Podle Kenyona Chelsea členství v G-14 nejspíš odmítne

07.11.2007, 13:29
Aktuality
G-14, sdružení osmnácti významných evropských fotbalových klubů, chystá již brzy své významné rozšíření. O členství však nemá zájem londýnská Chelsea, podle které je existence takového sdružení už zbytečná.

Až na čtyřicet se brzy může rozrůst počet členů G-14. Mezi potenciální nové členy byla zahrnuta i Chelsea, jenže ta slovy svého generálního ředitele Petera Kenyona možnost připojení se prakticky odmítla.

"Myslím, že evropský fotbal se od vzniku G-14 hodně změnil. Kluby a UEFA spolu vůbec nenavazovaly dialog," prohlásil Kenyon. "Dnes je situace jiná. Je třeba řešit hodně důležitých věcí a činit rozhodnutí – společně s Evropskou fotbalovou asociací."

Podle ředitele londýnského klubu je G-14 překonaným sdružením a mělo by vzniknout úplně jiné. "Klubům podle nás nejlíp poslouží, když vznikne nezávislý orgán pracující společně s UEFA," uvedl Kenyon. "Proto pokud budeme oficiálně pozváni k připojení se ke G-14, myslím, že zdvořile odmítneme."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda sa vyjadrovať

Reagovat
smazaný uživatel

proc? ma pravdu je to uplne zbytecna organizace...

Reagovat
smazaný uživatel

Však ja som to myslel tak že je to zbytočná organizácia

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*lado

Reagovat
HOST*

14 nejlepších týmů evropy: SIENA,BERGAMO,ESPANYOL,SAMPDORIA,EMPOLI,LE MANS,BLACKBURN,LE HAVRE,MANTOVA,ALKMAAR,CURICH,GETAFE,PALERMO,PSV

Reagovat
HOST*Daves

Nevim jestli je to zbytečné a taky nevim jestli prospěšné Ale 14 nej tymů je Ac Milán,Juventus,Inter,Chelsea,Manchester,Arsenal,Liverpool,Real Madrid,Barcelona,Sevilla,Valencia,Lyon,Bayern a nesmí tam chybět Sigma:D:D:D

Reagovat
HOST*1860

a kde mas TSV Munchen 1860? a myslim, ze tam patri jeste FC Hradec, ale tim si nejsem tak uplne jistej..

Reagovat
HOST*Lopez

jo jo Sigma

Reagovat
HOST*

tak jestli tam bude i sigma tak už tam chybí jen FC Kotěhůlky AC Praha

Reagovat
HOST*Rosa7

Chelsea by nemely ani vzat.takovy jelimani ...na ne koukat to bych se poblil poradf dozadu a zase dozadu...des

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele