Po Diegovi údajně touží i Fiorentina

30.12.2007, 20:59
Aktuality
Brazilec Diego svými výkony v dresu Werderu Brémy nadchnul Německo a je po něm sháňka mezi špičkovými evropskými kluby. Týmům jako Real Madrid nebo Juventus Turín prý chce vypálit rybník Fiorentina.

Diego hraje za Brémy teprve druhým rokem, přesto už platí za jednu z největších hvězd Bundesligy. Letos velí stíhací jízdě Werderu a deseti brankami pomohl dohonit vedoucí Bayern. Nejpozoruhodnější je fakt, že z pozice záložníka vévodí všem střelcům 1. Bundesligy.

O šikovného Brazilce nedávno projevil zájem Real Madrid, také AS Řím nebo Juventus Turín jej pozorně sledují. K těmto třem klubům se podle dnešního vydání Corriere dello Sport přidal ještě jeden italský klub.

Fiorentina staví perspektivní tým s velkou budoucností a dvaadvacetiletý Diego má být dalším jeho vhodným článkem. Fialky údajně mají dost peněz na přestup, Diegův příchod by však mohl mít jiný háček – a sice platový strop Fiorentiny na úrovni 1,5 milionu eur.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nooo, to by bylo zajímavé, ale podle mne nereálné. Každopádně bych rád viděl jak by to klapalo Diegovi s Mutuem, Montolivem nebo Liveranim. Myslím, že Diego je zralý na letní přestup do nějakého velkoklubu. Podle mne by se nejvíc uplatnil v Juventusu. Tam by to mohl rozjet, navíc si myslím, že by z jeho práce profitoval ještě víc Trezeguet..

Reagovat
smazaný uživatel

moje slova , taky si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

no podle mě by mu slušel nejvíc arsenal,úplně by se tam hodil místo hleba třeba....je mladej rychlej a se skvělou technikou....

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zrovna místo Hleba?

Reagovat
smazaný uživatel

na hleba nemá,kámo.

Nerikam,ale Hleb je skvelej technik-tim myslim dribling.

Jinak je nemuzes srovnavat,kazdej ma uplne jiny ukoly a hrajou na jinym poste.

Reagovat
smazaný uživatel

nepříjde mi že by byly nějak rozdílný typy hráču oba hrajou ofenzivního záložníka a navíc hleb v posledních zápasech Gunners hrál podhrota/ofen. záložník v sestavě 4-4-1-1 což by byla možná i pozice pro Diega, ale Hleb je Arsenalu jasná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prijde mi ze sou uplne jiný,diego mi prijde spis takovej dirigent-ma skvelou strelu a prihravku

Kdezto Hlebinho spis umi obejit hrace,spis na ten dribling.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda Hleb ...obejit hrace a prihrat nebo vystrelit coz taky umi

Reagovat
smazaný uživatel

prave ze hlebinho strilet neumi a to vubec.

Reagovat
smazaný uživatel

abych to doplnil...

oba dva maj podobny posty a ukoly,ale kazdej je plni jinym zpusobem.

A Hlebinho dava min golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě, by mu slušelo zůstat ve Werderu. Vždyť to je super tým. Velkokluby už jsou přecpané. Jediný kdo si zaslouží nějájkého záložníka je tak Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Platovej strop 1.5 mega. Lazio má taky něco podobnýho, ale asi je to míň, snad 0.75 mega. Je to sice sympatický a od vedení skvělej tah, ale v tom případě vůbec nemůžou pomýšlet na angažování takový hvězdy...

Reagovat
smazaný uživatel

No to určitě ne,ale stěmi platovými stropy to mi nějak nesedí,že by třeba Mutu nebo Frey hráli jen za 1,5mega

Reagovat
smazaný uživatel

a proč ne Mutu asi neměl moc na výběr po kokainovém skandálu v Chelsea a v Juve hral pouze 1 rok takže si nějak moc nepolepšil renomé a co se týče Freye je sice dobrej ale ne zase tolik aby bral víc. A v poslední řadě Fialky se vzpamatovávají z finančních těžkostí proto 1,5 mege strop.

Reagovat
smazaný uživatel

za ten jeden rok podle mě ukázal,že pořád umí. řada horších hráčů podle mě vydělává lepší peníze,právě proto se mi to zdá málo,když si uvědomíš kolik mají ti nejlepší tak nějaká 5tina je pro ně málo

Reagovat
smazaný uživatel

Mutu hrál po svém návratu z Anglie 4.-5. útočníka.Byl rád,že nemusel hrát druhou ligu.Myslím,že víc jak milion nebere.Teď už je to samozřejmě neudržitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

ted uz je naprosto jasny ze by mel brat vic, ale jeotazka jestli mu to fialky daj nebo pujde jinam

Reagovat
Dubov

Myslím, že do Juve nepůjde, protože pokud chce Juve i van der Vaarta tak by si tihle dva v základu moc nerozuměli a na střídačku je každýho z nich škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v Juventusu uz toho nakecali a nikoho poradneho krome zraneneho Andradeho neprivedli.

Reagovat
smazaný uživatel

je jedno kterej ale alespon jednoho z nich by juve potrebovalo.....

Reagovat
smazaný uživatel

hmm dokážu si ho představit vedle de Rossiho, Tottiho a Manciniho...

Reagovat
smazaný uživatel

Toho potřebujem do Juve.....

Reagovat
smazaný uživatel

A koho měl Juventus přivést když hrál druhou ligu,kdo si myslíš že by tam šel,finanční možnosti omezené.Na to že prakticky hned koupili Andradeho,Tiaga,Almirona.to měli být výborné posily a podle mě Andrade až se vrátí tak posilou bude velkou a Tiago taky co nastoupí nehraje špatně,úpotřebuje dostat více šancí!Juventus si může až po roku v Serii A dovolit nějaké zvučné nákupy protože až teď se zase dostal Juventus do špiočky a hráči tam budou chtít chodit.A piš si že zmen Vaart,Diego,Amauri,Huntelaar,Barzagli příjdou tak 3 o tom se přesvědčenej,teď se o Juve mluví tak často s přestupy protože mají vytipované hráče a jak se říká zkpoumají terén kdo by byl nejvhodnější ale máme prý uvolněných 70 milionů eur na přestupy a to bude stačit na minimálně 2 vynikající hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

jO a ještě Iaquinta byl nákup to sem zapoměl myslím že Juventus v rámci možností nakoupil dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ale Roma prodá Manciniho-jako že zájem Lyonu je eminentní-,tak by právě Diego byl skvělou náhradou,minimálně rovnocennou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele