Podle LN má Sparta ekonomické problémy, klub nesouhlasí

16.12.2008, 14:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (134)

Přidat komentář
smazaný uživatel

já myslím že něco tam bude, že sparta nějaké dluhy určitě má.....

Reagovat
smazaný uživatel

Já si taky myslím, že SPARTA dluhy má.....ostatně tak jako každý zdraví fungující ekonomický subjekt. AS Roma má dluhy ve výši dokonce 130 000 000 EUR a taky o tom píšou špaňělské lidovky. Uvěrování a překlenovací provozní úvěry jsou NORMALNÍ, protože vzhledem k inflaci je to prostě levnější financovat z půjčených peněz, protože vlastní prostředky jsou aktiva k dobru a hodí se na lepší věci než financování provozu. Je to mimo jiné o obratech na účtu a stavu depozit či vlastních kapitálech a odpisech....takže všichni maj dluhy. Tvůj kámoš, restaurace do které chodíš - maj kontokorent na zásoby a obchod kam jdeš kupovat rohlíky rozhodně nevybírá každý den kasu aby ráno mohl nakoupit rohlíky. Je otázkou jaké má obrty ze sponzorských smluv sparta v globálním měřítku...ale pořád platí - je normální dlužit a každý úspěšný podnikatel to ví. Být nedlužný je nejlepší, když něco prodáváš, ale stejně se úvěry pak přenáší na nového majitele a je součástí obchodu. Závazky jsou jedno z políček na daňovém přiznání...a ten kdo podniká ví, že není to nejdůležitější....hawk.

Závěrem - lidovky chtěli být akční, ale kdyby každý majitel měl přiznat svoji uvěrovou angažovanost, tak by lidovky do konce roku nepsali o ničem jiném jen o tom jak všichni dluží. Tudíž to není nová zpráva, ale jen fakt a teď před koncem roku, kdy se dělají výroční zprávy se nějakej piálek dozvěděl o položce na daňovce a hraje machry - je mi zle.

Reagovat
smazaný uživatel

velmi rozumný příspěvek, je vidět, že tady není každý úplný zabedněnec! Pochvala

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, ve skutečnosti je AS Roma italsky a nikoliv spanelsky celek, a pise se howgh nikoli hawk. Prispevek to je hezky, ale tak do wikipedie jako nazorny priklad sofistikovaneho chovani, vesmes si zopakoval slova mluvciho sparty:)

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se zdálo, že je uvedeno, že o klubu AS Roma píší španělské lidovky, což ještě nutně neznamená, že by se klub přesunul na Pyrenejský poloostrov. Mne spíš upoutalo, jak je logicky zdůvodněno to, že když o někom někdo napíše, že dluží, tak je to přece normální věc (minimálně v Česku) a já bych to snad ani nečetl...

Reagovat
smazaný uživatel

Španělské nebo italské ale i francouzké - je to světová zpráva. A omlouvám se, jestli můj druhovtip nepadl na úrodnou půdeu. Pravdou je, že španělské noviny o AS píšou...ty maj dle kurzu několikonásobný dluh. Miliony korun ve Světě nikoho nezajímají---

Reagovat
smazaný uživatel

jo v poho, me to spise prislo jako kdybys mel pred sebou otevreny skripta z ekonomiky a psal vsechna foneticky pekne znejici slova:) jinak souhlas s lidovkama, snazi se neco vystourat, na druhou stranu tam nejaky pravdivy podklad byt musi..

Reagovat
smazaný uživatel

Mám v jednom bankovním ústavu, který založil Alva Edison na starost podnikatelské úvěry...to nejsou skripta, ale praxe....

Reagovat
smazaný uživatel

Podklad tam je - prostě dluží.....a já se ptám no a co jako...To je jako bych napsal Liverpool a celá půlka premier league dluží. Ale to lidovkám asi uniklo a pera se chytnul nějakej aktivec co umí napsat A ale už neví o B.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Sparta má dluhy už dlouho, to není nic překlenovacího, hráčům chodí výplaty pozdě, to řekl Horváth i Kolář, kterej se musel vzdát spousty dlužnejch peněz, aby ho vůbec Křetínský pustil do Plzně. Sparta dluží kam se podívá, má zastavené pozemky na půjčkách u bank a ještě stojí před soudem kvůli jejich podezřelému zisku. Teď si představ, když soud kvůli korupci Spartě pozemky vezme, najednou nebude mít půl miliardy u bank čím krýt.

Pleteš tu dohromady spoustu věcí, o kterých moc nevíš. Půjčky jsou sice OK, ale Sparta žije na dluh, to by ten tvůj "zdravý fungující ekonomický subjekt" rozhodně dělat neměl. Za prachy z Kadlece leda umoří nějaké závazky a bude pořád v tahu, protože má podepsané obrovské smlouvy, které bez LM není schopná plnit, po všech těch průserech kolem klubu navíc přichází o sponzory, nemá zrovna dobře prodejné hráče a Letná potřebuje rekonstrukci, která samozřejmě něco stojí.

Reagovat
$dolar$

Ty mas taky pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně - tak srovnávej srovnatelné. Oproti zbytku ligy je sparta velmi zdraví ekonomický subjekt. A za tím si stojím. Dále bych zdůráznil, že možná některé kluby nemají uva takovou jako sparta, leč fotbal je i o výsledcích ( výkony a tržby resp. hosp. výsledek), takže takovou uva mít ani nemůže prostě půlka ne-li většina klubů. Předem bych rád zdůraznil, že podobně zaúvěrováno je většina klientu a někdy i sezona rozhodne krachu či nekrachu. Takže mi vlastně jen píšeš to A...které jsem zmiňoval....

Reagovat
smazaný uživatel

Křetinský zmínil něco o navýšení kapitálu - dle jeho slov se jedná o zdraví subjekt ( jasně ano nebo ne) - leč on má na starost vyjádření za klub a nese odpovědnost vůči sponzorům a fanouškům...takže pokud nejsi v představenstvu - tak vlastně meleš nepodložené nesmysly - já vycházím ze slov někoho kdo tam dělá....a Má za Spartu odpovědnost. Ty ani já do toho úplně nevidíme - takže budeme vycházet z oficiálního vyjádření - a na to konto jsem napsal komentář.

Reagovat
$dolar$

Koukam vystihl jsi to naprosto bajecne

Reagovat
smazaný uživatel

No ono je to spíše tak, že mi do toho ani vidět nemůžeme, protože ikdyby Sparta měla obrovský dluhy, tak její předseda nepůjde a neřekne: "Máme dluh(schodek) tolik a tolik.. Alternativa je taková, že to, že navýšili kapitál je pěkná kravina, to by určitě nedělalo JaT.. Souhlasím v tom, že nikdo z nás nemůže znát skutečná čísla.. A na veřejnost ti je taky nikdo nevypustí.. Horváth řekl, že nedostával peníze, ale až po tom, co byl nucen odejít.. To samé řekl Dosoudil, když "odcházel z donucení" na Slovensko..ze Slávie. Dokud tam byli, tak to byl ten totálně nejlepší klub, ale pak jdou a když jsou vypoklonkováni pryč, tak kydaji špínu.. Kdyby na tom takhle blbě byli naše hlavní kluby, tak co po tom ty další... Budťo mají milionové zisky z prodeje dresů nebo nevim.. Jenže o tom, že Most dluží 100 mio ti nikdo v novinách psát nebude. (Omlouvám se všem fanouškům Mostu, ale byl to první méně výrazný klub, který mě napadl)

Reagovat
smazaný uživatel

Mame dluhy proč ne a kdo je v dnešní dobe nemá ja jo ale co ty

Reagovat
smazaný uživatel

no to nejsou zrovna pozitivní informace... i přes ty pokusy mlžit každej vidí, že to neni dobrý, jak sportovně, tak evidentně i finančně

Reagovat
smazaný uživatel

nejsou a co potom sponzoři jestli zvládnou druhotnou vlnu krize - to ale neví v tuhle chvili nikdo - tudíž jsou podobné zvolání zbytečné - podívej se na hondu....automobilky sponzorují fotbal - toho bych se bál...a ne toho, že sparta má dluhy....

Reagovat
smazaný uživatel

dluhy a dluhy....kazdy klub dluzi...jenze kdyz je to sparta tak se z toho dela veda, kdyz je to kdokoli jiny tak je to normalni...i svetove kluby hrajici LM maji v urcitych castech sezony dluhy....

Reagovat
smazaný uživatel

Mají dluhy už dlouho..a každému hráči, co chce odejít, tk mu dají papír, ať podepíše, že se těch dluhů zbavuje, jinak mu udělají peklo.. viz. Horváth, Kolář, Limberský aspol. a ted jeste jak je krize,tk to bude este horsi Baníček!

Reagovat
smazaný uživatel

Dluhy teď má každý klub... Vím, že to sem nepatří, ale pokud je nějaký klub závislý na velkém sponzorovi, bude muset snižovat rozpočet, třeba Atlant Mytišči (KHL) musí snížit rozpočet o rovných 40%.

Reagovat
smazaný uživatel

velicce rozumný komentář - občas mám pocit, že si pořád někdo myslí, že fotbal je jen to co se odehrává na trávníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Oo, děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Není dluh jako dluh... Někdo má dluh,ale bezproblémově ho splácí a není v červených číslech. Někdo dluh má a aby nezbankrotoval, pravidelně prodává hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsou ty typické novinářské výplody, jednou je to Slávie, pak Sparta, podle roční doby a nálady.

Reagovat
papanegra

Sparta mozna ma dluhy ze si pujcila penize a ted splaci ale to dela kazdy klub, ale skupina J&T dluhy nema!

kdyby meli dluhy J&T tak to je jina...

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea nedostane zadne prachy na nove nakupy. kdyz jsem rikal, ze se ekonomicka krize logicky musi dotknout i fotbalovych klubu, moc lidi tomu neverilo....

tipoval bych si, ze nekdy pristi rok prestane bavit J a T dotovat Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

To by nebylo špatné, pokud by se našel kupec v arabských zemích

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, že by nějakého Araba zajímala kapr liga

Reagovat
smazaný uživatel

ZAJÍMALA - NA PRANÍ PENÍZ A NOVÉ KONTAKTY JE TO SKVĚLÉ A OSOBITÉ POJÍZKO SE ZÁPADNÍM TRHEM...JE TO TO SAMÉ JAKO KDYŽ BECKHAM ZA TO, ŽE KOPE V AC DÁ BERLUSCONIMU TOLIK AMERICKÝCH A BONITNÍCH KONTAKTŮ, ŽE MU NA TO NEVYDĚLÁ ZBYTKA HRÁČŮ I KDYBY VYHRÁLY LIGU MISTRŮ.

Reagovat
smazaný uživatel

VYHRÁLI

Reagovat
smazaný uživatel

Když máš ty zkušenosti, jak je to tady s tím západním trhem? (Teď trošku odbočím, s tím praním máš pravdu, máti je státní zaměstnanec a taky jsem se dozvěděl věcí, na které bych sám nepřišel.)

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nejsem všeználek - ale parta libijských frajerů potřebuje někde protočit prachy....atk co si o tom mám myslet...že je k tomu vede láska k fotbalu???

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem predevsim sportovní hledisko, pokud jde o to ekonomicke, urcite by to bylo pojitko se zapadnim trhem, nicmene to nebude asi tak atraktivni a budou lepsi financni prilezitosti, kdyz tu zadnyho araba nemame

Reagovat
smazaný uživatel

je mi to fuk..

Reagovat
One-Real

tebe zajímá jen Petr Čech vid?

Reagovat
$dolar$

Zajimavy je, jak musi byt clovek znudeny, aby prispival i do toho co ho vubec nezajima

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, to teda čumim....nikdy v životě jsem tady nezažil inteligentnějši diskuzi, ktera by se navic nesla zcela v souladu se strankama EF V jiste době jsem se zařekl, že tady psat prostě nebudu, protože to nema smysl...ale za tuhle diskuzi děkuji všem zučastněnym...

Reagovat
herbage

No, diskuse tu byly i inteligetnější, toto je spíše inteligetní monolog, než diskuse. David_Villa je totiž v obraze, narozdíl od některých, a má hlavně nějaké vědomosti a zkušenosti. Chci mu poděkovat, že svůj příspěvek vložil hned na začátku diskuse, čímž uťal tipec zakomplexovaným slávistům, kteří se každý den modlí, aby Sparta krachla. Jen se chci zeptat, v současné ekonomice je dlužit normální, protože když se ekonomice daří, roste HDP i objem peněz v oběhu a různé subjekty mají nato splácet alespoń úroky, když ne dluhy. Jenže jak přecházím do recese, která může přejít v krizi, tak hrozí deflace a kde se potom vezmou peníze na splácení dlůhů, když objem peněž v oběhu klesá? Mohlo by to vést v serii krachů, raději nemyslet. Už teď banky zvažují, komu a zda půjčí, obchody váznou, lidé obrací každou korunu, problémy mohou být velké. Ale to by se pak dotklo prakticky všech fotbalových klubů, až na pár výjimek. Byl by i masivní odliv sponzorů a klubům by nebyl nikdo ochoten půjčit = prakticky bankrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Neco podobneho jak popisujes v zaveru sveho prispevku se ted prave deje v motosportu. Zacina to odchodem nekolika velkych a znamych teamu, probiha to dale nicenim vseho "koukatelneho a atraktivniho" a buh vi cim to skonci. Radeji nemyslet... U motosportu je ten vliv krize o to vetsi o co vice jsou samozrejme v tomto sportu angazovany automobilky, ktere jak je vyse napsano maji s touto krizi dost velke problemy. A presne toto, stejne jako to doleha uz ted na "motosektor"t to drive ci pozdeji dolehne na vsechny druhy firem v celem podnikovem sektoru a tim padem se to pak projevi urcite i ve sponzorstvi podobnych aktivit. Bude konec 100milionovych Ronaldu a podobnych kousku. To uz bude jen "vtipna" historie...

Podle meho se Sparta dostala do bludneho kruhu ze ktereho se v dnesni dobe bude tezko vystupovat a nadherne ho popsal hore Wector v 16:49. Tzn. ze pujcky se musi splacet. Ale jake pujcky? Napriklad se muze jednat o ty, ktere byly sepsany v dobe, kdy se Sparte darilo vysledkove, poharove i penezne a v tomto obdobi nejspis nebyl problem v plneni techto zavazku. Ale ted, kdy se vse obratilo v pravy opak, musi asi prijit nejaky ten "kaprik" na pokryti onoho provozu. Coz by nebyla znamka zdrave firmy. Nicmene, jeste se tam zminovalo to, ze do chodu Sparty nikdo nevidi a ze Kretinsky nese zoodpovednost za vyjadreni a zodpovednost vuci fanouskum, sponzorum... Ano, to je pravda a mozna prave v tom je ten zakopany pes. Prece by si nemohl dovolit do tisku poslat prohlaseni ze jsou uplne v pr... a ze nevi co maji delat. Takze posuzovat neco na zaklade jeho vyjadreni, je to stejne, jako to posuzovat z pohledu Wectora, tudiz z pohledu cloveka ktery do toho nevidi. Ale diskuze je dobra...

Reagovat
smazaný uživatel

Také souhlasím, že se vychází při posuzování úvěru z aktuálních hosp. výsledků a je do jisté míry možné, že předtím ( LM) byly tržby a výkony vyšší a stojí o tom uvažovat - ale z jiného soudku - kolik problému bylo už kolem sparty a nikdy nekrachla ani když ji prý tuneloval rezeš. Vždy se někomu prodala a dluh se ututlal padlo pár kapříku a banky si odepsaly pár úvěru...jako by se nechumelilo....takže to tu stejně nevyřešíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neřikam, že tady nebyly inteligentnějši diskuze....řikam, že jsem ferovějši vyměnu nazoru neviděl, a že jsou nazory tady většinou zaujate kydy namiřene vuči někomu nebo nečemu asi taky nemusim zduraznovat...takže je fajn, že si občas fotbalovi fans vyměni sve pohledy civilnim zpusobem třeba pan Herbage je ta rozumějši menšina, podle mě...

Reagovat
herbage

Pán se vyzná

Reagovat
$dolar$

Reagovat
herbage

Ahoj většino

Reagovat
smazaný uživatel

AHOJ KOLEGO

Reagovat
herbage

Zdravím. Jak je v Chorvatsku, na koupání v moři to asi není, co?

Reagovat
smazaný uživatel

pada kiša..

Reagovat
herbage

Chčije a chčije

Reagovat
$dolar$

Jeste ze ti neverim

Reagovat
Tomanatura

Herbi patří do té rozumné menšiny, která však diskutuje o fotbale opravdu jen v co nejmenší míře

Reagovat
herbage

Mazej zpátky do houfu

Reagovat
Tomanatura

Ale ale ale...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, abych pravdu řekl,tak i tenhle nick patři do te moji "menšinove" škatule

Reagovat
Tomanatura

Ehm, až se červenám

Reagovat
One-Real

Poslední dobou, je ta menšina čím dál více utlačována přívalem nových "ehm ehm ehm uživatelů"...

Reagovat
smazaný uživatel

No,, ale tak je to přece všude, na nejruznějšich strankach...někdo piše vice chytře, nekdo meně chytře, někdo jako prase, ktere si nevidi do pusy, atd atd...s tim se neda nic dělat, když nas na tom světě žije tolik

Reagovat
One-Real

v tom máš pravdu, ale mrzí mě to z pohledu, že kvalita diskuze poslední dobou hodně upadá...

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to prostě sakramensky nadhled

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně nejde zakazat lidem se navzajem napadat a nadavat si...proto jsem nikdy nepochopil, proč jsou dole napsany pravidla, když je každy druhy ignoruje, a porušuje je pomalu každym slovem je třeba ocenit spřizene duše, i když to zavani hnědym nosem

Reagovat
One-Real

Já si nestěžuje, jen mě to mrzí...nejde mi ani o ty slovní hádky, horší je když přijde napříkad nějaký dement a začne psát blbosti, čímž tu diskuzi už v podstatě kazí...

Reagovat
smazaný uživatel

No myslim si, že jeden problem je dement v diskuzi, a druhy problem je, že na něj každy reaguje, samozřejmě s pobouřenosti nad totyčneho demenci, ale to je chyba, protože pak se to začne okamžitě rozmazavat a jde to do lesa ale myslim, že řešeni se těžko dobereme....Ja osobně tady pišu opravdu minimalně, mam svoje oči a svuj nazor, takže se tady někdy vyborně bavim, nad nekonečnymy souboji

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo "nekonečnými souboji" protože pravopis se tady taky často rozmazava, dost zbytečně, jako někde ve škole

Reagovat
herbage

No, osoba "totyčná" je doufám překlep jinak, proč píšeš některá slova s dikaritikou a jiná bez ní?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? osoba "dotyčna" neni nikdo konkretni...je tim myšlen člověk, ktery nema umysl psat nazor na dane tema, ale jen se chce hadat a uznavat jeho "stoprocentni nazory" ...a to druhe jsem psal vyše, že se tady hodně rozmazava pravopis, zbytečně....a proč někde pišu hačky a někde ne?...proč ne třeba jen tak?...je to podstatne? nebo něco vypovidajiciho?...budeš třeba klidnějši, když ti ted řeknu " Promiň, pišu slova někdy s hačkama, někdy bez...od ted ale budu jenom bez" klidnějši?

Reagovat
herbage

Mně šlo o to T na začítku slova Jinak nezlobe se, já to nemyslel zle, jen se ptám

Reagovat
smazaný uživatel

Ne Ne, ja se přece vubec nezlobim....a fakt tam mam překlep, všiml jsem si toho až ted, takže dodatečně, jasně, je to překlep

Reagovat
smazaný uživatel

Je to i tim, že už si dneska lehce sedim na vedeni naročny pracovni den, a to teprve utery, sakra

Reagovat
smazaný uživatel

"je"

Reagovat
$dolar$

Mne prijde divny, nezastat se nekoho kdo ma pravdu, proto se celkem casto hadam s Kyslikem, ale preci si nebudu cist, jak tady nekoho ztrapnuje

Reagovat
smazaný uživatel

Dolar a Kyslik dalši dva lide, jejichž nazor si přečtu, když mě jejich nick zrovna bouchne do nosu no s tim hadanim se s Kyslikem, v tvem připadě...asi maš potřebu branit ty jedince, kteři jsou zrovna strapnovani, což si myslim, že na jednu stranu ukazuje tvuj dobry charakter a za druhe, hold, at se každy brani jak umi....a když už je někdo ztrapnovan, asi si nějak hloupě naběhl a měl by se umět sam obhajit, ale zase, muj suběktivni nazor....

Reagovat
herbage

holt, subjektivní

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsem raději ticho a sleduju tu melu

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, dosti často znechuceně vypinam EF, kvuli lidske demenci, ktera si meze opravdu neklade takže škoda,, vyborne to jinak stranky, ten EuroFotbal

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Komentař, ktery muj mozek neumi, tak uplně rozšifrovat...teda abych byl upřimny, tak vubec

Reagovat
Tomanatura

Myslím, žes to vystihl naprosto ideálně, souhlasím s tebou

Reagovat
fantomas

No, že ten plevel i někoho odrazuje, to je teda smutný fakt. I když hádám se občas taky, takže radši už mlčim.

Reagovat
$dolar$

Naposled asi se mnou co ses snazil obhajit Kyslikovu blbost

Reagovat
fantomas

Budeš se divit, ale já se u tej diskuze celou dobu usmíval. S Kyslikem to bylo kolikrát tisickrát peprnější.

Reagovat
herbage

Mourinho "pravděpodobně" trenérem Barcelony

Reagovat
fantomas

O tom sme se hádali?

Reagovat
herbage

Moje první hádka s Kyslíkem, jsem se tě tehdá zastal

Reagovat
fantomas

Fakt jo? Já jich vedl tolik, že si na tuhle opravdu nevzpomínám. My sme vlastně na stejné lodi - jeden blbec větší jak druhej.

Reagovat
herbage

Mluv za sebe

Reagovat
fantomas

Jak mluv za sebe, ještě mi řikej, že tebe za blbce nikdy neoznačil...

Reagovat
herbage

Aha, já myslel, že to byla sebekritika, že jsme oba blbí

Reagovat
fantomas

Nene.

Reagovat
herbage

No mně by to nevadilo, protože by to byla pravda, Kyslík měl většinou pravdu. Zrovna s tím Ruskem nedávno vyšel na BL článek s jedním ruským spisovatelem, který defakto potvrdil jeho slova. Takže proto jsme tam dal ten smajlík, jinak každej je tak trochu blbej, včetně nás

Reagovat
fantomas

Nevadilo, ale ohradil ses slovy "mluv za sebe"?

Reagovat
herbage

Smajlík - ironie

Reagovat
$dolar$

Ok zkusim si vzit tvoji radu k srdci Ale stejne se neudrzim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně,, to je jako bych chtěl kočku odnaučit pit mliko, když ji ho stčim přimo pod čumak stejně se napije, protože je to, tak nějak, v nííí

Reagovat
herbage

To jsou teda kritéria, nepatří tam i Scolari?

Reagovat
$dolar$

No ten opravdovej tam urcite nepatri

Reagovat
Tomanatura

Právě. Měl by ukázat pravidla pro přijetí a striktně je dodržovat. Třeba tě ještě odtud vyhodí.

Reagovat
herbage

No jestli jseš tam opravdu ty, tak bude jen rád

Reagovat
Tomanatura

Bude, nebo budeš?

Reagovat
herbage

Budu

Reagovat
Tomanatura

Přestávám číst bundesligové prewiew, souhrny, zkrátka všechno, co jsi vyplodil ty, budu každý den psát proti tobě nesčetné množství blbostí a ještě ke všemu to budu doopravdy myslet vážně

Reagovat
herbage

Prewiew nevedem, petflaško

Reagovat
Tomanatura

Tak preview, sychre

Reagovat
herbage

Tak nečti pane Österreich

Reagovat
Tomanatura

Zakopeme válečnou sekeru, co říkáš?

Reagovat
herbage

Já jí ani nevykopal

Reagovat
Tomanatura

Herbi herbi, až občas přestaneš ve všem hledat dvojí smysl, tak ti klidně složím písničku.

Reagovat
herbage

To ani nezačínej

Reagovat
Tomanatura

Dneska jsem to nabídl jedné černovlásce, že kvůli ní se klidně naučím i zpívat. Tak třeba bych mohl jednu složit pro tebe a pak to hodit na youtube

Reagovat
herbage

Radši ne, ještě by utrpěl můj hudební sluch.

Reagovat
Tomanatura

Když jinak nedáš...

Reagovat
herbage

Nechci zpochybňovat tvůj skladatelský um, ale myslím, že tvým vrcholem je infantilní rýmovačka nebo dadaistická báseň

Reagovat
Tomanatura

Z čeho takhle usuzuješ, čímž naprosto škodíš mému už tak dost týranému egu?

Reagovat
herbage

No, dej mi nahlédnout do tvé dosavadní tvorby? Něco od tebe jsem viděl u Patova básnění a Wolker by se z toho obracel v hrobě

Reagovat
Tomanatura

Ehm. Měl jsem zrovna u sebe doma tu slečnu, takže jsem měl na napsátí něčeho takového zhruba minutku. Dá se to tedy počítat jako freestyle básnění

Dosavadní tvorba? To se budeš muset zeptat slečny, jestli teda umíš dobře německy. Nějaké lichotivé básničky pro ni, by se u mě našly

Reagovat
herbage

On ma doma slečnu a píše na EF, že se nestydíš. Jinak německy neumím, takže škoda času.

Reagovat
Tomanatura

Fotbal je důležitější Ono jde spíš o to, že jsem chtěl jen shlédnout zprávy a napsal jsem verše( ) Patovi, jenže pak mě stejně EF pohltil...

Reagovat
herbage

To musí bý nějaké echt rakušanka, že zprávy jsou přednější.

Reagovat
Tomanatura

Fandí Beatles( ), takže chce vědět, co se o něm píše. Koukala pak se mnou

Reagovat
herbage

Umí česky? Nebo simultánně překládáš?

Reagovat
Tomanatura

Překládám. Při tom fotbale ale jen to, co chci aby slyšela

Reagovat
smazaný uživatel

Nikomu tipec neutnul, slávisti tu diskutují naprosto normálně.. nebojím se říct, že právě ty seš ten, co by si nejvíc přál, aby tady tento topik byl o Slávii, ale není a tak se poďme bavit ve vší koreknosti..

Reagovat
herbage

Zaprvé, jak to můžeš vědět, když se tu díky tomu příspěvku žádní neukázali? Zadruhé, jseš vedle jak jedle, Slávii mám rád a nic zlého jí nepřeju. Zatřetí, píše se jseš a pojďme

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu si myslíš, že se tu neukázali kvůli tomu příspěvku?? To je hodně najivní a vedle seš ty.. Nikdo ze Slávistů tu nemá důvod tu nictakového psát.. Normální člověk si řekne, že Sparta má dluhy..maji je všichni a ten kdo půjde a ukáže prstem-ty dlužíš, tak dluží taky..tak asi proto se tu nidko z těch na kterých by sis smlsnul neobjevil..

Reagovat
herbage

http://www.eurofotbal.cz/clanky/tyden-cz-sparta-a-jeji-vlastnik-dluzi-pres-miliardu-korun-58970/

Pár slávistů, který myslím se tam najde + další články a komentáře typu: smrt Spartě a pak odborník typu wobr z londýna, který má přístup do účetnictví sparty a podobní.

Reagovat
$dolar$

To pod´me je legracni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jseš už opravdu nepíšu asi nikde a poďme se "povedlo" no..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, ale to jdeme do hloubky už moc, protože špičky prostě spartu povalit nenechaj. Je tu spousta příček, který by pád nejprve zbrzdili a pak zastavili. Sparta prostě není Bohemka. Co se týče objemu volných aktiv tak souhlasím s tou recesí, leč pokud by takto přemýšlel každý....tak do teď nezačne nikdo podnikat. Ale chápu co tím myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je mi milejší diskutovat na úrovni o věcech, o kterých něco vím než se dohadovat. Pokud se zde půjde dále tímto směrem, jen dobře a díky Davidu Villovi

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké dluhy určitě jsou, o tom žádná. Ale není to určitě tak horké, jak se to píše ať už v článku či v diskusi. Prostě končí doba plná nákupů 10ti posil každé přestupové okno a začne doba, kdy se nákupy budou konečně promýšlet a koupí se jeden, dva, max. tři hráči. Doba, kdy měla Sparta 30 fotbalistů je zkrátka pryč. Ruku v ruce s opouštěním těžce dobitých pozic v Evropě musí i Sparta zareagovat a musíi se uskromnit.

Lidi, co by rádi, aby Sparta zkrachovala, májí prostě smůlu. Ten klub má neskutečnej potenciál hlavnně ve velikosti fanouškovské základny, velké historii, zvuku a jménu v Evropě atd.

Chce to jen ty správné lidi a já Křéťovi věřím, že je na x-tý pokus už opravdu dovede

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych řekl, že Sparta se zvedne, o krachu mluvit je blbost, ale s tím Křéťou nevím.. možná by měli začít změny na jeho postu...

Reagovat
Tomanatura

100. pro Spartu, ať nespadne ještě níž, než je, ale ať zůstane v tom, v čem se nachází.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele