miliónů. Nejsem si tím ale jist.

Reagovat
Tomanatura

Jo, ale furt to není 2-3M euro

Reagovat
smazaný uživatel

momentálně bych to viděl takhle: Čech - Jankulovski, Ujfaluši, Rozehnal, Grygera - Sionko, Šimák, Polák, Plašil, ŠÍrl - Bednář

Reagovat
Tomanatura

Hmm... Šimák, co zahrál dobře první dva zápasy a pak se vytrácel, až se zranil. A Bednář na hrotu? Buď Bary, neboSvěrky, nikoho jiného tam nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Bednář s Barošem na hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

JJ Baros a Bednar na hrotu..to by bylo zlaty! Nechapu proc uz tam davno neni napr misto Slepicky...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele