PLATINI: HENRY UDĚLAL CHYBU

06.11.2006, 12:28
Aktuality
Thierry Henry v letošní sezóně není tím fenoménem, jakým býval v předešlých letech, čehož si vedle jiných všiml také jeho krajan Michael Platini. Legenda francouzského fotbalu je toho názoru, že kapitán Arsenalu udělal velkou chybu, když v létě odmítl přestup do Barcelony.

Byla to velká přestupová sága. Chvíli to vypadalo, že k tomuto transferu skutečně dojde, ale Henry nakonec všechny fanoušky "Kanonýrů" uklidnil prodloužením smlouvy a slovy, že v Arsenalu chce ukončit svou kariéru. To ale byla podle Michaela Platiniho velká chyba v jeho další kariéře. Thierry Henry dle jeho názoru ještě nedosáhl všeho a v Arsenalu zřejmě jen tak nedosáhne, a to nejen co se týmových trofejí týče.

"Upřímně si myslím, že udělal chybu, když neodešel do Barcelony. Říkal jsem mu to a to samé i prezidentovi Barcelony Joanu Laportovi. Henry by v Barceloně ještě hodně vyrostl," domnívá se jeden z nejlepších fotbalistů francouzské historie.

"Thierry Henry je opravdu velkým hráčem a je na dobré cestě překonat mě jako nejlepšího střelce Francie, nicméně stále nedosáhl stejné kategorie jako ostatní velcí hráči. Proč? Protože postrádá zápasy a získávání titulů v opravdu velkém týmu, tak jako tomu bylo v národním týmu Francie, s nímž se stal evropským a světovým šampionem," dodal nakonec Platini.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Platini je bourák. Sice jsem ho do Barci nechtěl, páč je to plačka, ale líbí se mi, když někdo dokáže říct svůj názor.

Reagovat
HOST*Mari

No tak to bych ani netvrdil, ze udělal chybu, moc by se mi do Barcelony nehodil a byl by tam podle mě zbytečný(ted by se sice hodil kdyz je Eto'o zraněný, ale jinak by asi seděl Messi nebo nevim kdo jiny, tak by to byla škoda) a kdyby odešel z Arsenalu, tak by se ten tým asi sesypal- takže ještě dobře, že neodešel.A to, že nedosahl urovně jako ostatní velcí hráči ?? Vždyť je to dlouhodobě nejlepší útočník na světě, tak kdo je větší hráč?? (jedině že by to Platini myslel v historii fotbalu vůbec)

Reagovat
HOST*Sheva 7

Podle mě to chyba nebyla , Arsenalu se teď sice moc nedaří , ale Barca take neni tim fenomenem z minule sezony. Minuly rok byl Arsenal ve finale ligy Mistru, tak jake vetsi uspechy by Platini chtel? A navic , Henry hraje v Arsenalu pomerne dlouho a tesi me ze dal prednost hlasu sveho srdece , pred penezi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo si bude pamatovat na finalisty??? Co je to za otázku, co by chtěl více než finále? Víc je vždy vítězství, na druhé se zapomene...

A Barcelona, i když zatím nenáí tak suveréní, je furt někde jinde než pátý Arsenal a fotbal je týmov hra, je hezké, že patří mezi nejlepší útočníky světa, ale na to se ve fotbale nehraje...

Reagovat
HOST*

Arsenal hraje v současné době suveréně nejlepší fotbal v Evropě. Ikdyž se mu posledních pár zápasů nepovedlo, diváci se rozhodně nenudili. A navíc Arsenal je tým budoucnosti, takové množství mladých kvalitních hráčů nemá žádný jiná tým a hráči jako Henry,Gallas, Silva ho výborně vyvažují, Arsenal to má nejlépe rozehrané do budocna. Takže Arsenal sice nevyhrál LM loni, ale kde je psáno že se mu to nepovede letos nebo další sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší fotbal v Evropě? Tak to snad nemyslíš vážně, všechno to cpou středem, po stranách jsou špatní, takhle se vyhrávat nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal hraje v současné době suveréně nejlepší fotbal v Evropě.//

Reagovat
HOST*zruda

ja souhlasim, hraje!!!!!!! -Henry je nejlepší a zároveň největší hráč na světě!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Tak jasný,že se diváci nenudí,když se dívají na Arsenal.Já bych se taky smál,když netrefijou prázdnou bránu že .To by mě taky bavilo a kde si přišel na to,že Arsenal hraje momentálně nejlepší fotbal v Evropě???To si mě taky pobavil!Aspoň si mi prodloužil život!Díííík

Reagovat
HOST*zruda

ja souhlasim, hraje!!!!!!! -Henry je nejlepší a zároveň největší hráč na světě!

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm ... Arsenal je momentálně v menší krizi to je pravda ale jinak ho určitě nerozhodí když se mu zraní jeden hráč!!! Jako je to u Barcy!!!A co se týče Henryho tak si myslím že udělal dobře že zůstal v Arsenalu páč Barcu nemam rád

Reagovat
HOST*

to bvYch chtel videt kdo by hrál místo HENRYHO kdyby se zranil????????????HAHAHAHAHA Není tam dalsí zkusený utocník

Reagovat
antimadrista

Nevim o jaký krizi mluvíš

Reagovat
HOST*bruce

kdo to je Ars**l? Jo, to je ten malý klub z Woolwiche, který se nedávno přestěhoval do našeho krásného North Londonu, no ještě jsme si tam na něj nezvykli.....Stand Up If You Hate Ar**l!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*anti kyslík

Že finalisty si nikdo nepamatuje ? to může říct jen absolutní kretén jako je kyslík , Henry je jeden z nejlepších fotbalistů 21 . století a kdyby bylo víc takových hráčů , klubistů , tak by byl fotbal lepší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele