Podle Ronalda nepatří mistři Evropy Portugalci k favoritům MS

08.06.2018, 10:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (132)

Přidat komentář
johnik

Ronaldo Mindgames

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kejza

Reagovat
ttopi

Rozumný Ronaldo, alespoň někdy

Reagovat
smazaný uživatel

Arogantný, keďže neverí svojmu tímu

Reagovat
smazaný uživatel

Ta situace s nim v Realu je fakt na hovno. Vim, ze o jeho odchodu se spekuluje kazdy leto, ale letos mi to pripada zdaleka nejvaznejsi.

Reagovat
ttopi

Podle mě odejde. On samozřejmě má na to, aby v Realu ještě 2 roky hrál prim, ale podle mě dá Real přednost tomu, aby začal pracovat na jeho náhradě ještě v době, kdy je zbytek týmu na výsluní, což je teď. Kdyby odešel třeba za 3 roky, mohlo by to být znatelnější oslabení, než teď. Pokud je navíc pravda, že chtějí Neymara, přijde mi to teď jako nejlepší možné načasování.

Spíš ale otázka - kam půjde Ronaldo? United? Na návrat do Portugalska to moc nevidím (když se řeší peníze a takový, který chce, mu Sporting těžko dá).

Reagovat
ACSMan

čistá výměna za neymara

Reagovat
ttopi

Ronaldo do PSG? No je pravda, že jestli může někdo splnit jeho finanční požadavky, tak PSG určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

3. nejlépe placený hráč na světě a furt má málo.

Reagovat
ttopi

On chce vždycky víc. Přijde mu blbý, že majitel zlatýho míče nebere nejvíc

Reagovat
kilobyte

5x Zlatý míč, 5x vítěz ligy mistrů, největší marketingový přínos, 3x za sebou nejlepší střelec LM. Je docela logický, že chce víc.

Reagovat
kilobyte

A je zajímavý, že vždy když se stal nejlepším střelcem LM, tak jeho tým ji i vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je i vcelku logické, když jdeš až do finále LM, že je u takového hráče větší pravděpodobnost, že budeš i vysoko jako střelec, protože máš více zápasů, než hráči ostatních týmů. Tím tu jeho střeleckou potenci nijak nesnižuji ale.

Reagovat
tuny

To není pravidlem, zase hraješ proti těžším soupeřům. Rozhodně nechci rozpoutávat další battle Ronaldo vs. Messi, ale kdy dal naposled třeba Leo gol v nějakých opravdu závěrečných fázích LM?

Reagovat
rave

Je těžké dávat góly v závěrečných fázích LM, když se tam tvůj tým neprobojuje. Teď vážně, Messi dal gól ve 2 ze 3 finále, které s Barcou hrál. V tom posledním proti Juve hrál nadpozemsky, ale gólově ho zastoupili jiní. Předtím dal 2 góly Bayernu v semifinále, pokud si dobře vzpomínám, včetně toho legendárního, kdy posadil Boatenga na prdel a přeloboval Neuera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

tak nech sa podla toho riadia aj ostatni. carvajal nech chce dorovnat co maju najlepsi 3 pravi obrancovia na svete, modric by mal brat viac nez najlepsie plateny playmaker, marcelo, kroos, asensio, atd atd.

posledny kontakt dostal pred 2 rokmi, ked mal 31. nemam pocit, ze by sa za posledne 2 sezony zlepsoval, stale si drzi vyborne cisla ale zaroven uz dost casto oddychoval + na zaciatku sezony stal 5 zapasov a aj to prispelo k tej strate na barcu v lige.

nie je dovod aby zase dostaval novy kontrakt len preto, ze messi s neymarom zarabaju teraz o nieco viac.

Reagovat
wyqinac

no v podstate je 6x za sebou nejlepsi strelec LM :D akorat 2014/15 to mel deleny s neymarem a messim

Reagovat
smazaný uživatel

Perez mu slíbil, že dostane přidáno. Teď z ničeho nic obrátil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

Zase do United těžko říct jestli bych jásal. No ale umím si představit, že se ještě na 2 sezóny vybičoval. No nevěřím tomu

Reagovat
Lifted

Vidím to stejně.

Reagovat
kardous

Vždyt říkal, že se chce jednou vrátit do Manchesteru,tak snad jedině domů. Jinak už někdo psal, že MU poslal nabídku za 200mil.

Reagovat
wyqinac

podle me jestli odejde tak asi spis PSG nez United, uz jen kvuli dozivotni smlouve s nike je mozny, ze ho budou tlacit nekam kde jsou dresy od Nike aby ho mohli ukazovat v reklamach i s klubovym dresem

Reagovat
frankiefcb

Pokud chce Florentino prosadit tu mrdku Neymara, tak se mu vůbec nedivím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jde o plat, ne o Neymara.

Reagovat
Baronne

Oni mu ten vyšší plat určitě nedaj?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim no. Z vice zdroju se tenhle tejden objevily zpravy, ze nabizeli 25 mega zaklad + bonusy v pripade tymovych a indivualnich trofeji. To Ronalduv tabor odmitl a chtej prej 30 zaklad. Jednat maj samozrejme dal a ten rozdil neni zas tak tolik (v uvozovkach), takze prostor pro nejakou shodu urcite je. Jenze Perez zacina bejt tim Ronaldovym chovanim trochu i nakrknutej, nasraly ho ty prohlaseni po LM atak no, takze je mozny, ze tady si Perez proste dupne a dal nepude.

Reagovat
Baronne

Že by další trpkej odchod legendy Realu? V tomhle mi přijde ten Perez tak trochu debil.. Takhle si Ronaldo skončit nezaslouží v Realu..

Reagovat
fenixLFC

v tomto pripade by nebol debil perez

Reagovat
Baronne

Já ti nevim, jako jasně, Ronaldo je v tomhle neústupnej, a trochu arogantní, to víme, ale nemyslíš že by si to zasloužil?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo do času, Real forever...nedalo mi neparafrázovať.

Inštitúcie trvajú dlhšie ako jednotlivci.

Aj po Ronaldovi príde niekto hviezdny, tak isto ako Ronaldo zaujal miesto niekoho.

Reagovat
fenixLFC

nemyslim. dostal teraz novu zmluvu a chciet zas vyssi plat len preto aby niekto iny nemal viac jeproste kravina. ANo, v time byvaju klauzule ze hrac ma najvyssi plat v time ale orientovat sa podla inych hracov v cudzich kluboch? co to je za logiku? A nezasluzi si to ani za vykony, za posledne dva roky sa natolko nezlepsil ze by si zas zasluzil vyssi plat.

A bol by to celkom vystihujuci koniec jeho kariery v reale. USpesny v LM, (klasicky) neuspesny v lige s tym, ze na prvom mieste je zas jeho ego

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Anacron

V tomhle je Pérez totální debil. A jestli Zidane odešel fakt kvůli tomu, že chce děda dalšího pokémona tak je ještě větší.

Reagovat
frankiefcb

jenže to může souviset s tím platem ne. že neymarovi chtějí dát pálku a jeho "ošulit". Nicméně se nabízí asi United, působil tma a je tam Mou.

Reagovat
janinho

no ja neviem ci prave Mou je pre neho argument pre. ak sa dobre pamatam tak poslednu Zozeho sezonu v Reale spolu uz moc dobre nevychadzali. nech si to velmi dobre rozmysli, lebo fans od neho budu cakat CR ako v najlepsich casoch. a pokojne sa moze stat ze real jemu bude chybat viac ako naopak (ako v pripade Ozila a di Mariu).

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak pokud přijde Neymar, tak mu taky Perez dá plat jako měl v PSG, což znamená, že by Ronaldovi ty peníze mohl v klidu dát pokud s ním počítá. Já v tom vidím zkrátka jednostrannou hru od Pereze jak přivést Neymara.

Reagovat
Pepe1911

s tím neymarem mě to neskutečně sere, s Perezem i krásný časy nakonec zhořknou.

Reagovat
smazaný uživatel

já toho Neymara nemůžu ani vystát..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je ale důvodem skutečně to, že Neymar a Messi má více peněz, tak je to směšné.. Chápu, že pro jeho ego je to asi důležité, ale myslím, že už tak bere celkem dost, vzhledem k tomu, že výkonostně už rozhodně nahoru nepůjde.. Mám ho rád, ale pokud si chce jen vynutit lepší smlouvu, tak ať klidně jde hrát do Číny třeba.

Pokud je důvodem to, že nesouhlasí s příchodem Neymara a Florentino si ho chce procpat, tak pak to celkem i chápu. Messi, Ronaldo, to jsou prostě hráči, kteří potřebují vědět, že je to postavené na jejich schopnostech..

Reagovat
ttopi

Vím, že se na tom asi neshodnem, ale stojím si za tím, že pro Messiho to zas tak důležité není. Určitě ne tak, jako pro Ronalda.

Reagovat
frankiefcb

nooo nevím. Vždy, jak Messimu přišel nějaký kohout podobného věhlasu Ibra, Neymar tka to prostě skřípalo.

Reagovat
ttopi

Ale to neznamená, že problémy dělal Messi. Navíc udáváš příklady zrovna hráčů s dost vysokým egem, u kterých naopak platí to, že musí být hlavní hvězdou týmu

Když přišel třeba Henry, jakáto legenda, žádný problém nebyl.

Reagovat
tuny

Když přišel Henry, tak byl hlavní star Barcelony ještě Ronaldinho, ne?

Reagovat
ttopi

To je pravda, strašně to letí.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

s neymarem to kdy skripalo?

Reagovat
frankiefcb

no myslím, ež vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

nevybavim so jediny moment, ktery by tomu nasvedcoval..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To možná ne, ale určitě chce být on tím, kdo bude mít tu dirigentskou taktovku pod sebou.

Navíc, u Messiho se několikrát mluvilo o tom, jak rozhoduje o trenérech, případně posilách. Něco pravdy na tom asi bude..

Reagovat
ttopi

Jo, tohle je pro sportovní bulvár vděčné téma :D

Věřím tomu, že v těchto organizacích to funguje i obráceně, tedy že se vedení ptá na názor svých hvězd, v každém sportu. Na tom asi nic zvláštního není.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no, i když zrovna v tomhle případě to asi nebylo jen o tom, že by se Messiho někdo zeptal. Ale tak, v kabině jsme nikdo nebyli, kdo ví, jak to všechno bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Tihle hráči nejsou zase tak rozdílní. Kdyby od Barcelony nedostal takovej plat, tak už kope v City.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

Reagovat
janinho

zalezi na dovodoch. ak mu toho tlaku v reale stacilo a chce sa bud vratit do ManU alebo skusit nieco nove tak by som nepovedal pol slova. len dakujem za vsetko a zbohom.

ale ak je pravda ze surne potrebuje novu zmluvu lebo je pre neho urazka ze messi a neymar zarabaju viac tak nech taha do <>! kazde 2 roky to iste dookola... teraz ked messi podoji barcelonu (lebo mu koncila zmluva a nemali velmi na vyber) alebo neymar sejka, tak automaticky ma CR dostat vylepseny kontrakt? to je co za logika? sused si kupil lepsie auto tak sa mi moje dvojrocne zrazu prestalo pacit???

hovorim, ak je to tak tak nech ide kade lahsie. a mendes nech mu popri hladani sikovnych danovych poradcov, vdaka ktorym X jeho klientov uz nema cisty register hlada trubiroha co za 33rocneho CR zaplati velmi mastne odstupne. Drzitel zlatej lopty so zmluvou do 2021 a klauzulou vo vyske 1 mld. eur... good luck Jorge! ak ide o jeho plat, tak by som ho pod 100 mil. nepustil ani vo sne!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud odejde, tak za něj alespoň získáme slušný prachy. Bude to sice velká škoda, ale takovej je život. Ale za žádnou cenu si nedokážu představit, že přijde Neymar. Tomuhle šmejdovi nikdy fandit nebudu. Hodně mě zklame vedení Realu jestli tohohle šaška přivedou.

Reagovat
Xaviercreus

Pěkně Top8 by byl určitě úspěch s tou bídou co mají na stoperech

Reagovat
kilobyte

Koho vidíte na vítězství? Podle mě jasný favorit Brazílie, pak s odstupem Francie a něco už by mohla předvést Belgie (aspoň semifinále). A samozřejmě Němci. S nimi se musí počítat.

V číslech asi takhle: Brazílie 50%, Francie 20%, Německo 15%, někdo jiný 15%.

Reagovat
johnik

Ještě Španělsko by do toho mohlo promluvit, i když tomu zrovna nefadním

Reagovat
langosh

Jestli budou hrát co minule, tak pochybuju. Uvidíme co Neymar, jestli to budou pořád sypat na něj....

Reagovat
ttopi

Belgie ne, ani SF.

Sestava Argentiny nevypadá letos úplně vítězně, ale tyhle týmy jsou vždycky schopni dojít daleko.

TOP4 (pokud to vůbec jde vzhledem ke skupinám a pavouku): Brazílie, Německo, Argentina, Španělsko.

Reagovat
Stannis Baratheon

pravděpodobně se Španělsko utká s Argentinou už ve čtvrtfinále, takže místo jednoho z nich tam bude jeden z finalistů minulého Eura.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Španělska Francie

Reagovat
TrueCommunist

No Brazílii bych nefavorizoval, stačí si vzpomenout na to, jak hráli proti Německu. Jako super, že prošli jihoamerickou kvalifikací bez ztráty květinky, ale tam nebyl tým, co by je mohl prověřit.

Reagovat
ttopi

V kvalifikaci Jižní Ameriky není tým, co by Brazilce prověřil?

Reagovat
TrueCommunist

tak mi napiš jakej, a jestli sem napíšeš oblíbenou Argentinu, tak to nebreru vážně

Reagovat
ttopi

Žádnej. Je to tam samá Litva.

Reagovat
El Cid z City

která evropská skupina má tolik kvalitních týmů jako jihoamerická? Třeba frantíci měli tězkou skupinu,ok, ale kdo jinej?

Reagovat
TrueCommunist

Tak v evrope nepostoupi pulka skupiny na sampionat.

Reagovat
ttopi

O tom nebyla řeč. Tys napsal, že je nikdo neprověřil

Reagovat
kilobyte

Který jiný tým byl v kvalifikaci více prověřen než Brazílie?

Reagovat
ttopi

Taky nevím, co tím básník chtěl říci. Argentina, Uruguay, Kolumbie, Peru....

Jako je pravda, že jich tam polovina postupuje, ale tvrdit, že tam Brazilce nikdo neprověřil, to je přinejmenším zvláštní

Reagovat
langosh

Tak asi to myslel tak, že takový styl jako se hraje v evropě, v jižní americe nikdo nehraje...

Reagovat
johnik

Reagovat
Reggie

Reagovat
frankiefcb

já vím, ež se budete smát, ale já čekám překvápko od Anglie. Od ní nikdo nic nečeká, ale má velmi zajímavý kádr.

Reagovat
ttopi

Anglie se drží smůla. Vypadnou před ČF.

Reagovat
smazaný uživatel

Neverending story..

Reagovat
frankiefcb

https://www.youtube.com/watch?v=oyoy2_7FegI jinak včera jsme dělal předběžné tipy a vyšly mi v smifinále Uruguay, Argentina, Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Tá pesnička je super... Vtedy proti Angličanom zrovnával Kuntz, ktorý potom dal i penaltu. Minulý rok na EM do 21 rokov prehralo Anglicko opäť na penalty s Nemeckom, ktoré viedol práve Stefan Kuntz už ako tréner.

Reagovat
fenixLFC

nie nema. tento rok poslali totalnu bandu priemerakov. pred dvomi rokmi na euru som im veril, tam ten kader bol vyvazeny, vo forme a celkom zaujimavy okrem toho najdolezitejsieho- trenera. teraz tam maju jedine kanea u ktoreho si ale vsetci pamatame ako tragicky vyzeral na poslednom velkom sampionate

Reagovat
frankiefcb

Já jim věřím. Uvidíme. Já prostě věřím jak odepisované Anglii, tak Argentině.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná až zruší penalty

Reagovat
frankiefcb

Zvládnou to bez penalt, jen ve finále prohrají na penalty, co rozhodující konečně promění Messi a příběh dokonán.

Reagovat
Geordies

Největší kandidáti na titul

-Němci, Španělé a Francouzci (obrovská kvalita a konkurence na všech postech

Dojdou daleko

-Brazilci - v kvaldě sice sestava fungovala, ale v rozhodujících momentech jim prostě nevěřím -Belgičani - jména světová, ale stále mi přijde, že si ten tým stoprocentně nesedl

-Angličani - pro mě podceňovaný tým...beru, že na velkých turnajích se jim nedaří, ale tohle je zas jiný kádr s hráči, kteří hrají prim ve svých klubech PL...navíc jim přál los, v OF mají velkou šanci a pak děj se vůle boží

Mohou překvapit

-Argentinci, Kolumbijci, Mexičani, Chorvati - pro mě černí koně turnaje

Reagovat
fenixLFC

daleko moze dojst aj uruguaj. lahka skupina, v OF mozu dostat maroko...

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo z Spanelsko, Brazilie, Nemecko, Francie.

Reagovat
kilobyte

Osmifinále:

Francie : Chorvatsko

Uruguay : Portugalsko

Španělsko : Egypt

Argentina : Dánsko

Brazílie : Mexiko

Belgie : Senegal

Německo : Švýcarsko

Kolumbie : Anglie

Čtvrtfinále:

Francie : Uruguay

Brazílie : Belgie

Německo : Anglie

Španělsko : Argentina

Semifinále

Francie : Brazílie

Německo : Španělsko

o 3. místo

Francie : Španělsko (2:1)

Finále

Brazílie : Německo (1:0)

Reagovat
smazaný uživatel

takhle by to dopadlo papírově. Absolutně nudná predikce bez jedinýhi překvapení. A všichni víme že to se nestane. Osobně dost věřím Kolumbii, Anglii, Argentině s Uruguaji (myslím že 1-2 z nich by to mohli dotáhnout do SF)

Reagovat
frankiefcb

já věřím klidně, že tři z těch co si řekl může dosáhnout semifinále a tkay si to budu přát.

Reagovat
Lifted

Mně vyšlo finále Německo - Francie (2:1) a o třetí místo Španělsko - Brazílie (3:2).

Reagovat
mul

Ja by som URU veril proti FRA

Reagovat
langosh

Že by Brazílie dokázala porazit tři špičkový evropský kluby, tak tomu moc nevěřim, když za poslední dva turnaje dokázala porazit jen Srbsko

Reagovat
langosh

a ještě Chorvatsko, pardon, ale i tak mi příjde, že proti evropanům jim to moc nepůjde.

Reagovat
kilobyte

Tak v přípravě porazila 3 evropský týmy (Rusko, Německo, Chorvatsko). Plus na tomhle turnaji nebude v útoku impotentní Fred.

Reagovat
langosh

Tak v přípravě... Ale OK, třeba mě překvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Argentina nebo Španělsko. Němci třetí, Francie a Brazílie si zápas blbec možná vyberou už ve čtvrtfinále.

Reagovat
FC Porto FC

Upřímný Ronaldo

Reagovat
TrueCommunist

Já se mu nedivím, když se podíváme na sestavy Francie, Belgie, Německa, Španělska, tak tam ta kvalita je fakt o dost větší. Portugalsko může jen překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně z něj vypadlo něco inteligentního.

Reagovat
ttopi

Blbý je, že to ještě neznamená, že si to opravdu myslí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to jen na oko. Ve skutečnosti to vidí na jasné vítěztví. Nicméně stopka bude hned ve čtvrtfinále s Francií.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

No, začínám se těšit o něco víc. Ta vozba Guedes - Ronaldo - Bernardo Silva bude dost možná hodně dobrá

Reagovat
vilp

Včera byli výborní.

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
josepe

jako kam s ním? PSG ... má problém s finančním fair-play, jedině výměnou a to by se Cristínka mohla cítit nedoceněná. MU? ... nemyslím si, že by byl dlouhodobým přínosem a otázkou by bylo plnění fair-play. Bayern? ... do Německa by nešel. Man City? ... vůbec

Nemá kluk moc prostoru na vyjednávání ...

Reagovat
Hurrikane

Konec Portugalska tipuju v QF, další postup by byl senzací.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě nejsou, ale černý kůň to je pro mě asi největší. Francie, Německo, Brazílie, Španělsko, Argentina - největší favoriti. A pak ten druhej sled s Anglií, Kolumbií, Uruguayí, Belgií, Chorvatskem a Portugalskem. Na semifinále bych Portugalce i tipnul. Dle mě je to pravděpodobnější než veganův tip na konec ve skupině.

Reagovat
smazaný uživatel

Chytře jsi to řekl Cristiano, ať nás podcení. Vyhrajeme stejně jako na Euru. Forca Portugal!

Reagovat
smazaný uživatel

Umíš dobře Česky na Portugalce. Jak to přijali tví spoluobčané na eurofotbal.pt?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jsou z toho nadšení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
Mercury

Reagovat
fantomas

Approved

Reagovat
Benfica

Dobre to povedal, lepsie je hrat ako underdog ako mega favorit, lebo sak aj tak ti najvacsi favoriti skoro nikdy nevyhraju..

Reagovat
smazaný uživatel

konečně řekl něco rozumného dobře ví, že teď už to remízama 0:0 asi nepujde

Reagovat
Free_player

Reagovat
Skip 2 My Lou

Reagovat
Benfica

Funguje to

Reagovat
popltak

jj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele