Po sezóně ukončím kariéru, oznámil Fritz

10.11.2016, 15:54
Aktuality
Poslední měsíce jako aktivní fotbalista prožívá Clemens Fritz. Dlouholetá opora Werderu Brémy po skončení letošní sezóny pověsí kopačky, ze severoněmeckého klubu ale neodejde...

Již pětatřicetiletý defenzivní univerzál působí na severu Německa od roku 2006, kdy přišel z Leverkusenu a následně se vypracoval až do německé reprezentace.

Za tu Fritz odehrál 22 mezistátních zápasů, během posledních let se pak opakovaně spekulovalo o tom, kdy uzavře aktivní kariéru, nakonec vždycky smlouvu prodloužil.

To už se však nyní nestane: Fritz po sezóně pověsí kopačky na hřebík a přesune se do realizačního týmu SVW. "Rozhoduji se vždycky po roce, další prodloužení kariéry ale neplánuji. Nadále však zůstanu ve Werderu, neboť mám navazující smlouvu pro působení v realizačním týmu," prohlásil Fritz, jenž letos nastoupil do deseti ligových utkání, pro "Sport Bild".

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
Rudnevs

OT: Pred siedmimi rokmi zomrel Robert Enke.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamätám, spáchal samovraždu.

Reagovat
arsavin

ten čas letí..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snáď s neho bude dobrý tréner a bude naďalej pracovať pre klub. Veľmi sympatický človek a srdciar.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že pre realizačný tim bude to co pre klub v zapasoch...a tiež dúfam že v zime prichodiaci Delaney ho plne nahradí...

Reagovat
Jeňa

Delaney je víc než dobrá náhrada

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele