Podle Čecha podal Arsenal výkon, na kterém se dá stavět

12.08.2018, 23:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (446)

Přidat komentář
Whitemedia

A ráno bude následovat vyjádření Vaclíka

Reagovat
Switchback

Vaclíká těší, že Sevilla hrála s Barcelonou vyrovnanou partii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tady zas bude nablito, že se Čech odvážil odpovědět na otázky novinářů

Reagovat
redyyz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Stavať sa na tom určite dá, niektoré aspekty hry boli rozhodne lepšie ako v posledných sezónach, obzvlášť pressing nevyzeral zle. Čo najskôr by ale mal ísť do brány Leno, nech si zvyká na nový tím a ligu, lavička mu v tomto ohľade nič nedá. V zálohe musí byť základným kameňom Torreira, Xhaku posadiť na lavičku. Myslím, že to nebude fungovať ani s dvojicou Ozil-Mkhitaryan spolu v základe. Ja by som to postavil asi takto: (4-3-1-2) Leno- Bellerin, Sokratis, Mustafi, Monreal- Torreira, Ramsey, Maitland (Guendouzi)- Mkitaryan- Laca, Auba

Ozil dnes vážne katastrofálny, je totálne mimo a momentálne je na ihrisku skôr príťažou, kazí aj triviálne prihrávky a nevymyslí nič. Mal by zostať niekoľko zápasov na lavičke a hlavne sa dať do kopy psychicky. Je možné, že sa ešte dokáže vrátiť do formy a byť užitočný, ale som skôr skeptický a myslím, že to predĺženie zmluvy s megaplatom bola od Arsenalu veľká chyba.

Reagovat
gunner123

Reagovat
celeb

Z tych Erdoganovych kamosov zahral neporovnatelne lepsie ten chytrejsi, co drzal hubu a radsej mal masku na ksichte, nech ho nikto nespozna. Vyborny vykon v strede pola, nebyt toho, ze Fernandinho bol nejak bez formy a nezvycajne vela kazil, tak ta dominancia mohla byt vyraznejsia.

Inak som zvedavy, aky plan B ma Pepek na prave tento problem. Foden? Delph? Gundogan? Vysunutie Stonesa?

Reagovat
smazaný uživatel

Ferna je asi najslabsi clanok a divim sa, ze tam neivestovali.

Podla mna Gundo

Reagovat
smazaný uživatel

v tom zapase jednoznacne ozil > armenec

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej návrat do repre

Reagovat
Golasso

Stavět se na tom určitě dá, jen to chce se pořádně sehrát s novými posilami, zapomenout na ty blbosti, co je X let učil Wenger a najet na Emeryho styl. Zároveň výsledek prvního zápasu v sezoně proti obhájcům titulu bych nebral jako směrodatný - tady mohl pomoci akorát zázrak a ten se nekonal, los si člověk nevybere. Nejsilnější sestava by mohla vypadat asi takto:

Čech (Leno)

Licht (Belle) - Sokratis (Kos), Mustafi - Nacho

Torreira, Ramsey

Laca (Auba) - Ozil,- Miki

Auba (Laca)

Ozil se chytne, jen musí hrát na středu - nechápu, proč ho každý trenér má tendence rvát na křídlo. Nikdy tam snad nezahrál dobře, ale každý trenér si to asi musí zkusit, aby na to přišel sám. Ramsey potřebuje hrát ze středu taky a nejlepší využití pro něj je podle mě z hloubky pole, kdy by klasický DM byl Torreira a Ramsey by pracoval jako box-to-box, pomáhal při bránění, rozehře a příležitostně chodil do zakončení. Laca a Auba by měli hrát spolu na postech, které komu z nich více sednou.

Reagovat
dinss

Lacazette jako na křídle? To bude stejný jako s Ozilem.

Bellerin nebude v zakladu na úkor Lichstainera?

Reagovat
Golasso

Taky se mi to nelíbí, bohužel přebytkem křídel teď zrovna netrpíme. A Bellerinovi by prospěl nějakej čas na lávce, momentálně si myslím, že bychom byli silnější s Lichtsteinerem, ale třeba se Bellerin ještě zvedne.

Reagovat
Acquanni

Já jsem za Lichtsteinera pokud se Bellerín neprobudí. Přišel nepřipravený a za mě byl dobrý, hrát přes nohu a jeho centry byli pořád lepší než ty od Bella. Navíc se mi líbí jeho styl, nechodí do všeho hloupě, ale když je k němu třeba protihráč záda s míčem, tak ho požduchá, tlačí do něj, snaží se ji vyvést z koncentrace. Oproti tomu, jak má Bellerin ve zvyku hrát stín je to paráda, ono je třeba ty šikovné hráče trochu v rámci mezi okopávat. Navíc je to silná osobnost na hřišti a to potřebujeme jako sůl. Laca svým nasazením taky dokáže zvednout spoluhráče.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Stamby

I kdyby tohle byla ideální sestava, tak má tak na max 5. místo

Reagovat
Golasso

To záleží na mnoha faktorech, těžko predikovat. Pokud si všechno sedne dobře, máme potenciál se do TOP4 vejít. Já to hlavně beru jako začátek něčeho nového, co se snad vyvine dobře.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jaRys9

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Azza

Reagovat
Free_player

Reagovat
Golasso

Jsem nový, teprv se rozkoukávám. Ty jsi tu místní blb? Já jen abych věděl, předem díky

Reagovat
tunkic

Bingo

Reagovat
TaylorAFC

To je největší fanda Arsenalu na tomhle webu.

Reagovat
Golasso

A já si říkal, proč jsem ho viděl v diskuzi snad pod každým článkem o AFC. Ten tím opravdu žije

Reagovat
FUnk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Counter

Ve spoustě věcí má pravdu. S nejistou obranou se počítalo, ale našlapaná ofenziva má za úkol to vyvážit a proti ManCity v tomhle ohledu na plné čáře selhala.

Akorát ty poslední dva odstavce jsou na pěst - ne, fakt to s tou rozehrávkou nešlo, a ne, fakt se na to Manchester City nenadřel, umí hrát ještě líp, ale tady to ani nebylo potřeba.

Reagovat
mayday

Já moc nechápu, že vzadu má Arsenal dlouhodobě problémy, s nejistou obranou se počítá, a pak se přivede naprosto průměrnej Řek a starej Švýcar.

Reagovat
afc

Koho by si priviedol so 70m rozpoctom, ked sa musel kupit este golman a DM?

Reagovat
Mastný Chobot

Musel sa kúpiť gólman, no

Reagovat
afc

A nemusel? ci ako to myslis?

Reagovat
mayday

Já vím, to je potom problém Arsenalu, kterej se tu řešilo už mockrát no. Že takovej velkoklub není schopnej/ochotnej uvolnit peníze, který má, aby nakoupil top posily, protože na konkurenci nestačí.

Reagovat
afc

Presne

Reagovat
Counter

Ten naprosto průměrnej Řek a starej Švýcar byli z obrany nejlepší na place.

Reagovat
Seydou Doumbia

Možná ano, ale ani jeden z nich nemá na to se dlouhodobě rovnat hráčům jako je Walker, Stones, Laporte, Verth, Van Dijk a další...prostě staří hráči, kteří si něco málo odehrají, ale problém zůstává stejný

Reagovat
Counter

jn, 34letý hráč zadarmo není tak dobrý jako 24-28leté posily za 50-75 mega. Tihle hráči nepřišli, aby táhli klub dlouhodobě, ale aby mu pomohli okamžitě. Časem buď v požadovanou kvalitu dozraje některý z mladých obránců, které v klubu Arsenal má, anebo se v příštích přestupácích takový hráč přivede.

Reagovat
Seydou Doumbia

Bylo asi jasné že Emery nepřivede několik brutálních posil do týmu a spíš si bude chtít vyzkoušet a prověřit současný kádr a potom vyvodit nějaké závěry. Jsem zvědav jak se pod ním hráči jako Musta, Belle, Ozil, Xhaq proberou...snad v dalším letním přestupáku už příjdou adekvátní posily pokud ještě na lavičce bude Emery

Reagovat
mayday

Já teda nevím, ale Arsenal se poslední roky sune níž a níž. Proto bych jako logicky viděl ty prachy tam dát a koupit třeba tři ale top posily, u kdyby to mělo stát 200 mega, vždyť oni ty prachy mají. Top kluby, pokud chtějí bojovat o tituly, tak ty prachy investovat prostě musí. Nějaký zkoušení kádru a obětování ročníku mi přijde zcela mimo. Podívej se na poslední sezóny, tam si myslím není co prověřovat.

Reagovat
VP85

"obětovat" jednu sezónu s vidinou posunout mužstvo dopředu, nevidím jako zcela mimo. Někdy je dobré se odrazit ode dna, než se točit v začarovaném kruhu.

Reagovat
mayday

Já to nemyslím špatně, ale těch sezon už se obětovalo několik si myslím. Z mýho pohledu (samozřejmě laickýho) ten kádr na ty nejlepší nemá ani omylem, přijde mi zbytečné zkoušet a prověřovat něco, co už nefunguje delší dobu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak já to beru pouze z pohledu trenéra. Chce si hráče odzkoušet a ne je zbytečně zabít příchodem top posily. Ano taky bych byl radši kdyby koupili Maguira, Ndidiho, Meuniera, Zahu a nesrali se s tím ale v případě Arsenalu je to dost nepravděpodobné

Reagovat
smazaný uživatel

Co předvedl Lichtsteiner kromě toho, že i přes svůj věk

1) netuší, co je to ofsajd

2) chová se jak puberťák?

Reagovat
Seydou Doumbia

2) Takhle se chove celé působení v Juventusu.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

korupčníci kazí lidi

Reagovat
Counter

Je fajn mít v týmu pro změnu nějaké hovado, které se nebojí pustit do křížku se soupeřem. Ty to přece musíš dobře znát, máte jich v týmu požehnaně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou změnu prosímtě? Když je teď Cazorla pryč, je tam pičus vedle pičuse a mezi nima jeden tankista.

Reagovat
smazaný uživatel

zas se uklidni, pro nekoho sympatak Alli, pro nekoho Xhaka. Pro me treba Xhaka, kterej kdyz te fakt brutalne sprasi (asi tak dvakrat to predvedl v Arsenalu), tak se k te prasarne aspon prizna, ne jak chcipacek Alli, co rozdava unfair zakroky na potkani

Reagovat
oddy

Counter o voze a ty o koze....

Reagovat
Counter

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo s tebou v brance, s koscielnym jako kapitanem a posilama typu lichtsteiner a torreira to arsenal urcite daleko dotahne wenger newenger me je teda arsenal u riti, ale aby tymy typu everton, fulham aj. Byly schopny posilovat lip nez nedavno jeste velkoklub arsenal mi prijde dost divny..ale fanousci arsenalu se budou stejne placat po zadech jak je to supr a ze si to sedne

Reagovat
miguel bain

Ty víš solidní hovno a furt budeš plácat nesmysly

Reagovat
dinss

Vseobecne o fotbale...

Reagovat
smazaný uživatel

je to holej fakt, jestli mi tady chces tvrdit opak tak jedinej kdo nerozumi fotbalu ses ty.

Reagovat
Golasso

Licht přišel zadarmo a nemyslím si, že by to byl marný příchod. Nikdo nečeká, že Arsenal potáhne dlouhodobě.

A co je proboha špatného na Torreirovi? Však ten hráč má všechny předpoklady stát se super posilou, jen si ještě nevybudoval jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jeste jednou pro mene chapave pro porovnani, dam si tu praci a zkopiruju vsechno:

Arsenal

In

Stephan Lichtsteiner (Juventus) Free Details

Bernd Leno (Bayer Leverkusen) Undisclosed Details

Sokratis Papastathopoulos (Dortmund) Undisclosed Details

Lucas Torreira (Sampdoria) Undisclosed Details

Matteo Guendouzi (Lorient) Undisclosed Details

Everton

In

Richarlison (Watford) Undisclosed Details

Lucas Digne (Barcelona) Undisclosed Details

Joao Virginia (Arsenal) Undisclosed Details

Bernard (Shakhtar Donetsk) Undisclosed Details

Yerry Mina (Barcelona) Undisclosed Details

Andre Gomes (Barcelona) Loan Details

Kurt Zouma (Chelsea) Loan Details

Fulham

In

Jean Michael Seri (Nice) Undisclosed Details

Maxime Le Marchand (Nice) Undisclosed Details

Fabricio Agosto Ramirez (Besiktas) Undisclosed Details

Andre Schurrle (Borussia Dortmund) Loan Details

Aleksandar Mitrovic (Newcastle United) Undisclosed Details

Alfie Mawson (Swansea City) Undisclosed Details

Calum Chambers (Arsenal) Loan Details

Sergio Rico (Sevilla) Loan Details

Joe Ryan (Bristol City) Undisclosed Details

Luciano Vietto (Atletico Madrid) Loan Details

Timothy Fosu-Mensah (Man Utd) Loan Details

Andre-Frank Zambo Anguissa (Marseille) Undisclosed Details

jmenoval sem everton a fulham namatkou jako zastupce tradicniho stredu tabulky pl a novacka, oba posili mnohonasobne lip nez arsenal, kterej byl ve srackach a potreboval nutne ozivit.Top tymy kterejm by se dle tradice mel arsenal rovnat taky posilili posty co potrebovali, resp. udrzeli kadr pohromade. Jestli ti prijde leto arsenalu fajn, tak prosim, uzivejte stred tabulky, protoze letos to realne je kolem 10 mista

Reagovat
afc

Top 6 je ista, ty blazon.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool, Chelsea, Man.City,Man.Utd,Tottenham,Everton budou stoprocentne pred arsenalem, ja bych si vsadil i na to ze se vysoko letos umisti zase leicester, kolem toho 6-7 mista, vystrelit klidne muze i nekterej z novacku, wolwes i fulham maji hodne kvalitni tymy, kvalitu pak maji i tymy co mely dobrou minulou sezonu, burnley a watford. West Ham se taky nebude chtit pohybovat na hrane sestupu, taky posiilili, rozhodne arsenal kolem 10 mista by nebyl prekvapenim, neco, co jeste par let zpatky bylo nemyslitelny..podobnej upadek jako napr acm.

Reagovat
afc

Stoprocentne pamataj, ze toto je PL. Povieme si v decembri.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Reagovat
fenixLFC

everton

Reagovat
mayday

Dobře, a co je top6 pro klub, jako je Arsenal? To už klub definitivně rezignoval na boj o nejvyšší příčky? Arsenal v top4 nebude, to bych si klidně vsadil. Spíš boj o pátej flek pravděpodobně s Chelsea. Live, Spurs a City budou v klidu v top4, United se teď neodvážím tipovat.

Reagovat
afc

Aky rozpocet, tak take ciele. A ak nebude Top 4, tak Emery to musi skusit cez EL a ak to nevyjde ani tam, tak dalsie leto bude budget cca rovnaky ako toto leto.

Reagovat
mayday

Tak to potom se není o čem bavit a Arsenal může na top příčky zapomenout a zařadit se po bok Evertonů apod do středu tabulky.

Reagovat
afc

Taky Klopp tiez nedostal velky budget hned na zaciatku a preberal LFC v dost biednom stave a sa pozri, co s nimi za tie 3 roky spravil. Emery proste musi ukazat kvality a aj pri tejto konkurencii sa pokusit o 4 flek alebo dostal sa do LM cez EL. Ina cesta nevedie.

Reagovat
icemike

Fulham měl podstav, museli nakupovat.... A Everton vyhazoval staré smetí

Reagovat
Golasso

A to posuzuješ kvantitu nebo kvalitu?

Mě teda z těch přestupů (kromě těch do Arsenalu ofc) zaujal jen Mina, Seri a Schurrle, což jsou slušné posily. Ani Chambers pro Fullham není špatná posila. Ale to jsou většinou jen hostovačky nebo mají výkupku na zpětný odkup (Mina). Připadá ti, že by Arsenal měl tahat hráče na hostování nebo s výkupkou, aby využívali zázemí klubu pro trénink a rozehrání hráčů pro konkurenci? To už raději zkušeného Lichta, jako okamžitou posilu... Posílili jsme na postech, kde to bylo potřeba. Jediné, co nevyšlo, je křídlo.

Když čtu ty tvoje příspěvky o Arsenalu, tak před sebou vidím takovýho toho fousatýho váguse, co stojí na ulici s cedulkou s nápisem "End is near" a zvoní zvoncem. Na 99% to zase bude pi*ovina, ale co kdyby, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal by z těchto hráčů posílil leda Richarlison, možná Serri a pokud by nějakým zázrakem hráli lépe než minulou sezónu tak Mina a Zouma.

Reagovat
smazaný uživatel

Torreira je trochu vic nadprumernej hrac v italske lize, na Arsenal to rozhodne neni...A to jsem na nej jeste mirnej

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

vidis v nem snad novyho Cazorlu? nebo zac ten vysmech? napis mi kde beres tu odvahu se mi vysmivat ty vseobecne nechvalis, jen hejtujes hrace abys pak mohl rict, ja vam to rikal...viz tvuj pocatecni hejt na Lacu, Xhaku, ted se u tebe projevi komplex jeste s Cechem a mame vymalovano

Reagovat
Mastný Chobot

Ja sa smejem hlavne preto, že si 2 mesiace dozadu písal, že toho hráča nepoznáš. Teraz napíšeš, že rozhodne nemá na Arsenal. Lebo si proste tupelo, to je všetko, preto sa smejem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ms mi stacilo, hroznejsi ja Vecino a neboj, nastudoval sem si jeho veci a neco jde odvodit i z par zapasu. A ja to naopak priznam, ze ho moc neznam, pripoustim moznost, ze se mylim, to jen ty mas vzdy hotovo jak s Welbzem, Iwobim, Xhakem, Lacem...mam pokracovat?

Tak kdo z nas dvou je vic tupelo a kdo pozer pro bandu bezmozku na EF kde posbiras palecky?

Reagovat
Mastný Chobot

"A ja to naopak priznam, ze ho moc neznam" x "na Arsenal to rozhodne neni"

Nie, ty si tu víc tupelo a každým komentárom to len potvrdzuješ. By ma zaujímalo, čo trepeš s Iwobim, keď sa ho tu ako jeden z mála zastávam. Takisto ako jeden z mála som kritizoval Lacazetta, o ktorom som ti to vyššie písal, ako to je, len si také tupelo, že nevieš ani čítať. Najväčší pozér si tu ty, lebo sa vždy staviaš do opozície voči každému väčšinovému názoru a myslíš si, aký si cool. Ale je to len trápne, a to preto, že to väčšinou je hrozná pičovina.

Reagovat
smazaný uživatel

ani to nezkousej slovickarit, curacku, moc dobre vim co si schopnek zplodit ty zebraku ...A me si neber do huby jako tupela, sam si guma nejvetsi, ten tvuj prerod z mistniho kasparka v seriozniho diskutera tady obcas nekdo pamatuje...tak si uklid Dominuk, pujde vecernicek..

Reagovat
Mastný Chobot

zvládaš s gráciou, tupelko

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ty ses ten pravej kdo to muze posoudit k tomu, ze si napicu fanousek a jen obycejnej pozer, k tomu nic, tvoje klasika

Reagovat
smazaný uživatel

hele

však teda Lacazette je priemerák, lepší nebude

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-370754/?forum=1#p9639529

A Lacazette je hovno. Našťastie sme kúpili toho Aubu, lebo keby hento mal byť náš najdrahší hráč v histórii, tak to je ešte trápnejšie než to naozaj je. Mohlo by nám zaňho Atlético v lete dať aspoň 30m.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-389536/?forum=1#p10072967

muj oblibeny:

Lacazette je hovno

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-388312/?forum=1#p10047815

..a to je jen s Lacazettem ty chudacku Welbza treba ani nezkousim, co si schopnej vyplodit, Pozere s velkym P

Reagovat
Mastný Chobot

Nezvládaš až tak, že si si z toho spravil zadanie a ideš tu na mňa vyťahovať niečo? To mi je ľúto, že som ťa tak nahneval, tupelko. S Lacazettom sa má vec tak, že sa na konci sezóny ukázalo, že hral skoro polovicu sezóny so zranením, čo ho značne limitovalo a aj napr. Wenger tvrdil, že preto hral zle. Na základe toho som ja uznal, že beriem jeho kritiku späť a počkám si na to, ako bude hrať, keď bude úplne fit - alebo ako by klasik napísal "priznal jsem moznost, ze se mylim". V príprave bol výborný a viackrát som ho chválil, tak tu, prosím, neskúšaj vyťahovať na mňa nejaké tupelovinky. Welbeck je hotový, zranenia ho zničili a ako by klasik znova napísal - "na Arsenal to rozhodne neni".

Stále ale nechápem, čo má akože kritika Lacazetta znamenať o tom, že som, ako by klasik zasa napísal, "pozer pro bandu bezmozku na EF, kde posbiram palecky", keď som pri jeho kritike bol v úplnej minorite? Či to už nevieš nejakým spôsobom spracovať?

Fakt sa vyser na to, tupelo, nehraj sa na niečo, čím nie si a nerob si hanbu. A nepraj ľuďom smrť, to fakt nie je známka vyspelosti.

Reagovat
smazaný uživatel

proč si tu hrajete na Swarleyho s bladem, chlapi?

Reagovat
bbbauch

moc odstavcu a malo steru + blade akorat opisuje to, co mu vmete Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mastny kokot v hlavni roli Swarlose a a lternujici i blejda

Reagovat
smazaný uživatel

prilis mnoho slov a text (v madarskem jazyce) nejednoznacny, vykrucujici se z problematiky a neposledne zas odpoved uplne na neco jinyho. Scipni v bolestech, uz sem ti to dnes jednou psal, usetrime si priste namahu

Reagovat
bbbauch

tyvole, a me tu pises, co mi mrdlo..

Reagovat
smazaný uživatel

jako ja su vysazenej na takovy pozery ala mastny kokot zkus ho sledovat trochu podrobneji, pak mozna pochopis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ted sem cetl tu druhou polovinu

mam pro tebe jednu vec-----scipni v bolestech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Ne, radši budeme houfně brečet, jak je všechno na hovno po PRVNÍM zápase pod novým trenérem proti suverénně největšímu favoritovi na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Radši se měl reportérům vyhnout. Vím, že rubrika "co na to Petr Čech" je šlágr, ale v Anglii si z něj už dělaj prdel, že mu budou muset začít schovávat přilbu a timhle prohlášením: "jsme frajeři, prohráli jsme letos už jenom 0:2" jim tam jenom nahrává na smeč.

Reagovat
risk je zisk

Ty jsi taky solidní píča. Nikdo si z něho nedělá prdel, aspoň ne v Anglii. Ty to možná netušíš, ale je tam hodně ceněnej a všichni si váží toho, co dokázal ty hnupe. Jen se podívej a přečti si ten článek a né jen nadpis. ČTK si vypichlo jednu větu, kterou pak dali do nadpisu jen kvůli klikbajtum. Se podívej jak je ten článek obsahlej, o čem všem tam Čech mluví. Si raději přečtu rozhovor s Čechem, který je chytrý a ví něco o fotbale, kde má zkušenosti na léta dopředu, než rozhovor s nějakým blbem, který ti řekne, ze to byl ofsajd a rozhodčí je poślapal a sezóna je v prdeli.

Však vy si všichni ještě rádi vzpomenete na tyto rozhovory. A hlavně vám všem dojde, kým Čech opravdu byl. V Anglii a vlastně po celém světě to všichni vědí, jen v Česku ho nikdo neocení, a to buďte rádi, ze hráč jako on ještě hraje a věnuje se tomu. Po něm tady dlouho nikdo nebude.

Reagovat
opretis

Reagovat
Rssa

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

nadavat na nej muze jej blbec.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Golasso

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
Horcmen

Reagovat
jaRys9

Reagovat
niflheim

Reagovat
kattos

Reagovat
smazaný uživatel

nemám co říct....jsem fakt solidní haterská píča. díky, že jsi mi otevřel oči a díky všem, co dali palce

Reagovat
risk je zisk

Tak tady ani nejde o ty palce, ale o to co jsi napsal. On je v Anglii hodně vážený. Co řekne, tak má hlavu a patu. Nikdo si tam z něho srandu nedělá. Vím to, ziju v Anglii a pokaždé, když dojde na téma Čech, tak by ses až divil, kolik respektu k němu lidé mají. Možná jsem to přehnal s těmi nadavkami, ale tohle čtu u každého jeho článku. Pořad se někomu něco nelíbí. Ale jak jsem napsal, on jednoho dne skončí a až teprve potom si to spousta lidi uvědomí, co byl za obrovskou personu a to nejen ve fotbale.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
off-olda

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Infi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
Rozum

Reagovat
raduinho

Reagovat
FC Porto FC

Bože ty meleš sračky

Reagovat
Taiger

Kokůtek

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to, že to v této sezóně postaví tak na 6-7 pozici. Na víc tenhle comics team nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Péťa mi včera pripomenul legendu Consigliho

https://www.youtube.com/watch?v=rC0ybyaAa8o

On mal ale to České štestíčko

Reagovat
Azazelo RD
Reagovat
mayday

Obě situace top

Reagovat
Azazelo RD

https://www.youtube.com/watch?v=szq6Kkx1QQg Tak on měl hodně hodně krásných momentů. Asi chytal pravidelně s otřesem mozku.

Reagovat
mayday

Ten první odkaz znám, ty druhy věci jsem neviděl. To je dobrej klaun.

Reagovat
Rssa

Čech jasná jednička.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Vypadá to, že Vinícius zůstane u prvního týmu. Vinícius, Asensio, Bale, Isco, Ceballos, to bude solidní válec.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Valencii nebo Socky to s odřenýma ušima stačit bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymarýnka má novou kolegyňku. Mohlo by se PSG sejít třeba ve skupině s RM nebo opět ve vyřazovací části, aby holčičky spolu mohly skotačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nebavím o Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tu si tihle Florojugend budou muset ještě nějaký rok počkat.

Reagovat
bbbauch

Proc s tema srackama lezete pod PL vazne nepochopim

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, ještě se koupí Neymar

Reagovat
fenixLFC

nechces s tym ist do hazlu pod ligu s ktorou to suvisi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

moralista co moralizuje je nejhorsi verze cobola, co tu bolo Gratuluji

Reagovat
afc

Emeryho caka strasne moc roboty. Snad sa z toho neposere a zvladne to. Hlavne po vcerajsku nesmie byt v zaklade Xhaka. To musi byt jasna priorita inak sa dalej nikam nepohneme.

Reagovat
mayday

Nedávno tady borci tvrdili, že by byl dokonce ideální kapitán a ty píšeš, že ani v základě?

Reagovat
Whitemedia

Nepsali, že by byl ideální kapitán, ale že očekávají, že z něj udělají kapitána..

Reagovat
mayday

Tak to se nevylučuje s tím, že afc jo chce mimo sestavu, zatímco někteří v něm vidí kapitána, což já osobně taky nechápu.

Reagovat
jacobT

Co sa ti na tom nezda? U nas predsa kapitani v zaklade nehravaju.

Reagovat
Counter

A teď si představ, že fanoušci Arsenalu mohou mít různé názory *boom*

Reagovat
mayday

Ale jo, můžou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xaver

Tak nevím, co Péťa viděl, ale Arsenal se stal během posledních let průměrným týmem, který je absolutní špičce PL nekonkurenceschopný, na hony vzdálený a včera to nebylo jiné. ManCity si s obranou dělal co chtěl a to hrál na půl plynu. Útok je dobrý, ale jen podle jmen, dopředu nevyprodukuje nic. Jestli obrana bude stát na Mustafim, tak potěš kozy. Jestli na tomhle chtějí stavět, tak to vypadá na perně vybojované pěkné 6. místo, a to budou ještě hodně rádi. A co k Mesutkovi ? Unai by mu měl vysvětlit, že má půl roku na to, aby zase začal hrát fotbal - pokud to nepůjde a nebaví ho to (ale dost slušný penízky brát, to ho určitě baví hodně) tak v zimě "pa" - může se vrátit si znovu zapózovat s tím sultánem.

Reagovat
afc

Utok je vyborny, minula sezona budiz dokazom.

Reagovat
king23

Reagovat
Nikikrew

zas tieto sracky vypustat po prvom kole, navyse proti najlepsimu v lige?

Reagovat
Xaver

Jedna věc je hrát proti nejlepšímu v lize a druhá něco předvést - asi si pozeral iný zápas .... pokud má mít tým alespoň nějaké ambice, může prohrát s nejlepším, ale musí to být aspoň koukatelné a po nějakém slušném výkonu - "toto bola mačka s myší". Sundaj ružovů optiku, ty sračko !

Reagovat
Nikikrew

Ja som davno sundal ruzove okuliare ty sracko a tie tvoje sracky boli proti Mustafim a Ozilovi, nie kvoli samotnej hre, sracko!

Reagovat
cejen13

A další věc je zase dělat chytrýho po špatným výkonu v PRVNÍM zápase sezony pod novým trenérem proti největšímu aspirantovi na titul. Až nás takhle někdo přehraje v listopadu, tak s těmahle sračkama přijď ty optiku.

Reagovat
mayday

V listopadu už bude Arsenal ztrácet na čelo tak 15 bodů.

Reagovat
cejen13

A nebo taky ne.

Reagovat
mayday

Jasně, to se uvidí Já myslím, že to tak plus minus bude.

Reagovat
cejen13

Je to možný, pointa je v tom, že dělat závěry po jednom zápase, je přinejmenším zbytečný.

Reagovat
mayday

Můžeme si zapredikovat Já si to nemyslím ani tak kvůli tomu prvnímu zápasu, jako spíš kvůli posledním sezónám.

Reagovat
celeb

Ja by som osobne viac ocenil fakt, ako hralo City v defenzive az do stavu 2:0, ked uz trochu polavili (a Fernandinho zacal uplne odchadzat a kopit chybu za chybou). Ta obrana bola takmer dokonala. Obrovsky rozdiel oproti Pepkovej 1. sezone. Hlavne Walkerova strana bola nepreniknutelna, pri postupnom utoku sa Arsenalu zavreli vsetky priestory, vsetci hraci obsadeni, hrac s loptou pod atakom 2 hracov ... to muselo byt pre Arsenal hodne frustrujuce. Situacia sa zmenila az ked malo City naskok 2 goly (a hlavne ked dosiel Laca sa to zacalo prejavovat).

Neda sa ocakavat, ze Arsenal bude hrat proti takejto obrane viac ako par krat za rok.

Reagovat
Xaver

s tím se dá souhlasit ....

Reagovat
Busby babes

tak je asi naivni si myslet, ze Emery mavne kouzelnym proutkem a vsechno se najednou otoci. Bude chvili trvat, nez ten tym predela, jeden prestupak je malo. A vcera hrali proti tymu, kterej je velmi dobre, systematicky budovanej poslednich 5-6 let a ted je asi na vrcholu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť vás M. City mačkalo jak citron

Reagovat
Blasphemer

Fantasy OT: Jak fungujou ty automatic substitutions ve fantasy? Mně se stalo, že mi zůstal v bráně De Gea, a Ederson který udělal víc bodů ho stejně nevystřídal. Myslel jsem, že takhle to bude fungovat a ono nic. A na lavičce mi zůstali i další hráči kteří udělali víc bodů než hráči v poli. Vystřídal akorát jeden, ten co byl jako na lavičce číslo 1 a to mi pomohlo akorát tak o bod. Ostatní mají víc bodů a zůstali tam hnít.

Reagovat
smazaný uživatel

Střídání jsou jen pokud hráč ze základu nenastoupí vůbec do zápasu ani na minutu. Proto tam je i to "priorities" nastavování u lavičky.

Reagovat
Blasphemer

Už jsem si to našel, no. Tak příště si budu muset ty pravidla přečíst než začnu hrát.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera. On má prostě ohromnou hlavu šampiona.

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Čenda

Ty fíčo

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je už teda hoodně tlustej.

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Furt buldog taková povaha současným hráčům MU chyybí

Reagovat
kiciN

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

wau krasa

Reagovat
Whitemedia

Neskutečný sprint v nastaveném čase na to, jak je tlustý.. jen té oslavy si moc neužil, spoluhráči si vybrali špatného hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro něj to bylo završení hattricku.

Reagovat
Mastný Chobot

top

Reagovat
HalaMadrid_Flx

šéf

Reagovat
nani92

ten faul v pozadi v 0.09

Reagovat
Spalovač šancí

Dost důležitý faul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

btw. stav 2:2 a golman sel na roh.

Reagovat
afc

To som nejak nechapal ja myslel, ze je to nejake play off a ono to bola iba liga.

Reagovat
Busby babes

tak oni jsou posledni no. ale maji 5 zapasu k dobru a kdyby vsechny vyhrali, tak se dostanou na pozice zajistujici Play off. Hezkej risk.

Reagovat
afc

Tak to potom ano. Oplatilo sa riskovat.

Reagovat
Mindas

Reagovat
mayday

Paráda. Ale borec co měl balón dobře zajebal, mohl to hned dávat do prostoru před půlku, šli tam další dva bílí.

Reagovat
bbbauch

Wazzaaaa

Reagovat
kiwwi

toto je proste taky súhrn jeho kariéry... furt makal na druhých.. veľký frajer

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kokesh

Reagovat
vilp

Reagovat
Swarley

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Azza

Reagovat
Csaplárova past

Včera tam měl několik dobrých zákroků, ale někdy by měl držet hubu. Pořád ty stejné kecy a opakuje se jako zaseknutá deska - v repre, v Chelsea a nyní v Arsenalu. Pořád by se někam odrážel, faktem je, že Leno ho ještě tuto sezonu dostane z branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to Četr Pech?

Reagovat
Ferguson6

Však sme hrali hrozne... Škoda, že netrafil bránu, len by to podčiarkol.

Reagovat
fantomas

"A když se zapojí gólman, vzniká vzadu přečíslení. A i když nás Manchester vysoko napadal, docela nám to šlo," potěšilo Čecha, který jednou při presinku soupeře zariskoval a málem si dal vlastní gól.

Parádní trolling od ČTK

Reagovat
smazaný uživatel

Kudla do zad

Reagovat
ZB 07

Reagovat
celeb

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
FUnk

Reagovat
Nikikrew

Pozrel som si MOTD a Emeryho caka este vela prace. City opat o parnik lepsi, uz len Mendy a Walker ako behaju po line a vytvaraju priestor je nieco neuveritelne a vzdy budu v kazdom zapase vo vyhode. Docela nerozumiem preco nehral Lacca, nakolko bol v priprave jeden z najlepsich. Absencia typickeho kridla nam chyba, jedine to mozeme asi zalepit Iwobim alebo Nelsonom, Welbeckovi docela neverim ze by tam bol platny.

Viac hodnotit nemozem nakolko som zapas nevidel, kazdopadne na Chelsea musime nieco uhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme ako to bude vyzerať , keď Arsenal nastúpi proti slabšiemu súperovi ako City. Petr pochytal dosť ,ale urobil aj veľké chyby hlavne v rozohrávaní lopty. Treba tam dať Lena a určite nahradiť stred pola Xaka a aj ten mladý urobili strašné chyby, no a nakoniec ten turecký nemec absolútne nič nehral , ak týchto Emery nahradí lepšími môže to fungovať.

Reagovat
smazaný uživatel

teoreticky sa dá stavať aj na vode

Reagovat
nani92

to by ale museli kúpiť Mosesa

Reagovat
celeb

alebo Drinkwatera

Reagovat
smazaný uživatel

Kevina Kostnera.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
C-M@ster

Hups, už to tu je... dával jsem ctrl+f "rooney" a on to borec přidal pod "Wayne"

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/chrislovescass/status/1028723340167598082

zajimavej uhel pohledu na to Pogbovo pozapasove interview.

Reagovat
fff

LFC vcera nadhera.

Keita je boh, absolutny boh. Oplatilo sa rok si pockat.

Reagovat
Busby babes

je k hovnu, protoze nedava finalni prihravky. #fanta

Reagovat
smazaný uživatel

V hokeji by mel hodne bodu on dava prave ty predfinalni

Reagovat
Busby babes

jj. Ja s tim teda pocital, ze to tak nejspis dopadne, ale vzhledem k tomu jak utocne je Liverpool ladenej, tak snad nejaky acka a goly taky nasbira.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že by nehrál dobře,ale já bych teda vyzdvihl Milnera. Přišel mi v té záloze ještě důležitější.

Reagovat
smazaný uživatel

Emery hodně překvapil, docela negativně. Bránit proti City ve formaci 4411 s Ozilem a Mchitarijanem na krajích, přitom ani jeden neumí a nechce bránit. Chudáci beci a celá defenzíva mužstva.

Fanoušky zatracovaný Welbz se nakonec na tuhle práci bude hodit Celkově Mikhi nejhorší, ten mohl jít dolů už před poločasem a Iwobi by tu pozici odehrál líp,. Nebo tam mohl hrát raději Aaron, který nemá kreativitu, techniku na SS, naopak má fyzický fond na lajnu, když už mají hrát všichni mimo pozici.

Torreira potěšil, Xhaka klasicky pomalý a neohrabaný. Guendouzi zase zklamal při gólech.

Vysmívaný Sokratis, Mustafi a Bellerin solidní a na většinu zápasů to snad bude stačit.

Učit se a zvykat si na kombinaci od vlastní brány právě proti nejlepšímu presujícímu týmu v soutěži taky docela pokyn na pěst. Na druhou stranu se mi líbí, že alibisticky nečekali až se to naučí proti horším týmům

Reči o krizi a úpadku Arsenalu po jediném odehraném utkání pod novým koučem

Reagovat
Nikikrew

Pozrel som si zrychlene zapas a nevyzeralo to teda az tak strasne, pocnus s tym ze nehral Torreira ktory posobil docela isto a kvalitne a Laccazette, ktory bol nebezpecny. Pressing od Emeryho mi prisla ako fajn taktika, City si okrem golov a Aguerov samostatny najazd ( po chybe Guendouziho) nevytvorilo nic vacsie. Docela sa mi pozdaval Lichstainer na kraji a aj stoperi.

Dalsi zapas musi hrat Torreira a Lacca, Aubu by som dal na kraj namiesto mickyho a skust supnut Ozila nejako na number 10, kde by mal hravat a nie na kraji. Mne sa teda ta vyvazenost tymu teraz paci, prisli velmi slusne posily a verim, ze tu TOP4 dame

Reagovat
Fenri

No nevim, City melo jeste nekolik dobrejch sanci, Mahrezuv primak kterymu predchazela dobra akce Aguera, ktera taky smrdela, Sterling hlavne v prvnim polocase trhal nasi obranu na kousky, pak tam mel jeste Aguero nebezpecnou strelu z dalky, Mahrez utazenou strelu z kraje vapna, Sterling byl sam na Cecha na malym vapne a na posledni chvili to vzal Sokratis skluzem, z cehoz pak strilel Mendy, a k tomu navic milion rohu... City hrozilo celou dobu a i kdybychom tam poslali neco z nasich polosanci (nebo aspon to namazani Ozilovi od Edersona), tak si myslim, ze by zapli na jeste vyssi obratky a nedelalo by jim problem soupnout tam jeste jeden.

Ale jinak souhlasim, i kdyz to byla jasna prohra, aspon tam jsou videt zarodky novejch pokynu. Musi si to ale sednout, je videt, ze novi hraci jsou nesehrani s tymem a stari hraci jsou nezvykli na styl jinyho trenera. A taky asi jeste bude chvili trvat nez se vykrystalizuje prvni jedenactka, tech moznosti je strasne moc, ale vypada to, ze posily by fakt mohly docela pomoct. Top 4 bude hodne tezka, ale neni to nemozny.

Reagovat
Whitemedia

Sarri on David Luiz: "I very much enjoy his attitude when I am working with him. He is also a very good player and a very good defender. David is very good at building up action from our defence with the way he plays. David has a big future here" #CFC

Sarri vole

Reagovat
blade115

Vyndá ze základu Cahilla, člověk by už tleskal, ale hned ho nahradí Luizem... Ještě by mu mohl dát pásku.

Reagovat
Whitemedia

tak si holt užijeme kalamity Luize a můžeme doufat, že si těch jeho chyb všimne co nejdřív

Reagovat
blade115

Když já ani nevím, jestli by to pro něj byl důvod ho ze sestavy dostat. On se mu tam hodně zamlouvá díky té rozehrávce a přínosu dopředu i ze stoperské pozice, to mu nikdo jiný z našich stoperů zatím dát nemůže. Hlavně teda konkurencí je jen Christensen, Cahill si pod Sarri podle mě moc nezahraje a možná už v lednu odejde.

Reagovat
Busby babes

hele to s tou paskou neni vubec spatnej napad.

Reagovat
blade115

No je fakt, že když může dělat kapitána i Pogba...

Reagovat
Busby babes

to vis, lidra mistru sveta jsme kapitanem skoro i museli udelat.

Reagovat
blade115

Ale asi opravdu jen skoro, když to dostal Pogba.

Reagovat
Busby babes

tobe aby to clovek psal polopate jak malym detem: Lidr mistru sveta = Pogba.

Reagovat
blade115

Ať tady nestrávíme den jak se staroušem - vždycky mi přišla ta kritika na Pogbovy výkony mimo, je to talentovaný a velmi platný hráč, ale mentálně na mě působí tak na úrovni 12 letého dítěte. Způsob, jakým od vás odešel poprvé, ta vyjádření po návratu na adresu Juve, ta infantilní videa na sociálních sítích... Keane byl/je taky retard, ale úplně jiným způsobem, tam ta páska byla na místě. Pogba prostě jen zapomněl duševně vyrůst.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Busby babes

no ja mam zatim problem jen s tim jeho poslednim rozhovorem. Jinak to, ze odesel mi detinske nebo nezrale neprijde. Chtel hrat/mit vetsi roli v tymu nez SAF byl ochoten dat.

Ze dava videa na soc site, nevim, to je podobnej argument jak kdyz mu vycitaj, ze ma na kazdej zapas jinej uces. Srovnani s Keanem je mimo, doba je uplne jina, to se neda srovnat.

Reagovat
blade115

Psal jsem způsob, jakým odešel, ne důvod. Si dohledej, co o něm tehdy říkal SAF, když si to napamatuješ.

Zrovna tak jde o to, že ta videa jsou prostě debilní. I tak úchylka s účesem. Nedělám si iluze o době, ve které teď žijeme, ale tohle je i na současnost hrozně retardovaný chování. Nevšiml jsem si, že by to byl dnes ve fotbale standard.

Reagovat
Busby babes

ok. porad bych teda mel namitku, ze mu tenkrat bylo 18. ale ok.

Tak ja nevim, tech hracu, co delaji vide nebo proste jsou aktivni na soc sitich je celkem dost. jen u nas treba Lingard, Alexis na instaci taky dava kazdou chvili neco, Lukaku je taky docela aktivni... u vas byl podobnej Michy, v City je to Mendy... nevim, prijde mi, ze to moc hrotis, ale ok. To same ucesy... tak jde kazdej tyden ke kadernikovi. Nekdo to tak holt ma. Nekdo jinej jde zas treba kazdej tyden na masaz nebo do sauny...

Reagovat
blade115

Můžeš mi věřit, že kdyby měl někdo někdy tendenci dávat u nás pásku Batshuayimu, tak se budu ozývat úplně stejně. Možná víc, Michy je snad ještě horší. Ono, samo o sobě jsou ty věci pochopitelné a vytýkat mu jen jednu z nich můžeš působit jako přehánění, ale když na to koukám jako na celek ... Rozhovory, chování, debilní videa, účesy ... Dohromady mi to o něm vytváří nějaký obrázek, podle kterého bych mu pásku vážně nedal. Ale bůhví jaký je v kabině, to fakt nedokážu posoudit. A hlavně z toho může vyrůst.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Hokaido

Buthurt.

Reagovat
Pinturicchio

Čekal jsem, ktery vul tohle napíše první.

Reagovat
Hokaido

Nedalo mi to, no.

Imo je Pogba daleko vyspělejší, než se o něm tvrdí. V hlavě to má na 25 let srovnaný, je to 100% profesionál a lídr. Na MS se celkem jasně ukázalo, že jeho největší problém je Mourinho. Naštěstí pro něj se tenhle problém už brzy vyřeší.

Reagovat
Pinturicchio

No, nevím. V Juve dělal to, co zmiňuje Blade, v MU taky. Je to infantilní děcko, které má, minimálně v klubech, z fotbalu prdel a nebere ho prostě úplně vážně, jak správně říkal tuším Lineker.

Reagovat
Hokaido

Z čeho soudíš, že ho nebere vážně? Myslím to vážně, fakt mě to strašně zajímá. Podle mě je to taková fráze, který se všichni chytli, ale není ničím opodstatněná.

Je to introvert, je to šoumen a patří to k němu. Videa na sociální sítě dneska dává každej druhej. Doba je prostě taková. Kdyby byl instagram v dobách Zidana, Zanettiho nebo del Piera, tak by ho ti hráči používali taky. Jeho účesy jsou jen a jen jeho věc. A už snad nežijeme v době, kdy lidi soudíme podle toho, co na hlavě mají. Pogba je pod drobnohledem bulváru, ale za celou dobu v Anglii na něj nebyli schopní nic najít a musí tak překrucovat a vytrhávat z kontextu jeho výroky.

Ta cenovka je jeho obrovský prokletí.

Reagovat
Pinturicchio

Bere to lehkovážně, zbytečně ztrácí míče proto, že se předvádí. Můžeš namítat, že to patří k jeho stylu, na mě to působí tak jak píšu.

Co má na hlavě je jeho věc, to je mi jedno ... ale to jeho saskovani mi je proti srsti, nemám takovéhle kokotovani rad, sem prostě konzerva, no.

Cenovku neřeším, ta je vzhledem k jeho talentu oprávněná, kór když vidím některé zvěrstva na prestupaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
vodka

třeba takový Ibra podle tebe z toho má taky jen prdel? On a Pogba k tomu podle mě přistupují velmi podobně, absolutní profíci co do výkonů a přípravy, akorát nemají problém si dělat srandu z věcí okolo...

Reagovat
Pinturicchio

Ne, Ibru tak nevnímám, Pogba je pro mě takové malé, infantilní, rozmazlené děcko, Ibra ne. Ale třeba Pogba do té Zlatanovy fáze doroste

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

odchovanec kapitánem, to se vám asi nepovede...

Reagovat
blade115

Odchovanec za 100 mega, to se ještě dlouho nikomu dalšímu nepovede.

Reagovat
Swarley

tak víš co, kupujeme světového hráče z Itálie a buuum, i on je náš odchovanec...to je tak, když máš super akademii, odchovanec, kam se podíváš...

Reagovat
blade115

To teda. Tu De Laet, tu Drinkwater, tam Shawcross... A támhle náhodou jediný borec, co si i může říkat fotbalista.

Reagovat
Swarley

i počítání ti dělá problémy...

Reagovat
blade115

A ty ses pořád nezlepšil ve čtení.

Reagovat
Swarley

neboj, za pár let si počtu, jak jsi vždy Pogbu respektoval a choval k němu úctu...

Reagovat
blade115

Pogba nemá hodnoty, co by mohl ztratit, na rozdíl od vás.

Reagovat
Swarley

že tě huba nebolí, ty hodnoto

Reagovat
blade115

Nebolí, jen se vždycky objeví menší pachuť, když o tom vašem spolku musím mluvit. Ale stačí si odplivnout a vše je v pořádku.

Reagovat
Swarley

tak se alespoň tradičně falešně netvař, že to někdy bylo jinak a jak jsi tu bojoval za naše hodnoty

Reagovat
blade115

Jednalo se o tichý respekt, navenek jsem dělal, že jste totální špíny jako dnes.

Reagovat
Busby babes

ty sice pises respekt, ale ja tam citim takove to pico...

Reagovat
blade115

Nemám to jak dokázat a ani nemám chuť se o to pokoušet... Ale prostě řekněme, že od odchodu SAFa je mnohem jednodušší vás hejtit.

Reagovat
Busby babes

ode me to byla jen narazka na Ivanku kamarade...

Reagovat
blade115

Aha, neviděl jsem...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

spíš klasicky vychcanej falešník, který si s tím tradičně kroutí, jak se mu zrovna hodí...to pak tak nějak postrádá účinek

Reagovat
blade115

Já vím no, podle sebe soudím tebe, se říká... Ale na tomhle světě nás ještě zůstalo pár upřímných.

Reagovat
Swarley

hodnoty Chelsea jsi právě prezentoval dokonale...a jsou od Abry pořád stejné, to můžeš mít jistotu, že názor mám pořád stejný...

Reagovat
blade115

Už nějakou dobu tu píšu, že nejsem úplně spokojený s fungováním Chelsea, ale to se zas vracíme k tomu tvému čtení...

Reagovat
Swarley

to teď budeš opakovat všechno, co kdy napíšu?

Reagovat
blade115

Nevím a je mi to jedno?

Reagovat
Swarley

to ti připomenu, až tu budeš brečet a žádat omluvu...

Reagovat
blade115

Kterou jsem mimochodem ještě neobdržel.

Reagovat
Swarley

Fella tě naučí

Reagovat
blade115

Tebe by mohl naučit slušnosti.

Reagovat
Swarley

Jj, rozdávat lokty, aby se některým v těch hlavách konečně rozsvitilo

Reagovat
blade115

Nevím, jestli by ti zrovna tohle pomohlo. Ačkoliv víc škody by nějaká rána loktem už asi nenadělala.

Reagovat
Busby babes

no a jak jste po Drinkwaterovi skocili. Dokonce i zranenej byl ale stejne jste za nej 30 mega dali.

Reagovat
blade115

Třeba je s ním v kabině sranda...

Reagovat
Busby babes

vsak koukam, jak se tu od ty doby smejete az se za bricho popadate, kdykoliv Dannyho zminite.

Reagovat
blade115

Je to od tebe dost podpásovka ale...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
vodka

De laet není odchovanec :)

Reagovat
blade115

A jo, tak pardon.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

zas dlouho jim ho delal Tery, coz byl odchovanec.

Reagovat
Swarley

to je v pohodě, na to zase máme Scholese s Giggsem, co u nás dohráli i kariéru...

Reagovat
fajdax

Však on a Azpi jsou dva nejvhodnější hraci na kapitána u nás.

Reagovat
Busby babes

o to nejde.

Reagovat
fajdax

V sobotu zahrál fantasticky.

Reagovat
Whitemedia

Jojo, byl úžasný

Reagovat
Error

Jsem tedy nejaky cas dozadu psal, ze bych Luize jeste chtel videt pravidelne nastupovat za Chelsea, tak splneno. Pustte si nejakou jeho kompilaci golu a hnev opadne na chvili.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi ho líto. Je to jedna z největších sportovních legend ČR a v době rozmachu PL se zasadil o povědomí ČR. Místní tragédi v čele s kantem ho už vyháněji a chtějí tam labilního němce. Neřeknu ani slovo, ale Čech je v zápase podržel a chytil pár tutovek. Péťa tragédi kanter

Reagovat
Busby babes

ty vole Countere, ty mi snad zacnes konkurovat...

Reagovat
Counter

Reagovat
popltak

Ty už raději nic nepis, demente.

Reagovat
Horcmen

Kanter, to je ten oštěpař, ne?

Reagovat
Horcmen

tak nakonec diskař

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Asked if he would still be a Chelsea player if Conte had remained, Willian replied: "No chance. No chance. No."

Ach jo. S Luizem už v tuhle chvíli mohli být úplně někde jinde a Christensen v základu.

Reagovat
Whitemedia

no jo, jenže by nám zase hrál v základu nějaký Townsend a v záloze by běhal Bakayoko, protože vedení by se na Conteho zase vysralo

Reagovat
blade115

Tak podle vzorce z posledních pár let to samé čeká Sarriho příští léto...

Reagovat
smazaný uživatel

Přivést hráče za 260 milionů euro vlastně znamená vysrat se na Conteho. Ach jo

Reagovat
Whitemedia

Kdokoliv vloni skautoval a vybíral naše posily, byl hrozný břídil.. a jestli s jejich výběrem pomáhal Conte, tak nazvu břídilem i jeho..

Reagovat
smazaný uživatel

To s tebou více méně i souhlasím, ale to už je o něčem jiném, o nějakém "vysrání se na někoho" nemůže být řeč.

Reagovat
Arbiter

hmm, pro mě se tímto Willian dostává na úroveň Maloudy, co se sympatií týče. Ta kvalita bude asi také obdobná...

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera ta jeho hra nohama...no, ale proc jsme to hrali v tomhle obsazeni, to je vazne diskutabilni. Ani stoperi co byli vcera na place nejsou vhodni typologicky pro takovouhle rozehravku, to si muzou dovolit City, Bayern a podobny kluby, ne Arsenal, co ma na place Sokratise s Mustafim. Jeden se balonu boji, druhej si zas mysli, ze je Messi mezi obrancema. Kazdopadne kdyz to Petr napalil vylozene cilene na Aubu, tak jemu se podarilo udrzet mic. Naopak, nebal bych se vyzkouset variantu co mel najetou s Drogbicem, ty rychly vykopy nebo vyhozy az k pulce na Drogbu byly vzdy nebezpecna zbran Chels..

Ale vubec nechapu, ze byl vcera v bnrane on. Je mi az lito, jak sel dolu, neni vtazenej do hry, obcas nejistej a bez sebevedomi (to je u nej uplne novej jev)..uz nema co delat v brane...Nejaky FA Cupy Mikymauzy bych mu nechal, ale na Evropu a kor na ligu uz to neni..

Reagovat
smazaný uživatel

OT :

Leeds vykročil pravou. Po dvoch kolách 6 bodov.Vyhral v Derby celkom jasne 4-1..

Reagovat
Whitemedia

však on to tam ještě Bielsa rozmrdá..

Reagovat
vodka

Já jsem se teda mrknul na sestřihy a ten presink a nasazení je úplně boží, bylo by super, kdyby mu to angažmá vyšlo, zatím to vypadá, že by to chvilku fungovat mohlo. Na druhou stranu on je takový magor, že nevěřím tomu, že si kabinu udrží dlouhodobě...

Reagovat
Whitemedia

Já teda sledoval jejich zápas s Derby a asi nikdy jsem ještě neviděl trenéra, kterému by byl zápas takhle u prdele.. ale zatím to funguje no, tak dobrý, jen mu vůbec dlouhodobě nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, posuzuj podle šaškování u postranní čáry Je to trenér, ne roztleskávačka.

Reagovat
Whitemedia

Posuzuji podle toho, že při úplně každém záběru, který na něj byl, koukal do země

Reagovat
smazaný uživatel

Boli časy...a nie tak dávno minulé, keď tréner povedal, čo sa má hrať pred zápasom a išlo sa na to. Tréner si sadol na lavičku, zapálil cigaretu a hralo sa. Impulzívnejší tréner občas vyskočil z lavičky pri zlom rozhodnutí rozhodcu. Cez polčas urobil korektúry a zas sa hralo.

Potom zakázali cigarety ...a začalo sa šaškovať. Pomaly vzniká dojem, že čím viac šaškuješ, tým lepší kaučing.

Reagovat
Whitemedia

akorát, že mně vůbec nešlo o nějaké šaškování, ale oukej no..

Reagovat
nani92

OT: stretol sa niekto so svojim telefonom (Samsung), že mu zvukom, ktorý ma nastavený pre prichádzajúce Správy,maily..telefon oznamuje, každý pokles baterky o 1%? deje sa to, ked som na WiFi

Reagovat
smazaný uživatel

Však dobré nie? Aspoň vyzeráš pri rozhovoroch ako zanepráznená osoba.

Reagovat
nani92

ale nakoniec sa na ten mobil pozrieš a zistíš, že si len osamelá osoba..

Reagovat
Lacko_Boh

zajckek, na mna sa mozes vzdy obratit ty kokot :)

Reagovat
nani92
Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
nani92
Reagovat
kiwwi

nie je dôležité co si myslíš ty ale ostatní....si safe

Reagovat
Lacko_Boh

heh..ale fakt. Ja som sice iny ale viem ze tak vacsina funguje.

Reagovat
ďuriLFC

Tak ti treba ty koko.. Fešák

Reagovat
nani92

akoby nás jedna mater mala

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ty v.le tak to je kun

Stavet se na te hruze opravdu neda.

Reagovat
vladis271

meanwhile in England. Všetky mufanský podcastery plačú a splietajú konšpiračné teórie ohľadom toho ako Skysport je biased a otvorene vytvára prostredie v ktorom tlačí neutrálnych fanúšikov aby si želali titul Liverpoolu.

Celkom sranda sledovať ten plač. Každopádne, City sú doslova nereálni. Bez Silvy, Kompanyho, KdB a neviem koho ešte v pohode vyhrali na Emirates a to ešte hrali na 60-70 percent svojich možností. Majú cheat mode.

Reagovat
Busby babes

ktere podcastery takhle placou?

Reagovat
r.mrazik

Jak který? Všechny!!

Reagovat
Busby babes

Ja chtel jmena, treba nejaky neznam a zacal bych je poslouchat. Ale je zas hezky, ze vlado sleduje podcasty o Manchesteru United.

Ja teda zadnej brek neslysel, teda pokud se za to nepocita to, ze obcas poukazuji na to, ze Mourinho dostava cocku stylem: s tim co utratil by mel vyhrat a Klopp je porad ten underdog, co musi pracovat s omezenym rozpoctem...

Reagovat
r.mrazik

Já neslyšel ještě ani jeden...ale kdybych poslouchal tak by to určitě bylo jak píše Vlado

Jinak samozřejmě s ohledem na finále LM, předváděnou hru a dobré nákupy jsou se City největší favorit...a s ohledem na jejich lidovou výhru v pravěku se o nich mluví více

Reagovat
Busby babes

a ad biased skysport... no ono se dost nadava na Sounesse, kterej celou sezonu hejti Pogbu, pak pred finale MS rika, jak by ho mel Deschamps posadit a tak... to bude delat velkou cast pripadneho hejtu.

Reagovat
r.mrazik

Souness je divnej...

Reagovat
vilp

David Silva končí v repre.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ale furt jim mel co dat. ale roky nezastavis a mlady pusky jako Asensio, Isco a jim podobni je budoucnost Spanelska..

Reagovat
misinho7

Reagovat
Mastný Chobot

21 - David Silva is the sixth most capped player for Spain (125) and fourth highest goalscorer (35). Farewell.

úžasný hráč, ale toto by som fakt nepovedal (hlavne, že je 4. najlepší strelec), pri všetkých tých hviezdach minulých rokov, čo mali Španieli v tíme, trochu zanikol

Reagovat
Hokaido

wtf, tomu snad ani nevěřím

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

6th most caps, 4th top goalscorer, 2nd top assists.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, to by nejdřív on musel podat výkon aspoň trošku vypadající, aby se na něčem dalo stavět..

Reagovat
Mates_Matesović

Tottenham Hotspur have announced that upcoming @PremierLeague home fixtures against Liverpool and Cardiff City will now take place at Wembley Stadium. #THFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, jestli to tu bylo - ale něco pro geeky tuhle sezonu v Timesech:

https://pbs.twimg.com/media/Dkd-t2BWwAASAAW.jpg

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

supr

Reagovat
kiwwi

ale su tam ine cisla...kazdy ma nejaku inu metodiku

Reagovat
smazaný uživatel

tak ona celá ta statistika je trochu pofidérní, ale zajímavá

Reagovat
Zaschrona

Je fajn, ze se tahle statistika prosazuje, ale takhle by to neslo. Udelat ze zapasu 0,86 - 0,68 cokoliv jineho nez plichtu, to je proste hloupost. Mnohem vic vypovidajici je ta tabulka kiwwiho.

Reagovat
Counter

https://www.tottenhamhotspur.com/news/2018/august/urgent-stadium-update/

Pořád nestihli nainstalovat to záchodové prkýnko... Fans, kteří si už koupili lístky/letenky/ubytování na premiéru na novém stadionu musí být nadšení.

Reagovat
Lacko_Boh

velmi nezvladnuty projekt a to tak slubne vyzeralo.

Reagovat
Lacko_Boh

co nove sa postavilo v UK(stadiony) a nie je to uckers?

Reagovat
Nikikrew

Sranda klub

Reagovat
nani92

smutný príbeh malého veľkoklubu

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si pod pojmem "critical safety system" představuješ záchodové prkýnko, doporučuju jíst víc zeleniny a v kritických případech černé uhlí.

Reagovat
Mimalu

Zkus se podívat na tvar stadionu a pochopíš, co je záchodové prkýnko

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, novy stadion vypada jak zachodovy prkynko HAHAHAHAHA. Ty se to pokus pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

A väčšinou bude plné sraciek, hlavne po stenách, miestami aj na dne.

Reagovat
Mimalu

aha butthurt

Reagovat
smazaný uživatel

Zase za kokota

Reagovat
Arbiter

není lepší na takové fóry nereagovat? Prostě se smířit s tím, že to architekti úplně nevychytali a ignorovat vtipy? Nebo se tomu jen zasmát?

Reagovat
jacobT

Trošku prehnaná reakcia od Čecha, nie? Ten tweet od Leverkusenu mi neprišiel nijak strašný.

https://twitter.com/PetrCech?s=09

Reagovat
nani92

Cech pekne nezvláda

Reagovat
Mastný Chobot

tie reakcie twitter je najviac fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je to hrozne trapny (ze strany Leverkusenu). Je to oficialni ucet klubu a chovaj se tam jak nejaky pubertaci. Korunu tomu celymu nasadilo AS s tim gifem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
jacobT

To samozrejme, ale tak nemyslim si, ze to bolo az take strasne, aby na to musel Cech reagovat takto serioznym prispevkom. Na twitteri su teda daleko horsie prispevky a to aj od oficialnych uctov. Stacilo, keby zareagoval nejak viac s nadhladom.

Reagovat
SunFells

A co psal Leverkusen?

Reagovat
jacobT

Reagovali na prispevok s gifom Cecha ako si dal takmer vlastny gol proti City, kde naznacovali, ze by mal chytat Leno ako ich byvaly hrac.

https://twitter.com/bayer04_en/status/1028672943679852545

Reagovat
kiwwi

https://i.imgur.com/XTFQZeu.jpg

prestupove okno v kocke

btw za poslednych 9 sezon sme boli len 1x top spenders - vzhladom nato, ze z tych 9 sezon sme 9x top earners je to ubohe a aspon vidno ze Glazerovci si ziju jak pani

Reagovat
t0mmy33MCFC

zlatej sejk Mansur

Reagovat
Busby babes

radsi Glazery nez ty vrahy malych deti.

Reagovat
vladis271
Reagovat
Zaschrona

Kdyz by vas koupil tehdy misto Glazeru nekdo jiny, kdo by si ten klub postupne nenechal zaplatit od klubu samotneho, bylo by hodne zajimave sledovat, kde by ten klub i cela liga ted byla...

Reagovat
Svatej

Z C-fc.cz fb stranky

Nejvíce individuálních průniků s míčem po prvním zápase PL:

Eden Hazard (6/6)

Paul Pogba (6/7)

Kenedy (6/9)

Za 14 minut, valecek sikovnej

Reagovat
mikelinos

To mi moc nesedí, při jednom průniku mu míč sebrali

Reagovat
Svatej

treba ho zdvorila odevzdaval

Reagovat
hona.kub

když si uvědomím, že není eště v plné kondici, tak to bude opět tygr vypuštěnej z klece... každopádně do konce srpna budu mít ztažený půlky, aby fakt neodešel ...

Reagovat
kvasha16

bez sance, nahradu uz nemozme podpisat takze mozes kludne povolit polky

Reagovat
hona.kub

nikdy nevíš, co Marina vymyslí, takže nejistota ve mně bude přetrvávat

Reagovat
kvasha16

no praveze vzhladom na to, ze nakupovat uz nema zmysel, tak sa toho uz vela vymysliet neda

Reagovat
hona.kub
Reagovat
nani92

vsak prišiel do otvorenej unavenej obrany, to by som dokázal aj ja

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool striker Mo Salah has been referred to the police by his own club after he was apparently filmed using a mobile phone while driving.

Reagovat
Busby babes

to je dobrej bizar. ani si nechci predstavovat jakej shitstorm by to spustilo u nas.

Reagovat
nani92

3-zapasovy BAN

Reagovat
vladis271

ževraj už počas prvého roka u nás bol tuším 7 krát alebo tak nejako riešený políciou za dopravné priestupky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nečudujem sa, keby som strávil také dlhé obdobie v Taliansku, tiež mám všetko na saláme

Reagovat
icemike

Tak hlavně je to Afričan, tam dopravní zákony snad ani nemají

Reagovat
icemike

Proč milionář nemá v autě Bluetooth?

Reagovat
hona.kub

to je doména všech lidí, co mají dražší auto... denodenně to lze vidět i na českých silnicích

Reagovat
Busby babes

btw. Kohler nam ma platit neco mezi 15-20 mega liber rocne za to logo na rukavu. celkova smlouva na 100 mega liber. Ale behem prestupaku se handrkujeme o par mega. #glazernomics

Reagovat
Busby babes

takze sponzoring za dresy je 50 mega od Chevroletu, Adidas dava kolik, 60-70? a Kohler 15-20. Takze celkove jen na dresech cca 120-130 mega liber.

Reagovat
Lacko_Boh

platy mohou být tím problémem

Reagovat
nani92

príplatky za víkend nás zničili

Reagovat
Busby babes

nemohou byt. Pro klub jako United?

Reagovat
Zaschrona

Mohou byt. Pokud nenavysite prijmy mimo prijmy z TV prav, tak je omezeni navyseni platu rocne o 7 milionu liber. Short Term Cost Control.

Reagovat
Busby babes

ehm, tech 7 mega si vykouzlil kde presne? nebo nechapu jak to myslis.

Reagovat
Busby babes

jo,uz chapu jak to myslis... no stejne by nam tohle absolutne nehrozilo,kdyz jsme se zbavili platu ibry Wazzy a par dalsich. a prisel jen Alexis s velkym platem.

Reagovat
Zaschrona

Tak Alexis ten plat da mozna dohromady, chystate dost mozna nove smlouvy pro DDG a Pogbu, dohromady jste toho taky moc neprodali, ten zasadni obrovsky plat tehle dvou vam zmizel uz v minule sezone... Urcite omezeni to i pro vas byt muze, vsak treba o Arsenalu, ze je to limituje, bylo posledni roky docela dost.

Reagovat
Busby babes

no a taky jsme ale chteli podepsat Varaneho nebo podobne hvezdy. Sorry, ja chapu, ze tam je tohle omezeni ale to se nas proste absolutne netykalo. Ve chvili, kdyby se privedl Varane za 100 mega, tak by proste nemel plat 100K tydne.

Reagovat
Zaschrona

Taky je v tomhle pripade mozne, ze by pak nekdo zasadni odesel, coz by vam ty prijmy zasadne zvedlo.

Reagovat
Busby babes

mozna Martial, ale ten nema takovej plat. A prijmy jsme v tomhle ohledu nepotrebovali zvedat, tam mame tolik komercnich prijmu, ze nas FFP prakticky nemsui zajimat. a ani ten skok v platech o 7 mega by urcite nehrozil.

Reagovat
Zaschrona

Nejde o FFP v tomhle ohledu, to jde mimo. Jde ciste o to, ze pokud nezvednes jinak prijmy, tak nemuzes navysit platy o vic nez tech 7 mega. Pravdepodobne vas to nezasahlo, ale kdo vi...

Reagovat
Busby babes

hele, to bychom pak resili defakto kazdej rok. A ted zadny platy nahoru nejak extra nesly, naopak prijmy rostou kazdej rok.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele