PLZEŇ PŘEHRÁLA OLYMPIAKOS

23.07.2007, 10:31
Aktuality
Remízou 1:1 skončilo přípravné utkání pro nadcházející sezónu mezi fotbalisty Mladé Boleslavi a bundesligového Wolfsburgu. V základní jedenáctce německého mužstva se objevil i exteplický kanonýr Edin Džeko. Cennou výhru v přípravě si připsala Viktoria Plzeň, která přehrála Olympiakos Pireus.


Mladá Boleslav – Vfl Wolfsburg 1:1 (0:1)
Hostující tým zaskočil domácí již po třech minutách hry. Po zaváhání Rolka se k míči dostal Džeko a na konci úspěšné akce byl skórující Krzynowek. Středočeši měli do konce první půle řadu šancí, blízko gólu byl také Džeko.

Ve druhém poločase přidali boleslavští na aktivitě a v závěru zápasu skórovali po obléhání soupeřovy branky. O vyrovnání se postarala posila ze Slavie Tomáš Hrdlička. V závěru se mohlo skóre ještě měnit na obou stranách, ale mužstva se rozešla smírně 1:1.

Ve středu 25. července sehraje Boleslav další přípravný zápas proti rezervě pražské Slavie a o čtyři dny později nastoupí v generálce na ligový ročník pro AEK Larnaka.

Branky: 78. Hrdlička - 3. Krzynowek
Rozhodčí: Příhoda – Košec, Ubias
ŽK: Santana, Dejagah
Diváci: 4 000
Mladá Boleslav: Miller - Ševinský, Rajnoch, Rolko (46. Kopic), Hrdlička - T. Sedláček (72. Řezníček), Matějovský, Voříšek, Kalina (70. Brunclík) - Kysela, Táborský (46. Holub) Vfl Wolfsburg: Jentzsch - Reither, Madlung, Costa (87. Mohrle), Stegmayer (80. Alex)- Baier (46. Dejagah), Marcelino, Santana (70. Makiadi), Krzynowek (70. Lamprecht) - Radu (70. Hill), Džeko (46. Quiroga)


Viktoria Plzeň – Olympiakos Pireus 2:1 (1:0)
Od úvodních minut se hrál ofenzivní fotbal a viktoriáni za řeckým velkoklubem nijak nezaostávali. V 9. minutě Šíma střílel těsně mimo a ve 20. minutě dokonce vstřelil vedoucí gól Plzně po rohovém kopu Martin Müller. V průběhu první půle měl Západočeši ještě řadu šancí.

Soupeř mohl vyrovnat po hodině hry, ale gólman Daněk svůj tým podržel. Hned z následného protiútoku rozhodl zápas Brožík, jenž využil přečíslení a jeho lob skončil za zády brankáře Nikopolidise. V 86. minutě sice Řekové dokázali snížit, ale poté už dobývali plzeňskou branku marně.

Branky Plzně: 20. Müller, 68. Brožík
Plzeň: Daněk - Procházka, Müller, Zakopal (46. Knakal), Smola - Malár (74. Psohlavec), Jarolím, Trapp (46. Rada), Šíma (63. Lecjaks) - T. Krbeček (71. Borek), Malcharek (58. Brožík)

Autor: Petr Hašek / idnes.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*forrest23

Zda se mi to, nebo je to normalni kazdou sezonu? Protoze letos ceske tymy hraji v priprave dobre, Sigma porazila West Ham, Plzen ted Olympiakos, Slavia vyhrala nad Bochumi, Sparta vyhrala nad Dinameme Bukurest, nad Kolnem, Haagem... To nejsou vubec spatny vysledky na ceske pomery.

Reagovat
Shevchenko

Ostrava - Hansa Rostock 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Mladá Boleslav – Vfl Wolfsburg 1:1

Reagovat
HOST*inzaghi

no ta Plzeň je fakt super, jediný zápas a mohlo bejt 9000Kč

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně bys to všechno prochlastal...

Reagovat
Slejdy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele