Plzeň chce na prahu jara po dvou zápasech zabrat

25.02.2011, 17:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hradec tam ukope bod

Reagovat
twl

Plzeň vyhraje sparta stratí bod

Reagovat
smazaný uživatel

jak se dá ztratit bod?

Reagovat
smazaný uživatel

za vyhru v prodlouzeni

Reagovat
božský John

Nebo po nájezdech

Reagovat
smazaný uživatel

to naopak získáváš bonusovej bod

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen - Hradec 3-0

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia - Brno 2:0

Plzen - Hradec 2:0

Ostrava - Sparta 0:0

ústí - Sigma 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň je docela ve průměrný formě,příprava proti neznámým soupeřům.Nejspíš záměr kvůli sebevědomí.Jsem zvědav jak bude hrát Plzeň pod tlakem,hráči jako Rezek,Kolář či Limberský pod tlakem fanoušků i vlastního svědomí dělají hrubky. Sparta zas přišla v přestupovém období o Wilfrieda a Kucku.Abena zatím Kucku v defenzivě nahradil ale góly Bonyho Spartě proti Liverpoolu chyběli.Tak jsem zatím trochu navážkách .

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi normální?Šachtar,Levski Sofie,Wroclav?......To jsou týmy,který jsou neznámý?Ty budeš expert:-)Kámo, sice výsledky ze Španělska nejsou ideální,ale Plzeň byla v dvou fázovém tréninku a prostřídala celý svůj tým.Na Kypru vyhrála všechno,Rezek 5 golů v přípravě,Fillo zapadl skvěle a Bystroň s Neuwirtem jsou jak hráz.Promin,ale Sparta je ta co v Ostravě padne.Teď budou machrovat,že hráli s Liverpoolem a chachaři z Ostravy jim nakopou zadky;-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele