Podle Antonelliho se v Itálii dá porazit každý tým

07.10.2010, 21:03
Aktuality
První kola italské ligy nabídly překvapivé výsledky a napověděly, že žádný z favorizovaných mužstev to v této sezoně nebude mít vůbec jednoduché. To potvrdil také obránce Parmy Luca Antonelli. Podle něj jsou letos všichni účastníci Serie A k poražení.

Antonelli považuje za jednoho z hlavních adeptů na titul AC Milán, který o víkendu právě v Parmě zvítězil 1:0. "Milán má velice silný tým a proti Parmě si zasloužil vyhrát. I když nikdo letos není neporazitelný," řekl zadák, který proti AC odehrál celý zápas.

Pro Antonelliho bylo utkání zvláštní také proto, že jeho otec dříve hrával právě za Rossoneri. "Nic zvláštního mi neporadil. Jen mi řekl, abych poslouchal pokyny trenéra a těch nejzkušenějších hráčů," uvedl 23letý obránce.

Fotbalista, který už má za sebou také dva reprezentační starty, se ve zmíněném utkání střetl s Gennarem Gattusem. "V tom momentu jsem nic necítil, ale brzy po příjezdu domů mě začal bolet palec na noze," okomentoval tvrdé setkání se zkušeným soupeřem.

Autor: Pavel Mašlaň / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
Pipo123

no vidíš mohol si hrať za lída Serie

Reagovat
smazaný uživatel

Hey Luca, hlavně zůstat nohama pevně na zemi a tvojí budoucnost se nebojím

Reagovat
smazaný uživatel

Inter na domácej pôde nie

Reagovat
AjaxFans

Parma

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako v Anglii, Španělsku, Německu a všech ostatních světových ligch..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč Antonelli a spol neuhráli aspon bod s AC? když je každej k poražení.. Tyhle slova mám nejradši

Reagovat
smazaný uživatel

"I když nikdo letos není neporazitelný," nedivej se na nadpis ale na to co on rekne

Reagovat
smazaný uživatel

čtu všechno neboj. jen jde o to, že se takhle prostě mluví

Reagovat
smazaný uživatel

Milanista , po zápase víc řešil náš výkon, než jejich. souhlasím s tím, že letos je to ještě vyrovnanější než v dřívějších letech..., v téhle lize už fakt nejsou vyložení outsideři a každej může dát přes prsty každému. po prvním kole za ně zdejší pro jistotu označili Lecce, ale to má o bod více než slavná Cesena, nemluvě o čtveřici posledních klubů, které ovšem půjdou nahoru.

snad se tenhle trend udrží, díky němu mě baví každé kolo...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Moggi řekl, že by byl velmi překvapen, kdyby Galliani do smlouvy o prodeji Kaka' nepřipojil podmínku, která zaručuje, že nesmí Ricky při případným návratu do Itálie přestoupit jinam než do AC.

Reagovat
lnterista

to same ma myslim i Mario

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso chci se tě zeptat na Antonelliho, je pravda že byl dřív v AC, případně proč odešel a jestli si myslíš že by se mohl časem na San Siro vrátit. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

je z naší Primavery, pamatuju ho..., jednou dostal šanci, ale tenkrát nebyli ti naši odchovanci žádné zázraky, takže šel tradičně na hostování a po čase ho Parma vykoupila. na Milán podle mě nemá a pochybuju, že někdy mít bude..., jisté místo nemá ani v Parmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji. Jsem si myslel že to tak nějak bylo, v tom zařazování hráčů z primavery do A týmu vidím slabiny. Jinak Antonelli jak hrála Parma minulý týden proti nám, tak se mi taky nezdál jako nějakej zázrak, ale hrál úvodní dva zápasy kvaldy za repre a docela solidně, měl i asistenci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele